Divi Builder, Beaver Builder vagy Elementor WordPress plugins – melyiket válassza és miért?

WordPress foglalkozik


Ha valaha is létrehozott – vagy éppen éppen gondolkodik – WordPress webhelyet hozhat létre, akkor hallhatott ezekről a dolgokról, úgynevezett oldalkészítő beépülő modulokról. Oké, természetesen van! Most mindannyian dühösek. De itt van a dolog: melyik a legjobb? Ebben a cikkben világossá tesszük a Divi Builder, a Beaver Builder és az Elementor összehasonlítása.

Miért pontosan ezek a három? Először is, igen, sokkal több lehetőség vár rád az oldalkészítő birodalomban. Van egy WPBakery Page Builder, a SiteOrigin Page Builder, Brizy és valószínűleg egy tucat egyéb eszköz, amelyek a radar alatt maradnak. Tehát miért utasítsa el őket, és csak a Divi Builderre, a Beaver Builderre és az Elementorra összpontosítson?

A válasz egyszerű: ők a három nagyok. Ők a piacon a legnépszerűbb oldalkészítő beépülő modulok, a legszembetűnőbb csapatok mögöttük – és valószínűleg a legfejlettebb órákba építik őket.

Amire ez lefordul, egyszerű: Noha a niche-építőknek itt lehetnek egyes funkciók, amelyek érdekessé teszik őket, a „teljes csomag” olyasmit jelent, amit csak a nagy három közül választhat: Divi Builder, Beaver Builder vagy Elementor.

De melyik a legjobb? Találjuk ki!

Ez az összehasonlítás néhány fontos szempontra összpontosít:

 • Egyszerű használat. Ez az egész értékesítési pont, nem igaz? Más szavakkal, ha tudnám a kódot, akkor elsősorban nincs szükségem építőre.
 • Tartalom modulok. Szövegblokkok, képblokkok, gombok és így tovább. Hasonlítsuk össze, hogy a három nagy közül melyik jelenik meg a tetején, és mi kínál a legtöbbet.
 • A dobozon kívüli sablonok. Az oldalakat a semmiből építheti szórakoztatóan … ha van ideje. Ha nem, a sablonok hasznosak. A jó építőknek kínálniuk kell ezeket.
 • Betöltési idők! Lassabban tölt be webhelyét, ha engedélyezve van egy építő-bővítmény? Ellenőrizzük.
 • Mi történik, ha kikapcsolja a plugint. Egyes építők ezt jól kezelik, azaz az oldalak rendben vannak. Néhányan nem olyan kecsesek.
 • Az ár. Nyilvánvalóan. Plusz hogy döntsön. ?

Lássunk munkához.

Contents

Divi Builder, Beaver Builder, Elementor: Összehasonlítva

Először az alapok! Mint már tudja, a motorháztető alatt a Divi Builder, a Beaver Builder és az Elementor WordPress plugins.

A legfontosabb dolog, amelyet ezek a három személy felajánl, hogy megkönnyítik az egyedi megjelenésű oldalszerkezetek és hozzászólások létrehozását. Olyan mintákról beszélek, amelyek messze meghaladják azt, amit a témája lehetővé tesz. Készíthet céloldalakat, egyedi oldalakat, értékesítési oldalakat … bármi, valóban.

 • A Divi Builder egy prémium kizárólagos bővítmény. Nincs elérhető ingyenes verzió.
 • Mind az Elementor, mind a Beaver Builder feliratkozik a freemium modellre – mint ahogyan itt is, van egy ingyenes verzió, plusz egy kis díjat fizethet, hogy további funkciókat kapjon.

Csak egy másodperc alatt jutunk el a gonosz szemcsékhez, de ha sietünk, először egy gyors összefoglaló táblázat található:

Divi Builder
Hódépítő
Elementor

Ár89 USD, 249 USDingyenes, 99, 199, 399 dolláringyenes, 49, 99, 199 és 199 dollár
Egyszerű használat4/54.8 / 55/5
Tartalom modulok~ 45~ 30~ 60
Oldalsablonok~ 370~ 30~ 140
Terhelési idő hatása+27%+37%+28%
Amikor kikapcsolRengeteg rövid kódA jó oldalszerkezet megmaradA jó oldalszerkezet megmarad
ÁTFOGÓ# 3# 2# 1

A teljes összehasonlítás:

1. Könnyű használat

Először a telepítés. Nincs meglepetés itt: a Divi Builder, a Beaver Builder és az Elementor úgy települnek, mint bármely más WordPress plugin.

