Korlátozza a Pro Pro áttekintést: Egy fejlett WordPress tagsági bővítmény Pippin Williamson-től

WordPress foglalkozik


A Limit Content Pro egy olyan szolgáltatásban gazdag tagsági bővítmény a WordPress számára, amely mindent tartalmaz, amire szükséged van tagsági webhely vagy online tanfolyam létrehozásához – vagy akár korlátozott tartalomú területet biztosít a személyzet számára.

Noha létezik a plugin ingyenes verziója, meglehetősen korlátozott, és nem nagyszerű hirdetés arra, amit a profi verzió tehet..

Ez magában foglalja a fizetési átjárók nagymértékű támogatását, valamint rengeteg nagyszerű kezelési eszközt a tagjai számára. Ráadásul a profi eszköz engedményeket is beállíthat a tagság eladásának fellendítése érdekében.

Korlátozza a Pro tartalmat

A Restric Content Pro-t a Pippin Williamson, a Sandhills Development cég fejlesztette ki. Amint azt az Easy Digital Downloads legutóbbi áttekintésében megjegyeztem, a Sandhills Development fantasztikus tapasztalattal rendelkezik a professzionális WordPress termékek fejlesztésében és szilárd támogatás nyújtásában az ügyfelek számára.

Az Easy Digital Downloads és a Pippins Plugins blog mellett a csapat az AffiliateWP, a Stripe fizetési megoldás, a WP Simple Pay és az eseménynaptár plugin, valamint a Cukornaptár kapcsolt pluginjét is támogatja..

Vessen egy közelebbi pillantást arra, hogy sokan miért tekintik a Restrictive Pro programot a ma elérhető legjobb WordPress tagsági megoldások egyikének.

A korlátozott tartalom ingyenes verziója

A Restric Content Pro ingyenes verziója, amelyet egyszerűen Restart tartalomnak neveznek, letölthető a WordPress.org webhelyről, vagy, ha úgy tetszik, közvetlenül a WordPress adminisztrációs terület plugins oldaláról.

Az Easy Digital Downloads segítségével minden felhasználónak telepítenie kell a plugin alapverzióját. Ez letölthető a WordPress.org webhelyről, és számos nagyszerű szolgáltatást tartalmaz, például kedvezménykódokat, a PayPal támogatását és analitikus jelentéseket. A plugin funkcionalitása ezután tovább bővíthető prémium kiegészítőkkel.

A Tartalom korlátozása eltérően van beállítva. Ez egy önálló termék, amely csak alapvető tagsági funkciókat kínál. Azoknak, akik a Restrictive Pro alkalmazást választják, teljes egészében telepíteniük kell egy külön plugint.

A tartalom korlátozható a korlátozott rövid kód használatával, és testreszabott regisztrációs és bejelentkezési oldalakat is létrehozhat rövid kódok segítségével.

A plugin aktiválása után egy üzenet, oldal és más WordPress egyéni üzenettípus alatt láthatja a “Ez a tartalom korlátozása” lehetőséget. Ez lehetővé teszi a WordPress felhasználói szint meghatározását, amely láthatja a korlátozott rövid kódban található tartalmat.

Korlátozza ezt a tartalmat

A beépülő modul beállításainak oldalán testreszabhatja az üzenetet, amely akkor jelenik meg, amikor a felhasználó megpróbálja megtekinteni egy oldalt, de nincs erre jogosultsága..

Különböző üzenetek jeleníthetők meg a különböző felhasználói csoportok felhasználói számára.

Korlátozza a tartalmi beállításokat

A Tartalom korlátozása egyáltalán nem jelenti a rossz bővítményt – csak nem rendelkezik sok olyan funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a tartalom előre meghatározott felhasználói szintekre történő korlátozásával többet tegyen..

Ha ingyenes tagsági megoldást keres, érdemes fontolóra vennie egy alternatív plugint, például az egyszerű tagságot, mivel támogatja a PayPal és a Stripe fizetéseket, és számos felhasználói profil opcióval büszkélkedhet. Az Ultimate Member, a User Access korlátozása és a WP-tagok szintén remek lehetőségek.

Véleményem szerint a Sandhills Development javítania kell a Tartalom korlátozása funkciót, hogy jobban megmutassuk, mit érhetnek el a WordPress felhasználók a pro verzióval. Sajnos az írás idején a Korlátozott Tartalom 12 hónapja nem volt frissítve, ezért nem tűnt aktív támogatásnak.

