Parhaat ilmaiset ja premium-luokan CDN (sisällönjakeluverkko) palvelut WordPressille

WordPress-tarjoukset


Kaikki rakastavat nopeaa verkkosivustoa – ja Google ei ole poikkeus.

Suurimmaksi osaksi Googlen algoritmit ovat salassa, mutta hakukone jättiläinen korostaa jatkuvasti, että sivun nopeus on sijoitustekijä.

Tämä tarkoittaa, että nopeasti ladattava verkkosivusto on nopea tapa parantaa sijoitusta, lisätä kävijöitä ja parantaa käyttökokemusta (UX). Vaikka puhumme täällä usein vain sekunnin murto-osista, latausaikojen parantamisella voi olla valtava vaikutus tulokseen.

Mutta kuinka voit parantaa verkkosivustojen suorituskykyä? No, sisällönjakeluverkon (CDN) asentaminen on hieno aloituspaikka (kuten varmistaa, että käytät tehokkaasti hallittua WordPress-isännöintipalvelua, jos et vielä ole).

Et ehkä ymmärrä sitä, mutta maantieteellisellä etäisyydellä sinun ja verkkopalvelimen välillä voi olla suuri merkitys määritettäessäsi, kuinka kauan sinun (ja kävijöiden) yhteydenpito sivustoosi. Mitä suurempi etäisyys, sitä pidempi odottelu (etenkin verkkosivustoille, jotka ovat erityisen resurssiintensiivisiä, kuten sivustoille, joissa on paljon suuria mediatiedostoja).

Jos tallennat kaikki verkkosivustosi muodostavat tiedostot vain yhdellä palvelimella, verkkosivustollesi toiselta puolelta pääsevät vierailijat voivat viettää huomattavasti aikaa odottaa näiden tiedostojen lataamista.

CDN kiertää tämän ongelman tallentamalla verkkosivustosi palvelimille useissa paikoissa. Kun joku yrittää päästä verkkosivustoosi, hänet yhdistetään palvelimeen, joka on heille maantieteellisesti lähinnä *. Tämä voi parantaa huomattavasti latausaikoja, mikä johtaa onnellisempiin kävijöihin ja parempaan sijoitukseen.

Jos haluat nopeuttaa verkkosivustosi asentamalla CDN, olet onnekas. Tänään katsotaan kahdeksan parhainta WordPress-käyttäjille saatavilla olevaa CDN-levyä, jotka kattavat sekä ilmaiset että premium-palvelut, joten kaikille budjeteille löytyy jotain.

Sisällönjakeluverkon integrointi WordPressiin

WordPressin on tiedettävä, mikä sisällönjakeluverkko isännöi sisältöäsi.

Voit tehdä tämän käyttämällä WordPress-välimuistin laajennusta, kuten W3 Total Cache,
WP Super-välimuisti tai WP-raketti.

Näitä laajennuksia käyttämällä voit määrittää, mitä haluat WordPressin lataavan sisältöjakeluverkkoosi. Voit esimerkiksi tallentaa kuvia, CSS, Javascript ja paljon muuta. Voit myös ilmoittaa, mitkä kansiot (joita et halua) tallentavan CDN-levyyn.

Sisällönjakeluverkot toimittavat sinulle URL-osoitteet ja muut tärkeät yhteydetiedot, jotka sinun on kirjoitettava WordPress CDN -laajennukseen.

Tiedot voivat sisältää:

  • CDN CNAME: Verkkotunnuksen alias CDN: llesi.
  • Vedä vyöhyke: URL, jota käytetään staattisten tiedostojen hakemiseen verkkosivustoltasi ja tallentamiseen CDN-levylle.
  • Työntövyöhyke: Tyypillisesti käytetään suurten tiedostojen tallentamiseen.

Älä huolestu, jos et tunne näitä ehtoja – sisällönjakeluverkon tarjoajasi voi auttaa sinua integroimaan heidän palvelunsa suoraan.

Löydät myös yksityiskohtaisia ​​CDN-integrointioppaita verkossa sisällönjakeluverkoista ja WordPress-välimuistilaajennusten kehittäjiltä.

