DreamHost Review – Onko DreamHost arvoinen WordPress-isäntä? Ja mikä isäntä valita? (2020)

WordPress-tarjoukset


Vuonna 1996 perustettu DreamHost on nykyään kaikkein vakiintuneimpia itsenäisesti omistamia hosting-yrityksiä. Ne tarjoavat laajan valikoiman paketteja kaikentyyppisille verkkosivustoille, mukaan lukien joitain edullisia ja monipuolisia WordPress-keskittyviä suunnitelmia.

Tässä katsauksessa keskitymme suunnitelmiin, jotka on suunnattu WordPress-käyttäjille, mukaan lukien heidän halvemmat jaetut hosting-paketit ja palkkio-ohjaamansa WordPress-hosting-suunnitelmat, joiden avulla löydät oikean vaihtoehdon verkkosivustollesi..

Sen lisäksi, että tarkastelemme ominaisuuksia, joita pääset käyttäessäsi verkkosivustosi ylläpitämisessä DreamHost, selitämme myös eri tapoja, joilla nämä ominaisuudet toteutetaan eri suunnitelmissa – ja vertaamme jaettujen suunnitelmien suorituskykyä DreamHost DreamPressin hallinnoimiin WordPress-ylläpitosuunnitelmiin, joten näet, mikä on sopivin valinta projektiisi.

Käyttämällä maksettuja palveluita, kuten Pingdom ja Load Impact, tämä arvostelu ei tarkoita vain uudestaan ​​DreamHost-markkinoinnin sisältöä. Sen sijaan voit käyttää tietojamme ja kokemuksiamme verkkosivustojen ylläpidosta DreamHostin kanssa tehdä tietoisen päätöksen siitä, pitäisikö sinun ylläpitää verkkosivustosi tämän yrityksen kanssa vai ei, ja jos on, mikä suunnitelma on paras.

Aloitetaanpa…

Contents

Yleiskatsaus DreamHost-hosting-suunnitelmiin

Kuten mainittiin, DreamHost tarjoaa perustason jaettua isännöintiä, samoin kuin erikoistuneempia WordPress-hallintatoimistoja, ts. DreamPress. Ne tarjoavat myös huippuluokan virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) ja erillisen palvelimen isännöinnin.

DreamHost Kotisivun näyttökuva

Niille, jotka haluavat isännöidä sovelluksia verkossa, on saatavilla pilvipalvelun ja esineiden varastoinnin isännöintisuunnitelmia, myös virallinen hinnasivu.

DreamHost-hosting-suunnitelmien yleiskatsaus

DreamHostilla on paljon suunnitelmia, mukaan lukien jaettu hosting ja hallittu WordPress-hosting.

Jäljempänä keskitymme kuitenkin lähtötason jaettuun isännöintiin ja premium-luokan DreamPress-hallitsemiin isännöintisuunnitelmiin, jotka molemmat soveltuvat WordPress-käyttäjille.

Antaaksesi sinulle käsityksen siitä, mitä DreamHost tarjoaa, tässä on nopea yleiskatsaus näistä eri suunnitelmista ennen kuin tutkimme niiden parhaita ominaisuuksia perusteellisemmin (ja mainitsemme myös joitain mahdollisia haittoja).

DreamHost-jaettu hosting

Ensinnäkin meillä on jaetut isännöintisuunnitelmat, jotka edustavat halvinta tapaa ylläpitää verkkosivustosi DreamHostin kautta:

 • Jaettu aloitus: Alkaen 2,59 dollaria kuukaudessa yhden verkkosivuston isännöintiin, 50 Gt: n SSD-tallennustilaa.
 • Jaettu rajaton: Alkaen 5,95 dollaria kuukaudessa isännöidäksesi rajoittamattomia verkkosivustoja, joilla on rajoittamaton SSD-tallennustila.

Nämä hinnat saattavat näyttää erittäin kilpailukykyisiltä, ​​mutta joudut maksamaan kolmen vuoden etukäteen järjestetystä hosting-palvelusta saadaksesi pääsyn niihin. Yhden vuoden ennakkomaksu maksaa vastaavan kuukausimaksun nousun 3,95 dollariin Starter-suunnitelmasta ja 6,95 dollariin Unlimited-suunnitelmasta, kun taas maksaminen kuukausittain maksaa sinulle vastaavasti 4,95 dollaria ja 10,95 dollaria. Jos olet luomassa verkkosivustoa voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, on syytä nähdä, onko sinulla voimassa oleva DreamHost-alennus.

Ei kaistanleveyttä tai vierailijarajoja

Vaikka Starter-suunnitelma antaa sinulle 50 Gt SSD-muistia, Unlimited-suunnitelma antaa sinun käyttää niin paljon SSD-muistia kuin haluat. Kaistanleveydelle ja inode-käytölle ei kuitenkaan ole mitään rajoituksia tai sivustosi käyntien lukumäärää. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen, jos päätät maksaa vuosittain eikä kuukausittain. Jokainen saa ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin verkkosivustonsa suojaamiseksi..

Vaikka rajoittamaton tallennus- ja kaistanleveyslisä ovat kiinnostavia, budjetin jaettua hosting-palvelua tuntevat eivät ole yllättyneitä oppiessaan, että jos verkkosivustosi alkaa kuluttaa liian paljon resursseja, kuten palvelimen RAM-muistia, DreamHost saattaa ehdottaa päivittämistä tehokkaammaksi suunnitelma, kuten DreamPress- tai VPS-asetukset. Löydät lisätietoja rajoittamattomasta käytännöstä tällä sivulla DreamHost-verkkosivustolla.

DreamPress-sivuston ylläpitämä WordPress-hosting

Vaikka voit asentaa WordPressin jaetuihin suunnitelmiin ja jopa valita, että WordPress-ohjelmisto asennetaan automaattisesti kirjautumisen aikana, tehokkaampaa WordPress-hosting-palvelua etsivät voivat nähdä DreamPress-suunnitelmat houkuttelevammiksi:

 • DreamPress: Alkaen 16,95 dollaria 30 Gt: n SSD-tallennustilalta ja rakennettu ~ 100 000 kuukausivierailijalle.
 • DreamPress Plus: Alkaen 24,95 dollaria 60 GB: n SSD-tallennustilalta ja rakennettu ~ 300 000 kuukausivierailijalle, plus Jetpack Professional ja rajoittamaton CDN-käyttö.
 • DreamPress Pro: Alkaen 71,95 dollaria 120 GB: n SSD-tallennustilalta ja rakennettu ~ 1 miljoonaan plus kuukausittain käyville vieraille, plus Jetpack Professional, rajoittamaton CDN-käyttö ja DreamCare-sivuston seuranta- ja vianetsintäominaisuus.

Kuten jaetut isännöintisuunnitelmat, vuoden etukäteen maksaminen saa yllä mainitut hinnat, kun taas kuukausimaksu maksaa hinnan nousevan vastaavasti 19,95, 29,95 ja 79,95 dollariin kuukaudessa. Samoin kuin jaetuissa suunnitelmissa, DreamHost tarjoaa voittoa tavoittelemattoman alennuksen.

Tallennus- ja kuukausivierailijarajoitukset

Kuten näette, toisin kuin jaetussa rajoittamattomassa isännöintisuunnitelmassa, DreamPress-suunnitelmille on asetettu tallennusrajoituksia. Vaikka kaistanleveys on jaettujen suunnitelmien tavoin mittaamaton, DreamHost tarjoaa arviolta kuukausittain vierailijoiden määrän, jota suunnitelmat on rakennettu käsittelemään.

Käytännössä ei ole olemassa rajatonta isäntää, ja jos kulutat liian paljon resursseja jaetuissa suunnitelmissa, sinua todennäköisesti pyydetään päivittämään. Siksi on hyvä nähdä, että DreamPress-suunnitelmien päästöoikeudet on julkaistu, koska se antaa mahdollisuuden määrittää, mikä suunnitelma on sopivin.

Jos esimerkiksi tiedät, että sivustosi käyttää 40 Gt tallennustilaa ja saa noin 300 000 kuukausivierailijaa, lähtötason DreamPress-suunnitelma ei riitä, ja sinun on valittava kalliimpi DreamPress Plus -suunnitelma.