Mi korlátozza a Pro Pro tartalmakat??

A különbség a Restrictive Pro Pro és az ingyenes társa között éjjel és nappal. A korlátozott tartalom Pro évente csak 99 dollár áron vásárol egy olyan fejlett WordPress termék, amely sokféle webhely felépítésére használható.

A plugin olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az ügyfelek irányítópultja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára fiókjuk megtekintését és kezelését, valamint kedvezménykódok a tagsághoz való feliratkozás ösztönzésére..

A kifizetések elfogadása nem jelent problémát, mivel a Restric Content Pro számos fizetési átjárót támogat, például Stripe, PayPal, Authorize.net és 2Checkout. A plugin integrálódik a WooCommerce-hez is.

Számos jelentés készíthető a tagságáról és a bevételeiről, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy a tagság hogyan teljesül. A tagsági és fizetési információkat CSV-formátumban is exportálhatja.

Korlátozza a Content Pro szolgáltatásait

Ami igazán lenyűgöző, az a szint, amellyel a Restric Content Pro segítségével rendelkezik.

Az ügyfelek irányítópultján a felhasználók nemcsak megnézhetik tagságának aktuális állapotát, hanem frissíthetnek és frissíthetnek különböző terveket, és csak a különbséget fizethetik meg..

Rendszergazdaként bármilyen típusú tagsági tervet létrehozhat – akár prémium előfizetésről, akár próbaverzióról, hogy az emberek kipróbálhassák az Ön szolgáltatását vagy ingyenes fiókot. A tagság oldalon megtekintheti, hogy mely tagok aktívak, függőben lévő, lejárt és lemondott tagok.

A végén meghatározhatja azt is, hogy milyen e-maileket küldenek az ügyfelek, például a fizetési nyugtákat és a megújítási emlékeztetőket.

Korlátozza a Content Pro szolgáltatásait

A Limit Content Pro felhasználható különféle webhelyek működtetésére, ideértve a magántulajdonban lévő személyes blogokat, klubtagságokat, valamint az iskolák és más szervezetek magáncsoportos weboldalait..

A plugin integrálható a WP Job Managerbe is, hogy segítsen egy teljesen működőképes munkalap létrehozásában, és a fb fórumok fórumait és témáit a fizető előfizetőkre korlátozhatja..

Nézze meg a Restric Content Pro használati eset oldalát, ahol további példákat talál arra, hogy mit tehet a Restric Content Pro.

3.0 verzió

A Korlátozott Tartalom Pro bevezetése óta folyamatosan fejlesztették és továbbfejlesztették. A legújabb verzió a 3.0 béta verzió, amelyet 2019. januárban adtak ki.

Ez a nagy kiadás majdnem egy éve volt fejlesztés alatt. Két új egyedi táblát vezetett be a tagság tárolására és egy új lehetőséget az ügyfelek számára a drágább tagsági tervek részletekben történő fizetésére. A tartalom most egynél több felhasználói csoportra is korlátozható.

Korlátozza a Content Pro fizetési terveit

A Korlátozott tartalom Pro-fiókom fiókterületén lehetőségem volt a 2.9.15 verzió letöltésére is, de e felülvizsgálat céljából a 3.0 béta verzió telepítését választottam a teszt webhelyemre..

Nézze meg Ashley Gibson „3.0-s verziójú bétaverziójának” bejelentését, amely tartalmazza a hozzáadott új szolgáltatások és a javított hibák részleteit..

A hozzáférés korlátozása a Restric Content Pro használatával

Miután aktiválta a Tartalom Pro alkalmazást, a „Tartalom korlátozása” lehetőséget fogja látni a bejegyzései, oldalai és az egyéni üzenet típusai alatt. Ugyanúgy működik, mint az ingyenes verzió. A profi verzióban azonban több ellenőrzést gyakorolhat annak felett, hogy ki láthatja a korlátozott tartalmat.

Tag hozzáférési lehetőségek

Korlátozhatja a tartalmat azokra a felhasználókra, akik megvásároltak egy adott tagságot, a megfelelő hozzáférési szinttel rendelkezőkre vagy azokra a tagokra, akiknek van egy meghatározott szerepük.

A tartalmat részben is korlátozhatjuk, és részletét megmutathatja a felhasználóknak, hogy áttekintést adjon a teljes fizető tagok számára..