CDN-asetusten asetukset

Monet sisällönjakeluverkot julkaisevat omistettuja WordPress-laajennuksia auttaakseen asiakkaita käyttämään palveluaan. Esimerkiksi BunnyCDN: llä on WordPress-laajennus, joka yksinkertaistaa palvelun käyttöönottoa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjoittaa vetoalueesi nimi, CDN-verkkotunnus, verkkosivuston URL-osoite, poissuljetut tiedostot ja mukana olevat hakemistot.

Vaikka BunnyCDN: n WordPress-laajennus oli suunniteltu erityisesti sen palvelua varten, KeyCDN julkaisi WordPress-laajennuksen, nimeltään CDN Enabler, joka toimii minkä tahansa sisällönjakeluverkon kanssa..

StackPath CDN -reuna

StackPath käynnisti vuonna 2015 isäntäyrityksen SoftLayerin perustajan ja on nopeasti vakiinnuttanut asemansa CDN-tilassa. MaxCDN: n ostaminen vuonna 2016 auttoi yritystä pääsemään jalan WordPress-markkinoille.

StackPath

StackPath-maailmanlaajuinen verkko käyttää suuren kapasiteetin SSD-levyjä ja tukee 65 kt / s kokonaisläpäisykykyä 45 paikkakunnalla ympäri maailmaa. StackPath CDN: n avulla voit vähentää verkkosivustojen kävijöiden toimitusaikaa yli 200 millisekunnista vain 20: een.

StackPath CDN -verkko

StackPath antaa sinun poistaa sisältöä koko verkostaan ​​yhdellä napin painalluksella, mikä on hyödyllistä, kun olet tehnyt suuria muutoksia verkkosivustoosi.

Sen EdgeRules-järjestelmää voidaan käyttää räätälöimään sisällönjakeluverkon käyttöä. 301 uudelleenohjausta, otsikkojen lisäämistä ja poistamista, välimuistin hallintaa ja URL-allekirjoittamista varten on sääntöjä..

StackPath tarjoaa SSL-varmenteita ilmaiseksi, ja palvelu tarjoaa myös yksityiskohtaisen liikenneanalyysin, segmentoidut lataukset ja GZIP-pakkauksen. Verkkikerroksen DDoS-suojauksen tarjoaa myös StackPath CDN.

StackPath Edge -säännöt

StackPathin CDN-paketti alkaa vain 10 dollarilla kuukaudessa ja ensimmäinen kuukausi on ilmainen, joten voit testata palvelun. Tämä suunnitelma tarjoaa 1 Tt kaistanleveyttä kuukaudessa, mikä on efektiivinen hinta 0,01 dollaria / Gt, jos käytät allokaatiosi. Tietoja voidaan käyttää rajattomassa määrässä verkkosivustoja.

Lisäkaistanleveys vähittäismyyntihinnat ovat 0,04 dollaria / Gt 100TB: iin ja sitten 0,03 dollaria / Gt jopa 1PB: ään. Tämä on kiinteämääräinen summa, joka ei riipu verkkosivustojen kävijöiden sijainnista.

StackPath CDN on loistava vaihtoehto WordPress-verkkosivustojen omistajille. Hinnoittelu on erittäin kilpailukykyistä, se antaa sinulle yhden kuukauden kokeilun ennen maksamista, ja tarjoaa joukon mukautusvaihtoehtoja, jotta voit sanella, kuinka käytät CDN: ää.

CloudFlare

Cloudflare on massiivinen Internet-yritys, joka tarjoaa joukon suorituskyky- ja turvallisuusominaisuuksia verkkosivustojen omistajille.

CloudFlare

Yrityksen freemium-liiketoimintamalli tarkoittaa, että ydinominaisuuksia, kuten DDoS-hyökkäyksen lieventämistä, jaettuja SSL-varmenteita ja sen globaalia sisällönjakeluverkostoa, voidaan käyttää vapaasti. Monet sen premium-ominaisuuksista ja palveluista markkinoidaan suuremmille Internet-yrityksille pienten verkkosivustojen omistajien sijasta.

Cloudflaren globaalissa verkossa on 193 tietokeskusta ympäri maailmaa, ja voit tarkistaa kunkin keskuksen tilan milloin tahansa käymällä CloudflareStatus.com.