Joten vaikka näyttää siltä, ​​että DreamPress-suunnitelmat ovat rajoitetumpia kuin jaetut isännöintisuunnitelmat, näin ei ole. Jos yritit isännöidä suuria ja kiireisiä WordPress-verkkosivustoja lähtötason jaetuissa suunnitelmissa, olet todennäköisesti joutunut jossain vaiheessa suorituskykyongelmiin..

Testaamme kuitenkin tämän myöhemmin tässä viestissä suorittaessamme lataussimulaatiotestauksia selvittääksemme, ovatko DreamPress-suunnitelmat todella kykenevämpiä kuin lähtötason jaetut suunnitelmat.

DreamHost-jaettu hosting vs. DreamPress-hallintainen WordPress-hosting

Ilmeisten hintavaihteluiden lisäksi tärkein ero halvan jaetun isäntämahdollisuuden ja PremiumPress-ylläpitämien premium-hosting-suunnitelmien välillä on, että jälkimmäinen on tarkoitettu verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät nopeampia latausaikoja ja parempaa sivuston suorituskykyä yleensä.

Näiden kahden tyyppisten suunnitelmien suorituskykyeron havainnollistamiseksi autamme myöhemmin tässä katsauksessa testien tuloksia, jotka osoittavat jaetuissa suunnitelmissa ylläpidettyjen sivustojen latausajat ja DreamPress-suunnitelmat.

Kyse ei ole vain latausajoista ja kyvystä käsitellä useita vierailijoita, jos nämä suunnitelmat eroavat toisistaan. Sivuston suorituskyvyn lisäksi DreamPress-suunnitelmat sisältävät joitain lisäominaisuuksia ja myös parannettuja versioita joistakin jaetuista suunnitelmista löytyvistä ominaisuuksista.

Joten auttaaksemme sinua päättämään, mikä suunnitelma saattaa olla paras verkkosivustollesi, seuraavassa osassa tutkimme näiden suunnitelmien tärkeimpiä ominaisuuksia sekä mahdollisia eroja näiden ominaisuuksien toteutuksessa jaetussa isännöintisuunnitelmassa verrattuna yhdessä DreamPressin hallitsemien WordPress-isännöintisuunnitelmien kanssa.

DreamHost Web Hosting -palvelun parhaat ominaisuudet

Oikeiden ominaisuuksien avulla on helpompaa huolehtia verkkosivustostasi, pitää se turvassa ja hallita tiliäsi. Joten ottaen huomioon tämä, tutkitaan DreamHostin tärkeimpiä ominaisuuksia, mukaan lukien ne, jotka ovat käytettävissä jaetuissa ja hallinnoiduissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa.

Sama nimi, erilainen toiminnallisuus

Kuten mainittiin, joitain ominaisuuksia on saatavana sekä jaetuissa suunnitelmissa että DreamPress-suunnitelmissa, mutta ne toimitetaan ja toteutetaan eri tavoin. Tässä tapauksessa korostamme näitä eroja auttaaksemme sinua selvittämään, mikä suunnitelma saattaa olla paras verkkosivustollesi.

WordPress-verkkosivustojen varmuuskopiot

Varmuuskopio-ominaisuudet, joihin pääset, vaihtelevat suuresti riippuen siitä, minkä tyyppistä hosting-palvelua valitset DreamHostista ja minkä heidän suunnitelmansa valitset.

DreamPressin hallinnoimat WordPress-hosting-varmuuskopiointitoiminnot

Esimerkiksi kaikkien DreamPress-suunnitelmien asiakkaat voivat käyttää talon sisäistä DreamHost-varmuuskopiointiratkaisua. Koska DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmiin sisältyy Jetpack Professional -tilaus, nämä suunnitelmat sisältävät myös pääsyn tehokkaaseen VaultPress-varmuuskopiointipalveluun.

VaultPress varmuuskopioluettelo

VaultPress varmuuskopioi verkkosivustosi säännöllisin väliajoin ja aina, kun se havaitsee muutoksia sivustoosi.

Kuten VaultPress -katsauksessamme selitetään, tämä on yksi WordPressin parhaista varmuuskopiointityökaluista, joka antaa sinulle pääsyn reaaliaikaisiin varmuuskopioihin, rajoittamaton tallennustila varmuuskopiotiedostoillesi ja palauttaa yhdellä napsautuksella. Toisin kuin monissa muissa WordPress-varmuuskopioratkaisuissa, voit nopeasti palauttaa yksittäiset tiedostot auttaaksesi sinua poistamaan virheesi, joita olet tehnyt teemoja tai muita verkkosivustosi muodostavia tiedostoja muokkaamalla..

VaultPress-varmuuskopion palauttaminen

VaultPress antaa sinun ladata ja palauttaa yksittäisiä tiedostoja ja tietokantataulukoita varmuuskopiosta.

Jos kuitenkin valitset lähtötason DreamPress-suunnitelman ja unohdat käyttää Jetpack Professional -varmuuskopio-ominaisuuksia, saat silti pääsyn toimivaan, joskin vähän perusvarmuuskopiointijärjestelmään. Tämän DreamPress-ominaisuuden avulla varmuuskopio sivustostasi luodaan automaattisesti joka päivä, ja sinulla on myös mahdollisuus luoda yksi manuaalinen varmuuskopio päivässä.

DreamPress-varmuuskopiointijärjestelmä

DreamPress-suunnitelmien ylläpitämät verkkosivustot varmuuskopioidaan automaattisesti joka päivä.

Kaikkia näitä varmuuskopioita säilytetään kahden viikon ajan, ja niihin voi päästä DreamHost-tilisi kautta. Varmuuskopion lataamista tai osittaista palautusta ei kuitenkaan voida suorittaa, esimerkiksi palauttaa vain tietokanta tai yksittäiset teematiedostot..

Jaetun hosting-varmuuskopioinnin ominaisuudet

Niille, jotka ovat halvemmassa jaetussa isännöintisuunnitelmassa, WordPress-verkkosivustosi varmuuskopiointivaihtoehdot eivät ole yhtä yksinkertaisia. Yksi tapa on asentaa valitsemasi WordPress-varmuuskopiolaajennus, mukaan lukien maksaminen erikseen VaultPress-palvelusta, joka tulee DreamPress Plus- ja Pros-suunnitelmien mukana..

DreamObjects varmuuskopiolaajennus

Suositeltava DreamHost-varmuuskopiointiratkaisu on integroida sivustosi heidän DreamObjects-palveluun.

Toinen vaihtoehto on rekisteröityminen maksulliseen DreamHost DreamObjects -tiliin ja ilmaisen DreamObjects Backups -laajennuksen avulla luodaksesi ja tallentaaksesi varmuuskopioita tähän pilvitallennuspalveluun DreamHostista. Tämän ratkaisun avulla voit varmuuskopioida koko verkkosivustosi ja sen tietokannan päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Voit myös ladata varmuuskopiotiedostot ja valita kuinka monta varmuuskopiota pitää palvelimella.

DreamObjects varmuuskopiotiedostot

DreamObjects-tilillä varmuuskopiot luodaan automaattisesti ja ladataan pilvivarastoon.

Saatavilla on 30 päivän ilmainen kokeilu, jonka avulla voit kokeilla DreamObjects Backups -ratkaisua, mutta sen jälkeen joudut maksamaan. Kuitenkin hinnat alkavat 0,95 dollaria kuukaudessa 40 Gt: n tallennustilalta, mutta se on hyvä vastine WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioinnille pilvessä.

DreamHost-verkkotunnuksen varmuuskopiointityökalu

DreamHost-verkkotunnuksesi varmuuskopioidaan automaattisesti, mutta et saa niin paljon hallintaa kuin hyvällä WordPress-varmuuskopiolaajennuksella.

Siellä on myös verkkotunnuksen palautusvaihtoehto, jonka avulla voit palauttaa koko verkkotunnuksesi verkkohakemiston pisteeseen kahden viimeisen viikon aikana. Vaikka tämä voi auttaa sinua pääsemään pois ongelmista, jos verkkosivustollasi tai tililläsi on ongelma, et saa samaa valvontatasoa kuin hyvän WordPress-laajennuksen kanssa, kuten mahdollisuus palauttaa tietyt verkkosivustosi osat..

