El servei de hosting de WordPress gestionat per “DreamPress 2” de DreamHost: primeres impressions

L’allotjament de WordPress gestionat és una gran cosa, per tant, no és sorpresa que gairebé totes les empreses d’allotjament que ofereixen aquest tipus de serveis continuïn repetint-les i millorant-les per intentar treure avantatge dels seus rivals. Un d’aquests proveïdors d’allotjament, un dels més importants del negoci, és DreamHost.


DreamHost es va aventurar al mercat d’allotjament de WordPress gestionat a mitjan 2013 amb un servei anomenat DreamPress. Tanmateix, quan DreamPress va ser llançat oficialment, ja era una mica superat per alguns dels seus rivals i mai va semblar que realment va rebre tanta atenció com potser es mereixia..

Aquesta vegada, DreamHost torna a comptar amb DreamPress 2: un producte molt més fort que ofereix diverses funcions d’interès considerable: com ara servidors només VPS, PHP 5.5, OpCache i HHVM opcional (actualment en beta).

Comencem un d’aquests nous sistemes, creem un lloc nou i fem una petita prova …

Sobre el servei

En funcionament des de 1997, DreamHost és una de les empreses d’allotjament de més antiga i coneguda de tot arreu, i fins i tot abans del llançament inicial de DreamPress, ja havien adquirit una gran quantitat d’experiència relacionada amb WordPress a través del seu VPS compartit ja ben establert ( un servei que va obtenir un nou lloguer de vida el novembre passat i serveis dedicats. A la vista d’això, és bastant raonable esperar que, el seu segon intent, sigui alguna cosa realment bo!

Característiques clau

 • Dissenyat específicament per a WordPress amb caché del servidor més informació
 • A continuació, vegeu a continuació fins a 2,1 milions de visitants mensuals
 • Tots els clients en servidors VPS (no compartits)
 • RAM d’escala automàtica
 • Sense càrrecs de menjar
 • PHP 5.5 amb OpCache
 • HHVM opcional (beta)
 • Gran rendiment vegeu a continuació
 • Adreces de correu electrònic il·limitades
 • Shell complet (SSH) amb Git disponible
 • Suport de xat en viu 24 hores *
 • Còpies de seguretat automàtiques diàries
 • Crèdit de Google AdWords de 100 dòlars
 • Més informació integrada amb CloudFlare fàcil
 • Molt barat (tenint en compte les bonificacions de trànsit mensuals)!
 • Sense restriccions de complements
 • Certificats SSL (+ 15 $ / any)

Com es veu i se sent?

La interfície del nou servei DreamPress 2 és molt senzilla. Realment només és una pàgina addicional amb uns quants submenús cargolats a la taula de comandaments de clients d’allotjament web de DreamHost, la qual cosa no és ni prou fàcil de navegar (encara que és bastant millor que les habituals interfícies de tipus cPanel que fan servir moltes altres empreses de hosting **. ). En comparació amb la de, per exemple, Media Temple o Flywheel, és una experiència realment menys atractiva. Dit això, però, fa la feina que va ser dissenyada, encara que sense molta finura.

Captura de pantalla:

Captura de pantalla de DreamPress 2 Dashboard

… Hmmm. Tot i així, per sort, no es tracta d’una interfície que necessitareu per fer servir tot això. En canvi, la interfície més important és la taula de comandaments de WordPress, la qual no té cap relació. Anem doncs.

Què fàcil és configurar?

A diferència de la majoria de proveïdors especialitzats en allotjament de WordPress, DreamHost també és un registrador de dominis, és a dir, tant podeu registrar un domini com fer-los allotjar al vostre lloc web. Això fa que la creació d’un lloc web nou (amb un domini completament nou) tingui una brisa absoluta. A més, DreamPress 2 també inclou una quantitat il·limitada de comptes de correu electrònic, de manera que també es té cura de fora de caixa.!

Independentment de si el vostre domini està registrat o no, no hi ha res complicat per començar amb DreamPress 2. WordPress s’instal·la automàticament a cada nou pla i triga uns 40-45 minuts a funcionar al vostre compte. Fàcil!

