Egyszemélyes áttekintés: Adjon hozzá gyönyörű, érzékeny csúszkákat a WordPresshez

WordPress foglalkozik


Megfelelő használat esetén a csúszka kiváló módszer lehet webhelye megjelenésének javítására, a képernyőn megjelenő ingatlanok jobb kihasználására, és – ha feltételezzük, hogy a látogató elég hosszú ideig ragaszkodik az oldalhoz, hogy az első dián többet lássa * -, felhívja a figyelmet új látogatók száma bármilyen kiegészítő tartalomhoz vagy információhoz, amelyet meg szeretne mutatni! Egy jól átgondolt csúszka segít abban, hogy a közönséget pontosan odaadja, ahol szeretné, és növelje az átváltási arányokat!

De melyik csúszkás plugint használni? Olyan sokféle WordPress csúsztatható bővítmény segítségével elérhető, melynek kiválasztása kihívást jelenthet. Itt egy rövid áttekintés a piac egyik legjobbjától: a Soliloquy-tól.

Az egyik legnépszerűbb csúszó plugin, a Soliloquy alapvetően három ízben rendelkezik: alapvető vagy „személyes” verzióval (ára 19 USD), „multi” verzióval (ára 49 USD), amely magában foglalja az elsőbbségi e-mail támogatást és számos alapvető kiegészítőt. -onok, és egy „Fejlesztő” verzió (ára 99 USD), amely amellett, hogy a Multi-verziót kínálja (erről alább olvashat), számos fejlettebb kiegészítőt is tartalmaz, további információk.

Elkezdeni

A telepítés és az aktiválás után meglepően könnyű létrehozni az első képcsúszkát a Soliloquy segítségével – egyszerűen válassza ki a Soliloquy parancsot a WordPress műszerfal főmenüjéből, majd válassza a Új hozzáadása.

Új egyszemélyes csúszka hozzáadása

A képet a Képek fülön adhatja hozzá – akár a drag-and-drop felülettel, akár a WordPress médiakönyvtárába korábban feltöltött meglévő képek felhasználásával. Miután sikeresen feltöltötte és hozzáadta a felülethez, képei közvetlenül a drag and drop terület alatt jelennek meg.

Képek hozzáadása a Soliloquy-hoz

Ha feltöltötte a képeit, ha akarja, akkor visszatérhet és szerkesztheti azok részleteit, ha egyszerűen a kívánt képre kattint – megnyit egy ablakot, amelyben megváltoztathatja a képeket, az alsó szöveget és a feliratot. Megadhat egy cél URL-t is, amelyet a képre kattintva kell megnyitni, valamint azt is, hogy a megfelelő hiperhivatkozásnak új lapon kell-e nyílnia..

És ennyi – csúszka létrehozva! Röviden: A Soliloquy felület hihetetlenül gyors és egyszerűvé teszi a diák létrehozását, és néhány kattintással elvégezni az összes fontos SEO dolgot.!

Egyszemélyes metaadat-beállítások

A Soliloquy azonban nem korlátozza önnek csak a képek használatát. Videó diákat is készíthet – például YouTube vagy Vimeo videókkal. Csak annyit kell tennie, hogy kattintson a „Kattintson ide, ha más forrásból szeretne képeket feltölteni”Menüpontot a Képek lapon, és lehetőségeket fog kapni képek vagy diák, vagy akár HTML diák létrehozására. Például video dia készítéséhez válassza ki a Video Slides lehetőséget, és nyomja meg a kék Video Slide gombot. Most beillesztheti a releváns video URL-t és presto-t, rendelkezhet videó diaval – egyszerű!

A csúszka konfigurálása

Ha képeit (vagy videóit) hozzáadja, ideje konfigurálni a csúszkát. Kattintson a Konfiguráció fülre a Soliloquy konfigurációs beállításainak eléréséhez.

Ezután beállíthatja a csúszó témát (két alapértelmezett lehetőség van: „klasszikus” és „alap”, és ebben az áttekintésben használjuk az alapváltozatot), a méreteket, az átmeneti stílust (elhalványulással, vízszintes és függőleges görgetéssel) ), az átmenetek közötti idő, és még a tényleges átmeneti sebesség is.

SoliloquyConfiguration beállítások oldal

Ha azt akarja, hogy a csúszkája mobilbarátabb legyen (ami jó ötlet), akkor azt is választhatja, hogy a csúszka hogyan jelenjen meg az ilyen eszközökön.

