Bluehost, GoDaddy eller SiteGround: Hvilken er den beste webhotellstjenesten for WordPress?

WordPress-tilbud


Bluehost, GoDaddy og SiteGround er blant de største navnene innen webhotell, som hver tilbyr en rekke forskjellige hostingplaner. Enten du lanserer en ny webside eller ser etter en ny vert, med så lave priser er de alle veldig attraktive alternativer – men som er best? Hvilken bør du velge?

I denne sammenligningen skal vi se på planer på inngangsnivå for Bluehost, GoDaddy og SiteGround for å finne ut hva som er inkludert i hver, vurdere eventuelle spesifikke tilleggsutstyr for WordPress-brukere og se på både ytelse og oppetid – med ekte testing og data (ved å bruke to veldig forskjellige WordPress-temaer: standard WordPress-temaet ‘Twenty Seventeen’ og ‘Divi’ av Elegant Themes for hver tjeneste.

La oss komme i gang…

Contents

Vertsplaner brukt til denne sammenligningen

Mens hver av disse webhotellene tilbyr flere planer, har vi i forbindelse med denne sammenligningen valgt følgende alternativ på inngangsnivå:

 • Bluehost – Shared Basic: Fra $ 3,49 i måneden (ordinær pris $ 7,99 i måneden).
 • GoDaddy – Basic Managed WordPress Hosting: Fra $ 3,99 i måneden (ordinær pris $ 7,99 i måneden).
 • SiteGround – StartUp: Fra $ 3,95 per måned (ordinær pris $ 11,95 per måned).

Hver vert tilbyr en betydelig rabatt hvis du velger å betale årlig eller halvårlig, mens månedlige betalingsplaner vanligvis resulterer i ordinær pris.

Viktige detaljer for SiteGround-, GoDaddy- og Bluehost-planene: Sammenlignet

Hovedfunksjonene i inngangsplanene som ble brukt i denne sammenligningen er som følger:

 • Bluehost Shared Basic: Vert ett nettsted med 50 GB lagringsplass og uavhengig båndbredde.
 • GoDaddy Basic Managed WordPress Hosting: Vert ett nettsted med 10 GB lagring og 25 000 besøkende månedlig
 • SiteGround StartUp: Vert ett nettsted med 10 GB lagringsplass og uovervåket båndbredde.

For noen få ekstra dollar tilbyr hver vert muligheten til å oppgradere til høyere planer som støtter hosting for ubegrenset nettsteder, ekstra lagring og mer båndbredde. Faktisk støtter Bluehosts neste plan up ubegrensede nettsteder med ubegrenset lagring og ubegrenset båndbredde fra $ 5,95 per måned, noe som gjør det til en stor verdi.

Bluehost vertsplaner

I hvert fall på papiret tilbyr Bluehost webhotell med den beste verdien sammenlignet med SiteGround og GoDaddy.

Mens delen ovenfor dekker bruksbegrensninger, er det mye mer å ta i betraktning når du velger riktig webhotell for WordPress-nettstedet ditt. I neste avsnitt skal vi se på hovedfunksjonene som tilbys for hver plan for å sikre at du velger det beste for dine behov.

Bluehost, SiteGround og GoDaddy hovedhotellfunksjoner: Sammenlignet

La oss se på noen av de viktigste funksjonene som er inkludert i planene på inngangsnivå …

WordPress nettsted sikkerhetskopiering

Nettsteder som er vert på GoDaddy-inngangsnivået Basic Managed WordPress Hosting-plan, sikkerhetskopieres automatisk hver dag, men i motsetning til SiteGround – som bare lagrer en versjon – med GoDaddy, blir 30 sikkerhetskopifiler lagret når som helst. Du kan gjenopprette disse sikkerhetskopifilene med bare noen få klikk gjennom GoDaddy-kundedashbordet, og når du gjør det har du muligheten til å gjenopprette filene, databasen eller begge deler.

GoDaddy verktøy for sikkerhetskopiering av nettsteder

GoDaddy gjør det veldig enkelt å gjenopprette WordPress-websidefiler og database-sikkerhetskopier.

Inngangsnivået Bluehost Shared Basic-planen inkluderer ikke automatiserte sikkerhetskopieringer, men du kan opprette dem manuelt gjennom kontodashbordet. I motsetning til med GoDaddy, kan du bare gjenopprette hele nettstedet – ikke bare filene eller databasen.

Bluehost verktøy for sikkerhetskopiering av nettsteder

Bluehost gjør det enkelt å opprette og gjenopprette komplette sikkerhetskopier av nettsteder, men det er ingen automatiske sikkerhetskopier på inngangsplanen.

