Slider Revolution, LayerSlider 5 vagy Sololoquy: Melyik a legjobb WordPress Slider plugin?

WordPress foglalkozik


Ebben a cikkben összehasonlítjuk a WordPress három legfontosabb csúszó pluginját – a Slider Revolution, a LayerSlider 5 és a Soliloquy -, és megvizsgáljuk, hogy mi mindegyik kínál mindent és hogyan különböznek egymástól, hogy eldöntsük, melyik a legjobb választás az Ön webhelyére..

Akár valami egyszerű képet szeretne létrehozni néhány kép megjelenítéséhez, vagy egy nagyon fejlett animált csúszkát, hogy valóban felhívja a látogatók figyelmét, a három közül több lesz képes. Valójában, ha még nem látta, hogy mit csinálhatnak ezek a csúszó pluginok, meglepetés érzi magát!

Mielőtt elkezdenénk

Az évek során a WordPress csúsztatható bővítmények egyre erősebbé váltak. Valójában méltányos azt mondani, hogy a kategória legnépszerűbb lehetőségei közelebb állnak az animált prezentációkészítő alkalmazásokhoz, mint egyszerű diavetítési eszközökhöz..

Az olyan eszközök, mint a Slider Revolution és a LayerSlider, számtalan animációt és átmeneti effektust tartalmaznak, fejlett felhasználói felületek, amelyek támogatják az egyes diák több ütemtervét és rétegeit, valamint néhány más, nagyon hasznos funkciót és képességet..

Azok számára, akik valami kevésbé fejlett, de mégis képesek gyönyörű, professzionális diavetítéseket készíteni, ott van a Soliloquy (kevésbé hatékony opció, mint a másik kettőnél, de szinte kétségtelenül a legjobb WordPress csúszkás plugin, amely elérhető azok számára, akiknek egyszerűen nincs szükségük bármilyen harang vagy síp).

A Slider Revolution, a LayerSlider és a Soliloquy összehasonlításával megmutatjuk ne csak, hogy ezek az eszközök mit tudnak csinálni, hanem azt is, mennyire könnyű őket használni – és ami a legfontosabb, segít eldönteni, melyik megfelel a legjobban az Ön igényeinek.

Mielőtt ezeket a pluginokat mélyebben összehasonlítanánk, röviden bemutatjuk mindegyiket.

Csúszka forradalom

A Slider Revolution a CodeCanyon piactéren a legnépszerűbb diavetítés-készítő beépülő modul.

Csúszka Revolution WordPress Csúszka plugin

A mai napig több mint 135 000 eladással, nem is beszélve a prémium témák számáról, mint például az Avada, amelyek ezt a bővítményt használják, ma állítólag több mint egymillió WordPress webhely van a Slider Revolution segítségével.

LayerSlider 5

A LayerSlider a legkelendőbb WordPress diavetítés plugin a Slider Revolution után.

LayerSlider WordPress Slider plugin

A Slider Revolutionhez hasonlóan a LayerSlider hosszú szolgáltatáslistával is büszkélkedhet. Számos prémium téma épült ezen eszköz körül, és rengeteg lenyűgöző demó is található, amelyek képességeit mutatják be.

Monológ

Az OptinMonster és az Envira Galéria alkotói közül a Soliloquy épült egy egyszerű és felhasználóbarát módon diavetítések készítéséhez a WordPress webhelyek számára.

SoliloquyWP WordPress Slider plugin

Noha lehet, hogy nem rendelkezik a Slider Revolution és a LayerSlider animációs és ütemtervjellemzőivel, a Soliloquy továbbra is hatékony eszköz, amelyet érdemes megfontolni.

Slider Revolution, LayerSlider 5 és Sololoquy: összehasonlítva

A legkeresettebb WordPress csúszó pluginok valójában már nem tekinthetők egyszerű diavetítés-készítőknek. Elmúltak azok a napok, amikor az egyetlen lehetőség az volt, hogy a postai és oldaltartalmakat vagy képeket megjelenítse a webhely csúszkáin vagy körhintain.

Mint korábban említettem, azt hiszem, hogy méltányos azt mondani, hogy a kategória legnépszerűbb eszközei közelebb állnak a teljes funkcionalitású prezentációs szoftverhez, mint a szokásos WordPress bővítmények..

