Mikä on PHP 7 ja kuinka aloittaa sen käyttäminen WordPressin kanssa?

WordPress-tarjoukset


PHP 7 on yksi merkittävimmistä päivityksistä palvelinpuolen ohjelmiston historiassa, joka hallitsee yli 82% Internetistä, ja tässä oppaassa keskustelemme sen käytön hyvistä puolista WordPressin kanssa.

Tarkastelemme PHP 7: n uskomattomia etuja ja autamme sinua ymmärtämään, kuinka tärkeää on noudattaa suositeltua vähimmäisversiota (5.6). Opit myös kuinka tarkistaa, onko WordPress-sivustosi valmis PHP 7: tä varten, ja mitata tämän uuteen versioon päivittämisen etuja ja haittoja..

Tämän oppaan lopussa sinulla on vakaa ymmärrys PHP: stä ja riittävän vakuuttunut siitä, että päivität suositellulle vähimmäismäärälle – tai ehkä jopa ottaa seuraavan vaiheen PHP 7: ään!

Aloitetaan…

Aloittelijan opas PHP: hen – mikä on PHP?

Niille teistä, jotka ovat aivan uusia aiheeseen, PHP on palvelinpuolen skriptikieli, joka on suunniteltu luomaan HTML-sivuja pyynnöstä.
Ajattele sitä yksinkertaisena kolmivaiheinen prosessi:

 • input: Syötä joukko komentoja, jotka on kirjoitettu muodossa PHP-skripti, tulona PHP-moottorille.
 • jalostus: PHP-moottori suorittaa komentosarjan palvelimella.
 • lähtö: Tuloste on HTML-sivu, jonka Web-selain on tuottanut.

Edellä kuvatussa kolmivaiheisessa prosessissa voimme tunnistaa muutamia komponentit.

 1. PHP-skripti (t)
 2. PHP-moottori
 3. server
 4. Tulosta HTML

Katsotaanpa nyt, miten ne liittyvät tyypilliseen WordPress-ympäristöön.

Tyypillisen PHP-ympäristön komponentit

1) PHP-skriptit: WordPress on pohjimmiltaan laaja, organisoitu kokoelma koodia, joka on kirjoitettu useilla komentosarjojen kielillä, kuten PHP, JavaScripti ja CSS, ensisijaisena ollessa PHP. Se antaa WordPressille dynaamisen luonteen.

2) PHP-moottori: Ajattele sitä keskuskomponentti joka suorittaa PHP-komentosarjan ohjeet – tekemällä sen sen palvelimen avulla, jota se käyttää. PHP-moottori on yksi tärkeimmistä komponenteista, ja se vaikuttaa verkkosivuston nopeuteen, suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Se on myös keskustelun keskeinen aihe!

3) Palvelin: Tämä on etätietokone, joka tunnetaan myös nimellä ”web-isäntä”, jossa WordPress-sivustosi isännöi. Jos Web-isäntä olisi asennettuna PHP: lle, WordPress ei toimisi siinä.

4) Tulostus HTML: Joka kerta, kun WordPress-verkkosivusto ladataan, kutsutaan PHP-moottori. Skriptit suoritetaan PHP-moottorilla palvelinta käyttämällä, ja lopullinen (tai tulostettava) HTML viedään vierailijan verkkoselaimeen. Ja se täydentää prosessia.

Mikä on PHP 7?

Nyt kun olemme selkeitä siitä, mikä on PHP-skripti, puhutaanpa PHP-moottorista. Käytämme termejä jäljellä olevaan artikkeliin ‘PHP-moottori’ ja “PHP: synonyymeinä.

PHP 7 on PHP-moottori, joka lanseerattiin joulukuussa 2016 ja sisältää lukuisia uusia ominaisuuksia, suorituskyvyn parannuksia ja tietoturvaparannuksia. Kuten kaikki hyvät oppitunnit, aloitetaan vähän historiasta.

