Bluehost, GoDaddy eller SiteGround: Hvilken er den bedste webhostingstjeneste til WordPress?

WordPress-tilbud


Bluehost, GoDaddy og SiteGround er blandt de største navne inden for webhosting, der hver tilbyder en række forskellige hostingplaner. Uanset om du lancerer en ny webside eller leder efter en ny vært, med så lave priser, er de alle meget attraktive muligheder – men hvilket er bedst? Hvilken skal du vælge?

I denne sammenligning skal vi se på planer på entry-level for Bluehost, GoDaddy og SiteGround for at finde ud af, hvad der er inkluderet i hver, overveje alle specifikke ekstramateriale til WordPress-brugere og se på både ydeevne og oppetid – med reel test og data (ved hjælp af to meget forskellige WordPress-temaer: standard WordPress-temaet ‘Twenty Seventeen’ og ‘Divi’ af Elegante temaer for hver tjeneste.

Lad os komme igang…

Contents

Hosting-planer brugt til denne sammenligning

Mens hver af disse webhost tilbyder flere planer, har vi med henblik på denne sammenligning valgt følgende indstillinger på indgangsniveau:

 • Bluehost – Shared Basic: Fra $ 3,49 om måneden (almindelig pris $ 7,99 om måneden).
 • GoDaddy – Basic Managed WordPress Hosting: Fra $ 3,99 om måneden (ordinær pris $ 7,99 om måneden).
 • SiteGround – StartUp: Fra $ 3,95 om måneden (almindelig pris $ 11,95 om måneden).

Hver vært tilbyder en betydelig rabat, hvis du vælger at betale årligt eller halvårligt, mens månedlige betalingsplaner normalt resulterer i den normale pris.

Vigtige detaljer for SiteGround-, GoDaddy- og Bluehost-planerne: Sammenlignet

De vigtigste træk ved de planer for indgangsniveau, der bruges i denne sammenligning, er som følger:

 • Bluehost Shared Basic: Vær vært for et websted med 50 GB lagerplads og uovervåget båndbredde.
 • GoDaddy Basic Managed WordPress Hosting: Vær vært for et websted med 10 GB lagerplads og 25.000 besøgende månedligt
 • SiteGround StartUp: Vær vært for et websted med 10 GB lagerplads og uovervåget båndbredde.

For et par ekstra dollars tilbyder hver vært muligheden for at opgradere til højere planer, der understøtter hosting til ubegrænset websteder, ekstra lagerplads og mere båndbredde. Faktisk understøtter Bluehost’s næste plan ubegrænsede websteder med ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde fra $ 5,95 pr. Måned, hvilket gør det til en stor værdiopgradering.

Bluehost-hostingplaner

I det mindste på papir tilbyder Bluehost webhosting med den bedste værdi sammenlignet med SiteGround og GoDaddy.

Selvom ovenstående afsnit dækker brugsrestriktioner, er der meget mere at overveje, når du vælger den rigtige webhost til dit WordPress-websted. I det næste afsnit vil vi se på de vigtigste funktioner, der tilbydes med hver plan for at sikre, at du vælger det bedste til dine behov.

Bluehost, SiteGround og GoDaddy Main Web Hosting Funktioner: Sammenlignet

Lad os se på nogle af de vigtigste funktioner, der er inkluderet i planerne på entry-level …

WordPress-webside-sikkerhedskopier

Websteder, der er vært på GoDaddy-indgangsniveau Basic Managed WordPress Hosting-plan, sikkerhedskopieres automatisk hver dag, men i modsætning til SiteGround – der kun gemmer en version – med GoDaddy, opbevares 30 sikkerhedskopifiler på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan gendanne disse sikkerhedskopieringsfiler med bare et par klik gennem GoDaddy-kundedashboardet, og når du gør det har du muligheden for at gendanne filerne, databasen eller begge dele.

GoDaddy webstedets sikkerhedskopieringsværktøj

GoDaddy gør det meget nemt at gendanne WordPress-webstedsfiler og databasesikkerhedskopieringer.

Planen for indgangsniveau Bluehost Shared Basic inkluderer ikke automatiserede sikkerhedskopieringer, men du kan oprette dem manuelt via kontoudashboardet. I modsætning til med GoDaddy, kan du kun gendanne hele dit websted – ikke kun filerne eller databasen.