A kezdő megjegyzés: A következőképpen telepíthet egy plugint.

Miután elvégezte a telepítést, mindhárom építő azonnal készen áll a használatra. Ennek ellenére mind a WordPress irányítópultján külön beállítási oldalak érkeznek. Az építőkészülék használatának megkezdéséhez azonban valójában nem kell belemennie ezekbe a beállításokba. Minden opció… választható.

További pontok itt érkeznek a Beaver Builder-hez, amelynek van egy speciális fedélzeti panele, amelynek célja, hogy felkészüljen a gyártóra és annak legfontosabb elemeire..

A Beaver Builder fedélzetén

Erről bővebben arról olvashat, hogy milyen egyszerű az építők használata:

1.1. Hódépítő

A Beaver Builder használatának megkezdéséhez lépjen az Oldalak → Új hozzáadása elemre. Itt egy új szakasz jelenik meg:

engedélyezze a Beaver-t

Ha rákattint, elindul az egyedi Beaver Builder felhasználói felület, és elkezdheti dolgozni a pluginnal.

Beaver Builder vászon

Az egyetlen nehézség, amellyel itt szembesül, az lehet, hogy korlátozott lehet azon a vászonterületen, amelyen a témája lehetővé teszi a dolgozást. Más szavakkal, ha nincs elérhető teljes képernyős oldalsablon a témáddal, akkor nem lesz képes teljes képernyős mintákat készíteni. A Beaver Builderhez nem tartozik ilyen üres sablon.

A kérdést félrehúzva a Beaver Builder nagyon intuitív élményt nyújt Önnek. Meg kell húznia az elemeket az oldalsávról, le kell dobnia azokat a fő vászonra, majd szabadon igazítani és testreszabni kell őket.

A Beaver Builder használja a demót

Ha új blokkot szeretne elhelyezni az oldalra, kattintson csak a képernyő jobb felső sarkában lévő „+” elemre, majd válassza ki az elemet.

hód plusz

Ezzel a „+” gombbal új sorokat vagy akár egész kész sablonokat is felvehet, és ezeket felhasználhatja kiindulási pontként..

Ha az oldal bármely elemére kattint, megjelenik egy felugró ablak, amely tartalmazza az elemhez rendelkezésre álló lehetőségeket és beállításokat. Ezen kívül az összes szöveges tartalmat szerkesztheti, ha egy blokkra kattint, és közvetlenül beírja.

Összességében a Beaver Builder nagyon intuitív. Mivel a jelenleg működő oldal tényleges élő előnézetét nézi, nagyon világos, hogy mit kell tennie, és hogyan érheti el a kívánt hatást.

Ha többet szeretne megtudni a Beaver Builderről és annak előnyeiről és hátrányairól, nézd meg a Beaver Builder áttekintésünket.

1.2. Divi Builder

A Divi Builder használatának megkezdéséhez lépjen az Oldalak → Új hozzáadása elemre. Van egy lédús új gomb:

használja a Div építőt

Ha rákattint, elindul a Divi Builder – de úgy mondjuk, hogy csak a félúton.

Így gondolok: Amikor rákattint a gombra, a következőt fogja látni:

divi közepén ui

Ez csak egyfajta hasznos oldalépítési élmény. Amit látsz, az egy középfelület, ha van értelme. Noha helyettesíti a szokásos WordPress felhasználói felületet, és lehetővé teszi különböző oldalblokkok egymás utáni elhelyezését, valójában nem látja a munkája végső eredményét.

Azt hiszem, ez a munkamód hasznos lehet, ha nagyon hosszú és bonyolult oldalakkal foglalkozik, és csak a madártávlatból szeretné látni a dolgokat. A mindennapi oldalkészítéshez azonban jobb, ha a „teljes” Divi Builder élményt használja.