Lyhyt historia PHP: stä

Rasmus Lerdorf julkaisi PHP: n vuonna 1994 skriptikielenä yrittäessään luoda työkalun, joka helpottaisi hänen henkilökohtaisen kotisivunsa päivittämistä. * Tietysti, että hän tiesi, että tämä sivuprojekti kehittyisi yli 82%: iin kaikista verkkosivustoista – mukaan lukien isot ystävät, kuten * Facebook ja WordPress.

Vuosien varrella PHP: llä on ollut pari julkaisua. Ensimmäinen oli vuonna 1995, jota seurasi versio 2.0 vuonna 1997. Versio 3.0 julkaistiin vuonna 1998, jota seurasi versio 4.0 vuonna 2000.

Onko PHP 7 erityinen ennakointi??

esimerkki php 7: n julkaisemiseen kuluneesta 12 vuodesta

Sieltä asiat alkoivat kiinnostaa. PHP-versio 5 julkaistiin neljä vuotta myöhemmin vuonna 2004. Se jatkoi moninkertainen iteraatioita – niin paljon, että komitea päätti ohittaa version 6 ja siirtyä versioon 7. Asioiden näyttämiseksi näkökulmasta PHP 5: n ensimmäinen iteraatio oli versio 5.0, julkaistu vuonna 2004. Sen viimeinen iteraatio, PHP 5.6, julkaistiin kymmenen vuotta. myöhemmin vuonna 2014.

Kaksi vuotta myöhemmin, PHP 7 tuli mukana – lupaavin PHP: n julkaisu tähän mennessä. Pohjimmiltaan maailman piti odota hyvää 12 vuotta saada kätensä PHP 7: ään.

PHP 7: n suorituskyvyn parannukset

Odotus ei mene hukkaan. PHP 7: n mukana toimitettiin kuorma-autojen suorituskykyä ja turvallisuutta koskevia parannuksia. Tarkastellaan jokaista suorituskyvyn parannusta, jota tukevat vankat vertailuarvot.

1) Kapasiteetin parantaminen huomattavasti (pyynnöt sekunnissa)

php 7 -edut WordPressissä suuremmalla kaistanleveydellä

PHP 7 suoritti melkein kaksi kertaa yhtä hyvin kuin PHP 5.6, ajaen WordPress 4.1.1.

php7 vs. php 5.6 WordPressin suorituskykyvertailussa

Yllä olevassa kaaviossa voimme nähdä melkein 2,18 kertaa pyyntöjen määrä sekunnissa alle puoli viivettä.

2) Matalampi viive samanaikaisille käyttäjille

php 7 -edut WordPressin matalammassa latenssissa

Latenssi on aika, joka kuluu ensimmäisen pyynnön ja palvelimen ja asiakkaan välisen ensimmäisen vastauksen välillä. Mitä matalampi viive, sitä parempi palvelu. Katsotaanpa kuinka PHP 7 käsittelee sitä.

php7 vs php 5.6 WordPress-latenssiaikakäyttäjillä

Olemme ottaneet kolme datapistettä perustuen samanaikaisten käyttäjien määrään kutakin PHP-moottoria kohti.

 1. Oranssit palkit edustavat latenssia, kun kymmenen ihmistä käyttää samanaikaisesti sivustoasi.
 2. Siniset palkit ovat kaksinkertaisille (ts. 20 samanaikaista käyttäjää).
 3. Vaaleanpunaiset palkit on tarkoitettu 40 samanaikaiselle käyttäjälle.

Kaikissa tapauksissa, PHP 7 koputtaa edeltäjänsä puistosta.

* Kaikki tämä * täsmälleen samassa laitteistossa! Tämä tarkoittaa, että jos päivität PHP 7: een kaikilla tarvittavilla yhteensopivuustarkastuksilla (lisätietoja tästä myöhemmin), suorituskyvyn pitäisi nousta kaksinkertaiseksi..

