Alle de bedst styrede WordPress-hostingfirmaer – gennemgået og sammenlignet (2020)

WordPress-tilbud


Hvis du har brug for hosting til dit WordPress-websted, er der nogle fremragende virksomheder derude med WordPress-fokuserede hostingpakker. Som en del af disse pakker kan du nyde automatiserede webstedsopdateringer og sikkerhedskopier samt adgang til ekspert supportmedarbejdere, der kender WordPress udefra – plus meget mere. Men hvilken der er bedst, og hvem skal du stole på med dit websted?

I denne guide ser vi på de administrerede WordPress-værter, der i vid udstrækning betragtes som de bedste i branchen, herunder WP Engine, Kinsta, svinghjul, pressbart, SiteGround, Pagely og WordPress VIP. Vi dækker ikke kun de vigtigste funktioner, du får adgang til, men vi inkluderer også data fra testresultater, der viser, hvilke er den hurtigste og mest pålidelige administrerede WordPress-vært derude i dag..

Lad os komme igang!

Contents

Hvad administreres WordPress Hosting?

Med administreret WordPress-hosting kan du forvente, at dit websted er vært på en server, der er optimeret specielt til WordPress-websteder for at levere hurtigere indlæsningstid og mindre nedetid.

Ikke kun det, men du får også adgang til WordPress-fokuserede funktioner, såsom styring af WordPress-softwareopdateringer, automatiserede sikkerhedskopier på websteder og WordPress-centrerede sikkerhedsbestemmelser.

Da personalet i disse virksomheder også ser efter WordPress-websteder hele dagen, skal de hurtigt kunne løse eventuelle problemer, der måtte opstå, samt yde hjælp til eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Idet brugen af ​​WordPress fortsætter med at vokse, forsøger mange webværter imidlertid at indbetale WordPress-boom ved at markedsføre deres planer som administreret WordPress-hosting. I nogle tilfælde er dette dog bare omdirigerede generiske hostingplaner, der lyser i sammenligning med de bedste rigtige administrerede WordPress-hostingplaner.

For at undgå forvirring inkluderer denne guide kun det, der i vid udstrækning anses for at være ægte administrerede WordPress-hostingfirmaer – såsom dem, der kun er vært for WordPress-websteder og har opbygget et stort omdømme, der gør det. En undtagelse fra denne regel er SiteGround. Mens SiteGround er vært for andre typer websteder, sammenlignes deres administrerede WordPress-hostingplaner godt med de andre muligheder i denne vejledning, og de er også et respekteret navn i WordPress-samfundet.

Med administreret WordPress-hosting betaler du mere, end du ville gjort for generisk hosting. Som denne sammenligning viser, får du dog meget mere for dine penge – inklusive adgang til nyttige funktioner, der hjælper med at gøre styring af et WordPress-websted mindre tidskrævende og stressende.

Om hastighed og oppetidstest

Til denne sammenligning blev data om hastighed og oppetid fra den dybdegående gennemgangssignal WordPress Hosting Performance Benchmarks brugt til at vise, hvor hurtige og pålidelige disse værter var.

For at teste den uberørte ydelse blev Load Storm brugt til at simulere virkelige brugere, der besøger stedet, logge ind og gennemser.

Load Impact blev brugt til at evaluere den cache-ydelse ved gentagne gange at anmode om hjemmesiden for testwebstederne.

Geografiske responstider fra 11 steder rundt om i verden blev også registreret ved hjælp af WebPageTest.

For at måle tilgængeligheden af ​​teststederne blev Uptime Robot og StatusCake brugt til at overvåge nedetid i mindst tre måneder.

Tak til Kevin Ohashi for alt det hårde arbejde, der er involveret i indsamlingen af ​​disse data.

Kinsta

Kinsta er et af de mest velkendte navne i det administrerede WordPress-hosting-rum – i det mindste når man taler med tekniske brugere med en påskønnelse af robust ydelse. Med fokus på at skabe et stærkt optimeret WordPress-hostingmiljø, samtidig med at det giver et udvalg af funktioner, som alle webstedsejere vil finde nyttige, bør Kinsta appellere til alle, der leder efter et hurtigt og sikkert hjem til deres WordPress-websted.

Hvis du tilmelder dig Kinsta, vil dit WordPress-websted nu være vært på Google Cloud Platform. Da dit websted understøttes og administreres af Kinsta-personale, får du imidlertid det bedste fra begge verdener ved at udnytte den imponerende Google-arkitektur, samtidig med at du har adgang til et team af WordPress-eksperter, som du kan henvende dig til, når du har brug for hjælp.

Kinsta WP Hosting

Funktioner

Hos Kinsta er der fokus på at give dig miljø, værktøjer og funktioner til at holde dit websted kørende så hurtigt som muligt.

Kernefunktioner

Når du vælger Kinsta, får du adgang til følgende:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Gratis WordPress-webstedsmigration til Kinsta.
 • Daglige sikkerhedskopier af websider.
 • Webstedsstabiliserings- og kloningsværktøjer (ikke på indgangsplan).
 • SFTP-adgang til dit websted.
 • Databaseadgang via phpMyAdmin.
 • Dashboard til manuel opdatering af WordPress-software og plugins.
 • Valg af 20 datacenterplaceringer fra hele verden.
 • 24/7 live chat support.
 • Gennemsigtige overskydende afgifter.
 • Gratis CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite (ikke på entry-level plan).
 • Websteder, der er vært på Google Cloud Platform.

Nogle af højdepunkterne fra Kinsta-hostingplanerne inkluderer:

Iscenesættelsesmiljø

Kinsta giver dig en brugervenlig grænseflade til styring af din konto og WordPress-websteder. En del af Kinsta-dashboardets funktionalitet inkluderer, at du hurtigt kan oprette iscenesættelseswebsteder, hvor du kan teste nye plugins, temaer og kodeændringer uden at forstyrre dit live-site. Mens nogle andre værter har en iscenesættelsesfunktion, er det meget let at flytte indhold mellem de forskellige miljøer med Kinsta.

Globale datacentre

Nu, hvor Kinsta bruger Google Cloud Platform, kan deres kunder vælge mellem 20 datacenterplaceringer til deres websteder. Udover at være vært for dit websted på en række placeringer i USA og Europa, kan du også vælge fra datacentre i Indien, Asien og Australien, så de matcher, hvor dit publikum er baseret.

Manuelle sikkerhedskopier

Ud over de automatiske daglige sikkerhedskopier lader Kinsta dig oprette en manuel sikkerhedskopi af dit websted efter behov via dit kontoudashboard. Derfor, hvis du er ved at installere et nyt plugin eller ændre dit tema, kan du øjeblikkeligt oprette et gendannelsespunkt, hvis du har brug for at rulle tilbage disse ændringer.

Funktioner resume

Selvom Kinsta-instrumentbrættet ikke er lige så attraktivt som svinghjulækvivalent, er det godt designet og let at navigere. Dette betyder, at opgaver såsom oprettelse af et nyt sted, kloning af et websted eller opdatering af software er problemfri. Valget af datacentre bør også appellere til alle med et publikum, der er samlet i en bestemt region – især hvis det er et ikke-standardområde som Asien eller Australien.

Kinsta hastighed og oppetidstest

Et websted, der blev hostet i startplanen på 30 dollar om måneden, blev testet, hvilket placerede Kinsta i kategorien $ 25 til $ 50 om måneden i Review Signal-testene.