Ennek eléréséhez kattintson a Visual Builder használata gombra. Ez átirányítja Önt egy teljesen új panelre, amely teljes mértékben azt teszi, amit-mit látsz-mi-mit kapsz.

A Divi Builder interfész közvetlenül az elején úgy van kialakítva, hogy végigvezesse a jó megjelenésű oldal létrehozásához szükséges lépéseken..

Először, a Divi Builder három választási lehetőséget kínál: Építsen a semmiből, válasszon előre elkészített elrendezést vagy klónozzon meglévő oldalt. Ez egy barátságos segítő, és javítja az első interakciót az építővel.

div építő választás

Ha egy oldalon dolgozik a semmiből, akkor ki kell választania, hogy milyen sort szeretne elhelyezni az oldalon, majd milyen modulokat szeretne belefoglalni az adott sorba.

div üres vászon

Ez szinte olyan könnyen érthető, mint a Beaver Builder esetében. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ennek nagy része a személyes preferenciákra vezethető vissza, de a Divi Builder felhasználói felülete egy kicsit zavaróbbnak tűnik..

Ha meg szeretné tudni, hogy mire gondolok, nézd meg ezt a képernyőképet:

div építő furcsa gombok

Amit lát, három különálló „+” gomb van, és mindegyik másképp dolgozik. Az egyik a szakaszokra, az egyik a sorokra, és az utolsó a tartalommodulokra vonatkozik.

(Megjegyzés: Bármely Divi Builder oldal elkészítéséhez először szekciókat kell létrehoznia, majd sorokat kell feltenni ezekbe a szakaszokba, és végül az egyes tartalomelemeket a sorokba.)

Maga a tartalom szerkesztésekor mindazonáltal nagyon intuitív. Csak kattintson a szerkeszteni kívánt elemre, és hajtsa végre a kívánt munkát – legyen az gépelés vagy más paraméterek beállítása.

Divi használja a demót

Összességében a Divi Builder egyszerűen használható mindennapi használatra, ám először nehezebb megbirkózni vele.

Hasonlóan a Beaver Builder helyzethez, ha a témádhoz nem tartozik „üres” oldalsablon, akkor a Divi Builder használatával nem lesz képes valódi teljes képernyős elrendezést készíteni. Maga a Divi Builder nem rendelkezik ilyen oldalsablonnal, így a téma rendelkezésre álló vászonja korlátozza Önt.

(Az építők közül csak az Elementor rendelkezik saját üres oldalsablonnal.)

Ha többet szeretne megtudni a Divi Builderről és annak előnyeiről és hátrányairól, nézd meg a Divi Builder áttekintésünket.

1.3. Elementor

Az Elementor használatával az Oldalak → Új hozzáadása elemre léphet, majd a nagy „Szerkesztés az Elementorral” gombra kattintva.

Elementor gomb

Miután ezt megtette, átirányítja Önt az egyedi Elementor felhasználói felületre.

Elementor UI

Míg a Divi Builder és a Beaver Builder mindössze az esetleges felhasználói felületet választja – amikor a rendelkezésre álló opciók vagy tartalommodulok megtekintéséhez valamelyikre kell kattintania, az Elementor mindent elöl lát fel a klasszikus oldalsáv-vászon elrendezésen belül.

A középen látható mindössze két gomb pontosan utal arra, hogy milyen intézkedéseket tehet az induláshoz: vagy „új szakasz hozzáadása”, vagy „sablon hozzáadása”.

Az elrendezés kézi felépítése nagyon intuitív. Amikor rákattint az „Új szakasz hozzáadása” fő gombra, egy maroknyi általános struktúrát mutat be a kívánt oszlopok száma alapján. Miután ezt választotta, megkezdheti a tartalommodulok behúzását.

Az Element vagy a Demo használata

Itt van az Elementorral kapcsolatos munkafolyamat:

 1. Húzza a kívánt tartalommodult, és tegye oda, ahol szüksége van.
 2. Kattintson a modulra, és állítsa be az egyes beállítások lapokon keresztül: Tartalom, Stílus, Speciális.

Elementor fülek

A modul Tartalom lapja mindent kezel, ami kapcsolatban áll azzal, ami az adott tartalomelemen belül / belül helyezkedik el. Ha ez egy címsor, amellyel foglalkozik, akkor módosíthatja a szöveget. Ha ez egy képblokk, akkor maga a képet is megváltoztathatja, és így tovább.