Igényeitől és az egyre növekvő funkciókkal kapcsolatos gondolataitól függően ez az extra funkció áldás vagy átok lehet. Egyrészt nem sok minden, amit nem tudsz megtenni a vezető prémium csúszó pluginekkel; másrészt ezeknek az eszközöknek a megkezdése meglehetősen megdöbbentő lehet.

Útmutatónk ebben a részében összehasonlítjuk a szolgáltatásokat. Ezt követően gyorsan áttekintjük az egyes eszközök által kínált felhasználói élményeket, hogy jobb képet kapjunk arról, hogyan működnek.

Az összehasonlítás végére készen áll arra, hogy eldöntse, melyiket használja a projektjéhez.

Diavetítés tartalmi beállításai

A Revolution Slider, a LayerSlider és a Soliloquy mindegyike lehetőséget ad a diavetítésekben egy sor tartalom megjelenítésére. Rajzolhat tartalmat több forrásból, vagy üres diáktól is dolgozhat, lehetővé téve a saját tartalom hozzáadását, ugyanúgy, mint egy olyan alkalmazáshoz, mint a PowerPoint..

Csúszka Forradalom Tartalom Demo

Ahogyan a fenti csúsztatható bővítményeknél elvárhatja, a képek és videók megjelenítése a WordPress Media Library-ben nagyon egyszerű. Ezenkívül könnyű elkészíteni azokat a diákat, amelyek a kiemelt képeket és címeket tartalmazzák az egyes hozzászólásokból és az Ön oldalára mutató linkekből.

LayerSlider körhinta

Ezen pluginek mindegyikével a tartalom megjelenítése a közösségi média-fiókokból is lehetséges. A Slider Revolution által támogatott közösségi hálózatok, mint például a Facebook, a Twitter, a YouTube, a Vimeo, a Flickr és az Instagram, létrehozhat olyan csúszkákat, amelyeket automatikusan frissítenek, hogy megjelenjenek a profilod legújabb tartalma. A LayerSlider és a Soliloquy közösségi média lehetőségei azonban sokkal korlátozottabbak.

A Slider Revolution és a Soliloquy segíthet olyan csúszkák létrehozásában is, amelyek a WooCommerce által üzemeltetett online áruházban jelenítik meg a termékeket – ez egy nagyszerű lehetőség, ha stílusosan szeretné bemutatni legújabb termékeit..

Diavetítés szerkesztők

A felhasználói élmény részben jobban megértheti, hogyan működnek ezek a csúszkák. Ennek a csúszó összehasonlításnak a két legfejlettebb eszköze, a Slider Revolution és a LayerSlider azonban olyan felhasználói felületekkel rendelkezik, amelyek inkább a fejlett képszerkesztőkre vagy prezentációs szoftverekre emlékeztetnek, mint egy tipikus WordPress bővítmény..

Csúszka forradalom szerkesztő

Bár a Soliloquy szerkesztő nem olyan fejlett, de lehetővé teszi a diák HTML és CSS használatával történő létrehozását. Könnyedén hozzáadhat egyéni szöveges feliratokat a diához.

A Slider Revolution és a LayerSlider fejlett drag and drop WYSIWYG diaszerkesztőket kínálnak. A diavetítés minden diája több réteget tartalmazhat, mindegyiknek megvan a saját tartalma. Mindegyik réteg felépítésével minden rétegnek megvan a saját ütemterve – ez a szolgáltatás lehetővé teszi a diák tartalmának animálását és néhány igazán fejlett diavetítés létrehozását..

LayerSlider idővonal

Ha valaha olyan szoftvert használt, mint a Flash vagy a Director, akkor jó ötlettel kell rendelkeznie arról, hogy mik a Slider Revolution és a LayerSlider. A Soliloquy viszont inkább egy normál WordPress plugin használatát érzi.

Csúsztatható lejátszási lehetőségek és effektusok

Mindhárom beépülő modul lehetőséget ad a csúszó lejátszásvezérlők megjelenítésére. A Slider Revolution és a LayerSlider azonban a diavetítésekre alkalmazható animációs és átmeneti effektusok szempontjából vezető szerepet játszanak. Ezzel a két pluginnel meghatározhatja azt is, hogy a csúszkák hogyan játszanak, olyan lehetőségekkel, mint például az automatikus lejátszás, a végtelen hurkolás, az elejéről és a fordított lejátszásról.

