Bluehost, DreamHost, Flywheel o SiteGround: Quin és el millor per a WordPress?

Ofertes de WordPress


Si heu realitzat un seguiment de totes les coses de WordPress.org, o fins i tot si només heu visitat el lloc recentment, és possible que us hagueu adonat que durant el darrer any més o menys només hi ha un host web en el que es recomana oficialment Pàgina “Hosting” (una pàgina especialment destacada enllaçada directament al menú principal del lloc): Bluehost. A maig de 2016, però, ja hi ha tres altres amfitrions també enumerables: DreamHost, Flywheel (la companyia que actualment solia acollir aquest lloc), i SiteGround.

Durant anys (fins que WordPress.org va anunciar que tornaran a renovar la pàgina * cap a mitjan 2015), hi havia tres amfitrions a la llista: Bluehost, DreamHost i un amfitrió molt menys conegut, anomenat Laughing Squid..

Així, en efecte, gairebé podríeu pensar en aquesta recent renovació com simplement eliminar Laughing Squid i substituir-los per dos nous amfitrions: Flywheel i SiteGround, aconseguint el total de tres recomanacions a quatre..

Confós sobre quin d’aquests quatre amfitrions (Bluehost, DreamHost, Flywheel i SiteGround) triaran? Fem una ullada…

Què triar i per què?

Dues qüestions d’interès particular són l’ordre de les recomanacions, amb Bluehost a la part superior de la llista, i la poca informació que es proporciona a cada empresa que figura a la llista: només un breu paràgraf. Tenir Bluehost primer, en la meva ment, una mena de motius els fa semblar els preferits. A jutjat de la meva pròpia experiència i del consens actual de la comunitat de WordPress, però, els he enumerat els darrers. Això no és perquè de cap manera són una mala empresa (de fet, molts usuaris nous troben els seus serveis d’allotjament més que adequats al preu), sinó perquè, quan es tracta de hosting de WordPress, els altres tres són, segons la meva opinió. , molt millor, no només pel que fa a usabilitat, velocitat, temps d’obtenció i suport, sinó també a diverses funcions addicionals, que sovint separen el mercat, també..

Després d’haver utilitzat totes aquestes quatre empreses per allotjar llocs en diverses ocasions (de fet, a l’hora d’escriure, encara estic utilitzant tres d’ells per allotjar diversos llocs propis), aquí teniu l’ordre en el qual m’hauria inclòs personalment. ells: 1. Flywheel (una empresa que ja hem tractat amb profunditat relativa en un article / ressenya anterior; 2. SiteGround; 3. DreamHost; i 4. Bluehost.

Per ajudar-vos a prendre la decisió correcta pel vostre propi lloc i, en general, per donar-vos una mica més de coneixement de cadascuna d’aquestes quatre opcions, aquí teniu la meva consideració de cada una (que apareix al meu ordre de preferència general esmentada anteriorment):

Volant

(Plànols específics de WordPress a partir de 15 dòlars al mes)

Volant d'allotjament de WordPress

El primer que cal esmentar sobre Flywheel, una cosa que els separa immediatament de les altres que figuren aquí, és que són un empresa especialitzada en allotjament de WordPress: és a dir, només allotgen llocs web amb WordPress. Com a tal, tota la seva plataforma està enfocada només a WordPress des del principi fins al final. El que això significa, en termes pràctics, és que els seus servidors i sistemes són capaços d’executar WordPress de manera molt més eficaç que gairebé tots els seus competidors no especialitzats, proporcionant així una combinació òptima de gairebé tot el que un usuari de WordPress podria necessitar d’un amfitrió web. (les quatre coses principals són el rendiment, el temps de funcionament, la seguretat i el suport).

Però el que realment els diferencia de la multitud (fins i tot si es compara amb altres proveïdors especialitzats en allotjament de WordPress), és la seva interfície d’usuari. Si abans havíeu utilitzat un amfitrió web, us sorprendrà la quantitat de pensaments que Flywheel ha posat clarament a l’hora de fer que tota l’experiència d’allotjament sigui el més senzilla i intuïtiva possible..

I, a continuació, hi ha totes les funcions addicionals que obtindràs amb Flywheel que la majoria d’altres amfitrions (incloses les que es mostren a continuació), simplement, no ofereixen. Com ara migracions completament gratuïtes (si us traslladeu a Flywheel, l’equip farà tot el vostre esforç per vosaltres), la possibilitat de crear llocs de demostració gratuïts i només pagueu quan estiguin preparats per viure, una opció de més de deu. ubicacions del servidor, integracions de CDN super-simples, estadístiques de lloc integrades, exploració de programari maliciós integrat, còpies de seguretat nocturnes gratuïtes amb restauracions d’un clic i, bé, una mica més per arrencar!

