4 alternativat më të mira në Bluehost për WordPress Hosting – Krahasuar (2020)

Marrëveshjet me WordPress


Duke kërkuar për alternativat më të mira Bluehost?

Bluehost janë një nga hostet më të njohur në internet atje. Ata bëjnë një punë të shkëlqyeshme për të bërë procesin e fillimit të një uebsajti sa më të thjeshtë që të jetë e mundur, e cila është pjesë e pse ata e bënë atë në listën tonë të hosteve të rekomanduara të përbashkëta.

Por ndërsa Bluehost janë padyshim një nga hostet më miqësorë për përdoruesit, ato nuk janë gjithmonë opsioni më i mirë kur bëhet fjalë për performancën dhe mbështetjen, pasi do të diskutoj në një sekondë.

Nëse keni probleme me Bluehost, ose nëse doni thjesht të shihni cilat janë opsionet tuaja, ekzistojnë disa alternativa të shkëlqyera atje që mund të përmirësohen në pikat e dobëta të Bluehost në rreth të njëjtës pikë çmimi.

Në këtë post, unë do të gërmoj në katër alternativat më të mira Bluehost – dy do të bëjnë një alternativë të mirë për planet e lira të përbashkëta të Bluehost, ndërsa dy të tjerat janë mundësi të mira për kalimin nga planet e WordPress të menaxhuara të Bluehost (WP Pro).

Pse të shqyrtojmë alternativat Bluehost?

Para se të futemi në anën e poshtme, le të flasim për atë që bën Bluehost mirë.

Bluehost ka një pult të shkëlqyeshëm kontrolli pritës dhe gjithashtu bën shumë për të thjeshtuar procesin e krijimit të një faqe në internet WordPress. Nëse jeni fillestar, Bluehost e bën atë sa më të thjeshtë të jetë e mundur për të krijuar një faqe në internet, e cila është e mrekullueshme.

Bluehost gjithashtu bën një punë të mirë në ndërtimin e tipareve të vlerës së shtuar, madje edhe në planet e tyre të lira. Për shembull, do të merrni tipare të tilla si:

 • çertifikata falas SSL
 • azhurnime automatike të WordPress
 • caching të integruar
 • faqet e vënies në skenë.

Disa nga këto, posaçërisht në skenë, nuk janë zakonisht të disponueshme në plane me çmime të ngjashme.

Megjithatë …

Pasi të kaloni procesin e fillimit të faqes tuaj dhe të shikoni përtej këtyre karakteristikave, mund të filloni të vini re disa nga zonat ku Bluehost nuk janë aq të fortë.

Performance

Së pari, shumë njerëz raportojnë herë të ngarkesës suboptimal të faqeve në krahasim me disa nga alternativat e tjera Bluehost në këtë listë. Për shembull, në standardet e performancës së ReviewSignal për vitin 2018 (vitin e fundit që mori pjesë Bluehost), Bluehost performoi dobët në baterinë e testeve që ekzekuton ReviewSignal.

Nga ana tjetër, shumë nga alternativat e kësaj liste performuan mjaft mirë në ato teste.

Pra, nëse vlerësoni herë ngarkesën e faqeve, ju ndoshta mund të bëni më mirë për paratë tuaja.

mbështetje

Së dyti, shumë përdorues kanë probleme me mbështetjen e Bluehost. Në sondazhin e hostimit të CodeinWP për 2018 mbi mbi 830 përdorues të WordPress, Bluehost shënoi vetëm një 3.2 (nga pesë) kur ishte në pyetje mbështetja e përgjithshme. Cilësia e tyre mbështetëse specifike për WordPress nuk ishte shumë më e mirë, në 3.4.

Përsëri, ju mund të gjeni hoste në pika të ngjashme çmimesh që ofrojnë mbështetje më të mirë, si në përgjithësi, ashtu edhe për WordPress.

Çmimeve

Më në fund, ndërsa çmimet e Bluehost janë përgjithësisht mjaft konkurruese, ato kërkojnë që ju të regjistroheni për kushte më të gjata nëse dëshironi të merrni marrëveshjet më të mira. Në fakt, për çmimin më të ulët absolut, ju duhet të angazhoheni për tre vjet në një kohë. Nëse nuk ju pëlqen kjo, shumica e këtyre alternativave ju lejojnë të paguani çdo muaj pa një rritje të madhe të çmimit.

Typefarë lloji i alternativës bluhur ju duhet?

Nëse jeni përdorues i WordPress, Bluehost ofron dy plane që mund t’ju interesojnë.