A Stílus lapon módosíthat minden apró részletet a modul megjelenése alapján: Gondoljon színekre, szélességekre, méretekre és így tovább.

Végül, az Advanced a margókhoz, a kitöltési beállításokhoz, a szegélyekhez, az érzékeny tervezési viselkedéshez, az egyéni CSS-hez és bármi máshoz tartozik, amely nem talált helyet a többi lapon.

A Tartalomstílus-Speciális struktúra valóban intuitívvá és rövid idő után könnyen megfoghatóvá válik, mivel könnyen előre látható, hogy hol található egy adott beállítás.

Végül, de nem utolsósorban, az Elementor szerkesztési élményt és in-line szerkesztést nyújt Önnek, amit-lát-lát-mit kapsz – például (Szövegblokkok esetén nem kell belépni a Tartalom lapra, egyszerűen a modulra való kattintás után kezdje el gépelni).

Összességében az Elementor a kedvenc játékosom itt a könnyű használat szempontjából – bár a Beaver Builder nagyon közel áll.

Ha többet szeretne megtudni az Elementorról és annak előnyeiről és hátrányairól, nézd meg az Elementor áttekintésünket.

2. Tartalom modulok mellékelve

Nem mindenki fog egyetérteni, de azt mondom, hogy az építők hatalma a tartalommodulok rengetegében rejlik – jól megtervezett tartalommodulok, azaz.

A nap végén az építők által használt fő ok az, hogy képesek legyenek oldalakat készíteni, amelyek meghaladják a szabványos szöveg és képek kombinációt. Csak van értelme, hogy minél több tartalomelemet kapunk, annál boldogabb vagyunk egy adott építőnél.

Itt elérhető a Divi Builder, a Beaver Builder és az Elementor. Először a megtalálható modulokat mindháromban:

 • Harmonika
 • Audiolejátszó / SoundCloud
 • Gomb
 • Felhívás cselekvésre
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Számláló
 • Osztó
 • E-mail Optin / Feliratkozási űrlap
 • Képtár
 • HTML / Kód
 • Kép
 • Térkép
 • Hozzászólások
 • Ár táblázat
 • Sliders
 • Lapok
 • Ajánlólevél
 • Szöveg
 • Videó
 • WooCommerce termékek

És most, a figyelemre méltóbb az egyedi modulok az építőktől az építőkig:

Elementor
Divi Builder
Hódépítő

Éber
Animált címsor
Szerző doboz
Idézetblokk
Zsemlemorzsa
Hozzászólások
Visszaszámlálás
Facebook gomb, megjegyzések, beágyazás, oldal
Flip Box
Cím
Ikon
Ikondoboz / elmosódás
Ikon csoport
Kép doboz
Belépés
Nav menü
Személy
Portfolio
Post körhinta
Navigáció utáni
Árlista
Progress Bar / Bar számlálók
Keresés
Megosztás gombok
Oldalsáv
Társadalmi ikonok
spacer
pecek
WordPress Widget

Mint láthatja, az Elementor itt nyújt leginkább. Az írás idején, Az Elementor ~ 60 tartalommodult adott neked, szemben a Divi Builder ~ 45 és a Beaver Builder ~ 30 tartalom modullal..

Meglepő módon a Divi Builder nem kínál tartalomblokkot a normál címsorokhoz. Mint például, ha egyszerűen csak azt szeretné, hogy szöveget tegyen egy fejléccímkébe (például:

), akkor ezt a Szöveg modulon keresztül kell megtennie.

Sőt, úgy tűnik, hogy nincs egyszerű mód a standard WordPress-kütyü hozzáadásához a Divi Builder-alkotásokhoz. Az Elementor és a Beaver Builder használatával egyszerűen kiválaszthat bármelyik aktuális kütyü közül, és hozzáadhatja őket, mint bármely más tartalommodulhoz, bárhová a vászonon.

