Envato Hosted (ThemeForest / Avada Hosting) anmeldelse – Er det noe bra?

WordPress-tilbud


Hvis du har vært på utkikk etter et WordPress-tema på ThemeForest nylig, har du kanskje lagt merke til at en tjeneste som heter ‘Envato Hosted’ som ble annonsert. Som du kanskje har gjettet, er denne nylig lanserte tjenesten fra Envato, nettstedets morselskap, og tilbyr administrert WordPress-hosting.

I tillegg til å administrere noen av hovedaspektene på WordPress-nettstedet ditt (noe vi vil dekke nærmere nedenfor), og gi deg alt du trenger for å starte et nytt nettsted, er et av de viktigste salgsargumentene for denne innovative tjenesten. tilgang til et av de deltakende ThemeForest-temaene som en del av abonnementsbetalingen.

Det har veldig praktisk å ha et enkelt kontaktpunkt for domeneregistrering, webhotell, tematilbud og administrasjon av ting som nettstedoppdateringer og sikkerhetskopier, men er denne tjenesten verdt pengene dine? Og gir den ytelsen nettstedet ditt trenger?

La oss ta en titt.

Om Envato Hosted Managed WordPress Hosting Service

Envato har som mål å forenkle prosessen med å lansere et WordPress-nettsted med sin nye webhotell-tjeneste. Nå, i stedet for å registrere et domenenavn hos ett selskap, kjøpe et WordPress-tema fra et annet, og deretter registrere deg for en webhotell andre steder, for ikke å nevne å koble alle disse delene sammen, med Envato Hosted, kan du få tilgang til alle disse komponentene gjennom en konto, med en tilbakevendende månedlig betaling.

Ikke bare det, men Envato Hosted-teamet vil også ta seg av sikkerhetskopier av nettsteder, kjerneprogramvareoppdateringer og mer for å sikre at nettstedet ditt alltid kjører problemfritt.

Hva får du med Envato vert?

Bekvemmeligheten med en one-stop-shop for alle WordPress-nettstedets behov, høres tiltalende ut. Vi vil dekke prisene mer detaljert senere i denne vurderingen, men til $ 19.99 per måned er det klart at dette ikke er billig hosting på inngangsnivå. Så la oss se hva du får for pengene dine.

Et premium WordPress-tema

Avada WordPress Theme

Avada er et av temaene du kan velge for din nye WordPress-webside.

ThemeForest er den største markedsplassen for WordPress-temaer, med mer enn 8000 alternativer. En av de største attraksjonene i Envato Hosted er at du får et av disse temaene inkludert som en del av hostingplanen din.

Dessverre var det i skrivende stund bare et lite utvalg WordPress-temaer tilgjengelig som en del av tjenesten Envato Hosted. Forhåpentligvis i fremtiden vil flere temaforfattere velge å melde seg inn, men foreløpig kan du velge blant de mest solgte, flerbruks-temaene Avada, Enfold, Bridge, Jupiter og The7, blant andre.

WordPress Temaoppsett og migrering

Tjenesteinstallasjon og oppsetttjeneste fra Envato Hosted er ideell for alle som enten er ny på WordPress eller har kort tid. Etter at en ren installasjon av WordPress er utført, vil ditt valgte tema (fra de tilgjengelige alternativene) bli installert og aktivert på din nye webside.

WordPress Nettsted for migreringsforespørsel

Bare fyll ut skjemaet for å starte migrasjonsprosessen for WordPress.

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted, vil du være glad for å vite at Envato Hosted-pakken inkluderer en overføring av nettstedet og innholdet til den nye vertskontoen. Det inkluderer også valgfri domeneregistrering og konfigurasjon, og kobler domenet ditt til serverområdet ditt for å sikre at nettstedet ditt kan bli funnet på den valgte URL-en.

WordPress Nettstedsadministrasjon

WordPress-pakker for webhotell har en tendens til å falle inn i to kategorier, administrert og ustyrt. Envato Hosted er i den tidligere kategorien, og som en del av deres administrerte tjeneste vil oppdateringer til WordPress-kjerneprogramvaren og sikkerhetskontroller bli utført på dine vegne. Nettstedet ditt vil også bli overvåket i sanntid for feil, og sikre at eventuelle problemer oppdages så snart de oppstår.

