Virágos megjegyzések beépülő modul (a Thrive Themes-ből) áttekintés – Van-e valami jó?

WordPress foglalkozik


A Thrive Leads zászlóshajóját jogosan tekintik a WordPress világ egyik legjobb e-mail lista-készítő megoldásának, ám a számomra kiemelkedő termék a Thrive Comments..

A virágzó megjegyzések átalakíthatják a WordPress megjegyzésterületét interaktív közösséggé, ezáltal jelentősen megnöveli a webhely iránti elkötelezettséget, és segít abban, hogy az egyszeri kommentárokat hosszú távú követőkké változtassa..

Ebben a cikkben meg szeretném mutatni, hogy miként használhatja a virágzó megjegyzéseket WordPress webhelyének fejlesztésére.

Mit eredményezhetnek a hozzászólások az Ön számára?

A virágzó megjegyzések javítják a megjegyzés minden aspektusát azáltal, hogy javítják a megjegyzésterület kialakítását, egyszerűbbé teszik a kommentálást a felhasználók számára, ösztönzik a részvételt és hozzájárulnak a moderálás egyszerűsítéséhez..

Virágozni a WordPress beépülő modult

A plugin a WordPress kommentáló rendszerére épül – nem helyettesíti azt. Tehát, ha kikapcsolja a Jellemző megjegyzéseket, az összes megjegyzés az Ön webhelyén marad.

Csakúgy, mint az alapértelmezett kommentálási beállítás, engedélyezheti a vendégeknek, hogy észrevételeket tegyenek, vagy kérhetik, hogy mindenki hozzon létre egy fiókot az Ön webhelyén. A beépülő modul lehetővé teszi a Facebook és a Google integrálását is, hogy a bejelentkezés egyszerűbbé váljon a felhasználók számára.

A virágzó megjegyzések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy értesüljenek az új hozzászólásokról és az új megjegyzésekről; másik szerelem, hogy szeretem az olvasókat a hozzászólások legújabb, legidősebb vagy legjobban osztályozott rendezése alapján.

Megjegyzés benyújtása

Ahol a sikeres megjegyzések kiemelkednek, az a konverziók. A beépülő modul rendelkezik a „Megjegyzés hozzászólása utáni” funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mi történik, miután valaki megjegyzést tett. Megjeleníthet egy köszönő üzenetet, ösztönözheti őket a cikk megosztására, a kapcsolódó hozzászólások megjelenítésére és a felhasználó átirányítására a választott URL-re.

Ha a Thrive Leads is aktiválva van az Ön webhelyén, ösztönözheti a felhasználót az e-mail listájának engedélyezésére.

Menetrendű kommandók a virágzó megjegyzésekben

A Thrive Comments alkalmazásban alkalmazott menetes kivitel biztosítja, hogy mindenki könnyen elolvassa a nagyszámú megjegyzést.

A megjegyzésekhez szavazati rendszer is rendelkezésre áll, és a személyzet névjegyei is vannak a nevük mellett. Ha a szavazási rendszer engedélyezve van, az olvasók a megjegyzéseket legjobban besorolva rendezhetik.

A jelvény funkció felhasználható a legfontosabb kommentátorok érvényesítésére – például egy egyedi jelvényt jeleníthet meg a felhasználók mellett, amikor bizonyos számú megjegyzést elértek.

A felhasználók megoszthatják az egyedi megjegyzéseket is, így másokat az Ön webhelyének egy konkrét megjegyzéséhez irányíthatják, ami fantasztikus módszer a nagyobb forgalom növelésére az Ön webhelyére, és ösztönözni másokat, hogy vegyenek részt a vitában..

Virágos megjegyzések szavazási rendszer
Egy másik módszer, amellyel a Komoly Kommentek segítenek, a moderálás.

A plugin számos eszközt tartalmaz, amelyek segítenek a megjegyzések kezelésében. Kiválaszthatja, melyekre nincs szükség válaszra, és átruházhatja a megjegyzéseket az adott személyzetre. Például, ha valaki technikai kérdést tesz fel a megjegyzésterületen, akkor delegálhatja azt az informatikai osztály vezetőjére.

