Minden a WPBeginnerről – és minden, amit kínálnia kell (Tipp: SOKKAL!)

WordPress foglalkozik


Ha nagyjából bármit megkeresett a Google-on, ami a WordPress-hez kapcsolódik, akkor szinte biztosan találkozott a WPBeginnerrel..

Ha azonban még nem ismeri a WPBeginner programot, ez egy rendkívül népszerű WordPress erőforrás, becslések szerint 8,26 millió havi látogatással (a SimilarWeb és az Alexa rangja szerint 3666 (ez nagyon jó). Egyszerűen fogalmazva: ez valójában a legnépszerűbb független WordPress erőforrás a neten! Tudom, igaz: wow!

A forgalmi számokon túl a WPBeginner 370 000 plusz e-mail előfizetővel, 9 411 plusz taggal rendelkezik az újonnan létrehozott Facebook-csoportban és 146 000 plusz YouTube előfizetővel. Tartalmaz mindent, a homályos WordPress műveletektől a beépülő modulok és a témakörök használatáig, valamint a népszerű WordPress terminológia hatalmas szószedetétől kezdve..

De tudta, hogy a WPBeginnernek sokkal több is van, nem csupán a WPBeginner webhelyén? Syed Balkhi, a WPBeginner alapítója, sok évet töltött hihetetlenül lenyűgöző WordPress-hez kapcsolódó webhelyek, szolgáltatások és termékek egész sorának építésében.

A Gyors leszámolás a WPBeginner-en

A WPBeginner-t 2009-ben alapították (Syed Balkhi), és azóta folyamatosan nőtt a hihetetlenül sikeres üzletévé, amely ma működik..

A WPBeginner jelenlegi honlapja 2019-ben

A WPBeginner címcíme egy „Kezdő útmutató a WordPresshez”, amely elég jó leírást nyújt a WPBeginner első látogatásakor elért eredményekről, ugyanakkor ha időt is szed, akkor halom fejlettebb tartalmat is talál. valóban belemerülni.

Fő tartalma néhány különböző kategóriába sorolható:

 • Blog – oktatóanyagokat, téma / beépülő modulokat, valamint híreket és véleményeket tartalmaz.
 • Ajánlatok – kuponok a WordPress tárhelyéhez, témák és beépülő modulok.
 • Szószedet – a WordPresshez kapcsolódó népszerű kifejezések meghatározása.
 • Videók – ezek csak fehér címkével ellátott oktatóvideók a WP101-ről, de regisztrációkor ingyenesen elérhetők.
 • YouTube-csatorna – a WPBeginner által létrehozott egyedi videók.

Ezen felül ingyenes blogbeállítási szolgáltatást is kínálnak, amelynek segítségével a WPBeginner beállíthatja a blogját, ha feliratkozik valamelyik kapcsolt hosting szolgáltatására. A WPBeginner szerint ez több mint 100 000 embernek segített webhely elindításában ezzel a szolgáltatással – wow!

Ahogyan megismertem a bevezetőben, a WPBeginner rendkívül népszerű. Néhány nehéz szám – csak azért, hogy megmutassam, mennyire népszerű:

 • Forgalom – 8 plusz millió becsült látogató havonta (a SimilarWeb szerint – nyilvánvalóan csak a Syed / WPBeginner tudja a pontos ábrát).
 • E-mail előfizetők – 370 000 plusz.
 • Facebook követők – 367,212 plusz.
 • YouTube feliratkozók – 146 000 plusz, összesen több mint 14 millió nézettel.
 • Twitter követői – 193 000 plusz.

A WPBeginner a HostGator segítségével üzemelteti ezeket a funkciókat több millió látogató számára, egy speciális dedikált beállításon keresztül.

Bemutatjuk a Félelmetes Motívumot, a WPBeginner mögött álló társaságot (és még sok más)

Mindent egybevetve, itt kezdjük el olyan témákba foglalkozni, amelyekkel Ön esetleg még nem ismeri.

A Félelmetes Motívum honlapja

Lásd: a WPBeginner elérhetősége sokkal túlmutat, mint a WPBeginner.com.

