Bloom vs OptinMonster: Melyik a jobb e-mailes Optin Form beépülő modul?


A weboldalon az e-mail optin űrlapok megjelenítésére szolgáló, funkciócsomaggal ellátott WordPress bővítmények esetében két élen jár: az egyre népszerűbb OptinMonster és az újonnan kiadott Bloom, az Elegáns Témák közül..

Mint a szokásos olvasók tudják, ezeket a pluginokat már két korábbi bejegyzésben részletesen megvizsgáltuk: OptinMonster Review: A WordPress Optin űrlap-beépülő moduljának új lehetőségeinek feltárása és a Bloom újabb áttekintése: Egy vadonatúj e-mail-Optin űrlap-plugin elegáns témákból. Miközben ezek az áttekintések mélyrehatóak, nem próbálnak segíteni az összes fontos kérdés megválaszolásában: Melyik a jobb választás az Ön webhelyére?

Hasonlítsuk össze a kettőt a döntés megkönnyítése érdekében.

Megvizsgáljuk azok jellemzőit, felmérjük, mennyire könnyű őket használni, és megpróbáljuk meghatározni, melyik kínálja a legjobb ár-érték arányt. Kezdjük el.

E-mail optin űrlaptípusok

Az e-mail optin plugin legfontosabb tulajdonságai a kínált űrlaptípusok. A Bloom és az OptinMonster egyaránt túlmutatnak csupán a felugró / optin űrlap-beépülő moduloktól, és mindkettő hasznos űrlaptípusokat tartalmaz, amelyek segítenek az e-mail listák bővítésében..

Virágzás hat űrlaptípust sorol fel: Világítódoboz felbukkanó, beilleszthető / becsúsztatható, widget, alatti üzenet, tartalomban szereplő rövid kódok és zárolt tartalom.

OptinMonster vs Bloom űrlaptípusok

A Bloom hat optin típust kínál Önnek.

Az OptinMonster használatával hozzáférhet a hét optin / felugró típusú: Lightbox felbukkanó, teljes képernyős üdvözlő mat-stílusú, becsúsztatható, lebegő sáv, mobil felbukkanó képernyő, inline / post post és oldalsáv. Van még egy üres vászon felbukkanó opció, amely felhasználható bármilyen egyedi tartalom megjelenítésére. Ugyanakkor, a plugin sok más aspektusához hasonlóan, a hozzáférés pontos formája és felbukkanó típusai attól is függnek, hogy melyik árképzési tervet választja (részletesebben a későbbiekben).

OptinMonster kampánytípus-típusok

Az OptinMonster hét fő optin típusot tartalmaz, valamint egy üres vászon opciót.

A Bloom határozottan lefedi az összes alapvető űrlaptípust, de ugyanúgy, mint az OptinMonster – és ezenkívül lebegő sávot, üres vászon felugró lehetőséget, teljes képernyős átvételi opciót és csak mobiltelefonokra felugró űrlapot is ad..

Mindkét beépülő modul zárolt tartalmi űrlap opciója akkor lenne hasznos, ha nagy értékű tartalmat – például fájl letöltése) szeretne használni vonzza a látogatókat, hogy csatlakozzanak a listájához. Ráadásul az, ha rövid kóddal beilleszthet űrlapokat a tartalomba, lehetőséget biztosíthat arra, hogy az olvasók feliratkozásokat közzétegyenek egy üzenet vagy oldal közepén..

Az OptinMonster használatával a vászon képernyő lehetővé teszi a megjelenítést bármilyen tetszőleges tartalom, amely a felugró ablakban található. Ez a tartalom lehet termék linkek, közösségi média profilok és megosztható linkek, vagy bármi, ami megfelel a tartalmának. Röviden: A vászon forma által kínált végtelen lehetőségek nagyon érdekes funkcióvá teszik.

Példák az OptinMonster úszó bár sablonjaira

A Bloomtól eltérően az OptinMonster úszó bár felpattanó optin opcióval rendelkezik.

Az OptinMonster úszó bár egy másik potenciálisan praktikus forma. Ennek oka az, hogy az optin forma mindig látható – akár az ablak tetején, akár alján – bárhol is vannak a látogatók az oldalon. Ezen túlmenően, ha jelentős számú látogató fér hozzá az Ön webhelyéhez mobil eszközökön, akkor az OptinMonster kizárólag a mobilra felpattanása feltétlenül vonzó. A Bloom használatával azonban beállíthat egy optint, hogy a mobil eszközökön ne jelenjen meg.