A Thrive Comments is jelentéseket tartalmaz az Ön megjegyzéseiről, hogy segítsen elemezni a megjegyzés tevékenységeit.

Függőben lévő megjegyzések a moderálási területen

Mint láthatja, a Thrive Comments számos eszközt kínál Önnek, amelyek segítenek növelni a weboldalon található megjegyzések számát és csökkenteni az azok kezeléséhez szükséges időt..

Ez egy sokoldalú megoldás, amely számos konfigurációs lehetőséget kínál.

Vessünk közelebbről, hogyan működik ez az egész.

Hogyan kell telepíteni & Állítsa be a virágzó megjegyzéseket

A Thrive Themes termékmenedzser segítségével kezeli az összes WordPress plugin telepítését.

Ez letölthető a Thrive Themes tagterületről.

Hozzáférés a virágzó témájú termékekhez

A termékkezelő kétféle módon telepíthető az Ön webhelyére.

Az első lehetőség az összes fájl kibontása a ZIP-fájlból, és feltölteni a virágzás-termék-menedzser könyvtárat a webhely / wp-content / plugins / könyvtárába. Fájlokat tölthet fel egy ingyenes File Transfer Protocol (FTP) kliens, például a FileZilla használatával.

Egyszerűbb módja az, ha csak tölti fel a zip fájlt közvetlenül a WordPress webhelyére.

Ezt megteheti a „Bővítmény feltöltése” funkció segítségével, amely a WordPress rendszergazda területén található „Bővítmény hozzáadása” oldal tetején található..

A Thrive Themes termékmenedzser telepítése

Miután aktiválta a termékkezelő beépülő modult, és csatlakoztatta a Virágos Témák fiókot, telepítheti a megvásárolt Virágos témák bővítményeket és témákat..

Virágos termékmenedzser

A teljes telepítési folyamatot a Thrive Themes termékmenedzser kezeli.

Virágos megjegyzések telepítve

Miután a Thrive Comments telepítve lett és aktiválva lett, ez megjelenik a Thrive Dashboardon. Ezen az oldalon megjelennek az Ön által aktivált minden más Thrive Themes termék is.

Virágzás irányítópult

A „Telepített termékek” szakasz alatt található a „Jellemzők”, amely hozzáférést biztosít a felhasználói hozzáférés-kezelőhöz, az API-kapcsolatkezelőhöz, az intelligens webhely globális mezőkezelőjéhez és az értesítések kezelőjéhez..

Noha az értesítéskezelő itt fel van sorolva, a Virágos Megjegyzések nem használják.

Az hozzáféréskezelő segítségével meghatározhatja, hogy mely felhasználói csoportok férhetnek hozzá és nem férhetnek hozzá az egyes Thrive Themes termékekhez. Noha ez hasznos, meglehetősen korlátozott, mivel csak a felhasználói csoportok számára biztosíthat teljes hozzáférést az összes funkcióhoz, vagy teljesen eltávolíthatja a hozzáférést. Sokkal jobb, ha pontosan meghatározza, hogy az egyes felhasználói csoportoknak és az egyes felhasználóknak milyen jogosultságokkal kell rendelkezniük.

Thrive Themes Access Manager

Az API menedzser használható a reCaptcha konfigurálására, valamint a közösségi média és e-mail marketing szolgáltatásokhoz való kapcsolódásra.

Az e-mail marketing szolgáltatások jól támogatottak. Több tucat alkalmazás elérhető az integrációhoz, mint például az Aweber, a Campaign Monitor és az InfusionSoft. Az e-mail kézbesítési szolgáltatások, például az Amazon SES és a MailGun, szintén támogatottak, valamint a webinar-szoftverekkel, például a Zoom.

API alkalmazásválasztás

Csatlakozhat egy WordPress-fiókhoz, de a közösségi média támogatása korlátozott. A Thrive Themes jelenleg csak a Facebook-ot, a Google-t és a Twitter-t támogatja. Ezek a legnagyobb közösségi médiaszolgáltatások, ám szeretném, ha mások támogatnának.

Szerencsére a Thrive Themes meghallgatja ügyfeleit.

