Bluehost, DreamHost, Vauhtipyörä tai SiteGround – mikä on parasta WordPressille?

WordPress-tarjoukset


Jos olet pitänyt kirjaa kaikista WordPress.org-asioista – tai vaikka satutkin käymään sivustolla äskettäin – olet ehkä huomannut, että viimeisen vuoden aikana on ollut vain yksi Web-isäntä, joka on lueteltu virallisesti suositellussa ‘Isännöinti’ -sivu (erityisen näkyvä sivu, johon on linkitetty suoraan sivuston päävalikossa): Bluehost. Toukokuusta 2016 lähtien on kuitenkin myös listattu kolme muuta isäntää: DreamHost, Vauhtipyörä (itse asiassa itse yrityksen ylläpitämä yritys tällä hetkellä) ja SiteGround.

Vuosien ajan (siihen asti, kunnes WordPress.org ilmoitti uudistavansa sivua * vuoden 2015 puolivälissä), luettelossa oli kolme isäntää: Bluehost, DreamHost ja paljon vähemmän tunnettu isäntä, nimeltään Laughing Squid..

Joten käytännössä voit melkein ajatella tätä äskettäistä parannusta yksinkertaisesti poistamalla Laughing Squid ja korvaamalla ne kahdella uudella isännällä: Flywheel ja SiteGround – nostamalla kokonaismäärä kolmesta suosituksesta neljään.

Hämmentynyt minkä näistä neljästä isännästä (Bluehost, DreamHost, Flywheel ja SiteGround) valita? Katsotaanpa…

Mikä valita – ja miksi?

Kaksi erityisen kiinnostavaa asiaa ovat suositusten järjestys – kun Bluehost on listattu yläreunassa – ja kuinka vähän tietoa jokaiselle listautuneelle yritykselle annetaan: vain yksi lyhyt kappale! Koska Bluehost on ensin mielestäni, se tekee heistä tuntemaan suosikkeja. Ottaen huomioon sekä omat kokemukseni että nykyinen WordPress-yhteisökonsensus, olen kuitenkin listannut ne viimeiseksi. Tämä ei johdu siitä, että he ovat millään tavalla huono yritys (tosiaankin monet uudet käyttäjät pitävät isännöintipalveluitaan enemmän kuin riittävät hintaan), vaan koska WordPress-isännöinnissä kolme muuta ovat mielestäni kaikki , sen sijaan parempi – paitsi käytettävyyden, nopeuden, käytettävyyden ja tuen suhteen, myös monien uusien, usein markkinoita erottavien uusien ominaisuuksien suhteen.

Olen käyttänyt kaikkia näitä neljää yritystä sivustojen isännöintiin useaan otteeseen (kirjoittamishetkellä käytän yhä edelleen kolmea niistä useiden omien sivustojen ylläpitämiseen), tässä järjestyksessä, johon olen henkilökohtaisesti sisällyttänyt heitä: 1. Vauhtipyörä (yritys, jota olemme jo käsitellyt suhteellisen perusteellisesti edellisessä artikkelissa / katsauksessa; 2. SiteGround; 3. DreamHost; ja 4. Bluehost.

Jotta voisit varmistaa, että teet oikean valinnan omaan sivustoosi ja antaa sinulle yleensä enemmän käsityksen kustakin näistä neljästä vaihtoehdosta, tässä on otan jokainen (lueteltu edellä mainitussa yleisessä järjestyksessäni):

Vauhtipyörä

(WordPress -kohtaiset suunnitelmat alkaen 15 dollaria kuukaudessa)

Vauhtipyörä WordPress-hosting

Ensimmäinen asia, joka mainitaan vauhtipyörästä, joka erottaa heidät välittömästi muista tässä luetelluista, on, että he ovat erikoistunut WordPress-hosting-yritys: tarkoittaen, että he isännöivät vain WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja. Sellaisena heidän koko alusta on keskittynyt vain WordPressiin alusta loppuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että heidän palvelimet ja järjestelmät pystyvät ajamaan WordPressiä paljon tehokkaammin kuin melkein kaikki erikoistumattomat kilpailijansa – tarjoamalla siten optimaalisen sekoituksen melkein kaikesta, mitä WordPress-käyttäjä voi tarvita Web-isäntältä (neljä ensisijaista asiaa on suorituskyky, käyttöaika, turvallisuus ja tuki).