Korlátozza ezt a tartalmat

Ugyanezek a tagok hozzáférési lehetőségei közvetlenül alkalmazhatók az egyéni üzenettípusokra. Például korlátozhatja a hozzáférést minden blogbejegyzéshez, minden oldalhoz vagy egyéni hozzászólástípushoz, például portfólióhoz.

Az összes üzenet korlátozása

Az egész kategóriák és címkék a fizető tagokra is korlátozhatók. Csak meg kell határoznia a tartalom megtekintéséhez szükséges hozzáférési szintet.

Kategória korlátozás

Mint láthatja, a Tartalom korlátozása Pro nagymértékű ellenőrzést biztosít Önnek arra vonatkozóan, hogy ki engedheti meg a webhely meghatározott tartalmának megtekintését.

A tagság kezelése a Restrictive Pro használatával

A Korlátozza a tartalom Pro beállításokat a „Korlátozás” alatt találja meg a WordPress rendszergazda területén. Innentől új tagságokat hozhat létre, ellenőrizheti a jelentéseket és konfigurálhatja a plugin működését.

A tagsági oldal felsorolja az összes weboldalon tagsággal rendelkező felhasználót. A tagokat szűrheti a meglévő tagsági terv alapján, és megnézheti, melyik aktív, lejárt vagy törölt.

Amikor rákattint egy felhasználóra, eljut a tagsági adatok oldalára. Ez az oldal tájékoztatja Önt a tagság aktuális állapotáról, és tudatja Önnel, hogy mikor kezdődött a tagság és mikor számlázta.

A tagság állapotát ezen az oldalon is megváltoztathatja. Ez akkor hasznos, ha például egy hosszú távú ügyfelet tagsági meghosszabbítással szeretne jutalmazni.

Tagsági részletek

Az alábbiakban felsoroljuk az összes befizetett összeget, és itt szükség esetén manuálisan is hozzáadhat egy befizetést.

Az oldal alján található jegyzetek szakasz hasznos emlékeztetők hozzáadására az ügyfél tagságáról. Például emlékeztetőt fűzhet ahhoz, hogy az ügyfél ingyenes versenytársat kapott vagy meghosszabbított próbaidőszakot kapott.

Idővel ezek a jegyzetek segítenek Önnek és a többi munkatársaknak az ügyfél számlájának fő mérföldköveinek emlékezetében.

Tagsági fizetési információk

Minden olyan személyt, aki feliratkozik a tagságra, felveszik az ügyfelek oldalára.

Itt manuálisan megváltoztathatja a nevét és az e-mail címét, és megnézheti, hogy elfogadtak-e valamelyik feltételt, amelyet felkértek számukra. Itt is megjelennek a tagsággal és a fizetéssel kapcsolatos teljes információk, és van egy megjegyzés szakasz, amelyben további információkat talál az ügyféllel kapcsolatban.

Vásárló adatai

A tagsági szintek oldalon hozhatja létre tagsági terveit, és nincs korlátozva, hogy hány terveket hozhat létre.

Itt határozza meg a tagsági terv mindent, beleértve a tagság nevét, leírását, időtartamát és árát. Opcionális regisztrációs díjat lehet felszámítani a tervvel. Ha ezt negatívvá teszi, kedvezményt adhat az első befizetéshez. Alternatív megoldásként magas feliratkozási díjat és alacsony megújítási díjat számíthat fel azoknak jutalmazására, akik a következő években megújítják tagságát.

Megadhatja azt a felhasználói szerepet is, amelyet az ügyfél feliratkozáskor kap, valamint azt, hogy milyen WordPress hozzáférési szintet biztosítanak nekik.

Új szint hozzáadása

A kedvezménykódok nélkülözhetetlenek a tagsági tervek népszerűsítéséhez és a hosszú távú ügyfelek jutalmazásához.

A kedvezmények oldalon beállíthatja a kedvezmény kódját és azt, hogy a kedvezmény egy meghatározott összeg vagy százalék. A kedvezmények korlátozhatók bizonyos tagsági tervekre, és beállíthatók úgy, hogy egy adott dátumra és meghatározott számú felhasználásra érvényesek.

Új kedvezmény hozzáadása

Az összes beérkezett fizetés fel van tüntetve a fizetési oldalon. Áttekintheti a fizetéseket, és szerkesztheti az olyan információkat, mint például a felhasználónév, a befizetett összeg, a fizetés dátuma és a fizetés állapota.

Ez az oldal ismerteti, hogy milyen tagsággal fizetett a fizetés, és hogy a fizetés során kedvezményeket alkalmaztak-e.