A WPBeginner egy Awesome Motive nevű vállalat része, amely számos projektet működtet:

 • alapította vagy társalapítója a Syed és a társaság
 • meglévő vállalkozásoktól megszerzett.

Az írás idején itt található az összes legfontosabb online tulajdonság az Awesome Motive márkanév alatt. Most felsorolom őket, majd a következő szakaszban kicsit több információt osztom meg az egyes eszközökről:

Webhelyek / blogok a WordPressről:

 • WPBeginner – a blog, amely mindent elindított.
 • IsItWP – a WordPress használatának ellenőrzője és blogja.

WordPress plugins / SaaS eszközök:

 • OptinMonster – NAGYON népszerű optin plugin / SaaS.
 • WPForms – lenyűgöző kezdőbarát WordPress forma-bővítmény.
 • MonsterInsights – egy Google Analytics bővítmény.
 • SeedProd – hamarosan megjelenő / karbantartási módú plugin.
 • RafflePress – egy tombola / verseny plugin.
 • ExactMetrics – egy Google Analytics plugin.
 • TrustPulse – FOMO / szociális bizonyítékú bővítmény / SaaS.
 • WP Mail SMTP – segít az SMTP használatában a WordPress használatával.
 • Fejlécek és láblécek beszúrása – segít kódrészletek hozzáadásához a WordPress-hez.
 • Weebly a WordPress-hez – egy olyan webhely, amely segít a népeknek a Weebly-ről a WordPress-re való áttérésében, exportálva a Weebly-tartalmat egy fájlba, amelyet a WordPress-be lehet importálni.

Megjegyzés: Néhány más kisebb bővítményt a WordPress.org webhelyen is megtalálhatja, de a fenti eszközök a főek.

Nem WordPress webhelyek:

 • Nameboy – domain névgenerátor.
 • Blog Tyrant – egy blog a blogolással kapcsolatban.

Az Awesome Motive a WordPress-gyorsító alapon keresztül számos WordPress-vállalkozásba fektetett be – később a beruházási programról beszélek. Az Awesome Motive jelenleg a következő WordPress bővítményekbe fektet be:

 • MemberPress
 • Csinos linkek
 • Affiliate Royal
 • Óriási űrlapok
 • SeedProd (ez teljes fúzióvá / felvásárlásgá vált, ezért látja fent a SeedProd-ot is).

Végül, az Awesome Motive volt néhány más népszerű plugin és webhely is, mielőtt ezeket eladta vagy leállította, beleértve:

 • Envira Galéria – egy WordPress galéria plugin. 2017-ben eladták, és továbbra is új irányítás alatt állnak.
 • Soliloquy – WordPress csúszkás plugin. 2017-ben eladták, és továbbra is új irányítás alatt állnak.
 • List25 – egy népszerű lisszaboni webhely, valamint egy YouTube-csatorna, több mint 2,6 millió előfizetővel. 2018-ban eladva, és továbbra is aktív.
 • ThemeLab – a Syed megszerezte 2014-ben, de 2016-ban bezárta. Most csak átirányítja az IsItWP-re.

Mélyebb pillantás a félelmetes motívum / WPBeginner termékekre

Ezután mélyebben nézzük meg a WordPress termékeket az Awesome Motive / WPBeginner égisze alatt.

Az egyik dolog, ami ezen a részen írás közben megdöbbent, az volt, hogy ezeknek az eszközöknek milyen népszerűek. Valójában nagyon jó esély van arra, hogy kipróbálta vagy használta már ezen pluginok közül legalább egyet, mert ezeket szó szerint millió WordPress webhely használja!

OptinMonster – Popup és Opt-in eszköz

Az OptinMonstert Syed Balkhi és Thomas Griffin társalapította 2013-ban. Az WordPress vezető generációs pluginjeként kezdte meg működését, mielőtt 2015-ben egy platformfüggetlen SaaS eszközré vált..

Az OptinMonster honlapja

Ez azt jelenti, hogy bármilyen típusú webhelyen működik, bár még mindig tartalmaz egy WordPress plugin-t a WordPress.org webhelyen, hogy segítse az OptinMonster webhelybe történő integrálását..