Ennek ellenére a beépített tartalmi elemek csak a fele a történetnek. Mindegyik bővítménynek megvan a saját fejlesztői közössége és szép kiegészítő bővítményei, amelyek további tartalommodulokat szállítanak. Csak látogasson el a WordPress.org webhelyre, és keresse meg a név bármely pontján az ‘Elementor’ vagy ‘Beaver’ kifejezést tartalmazó pluginokat. Rengeteg van!

Az Elementor közössége különösen élénk (vannak témák és beépülő modulok, amelyek kifejezetten az Elementorral való együttműködésre készültek).

Mindez azt jelenti, hogy még akkor is, ha az építőnek nincs egy meghatározott modulja, amire szükséged van, akkor is meg kell tudnia szereznie azt egy harmadik féltől származó bővítménytől..

A nap végén azonban az Elementor megnyeri a tartalommodulok csatáját!

3. Elérhető oldalsablonok

A sablonoknak a már egyszerûen használható egyszerû plugin részeként való használata szinte csalásnak hangzik.

A sablonok hihetetlenül hasznosak lehetnek, ha nincs idő ideje az oldal elkészítéséhez a semmiből, vagy ha meg akarja változtatni egy meglévő kialakítást, módosítva ezt vagy azt.

Mindhárom építőnek van sablonja – ami nagyszerű hír -, de nem mindegyik azonos. Itt van, mi folyik itt:

3.1. Divi Builder

A Divi Builder hihetetlenül sokféle sablont kínál. Az írás idején választhatott 373 elrendezés!

Ezek az elrendezések 48 célra alapozott elrendezési csomagba vannak csoportosítva (például van egy étteremcsomag, egy kávézócsomag, egy ügynökségi csomag stb.).

div építő könyvtár

Ezután, amikor beírja a csomagok bármelyikét, látni fogja az összes elrendezést szépen bemutatva egy rácson belül. Az a tény, hogy az összes elrendezés nem egybeesik, azt jelenti, hogy sokkal felhasználóbarátabb döntést hozni arról, hogy melyiket használja.

két kávéház elrendezése

Be kell vallanom, hogy a sablonok csomagba rendezése nagyszerű ötlet. A csomagban lévő tartalom ugyanazon tervezési koncepció része. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg egyetlen csomag alapján készít oldalakat, biztos lehet benne, hogy minden jól illeszkedik egymáshoz. A csomagokon kívül az összes sablon is kategorizálva van, ami általánosabb módszer a csoportosításukra.

Ami a sablonok minőségét illeti, valóban csúcsminőségűek. Az összes formatervezés modern, optimalizált és szép megjelenésű. Nem fogsz itt találni múltbeli mintákat.

3.2. Hódépítő

A Beaver Builder esetén biztosan nem kap annyi sablont, mint a Divi Buildernél. Összesen körülbelül 30 van, ami nagyon sok, de nem is elég, ha őszinte vagyok.

A kategorizálás szintén sokkal korlátozottabb, de ez érthető (elvégre hány kategóriát hozhat létre 30 tételhez, ugye?).

Két alapvető sabloncsoport van a Beaver Builder segítségével: Céloldalak és Tartalmi oldalak.

hód leszállás és tartalom

Nincs tematikus kategorizálás önmagában – mint a „művészetekben” & tervezés ”,„ üzlet ”,„ tech ”stb.

A céloldal sablonjai változatosak, és különféle megjelenítési módokra választanak, ám ezek megkövetelik, hogy a munka nagy részét elvégezze a testreszabás és az oldal birtoklása érdekében..

Összességében a Beaver Buildernek bizonyosan van néhány szép megjelenésű sablonja, ám ezeknek csak kevés. Tehát ha a leginkább érdekli az oldal elkészítése az „import-and-done” módszer, akkor a Beaver Builder nem az Ön számára.

3.3. Elementor

Az Elementor mintegy 140 oldalsablont szállít a dobozból.

Ez bármilyen szabvány szerint kedves. Ennek ellenére van néhány probléma, összehasonlítva azzal, amit a Divi Buildertől kap.

Főként a sablonok böngészése nehezebb. Megkap egy keresősávot, amely a dolgok némileg kezelhetővé teszik. Azonban az összes sablon még mindig egy központi területen van elhelyezve, anélkül, hogy a kategória / cél alapján csoportosulna.