Së pari, ju keni planet e lira të përbashkëta të WordPress, të cilat fillojnë me më pak se 5 dollarë në muaj. Këto plane të përbashkëta janë ato që zgjedhin shumica e përdoruesve të Bluehost.

Nëse keni nevojë për pak më shumë fuqi, ju gjithashtu mund të përdorni / marrë parasysh vlerësimin më të çmuar të Bluehost WP Pro që WordPress menaxhoi WordPress planifikon rishikimin tonë. Këto plane fillojnë pak më lart (rreth 20 dollarë në muaj me çmim promo), por ofrojnë performancë të përmirësuar dhe më shumë karakteristika, përfshirë azhurnimet automatike.

Unë do të ndaj alternativat për të dy.

Dy alternativat më të mira për mbajtjen në shtëpi të lirë të Bluehost

Nëse jeni duke e konsideruar apo duke konsideruar një pritje të lirë të përbashkët të Bluehost, këto janë dy alternativat më të mira për ju…

1. SiteGround

SiteGround

SiteGround janë një nga opsionet më të mira atje për pritjen e përbashkët të WordPress. Ata arrijnë të arrijnë një ekuilibër të mirë të:

 • herë të shpejtë të ngarkesës së faqes
 • mbështetje cilësore
 • një dashboard hostesh i ndërtuar me porosi
 • tipare të dobishme.

Për shkak se ata ofrojnë një numër të mirë të karakteristikave të menaxhuara në planet e tyre të përbashkëta, SiteGround mund të bëjë një alternative të mirë për të dy planet e përbashkëta të lira të Bluehost dhe planet WP Pro.

Për shembull, do të keni akses në veçori të tilla si:

 • çertifikata falas SSL
 • faqet e vënies në skenë
 • azhurnime automatike të WordPress
 • caching të integruar
 • një shtojcë falas për optimizimin e performancës së shoqëruesit SG Optimizer
 • backup automatik ditor.

Planet e SiteGround fillojnë me vetëm 3,95 dollarë me çmim promo. Por kini kujdes që këto çmime do të hidhen pas ciklit të parë të faturimit, për të cilin do të diskutoj më poshtë.

Gmimet e faqes përreth

Shqyrtimi ynë i plotë për SiteGround ��

Whatfarë SiteGround A bën më mirë se sa Bluehost

Së pari, ndërsa Bluehost dhe SiteGround kryesisht kanë barazi të tiparit, SiteGround ofron disa veçori / përfitime që Bluehost nuk i bën:

 • Kopje rezervë automatike dhe sipas kërkesës – Bluehost ofron vetëm këto në planet e tij WP Pro, dhe jo planet e përbashkëta.
 • Migrime falas – Tarifat Bluehost për shërbimin e tij të migracionit (ju mund ta bëni vetë falas, natyrisht).

SiteGround gjithashtu ka performanca më e mirë. Ata fituan statusin e nivelit të lartë në standardet e Rishikimit të Sinjalit dhe ofrojnë një arkitekturë të optimizuar nga performanca, duke përfshirë infrastrukturën e Google Cloud dhe caching Nginx Fast_CGI. Shtojca shoqëruese SG Optimizer gjithashtu ju ndihmon të implementoni shumë praktika më të mira të performancës.

Më në fund, SiteGround ofron mbështetje më të mirë. Në të njëjtën sondazh të CodeinWP, SiteGround shënoi një 4.7 për mbështetje të përgjithshme dhe 4.5 për mbështetje specifike për WordPress, që është shumë më lart se Bluehost (3.2 dhe 3.4, përkatësisht).

Sitefarë SiteGround A është më keq se Bluehost

Me lëshimin e pultit të ri të pritjes së SiteGround, unë mendoj se nuk ka fusha të dukshme ku SiteGround është më i keq se Bluehost kur bëhet fjalë për veçori, performancë ose mbështetje.

Sidoqoftë, një pengesë në SiteGround është çmimi.

Së pari, ndërsa SiteGround ju lejon të presë uebfaqe të pakufizuara në planet e saj të nivelit më të lartë, ato nuk ju japin hapësirë ​​të pakufizuar, siç bën Bluehost. Do të kufizoheni diku midis 10-30 GB hapësirë ​​ruajtjeje.