Startnivået SiteGround StartUp-plan inkluderer automatiske daglige sikkerhetskopieringer, men bare den siste sikkerhetskopien av nettstedet beholdes. Videre kan ikke kunder på SiteGround StartUp-plan gjenopprette sikkerhetskopier selv, og må i stedet åpne en billett for å be om denne betalte tjenesten. Oppgradering til neste pakke opp – GrowBig – øker antallet lagrede sikkerhetskopieringsversjoner til 30, og gir muligheten til å gjenopprette en sikkerhetskopi fra en bestemt dato de siste 30 dagene ved å bruke verktøyet for sikkerhetskopiering av sikkerhetskopi.

SiteGround nettstedets sikkerhetskopieringsverktøy

SiteGround-sikkerhetskopibestemmelser på startup-planen på startnivået er de minst generøse og brukervennlige, sammenlignet med Bluehost og GoDaddy.

Selv om noen av disse vertsplanene har begrensninger for sikkerhetskopiering, har du alltid muligheten til å bruke et WordPress-sikkerhetskopinprogram som VaultPress.

Støtte kanaler

Alle de tre vertene tilbyr 24/7 live chat og telefonstøtte. GoDaddy tilbyr imidlertid ikke lenger support via e-post, så hvis du foretrekker å håndtere support via billetter er Bluehost eller SiteGround de beste alternativene for deg.

GoDaddy Live Chat Service

GoDaddy tilbyr ikke lenger support via e-postbilletter. Som med de andre vertene i vår sammenligning, kan du kontakte dem via telefon eller live chat (selv om sistnevnte ofte var opptatt i vår erfaring under testing).

Alle vertene var raske til å svare på forespørsler om live chat når de var tilkoblet. Under testingen virket imidlertid GoDaddy live chat å være den minst tilgjengelige og ha de lengste ventetidene. Bluehost-operatørene for live chat syntes å svare på mange spørsmål med et spørsmål, mens SiteGround totalt sett var de mest nyttige.

Mangelen på e-poststøtte fra GoDaddy vil være skuffende for alle som liker å avbryte en e-post og deretter komme tilbake til jobb til det er et svar (i motsetning til å være lenket til et live chat-vindu eller telefon). Å ha en skriftlig oversikt over supportinteraksjoner gjennom bruk av billetter er en annen fordel du kan gå glipp av med GoDaddy.

Andre viktige detaljer om sammenligning av Bluehost, GoDaddy og SiteGround

GoDaddy PHP-versjon

I motsetning til de andre vertene, tilbyr GoDaddy WordPress hosting foreløpig bare en eldre versjon av PHP på startnivåplanen, uten mulighet til å oppgradere.

Her er flere detaljer om tjenestene fra Bluehost, GoDaddy og SiteGround som du kan være interessert i:

 • Bufring av nettsteder: Bluehost tilbyr valgfri proprietær hurtigbufring, og SiteGround har også sin egen SuperCacher-teknologi, men begge tillater andre WordPress-hurtigbufring-plugins. GoDaddy tilbyr også sin egen hurtigbufretjeneste, men mange andre hurtigbufring-plugins er svartelistet.
 • Innholdsleveringsnettverk CDN: Bluehost, GoDaddy og SiteGround støtter alle og anbefaler integrering med den gratis Cloudflare CDN-tjenesten.
 • PHP: Bluehost tilbyr et utvalg av versjoner fra 5.4 til 7.0, SiteGround tilbyr et utvalg av versjoner inkludert 5.5, 7.0 og 7.1, mens GoDaddy for øyeblikket bare støtter versjon PHP 5.4 på deres WordPress-planer på startnivå.
 • HTTP / 2.0: Bluehost og SiteGround bruker HTTP / 2.0, mens GoDaddy foreløpig ikke gjør det.
 • SSL: Bluehost- og SiteGround-planene inkluderer gratis SSL-sertifikater fra henholdsvis Comodo og Let’s Encrypt, og begge støtter også andre SSL-alternativer. GoDaddy tilbyr SSL-sertifikater fra $ 55 per år.
 • Server teknologi: Bluehost og GoDaddy kjører Apache, mens SiteGround bruker NGINX.
 • SFTP: Bluehost, GoDaddy og SiteGround tilbyr alle sikker FTP-tilgang til webområdet ditt for opplasting og redigering av filer.
 • Serverfilbehandling: Bluehost og SiteGround lar deg få tilgang til webområdet ditt via en filbehandling med et grafisk brukergrensesnitt, mens GoDaddy ikke.
 • Databasetilgang: Bluehost, GoDaddy og SiteGround gir deg alle tilgang til databasene på nettstedet ditt via phpMyAdmin.
 • E-posttjeneste: Bluehost og SiteGround tilbyr en full e-posttjeneste, mens GoDaddy tilbyr gratis Office 365-postsupport.
 • WordPress nettstedsadministrasjon: Bluehost og SiteGround gir deg muligheten til å aktivere automatisk WordPress-kjerne, plugins og / eller temaoppdateringer. GoDaddy tilbyr ikke automatiske WordPress-oppdateringer på deres delt planer på inngangsnivå.
 • Plugin-begrensninger: Bluehost og SiteGround tillater alle WordPress-plugins, mens GoDaddy har en liste over ikke tillatte plugins.
 • Sikkerhetstiltak: SiteGround utfører malware og DDoS skanningskontroller, og du kan kjøpe SG SiteScanner Sucuri-oppgraderingen. GoDaddy tilbyr også nettstedbeskyttelse i tilknytning til Sucuri. Bluehost tilbyr SiteLock sikkerhetstjeneste som en valgfri premiumoppgradering.
 • Oppryddingstjenester etter hack: Bluehost vil gi deg en liste over hacket filer du kan håndtere. GoDaddy og SiteGround tilbyr ingen hack- eller infeksjonsrensingstjenester, men supportteamet er tilgjengelig for å hjelpe der de kan.
 • Datasenterplasseringer: Bluehost har datasentre i Utah (USA); GoDaddy i Nord-Amerika, Europa og Asia; og SiteGround i Chicago (USA), Singapore (SG), og tre lokasjoner i Europa.
 • Iscenesettingssteder: GoDaddy og SiteGround tilbyr ikke en iscenesettelsestjeneste på planene på inngangsnivå, mens Bluehost tilbyr en funksjonsrik iscenesettelsestjeneste.
 • WordPress nettsted migrering: GoDaddy og SiteGround vil flytte et eksisterende WordPress-nettsted til tjenesten deres, mens Bluehost tilbyr en $ 149 betalt migrasjonstjeneste, men WordPress migreringsplugins støttes.

Nå som du er klar over planenes funksjoner og tjenester, la oss sammenligne lastetidene for nettstedet.

Bluehost, GoDaddy og SiteGround Lastetid: Sammenlignet

Planene som er valgt for denne gjennomgangen, er alle annonsert for å tilby ytelse på inngangsnivå. Med hver av disse webvertene er det mulig å oppgradere til dyrere planer som potensielt vil kunne gi raskere lastetid for nettstedet ditt.

WordPress 2017 tematestside

For den første hastighetstesten ble lastetidene for en grunnleggende side på et nettsted ved bruk av Twenty Seventeen-temaet målt.

For å finne ut hvilken webhotell som tilbyr de raskeste lastetidene, ble det gjort to tester. Først ble en grunnleggende side på et WordPress-nettsted med et populært gratis tema fra WordPress.org-teamet testet over en periode på syv dager ved hjelp av Pingdom-tjenesten.

Pingdom Bluehost, SiteGround, GoDaddy testresultater sammenlignet

Resultatene fra syv dager med testing med Pingdom som sjekket lastetidene med 30 minutters intervaller.

Som du kan se, viser resultatene våre at nettstedet som er vert på SiteGround StartUp-plan lastet raskest i løpet av de syv dagene av testing:

 • Bluehost Shared Grunnleggende plan: 1,27 sekunder.
 • GoDaddy Basic Managed WordPress Hosting plan: 842 millisekunder.
 • SiteGround oppstartplan: 652 millisekunder.

For hvert nettsted ble det valgt Pingdom-teststedet som var nærmest der nettstedet ble vertskap. Her er den detaljerte rapporten for syv dager med testing for hver webhotell:

Bluehost syvdagers side lastetider med et lett tema

Bluehost Pingdom Loading Times Report

Lastetidene for siden innspilt av Pingdom for nettstedet ved hjelp av Twenty Seventeen-temaet vert av Bluehost.

GoDaddy syvdagers side lastetider med et lett tema

GoDaddy Loading Time Test med Pingdom

Lastetidene for siden innspilt av Pingdom for nettstedet ved hjelp av Twenty Seventeen-temaet som vert av GoDaddy.

