De beste VPS- en cloud-hostingservices voor WordPress, vergeleken (2020)

WordPress aanbiedingen


Als uw website uw hostingarrangement ontgroeit of als u op de best mogelijke manier een nieuwe site wilt starten, zijn WordPress VPS en cloudhosting de voor de hand liggende keuzes.

Zoals we hebben gezien bij het testen van enkele van de meest populaire gedeelde hosts, zijn er niet veel gelijktijdige bezoekers nodig om een ​​website op de knieën te krijgen.

Daarom, hoewel de beste VPS- en cloudhostingpakketten voor WordPress duur kunnen lijken in vergelijking met de goedkope instapmodel shared hostingpakketten, is het goed besteed geld als u wilt dat uw website snel wordt geladen en, nog belangrijker, online blijft wanneer meer dan 20 gebruikers gebruiken uw site tegelijkertijd.

Laten we, met dat in gedachten, eens kijken naar de instapplannen van de beste VPS- en cloudhostingbedrijven om u te helpen een veilig en krachtig huis te vinden voor uw WordPress-website.

Maar eerst een korte uitleg waarom je VPS en cloud hosting zou moeten overwegen, en hoe dit soort diensten werkt.

Contents

Waarom VPS en Cloud Hosting voor WordPress?

Zoals eerder vermeld, is shared hosting op instapniveau misschien goedkoop, maar het heeft zeker zijn nadelen. Langzame laadtijden en periodes van onbeschikbaarheid zijn twee van de belangrijkste redenen om te overwegen af ​​te stappen van budgethosting, maar dat is niet alles.

Door een van de plannen uit deze handleiding te kiezen en te upgraden naar de beste cloud- en virtual private server (VPS) -hosting voor WordPress, krijgt u ook toegang tot handige functies, zoals automatische siteback-ups, verbeterde beveiliging en deskundig ondersteunend personeel.

Wat zijn VPS en Cloud Hosting?

De beste VPS en de steeds populairder wordende cloudhostingservices voor WordPress wijzen uw website een genereuzer deel van een server toe, vergeleken met instaphosting of, in het geval van cloudhosting, een eigen container.

Minder delen van middelen

Ondanks dat ze zich op dezelfde fysieke server bevinden, delen deze containers – of virtuele privéservers – geen bronnen met elkaar. Hierdoor, als een site op de server meer bronnen gaat verbruiken, heeft dit geen negatieve invloed op de prestaties van de andere sites op dezelfde server. De site loopt ook niet het risico offline te worden gehaald door het hostingbedrijf als een preventieve maatregel, zoals het geval is met goedkope shared hosting. Het gebrek aan delen tussen sites en klanten biedt ook beveiligingsvoordelen.

Zeer schaalbaar

De voordelen van cloudhosting zijn nog groter. Dankzij de schaalbaarheid van cloud computing is snelle en gemakkelijke toegang tot meer serverbronnen nooit meer dan een klik verwijderd. Sommige cloudhosts, zoals Kinsta, hebben zelfs automatische schaling die ervoor zorgt dat uw site altijd onverwachte pieken in het verkeer aankan.

Mogelijkheid om pieken in het verkeer aan te pakken

Met de beste WordPress-cloudhosting heeft uw website toegang tot alle bronnen die hij nodig heeft als hij plotseling een piek in het verkeer ervaart. Bovendien, als uw publiek permanent groeit, is het niet nodig om uw site te migreren naar een nieuwe server op een hoger niveau of plan binnen hetzelfde bedrijf. De beschikbare bronnen voor uw cloudcontainer kunnen eenvoudig worden verhoogd om aan uw nieuwe vereisten te voldoen.

Nooit meer vechten voor middelen

Of u nu kiest voor meer traditionele VPS-hosting of de opkomende cloud-hosting, u helpt uw ​​website door af te stappen van entry-level shared hosting. Uw site wordt niet langer gehost in een omgeving waar zoveel mogelijk sites op één server zijn gepropt. De dagen van het delen van middelen en vechten om te overleven op een gedeelde budget-server zijn voorbij.

Snelheid, veerkracht en ondersteuning

Snellere laadtijden, de mogelijkheid om meer bezoekers te ontvangen en verbeterde uptime zijn slechts enkele van de voordelen die wachten op degenen die kiezen voor VPS en cloudhosting voor hun WordPress-website.

Nu we weten waarom u dit type hosting zou moeten overwegen, gaan we kijken wie de beste WordPress VPS- en cloudhostingplannen biedt.