Fizetés szerkesztése

A jelentések oldalon megjelennek a bevételei, a visszatérítések és a regisztrációk; szűrheti az adatokat hónap és tagsági szint szerint.

Bevételi jelentés

A tagság létrehozásának, a kifizetések jóváhagyásának és az ügyfeleknek a módosításának folyamata mind egyszerű. Ha nem biztos benne a plugin használatának bármely aspektusában, azt javaslom, hogy olvassa el a Tartalom Pro korlátozása dokumentációs területet.

Az egyik oldal, amelyet könyvjelzővel kell ellátnia a dokumentációs területről, a rövid kódok oldal, amely felsorolja az összes rendelkezésre álló rövid kódot, és példákat mutat az egyesek felhasználására.

Nem elengedhetetlen ezeknek a rövid kódoknak az emlékezete, mivel a Restric Content Pro aktiválásakor az összes szükséges oldalt létrehozni fogja, mint például a regisztráció, a számlázási információk frissítése, a profilok szerkesztése és még sok más.

Regisztrációs űrlap

Az űrlapok és a mezők stílusa az Ön által használt WordPress témának megfelelően megváltozik. A fenti példa megmutatja, hogyan nézne ki az űrlap az alapértelmezett WordPress téma, a Twenty Tizenkilenc felhasználásával.

Sajnos ebben az időben nincs olyan stíluskezelő vagy drag-and-drop vizuális készítő, amely segítene változtatni az űrlapjain. Ezt nagyon szeretném látni, ha a jövőben beépül a pluginbe.

Időközben nézze meg a Figarts űrlapkészítőjét. 29 dolláros kiskereskedelem mellett ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy egyedi mezőket adjon hozzá az űrlapokhoz drag and drop építő segítségével, és érdemes megnézni.

A Restric Content Pro konfigurálása

A Tartalom korlátozása Pro rendszergazda menü alján található a beállítások, az exportálás és az eszközök. A súgó link betölti a dokumentációs területet a hivatalos webhelyen, és az addonok oldal felsorolja az összes hivatalos és pro kiegészítőket.

A plugin fő beállításoldalát öt lapra osztják: Általános, Fizetések, E-mailek, Számlák és Egyéb.

Az automatikus frissítések fogadásához meg kell adnia a licencinformációkat az általános fülön. Ezen a beállításoldalon is meghatározhat fontos oldalakat, például a regisztrációs és a fiókoldalt.

Fő plugin beállítások

Az automatikus megújítás opcióval eldöntheti, hogy a tagság mindig megújul-e, vagy semmi esetre sem megújul-e, vagy hogy az ügyfél dönthet-e el.

A korlátozott tartalmi üzenet ide is beírható. Ez a WordPress vizuális szerkesztő segítségével történik, így könnyedén formázhatja a szöveget, és képeket és videókat adhat hozzá az üzenethez.

Fő plugin beállítások

A kifizetések lapon kiválaszthatja a pénznemet, és meghatározhatja, mely fizetési átjárókat kívánja elfogadni a tagsági kifizetésekhez. Elérhető egy homokozó mód, amellyel ellenőrizheti, hogy a kifizetések megfelelően vannak-e konfigurálva.

Ha úgy dönt, hogy egy adott fizetési átjárón keresztül fogadja el a kifizetéseket, akkor feltétlenül adja meg ehhez az oldalhoz az API-információkat.

Fizetési beállítások

Dönthet úgy, hogy egyszerű e-maileket küld e-mailben, vagy a WordPress vizuális szerkesztőjén testreszabott sablon használatával.

Az e-mail címetől a fejlécig mindent meg lehet változtatni. Az e-mailek tetejére logót csatolhat, hogy ezek professzionálisabbá váljanak.

Egy másik hasznos lehetőség az e-mail ellenőrzés, amely biztosítja, hogy az ügyfelek érvényes e-mail címmel regisztráljanak.

E-mail beállítások

Módosíthatja az új tagsági aktiválásra, a lemondott tagságra, a lejárt tagságra, a lejárati emlékeztetőkre, a megújítási emlékeztetőkre, az ingyenes tagságra, a próbatagságokra, a fizetési visszaigazolásokra és a fizetési megújulásokra küldött e-maileket..

Az egyes e-mailek tárgya és tartalma tetszés szerint megváltoztatható. Mivel a WordPress vizuális szerkesztőt használják, ezeket az e-maileket egyszerűen vagy összetettebbé teheti, amennyit csak akar.