I Load Storm-testen, der blev skaleret fra 500 til 2.000 brugere, der fik adgang til et websted, der er vært hos Kinsta, var den gennemsnitlige responstid 505 millisekunder.

I en Load Impact-test, der blev skaleret fra en til tusind brugere i løbet af 15 minutter, var den gennemsnitlige maksimale belastningstid 619 millisekunder.

Ifølge WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for Kinsta-webstedet, baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 1,34 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på det Kinsta-hostede websted, registrerede både Uptime Robot og StatusCake 100 procent oppetid.

Prisfastsættelse

Kinsta-planerne løber fra $ 30 om måneden til $ 1.500 om måneden for deres top plan-virksomhedsplan.

Startplanen på startniveau inkluderer 20.000 månedlige besøg, 10 GB SSD-opbevaring og 50 GB CDN-adgang. Alle planer inkluderer en gratis migrering for at flytte dit WordPress-websted til Kinsta, men hvis du vil være vært for mere end et sted, skal du vælge en højere plan end indstillingsniveauet.

Kinsta Konklusion

Selvom Kinsta ikke har det samme niveau af kontodeling og samarbejdsfunktioner som svinghjul, kan du stadig sikkert lade andre brugere få adgang til din konto og de websteder, der er vært på den med mulighed for at kontrollere nøjagtigt, hvad hver bruger kan gøre og se.

Som vores gennemgang viste, hvor Kinsta kommer til deres egne, er deres hurtige indlæsningstid og store udvalg af datacentre. Derfor, hvis du leder efter en vært, der vil vise dit websted så hurtigt som muligt for dit publikum, uanset hvor de er baseret, uden at bryde banken, og samtidig med at du giver dig mange nyttige funktioner, er Kinsta en god mulighed.

Besøg Kinsta-webstedet.

WP-motor

WP Engine er et af de mest veletablerede administrerede WordPress-hostingfirmaer derude, så hvis du leder efter en vært med mange års erfaring, så passer WP Engine bestemt til regningen.

I stedet for at fokusere på en bestemt type kunde, såsom webdesignere, udviklere eller dem, der er nye inden for WordPress, har WP Engine en funktionsliste, der skal appellere til et bredt publikum. Kort sagt, hvis du bruger WordPress, er du inden for målgruppen til WP Engine.

WP Engine Administreret WordPress Hosting

Funktioner

I årenes løb har WP Engine tilføjet flere og flere nyttige funktioner til deres planer. Nogle eksempler inkluderer udvælgelse af temaer af høj kvalitet fra StudioPress, som deres kunder får adgang til, udviklings- og iscenesættelsesmiljøer for hvert websted, der er vært, og muligheden for at oprette private overførbare sider til klienter.

Ligesom Kinsta bruger WP Engine nu også Google Cloud Platform, hvilket giver dig en bred vifte af datacenterplaceringer at vælge imellem.

Kernefunktioner

Inden vi ser på nogle af de fremtrædende funktioner fra WP Engine, er det her, der findes på deres planer:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Et gratis plugin til hjælp med WordPress-webstedsmigrering til WP Engine.
 • Daglige sikkerhedskopier af websider.
 • Iscenesættelses- og udviklingsmiljøer på hjemmesiden.
 • SFTP-adgang til dit websted.
 • Databaseadgang via phpMyAdmin.
 • WordPress softwareopdateringer administreret af WP Engine.
 • Valg af 13 datacenterplaceringer fra hele verden.
 • 24/7 live chat support (telefon og billet support tilgængelig på højere planer).
 • Gratis CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite tilgængelig som en betalt tilføjelse.
 • Adgang til 35-plus premium WordPress-temaer fra StudioPress.
 • Websteder, der er vært på Google Cloud Platform.

Nogle af højdepunkterne fra WP Engine-hostingplanerne inkluderer:

StudioPress WordPress-temaer

Hvert WordPress-websted har brug for et tema, og selvom du kan finde nogle gode gratis temaer, ser premium-indstillingerne generelt bedre ud og giver dig flere muligheder for dit websted. Da WP Engine har erhvervet StudioPress, får deres kunder nu adgang til nogle af de bedste tilgængelige WordPress-temaer uden ekstra omkostninger.

Udviklervenlige funktioner

Ud over at målrette mod regelmæssige webstedsejere med automatiske sikkerhedskopieringer og softwareopdateringer, for ikke at nævne biblioteket med temaer, bør udviklings- og iscenesættelsesmiljøer, som hvert websted får, også hjælpe WP Engine med at tiltrække udviklere og kodere.

Takket være den hurtige og lette proces til at flytte indhold mellem de tre miljøer, kan udviklere sikkert eksperimentere i udviklingsmiljøet, dele deres arbejde, når det er klar med deres klienter eller team i iscenesættelsesmiljøet, og derefter øjeblikkeligt skubbe disse ændringer til det levende miljø, når alt er testet og godkendt.

Ligesom med svinghjul har WP Engine nu også en funktion, der kan overføres til websteder, der giver kunderne mulighed for at oprette et privat websted, der ikke tæller med webstedsfradraget for deres plan. Dette private websted kan deles med klienter, der kan tage ejerskab af det, når det er klar til at blive sendt live. Igen som svinghjul, behøver du ikke at starte med et tomt WordPress-websted hver gang. I stedet kan du hurtigt kopiere et eksisterende websted til det nye sted for at fungere som et fundament.

Skalerbar Cloud Hosting

Nu hvor WP Engine bruger Google Cloud Platform som deres hostingmiljø, kan de ressourcer, der er tilgængelige på deres kunders websteder, øjeblikkeligt skaleres uden nedetid. Som med Kinsta og Flywheel – andre administrerede WordPress-værter ved hjælp af Google Cloud Platform – kan WP Engine-kunder vælge at få deres websted vært vært på forskellige steder over hele verden.

Funktioner resume

Selvom specialisering kan være god, har WP Engine udvidet deres appel efterhånden som virksomheden er vokset. Bloggere og ejere af mindre websteder, der leder efter et hurtigt og administreret miljø til deres WordPress-websted, finder WP Engine tiltalende, ligesom flere teknisk-erfarne webstedsejere, der ønsker at tage en praktisk tilgang til at oprette og styre deres websteder.

WP-motorhastighed og oppetidstest

Desværre var WP Engine ikke inkluderet i 2019-gennemgangssignaltestene. I henhold til Review Signal-webstedet, hvis et velkendt firma ikke er inkluderet, skyldes det sandsynligvis, at de afviste at deltage.

Prisfastsættelse

Med startplanet til startniveau, der er prisfastsat til $ 35 om måneden, er WP Engine lidt dyrere end nogle af de andre administrerede hostingfirmaer, der er dækket her. Dog får du en relativt generøs 10 GB lagerplads, en 25.000 månedlig besøgsgodtgørelse og 50 GB båndbredde. Hvis du er glad for at bruge et af de premium StudioPress-temaer, sparer du nogle penge. Hvis du vælger at betale årligt i stedet for månedligt, får du to måneders gratis hosting.

Konklusioner fra WP-motoren

Hvis du vil gå med et af de mest afprøvede navne i administreret WordPress-hosting, er WP Engine svært at slå. Som funktionslisten viser, betaler du imidlertid ikke bare for navnet, men adgang til nogle virkelig nyttige værktøjer og ekstramateriale til at hjælpe dig med at oprette og vedligeholde dit WordPress-websted.

