Bluehost, DreamHost, Flywheel eller SiteGround – Hvilken er bedst til WordPress?

WordPress-tilbud


Hvis du har holdt styr på alle ting WordPress.org – eller endda hvis du bare har besøgt webstedet for nylig – har du måske bemærket, at der i det forløbne år kun har været en webhost opført på den officielt anbefalede ‘Hosting’ -side (en særlig fremtrædende side, der er knyttet til direkte i stedets hovedmenu): Bluehost. Fra maj 2016 er der imidlertid tre andre værter, der også er opført: DreamHost, Flywheel (det firma, der i øjeblikket bruges til at være vært for netop dette sted) og SiteGround.

I årevis (helt indtil WordPress.org annoncerede, at de ville opdatere siden * omkring midten af ​​2015), var der tre værter opført: Bluehost, DreamHost og en meget mindre kendt vært, der hedder Laughing Squid.

Så i virkeligheden kunne du næsten tænke på denne nylige fornyelse som blot at fjerne Laughing Squid og erstatte dem med to nye værter: Flywheel og SiteGround – hvilket bringer det samlede antal op fra tre henstillinger til fire.

Forvirret over hvilken af ​​disse fire værter (Bluehost, DreamHost, Flywheel og SiteGround) at vælge? Lad os se…

Hvilket man skal vælge – og hvorfor?

To ting af særlig interesse her er rækkefølgen af ​​anbefalingerne – med Bluehost anført øverst – og hvor lidt information der gives for hvert børsnoteret selskab: bare et kort afsnit! Når jeg først har Bluehost, efter min mening, får de dem til at virke som favorittene. At dømme efter både min egen oplevelse og den nuværende WordPress-samfundskonsensus, men jeg ville have opført dem sidst. Dette er ikke fordi de på nogen måde er et dårligt firma (ja, mange nye brugere finder deres hostingtjenester mere end tilstrækkelige til prisen), men fordi, når det kommer til WordPress-hosting, er de andre tre alle, efter min mening , temmelig bedre – ikke kun med hensyn til brugervenlighed, hastighed, oppetid og support, men også med hensyn til forskellige yderligere, ofte markedsseparerende, nye funktioner også.

Efter at have brugt alle fire af disse virksomheder til at være vært for websteder ved adskillige lejligheder (ja, i skrivende stund bruger jeg stadig tre af dem til at være vært for flere af mine egne websteder), her er den rækkefølge, som jeg personligt har inkluderet dem: 1. Svinghjul (et firma, vi allerede har dækket i relativt dybde i en tidligere artikel / anmeldelse; 2. SiteGround; 3. DreamHost og 4. Bluehost.

For at sikre, at du træffer det rigtige valg til dit eget websted og generelt giver dig lidt mere af en indsigt i hver af disse fire muligheder, her er min overtagelse af hvert (angivet i min ovennævnte rækkefølge af generel præference):

Svinghjul

(WordPress-specifikke planer fra $ 15 om måneden)

Svinghjul WordPress Hosting

Den første ting, der nævnes om svinghjul, noget der straks adskiller dem fra de andre, der er anført her, er, at de er en specialist WordPress-hostingfirma: hvilket betyder, at de kun er vært med WordPress-drevne websteder. Som sådan er hele deres platform kun fokuseret på WordPress fra start til slut. Hvad dette praktisk betyder, er, at deres servere og systemer er i stand til at køre WordPress meget mere effektivt end næsten alle deres ikke-specialiserede konkurrenter – og dermed give en optimal blanding af næsten alt, hvad en WordPress-bruger kunne have brug for fra en webhost (de primære fire ting er ydelse, oppetid, sikkerhed og support).

Men hvad der virkelig adskiller dem fra mængden (selv sammenlignet med andre specialiserede WordPress-hosting-udbydere), er deres brugerflade. Hvis du nogensinde har brugt en webhost før, vil du blive overrasket over, hvor meget tanke Flywheel helt klart har lagt på at gøre hele hostingoplevelsen så enkel og intuitiv som muligt.

Og så er der alle de ekstra funktioner, du får med svinghjul, som de fleste andre værter (inklusive dem der er anført nedenfor), simpelthen ikke tilbyder. Såsom helt gratis migrationer (hvis du flytter til Flywheel, vil teamet gøre alt det hårde arbejde for dig), evnen til at oprette gratis demosider og kun betale, når de er klar til at gå live, et valg på mere end ti serverplaceringer, super enkle CDN-integrationer, indbygget webstatistik, indbygget malware scanning, gratis natlige sikkerhedskopier med et-klik-gendannelser, og, ja, meget mere at starte!

At vælge en vært blandt disse fire er imidlertid ikke så simpelt som bare at sige “gå med svinghjul”, fordi der er et par ting, man skal være opmærksom på, før man springer om bord – ting, som selvom det usandsynligt er at genere nogen, der allerede er vant til til WordPress vil den komplette nybegynder næsten helt sikkert synes at være lidt mere udfordrende.