WordPress-verkkosivustojen varmuuskopioiden yhteenveto

Verkkosivun varmuuskopioiden suhteen tärkein ero suunnitelmien välillä on se, että DreamPress-hallinnoimissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa isännöidyt sivustot varmuuskopioidaan automaattisesti kerran päivässä, kun taas jaetuissa suunnitelmissa jätetään organisoimaan oma varmuuskopioratkaisusi tai luottaa suhteellisen rajoitettu verkkotunnuksen varmuuskopiointijärjestelmä.

DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmiin sisältyy kuitenkin myös pääsy vaikuttavaan VaultPress-varmuuskopiointiratkaisuun Jetpack Professional -suunnitelman kautta..

WordPress-teemat

Kuten mainittiin, DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmat – mutta eivät lähtötasosuunnitelmat – sisältävät pääsyn Jetpack Professionaliin. Tämän muiden etujen lisäksi saat käyttöösi myös yli 200 premium WordPress-teemaa ja paljon ilmaisia ​​teemoja, jotka kattavat erilaisia ​​tyylejä ja käyttötarkoituksia. Voit selata näitä teemoja Jetpack Professional -tilisi avulla päästäksesi WordPress.com-portaaliin.

WordPress-teemat

DreamPress Plus- ja Pro -tilit sisältävät pääsyn premium-teemoihin WordPress.com-sivustossa.

Valitettavasti, kuten lähtötason DreamPress-suunnitelmassa, jaetut suunnitelmat eivät sisällä pääsyä mihinkään WordPress-teemaan, lukuun ottamatta ilmaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat oletuksena käytettävissä kaikissa WordPress-kojetauluissa. Voit tietysti asentaa minkä tahansa valitsemasi teeman, jonka olet ladannut muualta.

Verkkosivusto ja käyttäjätuki

Riippumatta siitä, valitsetko jaetut suunnitelmat DreamHostista vai heidän DreamPressin hallinnoimista WordPress-isännöintisuunnitelmista, saat pääsyn live chat-tukikanavalle, joka on avoinna seitsemän päivää viikossa klo 5.30–21.30 Tyynenmeren aikaa. Sinulla on myös mahdollisuus lähettää lippuja ja sähköpostitukipyyntöjä ympäri vuorokauden.

Ensiluokkainen puhelintuki

Vaikka normaalia puhelintukilinjaa ei ole, voit pyytää soittoa DreamHost-asiakaspalvelusta. Vaikka tämä on maksullinen palvelu, jotkut suunnitelmat sisältävät useita ilmaisia ​​takaisinsoittoja kuukaudessa, kuten DreamPress Plus ja Pro, jotka sisältävät vastaavasti kolme ja viisi ilmaista takaisinsoittoa kuukaudessa.

Ota yhteyttä DreamHost-tukeen

Puhelintuki on premium-palvelu, joka sisältyy joihinkin suunnitelmiin tai maksulliseen lisäosaan muiden kanssa.

Muiden suunnitelmien asiakkaat, kuten jaetut isännöintivaihtoehdot ja lähtötason DreamPress-suunnitelma, samoin kuin ne, jotka tarvitsevat enemmän soittopyyntöjä kuin heidän suunnitelmaansa sisältyy, voivat maksaa 9,95 dollaria per soittopyyntö tai 14,95 dollaria kuukaudessa kolmesta takaisinsoitosta kuukaudessa.

Valitettavasti Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella olevia numeroita ei voida käyttää soittopyynnön pyytämiseen, ja puhelut tarjotaan vain englanniksi.

Tavallisen puhelintuen ja 24/7 live chat-palvelun puute tarkoittaa, että DreamHost puuttuu joidenkin muiden suosittujen verkkoisäntien, kuten SiteGround ja useiden hallinnoitujen WordPress-hosting-yritysten, tukivaihtoehdot.

DreamPress WordPress -tukipalvelu

Tukipalveluna DreamPress-asiakkaat saavat etusijalle pääsyn myös WordPress-yrityksen sisäisiin asiantuntijoihin, jotka ovat erillään henkilöstöstä, joka tukee muiden suunnitelmien asiakkaita. Tämän tavoitteena on varmistaa, että DreamPress-asiakkaat pääsevät nopeammin tukihenkilöstöön, jolla on myös enemmän WordPress-asiantuntemusta.

Jetpack-tukipalvelu

Jos valitset joko DreamPress Plus- tai Pro-suunnitelman, joka sisältää Jetpack Professional -tilauksen, saat pääsyn myös Jetpack WordPress -tukihenkilökuntaan, antaen sinulle toisen paikan, johon kääntyä auttamaan verkkosivustossasi..

Tämän DreamHost-katsauksen testauksen aikana tukihenkilöstö oli avulias ja reagoiva sekä live-chatin että sähköpostikanavien kautta.

WordPress-verkkosivustojen latausjärjestelmä

Mahdollisuus luoda vaiheittainen sivusto antaa sinulle turvallisen paikan työskennellä verkkosivustosi kopiossa vaarantamatta live-sivustoasi.

Joitakin esimerkkejä siitä, milloin haluat ehkä luoda vaiheittaisen version sivustostasi, ovat uusien laajennusten testaaminen, uuden teeman asentaminen tai koodin muokkaaminen. Kun olet suorittanut testauksen, voit korvata live-sivustosi lavastusversiolla vain muutamalla napsautuksella käyttämästäsi järjestelmästä riippuen.

DreamPress-lavastusominaisuus

Toisin kuin jaetut hosting-suunnitelmat, DreamPress-suunnitelmat sisältävät vaiheittaisen ominaisuuden.

Vaikka jaetussa isännöintisuunnitelmassa ei ole lavastusominaisuutta, DreamPress-suunnitelmat tekevät lavastesivun luomisesta erittäin helpon. Napsauta vain painiketta luodaksesi vaiheittaisen sivuston, ja kopioi sisältö kahden sivuston välillä sen jälkeen kun se on luotu.

Vaiheohjaukset

DreamPress-lavastusominaisuus on erittäin helppo käyttää.

DreamPress-lavastusjärjestelmä on erittäin helppo käyttää. Toisin kuin joitain muita isäntiä, kuten SiteGround ja WP Engine, et voi kuitenkaan valita, mitkä sivustosi komponentit siirretään reaaliaikaisen ja lavastusympäristön välillä, kuten vain tiedostot, tietokanta tai jopa vain tietty tietokantataulukko.

Tämä tarkoittaa, että ainoa vaihtoehto on siirtää koko verkkosivusto, korvaamalla prosessissa koko kohde-sivusto. Haittapuoli on se, että voisit joutua ongelmiin, jos live-sivustoon olisi lisätty uusia viestejä esimerkiksi lavastuspaikan suunnittelutoimien aikana..

DreamHost-ohjauspaneeli

Toisin kuin monet suositut jaetun palvelun tarjoajat, mutta kuten useimmat hallitut WordPress-isännät, DreamHost ei käytä cPanel-ohjelmistoa tilisi hallintaan.

DreamHost-ohjauspaneeli

DreamHost käyttää mukautettua ohjauspaneelia suositun cPanel-ohjelmiston sijasta.

Sen sijaan sinun on käytettävä mukautettua DreamHost-ohjauspaneelia suorittamaan tehtäviä, kuten tiliin liittyvien verkkotunnusten hallinta, WordPressin asentaminen ja työkalujen käyttö, joiden avulla voit olla yhteydessä palvelintilaan ja tietokantoihin.

DreamHost-tiedostonhallinta

Voit käyttää palvelintilisi tiedostoja DreamHost-mukautetun tiedostonhallinnan avulla.

Onneksi DreamHost-ohjauspaneeli on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen. Jotkut cPanel-komponentit saattavat puuttua, mutta kaikki tärkeät työkalut ja hallintalaitteet ovat käytettävissä sen varmistamiseksi, että pystyt hallitsemaan verkkosivustoasi ja hosting-tiliäsi.

phpMyAdmin-tietokannan käyttöoikeudet

Voit käyttää WordPress-verkkosivustotietokantaa phpMyAdmin-käyttöliittymän kautta.

Jetpack Professional -ominaisuudet

Koska saat pääsyn Jetpack Professional -suunnitelmaan kahdella parhaalla DreamPress-hallinnoidulla WordPress-hosting-suunnitelmalla – Plus ja Pro -, kannattaa kattaa mitä ominaisuuksia tämä sisältää auttaa sinua päättämään, kannattaako ne maksaa ylimääräistä näistä kalliimmista suunnitelmista.

