Envato Hosted (ThemeForest / Avada Hosting) Anmeldelse – Er det godt?

WordPress-tilbud


Hvis du har været på udkig efter et WordPress-tema på ThemeForest for nylig, har du måske bemærket, at en tjeneste, der hedder ‘Envato Hosted’, blev annonceret. Som du måske har gætt, er denne nyligt lancerede service fra Envato, webstedets moderselskab, og tilbyder administreret WordPress-hosting.

Ud over at styre nogle af hovedaspekterne på dit WordPress-websted (noget vi vil dække mere i dybden nedenfor) og give dig alt hvad du har brug for for at starte et nyt sted, er et af de vigtigste salgssteder for denne innovative service adgang til et af de deltagende ThemeForest-temaer som en del af din abonnementsbetaling.

At have et enkelt kontaktpunkt for domæneregistrering, webstedshosting, temaudbydelse og styring af ting som webstedsopdateringer og sikkerhedskopier lyder meget praktisk, men er denne service værd dine penge? Og leverer det den ydelse, som dit websted har brug for?

Lad os se.

Om Envato Hosted Managed WordPress Hosting Service

Envato sigter mod at forenkle processen med lancering af et WordPress-websted med deres nye webhostetjeneste. I stedet for at registrere et domænenavn hos et firma, købe et WordPress-tema fra et andet og derefter tilmelde dig en webhostingtjeneste andre steder, for ikke at nævne at forbinde alle disse stykker sammen, med Envato Hosted, kan du få adgang til alle disse komponenter gennem en konto med en tilbagevendende månedlig betaling.

Ikke kun det, men Envato Hosted-teamet vil også tage sig af sikkerhedskopier af websteder, kernesoftwareopdateringer og mere for at sikre, at dit websted altid kører problemfrit.

Hvad får du med envato vært?

Bekvemmeligheden ved en one-stop-shop til alle dine WordPress-websteds behov lyder tiltrækkende. Vi vil dække prisoplysningerne mere detaljeret senere i denne gennemgang, men til $ 19.99 pr. Måned er det klart, at dette ikke er billigt, hosting på entry-level. Så lad os se, hvad du får for dine penge.

Et premium WordPress-tema

Avada WordPress Theme

Avada er et af de temaer, du kan vælge til dit nye WordPress-websted.

ThemeForest er det største marked for WordPress-temaer med mere end 8.000 indstillinger. En af de største attraktioner i Envato Hosted er, at du får et af disse temaer inkluderet som en del af din hostingplan.

Desværre var der i skrivende stund kun et lille udvalg af WordPress-temaer tilgængelige som en del af tjenesten Envato Hosted. Forhåbentlig vil flere temaforfattere fremover vælge at tilmelde sig, men i øjeblikket kan du vælge blandt de bedst sælgende, multifunktionelle Avada, Enfold, Bridge, Jupiter og The7, blandt andre.

WordPress Temaopsætning og migrering

Tjenesten installation og opsætning af temaet Envato Hosted er ideel til enhver, der enten er ny på WordPress eller kort tid. Når en ren installation af WordPress er udført, installeres og aktiveres dit valgte tema (fra de tilgængelige indstillinger) på din nye webside.

WordPress-webstedets migrationsanmodningsformular

Udfyld blot formularen for at starte WordPress-webstedsmigrationsprocessen.

Hvis du allerede har et WordPress-websted, vil du være glad for at vide, at Envato Hosted-pakken indeholder en migrering af dit websted og dets indhold til din nye hosting-konto. Det inkluderer også valgfri domæneregistrering og konfiguration og forbinder dit domæne med din serverplads for at sikre, at dit websted kan findes på din valgte URL.

WordPress Webstedsstyring

WordPress-hosting-pakker har en tendens til at falde i to kategorier, administreret og uadministreret. Envato Hosted er i den tidligere kategori, og som en del af deres administrerede service udføres opdateringer til WordPress kernesoftware og sikkerhedskontrol på dine vegne. Dit websted overvåges også i realtid for fejl, og sikrer, at problemer opdages, så snart de opstår.

Natlige sikkerhedskopier

Snapshots på webstedet tages også om natten, og sikkerhedskopieringer opbevares i 30 dage (og opbevares offsite i Amazon S3-lagerplads for øget sikkerhed). Hvis du i øjeblikket vil gendanne en sikkerhedskopi, skal du åbne en billet for at anmode supportteamet om at udføre denne opgave. Envato Hosted forventer imidlertid at aktivere selvinitierede sikkerhedskopieringer og gendannelser i første kvartal af 2017.