Cloudflare-maailmanlaajuinen verkko

Vaikka olen käyttänyt useita sisällönjakeluverkkoja vuosien varrella, Cloudflare on se, johon palaan jatkuvasti. Tähän on muutama syy:

  • Pitkäaikainen asiakas: Sen DNS-hallintapalvelu on suojannut verkkosivustoni vuosia.
  • Valtava maailmanlaajuinen verkosto: Sillä on yksi suurimmista tietokeskusten verkoista maailmassa.
  • Se on ilmainen: Sisällönjakeluverkko on ilmainen käyttö.

Cloudflare WordPress -laajennuksella voidaan hallita verkkosivustosi välimuistiasetuksia, mutta haluan hallita kaikkea virallisella verkkosivustolla.

On mahdollista puhdistaa välimuisti tietyille URL-osoitteille ja isäntänimille tai tyhjentää kaikki välimuisti ja tyhjentää kaikki. Voit myös määrittää välimuistin tason, selaimen välimuistin päättymisajan ja sen, minimoidaanko JavaScript, CSS ja HTML.

Cloudflare tarjoaa myös Argo Smart Routing -nimisen palvelun. Argo Smart Routing voi vähittäismyyntiä 5 dollarilla kuukaudessa plus 0,10 dollaria gigatavua ensimmäisen gigatavuasi jälkeen. Sillä voidaan parantaa sivun latausaikoja suunnittelemalla liikennettä uudelleen, kun verkko on ruuhkainen..

Cloudflare-välimuistin asetukset

Yksi syy, miksi pidän Cloudflaren CDN: n käytöstä, on, että jos käytät jo verkkotunnuksiasi niiden DNS-palvelun kautta, voit ottaa välimuistin käyttöön ja poistaa sen käytöstä napin painalluksella. Olen kuitenkin tietoinen Cloudflaren sisällönjakeluverkon käytön rajoituksista.

Vaihtoehtoiset CDN-palvelut tarjoavat yleensä enemmän mukautusvaihtoehtoja, ja koska Cloudflare CDN on ilmainen käyttää, verkkosivustojen omistajien ei pitäisi odottaa tukea, kun he joutuvat ongelmiin. Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että jos verkkosivustosi menee offline-tilaan, Cloudflaren ‘Aina online’ -ominaisuus tallentaa vain pienen määrän sivuja.

Cloudflare-verkkoliikenne

Cloudflare ei tarjoa yhtä monta vaihtoehtoa tai asiakaspalvelutasoa kuin premium-vaihtoehdot, mutta jos etsit ilmaista sisällönjakeluverkostoa, Cloudflaren pitäisi olla luettelon kärjessä, koska sen globaali verkko on uskomaton.

Jos Cloudflare ei täytä sisällönjakeluverkon vaatimuksia, suosittelen silti palvelun kokeilua, koska suojausominaisuudet ovat erinomaiset.

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront on sisällönjakeluverkko, jota voidaan käyttää verkkosivustojen tietojen, videoiden, sovellusten ja muun toimittamiseen. Palvelu toimittaa videosisältöä Amazon Prime Video -asiakkaille, ja sitä käyttävät myös suuret yritykset, kuten Canon, Dow Jones ja Bandai Namco..

Amazon CloudFront

Verkko kattaa 188 läsnäolopistettä 31 maassa ympäri maailmaa, ja verkkoliikennettä suojaa ilmaiseksi Amazonin AWS Shield -hallinta DDoS-suojauspalvelu.

Kuten odotit, CloudFront integroituu muihin Amazon Web Services (AWS), kuten Amazon S3, Amazon EC2, Elastic Load Balancing ja Amazon Route 53.

Amazon CloudFront -verkko

Infrastruktuuri, jota Amazon Web Services käyttää, on uskomaton. Se on yksi nopeimmista ja turvallisimmista verkkosivustojen omistajien saatavissa olevista alustoista. Kehittäjät rakastavat heidän käytettävissäan olevia lisäasetuksia ja mukautusvaihtoehtoja..

Valitettavasti, kuten kaikki AWS-palvelut, myös CloudFront ei ole käyttäjäystävällinen. Jopa kokeneet verkkosivustojen omistajat voivat tuntea olevansa hieman hätkäntyneitä monien vaihtoehtojen suhteen.

Neuvoni on seurata Amazonin opasta nimeltä “Kuinka nopeuttaa WordPress-sivustoasi Amazon CloudFront -sovelluksella”.