Bluehost værktøj til sikkerhedskopiering af websteder

Bluehost gør det nemt at oprette og gendanne komplette sikkerhedskopier af websteder, men der er ingen automatiske sikkerhedskopier på entry-level-planen.

SiteGround StartUp-planen på startniveauet inkluderer automatiske daglige sikkerhedskopieringer, men kun den seneste sikkerhedskopi af webstedet holdes. Desuden kan kunder på SiteGround StartUp-planen ikke gendanne sikkerhedskopieringer selv, og skal i stedet åbne en billet for at anmode om denne betalte service. Opgradering til næste pakke op – GrowBig – øger antallet af gemte backupversioner til 30 og giver mulighed for at gendanne en sikkerhedskopi fra en bestemt dato i de sidste 30 dage ved hjælp af værktøjet til sikkerhedskopiering af sikkerhedskopi.

SiteGround-webstedets sikkerhedskopieringsværktøj

SiteGround-sikkerhedskopieringsbestemmelser til startup-planen på startniveau er de mindst generøse og brugervenlige sammenlignet med Bluehost og GoDaddy.

Selvom nogle af disse hostingplaner har sikkerhedskopieringsbegrænsninger, har du altid muligheden for at bruge et WordPress-backup-plugin, f.eks. VaultPress.

Support kanaler

Alle tre værter tilbyder 24/7 live chat og telefonisk support. GoDaddy tilbyder dog ikke længere e-mail-support, så hvis du foretrækker at håndtere support via billetter, er Bluehost eller SiteGround de bedste muligheder for dig.

GoDaddy Live Chat Service

GoDaddy tilbyder ikke længere support via e-mail-billet. Som med de andre værter i vores sammenligning, kan du kontakte dem via telefon eller live chat (selvom sidstnævnte ofte var optaget i vores oplevelse under test).

Alle værter var hurtige til at svare på anmodninger om live chat, når de var tilsluttet. Under testen syntes GoDaddy live chat imidlertid at være den mindst tilgængelige og have de længste ventetider. Bluehost-livechatoperatører så ud til at besvare mange spørgsmål med et spørgsmål, mens SiteGround generelt var det mest hjælpsomme.

Manglen på e-mail-support fra GoDaddy vil være skuffende for alle, der kan lide at afbryde en e-mail og derefter vende tilbage til arbejdet, indtil der er et svar (i modsætning til at være bundet til et live chat-vindue eller telefon). At have en skriftlig oversigt over supportinteraktioner gennem brug af billetter er en anden fordel, du muligvis går glip af med GoDaddy.

Andre vigtige detaljer om sammenligning af Bluehost, GoDaddy og SiteGround

GoDaddy PHP version

I modsætning til de andre værter tilbyder GoDaddy WordPress-hosting i øjeblikket kun en ældre version af PHP på entry-level-planen, uden mulighed for at opgradere.

Her er flere detaljer om tjenesterne fra Bluehost, GoDaddy og SiteGround, som du muligvis er interesseret i:

 • Cache-websted: Bluehost tilbyder valgfri proprietær cache, og SiteGround har også deres egen SuperCacher-teknologi, men begge tillader andre WordPress-cache-plugins. GoDaddy tilbyder også deres egen cache-service, men mange andre cache-plugins er sortlistet.
 • Indholdsleveringsnetværk CDN: Bluehost, GoDaddy og SiteGround understøtter alle support og anbefaler integration med den gratis Cloudflare CDN-service.
 • PHP: Bluehost tilbyder et valg af versioner fra 5.4 til 7.0, SiteGround tilbyder et valg af versioner inklusive 5.5, 7.0 og 7.1, mens GoDaddy i øjeblikket kun understøtter version PHP 5.4 på deres indgangsniveau WordPress-planer.
 • HTTP / 2.0: Bluehost og SiteGround bruger HTTP / 2.0, mens GoDaddy i øjeblikket ikke gør det.
 • SSL: Bluehost- og SiteGround-planer inkluderer gratis SSL-certifikater fra henholdsvis Comodo og Let’s Encrypt, og begge understøtter også andre SSL-indstillinger. GoDaddy tilbyder SSL-certifikater fra $ 55 pr. År.
 • Server teknologi: Bluehost og GoDaddy kører Apache, mens SiteGround bruger NGINX.
 • SFTP: Bluehost, GoDaddy og SiteGround tilbyder alle sikker FTP-adgang til dit websted til upload og redigering af filer.
 • Serverfilhåndtering: Bluehost og SiteGround giver dig adgang til dit websted via en filhåndtering med en grafisk brugergrænseflade, mens GoDaddy ikke.
 • Databaseadgang: Bluehost, GoDaddy og SiteGround giver dig alle adgang til dine webstedsdatabaser via phpMyAdmin.
 • E-mail-service: Bluehost og SiteGround tilbyder en komplet e-mail-tjeneste, mens GoDaddy tilbyder gratis Office 365-mail-support.
 • WordPress website management: Bluehost og SiteGround giver dig muligheden for at aktivere automatisk WordPress-kerne, plugins og / eller temaopdateringer. GoDaddy tilbyder ikke automatiske WordPress-opdateringer på deres delt planer på indgangsniveau.
 • Plugin-begrænsninger: Bluehost og SiteGround tillader alle WordPress-plugins, mens GoDaddy har en liste over ikke tilladte plugins.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: SiteGround udfører malware og DDoS-scanningskontrol, og du kan købe SG SiteScanner Sucuri-opgraderingen. GoDaddy tilbyder også webstedsbeskyttelse i samarbejde med Sucuri. Bluehost tilbyder SiteLock-sikkerhedstjenesten som en valgfri premiumopgradering.
 • Oprydningstjenester efter hack: Bluehost leverer en liste over hackede filer, som du kan håndtere. GoDaddy og SiteGround tilbyder ikke nogen hack- eller infektionsoprydningstjenester, men supportteamet er klar til at hjælpe, hvor de kan.
 • Datacenterplaceringer: Bluehost har datacentre i Utah (USA); GoDaddy i Nordamerika, Europa og Asien; og SiteGround i Chicago (USA), Singapore (SG) og tre lokationer i Europa.
 • Iscenesættelsessteder: GoDaddy og SiteGround tilbyder ikke en iscenesættelsessite-service på deres entry-level-planer, mens Bluehost tilbyder en funktionsrig iscenesættelsestjeneste.
 • WordPress website migration: GoDaddy og SiteGround flytter et eksisterende WordPress-websted til deres tjeneste, mens Bluehost tilbyder en $ 149 betalt migrationstjeneste, men WordPress migreringsplugins understøttes.

Nu hvor du er opmærksom på planernes funktioner og tjenester, så lad os sammenligne indlæsningstider for webstedet.

Bluehost, GoDaddy og SiteGround-ladetider: Sammenlignet

De planer, der er valgt til denne gennemgang, annonceres alle som tilbud på ydeevne. Med hver af disse webhosts er det muligt at opgradere til mere dyre planer, der potentielt kan levere hurtigere indlæsningstid for dit websted.

WordPress tematestside

For den første hastighedstest blev belastningstiderne for en basisside på et websted, der bruger temaet Twenty Seventeen, målt.

For at finde ud af, hvilken webhost der tilbyder den hurtigste indlæsningstid, blev der udført to test. Først blev en basisside på et WordPress-websted ved hjælp af et populært gratis tema fra WordPress.org-teamet testet over en periode på syv dage ved hjælp af Pingdom-tjenesten.

Resultaterne af Pingdom Bluehost, SiteGround, GoDaddy sammenlignet

Resultaterne fra syv dages test med Pingdom, der kontrollerer belastningstiderne med 30 minutters intervaller.

Som du kan se, viser vores resultater, at webstedet, der er vært på SiteGround StartUp-plan, indlæst den hurtigste i løbet af de syv dage af testen:

 • Bluehost Shared Basic plan: 1,27 sekunder.
 • GoDaddy Basic Managed WordPress Hosting plan: 842 millisekunder.
 • SiteGround opstartplan: 652 millisekunder.

For hvert websted blev det valgte Pingdom-teststed, der var tættest på det sted, hvor webstedet blev vært, valgt. Her er den detaljerede rapport for de syv dages test for hver webhost:

Bluehost syv-dages side belastningstider med et letvægtigt tema

Bluehost Pingdom Loading Times Report

Sideindlæsningstider, der er registreret af Pingdom for webstedet ved hjælp af det tyve sytten tema, der er vært af Bluehost.

GoDaddy syv-dages sideindlæsningstider med et let tema

GoDaddy Loading Time Test med Pingdom

Sideindlæsningstider, der er registreret af Pingdom for webstedet ved hjælp af det tyve sytten tema, som GoDaddy er vært for.