Webstedsbeskyttelse

Som en del af de administrerede hosting-sikkerhedsforanstaltninger er Envato Hosted-systemingeniører proaktive i scanning af websteder for malware og andre problemer, og DDoS-beskyttelse er også på plads for at holde dit websted online. Hvis der opdages et problem, begynder supportteamet at arbejde med at løse det, samtidig med at du underretter dig om situationen. Denne proaktive tilgang gælder også for hjælp til hackede websteder.

I betragtning af at det ikke er uhørt for nogle webhosts at blot tage dit websted offline, hvis de opdager et potentielt sikkerhedsproblem, er det godt at se, at Envato Hosted-teamet kommer på arbejde, så snart et problem opstår, mens du også holder dig i loop til hvad der sker.

Måske er det ikke overraskende, at Envato Hosted-tjenesten kører på Amazon Web Services (AWS) -infrastruktur. På grund af dette vil dit WordPress-websted være vært på de kraftige AWS-cloud-computerservere.

Mere information om hostingmiljøet Envato Hosted inkluderer:

 • Websteder hovedsageligt hostet i Virginia, USA, med en vis begrænset tilgængelighed i Europa.
 • PHP version 5.6 med planer om at skubbe PHP7 ud i Q1 2017.
 • Apache- og NGINX-noder.
 • HTTP / 2 opdateret netværksprotokol aktiveret overalt.
 • SSL leverede gratis til alle domæner via Let’s Encrypt.

I øjeblikket tilbydes der ingen site-iscenesættelsestjeneste, men dette overvejes i fremtiden.

24/7 Billet og e-mail support

Når du er tilmeldt dig Envato Hosted, kan du kontakte supportteamet døgnet rundt. Billetter kan åbnes inden for dit Envato Hosting-konto-betjeningspanel, hvilket giver dig en central placering til styring af dit websted og helpdesk-korrespondance.

Åbn en ny formular til supportbillet

Supportbilletter kan åbnes og administreres gennem dit Envato Hosted-instrumentbord.

Selvom live chat overvejes i fremtiden, er der ingen telefonisk supporttjeneste, hvor e-mail er den eneste måde at komme i kontakt med teamet. Under testningen af ​​denne anmeldelse svarede Envato Hosted supportteam hurtigt på alle billetter, der blev åbnet.

Som en del af kundens onboarding-proces får du også en en-til-en-session med et medlem af supportteamet. Dette er en god mulighed for at stille spørgsmål, du måtte have, eller stryge eventuelle problemer, der måtte opstå, mens du opretter dit websted.

E-mail-tjenester

Desværre inkluderer tjenesten Envato Hosted ikke nogen e-mail-hosting eller -administrationstjenester. Du kan dog forbinde din Envato Hosting-konto til en af ​​de understøttede mailudbydere.

Opsætning af e-mail-service

Forbind din konto til en af ​​de understøttede e-mail-udbydere.

Derfor, hvis du allerede bruger en e-mail-udbyder som Google Apps eller Office 365, kan du forbinde dit domænenavn til tjenesten. Hvis ikke, er tilmelding til en af ​​disse tjenester din bedste mulighed for at sende og modtage e-mails ved hjælp af dit websteds domænenavn.

Envato Hosted Account Dashboard

Envato Hosted Kontrolpanel

Envato Hosted-kontrolpanelets betjeningspanel.

Når du er tilmeldt dig Envato Hosted, kan du logge ind på dit kontoudashboard. Fra dashboardområdet kan du se dine aktive hostingplaner, detaljerne på dit WordPress-websted og andre vigtige oplysninger.

Kontobrugsstatistikker

Brugsstatistikker fra Envato Hosted-kundedashboard.

Vi dækker anvendelsesbegrænsningerne i prisafsnittet. Du kan dog nemt se, hvor meget af din besøgende, diskkvote og båndbredde, du har brugt fra dit Envato Hosted-dashboard.

Envato vært brugeroplevelse

I det mindste på papir tilbyder Envato Hosted alt, hvad en ny WordPress-bruger kunne ønske sig. Så lad os finde ud af, hvor let denne service er at bruge i praksis.