SiteGround syv dager lange lastetider med et lett tema

SideGround-side Lastetider fra Pingdom

Lastetidene for siden lastet inn av Pingdom for nettstedet ved hjelp av Twenty Seventeen-temaet som vert av SiteGround.

Sidehastighetstesting med et premium flerbruks WordPress-tema

Selv om de minimale tjue sytten er et populært WordPress-tema, vil mange nettstedseiere velge et mer funksjonsrikt, flerbruks-tema. Så for å gi deg et inntrykk av hvor raskt nettstedet ditt kan laste inn med den typen tema, gjennomførte vi også syv dager med testing med de populære Divi fra elegante temaer.

Eksempel på Divi WordPress Theme Test Page

For den andre testen ble lastetidene for en funksjonsrik side på et nettsted ved bruk av Divi-temaet målt.

Igjen ble sidetidspunktet registrert med 30 minutters intervaller over en syv-dagers periode.

Testresultater for Divi Theme

Resultatene fra syv dager med testing med Divi-temaet med Pingdom som sjekket lastetidene med 30 minutters intervaller.

Igjen lastet nettstedet på SiteGround StartUp-plan raskest i løpet av de syv dagene av testing:

 • Bluehost Shared Grunnleggende plan: 2,42 sekunder.
 • GoDaddy Basic Managed WordPress Hosting plan: 1,43 sekunder.
 • SiteGround oppstartplan: 1,1 sekunder.

Her er de detaljerte rapportene for hver vert over den syv dager lange testperioden når du bruker flerbruks Divi-temaet:

Bluehost syv dager lange lastetider med et flerfunksjonstema

Pingdom-resultater fra testing av Divi-ladetider med Bluehost

Lastetidene for siden innspilt av Pingdom for nettstedet ved bruk av Divi-temaet vert av Bluehost.

GoDaddy syvdagers side lastetider med et flerfunksjonstema

Pingdom-resultater fra testing av Divi-ladetider med GoDaddy

Lastetidene for siden innspilt av Pingdom for nettstedet ved å bruke Divi-temaet som vert av GoDaddy.

SiteGround syv dager lange lastetider med et flerfunksjons tema

Pingdom-resultater fra testing av Divi-ladetider med SiteGround

Lastetidene for siden innspilt av Pingdom for nettstedet ved å bruke Divi-temaet som vert av SiteGround.

Test av ytelseseffekt

Ovennevnte lastetid for sammenligning av Bluehost, GoDaddy og SiteGround ble utført på et teststed som ikke fikk noen besøkende. Så for å gi deg en realistisk idé om hvor raskt nettstedet ditt kan laste, utførte vi belastningstesting for å finne ut hvordan disse tre webvertene ville prestere under press.

Om GoDaddy-, Bluehost- og SiteGround-resultatene for testtest

For hver belastningstest fikk et økende antall virtuelle brukere (se den blå linjen på grafene nedenfor) tilgang til nettstedene i løpet av en fem-minutters periode, og gikk opp til 50 virtuelle besøkende samtidig. Den grønne linjen på kartene viser lastetid for virtuell bruker – eller hvor lang tid det tok før siden ble vist. En økende graf antyder nedverdigende ytelse, mens en flat graf antyder stabilitet. For belastningstesting ble flerfunksjons Divi-temaet brukt.

Bluehost Load Impact Performance Testing Results

Resultatene fra Bluehost Load Impact Testing

Den grønne linjen viser at Bluehost-ytelsen forble stabil til 17 virtuelle brukere fikk tilgang til nettstedet samtidig. Deretter økte lastetiden fra 2,55 sekunder til 12,31 sekunder. Imidlertid kom ytelsen snart tilbake til tidligere nivåer til 46 virtuelle brukere fikk tilgang til nettstedet og den sluttet å svare, noe som indikerte at det ikke var i stand til å håndtere belastningen. Du kan se alle detaljene om Bluehost-testresultatene på nettstedet Load Impact.

GoDaddy Load Impact Performance Testing Results

GoDaddy Load Impact Testing Results

Nettstedet som er vert for GoDaddy, håndterte testen godt, og ladetiden gikk faktisk litt ned ettersom flere virtuelle brukere samtidig fikk tilgang til nettstedet. Da antall brukere nådde 49, var lastetiden bare 62,34 millisekunder. GoDaddy-testresultatene kan sees på nettstedet Load Impact.

Testresultater for belastning av nettstedeffekt

Testresultater for belastning av SiteGround

Med SiteGround forble ladetidene ganske stabile til det var 35 virtuelle brukere som samtidig fikk tilgang til nettstedet, da det sluttet å svare. Testresultatene til SiteGround kan nås på nettstedet Load Impact.