De beste VPS en Cloud Hosting voor WordPress-websites

Deze gids behandelt specifiek de instapplannen van de beste VPS- en cloudhostingbedrijven. Ze bieden echter allemaal plannen met hogere specificaties voor mensen met grotere behoeften.

WP Engine

WP Engine beheerde WordPress-hosting

WP Engine is de grootste naam in WordPress managed hosting en is een pionier in deze sector van de hostingindustrie. Hoewel WP Engine nu websites host voor een aantal zeer indrukwekkende klanten, waaronder Yelp, Ticketmaster en Soundcloud, werken ze nog steeds graag samen met eigenaren van WordPress-websites met een bescheidener publiek.

Nu gebruikmakend van gevirtualiseerde cloudomgevingen (in plaats van een traditionele VPS-configuratie), bevatten de WP Engine-plannen een SSL-certificaat, toegang tot een wereldwijd content delivery network (CDN) en een gratis sitemigratie. Net als Flywheel heeft WP Engine bureaupakketten naast hun reguliere WordPress-websitehosting en ondernemingsplannen, voor klanten in alle soorten en maten.

Klantendashboard van WP Engine

Een screenshot van het WP Engine-website dashboard.

Sleutelgegevens van WP Engine Cloud Hosting

 • Aangepast WordPress-configuratiescherm voor websitebeheer.
 • Pakketten op maat van individuen, bureaus, ontwikkelaars en bedrijven.
 • Beheerde back-ups en software-updates voor WordPress-websites.
 • Drie datacenterlocaties, met een extra drie beschikbaar tegen een extra vergoeding.
 • Tools om snel staging-omgevingen en kloon-sites te creëren.
 • Mogelijkheid om de toegang tot het account veilig te delen met teamleden en klanten.
 • Gratis WordPress-websitemigratie naar WP Engine.
 • WP Engine-klanten zijn onder meer AMD, My Fitness Pal en Banana Republic.

Informatie over het instapmodel van WP Engine

WP Engine is ervaren in het hosten van WordPress-websites van elke omvang, met hun instapmodel Startup inclusief:

 • Eén WordPress-installatie met drie omgevingen (ontwikkeling, staging en productie).
 • 25.000 maandelijkse bezoeken.
 • 10 GB schijfruimte.
 • 50 GB bandbreedte.
 • Extra kosten van $ 1 voor elke 1.000 bezoekers boven uw limiet.
 • Gratis SSL-certificaat.
 • CDN inbegrepen.
 • $ 20 per maand jaarlijks gefactureerd ($ 350 per jaar) of $ 35 per maand maandelijks gefactureerd.

Hoewel de plannen worden vermeld als shared hosting op de WP Engine-website, mag dit type shared hosting niet worden vergeleken met goedkope shared hosting van bedrijven zoals Bluehost, GoDaddy of HostGator.

Als u WP Engine vergelijkt met gedeelde hosting van topkwaliteit van SiteGround, zijn de prestatievoordelen van de voor WordPress geoptimaliseerde gevirtualiseerde hostingomgevingen van WP Engine duidelijk te zien.

U kunt de volledige details van de WP Engine-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over WP Engine

Hoewel WP Engine niet goedkoop is – tenminste in vergelijking met goedkope shared hosting – als de snelheid en prestaties van de site belangrijk voor je zijn, kunnen hun plannen financieel zinvol zijn. De extra functies, zoals beheerde back-ups en updates, evenals eenvoudige staging, helpen WP Engine ook aantrekkelijker te maken.

Officiële website

Vliegwiel

Vliegwiel VPS-hosting

Flywheel biedt een interessante set WordPress VPS-hosting- en website-beheerpakketten. Deze plannen zijn bedoeld voor ontwerpers en bureaus die een betrouwbare, goed presterende website nodig hebben – zonder zich zorgen te hoeven maken over technische details.

Naast een van de aantrekkelijkere dashboards van VPS- en cloudhostingaccounts, heeft Flywheel ook veel functies om het proces van het starten en beheren van WordPress-websites te vereenvoudigen.

Vliegwiel Hosting White Label-service

Flywheel biedt een optionele White Label-functie voor het factureren van uw klanten.

Als u sites voor uw klanten host, heeft Flywheel ook functies en pakketten die aantrekkelijk moeten zijn. Met de nieuwe optionele White Label-functie kunt u bijvoorbeeld uw klanten factureren voor hosting en andere services, met uw eigen branding en prijzen, via een klantgericht online dashboard. Met Flywheel krijg je ook een goede hoeveelheid controle over het toegangsniveau van je klanten tot de sites die je voor hen host.

