Bluehost, DreamHost, Flywheel of SiteGround – Wat is het beste voor WordPress?

WordPress aanbiedingen


Als je alles op WordPress.org hebt bijgehouden – of zelfs als je toevallig de site onlangs hebt bezocht – heb je misschien gemerkt dat er het afgelopen jaar maar één webhost is vermeld op de officieel aanbevolen ‘Hosting’-pagina (een bijzonder prominente pagina waarnaar rechtstreeks wordt verwezen in het hoofdmenu van de site): Bluehost. Vanaf mei 2016 zijn er nu echter ook drie andere hosts vermeld: DreamHost, Flywheel (het bedrijf dat momenteel wordt gebruikt om deze site te hosten) en SiteGround.

Jarenlang (tot de tijd dat WordPress.org aankondigde dat ze de pagina * rond medio 2015 zouden vernieuwen), waren er drie hosts vermeld: Bluehost, DreamHost en een veel minder bekende host, genaamd Laughing Squid.

Dus in feite zou je deze recente opknapbeurt bijna kunnen zien als het simpelweg verwijderen van Laughing Squid en ze vervangen door twee nieuwe hosts: Flywheel en SiteGround – het totaal oplopend van drie aanbevelingen naar vier.

Verward over welke van deze vier hosts (Bluehost, DreamHost, Flywheel en SiteGround) te kiezen? Laten we kijken…

Welke te kiezen – en waarom?

Twee dingen die hier van bijzonder belang zijn, zijn de volgorde van de aanbevelingen – met Bluehost bovenaan vermeld – en hoe weinig informatie wordt gegeven voor elk vermeld bedrijf: slechts één korte paragraaf! Als ik eerst Bluehost heb, lijken ze een beetje op de favorieten. Te oordelen naar zowel mijn eigen ervaring als de huidige consensus van de WordPress-community, zou ik ze echter als laatste hebben vermeld. Dit komt niet omdat ze op een of andere manier een slecht bedrijf zijn (inderdaad, veel nieuwe gebruikers vinden hun hostingservices meer dan voldoende voor de prijs), maar omdat, als het gaat om WordPress-hosting, de andere drie allemaal naar mijn mening zijn , eerder beter – niet alleen in termen van bruikbaarheid, snelheid, uptime en ondersteuning, maar ook in termen van verschillende aanvullende, vaak marktscheidende, nieuwe functies.

Nadat ik al deze vier bedrijven talloze keren heb gebruikt om sites te hosten (op het moment van schrijven gebruik ik er nog drie om verschillende van mijn eigen sites te hosten), hier is de volgorde waarin ik persoonlijk had opgenomen hen: 1. Vliegwiel (een bedrijf dat we al in relatieve diepte hebben behandeld in een vorig artikel / recensie; 2. SiteGround; 3. DreamHost; en 4. Bluehost.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw eigen site, en om u in het algemeen wat meer inzicht te geven in elk van deze vier opties, volgt hier mijn mening over elk (vermeld in mijn bovengenoemde volgorde van algemene voorkeur):

Vliegwiel

(WordPress-specifieke abonnementen vanaf $ 15 per maand)

Vliegwiel WordPress Hosting

Het eerste dat u moet vermelden over Flywheel, iets dat ze onmiddellijk onderscheidt van de andere die hier worden vermeld, is dat ze een gespecialiseerd WordPress hostingbedrijf: wat betekent dat ze alleen door WordPress aangedreven websites hosten. Als zodanig is hun hele platform van begin tot eind alleen gericht op WordPress. Wat dit in de praktijk betekent, is dat hun servers en systemen WordPress veel effectiever kunnen uitvoeren dan bijna al hun niet-gespecialiseerde concurrenten – en zo een optimale mix bieden van zo ongeveer alles wat een WordPress-gebruiker van een webhost nodig zou kunnen hebben (de belangrijkste vier dingen zijn prestatie, uptime, beveiliging en ondersteuning).

Maar wat hen echt onderscheidt van de massa (zelfs in vergelijking met andere gespecialiseerde WordPress-hostingproviders), is hun gebruikersinterface. Als je ooit eerder een webhost hebt gebruikt, zul je verrast zijn door hoeveel gedachte Flywheel duidelijk heeft gestoken in het zo eenvoudig en intuïtief mogelijk maken van de hele hostingervaring.

En dan zijn er nog alle extra functies die u bij Flywheel krijgt die de meeste andere hosts (inclusief de hieronder genoemde) gewoon niet aanbieden. Zoals volledig gratis migraties (als u naar Flywheel gaat, zal het team al het harde werk voor u doen), de mogelijkheid om gratis demosites te maken en alleen te betalen als ze klaar zijn om live te gaan, een keuze uit meer dan tien serverlocaties, supereenvoudige CDN-integraties, ingebouwde sitestatistieken, ingebouwde malwarescanning, gratis nachtelijke back-ups met herstel met één klik en, nou ja, nog veel meer om op te starten!