LayerSlider lejátszás

A Soliloquy jó mennyiségű csúszókonfigurációs lehetőséget kínál. Nem tud versenyezni a Slider Revolution és a LayerSlider rugalmasságával és lehetőségeivel.

Csúsztatható sablonok és bőrök

A Soliloquy a témák kis választékát kínálja, amelyek közül választhat a diavetítés létrehozásakor. A LayerSlider azonban több testreszabható bőrt és navigációs típust tartalmaz, míg a Slider Revolution sablonkönyvtárat tartalmaz.

SoliloquyWP téma

A sablonkönyvtáron keresztül egyetlen kattintással több mint 100 előre elkészített Slider Revolution diavetítést telepíthet a webhelyére. A Slider Revolution sablonok nagyon lenyűgözőek, és inkább hasonlítanak a bemutatók típusaihoz, amelyeket egy termék elindításához vagy a leendő ügyfél számára történő megjelenítéshez használnak, mint a WordPress tartalom tipikus diavetítése..

Csúsztatható forradalomsablonok

Ha valóban ki akarja aknázni a legfejlettebb diavetítési eszközöket, akkor a Slider Revolution sablonok sokkal könnyebbé teszik az indítást. A Slider Revolution ingyenes diavetítés cseréjét is érdemes megemlíteni, mivel ez egy további inspiráció és sablonok forrása.

A felhasználói élmények összehasonlítása

Nagyszerű listák és lenyűgöző sablonok nagyszerűek. A felhasználói élmény azonban óriási hatással lesz a választott eszköz által elért eredmények típusára. Ezen pluginek felhasználói felületein való áttekintés segít eldönteni, melyik csúszka felel meg a legjobban az Ön által preferált működési módnak.

Csúszka forradalom felhasználói élmény

Kezelje a Csúszka forradalom diavetítéseket

Amint a Slider Revolution elindul és fut a WordPress webhelyén, elkezdheti diavetítések készítését. Ezt megteheti a semmiből, vagy kiválaszthatja a sablon könyvtár egyik előre elkészített diavetítését.

Csúszó forradalom könyvtár

A könyvtárban több mint 100 sablon található, amelyek kategóriák széles skáláját fedik le. Függetlenül attól, hogy előre elkészített sablont választ, vagy létrehoz-e sajátot, a szerkesztés a Slider Revolution szerkesztőn keresztül történik.

Csúszka Revolution felhasználói felület 1

A Slider Revolution teljes értékű diavetítés-bemutató eszköznek tekinthető. Ezért ez egy nagyon részletes felhasználói felülettel rendelkező plugin. A diaszerkesztő mellett az alábbiakban bemutatott idővonal-szakasz is található.

Csúszka Revolution felhasználói felület 2

Mindegyik csúszkának megvan a saját beállító panele. Ezen beállítások révén a csúszka és az egyes diák sok szempontját vezérelheti. Az animációs effektusok és az átmeneti stílusok csak néhány elem, amelyek alkalmazhatók a diákra.

Csúszka forradalma diabeállítások

Amikor a diákhoz tartalmat szeretne hozzáadni, a Slider Revolution lehetővé teszi, hogy sokféle forrás közül választhasson. A WordPress hozzászólások és oldalak, a közösségi média tartalma és a WooCommerce által üzemeltetett e-kereskedelmi áruház termékei mind lehetséges tartalomforrások.

Csúszka forradalom tartalom forrása

Amikor kiválasztja a csúszka tartalmi forrását, megkapja egy nagyon részletes vezérlőkészletet annak meghatározására, hogy milyen tartalmat tartalmaz.

Csúszó fordulatszűrő

Miután létrehozott egy csúszkát, kezelheti azt a WordPress műszerfalán lévő Csúszka forradalom képernyőn.

Csúszka Forradalom képernyő

Minden csúszka megkapja a saját rövid kódját, amelyet beilleszthet a hozzászólásaiba vagy az oldalaiba. Csakúgy, mint a LayerSlider és a Soliloquy esetében, ez a bővítmény praktikus gombot ad a WordPress Szerkesztőhöz, és van egy widget a csúszkák megjelenítéséhez a téma vidéki területein.

Csúszka forradalom beágyazása

A Slider Revolution felhasználói felületének megtanulása minden bizonnyal időt vesz igénybe, majd rendelkezésre állnak az összes beállítás és lehetőség, amellyel kísérletezni lehet. Ha nincs olyan létező sablon, amely pontosan megfelelne az Ön igényeinek, akkor valódi esély van arra, hogy a fejlett diavetítés típusának létrehozása a Slider Revolution számára nagyon időigényes lehet..