E-mail sablon

A számlák testreszabhatók.

Vannak mezők a vállalati adatok, az e-mail cím, valamint a fejléc és a lábléc szövegének megadására, valamint a megjegyzések szakasz további hasznos információk hozzáadására.

Számlabeállítások

Az Egyéb fül számos beállítást tartalmaz.

A tetején találhatók lehetőségek arra, hogy a felhasználókat egy meghatározott oldalra irányítsuk, amikor megpróbálják megtekinteni a tagok számára fenntartott tartalmat. Alapértelmezés szerint a felhasználókat átirányítja a pénztár oldalára, de ha úgy tetszik, elküldheti őket egy másik oldalra, például a regisztrációs oldalra vagy egy tervoldalra, amely részletezi a különböző tagsági terveket, amelyeket kínál..

Be lehet mutatni, hogy a tartalmi részletek megkísértik a potenciális ügyfeleket, és ezek engedélyezhetők vagy tilthatók az összes üzenetnél, ha szeretné.

Egyéb beállítások

Ezen az oldalon az egyik legfontosabb beállítás az egyszeri engedmények beállítása. Ha ez le van tiltva, akkor a tagság pénztáránál alkalmazott minden engedményt minden jövőbeni kifizetésre alkalmazni kell. Ez nem mindig az, amit akar, ezért feltétlenül olvassa el ezt.

Egyéb beállítások

Kényszerítheti az ügyfeleket, hogy elfogadják az Ön feltételeit és az Ön adatvédelmi irányelveit, amikor feliratkoznak a tagságra. Ezen oldalakra mutató link megjelenik a regisztrációs űrlapokban, ha ide illeszti az adatvédelmi oldalt.

Az űrlapokhoz egy reCaptcha mező adható hozzá, hogy megakadályozzák a robotok spamjeit is.

Egyéb beállítások

A WordPress plugins általában elhagyják az összes táblát és sort, amelyeket létrehoztak, amikor törli őket a webhelyről. A Limit Content Pro azonban lehetősége van az összes adat eltávolítására, amikor a plugin eltávolításra került.

Egyéb beállítások

Az exportáló oldal lehetővé teszi a tagsági adatok és a fizetési adatok CSV-fájlként történő exportálását. Ezeket a jelentéseket testreszabhatja egy adott tagsági típusra és egy adott tagsági státuszra.

A fizetési jelentések bizonyos hónapokra és évekre is korlátozhatók.

Exportálási lehetőségek

Az eszközök oldal felsorolja a WordPress és a szerver rendszerinformációit.

Ezen a területen van egy hibakeresési eszköz is. Annak ellenére, hogy telepítettem a 3.0 béta verziót, soha nem találkoztam hibával vagy hibával. Ha bármilyen problémával szembesül, átadhatja a hibakeresési információkat a Restric Content Pro támogatási csoportnak, hogy segítsen nekik a probléma megoldásában..

Hibakeresési eszközök

Összességében a Tartalom korlátozása számos konfigurációs lehetőséget kínál.

A véleményem szerint azt a fő területet, amelyet javítani kell, a stílus, és nagyon szeretném, ha a plugin jobban irányítaná az űrlapok és a fiókoldalak szerkezetét és stílusát..

Hivatalos kiegészítők

Az Addonok jelentősen meghosszabbítják a WordPress bővítmény funkcionalitását; a megfelelő kiegészítő néha lehet a különbség egy jó plugin és egy nagyszerű plugin között.

A Tartalom korlátozása Pro admin admin menü utolsó eleme felsorolja az elérhető kiegészítőket. Ezeket hivatalos és pro kiegészítőkre osztják.

A hivatalos kiegészítők jobb kifejezése az „alapvető kiegészítők” vagy az „alapvető kiegészítők” lenne, mivel ezek szerepelnek minden tervben. Ezzel szemben a pro-kiegészítők csak professzionális és végső csomagfelhasználók számára érhetők el, és nem kapják meg azokat, akik alacsonyabb árú Limit Content Pro licencet választanak (erről bővebben később).

Az adminisztrátori területen belül látni fogja a legtöbb hozzáadott kiegészítő listáját. Az itt felsorolt ​​kiegészítők a következők: MailChimp, WP Job Manager, EDD Tag letöltések, EDD FES szolgáltatói korlátozások,
EDD pénztárca, rendelkezésre álló korlátozott mennyiség, Letöltés Monitor, Kampány Monitor, MailPoet és bbPress.