3) WordPress 4.0+ -julkaisut on optimoitu PHP 7: lle

php 7: n WordPress-edut paremman yhteensopivuuden WordPressin kanssa

Itse WordPress 4.0 on ollut hienosäätää hyödyntää PHP 7: n uusimpia ominaisuuksia. Zendin mukaan sillä on lähes kaksinkertainen suorituskyky samassa laitteistossa verrattuna edeltäjäänsä, WordPress 3.6: ta.

php7 WordPress 3.6 vs 4.1 suorituskyvyn parannus

Yllä olevassa kaaviossa näemme, että kaksinkertainen suorituskyvyn parannus tärkeässä WordPress-päivityksessä. Tämä vertailuarvo on PHP-versiosta riippumatta. Pikemminkin se on osoitus siitä, että WordPress-yhteisö optimoi jatkuvasti koodia tuleville PHP-versioille.

4) 75% vähemmän ohjeita, sama tulos

php 7 -edut WordPress-muistin optimoinnissa

PHP 7: llä on myös tappaja ohjeet. Sen optimistisesti optimoitu suorittamaan sama tehtävä vähemmän ohjeita. Esimerkiksi yksi WordPress-pyyntö PHP 5.6: lla suorittaa 100 miljoonassa CPU-ohjeessa. PHP 7: ssä sama pyyntö suoritetaan 25 miljoonan prosessorin ohjeissa. Se on 75% alennus että komentojen lukumäärä vaaditaan tee sama työ!

5) Merkittävä suorituskyvyn lisäys

php 7 -edut WordPressin erinomaiseen suorituskykyyn

Jason Cosper, WP Engine -yhtiön nörtti, rakastaa sekoittamista uusimpien PHP-moottoreiden kanssa nähdäkseen, mitkä toimivat parhaiten.

php 7 -edut WordPress php 5.5: ssä vs. php 7.0

Yhdessä kokeilussaan hän havaitsi PHP 7: n olevan kiistatta 6,6 kertaa nopeammin kuin PHP 5.5 – käynnissä WordPress 4.3.1 ja bbPress.

WordPress PHP: n tila vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä

Nyt kun meillä on käytännöllinen käsitys PHP 7: n eduista, katsotaanpa kuinka monta WordPress-käyttäjää sitä käyttää.

tilanne WordPress php 2017 q1

Hyvä: Virallisten WordPress-tilastojen mukaan 9% WordPress-yhteisöstä on päivittänyt PHP 7: ksi 20. huhtikuuta 2017 alkaen.

Okei: Noin 40% WordPress-käyttäjistä käyttää PHP 5.6: ta. Tämä on suhteellisen hyvä uutinen, koska PHP 5.6 saa tietoturvatukea 31. joulukuuta 2018 saakka.

Ruma: Todella huono uutinen on kuitenkin se, että yli 50% aktiivisista WordPress-sivustoista käyttää yli 5.6 vanhempaa PHP-versiota, joka altistaa kaikki nämä sivustot vakavat haavoittuvuusongelmat.

 • PHP 5.4: tä ei ole ladattu vuodesta 2015.
 • Ja PHP 5.5: tä ei ole ladattu vuodesta 2016.
 • Jos käytät yli 5.6 vanhempaa versiota (lisätietoja siitä, kuinka tarkistaa PHP-versio myöhemmin), päivitä PHP-versio heti.

Toivon majakka

yoast seo php 5 ja php 7 -taistelu

Joost de Valk, Yoast SEO – WordPress SEO -laajennus, jolla on yli 3 miljoonaa aktiivista asennusta – perustaja, päätti tehdä jotain tämän suhteen. Lainata alkuperäisestä artikkelista:

Yoast SEO 4.5: stä alamme näyttää WordPress-hallintapaneelissa ilmoituksen PHP 5.2: n käyttävien sivustojen järjestelmänvalvojille. Tämä ilmoitus on iso, ruma ja ei-hyväksyttävä. Tässä ilmoituksessa selitämme miksi järjestelmänvalvojan tulisi päivittää sivuston PHP-versio.