SiteGround syv-dages sideindlæsningstider med et letvægtigt tema

SiteGround-side Indlæsningstider fra Pingdom

Sideindlæsningstider, der er indspillet af Pingdom for webstedet ved hjælp af Twenty Seventeen-temaet, som hostes af SiteGround.

Sidehastighedstest med et Premium multifunktions WordPress-tema

Selvom den minimale tyve sytten er et populært WordPress-tema, vil mange webstedsejere vælge et mere funktionsrigt, alsidig tema. Så for at give dig en idé om, hvor hurtigt dit websted muligvis kan indlæses med den type tema, udførte vi også syv dages test ved hjælp af det populære Divi fra elegante temaer.

Eksempel på Divi WordPress Theme Test Page

For den anden test blev belastningstiderne for en funktionsrig side på et websted, der bruger Divi-temaet, målt.

Igen blev sidebelastningstiderne registreret med 30 minutters intervaller over en syv-dages periode.

Testresultater for Divi-temaet

Resultaterne fra syv dages test ved hjælp af Divi-temaet med Pingdom, der kontrollerer indlæsningstiderne med 30 minutters intervaller.

Igen blev webstedet, der blev hostet på SiteGround StartUp-plan, indlæst den hurtigste i løbet af de syv dage af testen:

 • Bluehost Shared Grundlæggende plan: 2,42 sekunder.
 • GoDaddy Basic Managed WordPress Hosting plan: 1,43 sekunder.
 • SiteGround opstartplan: 1,1 sekunder.

Her er de detaljerede rapporter for hver vært over syv-dages testperioden, når du bruger det multifunktionelle Divi-tema:

Bluehost syv-dages side Indlæsningstider med et alsidig tema

Pingdom-resultater fra test af Divi-ladetider med Bluehost

Sideindlæsningstider, der er registreret af Pingdom for webstedet ved hjælp af Divi-temaet, som Bluehost er vært for.

GoDaddy syv-dages sideindlæsningstider med et alsidig tema

Pingdom-resultater fra test af Divi-indlæsningstider med GoDaddy

Sideindlæsningstider, der er registreret af Pingdom for webstedet ved hjælp af Divi-temaet, som GoDaddy er vært for.

SiteGround syv-dages sideindlæsningstider med et alsidig tema

Pingdom-resultater fra test af Divi-indlæsningstid med SiteGround

Sideindlæsningstider, der er registreret af Pingdom for webstedet ved hjælp af Divi-temaet, der er hostet af SiteGround.

Load Impact Performance Testing

Ovenstående indlæsningstider, der sammenlignede Bluehost, GoDaddy og SiteGround, blev udført på et teststed, der ikke modtog nogen besøgende. Så for at give dig en realistisk idé om, hvor hurtigt dit websted muligvis kan indlæses, udførte vi belastningskontroltest for at finde ud af, hvordan disse tre webhoste ville fungere under pres.

Om GoDaddy-, Bluehost- og SiteGround-testresultater for belastningstest

For hver belastningstest har et stigende antal virtuelle brugere (se den blå linje på nedenstående grafer) adgang til webstederne i en periode på fem minutter, hvilket går op til 50 samtidige virtuelle besøgende. Den grønne linje på diagrammerne viser den virtuelle brugeres indlæsningstid – eller hvor lang tid det tog før siden blev vist. En stigende graf antyder nedværdigende ydelse, mens en flad graf antyder stabilitet. Til belastningskontroltesten blev det multifunktionelle Divi-tema brugt.

Resultater af Bluehost Load Impact Performance Testing

Resultaterne af Bluehost Load Impact Testing

Den grønne linje viser, at Bluehost-ydelsen forblev stabil, indtil 17 virtuelle brugere adgang til webstedet samtidig. Derefter steg belastningstiden fra 2,55 sekunder til 12,31 sekunder. Imidlertid vendte ydelsen snart tilbage til tidligere niveauer, indtil 46 virtuelle brugere fik adgang til webstedet, og det stoppede med at svare, hvilket indikerer, at det ikke var i stand til at håndtere belastningen. Du kan se de fulde detaljer om Bluehost-testresultaterne på Load Impact-webstedet.

GoDaddy Load Impact Performance Testing Results

GoDaddy Load Impact Testing Results

Webstedet, som GoDaddy er vært for, håndterede testen godt, idet belastningstiden faktisk faldt lidt efterhånden som flere virtuelle brugere samtidig fik adgang til webstedet. Når antallet af brugere nåede 49, var lastetiden kun 62,34 millisekunder. GoDaddy-testresultaterne kan ses på webstedet Load Impact.