Tanmateix, escollir un amfitrió d’aquests quatre no és tan senzill com dir només “anar amb Flywheel”, perquè hi ha algunes coses a tenir en compte abans de saltar a bord: coses que, tot i que és poc probable que molestin a qui ja està acostumat. a WordPress, el principiant completament trobarà una mica més difícil.

En primer lloc, Flywheel no és un registrador de dominis, cosa que significa que si inicieu un lloc web nou, haureu de registrar el nom de domini que vulgueu fer servir en un altre lloc (com Namecheap, GoDaddy o fins i tot un altre). empreses d’allotjament que es mostren a continuació) i després redirigiu els detalls d’aquest nom de domini als servidors de Flywheel (tot i que l’equip de Flywheel, per descomptat, us pot ajudar a fer-ho fins a cert punt).

En segon lloc, a banda de no poder registrar nous dominis, com la majoria d’altres empreses d’allotjament de WordPress realment especialitzades, tampoc poden oferir cap tipus de funcionalitat de correu electrònic específica del domini. Això vol dir que, per configurar comptes de correu electrònic per utilitzar-los amb el vostre domini escollit (és a dir, [email protected]), haureu d’utilitzar els serveis de correu electrònic de vegades gratuïts que ofereix la companyia amb la qual heu utilitzat per registrar el vostre domini o utilitzar-lo. un servei de pagament completament independent, com ara Google Apps.

I, en tercer lloc, si es compara amb les altres empreses d’allotjament que figuren, Flywheel és significativament més costós per visitant ** – amb preus a partir de 15 dòlars mensuals per a llocs amb fins a 5.000 visitants mensuals, 30 dòlars al mes per a llocs amb fins a més. fins a 25.000 visitants mensuals i 75 dòlars al mes per a llocs amb fins a 100.000 visitants mensuals. Però, per descomptat, allotjar qualitat no és simplement barat!

En resum, però, Flywheel puntua de manera constant algunes de les millors ressenyes i ofereix -per citar la pàgina oficial d’allotjament de WordPress.org- un “deliciosa plataforma WordPress“. Alguna cosa amb el qual no podria estar més d’acord!

Lloc oficial: dos mesos gratis!

SiteGround

(Plans d’allotjament des d’11,95 dòlars mensuals)

Servei d'allotjament web

Durant els darrers anys, SiteGround ha anat augmentant en la reputació com a empresa de hosting web WordPress de manera assequible, però altament capaç, a un ritme elevat. De fet, en part a causa d’un impuls impressionant per implicar-se cada cop més amb la comunitat de WordPress (patrocinant regularment algunes de les majors conferències de WordPress, etc.) ara s’han convertit en la recomanació exclusiva per als usuaris que vulguin una mica més. des del seu allotjament (més velocitat, més seguretat i més funcions, com ara còpies de seguretat automatitzades, etc.) sense haver de pagar cap servei de hosting de WordPress realment especialitzat com Flywheel.

Alguna cosa que jo, i moltes altres, especialment sobre SiteGround, sembla que sempre pensen: “Com puc oferir a l’usuari més valor per diners?” – una visió reflectida pel fet que sembla que estan intentant per sempre millorar la seva tecnologia subjacent (recentment han començat a oferir coses com ara la memòria cau basada en NGINX, PHP 7 i HTTP / 2, per exemple, per si hi hagués algun desenvolupador. per llegir això) i conjunt de funcions (com la integració de Git, les còpies de seguretat automatitzades i el seu propi sistema de memòria cau de pàgines realment bo).

A més, també ofereixen un servei específic de restauració per als usuaris de WooCommerce (la resposta de WordPress per iniciar els vostres propis magatzems de comerç electrònic en línia), cosa que val la pena comprovar si es busca específicament iniciar una botiga web basada en WordPress.

En definitiva, a l’hora de recomanar una empresa general d’allotjament web WordPress no especialitzada per a llocs web de mida petita i mitjana amb pressupost, SiteGround és realment una de les millors opcions al voltant!

Lloc web oficial: estalvieu el 60%!

DreamHost

(Plans d’allotjament des de 7,95 dòlars al mes)

Web Hosting DreamHost

He estat al lloc de WordPress amb DreamHost des del 2008, cosa que probablement em fa una mica esbiaixada. Són una empresa amb una integritat extremadament elevada, un excel·lent servei al client i una ètica generalment excel·lent.

DreamHost acostuma a competir més a nivell de lloc de mitjana a petita i, quan es tracta de WordPress, realment coneix les seves coses, en part perquè, durant el temps que puc recordar, han contribuït activament al desenvolupament de WordPress mateix.

