DreamHostin DreamPress 2: n hallinnoima WordPress-hosting – ensivaikutelmat

Ylläpito WordPress-isännöinti on iso juttu – joten ei ole yllättävää, että melkein jokainen tällaista palvelua tarjoava hosting-yritys jatkaa iteraatiota ja parannusta yrittäessään päästä kilpailijoidensa eteen. Yksi tällainen isännöintipalveluntarjoaja – yksi suurimmista liiketoiminnassa – on DreamHost.


DreamHost uskoi ensimmäistä kertaa hallittuihin WordPress-isännöintimarkkinoihin jo vuoden 2013 puolivälissä palvelun kanssa, jonka nimi on DreamPress. Mennessä, kun DreamPress virallisesti julkaistiin, se oli kuitenkin jo jonkin verran kilpailijoita hieman vanhempi, eikä koskaan näyttänyt saavan niin paljon huomiota kuin ehkä ansaitsisi..

Tällä kertaa DreamHost on palannut DreamPress 2: lla – paljon vahvemmalla tuotteella, jolla on useita kiinnostavia ominaisuuksia: kuten vain VPS-palvelimet, PHP 5.5, OpCache ja valinnainen HHVM (tällä hetkellä beta).

Palataan yksi näistä uusista järjestelmistä, luodaan uusi sivusto ja tehdään pieni testaus …

Tietoja palvelusta

Vuodesta 1997 lähtien toiminut DreamHost on yksi pisimmistä ja tunnetuimmista isäntäyrityksistä – ja jo ennen heidän ensimmäistä DreamPress-julkaisuaan he olivat jo saaneet kuormia WordPressiin liittyviä kokemuksia jo vakiintuneen jaetun VPS: n ( palvelu, joka sai uuden elämänvuokrauksen viime marraskuussa, ja omistautuneet palvelut. Tämän valossa on melko kohtuullista olettaa, että tämä, heidän toinen yritys, on jotain todella melko hyvää! Katsotaanpa seuraavaa:

Avainominaisuudet

 • Suunniteltu erityisesti WordPress-palvelimelle palvelinpuolen välimuistilla
 • Jopa 2,1 miljoonaa kuukausittaista kävijää, katso alla
 • Kaikki asiakkaat VPS – ei jaetuilla – palvelimilla
 • Automaattinen skaalaus RAM
 • Ei ylimääräisiä maksuja
 • PHP 5.5 OpCachen kanssa
 • Valinnainen HHVM (beeta)
 • Suuri suorituskyky, katso alla
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Täysi kuori (SSH) ja Git saatavana
 • 24/7 live chat-tuki *
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
 • 100 dollaria Google AdWords -hyvitystä
 • Helppo CloudFlare-integraatio oppia lisää
 • Erittäin edullinen (kun otetaan huomioon kuukausittaiset liikennekorvaukset)!
 • Ei lisäosien rajoituksia
 • SSL-sertifikaatit (+ 15 dollaria / vuosi)

Kuinka se näyttää ja tuntuu?

Uuden DreamPress 2 -palvelun käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen. Se on oikeastaan ​​vain lisäyssivu, jossa on muutama alavalikko, jotka on kiinnitetty DreamHostin omaan web-hosting-asiakkaan kojelautaan – jota ei ole siistiä eikä erityisen helppo navigoida (vaikka se on silti hiukan parempi kuin useiden muiden hosting-yritysten käyttämät tavalliset cPanel-tyyppiset rajapinnat **). ). Verrattuna esimerkiksi Media Templeen tai Vauhtipyörään, se on todellakin vähemmän esteettinen ja houkutteleva kokemus. Se kuitenkin tekee sen työn, jonka se oli suunniteltu tekemään – vaikkakin ilman suurta hienostuneisuutta.

kuvakaappaus:

DreamPress 2 Dashboard-näyttökuva

… Hmmm. Silti onneksi tämä ei ole käyttöliittymä, jota joudut käyttämään kaikkea niin usein. Sen sijaan tärkeämpi käyttöliittymä on todellinen WordPress-kojelauta – joka on suurelta osin riippumaton. Joten siirrymme eteenpäin.

Kuinka helppo on asentaa?

Toisin kuin useimmat erikoistuneet WordPress-palveluntarjoajat, DreamHost on myös verkkotunnuksen rekisteröijä – tarkoittaen, että voit molemmat rekisteröidä verkkotunnuksen heidän kanssaan ja saada heidät ylläpitämään verkkosivustoasi. Tämä tekee aivan uuden verkkosivuston (aivan uuden verkkotunnuksen) perustamisesta heidän kanssaan ehdottoman helppoa! Lisäksi DreamPress 2: lla on myös rajoittamaton määrä sähköpostitilejä – joten se on myös huolehtinut valmisteesta!