WordPress ja vanhentuneet versiot PHP: stä

vanhentuneiden php-kuvien vaarat

Tässä vaiheessa on tärkeää huomauttaa siitä WordPress tukee edelleen vanhoja PHP-versioita. Tämä ei tarkoita, että voit rentoutua ja rentoutua. Päivitys 5.6: een – ellei se ole PHP 7 – on meidän etujemme mukaista.

php 5.x ja php 7 tukevat aikajanaa

Jos käytät PHP 5.6: ta, on pari asiaa tulossa pian:

 1. Virallisen PHP-tukiaikataulun mukaan PHP 5.6 saisi virallinen tuki siihen asti kun 17. tammikuuta 2017. Se on päättynyt.
 2. Parempien uutisten mukaan PHP 5.6 saisi turvallisuustuki 31 päivään joulukuuta 2018 asti.
 3. Tietenkin et menetä silti ikäviäsi kaikki suorituskyvyn parannukset, jotka voit saada ehdottomasti nolla sijoitus.

Siirtyminen PHP 7: ään – on se sen arvoista?

Nyt kun meillä on vankka käsitys PHP 7: n erilaisista eduista, käsitellään tärkeätä kysymystä: Pitäisikö sinun vaihtaa PHP 7: ään?

Menetelmä minkä tahansa päätöksen tekemiseksi tulee perustua logiikkaan. Tarkastellaan näiden kolmen peruskysymyksen ratkaisemista:

1. Mitä hyötyä on siirtymisestä PHP 7: ään?

php 7 edut

Olemme käsittäneet viisi pistettä, joita tukevat vertailukohdat verkosta. Kaikki ne viittaavat joukko etuja ja rajua Joo kun on kyse vaihtopäätöksestä.

2. Ovatko WordPress-teema ja laajennukset yhteensopivia PHP 7: n kanssa?

php 7 -yhteensopivuusongelmat

Vain siksi, että WordPress on yhteensopiva PHP 7: n kanssa (ja yhteensopiva taaksepäin PHP 5.6: n kanssa), ei tarkoita, että kaikki sen teemat ja laajennukset ovat. Voit käyttää räätälöityä teemaa tai laajennusta, jonka ominaisuudet ovat vanhentuneita PHP 7: ssä. Voit käyttää myös WordPress-arkiston laajennusta, jota ei ole päivitetty jonkin aikaa. Mikä on ratkaisu?

3. Kuinka voit tarkistaa, onko WordPress-sivustosi valmis PHP 7: lle?

php 7 haasteet

Onneksi antelias kehittäjät yli WP-moottori ovat luoneet melko mahtava laajennuksen, joka ratkaisee tämän ongelman.

php-yhteensopivuustarkistaja WordPress-laajennus, jonka on kirjoittanut wpengine

Esittelyssä PHP-yhteensopivuustarkistus: Plugin, joka tarkistaa WordPress-koodisi ja aktiiviset teemalaajennukset etsien tunnettuja yhteensopivuusongelmia.

PHP-yhteensopivuustarkistus

Tuetut PHP-versiot PHP-yhteensopivuuden tarkistuslaajennuksesta

Voit tarkistaa viiden erillisen PHP-version yhteensopivuusongelmat, jotka vaihtelevat välillä 5,3 – 7,0.

php-yhteensopivuustarkistajan WordPress-laajennuksen testitulokset

Yhteensopivuusongelmat (jos niitä löytyy) luokitellaan virheitä ja varoitukset. Laajennus luettelee tiedosto ja rivinumero loukkaavasta koodista sekä tietoja siitä, miksi koodi ei ole yhteensopiva valitun PHP-version kanssa.

On kuitenkin olemassa muutamia rajoituksia:

 1. Laajennus ei pysty havaitsemaan ajonaikaisia ​​yhteensopivuusongelmia, koska se ei suorita mitään nykyisiä teemoja ja laajennuksia.
 2. Se luottaa WP-Croniin skannataksesi tiedostoja taustalla, joten WP-Cron on oltava käytössä ja toimittava palvelimella..
 3. Joskus ilmoitetaan vääriä positiivisia, koska laajennus ei pysty havaitsemaan käyttämättömiä koodipolkuja, joita voidaan käyttää taaksepäin -yhteensopivuuteen.

luettelo tuetuista plugin-tarkistuksista php-yhteensopivuustarkistimella

Esimerkki luettelosta laajennuksista, joita PHP-yhteensopivuustarkistus tukee.