Vliegwiel VPS Hosting Key Details

 • Vereenvoudigd account- en website-managementdashboard.
 • Set ontwikkeltools voor het snel starten en klonen van sites.
 • Optionele white label hosting en facturatieservice op maat.
 • Staging-gebied voor veilig site-aanpassingswerk.
 • Nachtelijke back-ups van WordPress-websites.
 • Projectbeheer- en samenwerkingstools met gecontroleerd delen van accounttoegang.
 • Gratis migratie van WordPress-websites naar Flywheel.

Informatie over instapmodel vliegwiel

Flywheel biedt een aantal prijsplannen, waaronder het instapmodel Tiny VPS, dat de volgende specificatie heeft:

 • Eén WordPress-installatie.
 • 5.000 maandelijkse bezoeken.
 • 5 GB schijfruimte.
 • 25 GB bandbreedte.
 • Geen extra kosten.
 • Gratis SSL-certificaat.
 • Optioneel CDN (voor $ 10 extra per maand).
 • Toegang tot de meeste Flywheel-functies.
 • $ 14 per maand, jaarlijks gefactureerd ($ 165 per jaar) of $ 15 per maand, maandelijks gefactureerd.

U kunt de volledige details van de Flywheel-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over vliegwiel

Als uw vaardigheden meer gericht zijn op ontwerp en marketing dan op website-beheer, is de Flywheel VPS-service op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat uw sites – en die van uw klanten – veilig worden gehost op voor WordPress geoptimaliseerde servers. De extra Flywheel-tools en -functies helpen deze hostingservice ook om zich te onderscheiden van de concurrentie, vooral als u sites voor klanten maakt.

Voor $ 14 per maand biedt Flywheel ook een van de meest betaalbare WordPress VPS-hostingservices. Hoewel sommige specificaties lager zijn dan de meeste andere instapplannen.

Officiële website

Pagely

Pagely Managed VPS en Cloud WordPress Hosting

Net als WP Engine is Pagely een gevestigde naam in de beheerde WordPress-hostingruimte. In het verleden boden ze plannen aan voor reguliere WordPress-website-eigenaren, maar met prijzen die nu beginnen bij $ 299 per maand, heeft Pagely zich gericht op de bedrijfs- en overheidsmarkten, evenals iedereen met serieuze hostingvereisten.

Pagely Web Hosting-clients

Enkele van de bekende klanten die met Pagely hebben gewerkt.

Met klanten als Visa, Comcast en Disney, zal het kiezen van Pagely u in goed gezelschap brengen. Hun services kunnen echter overdreven zijn voor uw website, vooral als u net begint of niet veel inkomsten genereert.

Pagely VPS Hosting Key Details

 • Schaalbare cloud WordPress-hostingstack gebouwd op Amazon Web Services.
 • Op maat gemaakt WordPress-configuratiescherm voor websitebeheer.
 • Service voor beeldoptimalisatie.
 • Tools voor het controleren, testen en analyseren van WordPress-websites.
 • Beheerde back-ups en software-updates voor WordPress-websites.
 • Tools voor het stagen en synchroniseren van sites, met versieondersteuning.
 • Teamgebaseerde accountrollen voor veilig delen van toegang.
 • Twee gratis migraties van WordPress-websites naar Pagely.

Pagely Entry-Level Plan Informatie

Zoals vermeld, heeft Pagely zich sinds hun lancering in 2006 gepositioneerd weg van de onderkant van het beheerde WordPress-hostingspectrum, met plannen die nu variëren van $ 299 tot $ 2.249 per maand en daarna.

Hoewel ze WordPress-geoptimaliseerde VPS-hosting aanbieden, heeft deze een prijs, zelfs met het VBURST-2 instapmodel:

 • Maximaal tien WordPress-installaties.
 • Onbeperkte maandelijkse bezoeken.
 • 30 GB schijfruimte.
 • 50 GB bandbreedte.
 • Vooraf gedefinieerde prijzen voor bandbreedte en schijfuitbreiding.
 • Gratis SSL-certificaat.
 • CDN inbegrepen.
 • $ 284 per maand jaarlijks gefactureerd ($ 3,408 per jaar) of $ 299 per maand maandelijks gefactureerd.

In tegenstelling tot de meeste van de beste VPS- en cloudhosting voor WordPress, is er geen limiet aan maandelijkse bezoeken of paginaweergaven. De toegestane bandbreedte is echter hetzelfde als WP Engine, ondanks dat de prijs bijna tien keer hoger is, dus het is duidelijk dat Pagely alles te maken heeft met siteprestaties en kwaliteitsondersteuning. Instapmodellen met functies zoals CDN-toegang, caching en andere prestatie- en beveiligingsextra’s, evenals ondersteuning zonder niveau, tonen dit aan.