Ezenkívül dönthet úgy is, hogy véletlenszerűen sorolja be a diák sorrendjét, szüneteltesse a csúszkát, amikor egy látogató fölé lebeg, és engedélyezheti-e a látogatók számára, hogy manuálisan átcsúsztassák a diákat – csak hogy megismerjék a lehetőségeket.!

A lehetőségek mind jól magyarázottak. Könnyű megérteni, hogy az egyes opciók mit fognak végrehajtani, és hasonlóan könnyen kezelhető egyszerű lenyíló és jelölőnégyzetek használatával.

Röviden: rengeteg konfigurációs lehetőség közül választhat, amelyek lehetővé teszik, hogy pontosan úgy kapja meg a dolgokat, ahogyan szeretné. Van azonban egy dolog, ami hiányzik: a csúszka előnézeti képessége közvetlenül a létrehozása után. Lehet, hogy ez nagyon kicsi kellemetlenségnek számít, de ez egy funkcionális elem a fejlesztők számára, ha tökéletességre törekszenek, mivel jelenleg úgy tűnik, hogy az egyetlen módja annak, hogy kipróbálhassa és megtekintse a végleges alkotását, egy új üzenet létrehozása, adja hozzá az elkészített csúszkát, majd tekintse meg az azt tartalmazó bejegyzés vagy oldal előnézetét.

A technikai felhasználók számára megtalálható egy utolsó Egyéb fül is, amelyből hozzáadhat egy címet, egy csipet és bármilyen egyedi CSS-osztályt – és beépített importáló / exportáló mechanizmusok a diák importálásához / exportálásához más webhelyekről / más webhelyekről.

A kész csúszka

Ha kész, akkor hozzáadhatja a csúszkát bármelyik üzenethez, oldalhoz, egyéni üzenethez vagy widget-területhez egy egyszerű, a Soliloquy által biztosított rövid kóddal vagy a Csúszka hozzáadása gombbal, amely a WordPress szabványos szövegszerkesztője felett jelenik meg..

Ha vissza kell térnie a további szerkesztések elvégzéséhez, akkor megteheti – csak ne feledje, hogy megnyomja a Frissítés gombot, amikor elkészült, hogy biztosan biztosítsa, hogy a használt rövid kód megjeleníti a csúszka legújabb verzióját..

Itt van egy, amelyet korábban készítettem az „alap” bőr használatával. (Csak a képernyőképe, attól tartok!):

Példa a egyszintes alapcsúszásra

Noha itt nem látja őket, az átmeneti animációk jól töltődnek be és jól néznek ki!

Sebesség és teljesítmény

A csúszkákkal együtt lobbizott közös panasz a sebesség; Ennek oka az a tény, hogy a képek, a Javascript és a CSS stílusok további felhasználása – rosszul kezelve – drámai módon befolyásolhatja az oldal betöltési sebességét. Szerencsére a Soliloquy fejlesztői nyilvánvalóan sok munkát végeznek annak biztosítása érdekében, hogy az adott csúszkás plugin megelőzze a csomagot – mivel örömmel jelenthetem, hogy a Soliloquy egyszerűen a piac egyik leggyorsabb WordPress csúszó pluginja.!

Ezenkívül a Soliloquy rendkívül jól kódolt, nemcsak annak biztosítása érdekében, hogy könnyen kezelhető legyen és gyorsan betöltődjön, hanem a biztonság és a WordPress felhasználói felületbe történő zökkenőmentes integráció szempontjából is..

A WordPress vezető fejlesztője, Mark Jaquith szavaival:

„A Sziloxis ugyanolyan könnyen használható, mint amennyire remélte, és mögöttes kódja szilárd. Ez követi a WordPress kódolási konvencióit, biztonságosan kódolt, és tökéletesen beleolvad a WordPress felhasználói felületbe. ”

Azoknak, akik jobban törődnek a számokkal és a statisztikákkal, áprilisban a WordPress-guru (és mindenki számára kedves fickó) Chris Lema hat vezető csúszó plugin teljesítményét kipróbálta: Soliloquy, Royal Slider, LayerSlider, Slider PRO, Slider Revolution, és a 2. fedélzet.

Íme egy rövid összefoglaló megállapításairól:

Csúszka betöltési ideje:

 1. Monológ: 0,44 másodperc
 2. SliderPro: 0,53 másodperc
 3. Réteg csúszka: 1,12 másodperc
 4. Royal Slider: 2,40 másodperc
 5. SliderDeck 2: 4,14 másodperc
 6. Forradalom csúszka: 4,95 másodperc

(megjegyzés: ha érdekel többet megtudni Chris megállapításairól, itt található egy link az eredeti cikkhez)

Összefoglalva: összehasonlítva a leglassabb töltési csúszkával (Revolution Slider), a Soliloquy több mint 100 tölti be tízszer gyorsabb – kevesebb mint fél másodperc hozzáadva az oldalbetöltési sebességhez Chris megállapításai szerint!