Besøg webstedet WP Engine.

Svinghjul

Svinghjul er et administreret WordPress-hostingfirma med planer rettet mod annoncer som webdesignere og agenturer. Brugergrænsefladen til Flywheel-kontordashboards er virkelig pænt designet, så hvis du sætter pris på et behageligt arbejdsmiljø sammen med nogle imponerende hostingfunktioner, kan Flywheel være for dig.

Desuden er Flywheel-websteder nu hostet på Google Cloud Platform, og de har for nylig genopbygget deres arkitektur fra bunden af. På grund af dette kan du forvente en hurtigere og mere robust hosting-service fra svinghjulet, med de ressourcer, der er tilgængelige på dit websted, i stand til at skalere automatisk efter behov.

Flyhjul Administreret Hosting

Funktioner

For at hjælpe Flywheel med at appellere til deres målgruppe inkluderer planerne nogle interessante funktioner til at lette samarbejde og hjælpe dem, der administrerer flere klientwebsteder, sammen med muligheden for at oprette udviklingsområder til igangværende projekter.

Kernefunktioner

Når du tilmelder dig med Flywheel, får du adgang til følgende funktioner:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Gratis WordPress-webstedsmigration til svinghjul.
 • Daglige sikkerhedskopier af websider.
 • Stage- og kloningsværktøjer på webstedet.
 • SFTP-adgang til dit websted.
 • Databaseadgang via en brugerdefineret grænseflade.
 • Administrerede WordPress-softwareopdateringer med administrerede plugin-opdateringer tilgængelige som en betalt tilføjelse.
 • Valg af ti datacenters placeringer.
 • 24/7 live chat support.
 • Ingen overdrevne gebyrer.
 • Gratis hurtigt brug af CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite tilgængelig på alle planer over startplanet på startniveau.
 • Websteder, der er vært på Google Cloud Platform.

Ud over standardfunktionerne tilbyder Flywheel nogle ekstra ting, som du måske finder nyttige:

Websteds Blueprints

For at hjælpe dig med at spare tid giver Flywheel dig mulighed for at pakke sammen temaer og plugins til at oprette tegninger, der kan bruges hver gang du opretter et nyt WordPress-websted. Hvis du finder dig selv at bruge den samme konfiguration, hver gang du starter et nyt projekt, skal denne funktion hjælpe – især da du kan oprette flere tegninger.

Demoklientsider

Svinghjul gør det meget nemt at oprette demo WordPress-websteder, når du opretter websteder til dine klienter. Du behøver ikke engang at foretage en betaling, indtil webstedet er klar til at blive live, hvilket giver dig et privat område, hvor du kan arbejde i samarbejde med dine klienter. Når din klient er tilfreds med webstedet, kan de eller du foretage en betaling, og webstedet går live.

Lokalt WordPress-udviklingsværktøj

En anden funktion, der vil appellere til både designere og udviklere, er Flywheel Local-værktøjet. Denne software gør det meget let at oprette lokale WordPress-websteder på din computer.

I modsætning til en almindelig lokal WordPress-installation giver Flywheel Local dig mulighed for privat at dele de websteder, du arbejder på, via et live link. Du kan også let overføre indhold, indstillinger og design af dit lokale WordPress-websted til et af dine websteder, der er hostet af svinghjulet, og vice versa.

Samarbejdsfunktioner

Ud over at forenkle processen med at give dine klienter adgang til de websteder på deres, du arbejder på, kan du nemt oprette konti til dine teammedlemmer eller andre udviklere, du samarbejder med. Da hver bruger får sit eget brugernavn og adgangskode, er der ikke behov for at dele loginoplysninger for at give adgang til din konto og websteder.

Funktioner resume

Hvis du arbejder med andre eller opretter og administrerer websteder for klienter, er du sikker på at værdsætte funktionerne i svinghjulet. Ud over at dække de administrerede essentials for hosting, såsom sikkerhedskopiering af websteder og automatiske opdateringer, hjælper disse ekstra funktioner Flywheel med at skille sig ud fra konkurrencen.

Du kan se de fulde detaljer i vores nylige praktiske anmeldelse af svinghjulshosting.

Svinghjulshastighed og oppetidstest

Dataene til startniveau-svinghjulplan fra gennemgangssignalet under testkategori $ 25 om måneden blev brugt i vores hosting-sammenligning.

I en Load Storm-test, der blev skaleret fra 500 til 2.000 brugere, der fik adgang til et websted, der er hostet af svinghjulet, var den gennemsnitlige responstid 1790 millisekunder.

I en Load Impact-test, der blev skaleret fra en til tusind brugere i løbet af 15 minutter, var den gennemsnitlige maksimale belastningstid 2.940 millisekunder.

Ifølge WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for svinghjulssiden baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 1,27 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på stedet med det svinghjul, der hostes, registrerede Uptime Robot 99,966 procent oppetid, og StatusCake registrerede 99,98 procent oppetid.

Prisfastsættelse

Flywheel administreret hosting-planer starter ved en relativt overkommelig $ 23 om måneden, når de faktureres årligt, og går op til så højt som $ 266 om måneden for deres top-tier Agenturplan (selvom priserne kan variere afhængigt af dit valg af serverplacering). Svinghjul tilbyder også tilpassede planer for dem, der har brug for en skræddersyet hosting-service.

Efter en fornyet opdatering af deres planer er svinghjulplanen på entry level nu mere attraktiv end den var tidligere takket være en stigning i kvoter. På Starter-planen får du nu adgang til 5 GB lagerplads, 50 GB båndbredde og muligheden for at modtage 25.000 besøg om måneden.

Hvis du vil være vært for flere WordPress-websteder på en konto, inklusive dine egne websteder og klientwebsteder, skal du vælge enten Freelance- eller agenturplanen, hvor priserne starter ved $ 105 om måneden for førstnævnte og $ 266 om måneden for sidstnævnte.

Svinghjulets konklusion

Svinghjul er bestemt værd at tilføje til din shortlist, hvis du leder efter en vært, der har erfaring med at arbejde med designere, udviklere og agenturer, og som forstår deres behov.

Hvis du samarbejder med klienter eller ønsker en nem og brugervenlig måde at demonstrere de websteder, du opretter til dem, så gør den stilfulde svinghjulgrænseflade og ekstra værktøjer hele processen meget ligetil.

Hvis du tidligere har overvejet at være vært for dit websted med svinghjul, bør deres nylige vedtagelse af Google Cloud Platform overtale dig til at tage et nyt kig.

Besøg svinghjulets websted.

kan presses

Håb, der kan presses, til at skelne fra konkurrencen ved at tilbyde alle de samme administrerede WordPress-hostingfunktioner som de andre virksomheder på dette område, men også have et stærkere fokus på at levere enestående service og holde deres kunder glade.

Som en del af deres engagement i kundeservice vil Pressable-teamet hjælpe dig personligt, når det kommer til at migrere dit websted til deres servere eller oprette dit første WordPress-websted. De har også et par andre funktioner, der sigter mod at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit WordPress-websted.

Trykbar Managed WordPress Hosting

Funktioner

De kernefunktioner, der kan presses, sammenligner godt med de andre administrerede WordPress-hostingfirmaer – med et par tilføjelser, der hjælper dem med at støtte deres kunder mere effektivt end konkurrencen.