U kunt de volledige details van de Pagely-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over Pagely

Zoals u aan de prijzen kunt zien, is Pagely niet voor de informele eigenaar van een WordPress-website. Maar als u bovenal waarde hecht aan topprestaties, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en ondersteuning door experts, kunt u vallen onder de demografische doelgroep van Pagely.

Officiële website

Kinsta

Kinsta Google Cloud Platform WordPress Hosting

In tegenstelling tot Pagely wordt geadverteerd dat de Kinsta-cloudhostingplannen voor iedereen zijn – klein of groot. Met abonnementen vanaf $ 30 per maand zijn ze zeker duurder in de richting van het betaalbare einde van het WordPress VPS- en cloudhostingspectrum.

Dat betekent echter niet dat de plannen van Kinsta aan functies ontbreken. Handmatige en automatische back-ups zijn inbegrepen in het instapplan, evenals caching en een CDN-vergoeding. Gehost op het krachtige Google Cloud Platform, zijn deze plannen zeer schaalbaar om te voldoen aan de eisen van de meest populaire websites.

Er is ook een garantie die ervoor zorgt dat Kinsta je website repareert als deze wordt gehackt. Bedrijven zoals Ubisoft, Asos en Ricoh gebruiken Kinsta, met enkele interessante casestudy’s die de voordelen schetsen van de overstap naar Kinsta op hun website.

Dashboard voor Kinsta-accountbeheer

Een demo van het Kinsta-dashboard voor accountbeheer.

Kinsta Cloud Hosting Key Details

 • WordPress-geoptimaliseerde hosting gebouwd op de Google Cloud Platform-infrastructuur.
 • Vereenvoudigd aangepast dashboard voor meerdere sites.
 • 21 serverlocaties, met vier regio’s om uit te kiezen.
 • Snelle en gemakkelijke website-inrichting.
 • Nachtelijke back-ups van WordPress-websites.
 • Automatische WordPress-software-updates.
 • Optionele betaalde upgrades als aanvulling op de hoofdplannen.

Informatie over het instapmodel van Kinsta

Klanten krijgen toegang tot alle Kinsta-hostingfuncties en kerninfrastructuur, ongeacht welk abonnement ze gebruiken, inclusief het instapmodel cloud-hostingplan voor beginners:

 • Eén WordPress-installatie.
 • 20.000 maandelijkse bezoeken.
 • 10 GB schijfruimte.
 • Geen harde bandbreedtelimiet.
 • Extra kosten van $ 1 voor elke 1.000 bezoekers boven uw limiet.
 • Gratis SSL-certificaat.
 • CDN inbegrepen.
 • $ 25 per maand jaarlijks gefactureerd ($ 300 per jaar) of $ 30 per maand maandelijks gefactureerd.

Je kunt de volledige details van de Kinsta-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over Kinsta

Door het Google Cloud Platform te kiezen voor hun infrastructuur, heeft Kinsta haar klanten een hoog prestatieniveau en schaalbaarheid kunnen bieden. Door te voorkomen dat u de gedeelde VPS-hostingroute afloopt en in plaats daarvan elke WordPress-site in zijn eigen individuele container te hosten, hoeft u zich geen zorgen te maken over verkeerspieken die vertraging van de site of zelfs downtime veroorzaken, met Kinsta.

Naast hun standaard beheerde WordPress-hosting, biedt Kinsta ook WooCommerce-geoptimaliseerde hosting voor iedereen die een online winkel met WordPress en deze populaire e-commerce plug-in heeft.

Officiële website

Mediatempel

Media Temple WordPress Managed Hosting Company

Media Temple biedt beheerde WordPress-hosting, evenals een reeks VPS-opties onder hun diensten. Hoewel de beheerde WordPress-hosting veel functies bevat die eigenaren van WordPress-websites nuttig zullen vinden, is het gedeelde hosting. Dus als u op zoek bent naar echte VPS-hosting voor uw WordPress-website, dan is het volgende niveau van de door Media Temple beheerde WordPress iets voor u.

Als u het Media Temple VPS-hostingplan kiest, kunt u natuurlijk WordPress-websites op uw account hosten. Maar aangezien het Media Temple VPS-abonnement op instapniveau root-toegang tot de server omvat, de mogelijkheid om andere software te installeren indien nodig, en meer serverconfiguratie-opties, krijg je meer vrijheid, samen met de prestatieverbetering van VPS-hosting.

Details van de Hostingplannen van de Mediatempel

Een overzicht van de Media Temple-webhostinglagen.

