A hét legnépszerűbb Mailchimp-alternatíva az egyszerű és hatékony e-mail marketinghez (2020)

WordPress foglalkozik


A Mailchimp az egyik legismertebb e-mail marketing eszköz, amellyel a környéken a legmagasabb színvonalú hírlevél-szolgáltatásokat kínálja, hírleveles eszközében azonban még mindig széles választékot talál a professzionális szolgáltatások. Sok évig tartó ingyenes és olcsó tervei az egyik legjobb megoldást tették a kis- és középvállalkozások számára. Szóval, miért keresnek sokan a Mailchimp alternatívákat??

A válasz két nagy változás formájában érkezik, amelyeket a Mailchimp tett 2019-ben. Először is úgy döntött, hogy egy teljes körű szolgáltatási marketing eszközzé válik egy teljesen új árazási tervvel. Másodszor, kiadta az új Szolgáltatási feltételeket. Ezek az új feltételek azt írják elő, hogy a számlákat most a teljes közönségük alapján számítják fel, beleértve a feliratkozott, az előfizetés nélküli és az ügyleti kapcsolatokat. Ez mesterségesen megnöveli a kapcsolatok számát, és viszont azt az árat, amelyet fizet a Mailchimpért.

A legrosszabb, hogy a meglévő ügyfelek számára nem volt előrejelzés erről a változásról. A Mailchimp az ügyfelekről csak a végrehajtás után értesítette az ügyfeleket. Sőt, az az e-mail, amelyet azért küldtek, hogy értesítsék az embereket a szolgáltatási feltételek változásáról, általános volt, és nem emelte ki a leginkább a részeket. Számos Mailchimp-felhasználó, köztük én is, nem a maguktól a Mailchimp-től, hanem harmadik felektől derítette ki a bántalmazó részleteket. Az én esetemben ez a bizalom hiányát váltotta ki, amely arra ösztönözte, hogy alaposabban megvizsgáljam a Mailchimp alternatíváit. Végül is, ha a társaság értesítés nélkül végrehajtotta ezeket a változásokat, ki tudja, mi más változhat figyelmeztetés nélkül?

A Mailchimp számára szigorú korlátozások vonatkoznak azokra a tartalmakra is, amelyeket az emberek a platformon keresztül küldhetnek el, és elutasítják az együttműködést azokkal a vállalatokkal, amelyek olyan termékeket, szolgáltatásokat vagy tartalmat kínálnak, amelyeket magas kockázatnak tartanak. A lista legtöbb elemét elvárhatja, például a kíséret és a társkereső szolgáltatások, ám ez tiltja a „otthoni munkát, online pénzt és az ólom generációt” tartalmazó cégeket is. Ez az átfogó terminológia számos típusú tartalmat tartalmaz, beleértve a tartalom nagy részét, amelyet itt a WinningWP-n állítunk elő.

Tehát, ha át akarja váltani a Mailchimp-ről, vagy el szeretne kezdeni az e-mail marketinggel, és meg akarja nézni a legjobb lehetőségeket, olvassa el a jelenleg elérhető legjobb Mailchimp-alternatívák útmutatóját..

Hogyan választottuk meg a legjobb Mailchimp alternatívákat

A kisvállalkozások tulajdonosai és az új vállalkozók évek óta támaszkodnak a Mailchimp ingyenes tervére és megfizethető prémium terveire. Úgy döntöttünk, hogy az e-mail marketing eszközökre összpontosítunk, ingyenes és olcsó prémium tervekkel, hogy továbbra is kiszolgáljuk ezeket az igényeket.

