Qards Review: Vonzó új WordPress Page Builder plugin a Designmodo-tól

Designmodo tervezőkeret-ajánlat - 15% kedvezmény!


A Qards egy WordPress oldalkészítő beépülő modul, amely lehetővé teszi a felhasználók számára egyedi elrendezések és tervek létrehozását bármilyen tervezési vagy fejlesztési ismeret nélkül..

A Designmodo által épített Qards bővítmény tartalmaz egy lenyűgöző építőelemek kiterjedt könyvtára (vagy kártyák), amelyek testreszabhatóak egy rendkívül intuitív front-end soros szerkesztő segítségével, és összeszerelhetők, hogy elősegítsék a weblap minden oldalának tökéletes elrendezését..

Mivel a Qards a WordPress témától függetlenül működik, és lehetővé teszi egy teljes weboldal elkészítését oldalról-oldalra (ahogy azt a WordPress oldal készítőjétől elvárhatják), felhasználható önálló teljes szélességű céloldalak létrehozására is. amelyeknek saját stílusa és formázása van.

Qards példaelrendezés

Mit tehet a Qards-szal??

A Qards segítségével létrehozott oldalak nem veszik igénybe a témájának egyik stílus- vagy elrendezési lehetőségét – inkább üres vászonok, amelyek kitölthetők a pluginhez tartozó előre gyártott tartalomblokkok sorozatával..

ők minden teljes szélességben és teljes képernyőn, és ne tartalmazza a népszerű WordPress témaelemeket, például fejléceket, lábléceket vagy oldalsávokat – lehetővé teszi, hogy teljesen egyedi terveket és elrendezéseket készítsen, a téma vagy a WordPress korlátozásaitól mentesen.

Vajon te a Qards segítségével önálló céloldalakat készíthet termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése, vagy az egész webhely felépítése, ez egy rugalmas eszköz, amely sokféle típusú projektnek megfelelhet.

Qards tartalomblokk

A Qards jó választékban található a gyönyörűen megtervezett tartalomblokkokból, amelyek nyolc kategóriába oszlanak, amelyek mindegyike az oldalai bármilyen kombinációjában használható. Minden blokk könnyen testreszabható, például megváltoztatva a háttérképet vagy a szöveget, valamint annak megjelenését – ezáltal egyedi megjelenést biztosítva anélkül, hogy bármilyen kódot kellene szerkesztenie..

A Qards azt is állítja dolgozzon bármilyen WordPress témával – tehát mindaddig, amíg a webhelyén használt sablont a WordPress szabványok szerint kódolják, a plugin jól fog működni. Ha nem (például a Qards és a többi plugin közötti összeférhetetlenség miatt), a Designmodo egy nagylelkű 20 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A Qards használatának első lépései

Miután a beépülő modult telepítette és aktiválta a WordPress webhelyén, megkezdheti az egyéni oldalak kialakítását egy új elem segítségével, amelyet automatikusan hozzáad a WordPress adminisztrátor oldalsáv menüjéhez, amelynek címe “Qards”..

Az összes Qards oldal kezelése

A Qards képernyőn létrehozhat egy új oldalt, majd elindíthatja a vizuális szerkesztőt, hogy elkezdhesse az egyéni tervezés munkáját.

Qards üres vászon

Amint a szerkesztő betöltődik, megkapod egy üres vászon, amelyen dolgozik; nincsenek oldalsávok, fejlécek, láblécek vagy bármely más elem, amelyek a jelenlegi téma részét képezhetik.

Az elérhető elrendezés, amelyet az oldal elrendezésének elkészítéséhez használnak, kategória szerint vannak rendezve, és a gyors előnézeti panelnek köszönhetően láthatja, hogy hogyan néz ki az egyes elemek, mielőtt hozzáadnák az elrendezéshez.

Tartalomblokk előnézete

A tartalomblokkok szervezéséhez használt kategóriák a következők:

  • Borító
  • Kép
  • Szöveg
  • Funkció
  • Rács
  • Menü
  • Lábjegyzet
  • Iratkozz fel

Minden kategória több tartalomblokkot tartalmaz, így rengeteg lehetőséget kínál a végső oldal felépítéséhez. És mert megteheted bármely testület könnyen testreszabható Ha hozzáadod az elrendezést, a Qards-lal készített két oldal valószínűsége rendkívül csekély.