Het belangrijkste nadeel van het kiezen van VPS-hosting boven hun beheerde WordPress-hosting is dat je een meer praktische rol moet spelen bij het onderhouden en optimaliseren van je WordPress-website, tenminste in vergelijking met de diensten die worden aangeboden door bedrijven zoals WP Engine en Kinsta.

Media Temple VPS Hosting Key Details

 • Ontwikkelaar (zelfbeheerd) en beheerde VPS-hostinglagen.
 • Goed aanbod van plannen op elke VPS-laag.
 • Single datacenter, gevestigd in Virginia, VS..
 • Installatie met één klik van veel apps, waaronder WordPress.
 • Mogelijkheid om ‘buiten uw gegarandeerde middelen te springen’ om verkeerspieken op te vangen.
 • Optioneel betaalde WordPress-website-migratieservice naar Media Temple.
 • Andere optionele betaalde upgrades zijn beschikbaar als aanvulling op de hoofdplannen.
 • Klanten van Media Temple zijn Adobe, CSS-Tricks.com en Samsung.

Mediatempel Informatie op instapniveau

De Media Temple VPS-plannen zijn er in drie hoofdvariëteiten, waaronder zelfbeheerd, beheerd en volledig beheerd. Ongeacht het type dat u kiest, u kunt onmiddellijk omhoog of omlaag schalen tussen de Media Temple VPS-plannen binnen uw niveau als uw behoeften veranderen.

Het instap-VPS-aanbod van Media Temple is het zelfbeheerde Level 1-plan:

 • Onbeperkte WordPress-installaties (binnen schijfruimtelimieten).
 • 2 TB aan bandbreedte.
 • 20 GB schijfruimte.
 • Extra kosten van $ 0,15 per GB boven uw limiet.
 • $ 25 per maand jaarlijks gefactureerd ($ 300 per jaar) of $ 30 per maand maandelijks gefactureerd.

U kunt de volledige details van de prijsplannen van Media Temple hier bekijken.

Gedachten over Media Temple

Naast de door Media Template beheerde WordPress-hosting en VPS-abonnementen, bieden ze ook een volledig beheerde Amazon-cloudservice waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. De prijzen voor de cloud en de details van het abonnement zijn op aanvraag beschikbaar, dus u moet contact met hen opnemen om te vinden meer.

Officiële website

Pantheon

Pantheon WordPress Website Hosting

Pantheon biedt iets anders dan de meerderheid van de premium VPS- en cloudhostingbedrijven. Dus hoewel het instapmodel van het Pantheon qua prijs vergelijkbaar is met de andere opties in deze handleiding, is het niet echt VPS-hosting of cloudhosting wat dat betreft.

In plaats daarvan krijgt u met Pantheon toegang tot een geïsoleerde container die afzonderlijke instanties gebruikt voor de applicatie en de bijbehorende services. Als onderdeel van deze aanpak wordt elke WordPress-website en zijn database opgeslagen in een mini-cluster, gescheiden van alle andere sites die worden gehost, inclusief uw eigen testsites. Dit alles helpt om Pantheon te onderscheiden van traditionele shared hosting.

Pantheon schaal diagram

Een illustratie van het Pantheon-systeem voor geschaalde webhosting.

Het belangrijkste voordeel van deze aanpak is dat het eenvoudig en snel is om de toewijzing van middelen eenvoudig en snel op te schalen, zodat sites in staat zijn om verkeerspieken op te vangen. Als gevolg hiervan wordt de algehele uptime verbeterd, mede omdat het niet nodig is om een ​​server offline te halen terwijl deze is aangepast. Misschien wel het beste van alles is dat schalen automatisch is, en daarom duurt het slechts een paar seconden voordat uw site toegang heeft tot meer bronnen, zodat het uw bezoekers een soepele gebruikerservaring kan blijven bieden.

Pantheon Hosting Key Details

 • Beheerde WordPress-hostingservice.
 • Automatische dagelijkse back-ups die offsite zijn opgeslagen.
 • Vooraf geconfigureerde ontwikkel-, test- en live website-omgevingen.
 • Ontwikkelaarsvriendelijke hosting, met opdrachtregelprogramma’s en op Git gebaseerde implementaties.
 • Gebruikersrolbeheerder voor het veilig verlenen van toegang tot uw account.
 • Single datacenter, gevestigd in de VS, plus wereldwijde CDN met meer dan 40 locaties.
 • Migratietools voor WordPress-websites.
 • Gratis ontwikkelaarsaccount waarmee u uw website op Pantheon kunt testen.
 • Pantheon-klanten zijn onder meer IBM, Dell en Mr. Money Moustache.