Kernefunktioner

Kunder hos Pressable får adgang til følgende funktioner til deres WordPress-websteder:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Gratis WordPress-webstedsmigration til Pressable.
 • Daglige sikkerhedskopier af websider.
 • Iscenesættelse af webstedet.
 • SFTP-adgang til dit websted.
 • Databaseadgang via phpMyAdmin.
 • WordPress softwareopdateringer administreret af Pressable.
 • Enkelt datacenter beliggende i San Antonio, Texas.
 • 24/7 billetsupport (chat support er ikke tilgængelig på planen for indgangsniveau).
 • Gratis CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Ubegrænset lagerplads og båndbredde (kun et besøgsgodtgørelse).
 • WordPress Multisite.
 • Valg af WordPress-temaer tilgængelige via Jetpack-integrationen.

Nogle af højdepunkterne fra Pressable-hostingplanerne inkluderer:

Personaliseret Onboarding

Når du tilmelder dig Pressable, får du en personlig kontaktperson på deres supportteam. Tanken er, at det at have et konstant kontaktpunkt gør det lettere at løse eventuelle problemer, der måtte opstå med dit WordPress-websted.

Hvis denne type arrangement appellerer til dig, eller hvis du ikke er i tvivl om at starte et nyt WordPress-websted eller migrere et eksisterende websted til en ny vært, kan Pressable være et firma til at undersøge yderligere.

WordPress-træning

En anden funktion, der demonstrerer Pressable’s engagement til kundetilfredshed, er WP101-videotutorial-serien, som alle kunder får adgang til. Vi har gennemgået WP101 før, men det er en række fortællede videoer, der leder dig gennem hovedfunktionerne i WordPress, såvel som nogle af de andre ting, du kan gøre med denne webstedsoftware.

Normalt skal du betale for adgang til WP101-videotutorials, men med Pressable er det inkluderet i deres hosting-planer uden ekstra omkostninger.

Jetpack Premium

Kunder, der kan presses, får også adgang til Jetpack Premium-tjenesten, som er værd $ 99 om måneden. Når Jetpack kører på dit websted, kan du aktivere funktioner såsom daglig sikkerhedsscanninger med automatiske opløsninger af et stort antal problemer, indholdsmarkedsføringsværktøjer, såsom en relateret indlægswidget, og forbedrede websteds-sikkerhedskopieringer.

Alt dette kan hjælpe med at gøre det lettere at køre og styre et WordPress-websted.

Funktioner resume

Det er svært at kvalificere Pressables påstande om at være den mest kundefokuserede administrerede WordPress-vært derude. Men efter at have tjekket deres funktioner tilbyder de bestemt nyttige ekstramateriale, som de fleste andre værter ikke gør, mens de også dækker det væsentlige, der findes andre steder. Imidlertid behøver manglen på 24/7 live chat support på entry-level planen muligvis ikke alle.

Trykbar hastighed og oppetidstest

Planen fra Pressable, der blev testet af Review Signal, var den personlige mulighed på $ 25, der satte denne vært i kategorien $ 25 til $ 50 om måneden.

Review Signal-teamet registrerede en gennemsnitlig responstid på 457 millisekunder i Load Storm-testen, der blev skaleret fra 500 til 2.000 brugere, der fik adgang til det sted, der er hostet af Pressable.

I en Load Impact-test, der blev skaleret fra en til tusind brugere i løbet af 15 minutter, var den gennemsnitlige maksimale belastningstid 758 millisekunder.

I henhold til WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for det Pressable-sted baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 2,14 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på webstedet med Pressable-vært, registrerede Uptime Robot 100 procent oppetid, og StatusCake registrerede 99,96 procent oppetid.

Prisfastsættelse

De pressbare planer starter fra $ 25 om måneden for deres personlige plan og går op til $ 3.000 om måneden for deres VIP 4-plan. Tilpassede planer kan også bygges, hvis dine behov ikke matcher nogen af ​​de foruddefinerede indstillinger.

I modsætning til nogle af de andre indstillinger i denne vejledning, giver planen for indgangsniveau på $ 25 fra Pressable dig mulighed for at oprette op til fem WordPress-websteder i stedet for kun en. Du skal dele din kvote på 60.000 månedlige sidevisninger mellem disse fem steder, men hvis du vil være vært for flere websteder på en konto, skal den ubegrænsede lagerplads og båndbredde komme godt med.

Rabatter er tilgængelige, hvis du vælger at betale årligt i stedet for månedligt, og der er en 90-dages tilbagebetalingsgaranti, så du kan se selv, om kundeservice, der kan presses, lever op til markedsføringskravene.

Konklusion, der kan presses

Trykbare er rigtige, når de siger, at de fleste af de bedst styrede WordPress-værter tilbyder den samme slags funktioner, så det er godt at se, at de aktivt prøver at skille sig ud fra mængden ved at tilbyde ekstramateriale, som deres kunder bør finde nyttige.

Besøg Pressable-webstedet.

SiteGround

Nogle betragter muligvis ikke SiteGround som et ægte administreret WordPress-hostingfirma, da de tilbyder hosting til en række forskellige websteder udover dem, der drives af WordPress. De fortjener dog et sted i denne vejledning, da de også har nogle veludstyrede og velovervejede administrerede WordPress-hostingplaner sammen med deres relativt lave generiske fælles hosting.

SiteGround WordPress Hosting

Funktioner

Du får meget for dine penge, når du vælger en af ​​de styrede WordPress-hostingplaner fra SiteGround, især sammenlignet med nogle af de andre muligheder i denne guide.

Hvis du beslutter at gå med SiteGround, vil du have et stort hostingfirma, der giver dig adgang til masser af ressourcer, herunder et omfattende bibliotek med online-dokumentation, velbemannede hjælpe-skranke og den oplevelse, der kommer fra hosting tusinder af steder i alle former og størrelser. Selv for nogle kan ideen om at have tillid til dit websted med et mindre, mere boutiquefirma være at foretrække.

Kernefunktioner

Her er et kig på kernefunktionerne, som SiteGround-kunder får adgang til, før vi går videre til højdepunkterne fra denne virksomhed:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Gratis WordPress-webstedsmigrering på mellem- og top-tier-planer (dette er ikke tilgængeligt på entry-level-planen, men et gratis plugin er tilgængeligt for at hjælpe med migrering, og det fungerer godt).
 • Daglige sikkerhedskopier på websider og on-demand-sikkerhedskopier i mellem- og top-plan-planer.
 • Hjemmeside iscenesættelse af mellem- og øverste plan.
 • SFTP-adgang til dit websted.
 • Databaseadgang via phpMyAdmin.
 • WordPress-softwareopdateringer administreret af SiteGround med valgfri plugin-opdateringer.
 • Valg af fire datacenters placeringer på tre kontinenter.
 • 24/7 support via live chat support, telefon og billetter til alle planer.
 • Gratis CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite tilgængelig på alle planer.

Nogle af højdepunkterne fra SiteGround-hostingplanerne inkluderer:

24/7 support

Alle de bedst styrede WordPress-hostingfirmaer tilbyder døgnet rundt support i en eller anden form, men det er sjældent at se 24/7 live chat-, billet- og telefonstøtte tilgængelig på alle planer, inklusive indstillingerne på entry-level. Som SiteGround-bruger er det nøjagtigt at sige, at live chat-kanalen er meget lydhør, og personalet er meget nyttigt, når det kommer til at løse problemer og besvare spørgsmål.