A legjobb Mailchimp-alternatívák ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a Mailchimp:

 • szegmentálás – Ez lehetővé teszi a lista pontos csoportokra bontását. Például érdemes felosztani a listáját olyan emberekre, akik megvásároltak egy adott terméket, és olyan emberekre, akik nem. Ezután marketingkampányt készíthet erre a termékre, és csak az utóbbi csoport tagjainak küldheti el.
 • A / B tesztelés – Az A / B tesztelés lehetővé teszi egy adott hírlevél variációinak tesztelését, mielőtt elküldené. Például elhelyezhet egy képet a szöveg fölé egy verzióban, és ugyanazt a képet a szöveg alá helyezheti egy második verzióban. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, melyik formátum működik a legjobban a közönség számára.
 • Automatizálás – Ez az a képesség, hogy e-maileket vagy e-mailek sorozatait automatikusan elküldjük a közönségnek, amikor bizonyos eseményindító esemény bekövetkezik. Előfordulhat például, hogy e-mailt küld az előfizetőknek, hogy miként tud segíteni nekik egy hónappal azután, hogy feliratkoztak hírlevelére.
 • Analitika – Mint a webhely-elemzés, az e-mail elemzés adatokkal szolgál a közönség demográfiai és viselkedési mintáiról is. Csak minimálisan azt szeretné tudni, hogy hány ember nyitja meg e-maileit, és hányan kattintanak az egyes linkekre. Azt is szeretné nyomon követni az előfizetési és leiratkozási díjakat.
 • Egyéni regisztrációs űrlapok – Önnek képesnek kell lennie arra, hogy a regisztrációs űrlapokat megtervezze úgy, hogy azok tükrözzék márkáját. Azt is ki kell választania, hogy az előfizetőknek milyen információkat kell megadniuk a regisztrációkor.
 • Testreszabás – Ez lehetővé teszi az előfizetőkkel kapcsolatos információk felhasználását a tartalom személyre szabásához. Technikailag a szegmentálás a személyre szabás egyik formája, de e cikk alkalmazásában a személyre szabás kifejezetten arra utal, hogy képes-e személyre szabni a tartalmat az előfizetők nevével.
 • Nagy előfizetők száma – A hírlevél tervei drágábbak lesznek, mivel növekszik az előfizetők száma. Gondoskodni szeretne arról, hogy a hírlevél szolgáltatás alapterve, amellyel dolgozni szeretne, rengeteg növekvő helyet biztosítson Önnek.

Az útmutatóhoz úgy döntöttünk, hogy csak a Mailchimp alternatíváit vonjuk be, amelyek a fent felsorolt ​​összes előnyt kínálják.

Legjobb Mailchimp-alternatívák

1. SendinBlue

SendInBlue

A SendinBlue az egyik legjobb e-mail hírlevél eszköz, és a legjobb az egészben, hogy szinte az összes szolgáltatását az ingyenes csomag segítségével elérheti. Ez magában foglalja az automatikus kampányokat, a fejlett szegmentálást, az A / B tesztelést és az e-mail sablonok könyvtárához való teljes hozzáférést. Akár korlátlan számú is kapcsolatba léphet cent nélkül.

A SendinBlue által biztosított e-mail marketing eszközök szintén kapcsolódnak CRM eszközeikhez, lehetővé téve az ügyfelek közötti interakciók egyszerű kezelését egy helyen..

A SendinBlue egyetlen hátránya, hogy ha meghaladja a 2000 ügyfelet, akinek engedélyezett automatikus e-mailek küldése, a dolgok drágák lesznek. Ha több mint 2000 ember számára képes automatikus kampányokat küldeni, akkor havonta 25 dollárt kell fizetnie.

Ingyenes terv: Igen, korlátlan névjegy (legfeljebb 2000 névjegy a marketing-automatizálási munkafolyamatokhoz) és legfeljebb 300 e-mail havonta.

Árkategória: Ingyenes, havonta 25 dollár, havonta 39 dollár vagy havonta 66 dollár.

Kinek ez a lehetőség a legjobb: A SendinBlue kiváló lehetőség azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek kicsi maradni kívánnak, és ingyenes, mégis robusztus e-mail marketing eszközöket akarnak. Javasoljuk továbbá a SendinBlue alkalmazását olyan bevett vállalkozások számára, amelyek e-mail hírlevél eszközöket akarnak integrálni a CRM-hez, és költségvetésük van a prémium terv fenntartására..