LayerSlider felhasználói élmény

A LayerSlider indítása

A LayerSlider használatának megkezdése nagyon egyszerű. A LayerSlider beépülő modul aktiválása után egy barátságos üdvözlő üzenet jelenik meg, amely könnyen áttekinthetővé teszi a diavetítések importálását..

LayerSlider Válassza a lehetőséget

Ha úgy dönt, hogy importál egy mintacsúszkát, akkor megnyithatja szerkesztés céljából, hogy jobb képet kapjon a plugin működéséről. A LayerSlider felhasználói felület egyik jellemzője, hogy minden diát külön lapként jelenít meg.

LayerSlider diák

Minden diának megvan a saját vezérlőkészlete, amely számos lehetőséget kínál arra, hogy hogyan néz ki és működik a csúszka részeként. Ezek a lehetőségek lefedik a dia megjelenítésének hosszát, az átmeneti effektus használatát, és azt, hogy az oldal kattintható linkként működik-e. Ha úgy dönt, hogy a diát linkré változtatja, akkor könnyen meghatározhatja, hová tartja a felhasználót.

LayerSlider diabeállítások

A diák alapvető tulajdonságainak meghatározása után megkezdheti a tartalom hozzáadását és szerkesztését. Mivel minden LayerSlider diának megvan a saját ütemterve, több réteggel kiegészítve, valójában nincs korlátozás arra, hogy az egyes diákok mennyi tartalmat és műveletet tartalmazzanak.

LayerSlider idővonal

A fenti képernyőkép csak egy mintát mutat a LayerSlider demo diavetítés egy diajának idővonaláról. Mint láthatja, a diák lehetnek akciódúsak és bonyolultak, ha szükséges.

LayerSlider rétegtartalom

Az ütemterv nézet mellett az egyes rétegek tartalom-, átmeneti, összekapcsolási és stílusvezérlőit is megtalálja. A kontextus szempontjából minden diának lehet több rétege, és minden diavetítésnek lehet több diája.

A LayerSlider előnézete

Az előnézeti gombnak köszönhetően azonnal láthatja, hogyan fejlődik a csúszka. A használhatóság elősegítése érdekében az élő előnézet ugyanazon a képernyőn jelenik meg, mint a szerkesztő.

LayerSlider kezelése

A LayerSlider diavetítéseit kezelheti a WordPress Irányítópult allokált oldaláról. Innentől gyorsan áttekintheti a csúszkákat, megnyithatja azokat szerkesztés céljából, másolatot készíthet, vagy szükség szerint törölheti azokat. A csúszka beilleszthető a hozzászólásokba és az oldalakba a megfelelő rövid kód másolásával és beillesztésével.

LayerSlider gomb

A csúszka-összehasonlítás többi opciójához hasonlóan a LayerSlider egy hasznos gombot is felvesz a WordPress Szerkesztőbe, amely egyszerű módon beillesztheti a csúszkákat a tartalomba. A LayerSlider widget segítségével csúszkákat is hozzáadhat az oldalsávokhoz és más widgetizált területekhez. Ha WordPress témát használ egy widgetált weblap-elrendezéssel, akkor a LayerSlider widget megkönnyíti a teljes szélességű csúszkák hozzáadását a weboldal első oldalához..

LayerSlider kütyü

Ezek a részletek és a LayerSlider felhasználói felület képernyőképei jó képet adnak arról, hogy kreatív lehet-e ezzel az eszközzel. Az átfogó vezérlőkészletnek köszönhetően valóban létrehozhat néhány fejlett diavetítést a LayerSlider segítségével.

Ha az igényeid szerényebbek, a LayerSlider több, mint alapvető diavetítések készítésére képes. A részletes felhasználói felület, gazdag vezérlőelemekkel, opciókkal és ütemtervekkel azonban szükségtelenül bonyolulttá teheti az egyszerű csúszkák létrehozását. Mint a Slider Revolution esetében, a nagyobb képernyőkkel és magasabb felbontású felhasználóknak könnyebb lesz használni a LayerSlider felületet.

Egyéni felhasználói élmény

A LayerSlider és a Slider Revolution ellentétben a Soliloquy nem engedélyezi az előre beépített vagy demonstrációs csúszkák importálását. Ez szégyen, mivel a demo csúszka megvizsgálása segít jobban megérteni az eszköz működését.