Nattlige sikkerhetskopier

Stillbilder av nettstedet blir også tatt om natten, og sikkerhetskopieringer holdes i 30 dager (og lagres utenfor stedet i Amazon S3-lagring for ekstra sikkerhet). For øyeblikket, hvis du ønsker å gjenopprette en sikkerhetskopi, må du åpne en billett for å be supportteamet om å utføre denne oppgaven. Envato Hosted regner imidlertid med å aktivere selvinitierte sikkerhetskopieringer og gjenoppretter i første kvartal 2017.

Nettstedsbeskyttelse

Som en del av de administrerte vertssikkerhetstiltakene er Envato Hosted-systemingeniører proaktive når det gjelder skanning av nettsteder for malware og andre problemer, og DDoS-beskyttelse er også på plass for å holde nettstedet ditt online. Hvis det oppdages et problem, vil supportteamet begynne å løse det, samtidig som du informerer deg om situasjonen. Denne proaktive tilnærmingen gjelder også for å hjelpe med hackede nettsteder.

Tatt i betraktning at det ikke er uhørt for noen webhoteller å bare ta nettstedet ditt offline hvis de oppdager et potensielt sikkerhetsproblem, er det godt å se at Envato Hosted-teamet vil komme på jobb så snart et problem oppstår, samtidig som du holder deg i sløyfe til hva som skjer.

Kanskje overraskende kjører Envato Hosted-tjenesten på Amazon Web Services (AWS) -infrastruktur. På grunn av dette blir WordPress-nettstedet ditt hostet på de kraftige AWS-databladens servere.

Mer informasjon om vertsmiljøet Envato Hosted inkluderer:

 • Nettsteder hovedsakelig vert i Virginia, USA, med noe begrenset tilgjengelighet i Europa.
 • PHP versjon 5.6 med planer om å skyve ut PHP7 i Q1 2017.
 • Apache- og NGINX-noder.
 • HTTP / 2 oppdatert nettverksprotokoll aktivert over hele linjen.
 • SSL leverte gratis for alle domener via Let’s Encrypt.

For øyeblikket tilbys det ikke noen stasjoneringstjenester for nettsteder, men dette vurderes for fremtiden.

24/7 billett- og e-poststøtte

Når du har registrert deg hos Envato Hosted, kan du kontakte supportteamet døgnet rundt. Billetter kan åpnes fra Envato Hosting-kontoens oversikt, noe som gir deg et sentralt sted for administrasjon av nettstedet ditt og helpdesk korrespondanse.

Åpne et nytt supportbillettskjema

Støttebilletter kan åpnes og administreres gjennom ditt Envato Hosted-dashbord.

Selv om live chat vurderes for fremtiden, er det ingen telefonstøttetjeneste, der e-post er den eneste måten å komme i kontakt med teamet. Under testingen for denne gjennomgangen svarte supportteamet for Envato Hosted raskt på billetter som ble åpnet.

Som en del av kundenes onboarding-prosess får du også en en-til-en-økt med et medlem av supportteamet. Dette er en god mulighet til å stille spørsmål du måtte ha eller stryke ut eventuelle problemer som kan oppstå mens du setter opp nettstedet ditt.

E-posttjenester

Dessverre inkluderer ikke Envato Hosted-tjenesten noen hosting- eller administrasjonstjenester for e-post. Du kan imidlertid koble Envato Hosting-kontoen til en av de støttede postleverandørene.

Oppsett av e-posttjeneste

Koble kontoen din til en av de støttede e-postleverandørene.

Derfor, hvis du allerede bruker en e-postleverandør som Google Apps eller Office 365, kan du koble domenenavnet ditt til tjenesten. Hvis ikke, er det det beste alternativet å sende og motta e-postmeldinger med nettstedets domenenavn å registrere deg på en av disse tjenestene.

Dashbord for vert for konto hos Envato

Envato Hosted Kontrollpanel

Kontrollpanelets kontrollpanel Envato.

Når du har registrert deg hos Envato Hosted, kan du logge deg på kontordashbordet. Fra dashbordområdet kan du se de aktive hostingplanene, detaljene på WordPress-nettstedet ditt og annen viktig informasjon.

Statistikk for kontobruk

Bruksstatistikk fra Envato Hosted-kundedashbordet.

Vi dekker bruksbegrensningene i prissnittet. Du kan imidlertid enkelt se hvor mye av besøkende, diskkvote og båndbreddegodtgjørelse du har brukt fra Envato Hosted-oversikten.

Envato vert brukeropplevelse

I det minste på papiret tilbyr Envato Hosted alt en ny WordPress-bruker kan ønske seg. Så la oss finne ut hvor enkel denne tjenesten er å bruke i praksis.