2. MailerLite

Mailer-Lite

A MailerLite egy könnyen használható hírlevél eszköz, amely robosztus, ingyenes tervvel rendelkezik. A szabad felhasználók automatizált marketing kampányokat küldhetnek, szegmentálással használhatják célzottabb kampányokat és felfedezhetik minden e-mail potenciálját A / B teszteléssel. Ezenkívül megkönnyíti a felmérések beépítését az e-mailekbe.

A MailerLite számos weboldal-platformmal és marketing eszközzel integrálható, ideértve a WordPress-t és a WooCommerce-t is.

Másrészt kissé hiányzik a fejlett funkcionalitás, még a prémium szintjén is. A tartalom személyre szabásának és az automatikus munkafolyamatok létrehozásának lehetősége korlátozott. Az e-mail sablonok könyvtára szintén kicsi a lista többi opciójához képest.

Ingyenes terv: Igen, akár ezer névjegy vagy 12 000 e-mail havonta.

Árkategória: Ingyenes, havonta 10 dollár, havonta 15 dollár, havonta 30 dollár vagy havonta 50 dollár.

Kinek ez a lehetőség a legjobb: A MailerLite az egyik legjobb Mailchimp alternatíva vállalkozások számára, minimális költségvetéssel és egyszerű e-mail marketing igényekkel. Ha automatizált ügyfélutazások széles körét kívánja létrehozni, akkor érdemes megfontolnia a listán szereplő egyéb lehetőségeket is.

3. Moosend

Moosend

A Moosend egy újabb e-mail marketing platform, kiváló minőségű ingyenes csomaggal. Az ezernél kevesebb előfizetővel rendelkező vállalkozások korlátlan e-mailt küldhetnek, automatizált munkafolyamatokat hozhatnak létre, speciális szegmentálást használhatnak kampányaik célzására és A / B tesztet minden e-maillel, mielőtt elküldik. Emellett sablonokat kínál az automatikus munkafolyamatokhoz, megkönnyítve az automatizálást – még azok számára is, akik még soha nem küldtek e-mail kampányt.

Mint a MailerLite, a Moosend különféle eszközökkel is kínál integrációkat, köztük a WordPress és a WooCommerce.

A Moosend egyetlen igazi hátránya a regisztrációs űrlapok korlátozott lehetőségei. A platform nem engedélyezi az opt-in popup létrehozását, csak HTML űrlapokat.

Ingyenes terv: Igen, korlátlan e-mailek akár ezer előfizető számára.

Árkategória: A fizetett tervek havi 10 USD-tól indulnak ezer és 2000 előfizető között, és egészen a havonta 350 USD-ig terjednek, 801 000-től egy millió előfizetőig. A Moosend emellett pay-as-you-go opciót is kínál, amely lehetővé teszi „kredit” vásárlását. Minden hitel megegyezik egy e-maillel, amelyet elküldhet.

Kinek szól ez a terv: A Moosend az egyik legjobb Mailchimp alternatíva, különösen a kisvállalkozások számára. Szinte az összes szolgáltatásához hozzáférhet az ingyenes csomagban, és a költségek ésszerűen növekednek.

4. GetResponse

GetResponse„>

A GetResponse nem kínál ingyenes szolgáltatási csomagot, de a legfejlettebb funkciók közül néhányat kínál, amelyek bármelyik Mailchimp alternatívából elérhetők. A szokásos funkciók mellett, mint például a szegmentálás és az A / B tesztelés, a GetResponse értékesítési csatornákat és e-termékek közvetlen értékesítésének lehetőségét kínálja hírleveléből. Ezenkívül a legfejlettebb automatizálási lehetőségek egy részét is kínálja, a célzott kampányok széles választéka mellett.

Magasabb szinteken a GetResponse lehetővé teszi webináriumok szervezését és a csapat tagjaival való együttműködést a kampányok összehangolásában.

A GetResponse terv felépítése szintén kissé eltér. A legtöbb hírlevelet szolgáltató lehetővé teszi, hogy egy alacsony hírlevelmel fizessen a magas árú csomagért, de automatikusan magasabb szintre állítja fel hírlevelét, amikor az előfizetői szám elér egy bizonyos pontot. Ez azt jelenti, hogy automatikusan megkapja a magasabb szintű tervhez tartozó kiegészítő funkciókat.