Hivatalos ingyenes kiegészítők

Furcsa módon két másik kiegészítő, a CSV felhasználói importálása és az erőteljes jelszavak érvényesítése, nem szerepel a bővítmény kiegészítőinek oldalán – annak ellenére, hogy a 12 hivatalos kiegészítő egyikeként szerepel.

Az AffiliateWP kiegészítőként van felsorolva, de ez egy különálló plugin, amely 99 USD-tól elérhető.

Egy másik kiegészítő, amely szerepel a hivatalos kiegészítők oldalon, az EDD tagkedvezmények. Ez a kiegészítő nincs belefoglalva a tagságba, és külön-külön 19,99 dollárért értékesít. Technikailag ez az Easy Digital Downloads kiegészítő, tehát azt hiszem, ez magyarázza miért külön-külön, de még mindig következetlennek tűnik, amikor más Easy Digital Download integrációs kiegészítők ingyenesen letölthetők..

AffiliateWP ajánlási kifizetések

Nagyon sokféle kiegészítő található hivatalos kiegészítőként.

A rendelkezésre álló korlátozott mennyiségű kiegészítő lehetővé teszi a hiány elérését azáltal, hogy korlátozza az eladott előfizetések számát. A CSV felhasználói importálás segítségével felhasználói fiókokat importálhat egy CSV-fájlból, és az Erős erõs jelszavak érvényesítése lehetõvé teszi a jelszavak érvényesítését a regisztrációkor..

Véleményem szerint ennek a három kiegészítésnek a funkcionalitását be kell építeni a központi pluginbe. Nem látom okát, hogy ezeket a funkciókat miért külön engedték el, mivel olyan funkciókat biztosítanak, amelyeket a Restric Content Pro legtöbb felhasználó használna.

A többi kiegészítés értelmesebb, ha külön tételként jelenik meg.

A MailChimp, a Campaign Monitor és a MailPoet felhasználható arra, hogy a tagok feliratkozhassanak az Ön e-mail listájára ezen hostolt e-mail marketing szolgáltatásokon keresztül..

Azok közül, akik szintén használják az Easy Digitális Letöltéseket, megvizsgálhatják a Restric Content Pro integrálását vele az EDD Tag Letöltések segítségével, a letöltések kezelésére, az EDD FES Szolgáltatói Korlátok az eladók általi beküldések elfogadására, és az EDD Wallet, hogy pénzeszközöket helyezzenek el az ügyfél üzlet pénztárcájába, amikor aláírják őket. fel a tagságért.

A többi elérhető integrációs beépülő modul a WordPress beépülő moduljai, a WP Job Manager, a Download Monitor és a bbPress. Mindegyik felhasználható a tagsági weboldal átalakításához.

bbPress integráció

Egy dolog, ami kissé bosszantó, az, hogy nincs lehetőség kiegészítők telepítésére közvetlenül a WordPress adminisztrációs területről. Ha rákattint egy hivatalos kiegészítésre, eljut a megadott információs oldalra. Ezután le kell töltenie a plugin fájlt, és saját kezűleg kell feltöltenie.

Harmadik fél kiegészítői

Számos harmadik féltől származó bővítmény szintén elérhető a külső vállalatok cége számára a Restric Content Pro számára.

A Skillful Plugins BuddyPress integrációs kiegészítést kínál, de érdekes módon az egyedi megújítási kiegészítésben kínált funkciók azóta hozzáadódtak a Restrictive Pro alap verziójához..

Egy másik remek kiegészítő az Udesly multipénznemű kiegészítője. Ezt a kiegészítőt felhasználhatja számos más valuta elfogadására a webhelyén.

Az Udeslynek van egy kupongenerátora is, amely létrehozza a szalaghirdetéseket a kuponok reklámozására.

Kupongenerátor

Nézze meg a külső gyártók által létrehozott kiegészítő oldalt a Restrictive Pro Pro oldalon, hogy további külső kiegészítőktől megismerkedjen.

Pro Addons

Tehát átnézhetem a Restric Content Pro alkalmazást, a cég kedvesen felállított engem szakmai engedéllyel.

A fiókterületen belül van egy letöltési oldal, amely megjeleníti az ezzel a licenccel elérhető összes professzionális kiegészítőt.

Pro Addon letöltési lista

Összesen 17 profi kiegészítő elérhető.