For det første: Flywheel er ikke en domæneregistrator, hvilket betyder, at hvis du starter et helt nyt websted, skal du registrere det domænenavn, du ønsker at bruge et andet sted (som Namecheap, GoDaddy, eller endda et af de andre hostingfirmaer opført nedenfor) og derefter omdirigere detaljerne om det domænenavn til Flywheels servere (selvom Flywheels team naturligvis vil være i stand til at hjælpe dig med at gøre dette i en vis grad).

For det andet kan de heller ikke tilbyde nogen form for domænespecifik e-mail-funktionalitet bortset fra ikke at være i stand til at registrere nye domæner, som de fleste andre virkelig specialiserede WordPress-hostingfirmaer. Det betyder, at du skal bruge de til tider gratis e-mail-tjenester, der tilbydes af det firma, du har brugt til at registrere dit domæne med eller bruge, til at konfigurere e-mail-konti, der skal bruges med dit valgte domæne (dvs. dit [email protected]æneområdet). en helt uafhængig betalt tjeneste, såsom Google Apps.

Og for det tredje, når man sammenligner med de øvrige opførte hostingfirmaer, er Flywheel betydeligt dyrere per basis for besøgende ** – med priser, der starter fra $ 15 om måneden for websteder med op til 5.000 månedlige besøgende, $ 30 om måneden for websteder med op til 25.000 månedlige besøgende og $ 75 om måneden for websteder med op til 100.000 månedlige besøgende. Men naturligvis er kvalitetshosting simpelthen ikke billig!

Kort sagt, dog viser Flywheel konsekvent nogle af de bedste anmeldelser rundt omkring, og tilbyder – for at citere den officielle WordPress.org-hostingside – en “dejlig WordPress platform”. Noget, som jeg ikke kunne være mere enig med!

Officielt websted – to måneder gratis!

SiteGround

(Hosting planer fra $ 11,95 om måneden)

Siteground webhosting

I de sidste par år har SiteGround klatret i ry som et overkommeligt, men alligevel meget dygtigt WordPress webhostingfirma i et ganske tempo. Faktisk delvis på grund af et imponerende drev til at blive mere og mere involveret i WordPress-samfundet (regelmæssigt sponsorere nogle af de største WordPress-konferencer omkring osv.) De er nu næsten gå-til-anbefalingen for brugere, der ønsker lidt mere fra deres hosting (mere hastighed, mere sikkerhed og flere funktioner, såsom automatiske sikkerhedskopier osv.) uden at skulle betale for en virkelig specialist WordPress-hosting-service, såsom svinghjul.

Noget, jeg og mange andre, især som om SiteGround, er det faktum, at de altid synes at tænke: “Hvordan kan jeg tilbyde brugeren mere værdi for pengene?” – et synspunkt afspejlet af det faktum, at de ser ud til at forsøge at forbedre deres underliggende teknologi (de er for nylig begyndt at tilbyde ting som NGINX-baseret cache, PHP 7 og HTTP / 2, for eksempel i tilfælde af, at der udvikler sig noget at læse dette) og funktionssæt (som Git-integration, automatiserede sikkerhedskopier og deres eget virkelig ret gode side-cache-system).

Hvad mere er, de tilbyder også en specifik service catering til WooCommerce (WordPress-svaret til at starte din egen online eCommerce-butik) brugere – noget der er værd at tjekke, hvis du specifikt ønsker at starte en WordPress-drevet webshop.

Kort sagt, når det kommer til at anbefale et generelt, ikke-specialiseret WordPress webhostingfirma til små til mellemstore websteder på et budget, er SiteGround virkelig et af de bedste valg omkring!

Officielt websted – spar 60%!

DreamHost

(Hosting planer fra $ 7,95 om måneden)

DreamHost Web Hosting

Jeg har været vært for WordPress-websteder med DreamHost siden 2008, hvilket sandsynligvis gør mig lidt partisk til deres fordel. De er en virksomhed med ekstrem høj integritet, fremragende kundeservice og generelt en fremragende arbejdsmoral.

DreamHost har en tendens til at konkurrere mere på det lille til mellemstore webstedsniveau, og når det kommer til WordPress, kender de virkelig deres ting – delvis fordi de, så længe jeg kan huske, har bidraget aktivt til udviklingen af WordPress selv.

Da jeg først begyndte på webdesign (for et par år siden nu), forklarede jeg nogen, at alt, hvad jeg virkelig ønskede, var at være vært for mine websteder med et fremragende firma, der tilbyder overkommelige hosting-tjenester og fremragende support: Den anbefaling, jeg modtog, var DreamHost , og jeg synes stadig, i dag, at de er en af ​​de bedste allroundere i branchen. Hvad mere er, med tjenester fra kun $ 7,95 om måneden til at være vært for så mange websteder, som du vil, er de også en af ​​de billigste.