Az elrendezésnek a Qards segítségével történő létrehozásához egyszerűen több blokkot kell kiválasztania egymás után (a helyükre állítva a blokkokat szükség szerint könnyen áthelyezheti vagy törölheti)..

Ez ismét nagy rugalmasságot ad a végső elrendezés felépítésében, és mivel ezt egy intuitív drag and drop felület, valójában nem okozhat problémát a rendszeres számítógép-használók számára – függetlenül attól, hogy ismerik-e a WordPress-t és a webdizájnt, vagy sem.

Mi több, mivel a tartalom blokkok mindegyikét úgy tervezték, hogy jól működjön együtt bármilyen kombinációban, nem nehéz bonyolult és vonzó megjelenést készíteni minden létrehozott oldalra – még akkor is, ha általában nem sok a szemét látja a grafika / web design.

Miután hozzáadott egy vagy több tartalomblokkot, és a helyükre helyezte őket, ezután elkezdheti a formatervezés testreszabását.

A Qards tartalomblokkok testreszabása

A Qards tartalomblokkok testreszabása egy felhasználóbarát felületen keresztül történik, amelyben az ikonokat úgy aktiválják, hogy az egérrel rájuk mutatják, vagy az egyes elemekre kattintanak. Például egy kép megváltoztatása ugyanolyan egyszerű, mint egy másik elem kiválasztása a kényelmesen megjelenő fájlböngésző ablakból amikor a szerkesztés ikonra kattintanak.

A Qards legújabb frissítésében az 1.4 verzió lehetővé teszi a képek kiválasztását közvetlenül a webhely WordPress Media Library-jéből. Ez nagyszerű hír azoknak, akik új, a saját weboldalukra korábban feltöltött képeket akarnak használni új formáikban.

Képszerkesztő vezérlők

Ez a folyamat ezután megismételhető az összes elrendezéshez hozzáadott blokknál mindaddig, amíg az összes stock képet a kívánt tartalommal helyettesíti.

Az összes többi tartalom, például szöveg, hivatkozások és egyéb elemek ugyanolyan egyszerűen szerkeszthetők, mint a képek, a környezetérzékeny menük amelyek akkor jelennek meg, amikor az egérmutató fölé vigyáz.

Az 1.4-es verzióban további lehetőségek is voltak a tervekhez hozzáadott gombok testreszabásához.

Új-quards-button-konfiguráció

Az új gombkonfigurátoron keresztül könnyen megváltoztathatja az oldalaihoz hozzáadott gombok formáját, méretét és színét. Ez az új irányítási szint lehetővé teszi, hogy kiválassza a legjobb tervezési kombinációkat a lehető legmagasabb konverziós arányhoz.

Az egyik kiemeli a Qards-ot, és egy olyan szolgáltatás, amely elválasztja azt a többi WordPress oldalkészítő eszköztől, a tartalom inline szerkesztésének képessége – azaz egyszerűen rákattinthat egy fejlécre vagy más szövegrészre, és elkezdheti gépelni.

Ez lehetővé teszi a tartalom megjelenésének élő áttekintését, így elkerülhető a Windows közötti váltás, és sejtésekkel kell kitalálni, hogy a munkája hogyan néz ki a végfelhasználó felé..

Noha a WordPress újabb oldalkészítő eszközei már elkezdenek beépíteni a szerkesztést, ritkán alkalmazzák, ugyanúgy, mint a Qards esetében. Ha el akarja távolítani a leválasztást a WordPress háttér-szerkesztői és a tartalom előnézete között, a Qards nagyszerű lehetőség.

Amikor a szöveget beírja, ahelyett, hogy hozzáférést kapna egy teljes szerkesztő-vezérlőkészlethez, amellyel testreszabhatja a tartalmat a beíráskor, csak egy kis vezérlőkészlettel rendelkezik kihasználni. Első pillantásra ez kissé korlátozónak tűnhet a WordPress szokásos vagy továbbfejlesztett TinyMCE szerkesztőjéhez képest. Ha azonban elkezdi használni a kínálatot, meg kell találnia azt több mint képes hogy megengedi neked azt, amit meg kell tennie.