Bővítmények a Soliloquy számára

Ha azt szeretné, hogy a legtöbbet hozza ki a Soliloquy plugin (azaz több, mint a legalapvetőbb csúszka létrehozó képesség), a plugin kilenc prémium kiegészítő révén számos kiegészítő funkciót kínál. Ezeket a kiegészítőket ugyanazokkal a kódolási filozófiákkal építették fel a teljesítmény optimalizálása érdekében, de számos kifinomultabb funkciót hoznak az asztalra..

A több licencet választva (ára 49 USD) hozzáférést biztosít különféle alapvető kiegészítőkhöz.

Alapvető kiegészítők:

 • Menetrend: Az egyes diák ütemezése úgy, hogy azok csak a napszak bizonyos részein jelenjenek meg
 • Témák: 2 extra bőr a csúszkákhoz – mindkettő jól néz ki
 • pinterest: Adjon hozzá egy „Pin It” gombot a képhez minden diában, hogy a látogatók megoszthassák a csúszka képeket a Pinterestön
 • Instagram: Képek hozzáadása közvetlenül a Instagram-fiókjából a csúszkákhoz

Ha a fejlesztői licencet választja (ára 99 USD) hozzáférést biztosít egy további fejlettebb kiegészítőkhez.

Speciális kiegészítők:

 • Kiemelt tartalom: Hozzon létre egy csúszkát a legfrissebb hozzászólások megjelenítéséhez meghatározott kategóriákban – ideális az Ön honlapjára
 • Dinamikus: Csúszkák létrehozása közvetlenül a NextGen vagy a WordPress galériából
 • Körhinta: Készítsen gyönyörű, érzékeny kép-körhintákat
 • Világító doboz: Bontsa ki a képeket kattintással – tökéletes portfólió megjelenítéséhez
 • Miniatűrök: Az egyes diák miniatűr képei megjelennek a csúszka alatt

Valószínűleg azt tapasztalja, hogy sok ilyen funkciót használni szeretne, ezért ne felejtsen el egy kis időt a belépés előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választott licenc alapján megkapja-e az összes szükséges funkciót.!

(Tudjon meg többet a hivatalos kiegészítőkről)

Az ítélet

Összességében a Soliloquy rajongója vagyok. A megfelelő kiegészítőkkel a Soliloquy szinte mindent megtesz, amire egy csúszó plugint meg szeretne tenni.

A teljesítmény nyilvánvalóan hatalmas tényező egy bővítmény kiválasztásakor, és a Soliloquy felülmúlja a versenytársait (néhányuk jelentős megtérüléssel) mind a kiegészítő szerver igények, mind a sebesség szempontjából.

Sőt, használhatóság szempontjából a Soliloquy kiváló. A csúszka létrehozása hihetetlenül gyors, egyszerű és legfőképpen szórakoztató. Egyáltalán nem nehéz egy gyönyörű, teljesen konfigurált csúszkát felállítani és percek alatt futtatni; és mivel a pluginnről minden olyan intuitív, a WordPress minden szintű felhasználó valószínűleg otthon érezheti magát ezzel a használatával.

Az alaptermék egy 19 dolláros lopás. Ennek ellenére érdemes szem előtt tartani, hogy az alaptermék csak korlátozott funkcionalitással rendelkezik, és előfordulhat, hogy szüksége van valamivel többre (attól függően, hogy pontosan mit akar). Készüljön fel arra, hogy szükség esetén egy kicsit külön fizet (lásd az alap és fejlett kiegészítők fent felsorolt ​​listáját), és válassza a Többes vagy Fejlesztői licencet – ez lehetővé teszi többek között a kiemelt hozzászólások csúszkájának felépítését a honlapjára, és jelentősen kibővítve a Soliloquy használatának lehetőségeit.

És végül, ha szeretne örvényt adni a Soliloquy-nak, ne feledje, hogy a WinningWP rajongói 25% -os kedvezményt kaphatnak a praktikus Soliloquy kedvezménykódunk segítségével!

Ha még nem tette meg, akkor nézze meg a hivatalos webhelyen további információt!

* olyasmit, amely – mivel soha nem tudsz garantálni – azt jelenti, hogy mindenképpen ügyeljen arra, hogy az első (sőt, talán az egyetlen) diák tartalma, amelyeket a látogatók látnak, valóban számoljon, és minden más diák tartalmát hasznosnak, de nem -szükséges hozzáadott bónusz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map