Elementor sablonok

Ezenkívül nem minden célnak / résnek van ugyanannyi sablonja. Például, ha a „szálloda” kifejezést keresi, három sablont kapok, amelyek közül választhat. A „fitnesz” érdekében csak egy van.

Végül úgy tűnik, hogy nem minden sablon azonos vizuális minőségű. Van egy maroknyi múltbeli formatervezési minta, amelyet egyébként nem választana meg.

Ahol az Elementor extra pontokat keres, az az, hogy a teljes oldalsablonokon kívül „blokkokat” is kínál. Ezek egy maroknyi egyedi tartalmi elemből állnak össze, amelyek szép hatást eredményeznek.

Ez a könyvtár sokkal jobb. Kapsz blokkokat 404 oldalra, kapcsolattartási területekre, GYIK-re, hősszakaszokra és még sok másra. Véleményem szerint ebben a halmazban kell valójában mennie, ahelyett, hogy a teljes oldalas sablonokat adaptálná.

A nap végén a Divi Builder nyeri meg a csata ezen részét. Nem csak a legtöbb sablonnal rendelkezik, de jobban kinéznek.

4. Hatás a terhelési időre

A betöltési sebesség és az általános teljesítmény gyakran az a fő aggodalom, akik az oldalkészítő használatát fontolgatják. Tegyünk tehát egy tesztet:

Nagyjából ugyanazt a konstrukciót építettem az egyes építőkkel, majd teszteltem a teljesítményüket a Pingdom segítségével. A webhely ugyanazt a WordPress témát ringatta minden teszthez. Íme, amit találtam:

* Egy azonos tartalommal rendelkező oldal, de nem építő.

** Az alapértékhez képest.

Alapvonal *
Elementor
Divi Builder
Hódépítő

Teljesítmény fokozat88888885
Betöltési idő **+28%+27%+37%
Oldalméret1,5 MB1,7 MB1,7 MB1,7 MB
kéri21372926

Mint láthatja, az eredmények nagyjából megegyeznek mindhárom építőnél. Az Elementor valamivel több kérést tartalmaz, de erről szól.

A teszt érdekes része az eredmények összehasonlítása a kiindulási oldallal. Ez az oldal kb. 30% -kal gyorsabban töltődik be, mint az építők, és 200 kt -val kisebb, kevesebb kéréssel is. De ezek a számok nem brutálisak. És valójában ez egy ilyen elvárás.

Az oldal betöltési idejének nagy részét maga a kiszolgáló (először) és az oldalon található médiafájlok (második) teljesítménye fogja felhasználni. Az építő tényleges hatása ennél kicsi. Feltételezem, hogy elég sok médiafájl van az oldalain, különben miért lenne szükséged építőre?

Összességében nincs teljesítmény nyertes. Mindhárom építő rendben van.

5. Mi történik, ha deaktiválja?

Ez egy újabb élénk kérdés az oldalépítőről szóló beszélgetésben. Alapvetően, függetlenül attól, hogy melyik építőt használja, az oldalai nagyon szépnek tűnnek mindaddig, amíg engedélyezte az építőt.

De mi történik, ha úgy döntenek, hogy valamilyen okból kikapcsolja a plugin-t? A tartalma összezavarodik?

Röviden: Igen – természetesen fog.

De az a mérték, amelybe belezavarod, építőnként változik.

Kezdjük a jóval: Elementor és Beaver Builder.

Mindkét gyártó kegyelemmel kezeli a plugin-kikapcsolást. Még egy szép, tiszta oldal marad, ahol minden elem megtalálható, és a hagyományos HTML dokumentum szintaxist használva – a szövegek

; más szavakkal, ez mind nagyon olvasható.

Például, amikor kikapcsolom a Beaver Builder alkalmazást, még mindig szép olvasható oldalak szerkezetét kapom:

hód kód

Ugyanez történik az Elementorral.

A Divi Builder azonban más történet. Ha kikapcsolja, az oldalai teljesen olvashatatlanná válnak. Csak lát egy rövid kódot:

Divi kód

Az Elementor és a Beaver Builder megteszi ezt a fordulót.

6. Árak összehasonlítása – melyik a legjobb ajánlat??

Az árazási dilemma nem könnyű. Ezen építő pluginek mindegyikének megvan a saját modellje.

