Bluehost, GoDaddy o SiteGround: Quin és el millor servei d’allotjament web per a WordPress?

Ofertes de WordPress


Bluehost, GoDaddy i SiteGround es troben entre els grans noms de l’allotjament web, cadascun dels quals ofereix diversos plans d’allotjament diferents. Tant si llançeu un lloc web nou com si busqueu un host nou, amb preus tan baixos, són opcions molt atractives, però que és el millor? Quin heu de triar?

En aquesta comparació, veurem els plans d’entrada per a Bluehost, GoDaddy i SiteGround per esbrinar què s’inclou a cadascun d’aquests, considerar qualsevol complement addicional específic per als usuaris de WordPress i fer una ullada tant al rendiment com al temps de funcionament – amb proves i dades reals (utilitzant dos temes molt diferents de WordPress: el tema de WordPress predeterminat, “Vint-i-disset” i “Divi” de temes elegants per a cada servei.

Comencem…

Contents

Plans d’allotjament usats per a aquesta comparació

Si bé cadascun d’aquests allotjaments web ofereix diversos plans, per a aquesta comparació hem escollit les opcions de nivell d’entrada següents:

 • Bluehost – Compartit bàsic: Des de 3,49 dòlars al mes (preu regular 7,99 dòlars al mes).
 • GoDaddy: Hosting de WordPress gestionat bàsicament: Des de 3,99 dòlars al mes (preu regular 7,99 dòlars al mes).
 • SiteGround – StartUp: Des de 3,95 dòlars al mes (preu regular 11,95 dòlars al mes).

Cada amfitrió ofereix un descompte significatiu si decideix pagar anualment o bi-anualment, mentre que els plans mensuals de pagament solen derivar en el preu regular.

Detalls clau del Pla SiteGround, GoDaddy i Bluehost: en comparació

Les principals característiques dels plans d’entrada utilitzats en aquesta comparació són les següents:

 • Bluehost Shared Basic: allotja un lloc web amb 50 GB d’emmagatzematge i amplada de banda no modificada.
 • GoDaddy Basic Hosting WordPress Managed: allotja un lloc web amb 10 GB d’emmagatzematge i 25.000 visitants mensuals
 • SiteGround StartUp: allotja un lloc web amb 10 GB d’emmagatzematge i amplada de banda no modificada.

Per uns quants dòlars addicionals, cada amfitrió ofereix l’opció d’actualitzar a plans superiors que admeten allotjament per a llocs web il·limitats, emmagatzematge addicional i més amplada de banda. De fet, el proper pla de Bluehost és compatible amb llocs web il·limitats amb un emmagatzematge no modificat i una amplada de banda no modificada a partir de 5,95 dòlars al mes, cosa que el converteix en una excel·lent actualització de valor..

Plans d'allotjament Bluehost

Almenys en paper, Bluehost ofereix el servei d’allotjament web de millor valor en comparació amb SiteGround i GoDaddy.

Si bé la secció anterior cobreix les restriccions d’ús, hi ha molt més a considerar quan es tria l’amfitrió web adequat per al vostre lloc web de WordPress. A la següent secció, farem un cop d’ull a les principals característiques que s’ofereixen amb cada pla per assegurar-vos que trieu el millor per a les vostres necessitats.

Característiques d’allotjament web de Bluehost, SiteGround i GoDaddy: Comparats

Vegem algunes de les funcions més importants incloses als plans d’entrada …

Còpies de seguretat de llocs web de WordPress

Els llocs allotjats al nivell d’entrada de GoDaddy El pla d’allotjament de WordPress gestionat bàsicament es fa una còpia de seguretat automàticament cada dia, però, a diferència de SiteGround, que només emmagatzema una versió, amb GoDaddy, es guarden 30 fitxers de còpia de seguretat alhora. Podeu restaurar aquests fitxers de còpia de seguretat en pocs clics a través del tauler de control de clients de GoDaddy i, en fer-ho, teniu l’opció de restaurar els fitxers, la base de dades o els dos..

Eina de còpia de seguretat de lloc web de GoDaddy

GoDaddy fa que sigui molt fàcil restaurar fitxers de llocs web de WordPress i còpies de seguretat de bases de dades.

El pla d’entrada Bluehost Shared Basic del nivell d’entrada no inclou còpies de seguretat automàtiques, però podeu crear-les manualment a la taula de comandes del compte. A diferència de GoDaddy, només podeu restaurar tot el vostre lloc, no només els fitxers o la base de dades.

Eina de còpia de seguretat de llocs web de Bluehost

Bluehost facilita la creació i restauració de còpies de seguretat completes del lloc, però no hi ha còpies de seguretat automàtiques al pla d’entrada.