Az OptinMonster nemrégiben került hozzáadásra teljes képernyős átvételi űrlap szintén nyertes. Ha megjelenik, ez az opció lefedi a teljes böngészőablakot, és elindítható, amikor egy látogató megérkezik az Ön webhelyére, vagy hamarosan elhagyja. Ha igazán szeretne felhívni a látogatók figyelmét, akkor ez a legjobb megoldás lehet.

Mindkét plugin válogathat animációs effektusok az űrlapjaira felhívni az olvasók figyelmét. Noha az OptinMonster több animációs hatással rendelkezik, a kettő közötti különbség nem olyan jelentős. Az OptinMonster legfrissebb frissítése azonban hangok hozzáadását jeleníti meg a felbukkanó ablakokhoz.

Ítélet: Az OptinMonster nyer ezen a ponton, mert több űrlaptípusa van. Ez magában foglal néhány hasznos opciót (például a vászon felbukkanását), amelyek csak nem érhetők el a Bloom használatával. A kifogás az, hogy ezen kiegészítő űrlaptípusok beszerzéséhez fizetős frissítésre van szükség.

Győztes: OptinMonster

Űrlaptervek és testreszabási lehetőségek

Bloom hajók egy lenyűgöző számú előre elkészített űrlapsablon amely az összes kínált űrlaptípusra alkalmazható. Közelebbről megvizsgálva azonban sok ilyen űrlapsablon valójában csak csekély variációval rendelkezik a formatervezés alapkészletében. Ennek ellenére továbbra is jó számú, szignifikánsan eltérő formatervezési minta található.

Bloom Template Options

Csak néhány testreszabható Bloom optin űrlapsablon.

Az OptinMonster űrlapsablonok fel vannak osztva a rendelkezésre álló különféle űrlaptípusok között. Emiatt néhány űrlaptípus több sablonnal rendelkezik, mint mások – de bármelyik űrlaptípust is választja, a sablon lehetőségeiről nem lesz hiánya.

OptinMonster Optin forma sablonok

Minden OptinMonster űrlaptípusnak megvan a saját célra épített sablonjai, amelyek közül választhat.

Összességében mind az OptinMonster, mind a Bloom hasonló számú űrlapsablonnal rendelkezik. Az OptinMonster használatával azonban sokkal változatosabb mintákhoz férhet hozzá, mint a Bloomhoz. Azt is érdemes kiemelni, hogy mindkét bővítmény lehetővé teszi testreszabhatja a sablonokat nagyon részletesen.

A Bloom széles körű beállításokat kínál, amelyekkel együtt dolgozhat az űrlaptervezés testreszabásakor, de az OptinMonster a felhasználóbarát felületnek köszönhetően különösen megkönnyíti az űrlapok testreszabását..

Ítélet: A tervek minőségének és változatosságának összehasonlítása nehéz feladat. A Bloom megkönnyíti az életét azáltal, hogy több előre elkészített variációt tartalmaz az alapegységek mindegyikéhez, míg az OptinMonster széles választékot kínál megkülönböztethetően eltérő minták közül, amelyek közül választhat. Ezen a területen sem hiányzik beépülő modul, és az Ön személyes preferenciái diktálják, hogy melyik sablontervezést részesíti előnyben.

Nyertes: Döntetlen

Űrlap-aktiválók és aktiválási beállítások

A triggerek lehetővé teszik ellenőrizheti, mikor jelennek meg az űrlapok, így az olvasóknak elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy először véleményt alkossanak az Ön webhelyéről és annak tartalmáról.

Az űrlap elindításának késleltetése egyszerűen csak időn alapulhat, vagy bonyolultabb lehet, például egy olyan mechanizmus alkalmazása, amely elindítja az űrlapot, amikor a látogató az oldal egy bizonyos pontjára görget, vagy amikor az oldal végére elérte. egy bejegyzés – vagy akkor is, ha egy meghatározott ideig inaktiváltak.

Bloom Optin képernyő megjelenítési beállításai

A Bloomnak van néhány kiváló eseményindítója, amelyek szabályozzák az űrlapok megjelenését.

A Bloom segítségével hozzáférhet néhány nagyon érdekes eseményindítóhoz, például az időkésésekhez, a kommentáláshoz, a WooCommerce vásárlás megtételéhez, az oldalsó görgetéshez, az alapjárathoz, és amikor a felhasználó egy gombra vagy linkre kattint.