Automatiske WordPress-opdateringer og sikkerhedskopieringer

Selv på den relativt billige pris på entry-level-planen får SiteGround-kunder adgang til nogle nyttige administrerede hostingfunktioner. Opdateringer til WordPress-softwaren er som standard taget hånd om, og der er også muligheden for at lade SiteGround også håndtere plugin-opdateringer. Dit websted sikkerhedskopieres automatisk hver dag, hvis du vælger SiteGround, selvom hvis du er på entry-level-planen, bliver du nødt til at betale et gebyr for at få en sikkerhedskopi gendannet.

WordPress Websteds installationsguide

Hvis du er ny på WordPress, vil du sætte pris på at kunne have WordPress forudinstalleret på din hosting-konto, når du tilmelder dig. Ikke kun det, men du får også adgang til SiteGround WordPress Starter-funktionen, der leder dig gennem processen med at konfigurere dit websted, vælge et tema og aktivere nogle nyttige plugins. SiteGround-hostede websteder har også et valgfrit brugerdefineret dashboard, der sigter mod at forenkle processen med at styre et WordPress-sted.

Funktioner resume

Med planer, der dækker websteder og målgrupper i alle størrelser, er der masser af plads til at vokse gennem SiteGround-planerne, efterhånden som dine behov stiger. Imidlertid er deres indgangsplan en god værdi for at nyde mange af fordelene ved administreret WordPress-hosting, herunder adgang til 24/7 support på tværs af tre kanaler og masser af nyttig dokumentation.

Hvis du vil vide mere om denne vært, kan du se en detaljeret oversigt over deres planer, funktioner og ydeevne i vores SiteGround StartUp, GrowBig og GoGeek sammenligning.

SiteGround-hastighed og oppetidstest

Som nævnt har SiteGround masser af forskellige planer til en række prispoint. I denne vejledning var de anvendte data fra Review Signal under $ 25-a-month kategori, som testede $ 19,95-om-måneden SiteGround mellemstat GrowBig-plan. Selv om denne plan er noteret som $ 19,95 om måneden, kan nye kunder i øjeblikket få den for $ 5,95 per måned for deres første faktura på op til 36 måneder.

I disse test registrerede Review Signal-teamet en gennemsnitlig responstid på 407 millisekunder i Load Storm-testen, der blev skaleret fra 500 til 2.000 brugere, der fik adgang til teststedet, der er vært af SiteGround..

I en Load Impact-test, der blev skaleret fra en til tusind brugere i løbet af 15 minutter, var den maksimale gennemsnitlige belastningstid 754 millisekunder.

Ifølge WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for SiteGround-webstedet baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 1,43 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på det SiteGround-hostede websted, registrerede Uptime Robot 99,993 procent oppetid, og StatusCake registrerede 100 procent oppetid.

Du kan se, hvordan disse resultater sammenligner med de andre administrerede WordPress-værter i denne vejledning i afsnittet om testresultater om sammenligning nær slutningen af ​​denne artikel.

Prisfastsættelse

SiteGround-styrede hostingplaner starter ved $ 11,95 om måneden for startup-planen på startniveau.

For at få adgang til hovedparten af ​​de SiteGround-styrede hostingfunktioner anbefales imidlertid mellemsteg $ 19,95 GrowBig-plan. Det er værd at nævne igen, at SiteGround tilbyder nogle dybe rabatter til nye kunder, hvilket reducerer prisen på GrowBig-planen til kun $ 5,95 for din første faktura på op til 36 måneder i længden.

Valg af GrowBig-plan giver dig mulighed for at oprette et ubegrænset antal WordPress-websteder på din konto. Du får også 20 GB lagerplads og uovervåget båndbredde med planen designet til at håndtere omkring 25.000 månedlige besøg på alle dine websteder.

Konklusion af SiteGround

SiteGround tilbyder god værdi, funktionsrig styret WordPress-hosting med generøse kvoter. Purister er muligvis ikke tilfredse med deres optagelse i denne guide, da de ikke er et WordPress-hostingfirma, men for næsten alle andre med mindre krævende krav er de værd at se nærmere på.

Besøg SiteGround-webstedet.

Pantheon

Ud over de funktioner, der findes i typiske administrerede WordPress-hostingplaner, har Pantheon også et antal udviklerfokuserede værktøjer og tjenester, der udvider deres appel. Nogle eksempler inkluderer: Udvikling, test og levende miljøer for hvert sted; versionskontrolværktøjer til sporing af ændringer mellem miljøer; og avanceret webstedsrapportering for at hjælpe udviklere med at overvåge, reparere og optimere deres websteder mere effektivt.

Ved siden af ​​WordPress-hostingplanerne har Pantheon også WooCommerce-optimerede planer for alle, der driver en online butik, der bruger WordPress.

Pantheon-billede

Funktioner

Pantheon er et populært valg blandt udviklere, og deres funktionsliste afspejler dette. Et højdepunkt i denne henseende er tilgængeligheden af ​​New Relic og dens evne til at tilvejebringe en dybtgående webstedsanalyse og rapportering. Takket være dette er forbedring af stedets ydeevne og pletfinding og rettelse af problemer i udviklings- og testmiljøerne, før de bliver skubbet til livewebstedet noget, der er tilgængeligt for Pantheon-kunder.

Kernefunktioner

Før vi ser på nogle af de mest interessante aspekter af Pantheon, her er en hurtig oversigt over de kernefunktioner, der er tilgængelige på alle deres planer:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Administreret WordPress-websteds migration til Pantheon.
 • Natlige automatiserede sikkerhedskopier af websteder og manuelle sikkerhedskopieringer.
 • Udvikling, test og levende miljøer for hvert websted – med versionskontrol.
 • WordPress-software og plugin-opdateringer administreret af Pantheon.
 • Datacenter i Iowa, USA med global CDN inkluderet i alle planer og europæisk serverindstilling for Enterprise-kunder.
 • 24/7 support via live chat support, telefon, billetter og videokonferencer til alle planer.
 • Gratis global CDN-brug leveret af hurtigt.
 • WordPress Multisite.
 • Websteder, der er vært på Google Cloud Platform.

Nogle af højdepunkterne fra Pantheon WordPress administrerede hostingplaner inkluderer:

WordPress Website Portfolio Management

Hvis du vil administrere flere WordPress-websteder, bør Pantheon Website Portfolio Management-funktionen være af interesse. Denne funktion kaldes Upstreams og tillader centraliseret styring af flere WordPress-websteder.

Selvom den ikke er tilgængelig som standard på entry-level-planerne, hvis ideen om at oprette webstedsskabeloner til at hjælpe dig med hurtigt at oprette nye websteder lyder tiltalende, samt muligheden for at skubbe ændringer til alle disse websteder på én gang, så er dette en af ​​grundene for at se nærmere på Pantheon.

Professionelle udviklerværktøjer

Som nævnt får Pantheon-kunder adgang til et godt udvalg af udviklerfokuserede værktøjer og funktioner. Ud over rapporteringen om New Relic, der hjælper med tidligere nævnt webstedsoptimering, findes der også fuldtekstsøgning af indhold og dokumenter via Solr på Performance-planerne.

Dækningsbeskyttelse

Medmindre du er på basisplanen på indgangsniveauet, er der ingen grund til at bekymre dig om faktureringsproblemer, hvis dit websted får en engangs trafikstigning, da alle Pantheon Performance-planer inkluderer Overage Protection. For kunder på basisplanen er gebyrer for overskydende beløb $ 2,50 pr. Tusinde besøg pr. Faktureringsperiode. I modsætning til nogle andre administrerede værter er der imidlertid ingen båndbreddegrænser for nogen af ​​Pantheon-planerne.