El pla d’inici de nivell SiteGround StartUp inclou còpies de seguretat automàtiques diàries, però només es manté la darrera còpia de seguretat del lloc. A més, els clients del pla de SiteGround StartUp no poden restaurar les còpies de seguretat per si mateixos i, en canvi, han d’obrir un bitllet per sol·licitar aquest servei de pagament. L’actualització al següent paquet actual (GrowBig) augmenta el nombre de versions de còpia de seguretat emmagatzemades a 30 i proporciona la possibilitat de restaurar una còpia de seguretat d’una data específica dels darrers 30 dies mitjançant l’eina de recuperació de còpies de seguretat..

Eina de còpia de seguretat de lloc web SiteGround

Les disposicions de còpia de seguretat de SiteGround al pla StartUp d’entrada són les menys generoses i fàcils d’utilitzar, en comparació amb Bluehost i GoDaddy.

Tot i que alguns d’aquests plans d’allotjament tenen limitacions de còpia de seguretat, sempre teniu l’opció d’utilitzar un complement de còpia de seguretat de WordPress com VaultPress.

Canals d’assistència

Els tres amfitrions ofereixen assistència telefònica per a xats en viu i telefònica 24 hores. No obstant això, GoDaddy ja no ofereix assistència per correu electrònic, de manera que si prefereixes tractar el suport mitjançant entrades Bluehost o SiteGround són les millors opcions per a tu..

Servei de xat en viu de GoDaddy

GoDaddy ja no ofereix assistència per bitllets de correu electrònic. Com passa amb els altres amfitrions de la nostra comparació, podeu contactar-los per telèfon o per xat en directe (tot i que aquest últim ha estat sovint ocupat en la nostra experiència durant les proves).

Tots els amfitrions van respondre ràpidament a les sol·licituds de xat en directe un cop connectats Tot i això, durant les proves, el xat en directe de GoDaddy semblava ser el menys disponible i tenir els temps d’espera més llargs. Els operadors de xat en viu de Bluehost semblen respondre a moltes preguntes amb una pregunta, mentre que SiteGround era el més útil en general.

La manca de suport de correu electrònic de GoDaddy serà decepcionant per a qualsevol persona que li agradi desactivar un correu electrònic i tornar a funcionar fins que no hi hagi una resposta (a diferència de que estigui encadenat a una finestra de xat o un telèfon en directe). Tenir un registre escrit d’interaccions de suport mitjançant l’ús de les entrades és un altre benefici que podreu perdre amb GoDaddy.

Altres detalls importants de la comparació de Bluehost, GoDaddy i SiteGround

Versió PHP de GoDaddy

A diferència dels altres amfitrions, el hosting de WordPress de GoDaddy actualment només ofereix una versió anterior de PHP al pla d’entrada, sense cap opció d’actualitzar.

A continuació, es mostren més detalls dels serveis de Bluehost, GoDaddy i SiteGround que us poden interessar:

 • Memòria cau del lloc web: Bluehost ofereix caché de propietat opcional i SiteGround també té la seva tecnologia SuperCacher, però tots dos permeten altres plugins de memòria cau de WordPress. GoDaddy també ofereix el seu propi servei d’emmagatzematge a la memòria cau, però molts altres plugins en memòria cau apareixen a la llista negra.
 • Red de lliurament de contingut CDN: Bluehost, GoDaddy i SiteGround donen suport i recomanen la integració amb el servei gratuït de Cloudflare CDN.
 • PHP: Bluehost ofereix una selecció de versions de 5.4 a 7.0, SiteGround ofereix una selecció de versions incloent 5.5, 7.0 i 7.1, mentre que actualment GoDaddy només admet la versió PHP 5.4 en els seus plans de WordPress de nivell d’entrada..
 • HTTP / 2.0: Bluehost i SiteGround utilitzen HTTP / 2.0, mentre que GoDaddy actualment no ho fa.
 • SSL: Els plans Bluehost i SiteGround inclouen certificats SSL gratuïts de Comodo i Let’s Encrypt, respectivament, i tots dos també admeten altres opcions SSL. GoDaddy ofereix certificats SSL a partir de 55 dòlars anuals.
 • Tecnologia del servidor: Bluehost i GoDaddy executen Apache, mentre que SiteGround utilitza NGINX.
 • SFTP: Bluehost, GoDaddy i SiteGround ofereixen accés FTP segur al vostre espai web per penjar i editar fitxers..
 • Gestor de fitxers del servidor: Bluehost i SiteGround us permeten accedir al vostre espai web mitjançant un gestor de fitxers amb una interfície gràfica d’usuari, mentre que GoDaddy no.
 • Accés a la base de dades: Bluehost, GoDaddy i SiteGround us permeten accedir a les bases de dades del vostre lloc web mitjançant phpMyAdmin.
 • Servei de correu electrònic: Bluehost i SiteGround ofereixen un servei de correu electrònic complet, mentre que GoDaddy ofereix suport gratuït per correu electrònic a Office 365.
 • Gestió de llocs web de WordPress: Bluehost i SiteGround us ofereixen l’opció d’habilitar les actualitzacions automàtiques de nucli, complements i / o temes de WordPress. GoDaddy no ofereix actualitzacions automàtiques de WordPress als seus plans compartits de nivell d’entrada.
 • Restriccions de complements: Bluehost i SiteGround permeten tots els complements de WordPress, mentre que GoDaddy té una llista de complements no autoritzats.
 • Mesures de seguretat: SiteGround realitza comprovacions d’exploració de programari maliciós i DDoS i podeu adquirir l’actualització SG SiteScanner Sucuri. GoDaddy també ofereix protecció del lloc en associació amb Sucuri. Bluehost ofereix el servei de seguretat SiteLock com a actualització premium opcional.
 • Serveis de neteja post-hack: Bluehost us proporcionarà una llista de fitxers piratejats per a què podeu tractar-los. GoDaddy i SiteGround no ofereixen cap servei de neteja de pirates o infeccions, però l’equip d’assistència està disponible per ajudar-los on puguin.
 • Ubicacions del centre de dades: Bluehost té centres de dades a Utah (Estats Units); GoDaddy a Amèrica del Nord, Europa i Àsia; i SiteGround a Chicago (EUA), Singapur (SG), i tres ubicacions a Europa.
 • Llocs de posada en escena: GoDaddy i SiteGround no ofereixen un servei de llocs de posada en escena en els seus plans d’entrada, mentre que Bluehost ofereix un servei de posada en escena ric en funcions..
 • Migració de llocs web de WordPress: GoDaddy i SiteGround traslladaran un lloc web de WordPress existent al seu servei, mentre que Bluehost ofereix un servei de migració de 149 dòlars pagats, però els complements de migració de WordPress són compatibles.

Ara que coneixeu les funcions i els serveis dels plans, comparem els temps de càrrega del lloc web.

Temps de càrrega de Bluehost, GoDaddy i SiteGround: en comparació

Tots els plans escollits per a aquesta revisió s’anuncien per oferir un rendiment inicial. Amb cadascun d’aquests amfitrions web, és possible actualitzar a plans més cars que potencialment podrien oferir temps de càrrega més ràpids per al vostre lloc web.

Pàgina de prova de temes WordPress 2017

Per a la primera prova de velocitat, es van mesurar els temps de càrrega d’una pàgina bàsica d’un lloc amb el tema Vint-catorze.

Per conèixer quin amfitrió web va oferir els temps de càrrega més ràpids, es van fer dues proves. Primer, es va provar una pàgina bàsica en un lloc web de WordPress amb un tema gratuït popular de l’equip de WordPress.org durant set dies mitjançant l’ús del servei Pingdom.

Comparats els resultats de les proves de Pingdom Bluehost, SiteGround, GoDaddy

Els resultats de set dies de proves amb Pingdom comprovant els temps de càrrega a intervals de 30 minuts.

Com veieu, els nostres resultats mostren que el lloc web allotjat al pla StartGo SiteGround va carregar el més ràpid durant els set dies de prova:

 • Pla bàsic compartit de Bluehost: 1,27 segons.
 • Pla d’allotjament de WordPress gestionat bàsicament per GoDaddy: 842 milisegons.
 • Pla d’inici de SiteGround: 652 milisegons.

Per a cada lloc, es va triar la ubicació de prova de Pingdom que es trobava més a prop d’on s’acollia el lloc. Aquí teniu l’informe detallat dels set dies de prova per a cada host web:

Temps de càrrega de pàgines de set dies al Bluehost amb un tema lleuger

Informe sobre hores de càrrega del temps de Bluehost Pingdom

Les hores de càrrega de pàgines enregistrades per Pingdom per al lloc mitjançant el tema Vint-catorze allotjat per Bluehost.

Temps de càrrega de pàgines de GoDaddy durant set dies amb un tema lleuger

Prova de temps de càrrega GoDaddy amb Pingdom

Les hores de càrrega de pàgines enregistrades per Pingdom per al lloc mitjançant el tema Vint-catorze allotjat per GoDaddy.