Seuraamalla tätä opasta opit luomaan jakelun verkkosivustollesi, määrittämään välimuistin oletusasetukset, määrittämään evästeet, määrittämään SSL-asetukset ja paljon muuta. Löydät myös ‘Aloitus CloudFront-sovelluksesta’ -oppaan.

Amazon CloudFront-välimuistin asetukset

Amazonin runsas ilmainen taso antaa uusille AWS-asiakkaille 50 Gt tiedonsiirtoa ja 2 miljoonaa HTTP- ja HTTPS-pyyntöä kuukaudessa ilmaiseksi. Ne, joilla on pieniä verkkosivustoja, voivat käyttää CDN: tä ilmaiseksi, jos pysyt näiden rajojen alla.

Jos ylität tämän rajan, sinulta veloitetaan tilauksen mukainen hinnoittelupolitiikka. Keskimääräinen hinta on noin 0,10 dollaria / Gt ensimmäiseltä 10 kt: lta, 0,08 dollaria / Gt seuraavalta 40 Gt: lta ja 0,06 dollaria / Gt seuraavalta 100 Gt: lta. Hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan – esimerkiksi ensimmäisen 10 kt: n hinta on 0,085 dollaria / GB Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, mutta 1 040 dollaria / GB Singaporessa, Hongkongissa ja Etelä-Koreassa..

Uskon, että useimmat WordPress-verkkosivustojen omistajat pyrkivät käyttäjäystävällisempään ratkaisuun, jonka asettaminen ja hallinta on helpompaa, mutta ne, jotka viettävät jonkin aikaa Amazon CloudFrontin perustamiseen, voivat hyödyntää yhtä nopeimmista ja turvallisimmista saatavissa olevista sisällönjakeluverkoista..

KeyCDN

KeyCDN on suosittu sisällönjakeluverkko, jolla on 34 datakeskusta ympäri maailmaa. Jokaisella verkon palvelimella on nouseva linkki vähintään 40 Gbps.

keycdn

Palvelussa on DDoS-suojaus, tuki HTTP / 2: lle, vyöhykkeiden aliakset, Brotli & GZip-pakkaus, käyttösäännöt ja paljon muuta. Kaikki sisältö voidaan puhdistaa yhdellä napin painalluksella. Voit halutessasi tyhjentää välimuistin tietyille URL-osoitteille.

KeyCDN-verkko

Uusi vyöhyke voidaan ottaa käyttöön helposti nimeämällä vyöhyke, valitsemalla onko se push- tai pull-vyöhyke ja vahvistamalla lähtö-URL (ts. WordPress-verkkosivustosi).

Koko prosessi on yksinkertainen, mutta voit ladata noin tusina lisää vaihtoehtoja napsauttamalla Lisäominaisuudet-linkkiä. Näin voit määrittää lisäasetuksia, kuten sisällön voimassaoloajan päättymispäivän, SSL: n käyttöönoton ja estääkö huonot robotit.

Tili-alue tarjoaa monia yksityiskohtaisia ​​raportteja, joiden avulla ymmärrät liikenteesi. On myös vaihtoehtoja, joilla voit määrittää mukautetun verkkotunnuksen CDN-levyllesi, suojata kuviasi hotlink-linkkiltä ja luoda alikäyttäjiä tiedostojen lähettämistä varten push-alueellesi.

Muokkaa vyöhykettä KeyCDN: ssä

KeyCDN tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilun palvelun testaamiseksi. Luottokorttia ei tarvita kirjautumiseen.

Koeajan päättymisen jälkeen kaistanleveyttä veloitetaan pay-as-you-go-perusteena. Ensimmäisestä 10 Tt: n kuukausittain käytetystä tiedosta KeyCDN veloittaa 0,04 dollaria / GB Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, 0,10 dollaria / GB Aasiassa ja Oseaniassa ja 0,14 dollaria / GB Etelä-Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Vähimmäismaksu on 4 dollaria kuukaudessa ja tililtäsi veloitettava vähimmäismaksu on 29 dollaria.

Muita mahdollisia kustannuksia ovat 0,29 dollaria / Gt ensimmäisestä 500 Gt: n push-tallennustilasta, 3 dollaria päivässä lokien edelleenlähetyksestä ja 1 dollari / 2000 kuvankäsittelyoperaatiota.