Quan vaig començar per primera vegada en disseny web (fa uns quants anys enrere), vaig explicar a algú que tot el que realment volia era allotjar els meus llocs amb una empresa excel·lent que oferís serveis d’allotjament assequibles i un excel·lent suport: la recomanació que vaig rebre va ser DreamHost i, encara avui, penso que són un dels millors integrants de la indústria. A més, amb serveis de només 7,95 dòlars al mes per allotjar tants llocs com vulgueu, també són un dels més barats.

Per la seva transparència, honestedat (mai no us bombardegen amb trucs o vendes, etc.) i un suport extremadament ràpid i capaç, sempre que desenvolupi una nova idea per a un lloc web o vulgui allotjar una idea nova, DreamHost és gairebé sempre el meu primer port de trucada.

A més, a diferència de molts dels altres amfitrions que hi ha, també ofereixen una impressionant garantia de devolució de 97 dies, cosa que només demostra la confiança que tenen en els seus serveis.!

Lloc web oficial: estalvieu el 40%!

Bluehost

(Plans d’allotjament des de 10,99 dòlars mensuals)

Allotjament web Bluehost

Actualment, allotja més de dos milions de llocs, Bluehost és, sens dubte, un dels majors i més arrelats proveïdors d’allotjament de WordPress de la indústria. Es tracta, simplement, de l’amfitrió més provat dels quatre i, probablement, no és el que més coneixerà la majoria dels usuaris habituals de WordPress, de manera que puc veure per què la pàgina oficial d’allotjament de WordPress sembla que els manté amb tanta consideració. Dit això, a causa del seu impuls aparentment implacable de guanyar majors i majors beneficis guanyant cada cop més clients, molts de la indústria consideren que són una empresa menys interessada a oferir allotjament a les persones que no només a atendre la majoria general..

Ara, no hi ha res inherentment dolent en els seus serveis, però, havent-los utilitzat en diverses ocasions, jo, per a una (i sé que no estic sol), no puc evitar pensar que comencen a caure lleugerament per darrere d’alguns les alternatives més noves, més avantguardistes i generalment més solidàries, una visió que sembla tenir-se en compte amb moltes de les seves ressenyes en línia més recents.

Per a un lloc web personal relativament petit que gestiona un usuari realment mitjà, Bluehost segueix sent, segons la meva opinió (i clarament la de la pàgina oficial de WordPress.org), una opció molt raonable.

Tanmateix, si voleu administrar una empresa en línia rendible on coses com ara el temps de funcionament, el rendiment i el suport realment importen molt, us aconsello que passin una mica més (els seus preus es troben a partir de 10,99 dòlars al mes, però ells Gairebé sempre s’ofereixen ofertes que els converteixen en un dels amfitrions més barats al voltant, com ara el que hi ha disponible en aquest mateix lloc i anar amb un servei una mica més centrat.

Lloc oficial: guarda >50%!

Pensaments finals

Quan es tracta de hosting de WordPress, el meu consell és gairebé sempre el mateix, pregunteu-vos: quina importància té el rendiment, el temps de funcionament, la seguretat i el suport? Si tot just comenceu amb el vostre primer lloc d’allotjament propi, probablement no, aquestes coses no seran de la màxima importància. De fet, si sou un usuari per primera vegada, un amfitrió millor que la mitjana (que definitivament són tots els amfitrions anteriors) serà més que suficient per començar les coses, sobretot si el vostre lloc és simplement un lloc web personal. és poc probable que aconsegueixi molt impuls o que aconsegueixi obtenir beneficis reals. Tot i això, si voleu executar un negoci en línia seriós, totes aquestes coses són primordials: s’ha demostrat guany i temps, per exemple, que els llocs web més ràpids agraden més als visitants i tenen més possibilitats de convertir-los (és a dir, en realitat convertiu els lectors en fans i subscriptors), de manera que invertiu el màxim que podeu permetre’t i obteniu el millor! Al cap i a la fi, quin és el cost de 25 a 50 dòlars al mes per a un negoci de la vida real que, probablement, no guanya tants diners cada poques conversions / clients?!

* Es va iniciar un procés demanant a les companyies d’allotjament que omplissin un qüestionari bastant extens que consta de 40 preguntes, com ara “Quin tipus de clients orienteu?”, “Descriviu la vostra pila de tecnologia i per què us agrada”, “És 100 % del codi inclòs o promogut amb la vostra instal·lació de WordPress compatible amb GPL? “, i” Sobre quin% dels vostres clients fan servir WordPress? “

** En part perquè, a diferència de la gran majoria d’altres serveis d’allotjament web, Flywheel posa a tots els seus clients a VPS més cars (servidors privats virtuals), en lloc de servidors compartits molt més barats i, per desgràcia, més comuns (en els quals els usuaris) estan obligats a compartir recursos amb tot un seguit d’altres llocs web).

S’utilitza, utilitza o té una opinió sobre algun dels amfitrions esmentats anteriorment? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me