Temps de càrrega de pàgines de SiteGround de set dies amb un tema lleuger

Temps de càrrega de la pàgina del lloc del lloc des de Pingdom

Les hores de càrrega de pàgines enregistrades per Pingdom per al lloc mitjançant el tema Vint-catorze allotjat per SiteGround.

Prova de la velocitat de la pàgina amb un tema WordPress multiusos premium

Tot i que el mínim Vint setze és un tema popular de WordPress, molts propietaris de llocs web optaran per un tema polivalent més ric i amb funcions. Així doncs, per donar-vos una idea de la rapidesa amb què es pot carregar el vostre lloc web amb aquest tipus de temes, també varem realitzar set dies de prova utilitzant els populars Divi de temes elegants..

Exemple de pàgina de prova de tema de WordPress Divi

Per a la segona prova, es van mesurar els temps de càrrega d’una pàgina rica en funcions d’un lloc amb el tema Divi.

Un cop més, els temps de càrrega de la pàgina es van registrar a intervals de 30 minuts durant un període de set dies.

Resultats de les proves per al tema Divi

Els resultats de set dies de proves mitjançant el tema Divi amb Pingdom comprovant els temps de càrrega a intervals de 30 minuts.

Un cop més, el lloc web allotjat en el pla de SiteGround StartUp va carregar el més ràpid durant els set dies de prova:

 • Pla bàsic compartit de Bluehost: 2,42 segons.
 • Pla d’allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy Basic: 1,43 segons.
 • Pla d’inici de SiteGround: 1,1 segons.

A continuació, es detallen els informes detallats de cada host durant el període de proves de set dies quan s’utilitza el tema multiusos de Divi:

Temps de càrrega de pàgines de set dies al Bluehost amb un tema polivalent

Pingdom Resultats de la prova de temps de càrrega de Divi amb Bluehost

Les hores de càrrega de pàgines enregistrades per Pingdom per al lloc mitjançant el tema Divi allotjat per Bluehost.

Temps de càrrega de pàgines de GoDaddy durant set dies amb un tema polivalent

Resultats del Pingdom de les proves de càrrega de Divi amb GoDaddy

Les hores de càrrega de pàgines enregistrades per Pingdom per al lloc mitjançant el tema Divi allotjat per GoDaddy.

Temps de càrrega de pàgines de SiteGround de set dies amb un tema polivalent

Pingdom Resultats de la prova de temps de càrrega de Divi amb SiteGround

Les hores de càrrega de pàgines enregistrades per Pingdom per al lloc mitjançant el tema Divi allotjat per SiteGround.

Prova de rendiment d’impacte de càrrega

Els temps de càrrega anteriors, comparant Bluehost, GoDaddy i SiteGround, es van dur a terme en un lloc de prova que no va rebre visitants. Per tant, per fer-vos una idea realista de la rapidesa amb què es pot carregar el vostre lloc web, varem realitzar proves d’impacte de càrrega per esbrinar com funcionarien aquests tres hosts web a pressió.

Quant als resultats de les proves de càrrega de rendiment de GoDaddy, Bluehost i SiteGround

Per a cada prova d’impacte de càrrega, un nombre creixent d’usuaris virtuals (vegeu la línia blava dels gràfics següents) van accedir als llocs durant un període de cinc minuts, passant fins a 50 visitants virtuals simultanis. La línia verda dels gràfics mostra el temps de càrrega virtual de l’usuari o el temps que va trigar a mostrar-se la pàgina. Un gràfic creixent suggereix que es degradi el rendiment, mentre que un gràfic pla suggereix estabilitat. Per a la prova d’impacte de càrrega, s’ha utilitzat el tema Divi polivalent.

Resultats de proves de rendiment d’impacte de càrrega Bluehost

Resultats de les proves d’impacte de càrrega Bluehost

La línia verda mostra que el rendiment de Bluehost es va mantenir estable fins que 17 usuaris virtuals van accedir al lloc simultàniament. Aleshores, el temps de càrrega va augmentar de 2,55 segons a 12,31 segons. Tot i això, el rendiment va tornar aviat als nivells anteriors fins que 46 usuaris virtuals van accedir al lloc i va deixar de respondre, cosa que indica que no era capaç de gestionar la càrrega. Podeu veure els detalls complets dels resultats de la prova de Bluehost al lloc web de Load Impact.

Resultats de les proves de rendiment d’impacte de càrrega GoDaddy

Resultats de proves d’impacte de càrrega de GoDaddy

El lloc allotjat per GoDaddy gestionava bé la prova, el temps de càrrega baixant lleugerament a mesura que més usuaris virtuals accedien simultàniament al lloc. Quan el nombre d’usuaris va arribar als 49, el temps de càrrega era de només 62,34 mil·lisegons. Els resultats de les proves de GoDaddy es poden veure al lloc web de Load Impact.