Négy további e-mail marketing kiegészítést biztosítunk, beleértve
MailChimp Pro, AWeber Pro, ConvertKit és ActiveCampaign. A pro MailChimp integrációs kiegészítő sokkal jobb integrációt kínál, mint a hivatalos kiegészítő, és felhasználható vevők felvételéhez különböző e-mail listákhoz, attól függően, hogy milyen tagsági tervet vásárolnak..

Pro Addons

A Csoportszámlák egy érdekes kiegészítő, amely lehetővé teszi a csoporttagságok eladását. Az alapelv az, hogy amikor egy ügyfél tagságot vásárol, akkor meghatározott számú alszámlát kap. Például egy vállalat megvásárolhat egy számlát, és alszámlákat adhat az alkalmazottaknak.

A csepegtető tartalom felhasználható a tartalom idővel az ügyfeleknek történő kiadására. Ezt a technikát sok online tanfolyam használja a tartalmak heteken és hónapokon keresztül történő kiadására, ahelyett, hogy az első napon az összes tartalmat az ügyfélnek adná.

Tartalom csepp

Az egyéni átirányítások segítségével a felhasználókat bejelentkezés vagy regisztráció után egy egyedi URL-re lehet irányítani. Hasznos, ha a különféle tervekkel rendelkező felhasználókat különböző oldalakra küldi.

A WooCommerce tagkedvezmények felhasználásával kedvezményt adhatnak azoknak, akik tagságot vásároltak a WooCommerce által működtetett áruházban, míg a Help Scout kiegészítő lehetővé teszi, hogy az ügyféltagsági információk megjelenjenek a Help Scout támogatási jegyében..

Az egyik legkülönlegesebb kiegészítő a pro kiegészítő listában a Webhely létrehozása. Ez lehetővé teszi a WordPress többoldalú webhelyén létrehozott webhelyek eladását az ügyfelek számára. E kiváltságért rendszeres díjat számíthatnak fel az ügyfelek.

Segítsen a Scount Integrációnak

Három tartalomkorlátozási kiegészítés érhető el: A Korlátozások Timelock lehetővé teszi a tartalom jövőbeni meghatározott időpontig történő megtekintését, amikor azt magánossá teszik; A korlátozás időtúllépése ellentétesen működik, és meghatározza a jövőben egy dátumot és időt, amikor a korlátozott tartalmat mindenki számára elérhetővé teszi; és Korábbi tartalom korlátozása használható a tartalom korlátozására a tag kezdő dátuma előtt.

Egy másik lehetőség a keményen beállított lejárati időpontok. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy egy meghatározott tagsági terv minden tagja egy meghatározott napon lejárjon. A dátum elérése után a tagok minden tervét lejárják, függetlenül attól, hogy feliratkoztak-e.

Korlátozás időtúllépése

A REST API-kiegészítő segíti a fejlesztőket a Restric Content Pro adatainak elérésében, hozzáférést biztosítva számlák és fizetési rekordokhoz.

Ha megakadályozni szeretné a robotok regisztrációs spamjeit, használja a Matematikai ellenőrzés kiegészítőt. Összehasonlítva a reCaptcha mezővel, ez egy felhasználóbarát megoldás, mivel csak hozzáad egy alapvető matematikai kérdést egy új mezőbe. Természetesen azzal érvelhet, hogy ezt a kiegészítőt be kell építeni a Restrictive Pro alap verziójába, és nem szabad kiegészítőként kiadni..

Az utolsó kiegészítés az IP korlátozás addon, amely lehetővé teszi az IP engedélyezési listák és az IP feketelisták használatát annak ellenőrzésére, hogy ki láthatja a korlátozott tartalmat. Ez egy fontos kiegészítő a weboldalon a spamküldők regisztrációjának megállításához.

A hivatalos kiegészítőkhöz hasonlóan, nincs mód a pro-kiegészítők telepítésére közvetlenül a WordPress rendszergazda területén.

A pro kiegészítőket letöltheti a fiókjának letöltési oldaláról, majd manuálisan is feltöltheti.

A korlátozott tartalom Pro költsége

Négy licencelési lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik meg akarják vásárolni a Restric Content Pro szoftvert.

Mivel nincs lehetőség külön-külön kiegészítők megvásárlására, a megvásárlási engedély megválasztása egyszerűbb, mint egy olyan kiegészítő esetén, mint például az Easy Digital Downloads, ahol külön kell mérlegelnie a kiegészítők vásárlási költségeit..