OptinMonster képernyő megjelenítési vezérlő opciói

Az OptinMonster most nagyobb választási lehetőséget kínál a megjelenítési szabályokhoz, mint a Bloom, bár egyik pluginnak sem hiányoznak a lehetőségek.

Az OptinMonster frissítéseivel több kijelző került hozzáadásra, ideértve egy erős idő- és dátum-alapú opciót is, amely kiválóan alkalmas promóciók megjelenítésére a hét bizonyos napjain vagy egy adott időszakban. A Bloomhoz hasonlóan az OptinMonsternek is van görgetési alapú triggerje, időzített triggerje, inaktivitási lehetősége és egy olyan funkció, amely lehetővé teszi linkek hozzáadását a tartalomhoz, amely kattintással felugró eseményt indít.

Szabályozhatja a felbukkanó láthatóságot dátum és idő szerint.

Az OptinMonster több idő- és dátum-alapú feltételt támogat a pop-upok és optinok láthatóságának ellenőrzésére.

Az OptinMonster és a Bloom közötti fő különbség ezen a területen az, hogy az OptinMonster rendelkezik kilépési szándék indítója.

A kilépési szándék indítója képes észlelheti, amikor egy látogató elhagyja az Ön webhelyét. Ez az egér kurzormozgásának követésével történik, hogy észlelhető legyen, amikor az elhagyja a böngésző ablakot, és ezzel jó jelzést ad arra, hogy a látogató a Vissza vagy a Kilépés gombra készül. Amint a kurzor elhagyja az ablakot, megjelenik az űrlap. Ennek előnye, hogy az előugró képernyő van csak akkor jelenik meg, amikor egy látogató elhagyja az Ön webhelyét, ily módon kiküszöböli az olvasók bosszantásának kockázatát, amikor a tartalmat fogyasztják.

Ítélet: Noha a Bloom kiváltói nagyon hasznosak, az OptinMonster itt nyer, köszönhetően a kilépési szándék kiváltójának.

Győztes: OptinMonster

A képernyő megjelenítésének kezelőszervei és beállításai

A Bloom és az OptinMonster sok ellenőrzést ad az űrlapok megjelenítésének felett – akár az egész webhelyen, akár az egyes kategóriák és címkék bejegyzésénél, akár az egyes oldalakon. Mindkettő lehetővé teszi kizárja az egyes hozzászólásokat és oldalakat az űrlapok ábrázolásától.

A Bloom űrlapok beállításainak megjelenítése

A Bloom megkönnyíti a tartalom meghatározását, ahol az optinok megjelennek.

Bár mindkét beépülő modul jó megjelenítési beállításokkal rendelkezik, az OptinMonster a következő szintre hozza a dolgokat a kezelőszervekkel, amelyek lefedik a látogató fizikai helyét, egy adott URL-paraméterrel rendelkező látogatókat, az Adblockot használó látogatókat és egy adott forgalmi forrásból származó látogatókat.

Irányítsd, hogy ki látja az OptinMonster felbukkanó ablakokat

Az OptinMonster lenyűgöző irányítással meghatározza, hogy ki látja az űrlapokat és a felbukkanó ablakokat.

Az egyedi üzenet megjelenítésén kívül az OptinMonster és a Bloom is lehetővé teszi átirányíthatja a látogatókat egy adott URL-re űrlap benyújtása után.

OptinMonster Optin láthatóság felhasználói beállítások

Az OptinMonster lehetővé teszi több felbukkanó ablak kombinálását, és azokat a felhasználó interakciójának függvényében kiválthatja.

Ítélet: Az OptinMonster megnyeri ezt, mivel több lehetőséget kínál az űrlapok elrejtésére és megjelenítésére több forgatókönyv alapján.

Győztes: OptinMonster

E-mail szolgáltatás-integrációk

Mindkét plugin integrálódik a az összes vezető e-mail marketing szolgáltatás, és a plugin és az e-mail listakezelő szolgáltatás összekapcsolásának folyamata egyaránt egyszerű mindkét lehetőségnél. Bárhogy is legyen, az OptinMonster előnye van, mivel a szolgáltatások szélesebb körét támogatja. A Bloom azonban minden egyes frissítéssel támogatja a további szolgáltatások támogatását, így hamarosan felzárkózhat.

E-mail marketing szolgáltatás-integrációs lehetőségek

A Bloom most integrálódik 16 e-mail marketing szolgáltatással, de az OptinMonster többnel működik.

Ítélet: Az OptinMonster nyeri a jelenleg támogatott e-mail marketing szolgáltatások nagyobb száma alapján.