Funktioner resume

Pantheon-funktionerne sikkerhedskopierer deres påstande om at være et udviklingsfokuseret administreret WordPress-hostingfirma. Hvis du laver en masse arbejde på dit websted, så som at redigere kode, teste nye plugins og andre opgaver udover indholdsoprettelse, være i stand til hurtigt at flytte data mellem de tre forskellige miljøer såvel som de andre udviklerfunktioner , gør Pantheon til en vært, som du muligvis vil overveje.

Pantheon-hastighed og oppetidstest

Til de gennemgangssignaltest, der blev brugt i denne sammenligning, blev $ 30-måneden på indgangsniveau Pantheon Basic-testen testet i $ 25-til- $ 50 pr. Måned-kategori.

Under Load Storm-testen, der blev skaleret fra 500 til 2.000 brugere, der fik adgang til det Pantheon-hostede sted, blev en gennemsnitlig responstid på 134 millisekunder registreret af Review Signal-teamet.

I Load Impact-testen, der blev skaleret fra en til tusind brugere i løbet af 15 minutter, var den gennemsnitlige maksimale belastningstid 28 millisekunder.

I henhold til resultaterne af WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for Pantheon-webstedet baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 0,82 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på det Pantheon-hostede websted, registrerede begge Uptime Robot og StatusCake 100 procent oppetid.

Prisfastsættelse

Grundlæggende Pantheon-plan er tilgængelig for $ 50 per måned og inkluderer 25.000 månedlige besøg, 125.000 sider serveret og 20 GB lagerplads. Du kan være vært for op til fem domæner på denne plan, og der er ingen grænser for båndbredde.

Hvis du imidlertid ønsker at bruge nogle af de mere interessante funktioner, såsom New Relic-performanceovervågning, Overage Protection og Solr-fuldtekstsøgning, skal du vælge en af ​​de ydelsesplaner, der starter ved $ 175 om måneden.

Pantheon Konklusion

For alle, der har brug for adgang til de udviklerfokuserede funktioner i Performance-planerne og er villige til at betale deres højere priser, kan Pantheon være en god løsning.

Hvis funktionerne i Pantheon entry-level Basic hosting plan opfylder dine krav, kan du dog opleve, at svinghjul, Kinsta og WP Engine tilbyder bedre værdi for pengene.

Selv hvis du leder efter en administreret hostingplan på entry-level, har Pantheon nogle funktioner, der ikke er bredt tilgængelige andre steder, så sørg for at undersøge nøjagtigt, hvad de har at tilbyde, før du ignorerer deres grundlæggende plan.

Det er også værd at påpege, at Pantheon giver dig mulighed for at tilmelde dig gratis og oprette et websted, du kan arbejde på, før du er klar til at begynde at betale og få det til at blive live. Dette skulle give dig en god mulighed for at udvide funktionerne i denne vært.

Besøg Pantheon-webstedet.

Presslabs

Presslabs administrerede WordPress-hostingplaner er ikke billige, men selv deres entry-plan har en generøs månedlig sidevisningsgodtgørelse. De hævder også at være eksperter i håndtering af de mest komplekse WordPress-opsætninger. Dette kombineret med deres andre funktioner gør Presslabs til et firma, som ejere af websteder med høj trafik muligvis ønsker at vælge som deres vært.

Tryk på billede

Funktioner

Da Presslabs er fokuseret på at være vært for komplekse og travle websteder, giver de deres kunder nyttige værktøjer til overvågning og optimering af deres websteder. En del af dette inkluderer udpakning af data fra deres logfiler og præsentation af dem i formater, der er lettere at forstå og fortolke end de rå data.

På grund af dette kan du hurtigt se oplysninger såsom antallet af forespørgsler, langsom forespørgsler og hukommelsesforbrug på dit websted og dets komponenter. Så hvis du leder efter en vært, der vil hjælpe dig med at være proaktiv, når det kommer til at forbedre ydelsen på dit websted, skal disse Presslabs-funktioner være attraktive.

Kernefunktioner

Ud over funktionsovervågnings- og optimeringsfunktioner dækker Presslabs alt det væsentlige:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Gratis WordPress-webstedsmigration til Presslabs.
 • Automatisk sikkerhedskopi af webstedet hvert 15. minut.
 • Iscenesættelsesmiljø for websted.
 • Gitea-adgang til dit websted (ingen SFTP-adgang).
 • Ingen direkte databaseadgang.
 • Administrerede WordPress-softwareopdateringer.
 • Valg af ni datacenters placeringer.
 • E-mail-support i åbningstider og telefonisk telefonsupport til kritiske problemer.
 • Internt CDN med ubegrænset båndbredde til alle planer.
 • HTTP / 2.0.
 • En hundrede procent offentlig aftale om serviceniveau på uptime-websted (SLA).

Nogle af højdepunkterne fra Presslabs inkluderer:

Support til Pro-udgivere

Presslabs ‘vigtigste forskelspunkt er deres fokus på det, de kalder pro-udgivere. Så hvis dit websted får en masse trafik, uanset om det er unikke besøgende eller flere sidevisninger pr. Besøg, optimeres Presslabs-planerne til at imødekomme dine krav.

Casestudier og dokumentation

For dem, der virkelig gerne vil undersøge deres muligheder, inden de vælger, snarere end bare at tilmelde sig en vært, der opfylder deres budget, har Presslabs-webstedet masser af oplysninger om deres WordPress-hostingmiljø, såvel som casestudier for klienter, der hjælper dig med tag en beslutning.

Funktioner resume

Efter at have undersøgt Presslabs ser det ud til, at de er egnede til vigtige websteder med stor trafik. Rapporterings- og overvågningsværktøjer, du får adgang til, samt funktioner som hyppige sikkerhedskopier og ubegrænset CDN-båndbredde, validerer deres påstande om at være vært for pro-udgivere. Manglen på 24/7 telefon- eller live chat support kan dog være en dealbreaker for nogle.

Presslabs hastighed og oppetid test

Mens Presslabs har en indgangsniveau på $ 99 pr. Måned forlagsplan, testede evalueringssignal-teamet Presslabs $ 2.500 pr. Måned Enterprise plan i Enterprise hosting testkategorien.

I Enterprise-kategorien blev antallet af brugere, der har adgang til webstedet i Load Storm-testen, skaleret fra 500 til 10.000, og en gennemsnitlig responstid på 208 millisekunder blev registreret for det sted, som Presslabs er vært for.

I Enterprise-kategorien Load Impact-test, der blev skaleret fra en til 5.000 brugere i løbet af 15 minutter, var den højeste gennemsnitlige belastningstid for Presslabs-stedet 170 millisekunder.

Ifølge WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for Presslabs-webstedet, baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 0,74 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på Presslabs-webstedet, registrerede begge Uptime Robot og StatusCake 100 procent oppetid.

Prisfastsættelse

Presslabs-planerne starter ved $ 99 om måneden for udgangsplanen for indgangsniveau, som har et relativt højt sideforhold på 150.000. Båndbredde, inklusive brug af CDN, måles ikke, og du får også 5 GB lagerplads til dit websted og dets filer. Der er en separat godtgørelse for databasen, som er 500 MB i Publisher-planen.