Testresultater for belastning af siteGround-belastning

Resultater for test af indvirkning på SiteGround-belastning

Med SiteGround forblev indlæsningstiderne ret stabile, indtil der var 35 virtuelle brugere, der samtidig fik adgang til webstedet, da det stoppede med at svare. SiteGround-testresultaterne kan fås på webstedet Load Impact.

Load Impact Testing Summary

Her er en oversigt over resultaterne for belastningskontroltest:

 • Bluehost: Langsomeste indlæsningstid = 12,12 sekunder (22 brugere); maksimale samtidige brugere = 46 (2,34 sekunder).
 • GoDaddy: Langsomeste indlæsningstid = 113,05 millisekunder (20 brugere); maksimale samtidige brugere = 49 (62,34 millisekunder).
 • SiteGround: Langsomeste indlæsningstid = 505,06 millisekunder (4 brugere); maksimale samtidige brugere = 35 (428,89 millisekunder).

Webstedet, som GoDaddy er vært for, klarede sig bedst under belastningskontroltesten og formåede at håndtere 49 samtidige virtuelle brugere under indlæsning i imponerende 62,34 millisekunder. Bluehost-ladningstiderne var meget langsommere end de andre, men det lykkedes dem at håndtere 49 samtidige virtuelle brugere, mens SiteGround maxede ud på 35.

Bluehost, GoDaddy-annonce SiteGround Uptimes: Sammenlignet

Pingdom oppetidssammenligning

Oppetid, nedetid og afbrydelser registreret af Pingdom over en 35-dages periode.

Pingdom blev også brugt til at teste oppetidniveauerne for de tre webhosts. I løbet af den 35-dages testperiode blev følgende oppetider, driftsstop og driftsstop registreret:

 • Bluehost: 99,94% oppetid – 28 minutters driftstid – syv driftsstop.
 • GoDaddy: 99,97% oppetid – 13 minutters driftstid – et driftsstop.
 • SiteGround: 99,98% oppetid – 7 minutters driftstid – tre driftsstop.

Samlet set havde SiteGround i løbet af den 35-dages periode de bedste oppetidsresultater med syv minutters nedetid fordelt på tre strømafbrydelser. Bluehost klarede sig bedst med 28 minutters nedetid på syv driftsstop.

Bluehost Uptime Report

Pingdom rapporterede syv afbrydelser for webstedet, der blev hostet hos Bluehost, hvilket resulterede i i alt 28 minutters nedetid.

GoDaddy Uptime-rapport

GoDaddy var i midten med 99,97% oppetid, hvilket svarede til 13 minutters nedetid fra et driftsstop.

SiteGround Uptime-rapport

Som i sidehastighedstestene virkede SiteGround bedst med en oppetid på 99,98%. Imidlertid blev webstedet, der blev hostet af SiteGround, stadig registreret som at gå ned tre gange i alt syv minutter i den 35-dages testperiode.

Kontordashboards og webstedets kontrolpaneler

Nu hvor vi har dækket planoplysninger, funktioner og ydeevne, lad os undersøge brugeroplevelserne for hver vært.

Bluehost Dashboard og WordPress installation

Bluehost har for nylig fornyet deres dashboard-område og kunde-onboarding-proces med det formål at gøre det endnu lettere for alle at starte og administrere deres eget WordPress-websted.

Bluehost WordPress Dashboard

WordPress-websteder, som Bluehost er vært for, har et valgfrit kontrolpanel tilføjet til WordPress Dashboard.

Hvis du har holdt tilbage fra at starte dit eget WordPress-websted på grund af en mangel på tillid til dine tekniske evner, kommer dette helt sikkert til at komme som gode nyheder.

Bluehost WordPress installation og styring

Bluehost Ny WordPress installationsvejledning

Det nye Bluehost-dashboard gør det nemt at starte og administrere flere WordPress-websteder.

Når WordPress er installeret, vises en praktisk side “Kommer snart” som standard i modsætning til det standard WordPress ‘Hello World’ blogindlæg.

Bluehost kommer snart side-værktøj

Besøgende på dit nye Bluehost WordPress-websted vil se denne ‘Kommer snart’ side.

Når du logger på dit nye WordPress-websted, får du muligheden for at gå gennem installationsvejledningen. Dette viser dig, hvordan du vælger, hvilket indhold der skal vises på din startside, og leder dig igennem, om du skal oprette en kontaktside, og om du skal forbinde dit websted til Jetpack-tjenesten.