Győztes: OptinMonster

Használhatóság: Könnyű használat

Az e-mail optin űrlapok létrehozása, konfigurálása és kezelése mindkét plugin esetében valójában nagyon egyszerű.

Bloom Form Builder interfész

A Bloom kissé elavult formatervezői felülettel rendelkezik, de még mindig testreszabhatja az optin terveit.

A Bloom egy egyedi tervezésű háttér-kezelőpanelt használ, amelyre a WordPress adminisztrációs területén keresztül lehet hozzáférni, miközben a legújabb frissítésnek köszönhetően, Az OptinMonster mostantól hostolt szolgáltatás.

OptinMonster felbukkanó űrlapszerkesztő

Az OptinMonster most intuitív előtér-felépítő felülettel rendelkezik.

Az OptinMonster áttérése a hostolt szolgáltatásra azt jelenti, hogy az OptinMonster űrlapok létrehozása és kezelése a WordPress irányítópulton kívül történik, de a felhasználói felületnek szinte minden WordPress felhasználó számára ismerősnek kell lennie. A hostolt szolgáltatásra való áttérésnek azonban előnyei és hátrányai is vannak. Egyrészt ez azt jelenti, hogy van egy további webhelye, ahol bejelentkezhet az űrlapok kezeléséhez; másrészt egy központi irányítópulton keresztül kezelheti több webhely űrlapjait. Ezenkívül lehetővé teszi az OptinMonster használatát bármilyen webhelyen, nem csak a WordPress által működtetett webhelyeken.

Aktív optinok képernyője Bloomban

Bár az egyes felhasználói felületek különböznek, mindkettő nagyon jól működik. Az OptinMonster azonban – a beállítások oldalsó paneljével egy nagy főpanel mellett, az űrlap tervezésének élő előnézetével – megkönnyíti és gyorsabbá teszi az űrlapok készítését. Az a tény, hogy az OptinMonster most a WordPress webhelyén kívül található, elronthatja Önt, ha inkább közvetlenül a WordPress irányítópultján dolgozik..

Ítélet: Az OptinMonster itt nyer, köszönhetően a felhasználóbarát felületnek, amelynek nagy előnézete és kattintással szerkeszthető testreszabási lehetőségei vannak..

Győztes: OptinMonster

Általános tulajdonságok: Bloom vs OptinMonster

Mindkét plugin hasznos funkciókkal rendelkezik, de vannak néhány pont a különbség.

Bloom Form helybeállítási lehetőségek

Mind a Bloomnak, mind az OptinMonsternek nagyszámú űrlapsablonja van, és a testreszabás szintje nagyon lenyűgöző – bár az OptinMonster változatosabb sablonválasztékot kínál, mint a Bloom.

Ami az űrlapot és felugró típust illeti, az OptinMonster lebegő sávval, üres vászonnal és teljes képernyős üdvözlőlap-stílusú optinokkal rendelkezik, amelyek hiányoznak a Bloom-tól. Noha a Bloomnak sem a kilépési szándék indítója, a görgetés és időalapú triggerek jó kompromisszumok. Igaz azt mondani, hogy mindkét beépülő modul lefedi az alapvető elemeket, amikor a forma és a felbukkanó típusokról van szó.

Van néhány olyan terület, ahol az OptinMonster többet kínál, mint a Bloom, például az űrlaptervező felület, amely élő előnézetet nyújt a munkájához. A vászon forma, amely lehetővé teszi adjon hozzá bármilyen tartalmat a felugró ablakhoz (az optin forma helyett) szintén hasznos eszköz a hozzáféréshez – nem is beszélve a teljes képernyős átvételi lehetőségről. A kilépési szándék formai megjelenítési eseményindítóját szintén nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Bár eltérő, egyik beépülő modulban sem hiányoznak a szolgáltatások, ami azt jelenti, hogy annak eldöntése, hogy melyik rendelkezik a legjobban beállítva a saját projektjéhez, attól függ, hogy mennyire értékeli a kilépési szándékot és a vászonbukkanó felbukkanó ablakokat, valamint azt, hogy mennyi ellenőrzésre van szüksége ahhoz, hogy ki tudja látni a felbukkanó ablakokat és az optokat. Ezenkívül az Ön által előnyben részesített űrlapsablon-készletek szintén segítik annak eldöntésében, hogy melyik plugint kívánja használni.