Mutta mikä erottaa heidät todella joukosta (jopa verrattuna muihin erikoistuneisiin WordPress-palveluntarjoajiin), on heidän käyttöliittymänsä. Jos olet koskaan käyttänyt Web-isäntää aikaisemmin, sinut yllättää kuinka paljon ajatusta Flywheel on selvästi tehnyt koko hosting-kokemuksesta mahdollisimman yksinkertaisen ja intuitiivisen.

Ja sitten kaikki vauhtipyörällä saamasi lisäominaisuudet, joita useimmat muut isäntäkoneet (mukaan lukien alla luetellut), yksinkertaisesti eivät tarjoa. Kuten täysin ilmaiset muutot (jos siirryt Vauhtipyörälle, joukkue tekee kaiken kovan työn puolestasi), mahdollisuus luoda ilmaisia ​​esittelysivustoja ja maksaa vain, kun he ovat valmiita lähtemään, valinta kymmenen yli palvelimen sijainnit, erittäin yksinkertaiset CDN-integroinnit, sisäänrakennetut sivustotilastot, sisäänrakennettu haittaohjelmien tarkistus, ilmaiset öiset varmuuskopiot yhdellä napsautuksella palauttamalla, ja hyvin, paljon enemmän käynnistämistä!

Isäntävalinta näistä neljästä ei kuitenkaan ole aivan yhtä helppoa kuin sanoa vain “vauhtipyörän mukana”, koska on joitain asioita, jotka on syytä olla tietoinen ennen hyppäämistä alukselle – asioita, jotka tosin eivät häiritse jo tottuneita henkilöitä WordPressille, täydellinen aloittelija löytää melkein varmasti hieman haastavamman.

Ensinnäkin: Flywheel ei ole verkkotunnuksen rekisteröijä, mikä tarkoittaa, että jos aloitat upouuden verkkosivuston, sinun on rekisteröitävä verkkotunnus, jota haluat käyttää jossain muualla (kuten Namecheap, GoDaddy tai edes yksi muista) alla lueteltuja hosting-yrityksiä) ja ohjaa sitten kyseisen verkkotunnuksen tiedot Flywheel-palvelimille (vaikka Flywheel-tiimi tietysti voi auttaa sinua tekemään tämän jossain määrin).

Toiseksi, lukuun ottamatta sitä, että uusia verkkotunnuksia ei voida rekisteröidä, kuten useimmissa muissa todella erikoistuneissa WordPress-isännöintiyrityksissä, ne eivät myöskään pysty tarjoamaan minkäänlaista verkkotunnuskohtaista sähköpostitoimintoa. Tarkoittaa, että asettaaksesi sähköpostitilejä käytettäväksi valitsemasi verkkotunnuksen (eli nimesi_verkkotunnus.com) kanssa, sinun on joko käytettävä joskus ilmaisia ​​sähköpostipalveluita, joita tarjoaa se yritys, jonka olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi tai käyttänyt täysin riippumaton maksullinen palvelu, kuten Google Apps.

Ja kolmanneksi, verrattuna muihin lueteltuihin hosting-yrityksiin, Vauhtipyörä on huomattavasti kalliimpaa vierailijakohtaisesti ** – hinnat alkavat 15 dollarista kuukaudessa sivustoille, joilla on enintään 5000 kuukausivierailijaa, 30 dollaria kuukaudessa sivustoille, joissa on yli 25 000 kuukausikävijää ja 75 dollaria kuukaudessa sivustoille, joissa kävijöitä on enintään 100 000 kuukaudessa. Mutta silloin tietenkin, laadukas isännöinti ei yksinkertaisesti ole halpaa!

Lyhyesti sanottuna, Flywheel arvioi jatkuvasti parhaimpia arvosteluja ja tarjoaa – lainataksesi WordPress.org-sivuston virallista verkkosivua –ihana WordPress-alusta”. Jotain, josta en voinut olla yhtä mieltä!

Virallinen verkkosivusto – kaksi kuukautta ilmainen!

SiteGround

(Isäntäsuunnitelmat alkaen 11,95 dollaria kuukaudessa)

Sivustokentän web-hosting

Viime vuosina SiteGround on noussut maineeseen edulliseksi, mutta erittäin kykeneväksi WordPress-web-hosting-yritysksi melko vauhdilla. Itse asiassa, osittain johtuen vaikuttavasta pyrkimyksestä olla yhä enemmän mukana WordPress-yhteisössä (sponsoroimalla säännöllisesti joitain suurimpia WordPress-konferensseja ja niin edelleen), heistä on nyt tullut melkein täydellinen suositus käyttäjille, jotka haluavat vähän enemmän heidän isännöinnistä (enemmän nopeutta, enemmän turvallisuutta ja enemmän ominaisuuksia, kuten automaattiset varmuuskopiot jne.) joutumatta maksamaan aidosti erikoistuneista WordPress-isännöintipalveluista, kuten Flywheelistä.