Resultats de les proves de rendiment de l’impacte de càrrega del lloc web

Resultats de les proves d’impacte de càrrega de SiteGround

Amb SiteGround, els temps de càrrega es van mantenir bastant estables fins que hi va haver 35 usuaris virtuals que accedien simultàniament al lloc, quan va deixar de respondre. Podeu accedir als resultats de les proves de SiteGround al lloc web de Load Impact.

Resum de les proves d’impacte de càrrega

Aquí teniu un resum dels resultats de les proves d’impacte de càrrega:

 • Bluehost: Temps de càrrega més lent = 12,12 segons (22 usuaris); màxim usuaris simultanis = 46 (2,34 segons).
 • GoDaddy: Temps de càrrega més lent = 113,05 milisegons (20 usuaris); màxim usuaris simultanis = 49 (62,34 milisegons).
 • SiteGround: més lent temps de càrrega = 505,06 milisegons (4 usuaris); màxim d’usuaris simultanis = 35 (428,89 milisegons).

El lloc allotjat per GoDaddy va obtenir els millors resultats durant les proves d’impacte de càrrega, aconseguint manejar 49 usuaris virtuals simultanis mentre carregava en un impressionant 62,34 milisegons. Els temps de càrrega de Bluehost van ser molt més lents que els altres, però van aconseguir gestionar 49 usuaris virtuals simultanis, mentre que SiteGround va superar els 35.

Bluehost, GoDaddy ad SiteGround Uptimes: en comparació

Comparació entre hores de Pingdom

Horaris, temps d’inactivitat i interrupcions registrades per Pingdom durant un període de 35 dies.

Pingdom també es va utilitzar per provar els nivells de temps de funcionament dels tres hosts web. Durant el període de 35 dies de la prova, es van registrar les següents hores d’operació, temps d’inactivitat i interrupcions:

 • Bluehost: 99,94% de temps de vida: 28 minuts d’aturada – set interrupcions.
 • GoDaddy: un 99,97% de temps de funcionament – 13 minuts d’aturada – una interrupció.
 • SiteGround: 99,98% de temps de funcionament – 7 minuts d’aturada – tres interrupcions.

En general, durant el període de 35 dies, SiteGround va obtenir els millors resultats de la seva llista de temps, amb set minuts de temps mort i tres aturats. Bluehost va sortir del pitjor, amb 28 minuts d’aturada en set interrupcions.

Informe d'oració Bluehost

Pingdom va informar de set interrupcions del lloc allotjat amb Bluehost, amb un resultat total de 28 minuts d’aturada.

Informe d'aptitud GoDaddy

GoDaddy es trobava al centre amb un 99,97% de temps de vida, cosa que equivalia a 13 minuts de temps d’inactuació per una interrupció.

Informe d'aptitud de SiteGround

Igual que en les proves de velocitat de pàgina, SiteGround va obtenir els millors resultats amb un temps de vida del 99,98%. Tot i això, el lloc web allotjat per SiteGround encara es va registrar baixant tres vegades durant un total de set minuts durant els 35 dies de prova.

Taulers de compte i taulers de control de llocs web

Ara que ja hem tractat els detalls, les funcions i el rendiment del pla, anem a explorar les experiències dels usuaris de cada amfitrió.

Bluehost Dashboard i instal·lació de WordPress

Bluehost ha renovat recentment la seva àrea de tauler i el procés de bord dels seus clients amb l’objectiu de facilitar encara la possibilitat de llançar i gestionar el seu propi lloc web de WordPress..

Tauler de comandament de Bluehost WordPress

Els llocs web de WordPress allotjats per Bluehost tenen un panell de control opcional afegit al Tauler de control de WordPress.

Si heu evitat començar el vostre propi lloc web de WordPress a causa de la manca de confiança en les vostres habilitats tècniques, segurament serà una bona notícia..

Bluehost Instal·lació i gestió de WordPress

Bluehost Nova Guia d’instal·lació de WordPress

El nou quadre de comandament de Bluehost facilita iniciar i gestionar diversos llocs web de WordPress.

Un cop instal·lat WordPress, es mostra de manera predeterminada una pàgina pràctic “Pròximament”, a diferència de la publicació estàndard del blog “Hola món” de WordPress..

Eina Bluehost Pròximament

Els visitants del nou lloc web de WordPress de Bluehost veuran aquesta pàgina “Ben aviat”.