Velg en temademono eller se etter nettstedet ditt

Velg hvilken temademono eller utseende du vil installere på det nye WordPress-nettstedet ditt.

Siden dette er en praktisk Envato Hosted-anmeldelse, registrerte vi og testet et nytt WordPress-nettsted for testformål. Selv om tiden fra å starte påmeldingsprosessen til å kunne logge på det nye WordPress-nettstedet ikke var øyeblikkelig, tok det bare omtrent fem minutter. Imidlertid ble en betydelig del av den tiden brukt og stirret på en skjerm som lurte på hva som foregikk.

Vent melding

Venter på at den nye WordPress-nettsiden skal gå i live.

Det var noen få hikke underveis, for eksempel koblingene til nettstedet og kontrollpanelet som ble sendt over som ennå ikke var aktive. Dette skyldtes sannsynligvis at innstillinger for domenenavnsystem (DNS) tok en stund å forplante seg, og at den nye URL-en var i ferd med å gå live. Ettersom det ikke er nevnt noen forsinkelser og potensielle problemer under installasjonsprosessen, reduserer det imidlertid egnetheten til Envato Hosted for uerfarne WordPress-brukere.

Server ikke funnet melding

En enkel melding som forklarer forsinkelser på at nettstedet går live, kan bidra til å unngå forvirring.

Enkle fremdriftsmeldinger og varsler om forsinkelser ville være en enkel måte å overvinne disse problemene og holde brukerne informert.

Generelt sett er det relativt enkelt å komme i gang med Envato Hosted og lansere et nytt WordPress-nettsted. Du kan virkelig registrere et domene, velge et tema og velge hvilken demo du vil ha installert, alt gjennom en enkelt registreringsprosess. Mens alt fungerte, føltes imidlertid registreringsprosessen litt ujevn rundt kantene sammenlignet med Envato Hosteds konkurrenter.

Envato vert prestasjon

Det er bra å velge fra et utvalg WordPress-temaer av høy kvalitet, så vel som alle andre gode funksjoner dekket over. Men kanskje den viktigste grunnen til å velge en webvert fremfor en annen er hvor raskt de kan tjene nettstedet ditt til de besøkende.

Denne guiden forklarer hvorfor hastigheten på nettstedet er så viktig. Det er nok å si at hvis du vil ha flere besøkende, en bedre brukeropplevelse og økte målkonverteringsfrekvenser, bør du gjøre alt du kan for å forbedre hastigheten på WordPress-nettstedet ditt. Med det i tankene, la oss se på lastetidene vi opplevde da vi testet Envato Hosted for denne vurderingen.

Resultat av Pingdom-nettstedets hastighetstest

Pingdom er en populær overvåkningstjeneste, og en av de beste måtene å måle ytelsen til et nettsted. Etter å ha registrert deg hos Envato Hosted, ble Avada-temaet installert og byråets demoinnhold på nettstedet importert.

Eksempel på Avada-demosiden

Avada Agency-demos blogginnlegg som ble brukt til testing.

Siden Avada Agency sin hjemmeside inneholder en multimedia glidebryter med videoinnhold og andre store filer, ble det bestemt at en mer standard side fra demoen, bestående av bilder og tekst, ville gi mer relevante resultater. Når test WordPress-nettstedet ble satt opp, registrerte Pingdom lastetidene for det interne blogginnlegget med 30 minutters intervaller.

Pingdom testresultater

Pingdom sjekker områdets hastighet med 30 minutters intervaller for å etablere en gjennomsnittlig lastetid.

Etter å ha overvåket hastigheten med nettstedet med Pingdom, var gjennomsnittlig lastetid de siste syv dagene for vårt WordPress-nettsted, som ble arrangert av Envato ved å bruke Avada-temaet og dets byrådemo, 2,96 sekunder, med en YSlow ytelsesgrad på B og 85/100. Lastetidene ble registrert med jevne mellomrom gjennom testperioden.

Uptime Report

I løpet av testperioden oppdaget Pingdom en oppetid på 99,85%.

Oppetid på nettstedet ble også overvåket med Pingdom. Under testingen ble seks tilfeller av nedetid oppdaget, hvor stedet totalt var utilgjengelig i 15 minutter. Dette resulterte i en oppetid på 99,85% ifølge Pingdom. Selv om nettstedet returnerte til sin tilgjengelige tilstand uten inngrep, var den lengste nedetiden – som det kan sees av bildet under – en litt bekymringsfull ni minutter.