Informatie over het instapmodel van het Pantheon

Pantheon heeft zes hoofdplannen, verdeeld over drie niveaus van hosting, te beginnen met het basisniveau op instapniveau:

 • Maximaal drie domeinen.
 • 25.000 maandelijkse bezoeken / 125.000 pagina’s.
 • 20 GB schijfruimte.
 • Gratis SSL-certificaat.
 • Snel CDN inbegrepen.
 • Extra kosten van $ 2,50 per 1.000 bezoeken boven uw limiet.
 • $ 50 per maand, maandelijks gefactureerd.

U kunt de volledige details van de Pantheon-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over Pantheon

Als het idee van direct schaalbare toewijzing van bronnen, zonder downtime tijdens het proces, aantrekkelijk klinkt, kan Pantheon een goede optie zijn. Ze zijn echter niet de enige host die dit type hosting aanbiedt, waarbij Kinsta bijvoorbeeld een vergelijkbare ervaring biedt. Pantheon zou echter zeker op je shortlist moeten staan.

Als u zich kunt aanmelden voor een gratis ontwikkelaarsaccount, krijgt u ook een goede kans om te zien welke verbeteringen dit type hosting op uw website kan aanbrengen. Dankzij de importtool zijn er maar een paar klikken nodig om een ​​WordPress-website naar Pantheon te migreren.

Officiële website

Drukbaar

Pressabe VPS Managed WordPress Hosting

Pressable onderscheidt zich van de concurrentie door geen bandbreedte of opslagrechten en limieten of een geheugenquotum te hebben. In plaats daarvan kiest u een plan op basis van het aantal sites dat u wilt hosten.

Er zijn vergoedingen voor pageview, maar als u het vermelde bedrag overschrijdt in plaats van in rekening te brengen, heeft u een gesprek met uw toegewijde accountmanager om uw vereisten te bespreken en of er herstructurering nodig is.

Omdat Pressable een op WordPress gerichte webhost is, kunnen ze u helpen met uw WordPress-website en aanbevelingen doen over keuzes voor thema’s en plug-ins. Andere beheerde WordPress-hostingfuncties zijn ook inbegrepen.

 • Pakketten gericht op bureaus en ontwikkelaars, marketeers en ondernemingen.
 • Beheerd WooCommerce e-commerce website-abonnement.
 • Beheerde back-ups en software-updates voor WordPress-websites.
 • Een datacenter in Texas, VS..
 • Mogelijkheid om medewerkers gemakkelijk toegang te geven tot uw sites.
 • Hostingplannen die op schaal zijn gebouwd om 20 x dagelijks verkeer op aanvraag af te handelen.
 • Tools om snel staging-omgevingen en kloon-sites te creëren.
 • Gratis toegang tot Jetpack Premium.
 • Gratis WordPress-websitemigratie van maximaal vijf sites naar Pressable.
 • Drukbare klanten zijn onder andere Estée Lauder, Whirlpool en Laughing Squid.

Drukbare instapmodelinformatie

Het startbare startersplan van Pressable is scherp geprijsd en is een goede optie voor mensen met een paar websites om te hosten:

 • Maximaal vijf WordPress-installaties.
 • 60.000 maandelijkse bezoeken.
 • Geen opslag- of bandbreedtebeperkingen of extra kosten.
 • Gratis SSL-certificaat.
 • CDN inbegrepen.
 • Gratis proefperiode van 15 dagen.
 • $ 20,83 per maand jaarlijks gefactureerd ($ 250 per jaar) of $ 25 per maand maandelijks gefactureerd.

U kunt de volledige details van de Pressable-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over Pressable

Pressable hosting is geen standaard VPS-hosting. Uw site wordt gehost op een cluster van servers met speciale bronnen, die achter een load balancer zitten om ervoor te zorgen dat uw website altijd naar een server wordt gepusht met de minste hoeveelheid belasting. Het voordeel hiervan is dat uw site altijd op optimale snelheid moet draaien.

Dankzij het gebrek aan bandbreedte en opslaglimieten, evenals geen extra kosten, zijn Pressable en de laaggeprijsde instapbeheerde WordPress-hosting het overwegen waard.

Officiële website

LiquidWeb

LiquidWeb WordPress VPS en Cloud Hosting

LiquidWeb biedt een scala aan hostingservices, waaronder managed WordPress-hosting, dedicated cloudhosting en hun Cloud Sites-pakket. De LiquidWeb cloud VPS-hosting is echter de optie die we voor dit artikel bekijken, omdat het hun instapmodel is en een geschikte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een upgrade van budget shared hosting.