Jetpack-suunnitelman yksityiskohdat

DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmat sisältävät pääsyn Jetpack Professional -suunnitelman ominaisuuksiin.

Parannettu WordPress-varmuuskopiointijärjestelmä

Kuten aiemmin mainittiin, Jetpack Professional -suunnitelman VaultPress-varmuuskopiojärjestelmä on paljon parempi kuin tavallinen DreamPress-varmuuskopiointiratkaisu. Itse asiassa VaultPress on kiistatta paras WordPressille käytettävissä oleva varmuuskopiojärjestelmä.

Vaikka DreamPress-suunnitelmiin sisältyy päivittäisiä automaattisia varmuuskopioita, VaultPress varmuuskopioi verkkosivustosi reaaliajassa, kun muutokset havaitaan. Tämän ansiosta sinulla on mahdollisuus palata nopeasti takaisin ennen muutoksen tekemistä, esimerkiksi poistaa viesti tai asentaa laajennus, esimerkiksi.

VaultPress -sovelluksella voit myös ladata ja palauttaa kokonaisia ​​ja osittaisia ​​varmuuskopioita, kuten yksittäisiä tiedostoja, vain plugins-kansion tai tietokantataulukoita..

Lisää WordPress-sivuston suojausominaisuuksia

VaultPress etsii tehokkaan varmuuskopiointijärjestelmänsä lisäksi myös automaattisesti sivustoasi haittaohjelmien ja haittaohjelmien varalta, samalla kun tarkkailee epäilyttävää toimintaa verkkosivustollasi ja sen tietokannassa. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa manuaalinen tarkistus, jos epäilet, että sivustollasi on jotain vikaa.

VaultPress Security Scan

VaultPress tarkistaa sivustosi taustalla tietoturvaongelmien varalta, mutta voit suorittaa myös manuaalisia tarkistuksia.

Toinen hyödyllinen Jetpack Professional -suunnitelman tietoturvaan liittyvä ominaisuus on toimintaloki, joka näyttää joitain verkkosivustosi tapahtumista. Vaikka tämä ominaisuus on saatavana ilmaisissa Jetpack-suunnitelmissa, Professional-suunnitelma näyttää luettelon viime vuoden toiminnoista verrattuna muiden Jetpack-suunnitelmien vain 30 päivään..

Jetpack-toimintaloki

Jetpack Professional -suunnitelma näyttää luettelon verkkosivustosi toiminnasta kuluneelta vuodelta.

Toimintaloki-ominaisuus voi auttaa sinua tarkkailla sivustosi tietoturvaongelmien varalta, antaen sinulle mahdollisuuden havaita toimintoja, joita et suorittanut. Sitä voidaan käyttää myös auttamaan sivustosi vianetsinnässä näyttämällä tapahtumia, jotka tapahtuivat ennen ongelman syntymistä.

Lisäsivuston optimointityökalut

Vaikka DreamPressin hallinnoima isännöintipalvelu on optimoitu auttamaan WordPress-verkkosivustosi latautumaan mahdollisimman nopeasti, Jetpack Professional -suunnitelma sisältää joitain lisätyökaluja sivuston ja sen sisällön nopeuden parantamiseksi.

Yksi näistä työkaluista on Jetpack CDN, jonka mukana toimitetaan rajoittamaton tallennustila. Kun CDN on käytössä, verkkosivustotiedostosi jaetaan automaattisesti palvelimille ympäri maailmaa, mikä vähentää matkamatkaa, jonka heidän on kuljettava tavoittaaksesi kävijät. Kuvien käsittelemisen lisäksi Jetpack CDN tukee myös videota, jolloin voit ladata nämä suuret tiedostot DreamHost-palvelintilastasi ja säästää tallennustilaa.

Jetpack CDN

Tiedostot, mukaan lukien kuvat ja videot, siirretään automaattisesti Jetpack CDN -levylle latausaikojen parantamiseksi.

Tiedostojen lisääminen CDN-tiedostoon on täysin saumaton; lähetä tiedostot tavalliseen tapaan WordPress Mediakirjastoon, ja ne siirretään taustalla jaettuun Jetpack-palvelinten verkkoon. Videoissasi ei ole mainoksia tai tuotemerkkiä.

Siellä on myös parannettu hakutyökalu, jonka tavoitteena on tarjota nopeampia ja osuvampia tuloksia kävijöillesi, kun he tekevät hakuja verkkosivustollasi, etenkin jos sivustossasi on paljon seulottavaa sisältöä..

Parannetut tukivaihtoehdot

Koska DreamPress ei tällä hetkellä tarjoa 24/7-live-chat-kanavaa (se on avoinna työaikana, seitsemänä päivänä viikossa), hänellä on mahdollisuus käyttää WordPress.com-asiakaspalvelun työntekijöiden ensisijaista sähköpostitukiä Jetpack Professional -suunnitelman kautta. on hieno lisä DreamPress Pro- ja Plus-suunnitelmiin.

Pääsy premium WordPress-teemiin

Jokainen WordPress-verkkosivusto tarvitsee teeman, ja vaikka siellä on hienoja ilmaisia ​​teemoja, premium-luokan teemat näyttävät yleensä mukavammilta, niissä on hyödyllisempiä malleja ja antaa sivustollesi ammattimaisemman ilmeen. Onneksi, kuten mainittiin, Jetpack Professional -suunnitelma tarjoaa sinulle valikoiman premium WordPress-teemoja.

Arcane Premium WordPress -teema

Tämä on esimerkki yhdestä premium-teemasta, jonka voit valita DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmien avulla.

Jetpack Professional -suunnitelman avulla voit valita yli 200 premium-teemaa, joista osa sisältää jopa 79 dollaria. Joten jos näet haluamasi premium-teeman, summa, jonka säästät tarvitsematta ostaa sitä, voisi kattaa muutaman kuukauden hintaeron DreamPressin lähtötasotasuunnitelman, joka ei sisällä teemoja, ja Plus-suunnitelman välillä, joka antaa pääset kyseiseen premium-teemaan.

WordPress.com-verkkosivuston hallinnan hallintapaneeli

On myös syytä mainita, että kun Jetpack on otettu käyttöön sivustossasi, voit hallita joitain WordPress-näkökohtia samojen hallintapaneelin käyttäjien kautta, joita WordPress.com-palvelimen ylläpitämä alusta tarjoaa. Jos pidät itse isännöimästä WordPress-hallintapaneelista, se on edelleen käytettävissä.

Jetpack-kojelauta

Jetpackin avulla voit hallita verkkosivustoasi hallintapaneelin kautta, joka on hyvin samanlainen kuin WordPress.com-hallintapaneeli.

Tämä rajapintavalinta saattaa olla houkutteleva jokaiselle, joka harkitsee siirtymistä isännöidystä WordPress.com-palvelusta omaan WordPress-verkkosivustoonsa itse isännöintiin, mutta ei halua jättää WordPress.com-käyttökokemuksen taakse.

Oletus WordPress-hallintapaneeli

Itse ylläpitämän WordPress-ohjelmiston oletusarvoinen kojetaulu on edelleen helppo käyttää.

Mielenkiintoista on, että koska tämä kojelaudan käyttöliittymä on WordPress.com-sivustossa, eikä se ole jotain, joka on lisätty WordPress-sivustoosi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se hidastaa sivustoasi.

Oletuksena olevaan WordPress-kojelautaan verrattuna WordPress.com-tyyppinen kojelauta, sen modernisemman näköisellä käyttöliittymällä, on todennäköisesti helpompi käyttää. Sinun on kuitenkin edelleen käytettävä itse isännöimää WordPress-hallintapaneelia tiettyjen tehtävien suorittamiseen, kuten työskentelyyn joidenkin kolmansien osapuolien laajennusten ja teemojen kanssa..

Jetpack Professional -lisäosan lisäosa

On totta, että voit tilata Jetpack Professional -suunnitelman ja maksaa näistä hyödyllisistä ominaisuuksista riippumatta siitä, kirjaudutko DreamPress Plus- ja Pro -suunnitelmiin vai et..

Koska Jetpack Professional -suunnitelma maksaa 29 dollaria kuukaudessa ja DreamPress Plus -suunnitelma alkaa 24,95 dollaria, tämä auttaa tekemään Plus-suunnitelmasta taloudellisesti houkuttelevamman. Ainoa Jetpackin käytön haittapuoli on, että jotkut ominaisuudet, kuten varmuuskopiot, on kopioitu ja sinulla voi olla kaksi tukitiimiä kommunikoimaan.