Efter udgiftsplanen på entry level er der planerne Publisher Plus og Publisher Pro, og deres priser starter henholdsvis på $ 299 og $ 599 om måneden. Disse højere priser inkluderer større sidevisninger, opbevaring og databasetillæg samt support til WordPress Multisite. Interessant nok kan WooCommerce kun bruges i den øverste Publisher Pro-plan.

Hvis du overskrider din kvotering af sidevisning, begynder overskudsgraden at være $ 0,30 for hver tusinde yderligere sidevisninger.

Som mange af de bedst styrede WordPress-hostingudbydere tilbyder Presslabs en brugerdefineret virksomhedstjeneste, der kan skræddersys til at imødekomme hver kundes behov.

Presslabs Konklusion

Med deres startniveau-plan, der starter ved $ 99 om måneden, og som har en relativt høj 150.000 sidevisningsgodtgørelse og ubegrænset båndbredde, bør Presslabs være af interesse for ejere af travle websteder. Ud over dette har de også alle de funktioner, du kunne forvente af et premium WordPress-hostingfirma – plus nogle nyttige overvågningsværktøjer.

Hvis du vil prøve Presslabs uden at foretage en betaling, kan du tilmelde dig en gratis udviklerkonto og begynde at arbejde på dit websted. Hvis du er tilfreds med tjenesten, kan du tilmelde dig en plan og gøre webstedet offentligt tilgængeligt.

Besøg Presslabs-webstedet.

Pagely

Pagely var det første firma, der tilbyder administreret WordPress-hosting, og selvom de ikke var inkluderet i de seneste Review Signal-tests, fortjener de bestemt et sted i enhver artikel om denne type service.

Fokusér nu på at levere high-end hosting. Deres priser starter på $ 199 om måneden for VPS-planerne og går op til $ 20.000 om måneden for deres Pulsar-planer.

Dette kan virke dyrt, men hvis dit websted kræver, at de bedste hostingpenge kan købe, og du gerne vil være med i de førende virksomheder, der har tillid til deres websted med Pagely, herunder Disney, Booking.com og Experian, fortjener denne vært din opmærksomhed.

Pagtbillede

Funktioner

Med Pagely er fokus på at levere den bedst mulige ydelse til dit websted. Tilbud for hosting til alle typer WordPress-websteder, inklusive WooCommerce-butikker og udgivere af medieindhold som video, er det værd at overveje, om dit budget kan rumme deres planer.

Kernefunktioner

Som en avanceret vært har Pagely sigte på at give dig alt dit websted måtte have brug for, herunder:

 • Gratis SSL-certifikat.
 • Gratis WordPress-webstedsmigration til Pagely.
 • Automatiske daglige sikkerhedskopier på websider.
 • Iscenesættelsesmiljø for websted.
 • SFTP-adgang til dit websted.
 • Databaseadgang via phpMyAdmin eller en ekstern MySQL-klient.
 • Administreret WordPress-software og plugin-opdateringer.
 • Valg af 14 datacenters placeringer.
 • Live chat og Slack support i åbningstider og 24/7 billetsupport (telefonisk support tilgængelig på udvalgte planer).
 • AWS CloudFront CDN på alle planer.
 • HTTP / 2.0.
 • 100 procent garanti på webstedets tilgængelighed.
 • Kundesider, der er vært i Amazon Web Service (AWS) -arkitekturen.

Nogle af højdepunkterne fra den Pagely administrerede hostingtjeneste inkluderer:

Performance Optimization

For at sikre, at dit websted er hurtigt og sikkert, skal du pagely sørge for ydelsesoptimering og kodevurderinger samt styre WordPress-software og plugin-opdateringer. De har deres egen pakke værktøjer til cache-websted, optimering af billeder og netværkssikkerhed.

Tilpasning til kundebehov

De relativt høje startpriser på Pagely-planerne betyder, at de kan tilpasse deres service til at imødekomme hver enkelt kundes behov. Hvis du mener, at du har krævende eller komplekse hostingbehov, skal du tydeligt angive, at de vil arbejde sammen med dig for at levere en løsning, der opfylder dine krav.

Brug af Amazon Web Services Arkitektur

Mens nogle administrerede WordPress-værter, såsom Flywheel og Kinsta, nu bruger Google Cloud Platform, har Pagely samarbejdet med Amazon Web Services for at levere cloud-hosting på en avanceret infrastruktur.

Funktioner resume

Medmindre du virkelig kræver det bedste til dit websted, er Pagely ikke for nybegynderbloggere og små webstedsejere.

Men hvis du har vokset ud af din nuværende hosting-ordning, har Pagely alt på plads for at sikre, at dit websted er godt styret, hurtigt og sikkert.

Pagely hastighed og oppetidstest

Som nævnt var Pagely ikke inkluderet i 2019-test-signal-hosting-testene, så der er ikke nogen hastighed og oppetidsdata til dem. Baseret på deres omdømme, klientliste og sæt af funktioner skal du dog ikke være i tvivl om deres ydelse.

Prisfastsættelse

Pagely VPS-planerne er deres hosting-muligheder på entry-level, og priserne starter ved $ 199 om måneden. På VBurst 1-planen kan du installere op til fem tilfælde af WordPress med 30 GB lagerplads, 20 GB båndbredde og 150 GB CDN-brug. I modsætning til mange andre værter begrænser Pagely ikke antallet af sidevisninger eller besøg, som dit websted kan modtage.

Efter VPS-planerne er der Enterprise-niveauet, der starter ved $ 2.500 om måneden, og derefter Elite Publisher Pulsar-niveauet, der starter ved $ 20.000 om måneden. Hvis disse indstillinger ikke giver tilstrækkelig kraft til dit websted, kan den snart-frigivne NorthStack Serverless-hosting være det, du leder efter.

Rigtig konklusion

På grund af deres omdømme og mange års erfaring med hosting, skal Pagely være inkluderet i enhver diskussion om administreret WordPress-hosting.

Mens deres planer ikke længere er rettet mod små webstedsejere, hvis du har et stort budget, og dit websted modtager millioner af sidevisninger eller mere hver måned, skal du bestemt komme i kontakt med Pagely.

Besøg webstedet Pagely.

WordPress VIP

WordPress VIP er den administrerede hostingtjeneste fra Automattic, teamet bag WordPress.com-platformen. Grundlægger og administrerende direktør af Automattic, Matt Mullenweg, er også medstifter af WordPress, så hvis du gerne vil udskære mellemmænd og være vært for din hjemmeside hos et firma, der har været involveret i WordPress fra første dag, kunne denne vært være du. Som vi snart ser, på grund af dets høje priser, er WordPress VIP bestemt ikke for alle.

WordPress VIP Hosting

Funktioner

WordPress VIP-tjenester er rettet mod avancerede WordPress-websteder, der har brug for mere kraft og ydeevne end almindeligt administreret WordPress-hosting kan give – og funktionerne og priserne afspejler dette.

WordPress VIP har også strenge kodningsstandarder og tager ikke bare nogen form for WordPress-websted. For at give dig en idé om, hvilke typer websteder de er vært, inkluderer nogle af deres højprofilerede kunder New York Post, USA Today Sports og News Corp Australien.

Kernefunktioner

WordPress VIP leverer en helt skræddersyet og skræddersyet hosting-service, så uanset hvilke funktioner et websted har brug for, kan de levere dem. På grund af dette skal alle funktioner fra de andre administrerede WordPress-værter i denne sammenligning være tilgængelige, hvis du tilmelder dig WordPress VIP.