Vælg en temademonstration eller kig efter dit websted

Vælg hvilken temademonstration eller udseende, du gerne vil installere på dit nye WordPress-websted.

Da dette er en praktisk Envato Hosted-anmeldelse tilmeldte vi og testede et nyt WordPress-websted til testformål. Selvom tiden fra start af tilmeldingsprocessen til at kunne logge ind på det nye WordPress-websted ikke var øjeblikkelig, tog det kun ca. fem minutter. En betydelig del af den tid blev dog brugt på at stirre på en skærm, der undrede sig over, hvad der foregik.

Vent besked

Venter på, at det nye WordPress-websted starter live.

Der var et par hikke undervejs, såsom linkene til webstedet og kontrolpanel, der blev sendt over, men som endnu ikke var aktiv. Dette skyldtes sandsynligvis, at indstillingerne for domænenavnsystem (DNS) tog et stykke tid at udbrede, og den nye URL var i gang med at blive live. Da der ikke er nævnt nogen af ​​disse forsinkelser og potentielle problemer under installationsprocessen, begrænser det noget passende Envato Hosted for uerfarne WordPress-brugere.

Server ikke fundet meddelelse

En simpel meddelelse, der forklarer forsinkelser på, at webstedet går live, kan hjælpe med at undgå forvirring.

Enkle fremskridtsmeddelelser og meddelelser om forsinkelser ville være en nem måde at overvinde disse problemer og holde brugerne underrettet.

Generelt set er det relativt ligetil at komme i gang med Envato Hosted og lancere et nyt WordPress-websted. Du kan virkelig registrere et domæne, vælge et tema og vælge hvilken demo, du vil have installeret, alt gennem en enkelt tilmeldingsproces. Mens alt fungerede, føltes registreringsprocessen imidlertid lidt ujævn rundt om kanterne sammenlignet med Envato Hosteds konkurrenter.

Envato Hosted Performance

At vælge mellem et udvalg af WordPress-temaer i høj kvalitet såvel som alle de andre gode funktioner, der er dækket ovenfor, er godt. Men måske er den vigtigste grund til at vælge en webhost fremfor en anden, hvor hurtigt de kan tjene dit websted til dine besøgende.

Denne guide forklarer, hvorfor webstedshastighed er så vigtig. Det er tilstrækkeligt at sige, at hvis du ønsker flere besøgende, en bedre brugeroplevelse og øget målkonvertering, skal du gøre alt, hvad du kan for at forbedre hastigheden på dit WordPress-websted. Lad os se på det ladetid, vi har oplevet, mens vi testede Envato Hosted til denne anmeldelse.

Resultater af Pingdom-webstedets hastighedstest

Pingdom er en populær overvågningstjeneste og en af ​​de bedste måder at måle ydelsen på et websted. Efter tilmelding med Envato Hosted blev Avada-temaet installeret, og agenturets demo-webstedsindhold importeret.

Eksempel på Avada-demosiden

Avada Agency-demos blog-indlægsside, der bruges til test.

Da Avada Agency’s demoside indeholder en multimedieslider med videoindhold og andre store filer, blev det besluttet, at en mere standardside fra demoen, der består af billeder og tekst, ville give mere relevante resultater. Når test WordPress-webstedet var oprettet, registrerede Pingdom indlæsningstiderne for det interne blogindlæg med 30-minutters intervaller.

Pingdom testresultater

Pingdom kontrollerer stedets hastighed med 30 minutters intervaller for at fastlægge en gennemsnitlig indlæsningstid.

Efter at have overvåget webstedshastighed med Pingdom, var den gennemsnitlige belastningstid de sidste syv dage for vores WordPress-websted, der var hostet af Envato ved hjælp af Avada-temaet og dets agenturdemo, 2,96 sekunder med en YSlow-præstationsklasse B og 85/100. Indlæsningstiderne blev registreret med regelmæssige intervaller i hele testperioden.

Uptime-rapport

I testperioden påviste Pingdom en oppetid på 99,85%.

Opetid på webstedet blev også overvåget med Pingdom. Under testingen blev seks tilfælde af nedetid detekteret, hvor webstedet ikke var tilgængeligt i alt 15 minutter. Dette resulterede i en oppetid på 99,85% ifølge Pingdom. Selvom webstedet vendte tilbage til sin tilgængelige tilstand uden nogen indgriben, var den længste nedetid – som det kan ses på nedenstående billede – en lidt bekymrende ni minutter.