Riippumatta siitä, onko verkkotunnuksesi rekisteröity heihin vai ei, DreamPress 2: n aloittamisessa ei ole mitään monimutkaista. WordPress asennetaan automaattisesti jokaiseen uuteen suunnitelmaan, ja sen käyttäminen tililläsi on noin 40-45 minuuttia. Helppo!

Nopeus…

Nopeus on yksi kriittisimmistä tekijöistä tehokkaan verkkosivuston kannalta. Aivan ei-ei-tekeminen saat kävijät odottamaan yli muutaman sekunnin nähdäksesi sisältösi! Tämä on osittain silloin, kun hallitun WordPress-isäntäpalvelun todellinen arvo tulee peliin, ja tässä pisteessä DreamPress 2 ei petä.

Kuinka nopea se on?

Suoritetaan useita nopeustestejä täysin poissa -sivustossa (ts. Upouudessa WordPress-asennuksessa, jossa mitään asetuksista ei ole muutettu, lisälaitteita ei ole ja vain oletusasetus Twenty Fifteen -teema on asennettu) latausajat etusivu tulee ulos jossain noin alueella välillä 0,5 – 1,2 sekuntia*** sivun keskimääräinen latausnopeus on 0,8 sekuntia (testiemme mukaan)! Tässä on melkein täysin poissa käytöstä **** -testisivustomme – jos haluat suorittaa sen esimerkiksi GTMetrixin tai Pingdomin kautta itse: http://webhostingspeedchecks-drmprs2.com (päivitys: sivusto nyt offline-tilassa).

Tyypillinen GTMetrix-raportti:

DreamPress 2 GTMetrix -raportti

… joka on todella melkein yhtä nopea kuin olen nähnyt minkään vastaavan palvelun suorittavan tähän mennessä!

turvallisuus

Valitettavasti ainoa todellinen turvallisuustesti on se, pystyykö sivusto (ja itse itse isäntäyritys itse) pitämään hyvin organisoidun hyökkäyksen. DreamHost kirjoittaa:

”Automaattisten WordPress-ydinpäivitysten ja päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi meillä on WordPress-viritetty Web-sovelluspalomuuri (WAF), Fail2ban suojaamaan julmilta voimilta kirjautumiselta, DDoS-automaattinen lieventäminen ja työskentelemme suoraan WordPress-tietoturvitiimin kanssa proaktiivisesti suojataksesi WordPress-sivusto esiin nousevia uhkia vastaan. ”

… mikä on erittäin rohkaisevaa. Näyttää hyvältä DreamPress 2!

Käyttöaste

Koska olen juuri asettanut upouuden sivuston DreamPress 2: lle ja koska en ole käyttänyt mitään muuta tietolähdettä, en voi vielä kommentoida käyttöaikaa. Seuraan kuitenkin sitä seuraavan kuukauden aikana ja päivitän sen vastaamaan sitä, mitä löydän… pysy kuulolla!

(päivitys: käytettävyyteni tulokset = 99,7% Pingdomin ja Uptime Robot -tarkkailun kautta)

Suorituskyky kuormitettuna

Sivuston suorituskyvyn testaamisessa kuormitettuna ei ole väistämättä parempia välineitä kuin Load Impact. Niille, jotka eivät vielä tiedä, tämä työkalu antaa sinun kartoittaa vaikutuksen, joka johtuu kasvavan määrän virtuaalisten käyttäjien lähettämisestä sivustoon ennalta määritetyn ajanjakson aikana, ja näin simuloida kuinka sivuston suorituskyky vaihtelee lisääntyneen kuormituksen mukaan. Tämän työkalun käyttäminen lähettämään 1 – 250 samanaikaista käyttäjää yllä mainitulle testisivustollemme 10 minuutin aikana antaa vaikuttavia tuloksia (vaikka testisivustomme on tosin yhtä perustason kuin WordPress-käyttöinen verkkosivusto voi olla). En kyllästynyt sinulle yksityiskohtien kanssa, mutta riittää, kun sanon, että testimme oli pääosin ei vaikutusta sivustoon – virtuaalisten latausaikojemme ollessa huomattavasti alle 75 ms koko ajan (alustavan välimuistivaiheen jälkeen – katso täältä täydelliset tulokset! Huomaa: Jos olet epävarma, kuinka hyvät nämä tulokset ovat, kokeile suorittaa samanlainen testi itsellesi melkein noin kaikki muut haluamasi sivustot.

Jopa 2,1 miljoonaa käyntiä kuukaudessa?!