A GetResponse viszont az előfizetői szám alapján kiigazítja a költségeket a terv módosítása nélkül. Ez azt jelenti, hogy ha ezer előfizetővel indul és 2000 előfizetővel jár, akkor nem szerez semmilyen kiegészítő szolgáltatást, hanem többet fizet. A tervek közötti költségkülönbség nagyjából ugyanaz marad, függetlenül a lista méretétől.

Ingyenes terv: Nem.

Árkategória: Havonta 15 dollár és havonta 1,199 dollár. Mérje meg a közönség arányát.

Kinek ez a lehetőség a legjobb: Ha azt szeretné, hogy képesek legyenek számos és összetett automatizált kampányt létrehozni, multimédiás lehetőségeket hozzanak létre, és hogy képesek legyenek online termékeket közvetlenül a levelezőlistáról értékesíteni, akkor a GetResponse az Ön számára szükséges eszköz.

5. Kampányfigyelő

Kampány-Monitor

A Campaign Monitor egy prémium eszköz, amely rendkívül egyszerűen használható. A legmegfelelőbb e-mail sablonokat kínálja. Ezeket a sablonokat könnyen testreszabhatják a drag-and-drop szerkesztő segítségével, amely intuitívebb felületet használ, mint sok a Campaign Monitor versenytársa..

Az összes Kampányfigyelő terv tartalmaz A / B tesztet, e-mail előnézeteket asztali és mobil eszközökre, csepegtető kampányokat, automatikus válaszokat, fejlett elemzést és fejlett listakezelést. A szerkesztőhöz hasonlóan ezeket az eszközöket a marketing újszülött szem előtt tartásával is tervezték. Maga a Kampányfigyelő is integrálható számos olyan eszközzel, amelyet az ügyfelek már ismernek, például a WordPress és a Shopify.

Sajnos a Campaign Monitor ugyanazt az árazási modellt használja, mint a GetResponse, és még drágább. Az alapterv 500 előfizetőnél havonta 9 dollárról indul, de ezer követő elérésekor 39 dollárra növekszik. Az olyan eszközök esetében, amelyek nem biztosítanak ugyanolyan fejlett funkciókat, mint a GetResponse vagy a SendinBlue, ez jelentős összeget jelent.

Ingyenes terv: Nem.

Árkategória: Havonta 9 USD – havonta 1 249 USD. Van egy pay-as-you-go terv is, amely alapkamatot számít fel egy kampányra 7 dollárra, vagy 1,4 dollárra az elküldött e-mailből.

Kinek ez a lehetőség a legjobb: Ha jelentős költségvetéssel rendelkezik a növekedés befogadására, és fő problémája a könnyű használat, a Campaign Monitor az egyik legjobb Mailchimp-alternatíva, amelyet figyelembe kell venni.

6. AWeber

Aweber

Az AWeber az e-mail marketing egyik legrégebbi és legelismertebb neve. Minden terv lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan e-maileket küldjenek, automatizált ügyfélutakat hozzanak létre, speciális szegmentálást használhassanak kampányaik célzására és a részletes elemzések elérésére. A felhasználók több mint 700 e-mail sablonhoz és 6000 stock-képhez is hozzáférhetnek.

Az AWeber tucatnyi integrációt kínál olyan eszközökkel, mint a WordPress, a WooCommerce, a Shopify és a PayPal. Még egy AWeber for WordPress plugin is rendelkezik, amely egyszerűsíti az előfizetők növekedését.

Két kisebb hátránya van az AWebernek. Először is, a sablonok közül sok elavult, ezért előfordulhat, hogy kevés ideig kell keresnie, mielőtt megtalálja a használható sablonokat. Másodszor, lehetetlen egy hírlevélből felvenni vagy kizárni a lista több szegmensét.

Ingyenes terv: Nem.