Tämä on kuitenkin pieni ongelma verrattuna tarjolla oleviin päivitettyihin ominaisuuksiin, lisätoimintoihin ja lisääntyneisiin tukivaihtoehtoihin. Jos olet jo ajatellut DreamPress-suunnitelmia, Jetpack Professional -suunnitelma tekee Plus-suunnitelmasta varmasti houkuttelevamman vaihtoehdon lähtötasotasoon nähden DreamPress-suunnitelmaan verrattuna, joka ei sisällä premium-Jetpack Professional -tilausta.

Saat lisätietoja tämän palvelun ominaisuuksista ja ajatuksistamme Jetpack-laajennuksen lopullisessa oppaassa.

Negatiiviset sivut DreamHost Shared ja WordPress Managed Hosting

Nyt kun olemme käsittäneet DreamHost-palvelun parhaat ominaisuudet, mukaan lukien jaetut ja hallinnoidut WordPress-suunnitelmat, on aika tarkastella joitain näiden pakettien ja tämän hosting-yrityksen haittoja..

Premium WordPress -teemien käyttömahdollisuuksien puute

Ensinnäkin, ellet valitse kalliimpia DreamPress Plus- tai Pro-suunnitelmia, se, että et pääse mihinkään premium WordPress-teemaan, saattaa olla joillekin epäsuotuisaa. Vaikka useimmissa muiden isäntien jaetuissa suunnitelmissa ei ole premium-WordPress-teemoja, jotkut hallitut isännöintisuunnitelmat, kuten WP Engine ja StudioPress-teemat, tekevät suunnitelmiinsa.

Rajoitetut tukivaihtoehdot

Ei suoraa puhelintukea ja 24/7-pääsyn puuttuminen live-keskusteluihin voi olla kaupan rikkoja joillekin.

Vaikka voit polttaa sähköpostin milloin tahansa päivällä tai yöllä, tarvitset joskus välitöntä pääsyä jollekin, joka voi auttaa sinua kiireellisissä kysymyksissä. Jos takaisinsoittopalvelu on saatavilla alueellasi ja se kattaa suunnitelmasi, tämä voi kompensoida puhelinlinjan tai ympärivuorokautisen live-keskustelun puuttumisen. Koska se kattaa vain USA: n ja Kanadan ja on joidenkin suunnitelmien maksullinen palvelu (jaettu hosting), se ei koske kaikkia.

Ei WordPress-hallintapaneelin parannuksia

Toinen mahdollinen DreamHost-haittapuoli on parannusten puute oletus WordPress-kojetaululle. Jotkut isännät, kuten esimerkiksi SiteGround, sisältävät WordPress-verkkosivustossasi näkyvän ohjatun verkkosivuston asennustoiminnon, jonka tarkoituksena on auttaa sinua uuden sivuston asentamisessa..

SiteGround lisää myös joukon hallintalaitteita WordPress-kojelautaan oman laajennuksensa avulla, jonka avulla voit määrittää tietyt verkkosivustosi ja sen suorituskyvyn ominaisuudet. Tästä puuttuu myös DreamHost.

Jetpack Professional -suunnitelman sisältävät DreamPress-suunnitelmat voivat kuitenkin hallita verkkosivuston monia näkökohtia WordPress.com-käyttöliittymän kautta..

Huono varmuuskopiointitoiminto

Vaikka verkkosivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti joka päivä DreamPress-suunnitelmissa, tämä ei pidä paikkaansa jaetussa isännöintisuunnitelmassa.

Jaettujen suunnitelmien mukaan verkkotunnuksesi ja tilisi varmuuskopioidaan automaattisesti, mutta et saa varmuuskopioidesi hallintaa samalla tavalla kuin joidenkin muiden työkalujen kanssa, kuten mahdollisuus valita, mihin päivään palata, tai mitkä sivustosi osat palautetaan.

Voit kirjautua maksulliseen DreamObjects-pilvitallennuspalveluun ja käyttää DreamHost-varmuuskopiolaajennusta saadaksesi pääsyn monipuolisempaan järjestelmään. Oman varmuuskopiolaajennuksen asentaminen on myös vaihtoehto, mutta olisi hienoa, jos tämä olisi DreamHost-jaettujen suunnitelmien vakioominaisuus, kuten useimpien muiden vastaavien isäntien kohdalla..

Liiallinen luottamus Jetpackiin

Toinen ongelma, joka joillakin lukijoilla voi olla DreamHressin hallinnoimilla WordPress-isännöintisuunnitelmilla, on Jetpack Professional -suunnitelman luottamus monien avaintoimintojen, kuten sivuston tietoturva- ja optimointityökalujen, toimittamiseen..

Toisaalta WordPress.com-kaltaisten yritysten olemassa olevien vahvojen ominaisuuksien hyödyntäminen on älykäs idea. Mutta toisaalta tuntuu joskus siltä, ​​että työskentelisit kahdessa järjestelmässä, jotka tietyllä tavalla olet.

Yhteenveto DreamHost Downsides -sovelluksesta

Kaiken kaikkiaan, kun kyse on ominaisuuksista ja toiminnallisuudesta, suurin osa DreamHostin haitoista käy ilmi eniten jaetussa isännöintisuunnitelmassa, eikä tarkemmin määriteltyihin DreamPressin hallitsemiin WordPress-isännöintisuunnitelmiin..

Joten jos etsit monipuolista hosting-kokemusta, niin DreamPress-suunnitelmat ovat luultavasti DreamHostin parempi vaihtoehto verrattuna heidän jaettuihin suunnitelmiin.

Verkon isäntävalinnalla on kuitenkin enemmän kuin pelkkä tarkistaminen, onko siinä tarvittavia ominaisuuksia. Sinun on myös yritettävä selvittää, millaista suorituskykyä isäntä voi tarjota ennen kirjautumista. Autamme sinua tekemään juuri tämän DreamHost-katsauksen seuraavassa osassa.

Jaettu DreamHost- ja DreamPress-hosting-suorituskyky

Nyt tiedät mitä saat DreamHost-suunnitelmista, mukaan lukien joitain tämän web-isännän haitoista, on aika nähdä, kuinka hyvin tämän yrityksen ylläpitämät verkkosivustot toimivat.

Kokeissamme mittasimme Pingdom- ja Load Impact -palveluita sivustojemme nopeuden mittaamiseen. Tarkastelimme myös sitä, kuinka hyvin he pystyivät käsittelemään useita vierailijoita pääsemällä heihin samanaikaisesti, ja millaisia ​​käyttöaikatasoja voit odottaa DreamHostilta.

Vaikka DreamHostilla on epäilemättä hyviä ominaisuuksia, niistä ei ole paljon hyötyä, jos sivustosi latautuu hitaasti, se ei pysty käsittelemään useita samanaikaisia ​​kävijöitä ja on usein offline-tilassa. Joten selvitetään mikä tilanne on tässä DreamHost-katsauksen osiossa.

DreamHostin latausaikatestitulokset

Testeillemme loimme neljä WordPress-verkkosivustoa. Kaksi näistä sivustoista isännöi DreamHost-yhteisiä suunnitelmia ja kaksi DreamPress-sivustolla hallitsi WordPress-hosting-suunnitelmia.

Aluksi asensimme kevyen ja nykyisen WordPress-oletusteeman, kaksikymmentäyhdeksäntoista, yhteen jaetun suunnitelman isännöimiin sivustoihin ja asensimme sitten saman teeman yhteen DreamPress-suunnitelman isännöimiin sivustoihin. Asensimme sitten suositun ja raskaan Avada-teeman kahdelle muulle sivustolle.

Tavoitteena ei ollut vain nähdä, kuinka kykenevä DreamHost oli, kun haluttiin isännöidä kevyitä teemoja ja painavia monikäyttöisiä teemoja, mutta myös auttaa vertaamaan jaettujen suunnitelmien suorituskykyä DreamPressin hallitsemiin suunnitelmiin. Tavoitteena on auttaa sinua päättämään paras vaihtoehto projektillesi.