Së dyti, SiteGround janë më të shtrenjta se Bluehost kur shkoni për të rinovuar. Të dy Bluehost dhe SiteGround ofrojnë çmime të ngjashme promovuese për ciklin e parë të faturimit (i cili mund të jetë deri në tre vjet). Por, pasi të shkoni për të rinovuar, çmimi i planit më të lirë të pakufizuar të SiteGround hidhet në 19,95 dollarë në muaj, ndërsa Bluehost është e drejtë 12,99 dollarë në muaj.

Nëse po mendoni për SiteGround, unë do ju rekomandoja të paguani për tre vjet në front nëse është e mundur, në mënyrë që të mund të futeni në çmimet e promos për aq kohë sa të jetë e mundur.

2. DreamHost

Dreamhost

DreamHost janë një nga hostet më të vjetër të pavarur atje, të nisur në 1996.

Ata ofrojnë plane të përbashkëta të përballueshme, të cilat krahasohen në mënyrë të favorshme me planet e përbashkëta të Bluehost, si dhe një shërbim të menaxhuar të përballueshëm të WordPress, të quajtur DreamPress, i cili qëndron mirë kundër shërbimit WP Pro të Bluehost.

Në këtë pjesë, unë jam përqendruar kryesisht në planet e lira të përbashkëta të DreamHost, megjithëse. Me çmimet nga muaji në muaj që fillojnë me vetëm 4,95 dollarë në muaj, planet e përbashkëta të DreamHost ofrojnë ende veçori të tilla si:

 • Bandwidth i pakufizuar
 • çertifikata falas SSL
 • migrime falas
 • kopje rezervë automatike
 • pult dashuri pritjeje.

DreamHost gjithashtu ofron faturime nga muaji në muaj, të cilat hostet më të lirë të përbashkët nuk i lejojnë. Ja se si lëkundet çmimi:

 • Një faqe në internet – 4,95 dollarë në muaj (muaj nga muaji) ose 2.59 dollarë në muaj (angazhim tre vjeçar).
 • Uebfaqe të pakufizuara – 10,95 dollarë në muaj (muaj për muaj) ose 3,95 $ në muaj (angazhim tre vjeçar).

Hmimi i planit të përbashkët të DreamHost

Shqyrtimi ynë i plotë i DreamHost ��

Whatfarë DreamHost bën më mirë se sa Bluehost

Për sa i përket çmimeve, Bluehost dhe DreamHost kanë çmime të ngjashme fillestare. Sidoqoftë, DreamHost ka një avantazh në faktin se ju mund të paguani muaj pas muaji, të cilin Bluehost nuk e ofron. Minimumi në Bluehost është një vit, dhe kjo i bën çmimet më të shtrenjta gjithashtu.

DreamHost gjithashtu ofron disa veçori / përfitime që Bluehost nuk i ofrojnë, të tilla si:

 • backup automatik ditor
 • migrime falas në internet (me shtojcën e dedikuar të DreamHost).

Më në fund, DreamHost ofron mbështetje më të mirë se Bluehost. Në anketën e lartpërmendur të CodeinWP, DreamHost shënoi një 4.0 për mbështetje të përgjithshme dhe 3.9 për mbështetje specifike për WordPress, e cila është shumë më lart se Bluehost.

Dreamfarë DreamHost bën më keq sesa Bluehost

Ndërsa cilësia e përgjithshme e mbështetjes së DreamHost është e fortë, ato nuk kanë aq disponueshmëri sa Bluehost. Me Bluehost, ju mund të përdorni të gjitha kanalet mbështetëse 24/7.

Me DreamHost, ju merrni 24/7 ndihmë email / biletë. Sidoqoftë, ju nuk merrni ndonjë mbështetje telefonike (të cilën e ofrojnë Bluehost) dhe biseda live është në dispozicion vetëm nga ora 5:30 AM – 9: 30 PM PT, e cila mund të jetë problem nëse ajo zonë kohore nuk është e përshtatshme për ju.

Përtej mbështetjes, ekzistojnë disa dallime tipare të dukshme:

 • DreamHost nuk do të ofrojë skenë në planet e tyre të lira, ndërsa Bluehost.
 • DreamHost nuk përfshin hostimin e postës elektronike në nivelin më të lirë – kushton një shtesë prej 1,67 $ në muaj. Nëse modernizoheni në nivelin e pakufizuar të përbashkët, sidoqoftë, përfshihet hostimi i postës elektronike.

Dy alternativat më të mira për mbajtjen e WordPress të Menaxhuar me Bluehost (WP Pro)

Nëse jeni duke përdorur ose duke marrë parasysh planet e mbajtjes së WordPress të menaxhuar nga WP Pro të Bluehost, këto janë dy alternativat më të mira për ju…

1. Fluturues

Faqe Hyrëse për fluturues

Flywheel janë një host i vërtetë i menaxhuar i WordPress që gjithashtu ashtu ndodh që të jetë hosti që ne përdorim këtu në WinningWP.