Envato vært Pingdom Downtime-rapport

Opdeling af alle tilfælde Pingdom registrerede nedetid på teststedet.

Resultater af GTmetrix-hastighedstest

GTmetrix

GTmetrix er en anden populær målingsservice for webstedshastighed.

Indlæsningstiderne på teststedet blev også målt med GTmetrix, et andet populært rapporteringsværktøj til ydeevne.

GTmetrix Avada Test

GTmetrix-resultaterne var sammenlignelige med Pingdom-testresultaterne.

GTmetrix registrerede sideindlæsningstiden ved 2,2 sekunder, hvilket kan sammenlignes med Pingdom-resultaterne.

For sammenligningens skyld tog en anden test WordPress-webside, der også bruger Avada og den samme Agenturdemo, lidt over et sekund længere tid at indlæse på en delt, hosting hosting-konto til lave omkostninger.

HostGator testresultater

Den samme websitekonfiguration blev indlæst omkring 60% hurtigere med Envato Hosted end med en billig webhotell med indgangsniveau.

Testning med tyve-sytten WordPress-tema

Twenty Seventeen WordPress Theme

Twenty Seventeen er det nuværende standard WordPress-tema.

Selvom Avada er et af de mest populære WordPress-temaer omkring, kan dets overflod af funktioner og funktionalitet være overdreven for nogle projekter. Hvis dine behov er mere beskedne, og du gerne vil vide, hvordan Envato Hosted fungerer med et mere minimalt WordPress-tema, testede vi også et websted ved hjælp af det gratis Twenty Seventeen-tema fra WordPress.org-teamet.

Pingdom-resultater for Twenty Seventeen-temaet

Sideindlæsningstider over en syv-dages periode ved hjælp af Twenty Seventeen WordPress-tema.

I modsætning til Avada inkluderer eller inkluderer det gratis Twenty Seventeen-tema ikke nogen plugins. Derfor gav dette WordPress-tema uden dikkedarer Envato Hosted en stor mulighed for at demonstrere, hvor hurtigt det kunne levere et websted. Med en gennemsnitlig indlæsningstid på 335 millisekunder og en ydelsesgrad over syv dages test, har Envato Hosted helt sikkert potentialet til hurtigt at betjene et WordPress-websted til dit publikum.

Seneste Pingdom-resultater

Individuelle belastningstider fra de seneste automatiserede Pingdom-test.

Selvom en oppetid på 99,85% blev registreret af Pingdom i vores første testrunde, var der ingen nedetid registreret i vores anden syv-dages testperiode.

Pingdom oppetid rapport

Pingdom registrerede 100% oppetid i vores anden syv-dages testperiode.

Dine krav og den endelige konfiguration af dit websted vil sandsynligvis sidde et sted imellem et af de fuldt udstyrede Avada-demoer og det minimale Twenty Seventeen-tema. Dine resultater vil bestemt afvige fra vores, men vores burde give dig en grov idé om, hvad du kan forvente af Envato Hosted. Desuden skal du med en syv dages gratis prøveperiode have tid nok til at udføre hastighedstest af dit eget sted, inden du træffer en endelig beslutning om Envato Hosted.

Glem ikke, der er masser af måder at gøre WordPress hurtigere, som vi ikke benyttede os af på vores testside, såsom at optimere dit indhold mere effektivt og vælge dine plugins med omhu. Tænk på dine oprindelige testresultater for webstedshastighed som en basislinje, der kan forbedres på flere måder.

Det er også værd at påpege, at selvom Envato Hosted ikke forbyder brugen af ​​specifikke plugins (som nogle andre administrerede WordPress-værter), foreslår de at man undgår cache-plug-in, da Envato allerede anvender server-cache til alle sider på deres platform. Selvom Envato Hosted endnu ikke opretholder deres eget indholdsleveringsnetværk (CDN), er du imidlertid fri til at gøre brug af et tredjeparts CDN efter eget valg – en anden populær måde at fremskynde et WordPress-websted.

Test af hastigheden på et websted og dets webhost er ikke så ligetil, som det kan se ud. At køre en manuel test med en velrenommeret service som Pingdom eller GTmetrix kan give vildt varierende resultater fra det ene minut til det næste. For at modvirke dette, blev vores Pingdom-service til vores test brugt til automatisk at registrere hastigheden på testwebstedet med 30-minutters intervaller døgnet rundt i syv dage.