Muista tutustua KeyCDN-kustannuslaskuriin saadaksesi arvion siitä, mitkä kokonaiskustannuksesi olisivat kuukausittain.

KeyCDN-välimuistin tila

Olen käyttänyt KeyCDN: ää muutaman kerran aiemmin ja olen aina ollut tyytyväinen suoritukseen ja saamani tuen laatuun. Yhtiö on onnistunut löytämään oikean tasapainon pysyäkseen käyttäjäystävällisenä, mutta tarjoaa silti edistyneitä vaihtoehtoja niitä tarvitseville.

Jos päätät käyttää toista CDN-palveluntarjoajaa, suosittelen silti KeyCDN: n CDN Enabler- ja Cache Enabler -laajennusten kokeilua. Niitä voi ladata ilmaiseksi, ja niitä voidaan käyttää integroimaan mikä tahansa CDN.

Jetpack-sivuston kiihdytin

Jos lataat suositun WordPress-laajennuksen Jetpackin, voit hyödyntää sen ilmaista sisältöjakeluverkostoa, jonka avulla voit ladata sisältöä nopeaan WordPress.com-sivuston jakelukeskuksiin ympäri maailmaa..

rakettireppu

Jetpackin CDN on nimeltään ”Site Accelerator” (entinen Photon). Sitä voidaan käyttää kuvien ja staattisten tiedostojen, kuten CSS: n ja Javascriptin, isäntänä.

Kuvien kokoa muutetaan automaattisesti mobiililaitteille sivun latausaikojen parantamiseksi, ja laiska lataus voi viivästyttää niiden lataamista edelleen leikkausaikoihin.

Jetpackin suorituskykyasetukset

Jetpack Site Accelerator on tehokas tapa lyhentää sivujen latausaikoja poistamalla kuvia, CSS: tä ja Javascriptiä. Sitä voi käyttää vapaasti, ja sinun on otettava se käyttöön napsauttamalla yhtä painiketta. Lisäksi voit käyttää Jetpack Site Accelerator -ohjelmaa yhdessä muiden sisällönjakeluverkkojen kanssa.

Jos etsit vaihtoehtoista kuvan optimointia ja sisällönjakeluverkostoa, jossa on enemmän vaihtoehtoja, tutustu Cloudinary-palveluun. Sen WordPress-laajennusta voidaan käyttää monien erilaisten muutosten tekemiseen kuviin. Yhtiö tarjoaa ilmaiseksi 25 Gt kaistanleveyttä.

CDN77

CDN77 on ensiluokkainen sisällönjakeluverkko, jolla on maailmanlaajuinen 35 tietokeskuksen verkko ympäri maailmaa. Sen verkko pystyy käsittelemään 14 Tbps-plus liikennettä.

cdn77

Yhtiö tarjoaa uusimmat HTTP / 2-ominaisuudet ja parannukset, TLS 1.3, Gzip ja Brotli -pakkaukset, SSL- ja TLS-sertifikaatit, DDoS-suojaus, hotlink-suojaus, IP: n sallittujen luetteloiden lisääminen ja mustalle listalle ja paljon muuta.

CDN77 keskittyy staattisten tiedostojen toimittamiseen, mutta yrityksellä on myös videosisällön jakeluverkko nimeltä Streamflow niille, jotka tarvitsevat videoiden isäntä.

CDN77-verkko

CDN77: ssä on miellyttävä asiakasohjauspaneeli, jossa on helppo navigoida.

On olemassa vaihtoehtoja, joiden avulla voit hakea kaikki tiedostosi ennalta ja tallentaa ne välimuistiin verkkoon, tyhjentää välimuisti yhdellä napsautuksella ja mukauttaa välimuistissa olevia tiedostoja. Yksityiskohtainen analyysi näyttää liikenteen, käyttölokit, suorituskyvyn ja paljon muuta.

CDN77: llä ei ole omaa WordPress-laajennusta, mutta yritys on julkaissut oppaita, jotka osoittavat sinulle, kuinka käyttää CDN: tä WP-nopeimman välimuistin, W3-kokonaisvälimuistin ja WP Super -välimuistin avulla.