Soloquy Start

Szerencsére a Soliloquy használatának megkezdése nagyon egyszerű. Egyszerűen töltse fel és aktiválja a bővítményt, majd lépjen a Soliloquy irányítópultra, és kattintson az Új hozzáadása gombra az első diavetítés létrehozásához..

Soloquy létrehozása

A Soliloquy lehetővé teszi a diavetítés két fő típusának létrehozását. A Natív csúszka opció diavetítések létrehozására szolgál, amelyek megjelenítik a webhelyére feltöltött képfájlokat. Natív csúszka módban manuálisan is létrehozhat HTML diákat, és ha megadja a szükséges HTML-t, ez az opció jó mennyiségű kreatív szabadságot kínál (bár nem olyan sok, mint a Slider Revolution és a LayerSlider).

Egyszemélyes HTML

A Soliloquy natív csúszkái videókat is tartalmazhatnak. Felveheti őket a fájlok feltöltésével vagy a máshol tárolt videók URL-jének megadásával. Ha engedélyezte az opcionális PDF-kiegészítőt, ezeket a fájlokat a csúszka részeként is használhatja.

Soloquy Video

A natív csúszka létrehozásának alternatívája a külső csúszka létrehozása. A megvásárolt egyjátékos licenc és az aktivált kiegészítők meghatározzák, hogy milyen típusú tartalmat tartalmazhat a külső csúszka..

Egyéni monográfia

A rendelkezésre álló lehetőségek között szerepel egy csúszka létrehozása, amely megjeleníti a kiemelt tartalmat a WordPress-webhelyről, a tartalmat az Instagram-profiljából, és a termékeket a WooCommerce áruházból.

Soloquy Instagram

A diavetítés natív csúsztatás módban történő létrehozása nagyon egyszerű: egyszerűen töltsön fel tartalmat a számítógépről, vagy használja a WordPress Media Library meglévő tartalmát..

Egyszemélyes diák tartalma

Miután hozzáadott egy bizonyos tartalmat a csúszkához, elkezdheti dolgozni az egyes diákkal. Natív csúszka módban a diavetítést alkotó fájlok a jelenlegi formában vagy szerkesztésük szerint felhasználhatók.

Egyszemélyes diák

A szerkesztés ikonra kattintva megnyílik a WordPress képtulajdonságok oldala. Ezen a képernyőn felveheti a címét és feliratát a diához, és lehetősége van arra is, hogy link tulajdonságokat adjon hozzá. Attól függően, hogy melyik egyszemélyes kiegészítőket engedélyezte, beállíthatja a dia kezdő és befejezési dátumát is, amely ellenőrzi a diavetítés láthatóságát.

Egyszemélyes kép Dia szerkesztése

Miután elkészítette a diákat, folytathatja a csúszka konfigurálását. A csúszka konfigurációs vezérlőivel kiválaszthat egy csúszka témát, beállíthatja a maximális képméretet és megadhatja a csúszka méreteit.

Soloquy Config

A dialejátszás beállításait és kezelőszerveit is konfigurálhatja. A körhinta és a lightbox mód engedélyezése további lehetőségek.

Soliloquy körhinta

A Pinterest Pin It gomb bekapcsolása elősegítheti, hogy tartalma további közösségi megosztásokat és további forgalmat generáljon webhelyére. Ezt a hasznos kiegészítést nem tartalmazza a LayerSlider vagy a Slider Revolution.

Soloquy Carousel Demo

A Soliloquy segítségével egyszerűen ellenőrizheti a csúszkák láthatóságát – egyszerűen írja be a kezdő és a befejezési dátumot, hogy meghatározza, mikor jelenik meg a csúszka a látogatók számára..

Soloquy dátumok

Ha ki akarja használni a Soliloquy speciális funkcióit, akkor készítsen diavetítést Külső módban. Attól függően, hogy milyen kiegészítőkhöz fér hozzá, ez az üzemmód lehetővé teszi egy csúszka létrehozását a WooCommerce által működtetett e-kereskedelem áruházának termékeinek megjelenítéséhez – amit a Slider Revolution is elvégezhet.