Kaiken kaikkiaan se on melko siisti laajennus, joka voi kertoa, onko WordPress-pino valmistautunut päivitykseen vai ei!

4. Mitkä ovat vaarat, jos et siirry PHP 7: ään?

php 7 sudenkuoppia

Seuraavat kolme kohtaa selittävät: haitat ei päivitystä suositeltuun PHP 7: ään. Ne tuovat esiin myös joitain mahdollisista päivityksen epäonnistumisen vaarat että vaadittu vähimmäisvaatimus versio, PHP 5.6.

4.1 Suorituskyvyn heikkeneminen: Ensinnäkin, sinun kannattaa unohtaa vähintään kaksinkertainen suorituskyvyn nousu investoimatta yhtä senttiä. Ja arvaa mitä? Jos käytät PHP 5.2 -käyttöjärjestelmää, sen ilmoitetaan olevan 400% hitaampi kuin PHP 7!

4.2 Turvallisuusongelmat: PHP 5.x: llä oli lukuisia haavoittuvuuksia, jotka oli asianmukaisesti korjattu uudempien versioiden kanssa. Itse asiassa vuosi 2016 oli tosiasiallisesti ennätyksellinen vuosi PHP-tietoturva-aukkojen suhteen. Raportoituja yli 100 ongelmaa vaihteli palvelunestoista (DoS) palvelun muistin vioittumiseen, haitallisen koodin suorittamiseen ja niin edelleen..

PHP 5.4 antaa sinulle kuvan siitä, kuinka huono tilanne on ei ole laastittu vuodesta 2015, eikä sitä enää tueta. Ja silti 21% WordPress-käyttäjistä käyttää edelleen PHP 5.4! Jos olet osa tätä ryhmää, päivitä päivitys 5.6: seen tänään.

4.3 Broken Plugins: Vanhemman käyttäminen, ei tuettu versio PHP: stä luo plugin-ristiriitoja. Yksi näkyvimmistä virheistä on ‘odottamaton T_Function’, kuten alla esitetään.

vanhentunut PHP-versio aiheuttaa WordPress-ristiriitoja

Kuvakaappaus Content Locker -laajennuksen tukisäikeestä

Yllä oleva kuvakaappaus on tukikysely Content Locker -laajennukselle. Kirjoittaja mainitsee selvästi, että pluginin toimimiseksi vaadittava PHP-version vähimmäisversio on 5.4.

5. Menestystarinat

PHP 7 menestystarinat

On aina rohkaisevaa nähdä, kuinka eri organisaatiot ympäri maailmaa hyötyvät päivityksestä.

5.1) Badoon pelastettu omaisuus

Ensimmäinen esimerkki on treffisovellus Badoo, joka on onnistunut säästät yli miljoona dollaria päivittämällä se PHP 7: een. Kuinka? Yksinkertainen! PHP 7 vähensi saman tehtävän suorittamiseen tarvittavaa laskentatehon määrää. Siksi vähemmän palvelimia vaadittiin tekemään sama työ, mikä lopulta vapautti noin 300 palvelinta!

5.2) Clinton Electronicsin merkittävä suorituskyvyn parannus

Toinen menestystarinamme tulee WP Engine -asiakkaalta Clinton Electronicsilta. Lyhyesti sanottuna he halusivat dynaamisen verkkokaupan, jolla olisi nopeat latausajat. Valittu pino oli WordPress yhdessä WooCommerce -sovelluksen kanssa. Virasto, jonka kanssa he työskentelivät, valitsi WP Engine hallituksi WordPress-isännöintipalveluntarjoajaksi, joka puolestaan ​​suositteli PHP 7: tä. Tämä päivitys onnistui lopulta vähentämään verkkosivuston latausaikaa jopa 60%!