CDN77 pääsyn suojaus

CDN77: llä on samanlainen pay-as-you-go-hintarakenne kuin KeyCDN: llä, ja se tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilun palvelustaan. Kaikkien asiakkaiden sallitaan käyttää 50 Gt tallennustilaa ilmaiseksi.

Sen kaistanleveyshinnat alkavat 0,049 dollaria / GB ensimmäisiltä 20TB: llä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, 0,125 dollaria / GB Aasiassa ja Tyynenmeren alueella ja 0,185 dollaria / GB Latinalaisessa Amerikassa. Kuten aina, hinta GB: tä kohti laskee käyttösi kasvaessa.

Toisin kuin KeyCDN, CDN77: llä ei ole vähimmäismaksua kuukaudessa. Yhtiö tarjoaa myös kuukausisuunnitelmia, jotka sallivat kaistanleveyden 6TB, 25TB, 50TB ja 100TB. Alkutason 6 kt: n suunnitelma vähittäismyynnillä on 199 dollaria kuukaudessa, mikä on vain 0,033 dollaria / Gt, jos käytät koko allokaatiota.

CDN77 Kaistanleveys

CDN77: llä on puhdas käyttöliittymä ja hyvä tukialue. Sen sisällönjakeluverkko on myös optimoitu uusimmilla suojaus- ja suorituskykyominaisuuksilla, mikä tekee siitä loistavan valinnan WordPress-käyttäjille.

CDN77: n ja KeyCDN: n välillä tehdään väistämättä vertailuja, koska niillä on samanlainen hinnoittelurakenne, samanlainen ominaisuusjoukko ja niiden verkot ovat suunnilleen saman koon.

CacheFly

Yritysten, joilla on runsaasti liikennettä käyttäviä WordPress-verkkosivustoja, tulisi harkita CacheFlyä. Vuonna 2002 avattu CacheFly on yksi vanhimmista saatavissa olevista sisällönjakeluverkoista, ja sillä on nyt 43 läsnäolopistettä (datakeskukset) ympäri maailmaa.

cachefly

Yhtiö tarjoaa joukon sisällönjakeluverkkoratkaisuja. Tähän sisältyy erittäin alhaisen viiveen videoiden suoratoisto, multi-CDN, älykkäät sovellukset, podcast-toimitus, turvallisuus ja verkkosivustojen kiihdyttäminen Kiinassa.

Sen mediapalvelut ovat erityisen vaikuttavia. Käyttämällä edistyneitä transkoodaustekniikoita, se pystyy toimittamaan videon yli 250 000 samanaikaiselle käyttäjälle. Tuo on uskomatonta.

CacheFly-verkkokartta

Moni-CDN-ominaisuus kiinnostaa niitä, jotka kokevat liikenteen kiihtyvyyttä, jolloin voit lähettää kävijöitä CDN: lle lyhin reitti, paras suorituskyky tai alhaisin hinta. Tämän asennuksen avulla verkkosivustosi käsittelee kymmeniä miljoonia kävijöitä kerralla.

CacheFly tarjoaa myös tunnuspohjaisen todennuksen, reaaliaikaisen liikenteen raportoinnin ja tuen usealle lähteelle. Se tarjoaa myös mobiili-CDN: n.

Kaikki tämä edistyksellinen toiminnallisuus tulee kustannuksin.

CacheFlyn halvin suunnitelma maksaa todellisen hinnan 245 dollaria kuukaudessa, jos maksetaan vuosittain (295 dollaria kuukaudessa, jos maksetaan kuukausittain), ja se voi toimittaa jopa 8 kt sisällön 15 tietokeskuksesta. Sinun on päivitettävä Pro 16 -suunnitelmaan saadaksesi pääsy kaikkiin tietokeskuksiin ja avaamalla kaikki sen ominaisuudet.

Jos yrityksesi tarvitsee toimittaa sisältöä nopeasti suurelle joukolle ihmisiä, CacheFly on yritys, jonka kanssa sinun tulee puhua.

Muita hyviä sisällönjakeluverkkoja, joita suuren liikenteen verkkosivustojen tulisi harkita, ovat Amazon CloudFront (mainittu aiemmin), Rackspace, Microsoft Azure CDN ja Imperva.

Myös Google Cloud CDN on syytä harkita, koska se voidaan integroida WordPress-verkkosivustoon helposti WP-Stateless WordPress -laajennuksen avulla.