Árkategória: Havonta 19 dollár, havonta 29 dollár, havonta 49 dollár, havonta 69 dollár vagy havonta 149 dollár. Egyedi árajánlat szükséges a több mint 250 000 előfizetővel rendelkező listákhoz.

Kinek ez a lehetőség a legjobb: Az AWeber ideális azoknak a üzleti tulajdonosoknak, akik maximális rugalmasságot akarnak az e-mail marketing platformjukon.

7. Állandó kapcsolat

Állandó Kapcsolat

A Constant Contact egy másik régi név az e-mail marketing világában, amelyet 1995-ben alapítottak. A Constant Contact hatalmas számú funkciót kínál, beleértve a kuponok kialakítását közvetlenül a hírlevelek belsejében és az e-mailben történő adományok elfogadásának lehetőségét. Több száz e-mail sablont és kiváló minőségű drag and drop e-mail készítőt is talál.

Az állandó kapcsolattartás nem csak az e-maileket kínálja. Ingyenes weboldal készítője lehetővé teszi, hogy percek alatt dinamikus webhelyet hozzon létre, beleértve egy ingyenes online áruházat is, amely akár három terméket is tartalmaz. A tárhely-tervek szintén megfizethetőek, havi 6 fontot kezdve.

Sajnos a folyamatos kapcsolat néhány nagyon jelentős módon korlátozott. Automatizálása nem teszi lehetővé eseményindítók vagy más speciális funkciók használatát. Az opt-in űrlapok testreszabási képessége szintén súlyosan korlátozott.

Ingyenes terv: Nem (ingyenes 60 napos próbaverzió érhető el).

Árkategória: Az alapszintű állandó kapcsolat terv 500 előfizetőnél havonta 20 dollártól kezdődik, és 15 000–25 000 előfizető esetén havonta 225 dollárig terjed. A nagyobb listákhoz speciális idézetekre van szükség.

Kinek ez a lehetőség a legjobb: Az állandó kapcsolattartás lehet „régi megbízható”, de nem valójában a mai piac egyik legjobb Mailchimp-alternatívája. Ha azonban olyan megoldást keres, amely magában foglalja a webtárhelyet is, akkor a Constant Contact segíthet Önnek.

Végső gondolatok

Új e-mail marketing eszközre való váltás félelmetes kilátás lehet, ám ennek nem kell lennie. Miután megértette a rendelkezésre álló Mailchimp alternatívákat, oktatott döntést hozhat arról, hogy mi a legmegfelelőbb vállalkozása számára.

Nem biztos benne, mi a legjobb neked? Kövesse ezeket az irányelveket:

 • Használja a SendinBlue alkalmazást ha kisvállalkozás vagy, és reméli, hogy betartja az örökre szabad tervet, mivel ez az ingyenes terv lehetővé teszi a legtöbb kapcsolattartót. A SendinBlue szintén remek lehetőség, ha az összes ügyfélkapcsolat-kezelést egy helyen szeretné elvégezni.
 • Válassza a MailerLite lehetőséget ha valami egyszerűt szeretne, amely integrálódik a már használt összes marketing eszközhöz.
 • Használja a Moosend-t ha olyan kiváló minőségű ingyenes csomagot szeretne, amely rendkívül kedvező árú csomagmá válik, ha ezer előfizetőt meghaladja.
 • Válassza a GetResponse lehetőséget Ha multimédiás tartalmat szeretne közvetlenül az e-mail marketing kampányaiba építeni, fogadjon webináriumokat, és hozzon létre egy széles körű automatizált kampányokat.
 • Használja a Kampányfigyelőt ha van elegendő tere az e-mail marketingnek a költségvetésében, és csak a legszebb e-mail sablonokkal szeretne dolgozni.
 • Válassza az AWeber lehetőséget ha maximalizálni szeretné az e-mailek megjelenésének testreszabási képességét.
 • Használja az állandó kapcsolatot ha van elegendő tere az e-mail marketingnek a költségvetésében, és ugyanabban a helyen szeretné kezelni az e-mail marketingét és a webhelyét.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map