Näihin kokeisiin käytettiin Pingdom-palvelua, ja paikkojen latausajat tallennettiin 30 minuutin välein. Seitsemän päivän testauksen jälkeen tässä artikkelissa käytettiin kunkin sivuston keskimääräistä latausaikaa.

Tässä ovat tulokset …

DreamHost-jaetut ja DreamPress-hosting-ominaisuudet Kevyet teematulokset

Jos aiot luoda perustiedot blogin tai yksinkertaisen yrityssivuston, niin kaksikymmentäyhdeksäntoista teema, joka on oletuksena käytössä uusissa WordPress-verkkosivustoissa, on sopiva vaihtoehto.

Kaksikymmentäyhdeksäntoista WordPress-teema

Kaksikymmentäyhdeksäntoista on tällä hetkellä WordPress-oletusteema ja sopii perussivustoille.

Kun sivustot oli perustettu, luotiin perussivu, joka sisälsi tekstiä ja kuvan. Pingdom tallensi sivun URL-osoitteen latausajat 30 minuutin välein. Seitsemän päivän testauksen jälkeen testisivun keskimääräinen latausaika WordPress-verkkosivustolta käyttämällä halpahintaisessa DreamHost-jaetussa suunnitelmassa ylläpidettyä kevyttä teemaa oli 1,41 sekuntia..

Pingdom kaksikymmentäyhdeksäntoista sivunopeus

DreamHost-jaetussa suunnitelmassa ylläpidettyä kaksikymmentäyhdeksäntoista teemaa käyttävän sivuston keskimääräinen latausaika oli 1,41 sekuntia.

Sama sivu luotiin sivustolle, jota ylläpidetään DreamPressin hallinnassa WordPress-isännöintisuunnitelmassa ja jota seurataan Pingdomissa. Seitsemän päivän testauksen jälkeen DreamPress-suunnitelmassa ylläpidetyn testisivun keskimääräinen latausaika sivustolta, joka käytti raskasvetoa, oli 581 millisekuntia..

DreamHost Pingdom Kaksikymmentäyhdeksäntoista Sivunopeus DreamPress

DreamPress-suunnitelmassa isännöidyn Twenty Nineteenteen -teemaa käyttävän sivuston keskimääräinen latausaika oli 581 millisekuntia.

Kuten tuloksista voidaan nähdä, kalliimpaan DreamPress-suunnitelmaan ylläpidetyn WordPress-verkkosivuston latausaika oli paljon nopeampi kuin halvemmalla jaetulla isännöintisuunnitelmalla ylläpidetyn sivuston..

Pingdom Speed ​​kaksikymmentäyhdeksäntoista teeman tulosta

Kaksikymmentäyhdeksäntoista teemaa käyttävien sivustojen keskimääräiset latausajat seitsemän päivän seurannan jälkeen Pingdomin toimesta.

Tässä yhteydessä DreamPress-isännöidyn sivuston keskimääräinen latausaika (581 millisekuntia) kevyellä teemalla on hyvin lähellä verrattavissa olevien suunnitelmien aikoja äskettäisessä WordPress.com Business -majoituskatsauksessa (603 millisekuntia). DreamHost-jaetussa suunnitelmassa ylläpidetyn testisivustomme keskimääräinen latausaika (1,41 sekuntia) oli kuitenkin paljon hitaampaa kuin samankaltaisen sivuston aika SiteGround-jaetun hosting-tarkastelun yhteydessä (576 millisekuntia)..

DreamHost-jaetut ja DreamPress -palvelun raskaan teeman tulokset

Jos haluat käyttää yhtä WordPressille saatavilla olevista monipuolisemmista teemoista, myydyin Avada on erinomainen vaihtoehto. Joten antaa sinulle käsityksen latausajoista, joita voit odottaa, jos valitset monikäyttöisen teeman ja isännöidät verkkosivustosi DreamHostillä, tässä on Avadaa käyttävien sivustojen testien tulokset.

Avada-teematoimiston esittely

Monikäyttöinen Avada on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä WordPress-teemoista.

Näitä testejä varten Avada-teemaviraston demo tuotiin WordPress-verkkosivustoille. Sitten näiden sivustojen kotisivuja tarkkailtiin Pingdomissa, latausajat tallennettiin 30 minuutin välein. Seitsemän päivän seurannan jälkeen DreamHostin jaetulle suunnitelmalle sijoitetun sivuston keskimääräinen latausaika oli 4,3 sekuntia.

Ladataan jaetun isännöidyn Avada-sivuston tunnuksia

Avada-teemaa käyttävällä sivustolla, jota ylläpidettiin DreamHost-jaetussa suunnitelmassa, keskimääräinen latausaika oli 4,3 sekuntia.

Verkkosivustolla, joka käyttää Avada-teemaa ja jota ylläpidetään DreamPressin hallinnassa WordPress-isännöintisuunnitelmassa, keskimääräinen latausaika seitsemän päivän testauksen jälkeen oli 1,89 sekuntia.

Ladataan aikoja DreamPress-isännöidystä Avada-sivustosta

DreamPress-suunnitelmassa ylläpidetyn Avada-teemaa käyttävän sivuston keskimääräinen latausaika oli 1,89 sekuntia.

Samoin kuin kevyiden Twenty Nineteen -teemaa käyttävien sivustojen latausaikoilla, jaetussa isännöinnissä ylläpitävän painavan Avada-teeman käyttävien sivustojen nopeudessa ja DreamPress-suunnitelmissa oli suuri ero.

Ladataan sivustojen aikoja Avada-teeman avulla

Avada-teemaa käyttävien sivustojen keskimääräiset latausajat seitsemän päivän Pingdomin seurannan jälkeen.

Asiayhteyteen liittyen SiteGround-jaetun isännöintisuunnitelmien vertailun sivustot, jotka käyttivät Avada-teemaa, olivat paljon nopeampia (1,59 sekuntia) kuin DreamHost-jaetussa suunnitelmassa isännöidyt sivustot (4,3 sekuntia)..

Myös sivustot, jotka käyttivät Avadaa WP Engine (1,43 sekuntia) ja Kinsta (1,25 sekuntia) arvosteluista, olivat nopeampia kuin DreamPress isännöi Avada-sivua (1,89 sekuntia)..

Huomautuksia DreamHost Pingdom Speed ​​-testin tuloksista

Kuten olet jo huomannut yllä olevista Pingdom-kuvakaappauksista, testisivustoilla tarkkailtujen sivujen koko vaihtelee, vaikka käytetään samoja teemoja ja sisältöä.

Tämä sivukokoero johtuu erilaisista välimuistista ja muista suorituskykyä parantavista ominaisuuksista, jotka ovat erilaisissa DreamHost-suunnitelmissa..

Esimerkiksi DreamPress-suunnitelmien ylläpitämissä sivustoissa on käytössä premium-luokan Jetpack Professional -suorituskykyä parantavat ominaisuudet, kuten WordPress.com CDN- ja kuva- ja tiedostooptimointi, sekä pääsy DreamPress-välimuistitoimintoihin. Tämä johtuu todennäköisesti pienemmästä sivukokosta verrattuna jaettuihin suunnitelmiin ja niiden perustason optimointitoimintoihin.

Yhteinen DreamHost- ja DreamPress-latausaika

Kuten näette, sivustojen latausajat jaettuihin suunnitelmiin, joissa käytetään raskasta Avada-teemaa, olivat paljon hitaampia kuin sivustot, joissa käytettiin kevyt Twenty Nineteen -teemaa. Siksi, jos aiot käyttää yhtä monipuolisen teeman, kuten Avada, monipuolisten verkkosivustojen demoista, DreamHostin halpajakoinen jaettu hosting ei todennäköisesti ole sopiva vaihtoehto.

Ladataan sivuja, joita DreamHost isännöi

Neljän testikohdan keskimääräiset lastausajat seitsemän päivän Pingdomin seurannan jälkeen.

Edes DreamPress-isännöidyn sivuston latausajat Avada-teeman avulla eivät kuitenkaan olleet yhtä vaikuttavia kuin Kinsta- ja WP Engine -yrityksen hallinnoimien WordPress-hosting-vertailujen tulokset..

Tästä syystä, jos nopea latausaika on tärkein huolenaihe, niin DreamHostin jaetut ja DreamPressin hallitsemat isännöintisuunnitelmat eivät ehkä ole paras vaihtoehto verkkosivustollesi, jos aiot käyttää raskaan teeman ja tuoda sitten yhden sen demoista.