Infrastruktura e Flywheel është ndërtuar në Google Cloud, me karakteristika të rritjes së performancës si memorie në nivelin e serverit dhe një rrjet i integruar i shpërndarjes së përmbajtjes (CDN) të shtuar në krye.

Ju gjithashtu merrni një dashboard të mrekullueshëm miqësor për përdoruesin, mbështetje të shkëlqyeshme dhe karakteristika të përshtatshme të menaxhimit të përshtatshëm të WordPress si:

 • faqet e vënies në skenë
 • çertifikata falas SSL
 • backup automatik ditor
 • rregullat e sigurisë me porosi dhe një garanci fikse hack
 • azhurnime automatike të WordPress
 • migrime falas.

Planet e Flywheel fillojnë me 13 dollarë në muaj për një sit të vetëm të trafikut të ulët ose 25 dollarë në muaj për kufij më të lartë të trafikut.

Mimet e fluturave

Shqyrtimi ynë i plotë për Flywheel

Whatfarë Flywheel A Më mirë se Bluehost

Së pari, ndërsa unë mendoj se pulti i përdoruesit i Bluehost është mjaft i mirë, Flywheel ka një nga pultet më të mira të pritjes së çdo hosti – është me të vërtetë një gëzim për t’u përdorur.

Flywheel gjithashtu do të ndihmojë që faqja juaj të ngarkohet më shpejt për shkak të infrastrukturës së tyre të optimizuar të performancës që përfshin veçori të tilla si:

 • Infrastruktura e Google Cloud
 • zgjidhje me porosi caching
 • ndërtuar në CDN mundësuar nga Fastly.

Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje më të mirë sesa Bluehost. Duke iu rikthyer sondazhit në CodeinWP, Flywheel shënoi një 4.6 për mbështetje të përgjithshme dhe një 4.8 për mbështetje specifike për WordPress, e cila është shumë më lart se Bluehost.

Më në fund, nëse jeni një krijues që ndërton faqe për njerëzit e tjerë, Flywheel gjithashtu ka një nga përvojat më të mira për ju të cilitdo host WordPress, me veçori të tilla si transferimi i faturimit.

Flyfarë Flywheel A është më keq se Bluehost

Flywheel humbet në Bluehost kur bëhet fjalë për kufijtë e përdorimit.

Për planet e saj WP Pro, Bluehost reklamon faqe interneti të pakufizuara, ruajtje dhe gjerësi bande.

Ky nuk është rasti për Flywheel. Flywheel ofron dy plane që janë konkurruese me çmimet e Bluehost me 13 $ dhe 25 dollarë në muaj. Sidoqoftë, të dyja këto plane vetëm ju lejojnë të presin një faqe të vetme WordPress dhe të vijnë me kufizime në hapësirën e ruajtjes dhe gjerësinë e bandës.

Për këtë arsye, Flywheel ndoshta nuk është një alternativë e mirë nëse planifikoni të pritni shumë faqe në internet, përveç nëse jeni të gatshëm të paguani ndjeshëm më shumë sesa Bluehost.

2. Motori WP

Faqja kryesore e motorit WP

WP Engine janë një nga hostet më të njohura të pritur të menaxhuar me WordPress. Ata janë një kompani e madhe, së fundmi duke mbledhur 250 milion dollarë në fonde në vitin 2018. Ata i përdorën këto para, pjesërisht, për të marrë Flywheel (megjithëse të dy ende janë drejtuar veçmas dhe kanë karakteristika / infrastrukturë të ndryshme).

Një nga gjërat e dukshme në lidhje me WP Engine është se, përveç tipareve të vërteta të menaxhuara të WordPress, ato gjithashtu ofrojnë mjete me vlerë të shtuar, siç është qasja falas në kornizën e Zanafillës dhe temat e fëmijëve të StudioPress shqyrtimin tonë.

Përtej kësaj, ju gjithashtu merrni karakteristika të tilla si:

 • azhurnime automatike të WordPress
 • mjedise të shumta skenike
 • caching i nivelit të serverit me Llak dhe memorizuar
 • ndërtuar në CDN
 • çertifikata falas SSL
 • mjete speciale WooCommerce.