Ha csatlakoznia kell egy olyan szolgáltatáshoz vagy alkalmazáshoz, amely nincs ott, akkor kérheti az integrációs támogatás hozzáadását a Thrive Themes API integrációs igénylő űrlapon keresztül..

API-integrációs igény

Az Intelligens webhely lehetővé teszi a globális mezők meghatározását. Vannak vállalati mezők, például cím és telefonszám; jogi területek, mint például a magánélet és a feltételek; és a közösségi média területein, például a YouTube és az Instagram.

Új mezők hozzáadhatók és hozzárendelhetők meglévő mezőcsoportokhoz vagy új mezőcsoportokhoz. Például hozzáadhat egy új mezőcsoportot a szponzorok számára.

Virágos témák globális mezői

A Thrive Dashboard menü felsorol egy általános beállítás oldalt és a Thrive Comments konfigurációs területet is (amelyet a következő részben tárgyalunk).

Virágos témák Rendszergazda menü

Az általános beállításokban letilthatja a „Powered By Thrive Comments” üzenetet. Érdemes lehet ezt megőrizni, mivel a Thrive Themes lehetővé teszi a társult azonosítójának megadását, így kifizetést kap a generált hivatkozásokért..

A Facebook App és a Facebook rendszergazdák itt definiálhatók az Ön webhelyének Disqus fórumnevével együtt.

Virágos témák Általános beállítások

A Thrive Dashboard területén az ön támogatási bejelentkezési gombja, a Thrive Themes értesítések értesítő csengője és egy szerelmi szív, amely lehetővé teszi a Thrive témák megosztását a Facebookon, a Google és a Twitter.

A támogatás bejelentkezés gombja nem hoz létre új támogatási jegyet. Ezt közvetlenül a Thrive Themes webhelyen kell megtennie. Amit ez lehetővé teszi, hogy hozzáférést biztosítson a Thrive Themes csapathoz, hogy segítsenek bármilyen aktív támogatási kérdésben.

Virágos témák támogatása Bejelentkezés

Ebben a szakaszban számos beállítást részleteztem, de fontos megjegyezni, hogy csak egy percbe telik, míg a Virágos Megjegyzések telepítése megtörténik..

Az összes fent említett lehetőség később módosítható, amikor és amikor erre szükség van.

A virágzó megjegyzések konfigurálása

A Thrive Comments fő konfigurációs oldala a beállításokat nyolc kategóriába sorolja: Általános beállítások; Megjegyzés konverzió; Megjegyzés bejelentkezés; Testreszabása stílus; Szavazás és jelvények; értesítések; Megjegyzés moderálása; és Speciális beállítások.

Az oldal jobb oldalán egy áttekintés arról, hogy a megjegyzések hogyan fognak kinézni az Ön webhelyén. Az előnézeti terület tetején található ikonok felhasználhatják az asztali és a mobil előnézet közötti váltást – ez egy hasznos szolgáltatás, mivel lehetővé teszi a valós időben végrehajtott módosítások megtekintését..

Növekszik a megjegyzés konfigurációs területe

Az általános beállítások kategóriában engedélyezheti és letilthatja a virágzású megjegyzéseket a webhelyén.

Más beállítások között szerepel a felhasználók bejelentkezése, a megjegyzések oldalra bontása és a GDPR hozzájárulásának engedélyezése. Megjegyzés az alapértelmezett rendezési módszert is megváltoztathatja.

Virágos megjegyzések Általános beállítások

A megjegyzés átalakítása a Thrive Comments egyik legérdekesebb tulajdonsága.

Amikor egy személy megjegyzést tesz közzé az Ön webhelyén, kiválaszthatja, hogyan válaszol automatikusan.

Az első lehetőség egy testreszabott köszönőüzenet megjelenítése. A második lehetőség lehetővé teszi, hogy ugyanezt tegye, de azt is lehetővé teszi, hogy megkérdezze a kommentárt, hogy meg akarják-e osztani az Ön cikkét az alatt megjelenő szociális média megosztó gombok segítségével. A harmadik lehetőség lehetővé teszi, hogy köszönetet mondjak a kommentátornak, és alatta megjelenítik a kapcsolódó hozzászólásokat, amelyek érdekelhetik őket.