Älä kuitenkaan vielä ylitä DreamHostia suosikkilistastasi. Kun seuraava testisarjamme on aikeissa näyttää, DreamHost on erityisen hyvä käsittelemään liikenteen nousuja.

DreamHost -kuormituksen vaikutustestaus

Sen lisäksi, että tiedät verkkosivustosi mahdollisen nopeuden, on myös tärkeää selvittää, kuinka sivustosi voi selviytyä useista kävijöistä, jotka käyttävät sitä samanaikaisesti. Selvittääksesi, kuinka hyvin DreamHost toimii tässä tilanteessa, Load Impact -palvelun avulla simuloimme useita samanaikaisia ​​käyntejä WordPress-testisivustoihin..

Kuormitusvaikutustesteissä käytettiin Avada-teemaa käyttävien verkkosivustojen kotisivuja, jotka olivat isännöidyllä DreamHost-jaetulla ja DreamPress-hallinnoimilla WordPress-isännöintisuunnitelmilla. Tässä ovat tulokset …

DreamHost-jaetun isäntäkuormituksen vaikutustesti

Yleensä testaamalla jaetun isäntätoiminnan suorituskykyä asetamme kuormitusvaikutuksen kasvattamaan sivustoa samaan aikaan käyttävien virtuaalisten käyttäjien määrää yhdestä 50: een viiden minuutin aikana..

Toisin kuin useimmissa tähän mennessä testaamissamme jaketuissa isännöintisuunnitelmissa, DreamHost-sivusto pystyi käsittelemään 50 samanaikaista virtuaalista käyttäjää ilman, että he olisivat reagoimattomia.

Tässä testissä, jossa oli enintään 50 samanaikaista käyttäjää, latausaika kasvoi, kun käyttäjien lukumäärä kasvoi. Kuten alla olevan kaavion vihreä viiva osoittaa, sivuston nopeus kuitenkin palautui ennen testin loppua. Voit nähdä itse testin interaktiivisen tulostaulukon Load Impact -sivustolla.

Lataa iskutestitulokset

Vihreä viiva näyttää testisivun latausajan DreamHost-jaetussa suunnitelmassa virtuaalisten käyttäjien määrän kasvaessa.

Koska jaetun isännöintisuunnitelman sivusto reagoi edelleen, kun 50 virtuaalista käyttäjää oli käyttämässä sitä samanaikaisesti, suoritettiin toinen testi, jonka tarkoituksena oli selvittää, mitä tapahtuisi, kun samanaikaisten virtuaalisten käyttäjien määrä nousisi 250: een..

Toisessa testissä, kuten alla olevasta kaaviosta käy ilmi, latausajat nousivat taas, kun useammat virtuaaliset käyttäjät pääsivät sivustoon. Kuitenkin 77 virtuaalikäyttäjällä latausaika oli suhteellisen hyväksyttävä 1,83 sekuntia. Vaikka latausaika kasvoi kohtuuttomasti 27,51 sekunniksi 166 virtuaalikäyttäjällä, se toipui ja vakiintui hieman yli sekuntiin noin 200 virtuaalisesta käyttäjästä testin loppuun, kun 250 virtuaalista käyttäjää oli pääsyä sivustoon. Tämän testin interaktiivinen tulostaulukko on saatavana Load Impact -sivustolla.

Lataa iskutestitulokset

Sivuston latausaika DreamHost-jaetussa suunnitelmassa palautui ja vakiintui ennen testin päättymistä.

Vaikka DreamHost-jaetussa suunnitelmassa isännöidyt testisivustot kamppailivat alun perin käyttäjien määrän kasvaessa, tapa, jolla lastausajat laskivat käytettävään tasoon, oli vaikuttava. Bluehost-, GoDaddy- ja SiteGround-vertailumme sivustot eivät varmasti toimineet yhtä hyvin tämän tyyppisessä testissä..

Siksi testituloksiemme perusteella, jos verkkosivustosi isännöi tätä jaettua suunnitelmaa ja saa äkkiä liikenteen piipun, latausaikojen tulisi pysyä käyttökelpoisina, kun DreamHostilla on ollut minuutti tai kaksi sopeutua lisääntyneeseen kuormaan..

Katsotaanpa nyt, kuinka kalliimpi DreamPressin hallitsema WordPress-isännöintisuunnitelma käsittelee saman kuorman.

DreamPress-hallinnoitu isäntäkuormitustesti

DreamPress-testiä varten menimme suoraan simuloimaan 250 virtuaalista käyttäjää, jotka käyttävät WordPress-verkkosivustoa, lisäämällä käyttäjien määrää yhdestä 250: ään viiden minuutin aikana. Kuten jaetun isännöintisuunnitelman testi, myös Avada-teemaa ja sen Agency-demoa käyttävän WordPress-verkkosivuston kotisivua seurasi Load Impact.

Lataa DreamPress-tulokset

DreamPress-isännöidyn WordPress-verkkosivuston latausajat eivät muuttuneet, kun virtuaalisten käyttäjien määrä kasvoi 250: een.

Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, vihreän viivan edustaman sivuston latausajat eivät oikeastaan ​​muuttuneet, kun sivustoon pääsyä käyttävien virtuaalisten käyttäjien määrä kasvoi 250: een. Voit nähdä interaktiivisen tulostaulukon tästä testistä Load Impact -sivusto. Suoritimme saman testin toisen kerran, ja jälleen kerran, lastausajat eivät kärsineet, kun virtuaalisten käyttäjien määrä kasvoi.

DreamPressin kyky käsitellä 250 samanaikaista virtuaalista käyttäjää lisäämättä latausaikoja vastaa WP Engine -arvioinnin tuloksia. Kuormitusvaikutukset kuitenkin ennätivät nopeampia aikoja WP Engine -palvelimen sivustolla verrattuna DreamPress-suunnitelman sivustoon..

DreamHost Uptime -tarkkailutulokset

Sen lisäksi, että testattiin DreamHost-jaettujen ja hallinnoimien WordPress-suunnitelmien ylläpitämien sivustojen latausaikoja, myös sivustojen käytettävyyttä seurattiin seitsemän päivän ajan.

Pingdom Uptime -tulokset

Pingdomin käytettävyyden seurantatulokset neljällä koepaikalla seitsemän päivän ajanjaksolla.

Kuten kaavioista voidaan nähdä, Pingdom kirjaa testiaukoille jonkin verran seisokkeja. Suurin seisokkejakso, joka oli Pingdomin mukaan noin kolme tuntia, johtui jaetun palvelimen käyttöjärjestelmän ajoitetusta päivityksestä.

DreamHost Twitter -ilmoitus

DreamHost ilmoitti käyttäjilleen, että seisokkeja tapahtuu suunnitellun ohjelmistopäivityksen vuoksi.

Jotta asiakkaat pysyisivät ajan tasalla, ilmoitukset lähetettiin Twitteriin, viestit näkyivät tilien kojetauluissa ja sähköpostit lähetettiin. Ajoitettujen seisokkien luonteesta johtuen pudotus alle 100 prosentin käyttöaikaan ei ollut DreamHost-takuun mukainen.

Kuten Pingdomin tuloksista voidaan nähdä, joillakin koepaikoilla oli kuitenkin muita seisokkeja seitsemän seurantapäivän aikana.

Pingdom Uptime -tulokset

Pingdom tallensi seisokkeja yhdelle sivustolle, jota ylläpidettiin DreamHost-jaetussa suunnitelmassa.

Kyselyn jälkeen Pingdomin rekisteröimästä seisokkeista DreamHostin kanssa, he vahvistivat, että palvelin oli todella verkossa tänä aikana, ja ehdottivat, että Pingdomin ongelma saattaa olla. Valitettavasti kyseisten ajanjaksojen aikana ei ollut mahdollista henkilökohtaisesti tarkistaa sivustojen tilaa.