Egyszemélyes WooCommerce beállítások

A WooCommerce termékbemutató létrehozásának folyamata nagyon hasonlít egy normál tartalomcsúszka létrehozásához. A Soliloquy részletes beállításokat tartalmaz a csúszkán megjelenő termékek szűrésére és vezérlésére, termékkategóriákra és címkékre, kedvezményes termékekre, meghatározott árkategóriájú termékekre és egyebekre.

Egyszemélyes WooCommerce tartalom

Mint a LayerSlider és a Slider Revolution esetében, a Soliloquy csúszkák hozzáadása a tartalomhoz egyszerű. Egyszerűen kattintson a Csúszka hozzáadása gombra, amelyet a bővítmény hozzáad a WordPress Szerkesztőhöz, majd válassza a rendelkezésre álló lehetőségek közül a megfelelő rövid kód beillesztését..

Soloquy rövid kód

Mint a LayerSlider és a Slider Revolution, a Soliloquy egy widget is tartalmaz a csúszkák megjelenítéséhez a tartalma körül. Miután beillesztette a rövid kódot, előnézetben megtekintheti az oldalt, hogy működésbe lépjen.

Soloquy WooCommerce Demo

Mint láthatja, a Soliloquy felhasználói felülete könnyen érthető, különösen a cikkben található többi csúszó pluginhoz képest. Ha ismeri a WordPress-t, akkor ne legyen probléma a Soliloquy használatával.

Összességében elmondható, hogy a Slider Revolution és a LayerSlider bonyolultabb használatot igényel, mivel a rendelkezésükre álló funkciók és funkciók nagyobb mennyisége miatt. Melyik a legmegfelelőbb csúszka az Ön személyes preferenciáinak, projektkövetelményeinek és költségvetésének megfelelően.

Árazási információk

Mint várták, a Sololoquy messze a legegyszerűbb eszköz a három használatához. Ironikus módon, de a soliloquy árazási részleteit talán a legnehezebb megérteni.

Több csomagban kapható, a Soliloquy ára 19 és 249 dollár közötti, és minél többet fizet, annál több szolgáltatást érhet el. A 99 dolláros fejlesztői opció tartalmazza az összes szolgáltatást, a korlátlan helyszíneken történő felhasználást és a prioritási támogatáshoz való hozzáférést. A 249 dolláros főtervre való frissítéssel életre szóló hozzáférést kap a prémium támogatáshoz és a plugin-frissítésekhez

Pontosan láthatja, hogy mely szolgáltatásokhoz férhet hozzá a különféle licencopciókkal a Soliloquy árazási oldalon.

A Slider Revolution és a LayerSlider mind a dolgok egyszerűek, egyetlen árponttal. A Slider Revolution 19 dollárért vásárolható, míg a LayerSlider 18 dollárért. Mindkét beépülő modul magában foglalja a jövőbeli frissítések teljes élettartamú hozzáférését és a hat hónapos támogatást. A támogatási időszakok mindkét beépülő modulnál 12 hónapra meghosszabbíthatók 5,40 dollárért.

Végső gondolatok

Az összehasonlításban szereplő három lehetőség két csoportra osztható. Először is vannak a nagy teljesítményű, funkciókkal teli, jó ár-érték arányú, de nehezebben használható Slider Revolution és LayerSlider plugins. Akkor ott van a könnyebben használható, de kevésbé funkciókkal teli és olcsóbb Soliloquy plugin.

Ha olyan fejlett diákat és prezentációkat szeretne létrehozni, amelyek elkápráztatják a közönséget, és nem gondolja, hogy bonyolultabb felhasználói felülettel fog kezdeni, akkor a Slider Revolution vagy a LayerSlider a legjobb választás az Ön számára..

Továbbá, ha költségvetéssel rendelkezik, akkor a Slider Revolution és a LayerSlider 19 és 18 dolláros árcédulái vonzóak lesznek..

Csak az ár- és szolgáltatáslistákon a Slider Revolution és a LayerSlider a jobb választás, a Slider Revolution szélesebb funkcionalitásának köszönhetően..

A monológot azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. Annak ellenére, hogy megközelítőleg ötször annyit kell fizetnie a szolgáltatásért, a Soliloquy továbbra is versenyképes lehetőség. Ha inkább egy könnyebben használható bővítményt szeretne, és nincs szüksége a kiegészítő szolgáltatásokra, és ne törődjön azzal, hogy többet fizet, akkor a Soliloquy hiteles pályázó a legjobb WordPress csúsztatható bővítmény címéhez..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map