6.1. Elementor

 • Van egy ingyenes terv
 • Személyes: Egyhelyi licenc – 49 USD évente
 • Üzlet: Három telephelyenkénti engedély – 99 USD évente
 • Korlátlan: Korlátlan licenc – 199 dollár évente

6.2. Hódépítő

 • Van egy ingyenes terv
 • Normál: Korlátlan számú webhely – 99 USD évente
 • Pro: Minden normál, plusz a Beaver Builder téma, multisite – 199 dollár évente
 • Ügynökség: Minden a Pro-ban, plusz fehér címkézés – 399 USD évente

6.3. Divi Builder

 • Évente 89 USD a teljes Elegáns Témák könyvtárért (beleértve az összes bővítményt és témát)
 • 249 USD egyszeri fizetés az élethosszig tartó hozzáférésért

Nincs egyértelmű győztes, de vannak olyan forgatókönyvek, amelyek egyes építők számára jobb üzletet eredményeznek, mint mások:

 • Ha a legtöbb szolgáltatást a legalacsonyabb áron szeretné megszerezni, plusz további kedvezményeket, akkor vegye fel a Divi-t. A 89 dolláros egyszerű éves licenc verhetetlen. Nem csak a Divi Builder bővítményt kapja, hanem a Divi témát és a társaság által kifejlesztett összes többi témát és bővítményt is. És korlátlan oldalakon használhatja őket.
 • Ha ingyenes megoldást szeretne, szerezze be az Elementort, amely a legtöbb szolgáltatást ingyenesen kínálja. Összehasonlításképpen: a Beaver Builder csak maroknyi tartalommodult ad neked az ingyenes verzióban (sablonok nélkül, importálás és exportálás nélkül).
 • Ha csak egy oldalon szeretne építőt használni, akkor valószínűleg újra a Elementorral leszel a legboldogabb. Csak 49 dollárért kaphatja meg. Egyik szolgáltatás sem korlátozott.

Számomra az Elementor rendelkezik a legvonzóbb árképzési modellel. Az Elementor nagy részét ingyenesen kipróbálhatja, majd szükség esetén frissítheti a Pro készülékre. Vagy maradhat az Elementor ingyenes verziójával is.

A funkciók és a könnyű használat szempontjából az Elementor az első számú választásom. Amikor az Elementorral dolgozom, az a benyomásom, hogy az eszköz aktívan próbál megmutatni mindent, amit azonnal látnom kell, miközben elrejti a kevésbé fontos dolgokat. Összességében sokkal kellemesebbnek tartom a munkát, mint a Beaver Builderrel vagy a Divi Builderrel.

Ugyanakkor az olyan dolgok, mint például az, hogy mennyire élvezi egy adott felhasználói felületet, vagy egy eszköz munkafolyamata, személyes preferenciák alá esnek, ezért ne feledje ezt, amikor döntést hoz.

Íme, mit tennék, ha te lennél:

 • Kezdje az Elementor-nal – az ingyenes verzióval, mivel azt hiszem, ez az, amely valószínűleg élvezni fogja. Frissítsen a Pro-ra bármikor, ha szükséges.
 • Nem tetszik? Oké, nézd meg a Beaver Builder Lite szoftvert, majd menj prémiumba, ha tetszik a bővítmény.
 • Te sem tetszik? Fektessen be Divi-be. Van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, így nem kell aggódnia a pénz elvesztése miatt, ha meggondolja magát..

Itt található egy rövid áttekintő táblázat, amely segítséget nyújt abban, hogy egy nézetben megismerje az egyes építők összes paraméterét:

Divi Builder
Hódépítő
Elementor

Ár89 USD, 249 USDingyenes, 99, 199, 399 dolláringyenes, 49, 99, 199 és 199 dollár
Egyszerű használat4/54.8 / 55/5
Tartalom modulok~ 45~ 30~ 60
Oldalsablonok~ 370~ 30~ 140
Terhelési idő hatása+27%+37%+28%
Amikor kikapcsoljaRengeteg rövid kódA jó oldalszerkezet megmaradA jó oldalszerkezet megmarad
ÁTFOGÓ# 3# 2# 1
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me