Jotain minä ja monet muut, etenkin SiteGroundin suhteen, on se, että he vaikuttavat aina ajattelevan: “Kuinka voin tarjota käyttäjälle enemmän vastinetta rahalle?” – näkemys, joka heijastuu siitä, että he näyttävät yrittävän ikuisesti parantaa taustalla olevaa tekniikkaansa (he ovat äskettäin alkaneet tarjota esimerkiksi NGINX-pohjaista välimuistia, PHP 7 ja HTTP / 2 – vain siinä tapauksessa, että kehittäjille tapahtuu lukea tätä) ja ominaisuusjoukot (kuten Git-integrointi, automatisoidut varmuuskopiot ja oma todella melko hyvä sivun välimuistijärjestelmä).

Lisäksi he tarjoavat myös erityisen palvelupalvelun WooCommerce-palvelulle (WordPress-vastaus oman verkkokaupan perustamiseen) käyttäjille – jotain, joka kannattaa tutustua, jos etsit nimenomaan WordPress-pohjaisen verkkokaupan perustamista.

Lyhyesti sanottuna, kun on kyse suosittelusta yleiselle, erikoistumattomalle WordPress-web-hosting-yritykselle pienille ja keskisuurille verkkosivustoille budjetilla, SiteGround on todella yksi parhaista vaihtoehdoista!

Virallinen verkkosivusto – säästä 60%!

DreamHost

(Isäntäsuunnitelmat alkaen 7,95 dollaria kuukaudessa)

DreamHost-web-hosting

Olen isännöinyt WordPress-sivustoja DreamHostin kanssa vuodesta 2008 lähtien, mikä todennäköisesti saa minut hieman puolueelliseksi heidän edukseen. He ovat yritys, jolla on erittäin korkea rehellisyys, erinomainen asiakaspalvelu ja yleensä erinomainen työetiikka.

DreamHost kilpailee yleensä enemmän pienten ja keskisuurten sivustojen välillä, ja kun kyse on WordPressistä, he todella tietävät asiat – osittain siksi, että niin kauan kuin muistan, he ovat osallistuneet aktiivisesti WordPress itse.

Kun aloitin ensin web-suunnittelun aloittamisen (hyvä muutama vuosi sitten), selitin jollekin, että halusin vain ylläpitää sivustoja korkeatasoisen yrityksen kanssa, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​isännöintipalveluita ja erinomaista tukea: Sain suosituksen DreamHost. , ja uskon edelleen, että tähän päivään mennessä he ovat yksi alan parhaimmista monipuolisista. Lisäksi palveluilla, jotka tarjoavat vain 7,95 dollaria kuukaudessa ja jotka ylläpitävät niin monta sivustoa kuin haluat, ne ovat myös yksi halvimmista.

Läpinäkyvyytensä, rehellisyytensä (he eivät koskaan pommitta sinua temppuilla tai ennakkomaksuilla jne.) Ja erittäin nopean ja kykenevän tuen, kun kehitän uutta ideaa verkkosivustolle tai haluan vain isännöidä uutta ideaa, DreamHost ovat melkein aina ensimmäinen käyntisatama.

Lisäksi, toisin kuin monet muut siellä olevat isännät, he tarjoavat myös melko hämmästyttävän 97 päivän rahat takaisin -takuun – mikä vain osoittaa, kuinka varma he ovat palveluissaan!

Virallinen verkkosivusto – säästä 40%!

Bluehost

(Isäntäsuunnitelmat alkaen 10,99 dollaria kuukaudessa)

Bluehost-web-hosting

Tällä hetkellä yli kahden miljoonan sivuston ylläpitämä Bluehost on epäilemättä yksi alan suurimmista ja vakiinnuttuneimmista WordPress-palveluntarjoajista. Ne ovat yksinkertaisesti noin neljän kokeiltuimmasta isäntästä, ja todennäköisesti ei, sellaisesta isäntästä, jonka suurin osa tavallisista WordPress-käyttäjistä tuntee parhaiten – joten näen miksi WordPressin virallinen isännöintisivu näyttää pitävän niitä niin suuressa arvossa. Koska näennäisesti hellittämättömästä pyrkimyksestään kasvattaa suurempaa voittoa saamalla yhä enemmän asiakkaita, teollisuuden monet ajattelevat heitä yrityksestä, joka on vähemmän kiinnostunut tarjoamaan isännöintiä yksilölle kuin yksinkertaisesti yleisen enemmistön palveleminen..