Envato vert Pingdom nedetidsrapport

Fordeling av alle tilfeller Pingdom oppdaget driftsstans på teststedet.

GTmetrix hastighets testresultater for nettstedet

GTmetrix

GTmetrix er en annen populær måling av nettstedets hastighet.

Lastetidene til teststedet ble også målt med GTmetrix, et annet populært verktøy for ytelsesrapportering.

GTmetrix Avada Test

GTmetrix-resultatene var sammenlignbare med Pingdom-testresultatene.

GTmetrix registrerte siden lastetid på 2,2 sekunder, noe som kan sammenlignes med Pingdom-resultatene.

For sammenligningens skyld tok det et drøyt sekund lenger å prøve på WordPress-nettsted, også ved å bruke Avada og den samme byrådemoen, for å laste på en delt, hosting hosting-konto til en rimelig pris.

HostGator testresultater

Den samme nettstedskonfigurasjonen lastet omtrent 60% raskere med Envato Hosted enn med en billig, delt nivå på nettet.

Testing med Twenty Seventeen WordPress Theme

The Twenty Seventeen WordPress Theme

Twenty Seventeen er det nåværende standard WordPress-temaet.

Selv om Avada er et av de mest populære WordPress-temaene rundt, kan det være rikelig med funksjoner og funksjonalitet for noen prosjekter. Hvis dine behov er mer beskjedne og du vil vite hvordan Envato Hosted presterer med et mer minimalt WordPress-tema, testet vi også et nettsted ved hjelp av det gratis Twenty Seventeen-temaet fra WordPress.org-teamet.

Pingdom-resultater for Twenty Seventeen-temaet

Sidebelastningstider over en syv-dagers periode ved hjelp av Twenty Seventeen WordPress-temaet.

I motsetning til Avada inkluderer eller inkluderer ikke gratis Twenty Seventeen-temaet noen plugins. Derfor ga dette WordPress-temaet uten frills Envato Hosted en flott mulighet til å demonstrere hvor raskt det kunne levere et nettsted. Med en gjennomsnittlig lastetid på 335 millisekunder, og en ytelse i løpet av syv dager med testing, har Envato Hosted definitivt potensialet til å raskt tjene et WordPress-nettsted til publikum.

Siste Pingdom-resultater

Individuelle belastningstider fra de siste automatiserte Pingdom-testene.

Selv om en oppetid på 99,85% ble registrert av Pingdom i løpet av vår første runde med testing, var det ingen nedetid registrert i vår andre syv-dagers periode med testing.

Pingdom oppetidsrapport

Pingdom registrerte 100% oppetid i vår andre syv-dagers testperiode.

Kravene dine og den endelige konfigurasjonen av nettstedet ditt vil sannsynligvis sitte et sted mellom et av de fullstendige Avada-demoene og det minimale tjue sytten temaet. Resultatene dine vil definitivt variere fra våre, men våre bør gi deg en grov ide om hva du kan forvente av Envato Hosted. Videre, med en syv dager lang prøveperiode, bør du ha nok tid til å gjennomføre hastighetstesting av ditt eget nettsted før du tar en endelig beslutning om Envato Hosted.

Ikke glem, det er mange måter å gjøre WordPress raskere som vi ikke benyttet oss av på testnettstedet vårt, for eksempel å optimalisere innholdet ditt mer effektivt og velge pluginene dine med omhu. Tenk på de første resultatene for testing av nettstedhastighet som en grunnlinje som kan forbedres på flere måter.

Det er også verdt å påpeke at selv om Envato Hosted ikke forbyr bruk av spesifikke plugins (som noen andre administrerte WordPress-verter), foreslår de at du unngår hurtigbufring av plugins, da Envato allerede bruker serverbufring på alle nettsteder på plattformen deres. Selv om Envato Hosted ennå ikke opprettholder sitt eget innholdsleveringsnettverk (CDN), er du imidlertid fri til å benytte deg av et tredjeparts CDN etter eget valg – en annen populær måte å fremskynde et WordPress-nettsted.

Å teste hastigheten på et nettsted og webhotellet er ikke så enkelt som det kan se ut. Å kjøre en manuell test med en anerkjent tjeneste som Pingdom eller GTmetrix kan gi veldig varierende resultater fra ett minutt til det neste. For å motvirke dette, for våre tester, ble premium Pingdom-tjenesten brukt til å automatisk registrere hastigheten på testnettstedet med 30-minutters intervaller døgnet rundt i syv dager.