BunnyCDN

BunnyCDN on kasvava sisällönjakeluverkko, jolla on 36 datakeskusta ympäri maailmaa. Sen verkko pystyy käsittelemään 18 tbps liikennettä, ja sen maailmanlaajuinen viive on vain 30 millisekuntia.

bunnycdn

BunnyCDN väittää, että se voi lyhentää verkkosivustojen keskimääräistä latausaikaa 2,5 sekunnista vain 0,7 sekuntiin. Koska hinnat alkavat vain 0,01 dollaria / Gt, on helppo nähdä, miksi monet ihmiset käyttävät palvelua.

Staattisten tiedostojen ylläpidon lisäksi BunnyCDN: n avulla voit toimittaa videosisältöä.

BunnyCDN-verkkokartta

BunnyCDN: n WordPress-laajennus tekee CDN: n asettamisen helpoksi. Sinun on annettava vain muutama keskeinen tieto tilisi alueelta.

BunnyCDN: n pääohjauspaneeli on värikäs ja helppo navigoida. CDN-vetovyöhykkeen asettaminen on helppoa, mutta tilialueelta löydät myös lisäominaisuuksia, kuten HTTP / 2-yhteydet, Brotli & GZip-pakkaus, mukautetut välimuistisäännöt, kaistanleveyden ylityssuojaus, SSL-varmenteet, hotlinking-suojaus ja IP-mustalista.

Analytics voidaan nähdä päähallintapaneelista, ja voit myös katsella kaistanleveyden välimuistitilastoja, liikenteen käyttöä, virheitä ja muuta.

BunnyCDN Pull Zone

BunnyCDN: n matala hintarakenne tekee siitä erotettavan joukosta.

Kun 14-päivän ilmainen kokeilusi on kulunut umpeen, sinua veloitetaan käyttämäsi kaistanleveyden mukaan. Yhtiö veloittaa 0,01 dollaria / GB Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta, 0,03 dollaria / GB Aasiasta ja Oseaniasta, 0,045 dollaria / GB Etelä-Amerikasta ja 0,06 dollaria / GB Etelä-Afrikasta..

Yllä olevat hinnat eivät laske käytön myötä, mutta hinnat putoavat, jos valitset volyymipohjaisen hinnoittelun. Tämä vaihtoehto vähentää pääsyäsi vain kahdeksaan verkon tietokeskukseen, mutta se laskee hinnat vain 0,005 dollariin / Gt. Nopeus laskee edelleen kaistanleveyden käytön kasvaessa.

Toinen bonus on, että BunnyCDN: llä ei ole kuukausittaista vähimmäismaksua – sinulta veloitetaan vain se, mitä käytät.

BunnyCDN-tilastot

On helppo nähdä, miksi BunnyCDN on houkutteleva vaihtoehto WordPress-käyttäjille. Sisällönjakeluverkostossa on vaikuttava luettelo ominaisuuksia, omistettu WordPress-laajennus, joka tekee asennuksesta yksinkertaisen, käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli ja hinnoittelurakenne, johon muutama muu premium-CDN-palvelu voi vastata.

Siinä on myös 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka avulla voit testata palvelun syöttämättä mitään maksutietoja.

Kunniamaininnat

Prospect One -yrityksen avoimen lähdekoodin CDN jsDelivr luotiin kehittäjille ja sitä voidaan käyttää vapaasti ilman kaistanleveysrajoja.

Palvelu voi toimia sisällönjakeluverkkojen, kuten StackPath, Cloudflare, Fastly, NS1 ja PerfOps, tuen vuoksi. Näin se pystyy tarjoamaan mahtavia 750 läsnäolopisteitä.

Kuten odotit, jsDelivr on suosittu WordPress-kehittäjien ja kehittäjien keskuudessa, jotka julkaisevat ohjelmistonsa GitHubissa.

jsDelivr-verkko

Sucuri on online-tietoturvayritys, joka auttaa verkkosivustojen omistajia estämään hyökkäyksiä. Sen WordPress-tietoturvalaajennusta voidaan käyttää kovettamaan verkkosivustoasi ja etsimään haittaohjelmia ja luvatonta käyttöä.