Az átirányítási lehetőség elküldi a felhasználót az egyéni URL-re, és ezt számos olyan célra felhasználhatja, mint például a fórum hirdetése, a verseny előmozdítása vagy az ajánlott cikkre küldés..

Az utolsó lehetőség egy belépési forma. Ez vitathatatlanul az egyik leghatékonyabb átalakítási módszer, amelyet a megjegyzésterületen használhat, mivel segít elkészíteni az e-mail listáját. Ennek a funkciónak a használatához azonban aktív licencre van szüksége a Thrive Leads számára (egy licence 67 dollárra csökken).

A virágzó megjegyzések azt is lehetővé teszi, hogy más választ válasszon, ha a személy visszatér, és újabb megjegyzést tesz közzé.

Virágos témák Megjegyzés konverzió

A megjegyzésbejelentkezési kategória lehetővé teszi a vendégek számára, hogy megosszák webhelyük URL-jét.

A kommentárok közzétehetnek egy megjegyzést a Facebookon vagy a Google-n keresztül történő bejelentkezéssel is. Ennek a funkciónak a hozzáadásához új API-kapcsolatot kell hozzáadnia.

Virágos megjegyzések Megjegyzés Bejelentkezés

A stílus testreszabási kategóriában megváltoztathatja a megjegyzésekben használt ékezetes színt, mondhatja el, hogy az avatárok megjelennek-e, és hozzárendelhet egy alapértelmezett avatar képet azok számára, akiknek nincs Gravatar-fiókja.

Ez a terület azt is lehetővé teszi, hogy kiválassza a dátum formátumát, és eldöntse, meg lehet-e osztani az egyes megjegyzéseket. Úgy gondolom, hogy a megjegyzésmegosztás valóban hozzájárulhat az oldal forgalmának növeléséhez, tehát ezt engedélyezni fogom.

A Thrive Comments hitelkapcsolat itt is be- és kikapcsolható.

Testreszabhatja a stílust a virágzó megjegyzésekben

A szavazási rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy feljegyzéseket felfelé és lefelé szavazzanak. Az alsó szavazatok problémákat okozhatnak egy beszélgetés során, tehát, ha úgy tetszik, csak a pozitív szavazatokat engedélyezheti. Alternatív megoldásként letilthatja a szavazási rendszert.

Virágos megjegyzés a szavazás és a kitűzők

Jelvényeket hozzá lehet rendelni a moderátorokhoz is, hogy megkülönböztessék őket másoktól.

Készíthet saját jelvényeket is, és odaítélheti azokat a kommentátoroknak, ha megfelelnek bizonyos követelményeknek, például meghatározott számú jóváhagyott hozzászólásnak vagy kiemelt megjegyzésnek..

Több tucat előre elkészített kitűző érhető el a választás céljából, vagy alternatívaként választhatja meg a saját egyedi jelvény feltöltését..

Hozzon létre egy új jelvényt

A Thrive Comments lehetővé teszi, hogy értesítse a kommentárokat a WordPress vagy egy harmadik fél e-mail kézbesítő szolgáltatásával. Ezt alapvető fontosságúnak tartom. A külső e-mail kézbesítők sikeresen továbbíthatnak több e-mailt, mivel kevésbé valószínű, hogy spamként jelennek meg.

Minden használt e-mail kézbesítési szolgáltatáshoz meg kell adnia az API-információkat.

Az értesítések testreszabása a virágzó megjegyzések között

Az új hozzászólások és megjegyzések értesítési e-mailje testreszabható.

A Thrive Comments teljes ellenőrzést nyújt az e-mail tárgya és tartalma felett, és rendelkezésre áll számos rövid kód, amely felhasználható az e-mailben.

Testreszabhatja a postai és kommentálási értesítéseket

A Kommentek virágzása segítségével meghatározhatja, hogy mely felhasználói csoportok moderálhatják a megjegyzéseket.

A spam elkerülése érdekében manuálisan jóváhagyhatja a megjegyzéseket, és csak azoknak a megjegyzéseit hagyhatja jóvá, akik már jóváhagyták a megjegyzéseket.