Kuinka siirtyä PHP 7: ään WordPressin avulla?

siirtyminen php 7 -kuvaan

Ensinnäkin, varmista, että WordPress-nykyinen pino on yhteensopiva PHP 7: n kanssa käyttämällä PHP-yhteensopivuustarkistus -laajennusta. Kun laajennus antaa sinulle vihreän valon, jatka päivitystä.

 • Jos käytät jaettu WordPress-hosting, kuten Bluehost, voit päivittää PHP-version neljässä yksinkertaisessa vaiheessa. Lähes kaikissa jaetuissa WordPress-palveluntarjoajissa on cPanel tai mukautettu käyttöpaneeli, jossa voit muuttaa PHP-version.
 • Jos käytät hallinnoitu WordPress-hosting palveluntarjoaja, kuten WP Engine, vaihtaminen PHP 7: een on pala kakkua – tavoita heidän tuensa ja he saavat sen tekemään älykkäästi.

WPEngine PHP FAQ-sivu on noudettu 26. huhtikuuta 2017

WPEngine PHP FAQ-sivu on noudettu 26. huhtikuuta 2017

WP Engine PHP FAQ -sivu, noudettu: 26. huhtikuuta 2017

Hyvä uutinen WP Engine -käyttäjille on, että PHP: n vähimmäisversio on heidän UKK-sivunsa mukaan 5.6.

Miksi WP-moottori? On joukko etuja, jotka tekevät WP Enginestä vielä houkuttelevamman:

 1. Innovatiivinen WordPress-tekniikka.
 2. Laadukkaat nopeat palvelimet, jotka pystyvät käsittelemään satoja miljoonia pyyntöjä päivässä.
 3. Hardcore-suojaus edistyneellä DDoS-suojauksella.
 4. Erinomainen tuki.

He ovat toimineet liiketoiminnassa muutama vuosi ja ovat voittaneet parhaita tuotemerkkejä, kuten National Geographic ja AMD. Pidän henkilökohtaisesti WP Enginestä eniten heidän kulttuuriaan antaa takaisin yhteisölle – olipa kyse sitten WordCampsin sponsoroinnista, tapahtumien isännöinnistä tai mahtavien ilmaisten laajennusten, kuten PHP-yhteensopivuustarkistajan, rakentamisesta..

Jos harkitset päivitystä tai haluat muuttaa nykyistä palveluntarjoajaasi, suosittelemme erittäin suosittua WP Engineä hallituksi WordPress-palveluntarjoajaksi. Suunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa.

Käärimistä

Kerrotaan nopeasti kaikki, mitä olemme tähän mennessä oppineet:

 1. PHP hallitsee 82% Internetistä ja tukee sivustoja, kuten Facebook ja WordPress.
 2. suositeltava minimi versio PHP: stä on 5,6 – kaikki alla oleva on iso ei-ei!
 3. PHP 7: llä on merkittävä parannuksia suorituskykyyn, turvallisuuteen ja ominaisuuksiin – se lisää WordPressin suorituskykyä helposti 2x ilman nollaa lisälaitteistoa.
 4. WordPressin vaihtaminen PHP 7: ään tuo kotiin joukon etuja ilman sijoituksia.
 5. Ennen vaihtamista on kuitenkin varmistettava, että WordPress-asetukset ovat valmiit päivittämään PHP 7: een PHP-yhteensopivuustarkistimen laajennuksella.
 6. Jaetut isännät, kuten Bluehost, tukevat PHP 7: tä, mutta se on otettava käyttöön manuaalisesti.
 7. Hallittujen WordPress-isäntäten, kuten WP Engine, yhteensopivuus PHP 7: n kanssa on vahva.

Päivän lopussa PHP jatkaa parantamistaan ​​jokaisella julkaisulla. Jos käytät WordPressiä vain suosittujen laajennusten kanssa, voit saada paljon hyötyä päivittämällä PHP 7: een. Jos kuitenkin käytät paljon mukautettuja tai harvoin päivitettyjä laajennuksia, on ehkä parasta pitää kiinni vielä muutama kuukautta ennen päivittämistä. On kuitenkin välttämätöntä käyttää PHP 5.6: ta eikä mitään sen alapuolella!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me