Velocitat …

La velocitat és un dels factors més crítics d’un lloc web d’alt rendiment. Fer que els visitants esperin més d’uns segons per veure que el vostre contingut és un veritable no! Això és, en part, on entra en joc el veritable valor de l’allotjament de WordPress gestionat i, en aquest punt, DreamPress 2 no decebre..

Què tan ràpid és?

Execució de proves de velocitat en un lloc completament fora de caixa (és a dir, una nova instal·lació de WordPress sense modificar cap paràmetre, no hi ha plugins addicionals i res més que el tema predeterminat de vint-i-quinze instal·lats per defecte). la pàgina principal surt en algun lloc de la regió d’aproximadament entre 0,5 i 1,2 segons*** amb una velocitat de càrrega de pàgina mitjana de 0,8 segons (segons les nostres proves)! Aquí teniu el nostre lloc de prova **** gairebé completament fora de caixa – si voleu fer-ho servir mitjançant GTMetrix o Pingdom: http://webhostingspeedchecks-drmprs2.com (actualització: lloc ara fora de línia).

Informe típic GTMetrix:

Informe DreamPress 2 GTMetrix

… que és gairebé tan ràpid com he vist que fins ara hi ha cap servei comparable!

Seguretat

Per desgràcia, l’únic test real de seguretat és si un lloc (i de fet la companyia d’acollida pròpia) es planteja o no un atac ben orquestrat. DreamHost escriu:

“A més de les actualitzacions automàtiques bàsiques de WordPress i les còpies de seguretat diàries, tenim un Firewall d’Aplicacions Web ajustat a WordPress (WAF), Fail2ban per protegir-se contra els inicis de sessió de la força bruta, la mitigació automàtica de DDoS i treballem directament amb l’equip de seguretat de WordPress per protegir de forma proactiva la seva Lloc de WordPress contra amenaces emergents. “

… És molt encoratjador. Sembla bona DreamPress 2!

Horaris

Només haver configurat un nou lloc a DreamPress 2 i sense tenir cap altra font de dades amb què treballar, encara no puc comentar el temps de funcionament. Tanmateix, en faré un seguiment durant el mes següent i així l’actualitzaré per reflectir el que trobo … estigueu atents!

(actualització: resultats dels meus temps de funcionament = 99,7% mitjançant la supervisió de robot Pingdom i Uptime)

Rendiment sota càrrega

Quan es tracta de provar el rendiment d’un lloc sota càrrega, probablement no hi ha una eina millor que l’impacte de càrrega. Per a aquells que no ho sabeu, el que fa amb aquesta eina us permet fer un mapa de l’efecte d’enviar un nombre creixent d’usuaris virtuals a un lloc durant un període de temps predefinit, simulant així com varia el rendiment d’un lloc amb la càrrega més gran. Si utilitzeu aquesta eina per enviar d’1 a 250 usuaris concurrents al nostre lloc de prova esmentat al llarg de 10 minuts, es produeixen resultats impressionants (tot i que, certament, el nostre lloc de prova és tan bàsic com pot ser un lloc web amb WordPress). No us avorriré amb els detalls, però n’hi ha prou amb dir que la nostra prova ha estat essencialment cap efecte sobre el lloc – amb els nostres temps de càrrega virtuals que es mantenen significativament per sota dels 75ms (després d’una fase inicial d’emmagatzematge a la memòria cau; vegeu aquí els resultats complets! Nota: Si teniu cap dubte de com són de bons aquests resultats, proveu d’executar una prova similar per a vosaltres pràcticament aproximadament. qualsevol altre lloc que us agradi.

Fins a 2,1 milions de visites al mes?!