Különböző típusú felbukkanó ablakok használatával az OptinMonster segít az e-mail listájának bővítésében és az ajánlatok népszerűsítésében. Ez magában foglalja A / B tesztelést, elemzést és sok célzási és indító szabályt. Az OptinMonster már az Exit Intent kifejezést védjegyként is jelölte a kilépési szándékú trigger technológia számára.

2019-ben az OptinMonster szoftvert több mint 700 000 webhelyen használják, és annak funkcionalitásáról az OptinMonster teljes áttekintésében olvashat bővebben..

WPForms – WordPress űrlapkészítő

Nagyon sok nagyszerű WordPress-formátum-bővítmény található, tehát meglepő volt, amikor Syed Balkhi és Jared Atchison 2016-ban alapították a WPForms-ot, mert egy már versenyképes térbe indultak..

A WPForms honlapja

Azonban a WPForms hihetetlenül gyors növekedést tapasztalt azóta, és most már több mint 2 millió webhelyen aktívan használják, állítja a WordPress.org. Ez teszi az egyik legnépszerűbb WordPress forma-bővítményt odakint.

A minőségi termék mellett a WPForms előre szállítandó néhány gazdagép WordPress automatikus telepítőjével, amely határozottan hozzájárult a gyors növekedéshez.

A WPForms rendelkezik egy ingyenes verzióval a WordPress.org webhelyen, amely nagyszerű az egyszerű űrlapokhoz (például egy kapcsolatfelvételi űrlaphoz). Ezután van egy Pro verzió, amely támogatást nyújt fejlettebb felhasználásokhoz, például:

 • E-mail választási űrlapok
 • Fizetési űrlapok
 • Előzetes benyújtási nyomtatványok
 • Stb

Ha többet szeretne tudni a WPForms-ról, tekintse meg a teljes WPForms-áttekintést.

MonsterInsights – Google Analytics bővítmény

A MonsterInsights a WordPress legnépszerűbb Google Analytics pluginja. Az előző két pluginnel ellentétben ezt nem az Awesome Motive csapat alapította.

A MonsterInsights honlapja

Eredetileg a plugin „Yoast Analytics” néven indult, amelyet ugyanaz a csapat fejlesztett ki a tömegesen népszerű Yoast SEO bővítmény mögött. A Syed azonban 2016-ban megvásárolta a Yoast Analytics szolgáltatást, majd átnevezte azt a MonsterInsights-ba.

A MonsterInsights most ingyenes és prémium verzióval is elérhető. Segít a webhely összekapcsolásában a Google Analytics szolgáltatással, és a Google Analytics adatainak megtekintésével anélkül, hogy elhagyná a WordPress irányítópultját.

A Pro verzióval segíthet a konverzió / eseménykövetés, az e-kereskedelem nyomon követésének, az egyedi dimenziók és egyebek beállításában.

A WordPress.org szerint több mint 2 millió WordPress webhelyen aktív.

A MonsterInsights használatának a videójában a Google Analytics és a WordPress használatával foglalkozunk.

SeedProd – Hamarosan elérhető és a Karbantartási mód beépülő modul

John Turner által alapított SeedProd az egyik legnépszerűbb hamarosan elérhető és karbantartási módú bővítmény a WordPress számára.

A SeedProd honlapja

John eredetileg jelentkezett a WPBeginner WordPress gyorsító alaphoz. Miután Syeddel beszélgettek, mindketten úgy döntöttek, hogy értelmesebb az Awesome Motive számára a SeedProd teljes megszerzése. John is csatlakozott az Awesome Motive csapathoz az akvizíció részeként, amely 2018 végén történt.

A SeedProd segít létrehozni egy stílusos karbantartási mód vagy egy hamarosan megjelenő oldalt, amelyet szükség szerint bekapcsolhat. Még mindig hozzáférhet a szokásos WordPress-webhelyhez, de a látogatók látják a létrehozott oldalt.

Van egy ingyenes verzió a WordPress.org webhelyen, valamint egy prémium verzió, több funkcionalitással.

A WordPress.org szerint a SeedProd több mint 900 000 WordPress webhelyen aktív.

RafflePress – Giveaway plugin

A RafflePress az Awesome Motive / WPBeginner legújabb pluginja (legalábbis az írás idején volt). A Félelmetes Motívum 2019 júliusában indította el, tehát csak egy vagy két hónapos volt a kiadvány közzététele.