Det er så mange faktorer som kan påvirke lastetidene på nettstedet ditt, inkludert valg av tema, hvilke plugins du bruker, hvilken type innhold du publiserer, hvor mange besøkende prøver å få tilgang til nettstedet ditt samtidig, og hvor de besøkende ligger. Imidlertid bør disse testresultatene gi deg en ide om hva du kan forvente av Envato Hosted.

Prisinformasjon for Envato

Envato er vert for WordPress-nettstedet ditt for $ 19.99 per måned eller $ 190 årlig, pluss skatter.

Denne prisen inkluderer også alle kvalifiserende WordPress-temaer fra ThemeForest, inkludert bestselgende alternativer som Avada, X Theme og Enfold. Inkludert i tjenesten er installasjonen av ditt valgte tema og demonstrasjon av dem, samt kontinuerlig støtte for nettstedet ditt. Gratis migrering av et eksisterende WordPress-nettsted til den nye hostingkontoen er også inkludert.

Som nevnt, fordi Envato Hosted-tjenesten administreres fullt ut, vil teamet ta seg av WordPress-kjerneoppgraderinger, gi sikkerhet på basisnivå, overvåke nettstedet ditt for feil og sikkerhetskopiere nettstedet daglig.

Når det gjelder bruk inkluderer $ 19,99 per måned eller $ 190 per år 100 000 månedlige besøk, 5 GB diskplass og 100 GB månedlig båndbredde. Disse kvotene er myke grenser, og ingenting automatisk vil skje hvis du går over dem. I stedet, hvis overdreven bruk blir oppdaget, kan du forvente å bli kontaktet av supportteamet for å diskutere en løsning som fungerer for begge parter. Det er ingen overfradrag på plass for øyeblikket.

Til sammenligning inkluderer WP Engine-administrasjonsplanen for inngangsnivå 25.000 månedlige besøk, 10 GB diskplass og ubegrenset båndbredde for $ 29 per måned. For et mer budsjettvennlig alternativ tilbyr SiteGround sitt eget take-to-managed WordPress-hosting for så lite som $ 9,95 per måned, som inkluderer et godtgjørelse på opptil 10.000 månedlige besøkende og 10 GB diskplass.

Ingen av disse konkurrentalternativene inkluderer imidlertid et premium ThemeForest WordPress-tema og installasjon. Appellen til Envato Hosted-tjenesten er å ha alt på ett sted, under en konto, inkludert ditt domenenavn, hosting-tjeneste, WordPress-tema og supportteam.

Du kan prøve Envato Hosted gratis som en del av en syv dager lang prøveperiode. Du må oppgi betalingsdetaljene dine for å komme i gang, men prøveperioden er en god måte å finne ut selv hvordan tjenesten fungerer.

Siste tanker

Hvis du vil få ditt nye WordPress-nettsted på nettet med minst mulig anstrengelse, er Envato Hosting absolutt verdt å vurdere. Forutsatt at du er glad for å bruke et av WordPress-temaene som er tilgjengelige som en del av tjenesten, kan Envato Hosted være den praktiske, gjort for deg administrerte hostingtjenesten du leter etter.

Hvis du søker en mer administrert hostingordning for et eksisterende WordPress-nettsted, er det verdt å gjenta at Envato Hosted tilbyr en gratis migrasjonstjeneste som en del av påmeldingsprosessen. Selv om du først må kontakte supportteamet for å finne ut om de vil kunne migrere den spesielle WordPress-nettstedkonfigurasjonen.

Envato Hosted månedlige avgifter på $ 19.99 er rimelige i det administrerte WordPress-vertsområdet. Imidlertid kan du selvfølgelig være vertskap for nettstedet ditt for mye mindre – og hvis du er villig til å gjøre mer av oppsettet og pågående vedlikeholdsarbeid selv, er det en rekke gode alternativer som det også er verdt å vurdere.

Selv om Envato Hosted-tjenesten er en relativt nykommer på webhotellområdet, har selskapet mange års erfaring med å jobbe med og støtte WordPress-brukere – og det faktum at de bruker Amazon Web Service-infrastruktur, bør gi deg litt trygghet, også.

Hvis du har satt av å starte et nytt WordPress-nettsted på grunn av alle de forskjellige komponentene du trenger å forstå, for eksempel domenenavn, temaer, installere WordPress og passe nettstedet ditt, kan Envato Hosted godt være et lurt valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map