Quan inicieu la sessió al nou lloc web de WordPress, podreu accedir a la guia de configuració. Això us mostrarà com triar quin contingut es mostrarà a la pàgina d’inici i us explicarà si heu de crear una pàgina de contacte i si heu de connectar el vostre lloc amb el servei Jetpack.

Configuració de la pàgina web de WordPress Bluehost

L’assistent de configuració de Bluehost us ajuda a configurar la configuració essencial del vostre lloc web.

Plugins preinstal·lats de WordPress Bluehost

A més dels complements Akismet i Hello Dolly que s’afegeixen a les noves instal·lacions de WordPress de manera predeterminada, Bluehost també instal·larà i activarà algunes altres extensions, inclòs el complement del creador de formularis WPForms Lite i el connector OptinMonster que connecta el vostre lloc amb aquest popular màrqueting de correu electrònic. eina. Tot i que OptinMonster és un servei premium, en realitat no podreu fer ús d’aquest complement tret que us registreu en un compte de pagament..

Plugin instal·lat en un lloc web de WordPress de Bluehost

La instal·lació de Bluehost WordPress afegeix alguns complements addicionals al vostre lloc web.

Integració del mercat Bluehost MOJO

El mercat de WordPress MOJO també està integrat amb les noves instal·lacions de WordPress Bluehost. Això significa que podeu navegar pels temes, complements, gràfics i serveis premium de WordPress disponibles a MOJO des del tauler de taula de WordPress.

Integració del mercat Bluehost Mojo

Podeu adquirir productes i serveis addicionals per al vostre lloc web mitjançant la integració al mercat de MOJO.

També podeu configurar la tecnologia de memòria caché opcional de llocs web proporcionada per Bluehost i gestionar la integració de la xarxa de lliurament de contingut.

Eina de caché Bluehost

L’eina de memòria cau Bluehost es pot configurar des del quadre de comandament del lloc web de WordPress.

Creació d’un lloc web d’escenificació amb Bluehost

Bluehost facilita la creació d’una versió d’escenificació del vostre lloc web, tot des del vostre tauler de WordPress. Això vol dir que podeu fer treballs de desenvolupament i proves en un clon del vostre lloc web sense córrer el risc de trencar el vostre lloc en directe ni de pertorbar l’experiència dels vostres visitants..

Creació d'un lloc web de WordPress Staging amb Bluehost

És fàcil fer amb Bluehost la creació d’un lloc web d’escenificació i la clonació de les versions en directe i de desenvolupament del vostre lloc.

Les opcions per copiar contingut entre els llocs de muntatge i els llocs en directe són impressionants. El fet d’afegir punts de restauració mentre treballes al lloc d’escenificació fa que sigui molt fàcil tornar a una versió anterior en cas que alguna cosa vagi malament. Normalment, haureu de pagar per un complement de còpia d’un lloc web de WordPress premium per accedir a aquest nivell de funcionalitats, per la qual cosa és fantàstic veure-ho com a part dels plans d’allotjament compartits de Bluehost de primer nivell..

Restaureu el lloc web de WordPress Staging amb Bluehost

Fins i tot si abans no havíeu utilitzat llocs d’escenificació, Bluehost facilita la seva gestió.

Tauler de control de comptes Bluehost

De tornada al tauler de comptes del lloc web de Bluehost, els usuaris ara poden gestionar les actualitzacions del programari, complements i temes principals de WordPress des de la seva àrea de compte. Això és especialment útil si allotgeu diversos llocs web en un compte, ja que elimina la necessitat d’iniciar sessió a cada tauler de WordPress de manera individual.

Activa les actualitzacions automàtiques per a WordPress amb Bluehost

El nou tauler del lloc web de Bluehost facilita mantenir actualitzats diversos llocs web de WordPress.

Eina de còpia de llocs web de WordPress Bluehost

També és possible gestionar els usuaris i crear i restaurar còpies de seguretat de llocs web en pocs clics. El sistema de còpia de seguretat i restauració funciona molt bé, i és una altra característica que us podria estalviar d’haver d’invertir en un complement de WordPress premium.

Gestió de còpies de seguretat de Bluehost WordPress

Gestioneu les còpies de seguretat del vostre lloc web de WordPress mitjançant el tauler de control Bluehost.

Malauradament, a diferència de GoDaddy i SiteGround, les còpies de seguretat no es creen automàticament en els plans d’allotjament compartits de Bluehost d’entrada. Haureu d’actualitzar com a mínim el pla d’allotjament compartit de Prime per accedir al servei SiteBackup Pro i a les seves funcions de còpia de seguretat avançades..