Het kiezen van een host uit deze vier is echter niet zo eenvoudig als alleen maar zeggen “ga met het vliegwiel”, want er zijn een paar dingen waar u op moet letten voordat u aan boord springt – dingen die, hoewel het onwaarschijnlijk is dat ze iemand zullen storen die al gewend is voor WordPress zal de complete beginner vrijwel zeker een beetje uitdagender zijn.

Ten eerste: Flywheel is geen domeinregistreerder, wat betekent dat als u een geheel nieuwe website start, u de domeinnaam die u ergens anders wilt gebruiken, moet registreren (zoals Namecheap, GoDaddy of zelfs een van de andere) hostingbedrijven hieronder vermeld) en stuur vervolgens de details van die domeinnaam door naar de servers van Flywheel (hoewel het team van Flywheel u natuurlijk tot op zekere hoogte kan helpen).

Ten tweede kunnen ze, afgezien van het niet kunnen registreren van nieuwe domeinen, zoals de meeste andere echt gespecialiseerde WordPress-hostingbedrijven, ook geen enkele vorm van domeinspecifieke e-mailfunctionaliteit bieden. Dit betekent dat u, om e-mailaccounts in te stellen voor gebruik met het door u gekozen domein (bijv. [email protected]), de soms gratis e-mailservices moet gebruiken die worden aangeboden door het bedrijf waarmee u uw domein hebt geregistreerd of gebruikt een volledig onafhankelijke betaalde service, zoals Google Apps.

En ten derde, in vergelijking met de andere vermelde hostingbedrijven, is Flywheel aanzienlijk duurder per bezoeker ** – met prijzen vanaf $ 15 per maand voor sites met maximaal 5.000 maandelijkse bezoekers, $ 30 per maand voor sites met maximaal tot 25.000 maandelijkse bezoekers en $ 75 per maand voor sites met maximaal 100.000 maandelijkse bezoekers. Maar dan is kwaliteitshosting natuurlijk gewoon niet goedkoop!

Kortom, Flywheel scoort consequent enkele van de beste recensies die er zijn, en biedt – om de officiële WordPress.org-hostingpagina te citeren – een “heerlijk WordPress-platform‘. Iets waar ik het niet meer mee eens kon zijn!

Officiële website – twee maanden gratis!

SiteGround

(Hostingplannen vanaf $ 11,95 per maand)

Siteground webhosting

De afgelopen jaren heeft SiteGround in een behoorlijk tempo een reputatie opgebouwd als een betaalbaar, maar zeer capabel WordPress-webhostingbedrijf. Mede dankzij een indrukwekkende drive om meer en meer betrokken te raken bij de WordPress-gemeenschap (regelmatig sponsoring van enkele van de grootste WordPress-conferenties, enzovoort), zijn ze nu bijna de beste aanbeveling geworden voor gebruikers die iets meer willen van hun hosting (meer snelheid, meer beveiliging en meer functies, zoals geautomatiseerde back-ups, enz.) zonder te moeten betalen voor een echt gespecialiseerde WordPress-hostingservice zoals Flywheel.

Iets wat ik, en vele anderen, vooral leuk vind aan SiteGround, is het feit dat ze altijd lijken te denken: “Hoe kan ik de gebruiker meer waar voor zijn geld bieden?” – een mening die wordt weerspiegeld door het feit dat ze voor altijd lijken te proberen hun onderliggende technologie te verbeteren (ze zijn onlangs begonnen met het aanbieden van dingen zoals NGINX-gebaseerde caching, PHP 7 en HTTP / 2, bijvoorbeeld – voor het geval er zich ontwikkelaars voordoen om dit te lezen) en functieset (zoals Git-integratie, geautomatiseerde back-ups en hun eigen redelijk goede paginacaching-systeem).

Bovendien bieden ze ook een specifieke service voor WooCommerce (het WordPress-antwoord op het starten van je eigen online eCommerce-winkel) -gebruikers – iets dat zeker de moeite waard is om te bekijken als je specifiek op zoek bent naar een WordPress-aangedreven webshop.

Kortom, als het gaat om het aanbevelen van een algemeen, niet-gespecialiseerd WordPress-webhostingbedrijf voor kleine tot middelgrote websites met een beperkt budget, is SiteGround echt een van de beste keuzes die er zijn!

Officiële website – bespaar 60%!

DreamHost

(Hostingplannen vanaf $ 7,95 per maand)

DreamHost-webhosting

Ik host sinds 2008 WordPress-sites met DreamHost, wat me waarschijnlijk een beetje bevooroordeeld maakt in hun voordeel. Ze zijn een bedrijf met een extreem hoge integriteit, uitstekende klantenservice en een over het algemeen uitstekende arbeidsethos.

DreamHost heeft de neiging om meer te concurreren op het kleine tot middelgrote siteniveau, en als het op WordPress aankomt, kennen ze hun spullen echt – deels omdat ze, zolang ik me kan herinneren, actief hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van WordPress zelf.