Nyt heidän palveluissaan ei ole luontaisesti mitään vikaa, mutta kun olen käyttänyt niitä useaan otteeseen, en voi yhtäkään (ja tiedän, että en ole yksin) voida ajatella, että he alkavat jäädä jonkin verran jäljelle joistakin uudemmat, huipputekniset ja yleensä hoivaammat vaihtoehdot – näkemyksen, jonka monien heidän uudempien online-arvostelujensa mukaan näyttää kaikuvan.

Suhteellisen pienelle henkilökohtaiselle verkkosivustolle, jota todella keskimääräinen käyttäjä ylläpitää, Bluehost on mielestäni (ja selvästi myös virallisen WordPress.org-sivun oma) erittäin kohtuullinen valinta..

Jos kuitenkin haluat johtaa kannattavaa verkkoyritystä, jossa esimerkiksi käyttöaika, suorituskyky ja tuki ovat todella tärkeitä, suosittelen viettämään vähän enemmän (niiden hinnat ilmoitetaan 10,99 dollarista kuukaudessa, mutta ne tarjoamme melkein aina tarjouksia, jotka tekevät heistä yhdestä halvimmista isännistä ympäri – kuten sellaisen, joka on tarjolla tällä sivustolla, ja menemme hiukan tarkennetulla palvelulla.

Virallinen verkkosivusto – tallenna >50%!

Lopulliset ajatukset

Kun kyse on WordPress-isännöinnistä, neuvoni ovat melkein aina samat. Kysy itseltäsi: Kuinka tärkeätä suorituskyky, käyttöaika, turvallisuus ja tuki ovat? Jos olet vasta aloittamassa ensimmäisellä itse isännöimällä sivustolla, todennäköisesti et, sellaiset asiat eivät ole erityisen tärkeitä. Itse asiassa, jos olet ensimmäistä kertaa käyttäjä, keskimääräistä parempi isäntä (joka kaikki yllä olevat isännät ehdottomasti ovat) on todennäköisesti enemmän kuin riittävä aloittamaan asiat – varsinkin jos sivustosi on yksinkertaisesti henkilökohtainen verkkosivusto se tuskin kerää paljon vauhtia tai tuottaa koskaan voittoa. Jos kuitenkin haluat ajaa vakavaa verkkoyritystä, niin kaikki nämä asiat ovat ensiarvoisen tärkeitä – on osoitettu, että aika ja aikahyöty esimerkiksi ovat, että nopeammat verkkosivustot ovat miellyttävämpiä kävijöille ja muuttavat todennäköisemmin (ts. muuta lukijat faneiksi ja tilaajiksi) – vie niin paljon kuin sinulla on varaa ja saat parhaan! Loppujen lopuksi, kuinka suuri kustannus on 25–50 dollaria kuukaudessa tosielämäyritykselle, joka todennäköisesti ei ansaitse niin paljon rahaa muutaman muunnoksen / asiakkaan välein?!

* Prosessi käynnistettiin pyytämällä hosting-yrityksiä täyttämään melko laaja kyselylomake, joka koostuu 40 kysymyksestä, kuten “Millaisiin asiakkaisiin kohdistat?”, “Kuvaile tekniikkapinoasi ja miksi pidät siitä”, “Onko 100 Asenna GPL-yhteensopiva% WordPress-ohjelmassa mukana olevasta tai mainostetusta koodista? ”ja“ Tietoja, mikä% asiakkaistasi käyttää WordPressiä? ”

** Osittain siksi, että toisin kuin valtaosa muista web-hosting-palveluista, Flywheel asettaa kaikki asiakkaansa kalliimpiin VPS-palveluihin (virtuaalisiin yksityisiin palvelimiin), eikä paljon halvempiin – ja valitettavasti yleisempiin – jaettuihin palvelimiin (joissa käyttäjät vaaditaan jakamaan resursseja joukon muita verkkosivustoja).

Käyttää, käyttää vai onko sinulla mielipidettä yllä mainituista isännöistä? ajatuksia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me