Jopa 2,1 miljoonan kuukausivierailijan lupaus on uskomaton! DreamHost -tila:

”Emme rajoita sivustosi kävijöitä tai meillä ei ole ylennyksiä liikenteelle…… tarkastelimme DreamPress 2: n suorituskykyä loader.io: n, riippumattoman benchmarking-työkalun avulla. Tämä arvio perustuu 50-100 välimuistiin tallentamattomaan kävijään minuutissa (keskimäärin 3 sivun näyttökertaa kukin) WordPress-perusasennuksessa, joka on täynnä sisältöä. Useimmissa olosuhteissa sivustosi pystyy ylläpitämään huomattavasti korkeampaa liikennettä DreamPress 2: n monitasoisten välimuistijärjestelmien ansiosta. “

On uskomatonta antaa käyttäjille kapasiteettia jopa 2,1 miljoonalle kuukausivierailijalle sivustoilleen vain 25 dollaria kuukaudessa, kun otetaan huomioon sekä WPEngine että Flywheel (kaksi hallitun WordPress-hosting-liiketoiminnan nykyisistä johtavista palveluista), molemmat tarjoavat kapasiteettia vain 25 000 kävijälle kuukaudessa 30 dollaria kuukaudessa! Onko tällainen lupaus liian hyvä ollakseen totta? Olen henkilökohtaisesti nähnyt sellaisia ​​lupauksia aiemmin joiltakin muilta web-hosting-yrityksiltä, ​​jotka eivät ole noudattaneet sanojaan aivan samalla tavalla kuin odotat – Olisin kiinnostunut oppimaan lisää siitä, onko DreamPress 2: n ylläpitämä sivusto vai ei. voi tosiasiassa ottaa vastaan ​​niin korkean liikenteen kuormat, mutta en voi mitenkään testata tätä varmuudella …

Mitä se ei tarjoa:

Jotkut sen kilpailijoista tarjoavat muutaman lisämyynnin. Asioita, kuten huomattavasti houkuttelevammat ja helppokäyttöisemmät käyttöliittymät, verkkosivustojen latausvaihtoehdot, ilmaiset siirrot, täysin integroidut CDN-palvelut, asiakaslaskutuksen siirrot, ilmaiset esittelysivustot, automatisoidut haittaohjelmien skannaukset ja palvelimen sijaintipaikka (huomioi, että kaikki DreamHostin tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa). Toisin sanoen suurin osa näistä “lisäominaisuuksista” vetoaa vain kehittäjiin eikä suurimpaan osaan verkkosivustojen omistajia: Mainitsen ne täällä vain, koska on hyvä tietää, että mielestäni on vähän mitä muualla on (vain jos et olisi jo tietoinen).

johtopäätös

Näyttää siltä, ​​että DreamHostilla voi vihdoin olla todella erittäin kilpailukykyinen – ja erittäin nopea – WordPress-erityinen paketti asettaa ne hallitun WordPress-isännöintikartan päälle. Sellaisena seuraan heitä tarkemmin nyt. HHVM: n lupaus on jonkin verran käyrää edeltävä (tosin tosin vielä beeta) ja on hienoa nähdä DreamHost jälleen työntävän rajoja. Kaiken kaikkiaan, kunhan et odota loistavaa tai kaunista käyttöliittymää toimimaan ja pystyt toimeen ilman joitain joidenkin muiden johtavien hallittujen WordPress-isännöintipalveluntarjoajien tarjoamista kehittäjäkeskeisemmistä ominaisuuksista (katso yllä oleva kappale muutama erityinen esimerkki), sitten DreamPress 2 näyttää toimivan todella melko hyvin. JA Jos se todellakin täyttää lupauksensa tarjota jopa lähes kapasiteetti 2 miljoonalle kävijälle kuukaudessa, se voi hyvinkin osoittaa uskomattoman hyvää vastinetta rahalle monille keskisuurille tai jopa suhteellisen suurille yrityksille.!

Lisätietoja

Käy DreamPress 2: n virallisella sivulla DreamHostin tärkeimmällä verkkosivustolla osoitteessa http://www.dreamhost.com/hosting/wordpress/

Lue alkuperäinen julkaisutiedote osoitteessa http://www.dreamhost.com/press/dreamhost-brings-ssds-and-other-enhancements-to-managed-wordpress/ (täynnä tyypillistä DreamHost -huumoria!)

* Keskimääräinen läpikotaisin-tästä-tähän-pika-chat-tukiaika (perustuen täysin omaan kokemukseeni) on noin 10–15 minuuttia.

**Minun nöyrä mielipiteeni on.

*** Käyttämällä kaikkia GTMetrixin oletusasetuksia ja testaamalla Dallasista kuin oletus Vancouverista (koska testisivustomme palvelin sijaitsee fyysisesti DreamHostin Virginian tietokeskuksessa – eikä Kanadassa).

**** Kirjaimellisesti kaikki, mitä olemme tehneet, on kaikkien kommenttien ja pingbackien kytkeminen pois päältä (roskapostikommenttien välttämiseksi ja asioiden pitämiseksi täysin vakiona).

Käytätkö vielä DreamPress 2: ta? Onko mitään lisättävää? Kerro meille kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me