LiquidWeb Cloud VPS-hostgegevens

 • Bronnen eenvoudig schaalbaar via aangepaste beheerportal.
 • Drie datacenterlocaties, waaronder twee in de VS en één in Europa.
 • Tools om snel staging-omgevingen en kloon-sites te creëren.
 • Gratis migratie van WordPress-websites naar LiquidWeb.
 • Betaalde add-ons beschikbaar, inclusief een iThemes-bundel.

LiquidWeb Entry-Level Cloud VPS Plan-informatie

Als u zich aanmeldt voor het LiquidWeb-cloud VPS-abonnement, krijgt u een set bronnen op hun cloud toegewezen, met het instapplan, waaronder:

 • Onbeperkte WordPress-installaties (binnen schijfruimte en RAM-limieten).
 • 40 GB schijfruimte.
 • 5TB bandbreedte.
 • Extra kosten van $ 0,15 per GB boven uw limiet.
 • Gratis SSL-certificaat voor het eerste jaar.
 • Keuze van het besturingssysteem van het bedieningspaneel.
 • CDN inbegrepen.
 • Aanpasbare serverconfiguraties en vergoedingen.
 • Vanaf $ 49 per maand, maandelijks gefactureerd.

Zoals gezegd, biedt LiquidWeb ook een beheerd WordPress-hostingplan aan dat zij omschrijven als VPS-hosting. Het is echter iets duurder dan de bovenstaande cloud-VPS-abonnementen op instapniveau, met minder schijfruimte. Je krijgt wel toegang tot een voor WordPress geoptimaliseerde hostingomgeving, geautomatiseerde back-ups en volledige toegang tot de server – iets wat niet vaak wordt gezien bij managed WordPress-hosting, dus het zou een goed alternatief kunnen zijn voor hun standaard VPS-plan.

U kunt de volledige details van de LiquidWeb-prijsplannen hier bekijken.

Gedachten over LiquidWeb

Met de LiquidWeb cloud VPS-hosting en beheerde WordPress VPS-hostingplannen hebt u de keuze tussen een meer traditioneel universeel hostingplan of een op WordPress gerichte service.

Officiële website

DigitalOcean

DigitalOcean Developer WordPress Hosting

DigitalOcean is bedoeld voor ontwikkelaars die een robuuste en schaalbare omgeving nodig hebben voor hun aangepaste website-projecten. Deze extra vrijheid betekent dat u een meer hands-off service en een eenvoudige hostingomgeving krijgt, vooral in vergelijking met de best beheerde WordPress VPS- en cloudhostingproviders.

Dus als u die ontwikkelaarvriendelijke omgeving nodig heeft, is DigitalOcean de beste.

Sleutelgegevens van DigitalOcean Cloud Hosting

 • Zeer flexibele en schaalbare hostingplannen.
 • Hoge mate van controle over uw virtuele machine.
 • Acht datacenters in drie regio’s.
 • Transparante uurtarieven.
 • Teamaccounts en veilige gedeelde toegang voor samenwerking.
 • Installatie met één klik van veel apps, waaronder WordPress.
 • Veel ondersteuning en functies voor ontwikkelaars.
 • Optionele betaalde upgrades als aanvulling op de hoofdplannen.
 • Klanten zijn onder meer TaskRabbit, jQuery en Ghost.

Informatie over het instapmodel van DigitalOcean

Klanten krijgen toegang tot alle premium DigitalOcean-hostingfuncties, ongeacht welk abonnement ze gebruiken, inclusief het instapmodel starthostingplan:

 • 25 GB schijfruimte.
 • 1 TB bandbreedte.
 • Extra kosten van $ 0,01 per extra overgedragen GB.
 • $ 5 per maand, maandelijks gefactureerd (per uur in rekening gebracht) en twee maanden gratis voor nieuwe klanten.

U kunt de details hiervan en de andere plannen van DigitalOcean bekijken op hun website.

Gedachten over DigitalOcean

Omdat DigitalOcean een zeer schaalbare service biedt die is gericht op ontwikkelaars, beginnen hun plannen laag in prijs en relatief laag in specificatie. De relatief lage prijs van DigitalOcean weerspiegelt het gebrek aan veel van de functies die u krijgt met beheerde WordPress-hostingservices, zoals WP Engine of Flywheel. U kunt uw druppel – of virtuele machine – echter eenvoudig schalen om toegang te krijgen tot meer geheugen, opslag en bandbreedte, tot indrukwekkende hoeveelheden.