Bluehost WordPress hjemmesideopsætning

Bluehost-installationsguiden hjælper dig med at konfigurere de væsentlige indstillinger på dit websted.

Bluehost WordPress forinstallerede plugins

Ud over Akismet og Hello Dolly-plugins, der som standard er føjet til nye WordPress-installationer, vil Bluehost også installere og aktivere et par andre udvidelser, herunder WPForms Lite form builder plugin og OptinMonster plugin, der forbinder dit websted med denne populære e-mail marketing værktøj. Da OptinMonster er en premiumtjeneste, vil du faktisk ikke kunne bruge dette plugin, medmindre du tilmelder dig en betalt konto.

Plugin installeret på et Bluehost WordPress-websted

Bluehost WordPress-installationen tilføjer et par ekstra plugins til dit websted.

Bluehost MOJO Marketplace Integration

MOJO WordPress markedsplads er også integreret med nye Bluehost WordPress installationer. Dette betyder, at du kan gennemse de premium WordPress-temaer, plugins, grafik og tjenester, der er tilgængelige fra MOJO fra dit WordPress-dashboard.

Bluehost Mojo Marketplace Integration

Du kan købe yderligere produkter og tjenester til dit websted gennem MOJO markedspladsintegration.

Du kan også konfigurere den valgfri websteds cacheteknologi leveret af Bluehost og styre indholdsleveringsnetværksintegration.

Bluehost Caching-værktøj

Bluehost-cache-værktøjet kan konfigureres inde fra dit WordPress-webstedets dashboard.

Oprettelse af et iscenesættelseswebsted med Bluehost

Bluehost gør det meget nemt at oprette en iscenesættelsesversion af dit websted – alt sammen fra dit WordPress-dashboard. Dette betyder, at du kan udføre udviklingsarbejde og teste på en klon af dit websted uden at risikere at ødelægge dit live-site eller forstyrre oplevelsen af ​​dine besøgende.

Oprettelse af et WordPress-iscenesættelseswebsted med Bluehost

Oprettelse af et iscenesættelseswebsted og kloning af live- og udviklingsversioner af dit websted er let at gøre med Bluehost.

Indstillingerne for kopiering af indhold mellem iscenesættelses- og live-websteder er imponerende. At være i stand til at tilføje restaureringspunkter, mens du arbejder på dit iscenesættelsessite, gør det meget let at rulle tilbage til en tidligere version, hvis noget går galt. Normalt skal du betale for et premium WordPress-websted, der kopierer plugin for at få adgang til dette funktionalitetsniveau, så det er dejligt at se det som en del af det delte Bluehost-delte hosting-planer.

Gendan Staging WordPress-webstedet med Bluehost

Selvom du aldrig har brugt iscenesættelseswebsteder før, gør Bluehost det meget nemt at administrere.

Bluehost Konto Dashboard

Tilbage til kontoudashboardet på Bluehost-webstedet kan brugere nu administrere opdateringer til den centrale WordPress-software, plugins og temaer fra deres kontoområde. Dette er især nyttigt, hvis du er vært for flere websteder på en konto, da det fjerner behovet for at logge ind på hvert WordPress-dashboard individuelt.

Aktivér automatiske opdateringer til WordPress med Bluehost

Det nye instrumentbræt på Bluehost-webstedet gør det nemt at holde flere WordPress-websteder opdaterede.

Bluehost WordPress Website Backup Tool

Det er også muligt at administrere brugere og oprette og gendanne sikkerhedskopier på websteder med bare et par klik. Backup- og gendannelsessystemet fungerer rigtig godt, og er en anden funktion, der kan spare dig for at skulle investere i et premium WordPress-plugin.

Bluehost WordPress Backup Management

Administrer dine WordPress-webstedets sikkerhedskopier via Bluehost-kontrolpanelet.

Desværre, i modsætning til GoDaddy og SiteGround, oprettes sikkerhedskopier ikke automatisk på deltagerne Bluehost-delt hosting-planer. Du bliver nødt til at opgradere til mindst den Prime shared hostingplan for at få adgang til SiteBackup Pro-tjenesten og dens avancerede backupfunktioner.

Bluehost cPanel Access

Ud over det nye opdaterede kontoudashboard kan Bluehost-kunder stadig få adgang til cPanel-softwaren til at administrere deres konto. På trods af anvendelsen af ​​Bluehost-huden på cPanel er alle de forventede avancerede webstedsadministrationsfunktioner til stede.