Der er så mange faktorer, der kan påvirke belastningstiderne på dit websted, herunder dit valg af tema, hvilke plugins du bruger, hvilken type indhold du publicerer, hvor mange besøgende forsøger at få adgang til dit websted ad gangen, og hvor de besøgende er placeret. Imidlertid bør disse testresultater give dig en idé om, hvad du kan forvente af Envato Hosted.

Oplysninger om prisfastsættelse af Envato

Envato er vært for dit WordPress-websted for $ 19.99 pr. Måned eller $ 190 årligt plus skatter.

Denne pris inkluderer også ethvert kvalificerende WordPress-tema fra ThemeForest, inklusive bedst sælgende indstillinger som Avada, X Theme og Enfold. Inkluderet i tjenesten er også installationen af ​​dit valgte tema og dets demo samt løbende support til dit websted. Gratis migrering af et eksisterende WordPress-websted til din nye hosting-konto er også inkluderet.

Som nævnt, fordi Envato Hosted-tjenesten administreres fuldt, vil teamet tage sig af WordPress-kerneopgraderinger, yde sikkerhed på basisniveau, overvåge dit websted for fejl og sikkerhedskopiere webstedet dagligt.

Når det kommer til brug inkluderer dine $ 19.99 pr. Måned eller $ 190 pr. År 100.000 månedlige besøg, 5 GB diskplads og 100 GB månedlig båndbredde. Disse kvoter er bløde grænser, og intet automatisk vil ske, hvis du går over dem. Hvis der i stedet opdages overdreven brug, kan du forvente at blive kontaktet af supportteamet for at diskutere en løsning, der fungerer for begge parter. Der er ingen momsafgift på plads i øjeblikket.

Til sammenligning inkluderer WP Engine, der styres af WordPress, hostingplan 25.000 månedlige besøg, 10 GB diskplads og ubegrænset båndbredde for $ 29 pr. Måned. For en mere budgetvenlig mulighed tilbyder SiteGround deres egne take on managed WordPress-hosting til så lidt som $ 9,95 pr. Måned, hvilket inkluderer en godtgørelse på op til 10.000 månedlige besøgende og 10 GB diskplads.

Ingen af ​​disse konkurrentindstillinger inkluderer dog et premium ThemeForest WordPress-tema og installation. Appellen fra Envato Hosted-tjenesten er at have alt på ét sted under en konto, inklusive dit domænenavn, hosting-service, WordPress-tema og supportteam.

Du kan prøve Envato Hosted gratis som en del af en syv-dages prøveperiode. Du skal indtaste dine betalingsoplysninger for at komme i gang, men prøveperioden er en god måde at finde ud af selv, hvordan tjenesten fungerer.

Afsluttende tanker

Hvis du vil have dit nye WordPress-websted online med mindst mulig indsats, er Envato Hosting absolut værd at overveje. Forudsat at du er glad for at bruge et af WordPress-temaerne, der er tilgængelige som en del af tjenesten, kan Envato Hosted være den hands-off gjort-for-dig administrerede hostingtjeneste, du leder efter.

Hvis du søger et mere administreret hostingarrangement til et eksisterende WordPress-websted, er det værd at gentage, at Envato Hosted tilbyder en gratis webstedsmigreringstjeneste som en del af tilmeldingsprocessen. Selvom du først skal kontakte supportteamet for at finde ud af, om de vil være i stand til at migrere din særlige WordPress-webstedskonfiguration.

De månedlige gebyrer på Envato Hosted på $ 19.99 er rimelige i det administrerede WordPress-hostingrum. Dog kan du selvfølgelig være vært for dit websted for meget mindre – og hvis du er villig til at udføre mere af opsætningen og det løbende vedligeholdelsesarbejde selv, er der en række gode alternativer, som også er værd at overveje.

Selvom Envato Hosted-tjenesten er en relativ nybegynder i webhostingpladsen, har virksomheden mange års erfaring med at arbejde med og støtte WordPress-brugere – og det faktum, at de bruger Amazon Web Service-infrastruktur, burde også give dig en vis tryghed.

Hvis du har startet for at starte et nyt WordPress-websted på grund af alle de forskellige komponenter, du har brug for at forstå, såsom domænenavne, temaer, installation af WordPress og passe på dit websted, kunne Envato Hosted meget vel være et klogt valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map