Qards szövegszerkesztő vezérlők

A beépített szerkesztési vezérlők ezt még lehetővé teszik változtassa meg a szöveg betűtípust és színét egy adott szakaszhoz – olyan, ami nem érhető el az alapértelmezett WordPress-telepítésnél a tartalom létrehozásakor. És ha kíváncsi vagy? mi történt a szöveges lapon amely lehetővé teszi a hozzászólások alapjául szolgáló HTML-kód szerkesztését (az alapértelmezett WordPress-szerkesztőben található), továbbra is elérheti ezt a kódot a Qards segítségével. Sőt, bármilyen elem CSS-jét is könnyen szerkesztheti.

Szerkesztés menü

Ehhez egyszerűen aktiválni kell a beállítások menüt, majd a „HTML / CSS szerkesztése” lehetőséget kell kiválasztani a megfelelő szerkesztő elindításához..

HTML és CSS szerkesztése

Bár nem kap élő előnézetet a szerkesztések hatásainak megtekintéséhez, a szerkesztő színkóddal szintaxist használ, hogy megkönnyítse a testreszabások hozzáadását.

Az oldalak egyes elemeinek HTML és CSS szerkesztése mellett lehetősége van testreszabhatja a globális CSS-t elrendezésének – amelyet úgy érhetünk el, hogy beírjuk a vonatkozó CSS-t a Qards-beállítások oldalra (az adminisztrátor irányítópultjának „megjelenése” alatt található).

Add hozzá a globális CSS-t

Annak ellenére, hogy nagyon jó ötletet kap a végtermék megjelenéséről, amikor elrendezést készít, a megfelelő gombra kattintva bármikor megnézheti a rajzolatot. Ez pontos képet nyújt arról, hogyan fog kinézni webhelye a látogatók számára.

Érzékeny előnézet

Ha akarod lássuk milyen érzékenyen reagálnak az újonnan létrehozott egyedi elrendezés, akkor kísérletezhet úgy, hogy átméretezi a böngészőablakát, és figyeli, hogy az elrendezés reagál a nézetablak méretének változására.

A tervezési folyamat során Ön bármikor átrendezheti a blokkokat kattintson a megfelelő gombra, és húzza az elemeket az új helyükre. Ez lehetővé teszi az elrendezésekkel való gyors kísérletezést, hogy különféle erőfeszítések nélkül megtalálják a tökéletes elrendezést.

Mivel a Qards-lal készített oldalak teljes szélességű elrendezéssel rendelkeznek, nem tartalmazzák a webhely vagy a téma egyik jellemzőjét vagy elemét, azaz a webhely szokásos fejlécét, oldalsávját, láblécét és a WordPress menüelemeit nem jelennek meg a Qards segítségével létrehozott oldalakon.

Ha eszközt keres gyönyörű önálló céloldalakat készíthet amelyek teljesen külön vannak a webhely többi részétől, akkor a Qards kiváló választás.

Ezenkívül, mivel a Qards-lal létrehozott oldalt könnyen beállíthatja webhelyének kezdőlapjává – ugyanúgy, mint egy normál WordPress-oldalhoz -, valójában a teljes webhelyet a Qards-lal készített oldalak segítségével felépítheti. Azt mondta: ha ezt tennéd, akkor vitatható, vajon érdemes-e használni a WordPress-t, mivel számos szolgáltatásának és előnyeinek nem lesz része az Ön és a látogatói.

Qards árképzés

A Designmodo Qards beépülő modulja két árazási tervben érhető el:

Qards árképzés

  • Egyhelyi licenc: 99 USD
  • Az Agency 5 telephelyi engedély: 199 USD

Az árazási lehetőségeket a Qards hivatalos weboldalának ezen az oldalán tekintheti meg. Ráadásul van egy a 20 napos pénz-visszafizetési garancia, amely elegendő időt biztosít Önnek a termék kipróbálására és annak megvizsgálására, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

Végső gondolatok

Kevert érzéseim voltak a plugin telepítésekor – főleg azért, mert már tudtam, hogy a Designmodo korábban egy lenyűgöző önálló WordPress témát adott ki (frissítés: 2015. szeptember 1 .; most megszűnt), amelyek első pillantásra úgy tűnt, hogy hasonló kinézetűek és érzéseik vannak a Qards-szal.