Accés BlueHost cPanel

A més del nou tauler de control actualitzat, els clients de Bluehost encara poden accedir al programari de cPanel per gestionar el seu compte. Malgrat l’aplicació de la pell de Bluehost al cPanel, hi ha totes les funcions de gestió avançades previstes del lloc web.

Bluehost redissenyat cPanel

Podeu accedir a totes les funcions avançades de gestió de llocs web de cPanel a través de l’àrea del compte Bluehost.

En conjunt, les recents actualitzacions de Bluehost fan que aquest sigui un dels millors intents de qualsevol host web per simplificar el procés de creació i gestió de llocs web de WordPress, tot i que permet accedir a les eines més avançades de cPanel. La simplificació hauria d’adreçar-se als nous usuaris de WordPress, mentre que usuaris més experimentats encara poden accedir a funcions avançades.

GoDaddy Tauler i instal·lació de WordPress

Tauler de control de clients de GoDaddy

Podeu gestionar tots els vostres llocs web a través del tauler de control del compte de client de GoDaddy.

L’àrea de compte de GoDaddy us ofereix una visió ràpida dels vostres llocs web. Podeu consultar les actualitzacions disponibles per al programari principal de WordPress (però, aquesta funcionalitat no s’estén als complements i temes) i també podeu obtenir comentaris sobre el rendiment del vostre lloc web amb suggeriments de millora..

Eina d’informació de llocs web de GoDaddy

Podeu realitzar algunes tasques de gestió del rendiment de llocs web de WordPress des de l’àrea del vostre compte de GoDaddy.

Els clients d’aquest servei d’allotjament de WordPress GoDaddy no poden accedir a cPanel com poden amb Bluehost i SiteGround, cosa que redueix el que podeu fer i la quantitat de control que teniu sobre el vostre compte. Tanmateix, obteniu accés SFTP i phpMyAdmin a l’espai del servidor i a la base de dades de llocs web amb els plans d’allotjament GoDaddy.

Eina de còpia de seguretat de lloc web de WordPress GoDaddy

A diferència de Bluehost, els plans d’allotjament de WordPress d’entrada de GoDaddy (i SiteGround) inclouen còpies de seguretat automàtiques de llocs web. Aquestes còpies de seguretat diàries es poden gestionar i restaurar des de l’àrea del compte de GoDaddy.

Sistema de gestió de còpies de seguretat de GoDaddy

La restauració de còpies de seguretat amb GoDaddy és molt senzilla i només té uns clics.

Instal·lació de WordPress de GoDaddy

Podeu saltar ràpidament al tauler de pàgina web de WordPress des de l’àrea del compte de GoDaddy, on veureu una instal·lació bastant estàndard de WordPress. Hi ha una zona de GoDaddy al tauler, amb enllaços a les pàgines d’assistència del lloc web de GoDaddy. També hi trobareu enllaços a complements i informació recomanades sobre el servei d’autònoms de GoDaddy.

Lloc de control del lloc web de WordPress GoDaddy

Les instal·lacions de WordPress de GoDaddy són a prop de l’experiència principal de WordPress.

Tot i que la memòria cau del lloc web forma part del servei GoDaddy, no hi ha opcions per desactivar o configurar el seu funcionament. Tanmateix, podeu eliminar la memòria cau del menú de tauler.

Configuració de la memòria cau de lloc web de WordPress de GoDaddy

El servei de memòria cau GoDaddy sempre està activat, però podeu treure la memòria cau del tauler de taula de WordPress.

Hi ha alguns complements addicionals preinstal·lats amb WordPress, incloses les útils eines Ninja Forms i Beaver Builder Lite. El complement WP101 Video Tutorials és estàndard amb GoDaddy, i afegeix una biblioteca de vídeos instructius d’alta qualitat al tauler de control. Si ets nou a WordPress o si allotges llocs web per a clients, aquests vídeos són un avantatge.

WP101 Vídeos instructius

Els vídeos de WP101 us permetran configurar i utilitzar el lloc web de WordPress.

L’àrea del compte de GoDaddy facilita fer tasques útils, com ara restaurar còpies de seguretat i crear llocs web d’escenificació. No és tan acollidor per als nous usuaris de WordPress com l’experiència de Bluehost, però la falta d’una guia d’inici es compensa amb la inclusió dels útils tutorials de vídeo WP101. Si sou un usuari elèctric, és possible que perdreu l’accés de cPanel.

SiteGround Dashboard i instal·lació de WordPress

Si trieu un dels plans d’allotjament de WordPress SiteGround, WordPress s’instal·larà de manera predeterminada. SiteGround conserva mínims complements i altres complements, només amb el seu complement personal de memòria cau afegit al programari principal de WordPress.