Load Impact Testing Sammendrag

Her er et sammendrag av resultatene for belastningskontrolltesting:

 • Bluehost: Tregeste lastetid = 12,12 sekunder (22 brukere); maksimale samtidige brukere = 46 (2,34 sekunder).
 • GoDaddy: Tregeste lastetid = 113,05 millisekunder (20 brukere); maksimale samtidige brukere = 49 (62,34 millisekunder).
 • SiteGround: Tregeste lastetid = 505,06 millisekunder (4 brukere); maksimale samtidige brukere = 35 (428,89 millisekunder).

Nettstedet som er vert for GoDaddy, gjorde det best under belastningstestingstesten, og klarte å håndtere 49 samtidige virtuelle brukere mens de lastet inn imponerende 62,34 millisekunder. Bluehost-lastetidene var mye tregere enn de andre, men de klarte å håndtere 49 samtidige virtuelle brukere, mens SiteGround maksimerte på 35.

Bluehost, GoDaddy-annonse SiteGround Uptimes: Compared

Pingdom oppetidssammenligning

Oppetid, driftsstans og avbrudd registrert av Pingdom over en 35-dagers periode.

Pingdom ble også brukt til å teste oppetidnivåene til de tre webvertene. I løpet av den 35 dager lange testperioden ble følgende oppetider, driftstider og strømbrudd registrert:

 • Bluehost: 99,94% oppetid – 28 minutters driftsstans – syv driftsstans.
 • GoDaddy: 99,97% oppetid – 13 minutters driftsstans – ett driftsstans.
 • SiteGround: 99,98% oppetid – 7 minutters driftsstans – tre avbrudd.

Totalt sett hadde SiteGround i løpet av 35-dagersperioden de beste oppetidspoengene, med syv minutters driftsstans fordelt på tre strømbrudd. Bluehost klarte seg dårligst, med 28 minutters driftsstans over syv utbrudd.

Bluehost Uptime Report

Pingdom rapporterte om syv driftsstans for nettstedet som ble arrangert med Bluehost, noe som resulterte i totalt 28 minutters driftsstans.

GoDaddy Uptime Report

GoDaddy var i midten med 99,97% oppetid, noe som tilsvarte 13 minutters driftsstans fra ett utfall.

SiteGround Uptime Report

Som i sidehastighetstestene presterte SiteGround best med en oppetid på 99,98%. Imidlertid ble nettstedet som vert arrangert av SiteGround fortsatt registrert som å gå ned tre ganger i totalt syv minutter i løpet av den 35-dagers testperioden.

Kontordashboards og kontrollpaneler for nettsteder

Nå som vi har dekket planinformasjonen, funksjonene og ytelsen, la oss utforske brukeropplevelsene til hver vert.

Bluehost Dashboard og WordPress-installasjon

Bluehost har nylig fornyet sitt dashbordområde og kunde ombordprosess med det formål å gjøre det enda enklere for alle å lansere og administrere sin egen WordPress-webside.

Bluehost WordPress Dashboard

WordPress nettsteder som er vert av Bluehost, har et valgfritt kontrollpanel lagt til WordPress Dashboard.

Hvis du har holdt tilbake fra å starte ditt eget WordPress-nettsted på grunn av mangel på tillit til dine tekniske evner, vil dette sikkert komme som gode nyheter.

Bluehost WordPress installasjon og administrasjon

Bluehost Ny WordPress installasjonsveiledning

Det nye dashbordet fra Bluehost gjør det enkelt å starte og administrere flere WordPress-nettsteder.

Når WordPress er installert, vises en hendig “Kommer snart” -side som standard, i motsetning til standard WordPress ‘Hello World’ blogginnlegg.

Bluehost kommer snart sideverktøy

Besøkende på det nye Bluehost WordPress-nettstedet vil se denne siden “Kommer snart”.

Når du logger på det nye WordPress-nettstedet ditt, får du muligheten til å gå gjennom installasjonsveiledningen. Dette viser deg hvordan du velger hvilket innhold som skal vises på hjemmesiden din, og leder deg gjennom om du skal opprette en kontaktside, og om du skal koble nettstedet til Jetpack-tjenesten.

Bluehost WordPress hjemmesideoppsett

Bluehost-installasjonsveiviseren hjelper deg med å konfigurere de essensielle innstillingene på nettstedet ditt.