Természetesen nem voltam teljesen szkeptikus, de nem voltam biztos abban, hogy a Qards semmit sem tud ajánlani, hogy megkülönböztesse ezt a korábbi terméktől és a WordPress más beépített plug-in pluginjaitól.

Szerencsére, miután elértem a centrifugálást, megerősíthetem, hogy a Qardsnak valóban van néhány jellemzője igazolja létezését és emeli a verseny fölé. Ezek magukban foglalják az új oldalak létrehozásának képességét, amelyek teljesen kívül esnek a jelenlegi témán, valamint a fantasztikus megjelenésű tartalomblokkok kombinációját, amelyek az oldal-elrendezés alapjául szolgálnak, és ugyanolyan könnyen használható inline tartalommal szerkeszthetők. szerkesztő, amely előző termékének ilyen sikeres lett. Igaz, hogy néhány más WordPress oldal-készítőnek sikerült megszereznie az utóbbi két szolgáltatás egyikét a Qards-hoz hasonlóan, ám nagyon kevés kínál mindkettőt együtt – és főleg nem egy ilyen intuitív és professzionális megjelenésű csomag!

Mégis van néhány fennálló kétség: először is úgy tűnik, hogy a rendes WordPress témában általánosan megtalálható egyes funkciók és a Qards részei között átfedés mutatkozik. Másodszor, mivel a WordPress alapvető funkciói (például a hozzászólások, a médiakönyvtár és a kütyü) nem érhetők el egyszerűen a Qards-lal készített oldalakon, meg kell kérdezni magadtól, hogy a Qards a megfelelő platform-e a projekthez – különösen, ha a Designmodo hasonló önálló WordPress téma (frissítés: 2015. szeptember 1 .; most megszűnt) szintén elérhető hasonló áron.

Érdemes azonban rámutatni, hogy a Qards egy újonnan kiadott termék továbbra is aktívan fejlesztik és korszerűsítik – tehát tartsa szemmel a Qards hivatalos termékoldalán található kommentárokat, hogy betekintést nyerjen a fejlesztőkbe, és pillantást vegyen a jövőbeli kiadások tárolására..

A váltási napló jó hely, ahol megnézheti, hogy mely hibákat javították ki és milyen új funkciókat adtak hozzá. Mint már említettem, a nemrégiben hozzáadott további szolgáltatások közé tartozik a WordPress Media Library fájlokhoz való jobb hozzáférés támogatása és az oldalakhoz hozzáadott gombok testreszabásának jobb vezérlése..

Mivel a kiegészítések és fejlesztések meglehetősen rendszeresen megtörténnek, például a MailChimp integráció támogatása és a Google Fonts használata, úgy tűnik, hogy a Qards fejlesztői reagálnak a felhasználói visszajelzésekre és kérésekre..

Ha akarod magas színvonalú céloldalakat készíthet könnyedén, amelyek kívül esnek a WordPress téma tervezésén és stílusán, akkor a Qards ideális megoldást kínál. Alternatív megoldásként, ha nem gondolja a WordPress számos alapvető funkciójának kikerülését, például a blogbejegyzéseket, a kütyüket és a WordPress menükészítőt, akkor még a teljes webhelyet ki is építheti ezzel a bővítménnyel. Ennek ellenére, ha egy témákon alapuló megközelítést keres a teljes webhely testreszabásához, miközben továbbra is hozzáférhet a Qards ugyanazon nagyszerű szolgáltatásaihoz (például a csodálatos tartalomblokkokhoz és az intuitív felhasználói felülethez), akkor a Designmodo korábbi önálló elemeként A WordPress téma valószínűleg továbbra is a jobb lehetőség.

Röviden: felvázolja, melyik a legjobb eszköz a projekthez: a Qards plugin vagy a Designmodo korábban kiadott önálló WordPress témája (frissítés: 2015. szeptember 1 .; most megszűnt).

(Frissítés: A Designmodo most egy nagyon szép videót mutat be, amellyel integrálhatja a Qards-t a WooCommerce e-kereskedelem bővítménnyel – https://www.youtube.com/watch?v=PLSMkvSKsFk

És végül, ne felejtsük el megemlíteni: A WinningWP rajongók szép 15% kedvezményt kaphatnak bármilyen Designmodo termékről (beleértve a Qards-ot is) a praktikus Designmodo kuponunkkal. Élvezd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me