DreamHost tekniset yksityiskohdat

Tarjoamme sinulle lisätietoja, joiden avulla voit päättää, onko DreamHost oikea vaihtoehto verkkosivustollesi, ja jos on, mikä heidän suunnitelmistaan ​​on paras valinta, tässä on lyhyt katsaus joihinkin tärkeimpiin teknisiin yksityiskohtiin ja eroihin jaetun isäntäpalvelun ja DreamPressin hallitsemat WordPress-isännöintipalvelut:

 • Verkkosivun välimuisti: WP Super -välimuisti on suositeltava välimuistilaajennus jaetun hosting-asiakkaille, kun taas DreamPress-suunnitelmien sivustoissa on sisäänrakennettu palvelinvälimuisti, jota hallitaan Proxy Cache Purge -laajennuksen kautta.
 • Sisällönjakeluverkko (CDN): Ilmaiset ja maksetut Cloudflare CDN -suunnitelmat voidaan aktivoida DreamHost-ohjauspaneelin kautta jaetuissa suunnitelmissa oleville asiakkaille, kun taas DreamPress Plus- ja Pro -suunnitelmiin sisältyy rajoittamaton CDN-käyttö Jetpack-integraation kautta. DreamPress-lähtötason suunnitelman asiakkaat voivat käyttää myös Cloudflare CDN -palvelua.
 • PHP: Verkkosivuston omistajat voivat valita PHP: n 7.1, 7.2 ja 7.3 versioiden välillä.
 • HTTP / 2.0: HTTP / 2.0 on käytössä kaikissa DreamHost-jaetuissa ja DreamPress-suunnitelmissa.
 • SSL: Let’s Encryptin ilmaisia ​​SSL-varmenteita käytetään sivustossasi tai voit käyttää omia varmenteitasi muualta.
 • SFTP: Voit käyttää palvelintilaasi sekä jaetuissa että DreamPress-suunnitelmissa SFTP: n kautta.
 • Palvelimen tiedostonhallinta: Palvelintilaan ja sen tiedostoihin on pääsy selainpohjaisella tiedostonhallinnalla.
 • Tietokantaan pääsy: WordPress-verkkosivustojen tietokantoihin pääsee phpMyAdminin kautta.
 • Sähköpostipalvelu: DreamPress-suunnitelmat ja Shared Unlimited -suunnitelma toimitetaan sähköpostipalvelun avulla, mutta lähtötason Shared Starter -suunnitelma ei sisällä sitä, ja se on saatavana maksullisena lisäosana DreamHostilta.
 • WordPress-verkkosivuston hallinta: WordPress-ohjelmisto voidaan asettaa päivittämään automaattisesti, mutta asiakkaan on päivitettävä laajennukset ja teemat oletuksena. Jetpackia voidaan kuitenkin käyttää automaattisten laajennusten päivitysten käyttöönottoon.
 • Plugin-rajoitukset: Mitään laajennuksia ei ole kielletty, mutta joitain laajennuksia ei suositella käytettäväksi DreamPress-suunnitelmissa.
 • Turvatoimet: mod_security voidaan ottaa käyttöön ilmaiseksi, jotta kaikille suunnitelmille voidaan tarjota ylimääräinen sivustoturvallisuus.
 • Hakkeroinnin jälkeiset siivouspalvelut: DreamShield on maksettu lisäosa, joka tarkistaa ja poistaa haittaohjelmat ja muut ongelmat 3 dollarista kuukaudessa. DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmiin sisältyy Jetpack Professional -suunnitelma, joka tarjoaa pääsyn Jetpack-tukihenkilöstölle, joka auttaa sinua korjaamaan sivustosi ongelmat..
 • Tietokeskuksen sijainnit: Voit valita kahden Yhdysvaltain tietokeskuksen, Virginian ja Oregonin välillä, ja CDN jakaa sisältösi maailmanlaajuisesti.
 • Vaihepaikat: Lavastuspaikkaominaisuus on saatavana vain DreamPress-suunnitelmissa, vaikka voisit käyttää lavastuslaajennusta jaetuissa suunnitelmissa.
 • WordPress-verkkosivustojen siirto: Maksettu WordPress-verkkosivustojen muuttopalvelu on saatavana jaetuissa suunnitelmissa 99 dollarilla, kun taas DreamPress-suunnitelmiin sisältyy ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto.
 • Käyttötarkastukset ja takuu: DreamHostilla on 100%: n käyttöaikatakuu, ja asiakastilille annetaan luottoa, kun seisokkeja esiintyy, mutta vain DreamPress Pro -suunnitelma sisältää sivuston seurannan ja vianetsinnän, jos ongelma havaitaan DreamCare-ominaisuuden kautta, vaikka DreamCare voidaan ostaa lisäosana muihin suunnitelmiin. Jetpack Professional -suunnitelma, johon DreamPress Plus- ja Pro-asiakkaat pääsevät, sisältää kuitenkin seisokkien valvonnan.
 • Tukikanavat: Tuki on saatavana live-chatin kautta, joka on avoinna klo 5.30–21.30 Tyynenmeren aikaa, seitsemänä päivänä viikossa, kun taas sähköpostituki on käytettävissä 24/7. Voit myös pyytää takaisinsoittoa tukihenkilöstöltä. Jetpack Professional -suunnitelman mukana tuleviin DreamPress Plus- ja Pro-suunnitelmiin sisältyy pääsy WordPress-tukiasiantuntijoihin Jetpackista.

Toivottavasti se vastaa kaikkiin jäljellä oleviin kysymyksiin, jotka koskevat DreamHost-jaettuja ja DreamPress-hosting-suunnitelmia.

Lopulliset ajatukset

DreamHostin jaetut suunnitelmat ovat vähän sekoitettuja laukkuja. Yhteisten suunnitelmien hinnat ovat erittäin halpoja, varsinkin jos olet valmis maksamaan kolme vuotta etukäteen.

Jaetuista suunnitelmista puuttuu kuitenkin joitain hyödyllisiä ominaisuuksia, joita on usein saatavana muualta, kuten sisäänrakennettu varmuuskopiojärjestelmä. Live chat-tukikanavan rajoitetut tunnit ja puhelintuen puhelinnumeron puuttuminen voivat olla toinen syy ylittää DreamHost-jaetut suunnitelmat luettelostasi tuen tarpeista riippuen. Pingdomin, mutta ei DreamHostin, kirjaama seisonta-aika on toinen huolenaihe, kun on kyse suositelluista jaetuista suunnitelmista..

Toisaalta, kun oli kyse useiden testisivustoille pääsyjen käyttäjien käsittelemisestä samanaikaisesti, DreamHost-jaetun suunnitelman sivustot toimivat todella hyvin.

Toisin kuin jaetut suunnitelmat, DreamPressin hallinnoimat WordPress-isännöintisuunnitelmat sisältävät kaikki ominaisuudet, joita saatat odottaa tämän tyyppisistä paketeista, kuten päivittäiset varmuuskopiot, CDN-käyttö ja lavastus. Tämä pätee erityisesti keskitason ja ylimmän tason Plus- ja Pro-suunnitelmiin, jotka toimitetaan Jetpack Professional -suunnitelman kanssa, ja kaikkiin hyödyllisiin ominaisuuksiin, jotka sisältävät. DreamPress-isännöidyt sivustot eivät kuitenkaan olleet niin nopeita kuin jotkut kilpailusta, kuten Kinsta ja WP Engine, vaikka ne toimivat hyvin Load Impact -testeissä.

Jos harkitset DreamHostin hallittua WordPress-hosting-palvelua, kannattaa todennäköisesti ohittaa lähtötason DreamPress-suunnitelma, jos sinulla on siihen varaa, ja valita joko Plus- tai Pro-suunnitelma päästäksesi Jetpack Professional -suunnitelmaan. Näin avataan tehokas VaultPress-varmuuskopiointijärjestelmä, valikoima korkealaatuisia WordPress-teemoja ja muut turvallisuuteen ja suorituskykyyn liittyvät ominaisuudet, jotka tekevät suunnitelmista paljon houkuttelevampia vaihtoehtoja.

Koska Jetpack Professional -suunnitelma sisältää pääsyn WordPress.com-sähköpostitukipalveluun, sinulla on toinen paikka kääntyä, jos tarvitset apua verkkosivustosi suhteen. Vaikka kuten äskettäinen WordPress.com-sivuston ylläpitämä hosting-arvostelu osoitti, DreamPressin valitseminen ei ole ainoa tapa päästä käyttämään Jetpack Professional -ominaisuuksia osana isännöintitilausta.

DreamHostin jaetut ja hallinnoimat WordPress-isännöintisuunnitelmat tekevät paljon oikein, mutta eivät tee paljoa voidakseen todella erottua kilpailusta, ja niillä on muutama haittapuoli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me