Bluehost WordPress forhåndsinstallerte plugins

I tillegg til Akismet og Hello Dolly-pluginene som er lagt til nye WordPress-installasjoner som standard, vil Bluehost også installere og aktivere noen få andre utvidelser, inkludert WPForms Lite form builder plugin og OptinMonster plugin som kobler nettstedet ditt med denne populære e-postmarkedsføringen verktøy. Ettersom OptinMonster er en førsteklasses tjeneste, vil du faktisk ikke kunne bruke denne pluginen med mindre du registrerer deg for en betalt konto.

Plugin installert på et Bluehost WordPress-nettsted

Bluehost WordPress-installasjonen legger til noen ekstra plugins på nettstedet ditt.

Bluehost MOJO Marketplace Integration

MOJO WordPress-markedet er også integrert med nye Bluehost WordPress-installasjoner. Dette betyr at du kan bla gjennom premium WordPress-temaer, plugins, grafikk og tjenester som er tilgjengelige fra MOJO fra ditt WordPress-dashbord..

Bluehost Mojo Marketplace Integration

Du kan kjøpe tilleggsprodukter og tjenester for nettstedet ditt gjennom integrasjonen av MOJO markedsplassen.

Du kan også konfigurere den valgfrie hurtigbufringsteknologien til nettstedet som leveres av Bluehost, og administrere integrering av innholdsleveringsnettverk.

Bluehost Caching Tool

Bluehost-cache-verktøyet kan konfigureres fra innsiden av WordPress-nettstedet.

Opprette et iscenesettingsnettsted med Bluehost

Bluehost gjør det veldig enkelt å lage en iscenesatt versjon av nettstedet ditt – alt fra WordPress-instrumentbordet. Dette betyr at du kan utføre utviklingsarbeid og teste på en klone av nettstedet ditt uten å risikere å ødelegge nettstedet ditt eller forstyrre opplevelsen til de besøkende..

Opprette et WordPress Staging-nettsted med Bluehost

Det er enkelt å lage et iscenesatt nettsted og klone live- og utviklingsversjonene av nettstedet ditt med Bluehost.

Alternativene for å kopiere innhold mellom iscenesettelsen og live nettsteder er imponerende. Å kunne legge til restaureringspunkter mens du jobber på iscenesettingsområdet ditt, gjør det veldig enkelt å rulle tilbake til en tidligere versjon dersom noe skulle gå galt. Normalt må du betale for et premium WordPress-kopieringsplugin for nettstedet for å få tilgang til dette nivået av funksjonalitet, så det er flott å se det som en del av inngangsnivået Bluehost delte hostingplaner.

Gjenopprett Staging WordPress-nettstedet med Bluehost

Selv om du aldri har brukt iscenesettingssteder før, gjør Bluehost det veldig enkelt å administrere.

Bluehost Account Dashboard

Tilbake til kontodashbordet på Bluehost-nettstedet, kan brukerne nå administrere oppdateringer for kjerne WordPress-programvaren, plugins og temaer fra sitt kontoområde. Dette er spesielt nyttig hvis du er vert for flere nettsteder på en konto, da det fjerner behovet for å logge på hvert WordPress-dashbord individuelt.

Aktiver automatiske oppdateringer for WordPress med Bluehost

Det nye dashbordet på Bluehost-nettstedet gjør det enkelt å holde flere WordPress-nettsteder oppdaterte.

Bluehost WordPress Backup Tool

Det er også mulig å administrere brukere og opprette og gjenopprette sikkerhetskopier av nettsteder med bare noen få klikk. Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingssystemet fungerer veldig bra, og er en annen funksjon som kan spare deg for å måtte investere i et premium WordPress-plugin.

Bluehost WordPress Backup Management

Administrer WordPress-nettstedets sikkerhetskopier gjennom Bluehost-kontrollpanelet.

Dessverre, i motsetning til GoDaddy og SiteGround, opprettes ikke sikkerhetskopier automatisk på inngangsnivået Bluehost-delte hostingplaner. Du må oppgradere til minst den delte Prime Hosting-planen for å få tilgang til SiteBackup Pro-tjenesten og dens avanserte sikkerhetskopifunksjoner.

Bluehost cPanel Access

I tillegg til det nye oppdaterte kontodashbordet, kan Bluehost-kunder fortsatt få tilgang til cPanel-programvaren for å administrere kontoen sin. Til tross for påføringen av Bluehost-huden på cPanel, er alle forventede avanserte funksjoner for administrasjon av nettsteder til stede.

Bluehost Omdesignet cPanel

Du får tilgang til alle avanserte nettstedsadministrasjonsfunksjoner på cPanel gjennom Bluehost-kontoområdet.