A Restric Content Pro számára elérhető legolcsóbb licenc a személyes terv, amely évente 99 dollárra csökken, és hozzáférést biztosít a 12 hivatalos kiegészítőhöz. A plusz, 149 dolláros licenc ugyanazt a funkciót kínálja, de növeli a támogatást és a frissítéseket egy webhelyről ötre.

Korlátozza a Content Pro árazását

A professzionális licenc és a végső licenc ugyanazokat a funkciókat és funkciókat nyújtja Önnek. Az egyetlen különbség az, hogy a szakmai engedély évi 249 dollárba kerül, míg a végső licenc egyszeri díj 499 dollárba kerül. Ezért, ha úgy gondolja, hogy a szakmai engedélyt második évre megújítja, a végső licenc a jobb vétel.

Mindkét opció hozzáférést biztosít a Restrictive Pro Pro, valamint az összes hivatalos és pro addonhoz. Nincs korlátozás vagy támogatási korlátozás azoknak a webhelyeknek a számára, amelyekre a Restric Content Pro szoftvert telepíti.

A Restrictive Pro program garantáltan 100% -os visszatérítést kap, ha nem elégedett a termékkel.

Ne feledje azonban, hogy a Restric Content Pro az automatikus megújítás engedélyezése mellett kerül forgalomba. Ezért feltétlenül tiltsa le a megújításokat, ha nem akarja, hogy a plugin használatáért díjat számítson fel második évig.

Korlátozza a Pro Pro alternatívákat

A tagsági webhelyek létrehozása és a tartalom kiválasztott felhasználókra korlátozásakor a WordPress webhelytulajdonosok megváltják a választást. A piacon sokféle fejlett megoldás található.

Mint valószínűleg tudod, a Restric Content Pro fejlesztői kidolgozzák az Easy Digital Downloads szoftvert is. Ez a bővítmény felhasználható tagsági webhely létrehozására olyan kiegészítők felhasználásával, mint például az ismétlődő fizetések és a tartalmi korlátozások.

Hasonlóképpen, a WooCommerce segítségével tagsági webhelyet is létrehozhat a WooCommerce tagsági addon keresztül.

WooCommerce tagság

Ha ingyenes megoldást keres, akkor nézd meg a cikkben korábban említett plugin-okat: egyszerű tagság, végső tag, felhasználói hozzáférés korlátozása és WP-tagok. Kiválóan alkalmasak az egyszerű tagsági webhelyekre, és számos prémium kiegészítő elérhető további bővítés céljából.

A prémium tagsággal rendelkező WordPress bővítmények piaca ugyanolyan versenyképes marad, mint valaha, és ezeknek a megoldásoknak több funkciója van, mint ingyenes tagsági bővítményekkel..

A felülvizsgálat tárgyát képezi ezek teljes összehasonlítása. Ellenőrizze azonban a MemberPress, a WishList Tag, a Fizetett tagság Pro és az s2Member oldalt. Ezeket a pluginokat mind a WordPress felhasználók jól figyelembe veszik, és évek óta működnek.

Nézze meg az aMember Pro szoftvert is. Ez önálló termék, de jól integrálódik a WordPress és más népszerű CMS és fórum alkalmazásokba.

WishList Tag

További ellenőrzési megoldások a következők:

 • MemberMouse
 • LearnDash
 • Fizetett tagság
 • A sajtó optimalizálása
 • Varázsló tagok
 • Ninja Shop
 • Végső tagság Pro
 • PrivateContent
 • ARMember
 • WP tagság

Ne felejtse el meghatározni, hogy mely szolgáltatások elengedhetetlenek a tagsági WordPress bővítményben, mivel ez segít tudatos döntés meghozatalában az Ön és webhelye számára a legjobb megoldás meghozatalában..

Végső gondolatok

A Korlátozza a Tartalom Pro egy hatékony tagsági megoldás, amely felhasználható a webhely tartalmának számos módon történő korlátozására.

Nagyon támogatja a fizetési átjárókat, és hatékonyan kezeli az előfizetéseket és a terveket. Mindent tartalmaz, amire szükség van egy professzionális tartalmalapú tagsági webhely létrehozásához.

Az, hogy a Restric Content Pro a megfelelő megoldás az Ön számára, az Ön igényeitől függ. Úgy vélem azonban, hogy a plugin az egyik legjobb megoldás, amely manapság elérhető, mivel sok fejlett tagsági funkciót tartalmaz, anélkül, hogy túl sok opcióval túlterhelné. Ez biztosítja a plugin sokoldalúságát, de továbbra is egyszerűen használható.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map