Planet e WP Engine fillojnë me 25 dollarë në muaj për një sit të vetëm, ose 22 dollarë nëse mund të kapni kupon e rastit:

Pmimi i motorit WP

Shqyrtimi ynë i plotë i motorit WP ��

Enginefarë motori WP bën më mirë se sa Bluehost

Së pari, WP Engine ofron performanca më e shpejtë sesa Bluehost. Ju merrni infrastrukturë / burime më të mira, si dhe memorje të optimizuar të nivelit të serverëve. Ju gjithashtu merrni tipare të rritjes së performancës që Bluehost nuk ofron si:

 • PHP 7.4
 • ndërtuar në CDN
 • mjet për analizën e performancës së faqes.

Ju gjithashtu merrni një mbështetje shumë më të mirë – WP Engine shënoi një 4.7 nga 5 si për mbështetjen e përgjithshme ashtu edhe për mbështetjen specifike të WordPress, e cila është shumë më e lartë se Bluehost.

Më në fund, ju gjithashtu merrni përfitimin e shtuar të vlerës për të hyrë në Kornizën e Zanafillës dhe të gjitha temat e fëmijëve të Zanafillës StudioPress. Kjo nuk duhet të ndikojë në vendimin tuaj, por është mirë të kesh.

Enginefarë motori WP ka më keq sesa Bluehost

WP Engine ndan të njëjtat mangësi si Flywheel – do të duhet të pranoni kufijtë e përdorimit nëse doni të mbani çmimet rreth asaj që tarifon Bluehost.

Me 25 dollarë në muaj, plani i nivelit të hyrjes së WP Engine është konkurrues me çmimet WP Pro të Bluehost. Sidoqoftë, ai plan ju lejon të strehoni një sit të vetëm dhe të vijë me kufijtë e ruajtjes dhe gjerësisë së bandës.

Pra, ashtu si Flywheel, WP Engine ndoshta nuk është një alternativë e mirë për të pritur faqet e internetit të shumëfishta, përveç nëse jeni të gatshëm të paguani më shumë sesa Bluehost.

Po sikur të duhet të presësh shumë faqe në internet?

Flywheel dhe WP Engine të dy ndajnë të njëjtin mangësi, kështu që çka nëse ju nevojitet të organizoni faqe të shumta të WordPress, por prapëseprapë dëshironi tipare të menaxhuara siç i merrni me WP Pro?

Në atë rast, opsioni juaj më i mirë është ndoshta plani GoGeek i SiteGround. Ndërsa nuk është “e vërtetë” që menaxhoi WordPress duke pritur si Flywheel dhe WP Engine, ju merr shumë karakteristika të menaxhuara dhe ju lejon të presni uebfaqe të pakufizuara (megjithëse ende me kufijtë e ruajtjes).

Cila është alternativa më e mirë për krijimin e nevojave tuaja?

Ju mund të keni vërejtur një trend më lart – shumica e mangësive kryesore të të gjitha këtyre alternativave merren me çmimet ose kufijtë e përdorimit.

Fatkeqësisht, është e vështirë të gjesh alternativa të mira që mund të përputhen me çmimet e Bluehost, veçanërisht nëse keni nevojë për uebfaqe dhe depo të pakufizuara.

Nëse absolutisht nuk mund të paguani më shumë se sa kushton Bluehost, unë mendoj se basti juaj më i mirë është DreamHost. Ata ofrojnë çmime dhe karakteristika konkurruese, ndërsa gjithashtu kanë një mbështetje më të mirë.

Nëse mund të shkoni pak më lart se çmimet e Bluehost, atëherë unë mendoj se opsionet tuaja të përgjithshme më të mira janë:

 • SiteGround – alternativa më e mirë nëse keni nevojë për të pritur faqe të shumta / të pakufizuara. SiteGround gjithashtu ofron çmime të ngjashme nëse mund të kyçeni në çmimet e promos për tre vjet në front.
 • Flywheel – hosti më i përballueshëm i menaxhuar i vërtetë i WordPress, nëse thjesht duhet të organizoni një sit të vetëm.
 • WP Engine – pak më i kushtueshëm se Flywheel por megjithatë brenda kufijve të planeve WP Pro të Bluehost. Një tjetër mundësi e shkëlqyeshme nëse thjesht duhet të strehoni një sit të vetëm.

Dhe nëse doni të mësoni më shumë rreth asaj se si të gjitha këto opsione grumbullohen kundër njëra-tjetrës, shikoni krahasimet tona të:

 • Bluehost vs DreamHost vs Flywheel vs SiteGround
 • WP Engine vs Bluehost
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map