A szavak és az IP-címek beírhatók az alábbi mezőkbe, hogy automatikusan megjegyzéseket küldjenek a moderálási sorba vagy a kukába. Helyes használat esetén ez jelentősen csökkentheti a kezelt spam mennyiségét.

Megjegyzés moderálása a virágzó megjegyzésekben

A Thrive Comments egy remek funkció, amely lehetővé teszi egyes kulcsszavak linkre konvertálását. Például megváltoztathatja a webhelynevére való minden hivatkozást a kezdőlapra mutató linkre. Összekapcsolhatja a „Vegye fel velünk a kapcsolatot” oldalát is.

A megjegyzéseket valós időben lehet betölteni, és testreszabhatja a megjegyzésterületen használt címkéket, ami különösen akkor hasznos, ha a webhelyek nem angol nyelven jelennek meg..

A lusta betöltés is használható, tehát a megjegyzések és az avatrai képek csak akkor jelennek meg, amikor a felhasználó látja őket.

Virágozzon a megjegyzések speciális beállításaihoz

Miután megismerte a Virágos Megjegyzések beállításterületét, jobban megértheti, mit tehet ez a WordPress plugin.

Arra biztatom, hogy módosítsa a beállításokat mindaddig, amíg meg nem kap egy olyan beállítást, amely megfelel Önnek és a webhelyének.

A megjegyzések moderálása a virágzó megjegyzésekkel

A Kommentek virágzása nagyszerű feladat a megjegyzések moderálásának egyszerűsítésében. Egy pillantással a függőben lévő megjegyzéseket, a válaszokat igénylő megjegyzéseket, a spamkel kapcsolatos megjegyzéseket és még sok más láthat.

Az a lehetőség, hogy az észrevételeket átruházhatja az alkalmazottakra, jelentősen csökkenti a saját kezű megjegyzések számát.

Megjegyzés moderálása a virágzó megjegyzésekben

A gyorsbillentyűk felhasználhatók az észrevételek gyorsabb és hatékonyabb kezelésére.

Billentyűzet navigáció

A megjegyzések jelentése oldal nagyszerű áttekintést nyújt webhelye közösségéről, és segít könnyen megnézni a generált jóváhagyott megjegyzések számát, a kapott spam mennyiségét, a szavazási elkötelezettséget és még sok minden mást..

Ezek a statisztikák elősegítik, hogy jobb képet kapjunk arról, hogyan növekszik a közösség.

Virágos megjegyzések jelentései

A Thrive Comments előtér-funkciói megragadhatják a címsorokat, de azt hiszem, hogy a webhelyek tulajdonosai talán még inkább szeretik a megjegyzés moderálás eszközét.

Mennyibe kerül a hozzászólások költsége?

A Thrive Themes észrevehető árazási modellt fogadott el a megjegyzés-bővítmény számára.

Nincs semmiféle korlátozás a szolgáltatásokra a Thrive Comments licencben; függetlenül attól, hogy melyik licencet vásárolja, hozzáférhet az összes szolgáltatáshoz, és egy éves támogatást és frissítéseket kap.

Virágozzon hozzászólások árazásához

Egyetlen licenc áron csökken. Az öt weboldal licencének ára 47 dollár, a 15 webhely licencének ára pedig 97 dollár.

Úgy gondolom, hogy az öt weboldalon szereplő licence a legbiztonságosabb a legtöbb weboldaltulajdonos számára, mivel lehetővé teszi a Thrive Comments hozzáadását néhány másik webhelyhez, mindössze 8 dollárért..

Virágos megjegyzések Pénzvisszafizetési garancia

Minden licenc 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljes visszatérítést bármikor, a plugin vásárlásától számított 30 napon belül..

Végső gondolatok

Remélem, élvezte a „Virágos megjegyzések” című pillantást.

Nagyon lenyűgözött, hogy mit tehet a WordPress bővítmény. Ez nagymértékben javítja megjegyzéseinek megjelenését, ösztönzi a webhelyen való elköteleződést, és megkönnyíti a megjegyzések moderálásának feladatát.

Azoknak, akik növelik a webhelyed közösségét, közelebbről kell megvizsgálniuk, mit tehetnek az Ön számára a Virágos Megjegyzések.

Használt / használt virágzik megjegyzéseket? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me