Bluehost Omdesignet cPanel

Alle de avancerede webstedsadministrationsfunktioner i cPanel kan fås adgang til via Bluehost-kontoområdet.

Samlet set gør de seneste Bluehost-opdateringer dette til et af de bedste forsøg fra enhver webhost til at forenkle processen med at oprette og styre WordPress-websteder, mens den stadig giver adgang til de mere avancerede værktøjer i cPanel. Forenklingen bør appellere til nye WordPress-brugere, mens mere erfarne brugere stadig kan få adgang til avancerede funktioner.

GoDaddy Dashboard og WordPress Installation

GoDaddy kundekonto betjeningspanel

Du kan administrere alle dine websteder via GoDaddy-kundekontodashboard.

GoDaddy-kontoområdet giver dig en hurtig oversigt over dine websteder. Du kan se efter tilgængelige opdateringer til WordPress-kernesoftwaren (denne funktionalitet udvides imidlertid ikke til plugins og temaer), og du kan også få feedback på dit websteds ydelse med forslag til forbedringer.

GoDaddy webstedsrapporteringsværktøj

Du kan udføre nogle WordPress-websteds performance management-opgaver fra dit GoDaddy-kontoområde.

Kunder på denne GoDaddy WordPress-hostingtjeneste har ikke adgang til cPanel, som de kan med Bluehost og SiteGround, hvilket reducerer hvad du kan gøre og den mængde kontrol, du har over din konto. Dog får du SFTP- og phpMyAdmin-adgang til din serverplads og webstededatabase med GoDaddy-hostingplanerne.

GoDaddy WordPress Website Backup Tool

I modsætning til Bluehost inkluderer WordPress-hostingplanerne på entry-level fra GoDaddy (og SiteGround) automatiske sikkerhedskopier på websider. Disse daglige sikkerhedskopier kan administreres og gendannes fra GoDaddy-kontoområdet.

GoDaddy Backups Management System

Gendannelse af sikkerhedskopier med GoDaddy er meget ligetil og tager kun et par klik.

GoDaddy WordPress-installation

Du kan hurtigt hoppe til dit WordPress-webstedets betjeningspanel fra GoDaddy-kontoområdet, hvor du kan se en ret standard installation af WordPress. Der er et GoDaddy-område på betjeningspanelet med links til supportsiderne på GoDaddy-webstedet. Du finder også links til anbefalede plugins og oplysninger om GoDaddy freelancer-tjenesten.

WordPress websted GoDaddy Kontrolpanel

GoDaddy WordPress-installationer er tæt på den centrale WordPress-oplevelse.

Selvom cache for websteder er en del af GoDaddy-tjenesten, er der ingen muligheder for at deaktivere eller konfigurere, hvordan det fungerer. Du kan dog skylle cachen fra betjeningspanelmenuen.

GoDaddy WordPress Webstedscacheindstillinger

GoDaddy-cachetjenesten er altid tændt, men du kan skylle cachen fra dit WordPress-dashboard.

Et par ekstra plugins er forudinstalleret med WordPress, herunder de nyttige Ninja Forms og Beaver Builder Lite-værktøjer. Plugin WP101 Video Tutorials leveres som standard med GoDaddy og tilføjer et bibliotek med instruktionsvideoer af høj kvalitet til dit instrumentbræt. Hvis du er ny på WordPress eller er vært for websteder for klienter, er disse videoer en bonus.

WP101 Instruktionsvideoer

Videoerne fra WP101 leder dig gennem opsætning og brug af dit WordPress-websted.

GoDaddy-kontoområdet gør det nemt at udføre nyttige opgaver, såsom at gendanne sikkerhedskopier og oprette iscenesættelseswebsteder. Det er ikke så indbydende for nye WordPress-brugere som Bluehost’s oplevelse, men manglen på en opstartguide opvejes af inkluderingen af ​​de nyttige WP101-videotutorials. Hvis du er en strømbruger, kan du gå glip af cPanel-adgangen.

SiteGround Dashboard og WordPress installation

Hvis du vælger en af ​​SiteGround WordPress-hostingplanerne, installeres WordPress som standard. SiteGround holder ekstra plugins og andre ekstramateriale til et minimum, med bare deres tilpassede cache-plugin tilføjet til kernen WordPress-software.