På grund af deres gennemsigtighed, ærlighed (de bombarderer dig aldrig med gimmicks eller up-sells osv.) Og ekstrem hurtig og dygtig support, når jeg udvikler en ny idé til en webside eller bare ønsker at være vært for en ny idé, er DreamHost næsten altid min første havn.

Derudover tilbyder de i modsætning til mange af de andre værter derude også en ret svimlende 97-dages pengene-tilbage-garanti – hvilket bare viser, hvor sikker de er i deres tjenester!

Officielt websted – spar 40%!

Bluehost

(Hosting planer fra $ 10.99 om måneden)

Bluehost Web Hosting

I øjeblikket er vært for mere end to millioner websteder, Bluehost er uden tvivl en af ​​de største og mest forankrede WordPress-hostingudbydere i branchen. De handler ganske enkelt om den mest afprøvede vært af de fire og sandsynligvis ikke, den, som flertallet af regelmæssige WordPress-brugere vil være mest bekendt med – så jeg kan se, hvorfor den officielle WordPress-hosting-side ser ud til at holde dem i så høj respekt. Når det er sagt, på grund af deres tilsyneladende ubarmhjertige drivkraft til at vende større og større fortjeneste ved at få flere og flere kunder, betragter mange i branchen dem som et firma, der er mindre interesseret i at tilbyde hosting til den enkelte, end de simpelthen tager højde for det almindelige flertal.

Nu er der ikke noget i sig selv galt med deres tjenester, men efter at have brugt dem ved flere lejligheder, kan jeg for en (og jeg ved, at jeg ikke er alene) undgå at tro, at de begynder at falde lidt bag nogle af de nyere, mere banebrydende og generelt mere omsorgsfulde alternativer – et synspunkt, der ser ud til at blive gentaget af mange af deres nyere online anmeldelser.

For en relativt lille personlig webside, der drives af en virkelig gennemsnitlig bruger, er Bluehost stadig efter min mening (og helt klart den på den officielle WordPress.org-side) et meget rimeligt valg.

Hvis du imidlertid ønsker at drive en rentabel onlinevirksomhed, hvor ting som oppetid, ydelse og support virkelig betyder meget, vil jeg anbefale at bruge lidt mere (deres priser er opført fra $ 10,99 om måneden, men de Vi kører næsten altid tilbud, der faktisk gør dem til en af ​​de billigste værter i nærheden – såsom dem, der findes på netop dette websted, og som går med en lidt mere fokuseret service.

Officielt websted – gem >50%!

Afsluttende tanker

Når det kommer til WordPress-hosting, er mit råd næsten altid det samme, spørg dig selv: Hvor vigtig er ydelse, oppetid, sikkerhed og support? Hvis du lige er begyndt med dit allerførste selvhostede websted, sandsynligvis som ikke, vil sådanne ting ikke være af største betydning. Faktisk, hvis du er en første gang bruger, vil en bedre vært end gennemsnittet vært (som ALLE ovenstående værter bestemt er) sandsynligvis være mere end tilstrækkelig til at få tingene i gang – især hvis dit websted blot er en personlig webside det er usandsynligt, at der skaffes meget fart eller nogensinde virkelig opnår en fortjeneste. Hvis du imidlertid søger at drive en seriøs online-forretning, er alle disse ting vigtigst – det har vist tid og tidsgevinst, for eksempel at hurtigere websteder er mere behagelige for besøgende og mere tilbøjelige til at konvertere (dvs. faktisk forvandle læsere til fans og abonnenter) – så brug så meget du har råd til og få det bedste! Når alt kommer til alt, hvad er prisen for $ 25 til $ 50 om måneden til en virksomhed i det virkelige liv, der sandsynligvis ikke tjener så mange penge hvert par konverteringer / kunder?!

* En proces, der startede ved at bede værtsfirmaer om at udfylde et ret omfattende spørgeskema, der består af 40 spørgsmål, såsom “Hvilken type kunder målretter du dig mod?”, “Beskriv din teknologistakke, og hvorfor du kan lide det”, “Er 100 % af koden inkluderet eller promoveret med din WordPress-installation GPL-kompatibel? ”, og“ Om hvilke% af dine kunder, der kører WordPress? ”

** Delvis fordi Flywheel, i modsætning til langt de fleste andre webhostingstjenester, overfører alle deres kunder til dyrere VPS (Virtual Private Servers) snarere end meget billigere – og, desværre, mere almindelige – delte servere (som brugerne er kræves for at dele ressourcer med en hel række andre websteder).

Brugt, brug eller har en mening om nogen af ​​de ovennævnte værter? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me