Toen ik voor het eerst begon met webdesign (een paar jaar geleden nu), legde ik iemand uit dat ik eigenlijk alleen maar mijn sites wilde hosten bij een gerenommeerd bedrijf dat betaalbare hostingservices en uitstekende ondersteuning bood: de aanbeveling die ik kreeg was DreamHost , en ik denk nog steeds dat ze een van de beste allrounders in de branche zijn. Bovendien zijn ze met services vanaf slechts $ 7,95 per maand voor het hosten van zoveel sites als u wilt, ook een van de goedkoopste.

Vanwege hun transparantie, eerlijkheid (ze bombarderen je nooit met gimmicks of up-sells, enz.) En extreem snelle en capabele ondersteuning, wanneer ik een nieuw idee voor een website ontwikkel of gewoon een nieuw idee wil hosten, zijn DreamHost bijna altijd mijn eerste aanloophaven.

Bovendien bieden ze, in tegenstelling tot veel van de andere hosts die er zijn, ook een behoorlijk verbluffende 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat laat zien hoe zeker ze zijn over hun diensten!

Officiële website – bespaar 40%!

Bluehost

(Hostingplannen vanaf $ 10,99 per maand)

Bluehost webhosting

Momenteel host Bluehost meer dan twee miljoen sites en is zonder twijfel een van de grootste en meest diepgewortelde WordPress-hostingproviders in de branche. Ze zijn eenvoudigweg de meest beproefde en geteste host van de vier, en waarschijnlijk ook niet degene die de meeste reguliere WordPress-gebruikers het meest kennen – dus ik kan zien waarom de officiële WordPress-hostingpagina lijkt ze zo hoog te waarderen. Dat gezegd hebbende, vanwege hun schijnbaar meedogenloze drive om meer en meer winst te maken door steeds meer klanten te werven, beschouwen velen in de branche hen als een bedrijf dat minder geïnteresseerd is in het aanbieden van hosting aan het individu dan in het simpelweg verzorgen van de algemene meerderheid.

Nu is er niets inherent mis met hun diensten, maar omdat ik ze meerdere keren heb gebruikt, kan ik, en ik weet dat ik niet de enige ben, niet anders dan denken dat ze een beetje achterblijven bij sommige van de nieuwere, meer geavanceerde en over het algemeen zorgzamer alternatieven – een mening die lijkt te worden weerspiegeld door veel van hun meer recente online beoordelingen.

Voor een relatief kleine persoonlijke website die wordt beheerd door een echt gemiddelde gebruiker, is Bluehost naar mijn mening (en duidelijk ook die van de officiële WordPress.org-pagina) nog steeds een zeer redelijke keuze.

Als u echter een winstgevende online onderneming wilt runnen waar zaken als uptime, prestaties en ondersteuning er echt veel toe doen, raad ik aan iets meer uit te geven (hun prijzen worden vermeld vanaf $ 10,99 per maand, maar ze bijna altijd aanbiedingen uitvoeren waardoor ze eigenlijk een van de goedkoopste hosts zijn – zoals degene die op deze site beschikbaar is, en met een iets meer gerichte service.

Officiële website – opslaan >50%!

Laatste gedachten

Als het gaat om WordPress-hosting, is mijn advies bijna altijd hetzelfde, vraag jezelf af: hoe belangrijk zijn prestaties, uptime, beveiliging en ondersteuning? Als u net begint met uw allereerste door uzelf gehoste site, waarschijnlijk niet, zullen dergelijke dingen niet van het grootste belang zijn. Als je voor het eerst een gebruiker bent, zal een beter dan gemiddelde host (die ALLE bovenstaande hosts zeker zijn) waarschijnlijk meer dan voldoende zijn om dingen op gang te brengen, vooral als je site gewoon een persoonlijke website is dat zal waarschijnlijk niet veel momentum opleveren of ooit echt winst opleveren. Als u echter een serieus online bedrijf wilt runnen, dan zijn al deze dingen van het grootste belang – er is bijvoorbeeld tijd- en tijdwinst aangetoond dat snellere websites bezoekers aangenamer maken en eerder zullen converteren (dwz eigenlijk maak van lezers fans en abonnees) – dus geef zoveel uit als je kunt betalen en haal het beste uit je leven! Wat zijn tenslotte de kosten van $ 25 tot $ 50 per maand voor een echt bedrijf dat waarschijnlijk niet zo veel geld verdient om de paar conversies / klanten?!

* Een proces begon met het vragen van hostingbedrijven om een ​​vrij uitgebreide vragenlijst in te vullen, bestaande uit 40 vragen, zoals “Welk type klanten richt u zich?”, “Beschrijf uw technologiestack en waarom u het leuk vindt”, “Is 100 % van de code die is opgenomen in of gepromoot met uw WordPress-installatie GPL-compatibel? “, en” Over welk% van uw klanten draait WordPress? “

** Deels omdat Flywheel, in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van andere webhostingservices, al hun klanten op duurdere VPS (Virtual Private Servers) zet, in plaats van veel goedkopere – en helaas vaker voorkomende – gedeelde servers (waarop gebruikers zijn vereist om bronnen te delen met een hele reeks andere websites).

Gebruikt, gebruikt of een mening over een van de bovengenoemde hosts? Gedachten?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me