A RafflePress honlapja

A RafflePress egy WordPress ajándékbővítmény, amely segítségével növeli az e-mail listáját, a webhely forgalmát és a közösségi média követőit..

Ha valaha is részt vett egy Rafflecopter versenyen, ugyanaz az ötlet:

Készíthet egy olyan “feladatok” listáját, amelyek az emberek bejegyzéseit keresik. Például: „kövessen minket a Twitteren” vagy „csatlakozzon az e-mail hírlevélhez”. Ezután a felhasználók beléphetnek a versenyre és pontokat szerezhetnek a különféle feladatok elvégzésével.

A RafflePress korlátozott ingyenes verzióval rendelkezik a WordPress.org webhelyen, valamint egy prémium verzióval, amely további funkciókat kínál fel.

Mivel a RafflePress vadonatúj, csak körülbelül 200 WordPress-webhelyen aktív (az írás idején). Mégis, tekintettel a többi bővítmény növekedésére, hajlandó vagyok fogadni, hogy ez a szám sokkal nagyobb lesz, ha ezt olvassa el..

ExactMetrics – Google Analytics beépülő modul

Az ExactMetrics egy másik Google Analytics plugin, amely nagyon sok átfedésben van a MonsterInsights-lal. Ugyanakkor, mint a MonsterInsights, az ExactMetrics sem eredeti Awesome Motive alkotás.

Az ExactMetrics honlapja

Ehelyett ezt eredetileg a Google Analytics irányítópultjának a WordPress-nek (GADWP) hívták, és hosszú ideje a MonsterInsights legnépszerűbb alternatívája volt..

2018 májusában a Syed megvásárolta a Google Analytics irányítópultját a WordPress-hez Alin Marcu-tól, az eredeti fejlesztőtől, aki eladni kívánt, és átnevezte az ExactMetrics névre..

Az eredeti Google Analytics irányítópult a WordPress számára 100% -ban ingyenes volt, és az ExactMetrics legalább egyelőre fenntartotta ezt az ingyenes aspektust. Vagyis nincs prémium verzió.

A Syed által az akvizícióról szóló megjegyzés alapján úgy tűnik, hogy a plugin megszerzésének egyik motivációja az volt, hogy egy versenytárs kezétől tartsa (mert Alin már jelezte, hogy eladni akarja a GADWP-t)..

Mint a MonsterInsights, az ExactMetrics segít a webhely összekapcsolásában a Google Analytics szolgáltatással és a jelentések megtekintésével a WordPress irányítópultján. Segíthet az eseménykövetés és az egyedi dimenziók beállításában.

A WordPress.org szerint több mint egy millió WordPress-webhelyen aktív.

TrustPulse – Social Proof SaaS / beépülő modul

Az Awesome Motive által 2019. áprilisban elindított TrustPulse újabb új termék az Awesome Motive termékcsaláddal.

A TrustPulse honlapja

Mint az OptinMonster, valójában egy önálló SaaS eszköz, nem pedig egy dedikált WordPress plugin. Ugyanakkor tartalmaz egy bővítményt a WordPress.org webhelyen, amely segít a TrustPulse integrálásában a WordPress webhelyre..

A TrustPulse segítségével valós idejű értesítéseket jeleníthet meg webhelyén, amikor az emberek bizonyos műveleteket hajtanak végre, például vásárolnak, feliratkoznak az e-mail listára és így tovább. Valószínűleg ezeket már látta már, mivel ez a taktika nagyon divatos lett.

Az ötlet az, hogy ezeknek a valós idejű értesítéseknek a megjelenítésével társadalmi bizonyítékokkal és a hiányzás félelmével (FOMO) javíthatja konverziós arányát..

A Félelmetes Motívum ezeket az értesítéseket használja néhány webhelyén, úgy tűnik, hogy a stratégia jól működik számukra. Például a TrustPulse értesítéseket láthatja az OptinMonster és a SeedProd webhelyeken.