Totalt sett gjør de siste Bluehost-oppdateringene dette til et av de beste forsøkene fra alle webhotell for å forenkle prosessen med å opprette og administrere WordPress-nettsteder, samtidig som de gir tilgang til de mer avanserte verktøyene til cPanel. Forenklingen bør appellere til nye WordPress-brukere, mens mer erfarne brukere fortsatt kan få tilgang til avanserte funksjoner.

GoDaddy Dashboard og WordPress-installasjon

GoDaddy Dashboard for kundekonto

Du kan administrere alle nettstedene dine via GoDaddy kundekontodashboard.

GoDaddy-kontoområdet gir deg en rask oversikt over nettstedene dine. Du kan se etter tilgjengelige oppdateringer for WordPress-kjerneprogramvaren (denne funksjonaliteten utvides imidlertid ikke til plugins og temaer), og du kan også få tilbakemeldinger på nettstedets ytelse, med forslag til forbedringer.

GoDaddy nettstedrapporteringsverktøy

Du kan utføre noen WordPress-nettstedsadministrasjonsoppgaver fra GoDaddy-kontoområdet.

Kunder på denne GoDaddy WordPress-hosting-tjenesten har ikke tilgang til cPanel som de kan med Bluehost og SiteGround, noe som reduserer hva du kan gjøre og mengden kontroll du har over kontoen din. Imidlertid får du SFTP og phpMyAdmin tilgang til serverområdet og databasen med GoDaddy-vertsplanene.

GoDaddy WordPress Backup Tool

I motsetning til Bluehost, inkluderer oppstartsplanene for WordPress hosting fra GoDaddy (og SiteGround) automatiske sikkerhetskopier av nettsteder. Disse daglige sikkerhetskopiene kan administreres og gjenopprettes fra GoDaddy-kontoområdet.

GoDaddy Backups Management System

Å gjenopprette sikkerhetskopier med GoDaddy er veldig greit og tar bare noen få klikk.

GoDaddy WordPress-installasjon

Du kan raskt hoppe til WordPress-nettstedets oversikt fra GoDaddy-kontoområdet, hvor du vil se en ganske standardinstallasjon av WordPress. Det er et GoDaddy-område på dashbordet, med lenker til støttesidene på GoDaddy-nettstedet. Du finner også lenker til anbefalte plugins og informasjon om GoDaddy frilansertjeneste.

WordPress Nettsted GoDaddy Kontrollpanel

GoDaddy WordPress-installasjoner er nær kjernen av WordPress-opplevelsen.

Selv om hurtigbufring av nettsteder er en del av GoDaddy-tjenesten, er det ingen alternativer for å deaktivere eller konfigurere hvordan det fungerer. Du kan imidlertid spyle hurtigbufferen fra dashbordmenyen.

GoDaddy WordPress Cache-innstillinger for nettsted

GoDaddy-hurtigbufringstjenesten er alltid på, men du kan spyle hurtigbufferen fra WordPress-oversikten.

Noen få ekstra plugins er forhåndsinstallert med WordPress, inkludert nyttige Ninja Forms og Beaver Builder Lite-verktøy. WP101-videotutorials-pluginen leveres som standard med GoDaddy, og legger til et bibliotek med instruksjonsvideoer av høy kvalitet til dashbordet. Hvis du er ny på WordPress, eller er vert for nettsteder for klienter, er disse videoene en bonus.

WP101 Instruksjonsvideoer

Videoene fra WP101 leder deg gjennom å sette opp og bruke WordPress-nettstedet ditt.

GoDaddy-kontoområdet gjør det enkelt å gjøre nyttige oppgaver, for eksempel å gjenopprette sikkerhetskopier og lage iscenesettende nettsteder. Det er ikke like innbydende for nye WordPress-brukere som Bluehosts opplevelse, men mangelen på en oppstartsguide blir oppveid av inkluderingen av nyttige WP101 videoopplæringsprogrammer. Hvis du er en strømbruker, kan du savne cPanel-tilgangen.

SiteGround Dashboard og WordPress-installasjon

Hvis du velger en av SiteGround WordPress-hostingplanene, blir WordPress installert som standard. SiteGround holder ekstra plugins og andre tillegg til et minimum, med bare deres tilpassede cache-plugin lagt til kjerne WordPress-programvaren.

SiteGround WordPress-standarddashbord

Lite blir lagt til WordPress av SiteGround, bortsett fra deres cache-plugin.