Yrityksen perusturvasuunnitelma on 199,99 dollaria vuodessa, mikä on efektiivinen korko 16,67 dollaria kuukaudessa. Haittaohjelmien tarkistuksen ja edistyneen DDoS-lieventämisen lisäksi sen turvasuunnitelmiin sisältyy myös sisällönjakeluverkko.

Sucuri CDN: llä on 11 läsnäolopistettä ympäri maailmaa, ja siinä on HTTP / 2-yhteydet ja monia välimuistivaihtoehtoja.

Uskon, että muut sisällönjakeluverkot, joihin olen viitannut tässä artikkelissa, ovat joustavampia ja antavat sinulle pääsyn laajempaan globaaliin verkkoon, mutta Sucuri on edullinen ratkaisu ja antaa sinulle pääsyn WordPressin ensiluokkaisiin suojausominaisuuksiin, joita muut sisällönjakeluverkot eivät.

Ylläpito WordPress-hosting-yritykset

Ylläpito WordPress-hosting-yritykset voivat vähentää huomattavasti aikaa, jonka vietät WordPress-verkkosivustojesi ylläpitämiseen, keskittämällä yleiset verkkosivustojen järjestelmänvalvojan tehtävät, kuten varmuuskopiot, tietoturva, päivitykset, verkkosivujen järjestäminen, tiedostojen hallinta ja paljon muuta.

Monet premium-hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset, kuten Kinsta, Flywheel ja WP Engine, tarjoavat asiakkaille pääsyn myös sisällönjakeluverkkoon..

Tämä on käytännöllinen tapa käyttää sisällönjakeluverkkoa, koska hallittu hosting-yritys määrittää kaiken puolestasi. Ainoa mitä sinun on tehtävä on ottaa CDN käyttöön isäntätilisi kautta.

Kinsta CDN

Muista tarkistaa, kuinka paljon kaistanleveyttä tarjotaan ja mitä sisällönjakeluverkkoa hallitsemasi WordPress-hosting-yritys tarjoaa, varmistaaksesi, että se vastaa vaatimuksiasi. Jos näin ei ole, voit silti käyttää toista sisällönjakeluverkkoa, jos haluat.

Viitteeksi Kinsan CDN käyttää KeyCDN: ää, WP Engine käyttää Cloudflarea ja FlyWheel käyttää nopeasti.

Lue paremmin hallittujen WordPress-hosting-yritysten artikkeli, jotta ymmärrät paremmin hallitun isännöinnin eduista.

Lopulliset ajatukset

Keskittymällä niin kauniisiin malleihin ja laadukkaan sisällön muotoiluun on helppo sivuuttaa sivunopeuden merkitys.

Mutta nopeus voi tappaa – verkkosivustosi.

Muistaa: Googlella ei ole kiinnostusta luokitella hitaita, hitaita verkkosivustoja. Lisäksi vierailijat eivät ole kiinnostuneita hitaasta verkkosivustosta. On ollut lukuisia tutkimuksia, jotka ovat vahvistaneet, että latausajat vaikuttavat merkittävästi muuntokursseihin.

Tämä tarkoittaa, että hidas verkkosivusto kääntää asiakkaita ovella ja vie heidät käteisvarojen käyttämiseen. Kuten voitte kuvitella, tämä ei ole kestävä tapa tehdä liiketoimintaa.

CDN: n käyttö on arvokas askel oikeaan suuntaan ongelman ratkaisemiseen. Hallinnoidaan käyttäjän ja palvelimen välinen maantieteellinen etäisyys tallentamalla verkkosivustosi palvelimille, jotka sijaitsevat strategisesti ympäri maailmaa. Yhdistämällä käyttäjänsi palvelimiin, jotka ovat lähinnä heitä, arvokkaat sekunnit ajetaan latausajoilta.

Jos olet kiinnostunut CDN-levyn asentamisesta verkkosivustollesi, tämän päivän luettelossa on joitain parhaimmista WordPress-yhteensopivista CDN-levyistä kaikille budjeteille. Jos olet vielä aidalla, harkitse jonkin luetelluista ilmaisista palveluista ja katso, kuinka paljon CDN voi parantaa verkkosivustosi suorituskykyä..

* Tarkempia tietoja CDN-levyistä saat tarkastelemalla aikaisempaa viestiämme: Mikä on CDN?.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me