Officiële website

Linode

Linode Developer-vriendelijke VPS-hosting

Net als DigitalOcean biedt Linode cloudhosting voor ontwikkelaars. Dus nogmaals, als je meer vrijheid nodig hebt over je hostingomgeving en het soort activiteiten dat je kunt doen op je toegewezen serverruimte, en je hebt geen beheerde WordPress-ervaring nodig, dan kan Linode iets voor jou zijn.

De prijzen van Linode lijken erg op die van DigitalOcean, waarbij de eerste iets minder opslagruimte op hun plannen bieden. Nogmaals, qua opslag en bandbreedte krijg je meer voor je geld met Linode en DigitalOcean, vergeleken met de op WordPress gerichte VPS- en cloudhostingservices. Het nadeel hiervan is echter een gebrek aan WordPress-beheerfuncties, zoals automatische back-ups van websites en software-updates.

Linode Cloud Hosting Key Details

 • Zeer flexibele en schaalbare cloudhostingplannen.
 • Hoge mate van controle over uw serverruimte.
 • Op maat gemaakte Linode-beheersoftware en beheer van de opdrachtregel.
 • Negen datacenters in drie regio’s.
 • Veel ondersteuning en functies voor ontwikkelaars.
 • Optionele betaalde upgrades als aanvulling op de hoofdplannen.
 • Klanten zijn onder meer The Onion en AccuRadio.

Linode Instapmodelinformatie

Prijzen beginnen laag bij Linode, maar omvatten niet de WordPress-gerelateerde functies die elders te vinden zijn:

 • 20 GB schijfruimte.
 • 1 TB bandbreedte.
 • Extra kosten van $ 0,02 per extra overgedragen GB.
 • $ 5 per maand, maandelijks gefactureerd (per uur in rekening gebracht).

Gedachten over Linode

Interessant is dat, zoals DigitalOcean, Linode per uur factureert. Omdat u op elk moment van plan bent om van plan te wisselen, en wanneer dat nodig is, zorgt de facturering per uur ervoor dat u redelijk in rekening wordt gebracht voor de bronnen waartoe u gedurende de maand toegang heeft gehad.

Als u op zoek bent naar een op ontwikkelaars gerichte VPS- en cloudhostingservice voor uw WordPress-website, dan zijn Linode en DigitalOcean beide de moeite waard om verder te verkennen.

Officiële website

Hoe zit het met mensen als HostGator, Bluehost en GoDaddy?

HostGator, Bluehost en GoDaddy zijn enkele van de meest bekende namen in webhosting – voornamelijk vanwege hun grote klantenbestand, lage prijzen en agressieve promoties. Naast goedkope shared hosting bieden ze ook betaalbare VPS-hosting aan, dus waarom zijn ze hier niet inbegrepen??

De belangrijkste reden is dat deze webhosts niet bekend staan ​​om hun kwaliteit. In plaats van diensten aan te bieden die zijn toegesneden op een specifieke doelgroep, zoals WordPress-gebruikers of ontwikkelaars, bieden ze in plaats daarvan meestal ook generieke hosting.

Daarom, als u alle voordelen wilt benutten die de beste VPS en cloudhosting kunnen bieden, zoals snelle laadtijden, stabiele servers en uitstekende ondersteuning, raden we u aan een van de bedrijven in deze handleiding te kiezen.

Laatste gedachten

Met prijzen vanaf $ 5 – hoewel $ 30 een realistischer bedrag is – kunt u uw website direct een snelheidsboost geven door over te schakelen naar een van de beste WordPress cloud- en VPS-hostingservices die hierboven zijn genoemd.

Nu er gratis websitemigraties beschikbaar zijn, kost het niet veel moeite om over te stappen naar een betere host. Door taken als software-updates, sitebeveiliging en back-ups uit handen te nemen, worden deze plannen nog aantrekkelijker.

Cloudhosting is een bijzonder opwindende ontwikkeling in de beheerde WordPress-hostingruimte. De infrastructuur van techreuzen Amazon en Google kunnen benutten via webhosts zoals Pagely en Kinsta was een paar jaar geleden nog geen optie. Nu kunt u uw website op dezelfde stapels draaien als enkele van de grootste bedrijven ter wereld, allemaal tegen een redelijk maandelijks tarief.

Als u nog steeds niet zeker weet of dit type hosting voor u is, bieden sommige bedrijven, zoals Pantheon, gratis tijdelijke ontwikkelingsserveraccounts aan. Dankzij dit kunt u uw bestaande WordPress-site in slechts een paar klikken migreren en zien hoe deze presteert op een testserver. Ik deed dit met mijn portfoliowebsite en was verrast om te zien hoeveel sneller het werd geladen.

Gebruikt / gebruikt VPS of Cloud hosting, of een van de bovenstaande hosts? Gedachten?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me