I motsetning til Bluehost, er det ingen nye WordPress brukerhåndbøker med SiteGround – eller videoopplæringer som de som er levert av GoDaddy. Mer erfarne brukere bør imidlertid sette pris på den ‘rene’ installasjonen av WordPress, og nye brukere kan alltid få tilgang til SiteGround online-dokumentasjon.

Endre PHP-versjon med SiteGround

SideGround-kontooversikt

SiteGround-kontooversikten gjør det enkelt å få oversikt over kontoen din og få tilgang til støttekanaler. Det er nyttige lenker til administrasjonsområdet til WordPress-nettstedet og det cPanel-drevne kontrollpanelet.

SiteGround-kundekontoområde

Designet til kontoområdet for SiteGround er mer funksjonelt enn fasjonabelt, men det inkluderer all viktig informasjon.

SiteGround cPanel Access

SiteGround Hosting-konto cPanel

cPanel brukes til å administrere nettstedet ditt og hosting med SiteGround.

I motsetning til med GoDaddy-planen som testes, får SiteGround (og Bluehost) kunder full cPanel-tilgang, noe som gir mer kontroll over serverplassen.

SiteGround WordPress-sikkerhetskopier av nettsteder

WordPress-sikkerhetskopier av nettsteder administreres gjennom cPanel-grensesnittet med SiteGround. Selv om dette gir deg mer kontroll når du gjenoppretter sikkerhetskopier, er brukeropplevelsen ikke så vennlig sammenlignet med den fra Bluehost og GoDaddy.

Administrer WordPress-sikkerhetskopi av nettsteder med SiteGround

WordPress-sikkerhetskopier av nettsteder administreres gjennom cPanel-programvaren med SiteGround.

Totalt sett er SiteGround-opplevelsen definitivt minimal sammenlignet med hva som er tilgjengelig fra Bluehost- og GoDaddy-planene. SiteGround WordPress-installasjonen er den nærmeste en manuelt installert versjon av WordPress, med bare hurtigbufring-pluginen deres lagt til. Nye WordPress-brukere savner kanskje ekstrafunksjonene til Bluehost og GoDaddy, men de som er mer erfarne kan sette pris på den renere opplevelsen som tilbys av SiteGround.

Siste tanker

Bluehost, GoDaddy og SiteGround tilbyr alle rimelige delte hostingplaner som er ideelle for WordPress nettsteder.

I vår test leverte SiteGround de raskeste lastetidene og den beste oppetiden. Imidlertid manglet inngangsplanen noen av tilleggene som ble levert av Bluehost og GoDaddy. Videre var SiteGround ikke de sterkeste i belastningstesten, med GoDaddy som ga de beste resultatene.

Med SiteGround får du ikke det smarte backuphåndteringssystemet og WordPress-videoopplæringen til GoDaddy, eller installasjonsveiviseren for WordPress-nettsted for Bluehost. Selv om det ikke er vanskelig å bruke, er kontoområdene til SiteGround mindre brukervennlige enn Bluehost og GoDaddy.

Med det i bakhodet, hvis du er ny på WordPress og vil sette pris på litt hjelp med å starte nettstedet ditt, og ikke har noe imot å gå glipp av de litt raskere lastingstidene til SiteGround, er det sannsynligvis at Bluehost, og kanskje deres ubegrensede Plus-plan, sannsynligvis det beste alternativet for deg.

På den annen side, hvis nettstedets hastighet er en prioritet, og du er glad for å jobbe med en WordPress-installasjon uten frills, så kommer SiteGround på det sterkeste. Hvis du er glad for å betale for enda raskere lastetid, kan det være lurt å sjekke sammenligningen av SiteGround vs WP Engine.

GoDaddy sitter et sted i midten. Bortsett fra WP101 videoopplæringen, legger ikke tilleggene i GoDaddy WordPress-installasjonen så mye til brukeropplevelsen som de fra Bluehost. Dessuten kan mangelen på cPanel-tilgang med GoDaddy være en fordel for mer erfarne brukere – for ikke å nevne mangelen på støtte for de nyere versjonene av PHP, ingen HTTP / 2 og ikke noe gratis SSL-sertifikat. Lasttestingene viste imidlertid at GoDaddy ga en spenstig tjeneste.

Kort sagt, hvis du vil ha de raskeste lastetidene og ikke trenger nybegynnervennlige funksjoner i Bluehost, kan du sjekke ut SiteGround. Men hvis du foretrekker litt ekstra støtte når du lanserer og administrerer nettstedet ditt, kan Bluehost være best.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me