Egyéb tulajdonságok és webhelyek

Végül vessünk egy gyors pillantást az Awesome Motive további tulajdonságaira:

 • IsItWP – ez az eszköz segíti az embereket annak meghatározásában, hogy a webhely WordPress-t használ-e vagy sem. Syed az élet korai szakaszában szerezte meg, és azóta hozzáadott egy bloghoz, amely szintén meglehetősen jól helyezkedik el a Google-ban.
 • Nameboy – egy domain névgenerátor eszköz, amelyet az Awesome Motive 2018-ban vásárolt meg. Az eredeti eszközt egészen 1999-ben elindították, ezáltal az egyik legrégebbi domain névgenerátor.
 • Blog Tyrant – egy népszerű blogbeszélő blog, amelyet az Awesome Motive 2018-ban szerezte meg az eredeti alapítótól, és 2019-ben nyitotta meg újra. Az eredeti blogot 2010-ben indították el..
 • Fejlécek és láblécek beszúrása – ez a WordPress.org 100% -ban ingyenes bővítmény, amely segít az embereknek, hogy kódrészleteket adjanak hozzá a weboldal fejlécéhez vagy láblécéhez. A WordPress.org szerint több mint 800 000 WordPress-webhelyen aktív.
 • WP Mail SMTP – ez egy népszerű plugin, amely segít a WordPress e-mailek küldésében az SMTP-n keresztül. A Awesome Motive 2017-ben megszerezte az eredeti fejlesztőtől, és a bővítményt több mint egymillió WordPress-oldal használja, állítja a WordPress.org.

WPBeginner Növekedési Gyorsító Alap

Az Awesome Motive által létrehozott vagy megvásárolt tulajdonságok mellett 2018 augusztusában a Syed elindította a WPBeginner növekedési gyorsítót is..

Ezzel az alapdal a Syed elkötelezte magát 100 és 500 ezer dollár közötti befektetés mellett egy „WordPress-központú vállalkozások kis csoportjába”.

Syed eltérést tapasztalt a legtöbb WordPress-vállalkozás mérete és a hagyományos befektetési érdeklődést kiváltó vállalkozások mérete között. Vagyis, bár voltak WordPress-vállalkozások, akik hasznosítani tudnák a befektetést, a nagyobb kockázatitőke-alapok nem voltak érdekeltek.

A monetáris beruházáson kívül Syed és csapata mentálást ígéretet tett annak érdekében, hogy segítse a WordPress vállalkozásokat a jó folyamatok megvalósításában és a növekedés fokozásában..

2018 novemberében a Syed bejelentette a társaságok első fordulóját, amely magában foglalta a már korábban említett pluginok némelyikét:

 • CaseProof – az anyavállalat három plugin mögött: a MemberPress, a Pretty Links és az Affiliate Royale.
 • Óriási űrlapok – egy űrlap-bővítmény, amely jobban összpontosít a fejlett felhasználásokra, például az űrlap benyújtásának megjelenítésére és a számológépek létrehozására. A fejlettebb alkalmazásokra való összpontosítás miatt a Syed kényelmesen fektetett be, bár az Awesome Motive már rendelkezik WPForms-szal.
 • SeedProd – ismét ez teljes beszerzésé vált, nem csupán befektetésként.

Összességében több mint 90 különféle cég jelentkezett a gázpedálra, és csak három vágott el.

Ha a végrehajtási folyamat eredményes, Syed valamikor, 2019-ben azt tervezi, hogy újból megnyitja az alkalmazásokat a gyorsítóba. Arra is törekszik, hogy indítson egy inkubátor alapot, amely a korai szakaszban lévő termékötletekre történő magvető befektetéseket biztosít..

A WPBeginner története: Hogyan kezdődött??

Most már tudja, hogy vannak a dolgok, térjen vissza egy kicsit az időre, és nézzük meg a WPBeginner eredetét. Végül is a WPBeginner az alapja és a webhely, amely mindent elindította.

Syed utazása a WordPress-rel 2008-ban kezdődött, és nem sokkal később, 2009-ben elindította a WPBeginner programot.

Itt van az eredeti formatervezés egészen 2009 júliusáig:

Az eredeti WPBeginner honlap 2009-ben

2011 novemberében a Syed elindította a WPBeginner 3.0 verziót (Syed úgy döntött, hogy nem indítja el a 2.0-t, mert nem volt elégedett vele, ezért kihagyta egy verziót). Ez a verzió új kialakítást, valamint jobb integrációt hozott a kupon funkciókhoz.