La promesa de fins a 2,1 milions de visitants mensuals és increïble. Estat de DreamHost:

“No limitem els visitants al vostre lloc, ni tenim begudes per al trànsit … … vam fer una ullada al rendiment de DreamPress 2 mitjançant loader.io, una eina independent de referència. Aquesta estimació es basa en 50-100 visitants per cache per minut (amb una mitjana de 3 visualitzacions de pàgines cadascuna) en una instal·lació bàsica de WordPress plena de contingut. En la majoria de les circumstàncies, el vostre lloc serà capaç de mantenir nivells de trànsit significativament més elevats a causa dels sistemes de caché multinivell de DreamPress 2 “.

Permetre que els usuaris puguin tenir fins a 2,1 milions de visitants mensuals als seus llocs per només 25 dòlars al mes, és increïble tenint en compte tant WPEngine com Flywheel (dos dels serveis líders actuals del negoci d’allotjament de WordPress gestionat), per exemple, tots dos ofereixen capacitat per a només 25.000 visitants. al mes per 30 dòlars / mes! És massa bo aquest tipus de promesa per ser veritat? Personalment ja he vist aquestes promeses d’altres companyies d’allotjament web que no han estat a l’altura de la seva paraula de la manera que esperava: m’interessaria obtenir més informació sobre si un lloc alimentat per DreamPress 2 o no en realitat pot assumir càrregues tan elevades de trànsit, però no tinc cap manera de provar-ho realment amb certesa …

El que no ofereix:

Alguns dels seus competidors ofereixen alguns punts de venda addicionals. Coses com ara interfícies d’usuari considerablement més atractives i fàcils d’utilitzar, opcions d’escenificació de llocs web, migracions gratuïtes, serveis CDN completament integrats, transferències de facturació de clients, llocs de demostració gratuïts, exploracions automàtiques de programari maliciós i una selecció d’ubicació del servidor (tingueu en compte que totes les de DreamHost els centres de dades es basen als EUA). Dit això, la majoria d’aquestes funcions “addicionals” només atrauran als desenvolupadors que no pas a la gran majoria dels propietaris de llocs web: realment només els mencioneu, ja que és bo saber-ho una mica sobre el que hi ha més. (per si encara no ho sabíeu).

Conclusió

Sembla que DreamHost pot tenir finalment un paquet específic de WordPress, molt extremadament competitiu i extremadament ràpid per situar-los al mapa gestionat per WordPress-WordPress. Com a tal, les observaré amb més intensitat a partir d’ara. La promesa de HHVM és una mica per davant de la corba (tot i que, certament, encara està en beta) i és bon veure DreamHost pressionar els límits. Tot plegat, sempre que no espereu que funcioni amb una interfície d’usuari brillant o bonica i que puguis prescindir d’algunes de les funcions més dedicades al desenvolupador que ofereixen alguns dels altres principals proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats (vegeu el paràgraf anterior per a alguns exemples concrets), a continuació, DreamPress 2 sembla tenir un funcionament força bo. I si realment compleix la promesa de proporcionar fins i tot gairebé dos milions de visitants al mes, pot arribar a demostrar una opció molt rendible per a molts negocis de mida mitjana o fins i tot relativament gran.!

Més informació

Visiteu la pàgina oficial de DreamPress 2 al lloc web principal de DreamHost a http://www.dreamhost.com/hosting/wordpress/

Llegiu l’anunci de llançament inicial a http://www.dreamhost.com/press/dreamhost-brings-ssds-and-other-enhancements-to-managed-wordpress/ (ple d’humor típic DreamHost!)

* Els temps mitjans de suport a les converses per arribar a aquest instant (basats íntegrament en la meva pròpia experiència) de 10 a 15 minuts.

**En la meva humil opinió.

*** Usant totes les configuracions predeterminades de GTMetrix i proves de Dallas en lloc de Vancouver per defecte (ja que el servidor del nostre lloc de prova es troba físicament al centre de dades de Virginia de DreamHost, més que a Canadà).

**** Literalment, tot el que hem fet és desactivar tots els comentaris i retardar-los (per evitar comentaris de correu brossa i mantenir les coses completament de sèrie).

Encara estàs utilitzant DreamPress 2? Què afegiu? Feu-nos-ho saber als comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me