SiteGround WordPress Installation Standard Dashboard

Lidt føjes til WordPress af SiteGround bortset fra deres cache-plugin.

I modsætning til Bluehost er der ingen ny WordPress-brugervejledning med SiteGround – eller videotutorials som dem, der er leveret af GoDaddy. Mere erfarne brugere bør dog sætte pris på den ‘rene’ installation af WordPress, og nye brugere kan altid få adgang til SiteGround-online-dokumentationen.

Skift PHP-version med SiteGround

SiteGround-konto Dashboard

SiteGround-kontordashboard gør det nemt at få et overblik over din konto og få adgang til supportkanaler. Der er nyttige links til WordPress-webstedets admin-område og det cPanel-drevne kontrolpanel.

SiteGround-kundekontoområde

Designet af SiteGround-kontoområdet er mere funktionelt end moderigtigt, men det indeholder alle de vigtige oplysninger.

SiteGround cPanel Access

SiteGround Hosting-konto cPanel

cPanel bruges til at administrere dit websted og hosting med SiteGround.

I modsætning til, hvor GoDaddy-planen testes, får SiteGround (og Bluehost) kunder fuld cPanel-adgang, hvilket giver mere kontrol over serverpladsen.

SiteGround WordPress-websteder backup

WordPress-sikkerhedskopier af websteder styres via cPanel-interface med SiteGround. Selvom dette giver dig mere kontrol, når du gendanner sikkerhedskopier, er brugeroplevelsen ikke så venlig sammenlignet med Bluehost og GoDaddy’s.

Administrer WordPress-webside-sikkerhedskopier med SiteGround

WordPress-sikkerhedskopier af websteder styres gennem cPanel-softwaren med SiteGround.

Generelt set er SiteGround-oplevelsen absolut minimal sammenlignet med hvad der er tilgængeligt fra Bluehost- og GoDaddy-planerne. SiteGround WordPress-installationen er tættest på en manuelt installeret version af WordPress, med kun deres cache-plugin tilføjet. Nye WordPress-brugere kan gå glip af de ekstra funktioner i Bluehost og GoDaddy, men de, der er mere erfarne, kan sætte pris på den renere oplevelse, der leveres af SiteGround.

Afsluttende tanker

Bluehost, GoDaddy og SiteGround tilbyder alle overkommelige delte hosting-planer, der er ideelle til WordPress-websteder.

I vores test leverede SiteGround de hurtigste indlæsningstider og den bedste oppetid. Deres manglende plan manglede dog nogle af de ekstraudstyr, der blev leveret af Bluehost og GoDaddy. Desuden var SiteGround ikke den stærkeste i belastningstesten, hvor GoDaddy producerede de bedste resultater.

Med SiteGround får du ikke det glidende backup-styringssystem og WordPress-videotutorials af GoDaddy eller WordPress-installationsguiden til Bluehost. Selvom det ikke er vanskeligt at bruge, er kontoområderne i SiteGround mindre brugervenlige end Bluehost og GoDaddy’s.

Med det i tankerne, hvis du er ny på WordPress og vil sætte pris på hjælp med at starte dit websted, og du ikke har noget imod at gå glip af de lidt hurtigere indlæsningstider af SiteGround, så er Bluehost og måske deres ubegrænsede Plus-plan sandsynligvis den bedste mulighed for dig.

På den anden side, hvis webstedshastighed er en prioritet, og du er glad for at arbejde med en WordPress-installation uden dikkedarer, er SiteGround meget anbefalet. Hvis du er glad for at betale for endnu hurtigere indlæsningstid, kan du også tjekke vores SiteGround vs WP Engine sammenligning.

GoDaddy sidder et sted i midten. Bortset fra WP101-videotutorials tilføjer ekstramateriale i GoDaddy WordPress-installationen ikke så meget til brugeroplevelsen som dem fra Bluehost. Derudover kan manglen på cPanel-adgang med GoDaddy være en ulempe for mere erfarne brugere – for ikke at nævne den manglende support til de nyere versioner af PHP, intet HTTP / 2 og intet gratis SSL-certifikat. Belastningstesten viste imidlertid, at GoDaddy leverede en elastisk service.

Kort sagt, hvis du vil have de hurtigste indlæsningstider og ikke har brug for de begyndervenlige funktioner i Bluehost, så tjek SiteGround. Men hvis du foretrækker lidt ekstra support, når du starter og administrerer dit websted, er Bluehost muligvis bedst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me