Tauler de control per defecte d’instal·lació de WordPress SiteGround

SiteGround afegeix poca cosa a WordPress, a part del seu complement de memòria cau.

A diferència de Bluehost, no hi ha cap nova guia d’usuari de WordPress amb SiteGround, ni tutorials de vídeo com els que ofereix GoDaddy. No obstant això, els usuaris amb més experiència haurien d’apreciar la instal·lació “neta” de WordPress i els usuaris nous sempre poden accedir a la documentació en línia del SiteGround.

Canvieu la versió de PHP amb SiteGround

Tauler de control del compte SiteGround

El tauler de control del compte SiteGround facilita obtenir una visió general del vostre compte i accedir als canals d’assistència. Hi ha enllaços útils a l’àrea d’administració del lloc web de WordPress i al tauler de control basat en cPanel.

Àrea de compte de client de SiteGround

El disseny de l’àrea de comptes de SiteGround és més funcional que de moda, però inclou tota la informació essencial.

Accés SiteGround cPanel

Compte de hosting de SiteGround cPanel

cPanel s’utilitza per gestionar el vostre lloc web i allotjament amb SiteGround.

A diferència del que s’està provant el pla GoDaddy, els clients de SiteGround (i Bluehost) tenen accés complet a cPanel, proporcionant més control sobre l’espai del servidor..

Còpies de seguretat de llocs web de WordPress de SiteGround

Les còpies de seguretat del lloc web de WordPress es gestionen mitjançant la interfície de cPanel amb SiteGround. Tot i que això et proporciona un major control a l’hora de restaurar còpies de seguretat, l’experiència de l’usuari no és tan amable en comparació amb la de Bluehost i GoDaddy.

Gestiona les còpies de seguretat de llocs web de WordPress amb SiteGround

Les còpies de seguretat del lloc web de WordPress es gestionen mitjançant el programari cPanel amb SiteGround.

En conjunt, l’experiència de SiteGround és definitivament mínima si es compara amb el que es disposa dels plans Bluehost i GoDaddy. La instal·lació de WordPress de SiteGround és la més propera a una versió de WordPress instal·lada manualment, amb només el seu complement de memòria cau afegit. Els usuaris nous de WordPress poden perdre les funcions addicionals de Bluehost i GoDaddy, però els que tinguin més experiència poden apreciar l’experiència més neta que ofereix SiteGround..

Pensaments finals

Bluehost, GoDaddy i SiteGround ofereixen plans de hosting compartits assequibles, ideals per als llocs web de WordPress.

A la nostra prova, SiteGround va oferir els temps de càrrega més ràpids i el millor temps de funcionament. No obstant això, al seu pla de nivell d’accés mancaven alguns dels extres proporcionats per Bluehost i GoDaddy. A més, SiteGround no va ser el més fort en les proves de càrrega, GoDaddy produint els millors resultats.

Amb SiteGround, no aconseguireu el sistema de gestió de còpies de seguretat i els tutorials de vídeo de WordPress de GoDaddy ni l’assistent de configuració del lloc web de WordPress de Bluehost. Tot i que no és difícil d’utilitzar, les àrees del compte de SiteGround són menys fàcils d’utilitzar que les de Bluehost i GoDaddy.

Tenint en compte això, si sou nous a WordPress i us agradaria una mica d’ajuda a l’inici del vostre lloc web, i no us importa que us faltin els temps de càrrega lleugerament més ràpids de SiteGround, llavors Bluehost i, potser, el seu pla Plus il limitat. la millor opció per a vosaltres.

D’altra banda, si la velocitat del lloc és una prioritat i és feliç treballar amb una instal·lació de WordPress sense excel·lència, aleshores SiteGround és molt recomanable. Si esteu encantats de pagar temps de càrrega encara més ràpids, també podeu voler consultar la nostra comparació de SiteGround vs WP Engine..

GoDaddy s’asseu en algun lloc del centre. A part dels tutorials de vídeo WP101, els extres a la instal·lació de GoDaddy WordPress no aporten tanta experiència a l’usuari com els de Bluehost. A més, la manca d’accés cPanel amb GoDaddy pot compensar usuaris més experimentats, per no parlar de la falta de suport per a les versions més noves de PHP, sense HTTP / 2 i sense certificat SSL gratuït. Tot i això, les proves de càrrega van demostrar que GoDaddy proporcionava un servei resistent.

En resum, si voleu els temps de càrrega més ràpids i no necessiteu les funcions d’Udhh Bluehost pròpies per als principiants, consulteu SiteGround. Però si preferiu una mica de suport addicional en el moment de llançar i gestionar el vostre lloc, pot ser que Bluehost sigui millor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me