Nogle af højdepunkterne fra WordPress VIP-hosting inkluderer imidlertid:

Evaluering af pre-onboarding-websted

Inden WordPress VIP endda påtager sig en ny klient, foretager de en grundig evaluering af det eksisterende websted. Dette inkluderer en revision af det nuværende websted og dets kodebase fra et sikkerheds- og performance-perspektiv. Deres team af WordPress-eksperter fremsætter derefter en anbefaling for at gå videre, og om det inkluderer partnerskab med WordPress VIP eller ej.

Detaljeret projektplanlægning og -udvikling

Hvis du bliver accepteret af WordPress VIP, fortsætter deres engagement i dit projekt. Mere end blot en web-hosting-udbyder sigter WordPress VIP at være partnere med deres klienter og vil støtte dem med planlægning af migreringen til deres platform.

De kan også hjælpe med at oprette et nyt websted eller optimere et eksisterende websted. De giver uddannelse til klienter, udviklere, redaktører og administratorer i, hvordan man også bruger WordPress effektivt.

Ubegrænset og administreret alt

For at levere det bedst mulige hostingmiljø administrerer WordPress VIP alle aspekter af et websted, herunder sikkerhedskopier, opdateringer og sikkerhed. Der er ingen båndbredde, lager eller besøgende kvoter at bekymre sig om hverken.

Funktioner resume

Den selektive tilgang til nye kunder eller partnere betyder, at WordPress VIP kun er vært for de websteder, der er bedst egnet til deres service. Så selvom de fleste websteder ikke er egnet til WordPress VIP-hosting, hvis du gør det gennem udvælgelsesprocessen, vil dit websted være i meget sikre hænder.

WordPress VIP-hastighed og oppetidstest

WordPress VIP blev inkluderet i Enterprise-kategorien af ​​Review Signal-testene, og $ 5.000-pr. Måned blev vurderet.

I Enterprise-kategorien blev Load Storm-testen skaleret fra 500 til 10.000 brugere, der adgang til WordPress VIP-webstedet, hvor en gennemsnitlig responstid på 100 millisekunder blev registreret.

I Enterprise-kategorien Load Impact-test, der blev skaleret fra en til 5.000 brugere i løbet af 15 minutter, var den gennemsnitlige maksimale belastningstid 67 millisekunder for WordPress VIP-webstedet.

I henhold til WebPageTest.org-testene var den gennemsnitlige belastningstid for WordPress VIP-webstedet, baseret på de tidspunkter, der blev registreret fra 11 steder rundt om i verden, 0,91 sekunder.

Under de to oppetidstest, der blev udført på WordPress VIP-webstedet, registrerede både Uptime Robot og StatusCake 100 procent oppetid.

Prisfastsættelse

Fordi WordPress VIP opretter skræddersyede hostingpakker til deres klienter, offentliggøres der ingen priser på deres hjemmeside. Efter at have undersøgt ser det imidlertid ud som om WordPress VIP-priserne spænder fra $ 5.000 om måneden til $ 25.000 om måneden plus et initialt installationsgebyr, der kan være så højt som $ 5.000. Selvom tjenesten som nævnt inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring plus praktisk onboarding, migrering og styring af dit websted.

WordPress VIP-konklusioner

WordPress VIP ser ud til at være det bedste af det bedste, når det kommer til styret WordPress-hosting. Selvom du leder efter top-of-the-range hosting, skal du bestemt inkludere WP Engine og Pagely i din overvejelse.

Som de skræddersyede tjenester fra disse to værter, er WordPress VIP tilpassede planer og pakker designet til at give dig alt, hvad dit websted har brug for. Takket være ansøgningen og kun invitationen til at påtage sig nye klienter, for ikke at nævne de høje priser, vil WordPress VIP ikke være en mulighed for de fleste websteder. Det er dog interessant at se, hvad der er tilgængeligt fra WordPress-top-of-the-range-hosting.

Besøg WordPress VIP-webstedet.

WordPress Administreret Hosting Hastighedstestresultater Opsætning

Tak igen for det store arbejde, der er gennemført af Review Signal, er det muligt at se, hvem der tilbyder den hurtigst styrede WordPress-hosting på tværs af en række tests. Nedenfor er et resumé af resultaterne fra værterne i vores guide:

 • SiteGround: Load Storm test 407 ms – Load Impact 745 ms – WebPageTest.org 1,43 sekunder.*
 • Svinghjul: Load Storm-test 1.790 ms – Load Impact 2.940 ms – WebPageTest.org 1,27 sekunder.*
 • Kinsta: Load Storm 505 ms – Load Impact 619 ms – WebPageTest.org 1,34 sekunder.*
 • Trykbar: Load Storm 457 ms – Load Impact 758 ms – WebPageTest.org 2,14 sekunder.*
 • WP Engine: Ikke medtaget i 2019 Review Signal tests.
 • Pantheon: Load Storm 134 ms – Load Impact 28 ms – WebPageTest.org 0,82 sekunder.*
 • Presslabs: Load Storm 208 ms – Load Impact 170 ms – WebPageTest.org 0,74 sekunder.†
 • Sagt: Ikke inkluderet i 2019 Review Signal tests.
 • WordPress VIP: Load Storm 100 ms – Load Impact 67 ms – WebPageTest.org 0,91 sekunder.†
 • De planer, der blev testet fra SiteGround, Flywheel, Kinsta, Pressable og Pantheon, faldt i enten kategorien under 25 dollar om måneden eller $ 25 til $ 50 per måned. På grund af dette blev Load Storm-testene for disse værter skaleret fra 500 brugere op til 2.000 brugere, mens Load Impact-testene blev skaleret fra en bruger op til tusind brugere.

† De testede planer fra Presslabs og WordPress VIP var Enterprise-planer, og derfor blev Load Storm- og Load Impact-testerne skaleret op til henholdsvis 10.000 og 5.000 brugere.

På grund af det forskellige antal brugere i Load Storm- og Load Impact-testene for $ 50-og-under-kategorien og Enterprise-kategorien, kan resultaterne mellem disse to typer planer ikke sammenlignes direkte.

Som du kan se af resultaterne, får du generelt, hvad du betaler for med hensyn til ydeevne, med indgangsniveauet for svinghjulet – en af ​​de lavest mulige muligheder – der kommer ind med nogle af de langsomste tider i Load Storm og Load Effekttest, mens den dyreste WordPress VIP-service havde nogle af de bedste scoringer.

Det er dog ikke så lige som det, da SiteGround GrowBig-planen – som er den billigste mulighed inkluderet – gjorde det relativt godt i Load Storm- og Load Impact-testene.

Alle websteder og deres målgrupper er forskellige, så dine resultater vil variere. De fleste af disse værter tilbyder dog en slags pengene-tilbage-garanti, så du har muligheden for at teste dit websted risikofri med disse værter.

Afsluttende tanker

Som du kan se, er der meget at tage højde for, når du vælger en administreret WordPress-vært til dit websted.

Det er vigtigt at have et hurtigt indlæst websted, men at få adgang til de rigtige funktioner kan være lige så meget, især hvis du har særlige krav, såsom at være i stand til at være vært for dit websted på et ikke-standardiseret sted, eller har brug for evnen til sikkert del testwebsteder med dine klienter.

Forhåbentlig har denne guide givet dig alle de nødvendige oplysninger til at tage en informeret beslutning om, hvilken administreret WordPress-vært du skal vælge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map