Sajnos az Archive.org nem veszi át a teljes téma stílusát, de láthatja, hogy egy nagy változás történt a navigációs rendszerben, oldalsó függőleges menüvel:

A WPBeginner honlapja 2011-ben

A következő verzió – a 4.0-s verzió – nem sokkal 2012 júniusában indult, mert Syed nem volt elégedett a 3.0-as verzió eredményével. A 4.0-as verzió hozzáadott videókat és útmutatókat, és megváltoztatta a népszerû Genesis keretrendszer használatát a téma alapjaként.

A 4.0 verzió visszahozta a felismerhető narancssárga csíkot is, amelyet a WPBeginner ma is használ:

A WPBeginner honlapja 2012-ben

A WPBeginner négy évig megőrizte ezt a tervezést, mielőtt 2016-ban megjelentette az 5.0-s verziót. Az 5.0-as változat ugyanazokat az alapvető tervezési elveket tartotta fenn, csak egy modernabb csomagban..

2019-ben a WPBeginner továbbra is ugyanazt a konstrukciót futtatja – bár mindig lehet a 6.0 verzió!

A WPBeginner jelenlegi honlapja 2019-ben

A WPBeginner 2019. júliusában ünnepelte tizedik születésnapját, több mint 124 000 dolláros nyereményekkel.

Ki Syed Balkhi?

Sokat említettem Syed Balkhi-t ezen a ponton, de nem sokat beszéltem róla, mint személyről. Végezzük el a dolgokat úgy, hogy megnézzük a sok ember mögött álló srácot …

Syed a pakisztáni Karachiban született, de családja 12 éves korában bevándorolt ​​az Egyesült Államokba.

Körülbelül ugyanabban az időben kezdte meg az internetet, és nem sokkal később fedezte fel a WordPress-t, és úgy döntött, hogy 2008-ban az összes ügyfélhelyét áthelyezi a WordPress-re..

Miután az ügyfelektől kérdéseket tettek fel a WordPress-szel kapcsolatban, a Syed 2009-ben elindította a WPBeginner programot, és hát, a többi történelem.

A fent vázolt üzleti törekvéseken túl Syed a Balkhi Alapítvány elnöke is, amely ösztöndíjakat kínál és segített iskolák építésében olyan fejlődő országokban, mint Kambodzsa és Guatemala.

Syed 2016-ban a wp.org domain-et is adományozta a WordPress Alapítványnak. Ezt megelőzően a domain tulajdonosa volt, és a WPBeginner felé irányította..

Talán a leglenyűgözőbb, hogy Syed csak 28 éves volt az írásakor, tehát mindezt jóval a 30 éves kor előtt teljesítette. Ha matematikát végez, az azt jelenti, hogy ~ 18 éves korában elindította a WPBeginner programot..

Ha kapcsolatba akar lépni Syeddel, lépjen a személyes webhelyére és blogjába, vagy kövesse őt a Twitteren.

Syed ilyen gyakran nem tesz közzé blogját, de évente részletes, éves áttekintést tartalmazó közleményeket tesz közzé, amelyek nagyszerű olvasmányok, különösen, ha érdekli a WordPress üzleti tevékenysége. Nézzen meg néhányat a közelmúltban:

 • 2018
 • 2017
 • 2016

A következő interjúkban többet megtudhat Syedről:

 • Syed a Foundr podcaston
 • A Syrs interjút készítette: Harsh @ ShoutMeLoud
 • Dan Martell interjút készített Syeddel

Végül, Syed számos tárgyalást is folytatott a WordCamps-ban az évek során, amelyeket itt böngészhet.

Mi a következő a WPBeginner és a Félelmetes Motívum számára??

Ha a WordPress-t használja, nehéz elhinni, hogy még nem léptett kapcsolatba egy weboldallal vagy termékkel a WPBeginner és / vagy a Félelmetes Motívumban. És a beszerzések és a termékbevezetések gyors ütemével mindkettő csak tovább fog növekedni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map