Ítélet: Mindkét beépülő modul lefedi az összes alapvető funkciót, miközben felajánlja saját maga módját a dolgokra. A papíron azonban az OptinMonster több funkcióval rendelkezik, mint a Bloom. De amikor a nyertest kihirdetjük, akkor a személyes preferenciáidra és követelményeire fog reagálni, és melyik plugin felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Nyertes: Döntetlen

Árképzés: legjobb ár-érték arány opció

A Bloom két áron elérhető: éves licenc és élettartamú lehetőség. Mindkettővel hozzáférhet az összes szolgáltatáshoz, és korlátlan webhelyeken használhatja őket.

Az OptinMonster viszont négy árazási tervben érhető el. Ezek azon helyek számán alapulnak, amelyeken a beépülő modult fel lehet használni, és mely funkciókhoz kíván hozzáférni.

Ez teszi Nehéz összehasonlítani a Bloom és az OptinMonster ár-érték arányt – és az a tény, hogy a Bloom ára tartalmazza az Elegant Themes összes többi pluginjéhez és témájához való hozzáférést, még inkább nehezíti a közvetlen összehasonlítást..

A legjobb érték opció nagyban függ attól, hogy mely szolgáltatásokhoz kell hozzáférnie, valamint azon webhelyek számától, amelyeken a plugin használatát tervezi.

Az árazási lehetőségek a következők:

Az OptinMonster évente 108 dollárból kapható. Ha azonban hozzáférést akarsz elérni az összes szolgáltatás, évente 2388 dollárt fizethet, ami havi 199 dollárnak felel meg az Ügynökség csomagjának.

Itt egy gyors az OptinMonster árképzési lehetőségeinek áttekintése:

 • Alap: havonta 9 USD – egy oldalon korlátozott űrlaptípusokkal használható.
 • Plusz: 19 USD havonta – három webhelyen történő felhasználás további űrlaptípusokkal (úszó sáv, oldalsáv, tartalom zárolása és így tovább).
 • Pro: $ 29 havonta – felhasználás korlátlan helyszíneken, plusz további űrlaptípusok (ideértve a kilépési szándékot és a vásznat), és extra szolgáltatások (beleértve az áttétel észlelését és ütemezését).
 • Ügynökség: 199 dollár havonta – felhasználás korlátlan helyszíneken és minden szolgáltatáson (beleértve az egyedi márkanevet, a helyszíni újracélozást és a földrajzi célzást).

Az OptinMonster összes csomagja évente számlázásra kerül, és itt megtekintheti a részleteket, ideértve pontosan azokat a szolgáltatásokat, amelyekhez Ön hozzáfér..

A Bloom ára 89 USD egy évre, vagy 249 dollár az életre szóló hozzáféréshez a támogatáshoz és a frissítésekhez, mindkét lehetőséggel a korlátlan webhelyhasználatot fedezve. A Bloom ára hozzáférést biztosít az Elegant Themes összes többi WordPress témájához és bővítményéhez, amely magában foglalja a zászlóshajója, a Divi WordPress témát, az egyre népszerűbb Monarch Social Sharing bővítményt és az önálló Divi Page Builder bővítményt..

Noha külön kell fizetnie ahhoz, hogy hozzáférjen az OptinMonster kilépési szándékához, vászonához és egyéb fejlett szolgáltatásaihoz, ezek egyike sem érhető el a Bloomban.

A költségek szempontjából a Bloom 89 dolláros árat ábrázolja az Basic és a Plus OptinMonster tervek között, amelyek korlátozott funkciókkal rendelkeznek a Pro és az Agency terveihez képest..

Ítélet: Az ár-érték arány összehasonlításakor azt mondanám, hogy a Bloom a jobb választás, mert alacsonyabb ára van, és mégis tartalmaz jó tulajdonságokkal.

Nyertes: Bloom

Végső ítélet: OptinMonster vs Bloom

Noha az OptinMonster nyerte a legtöbb fordulót, nincs sok elválasztja ezt a két bővítményt, amikor az alapvető fontosságú. Mindkettő nagyon egyszerűen használható, és tartalmazza az összes olyan funkciót, amelyre szüksége van az e-mail lista bővítéséhez.

Azonban a fejlett funkciókkal kapcsolatban, amelyek valóban javíthatják az eredményeket, az OptinMonster előbbre kerül – bár ezekhez az extrákhoz való hozzáférés nem olcsó.

Ha a költségvetés kulcsfontosságú tényező, akkor a Bloomba való befektetés valószínűleg a legjobb megoldás, összehasonlítva a belépő szintű, évi 108 dolláros OptinMonster csomaggal. Ha egy vagy több új WordPress témát keres a piacon, akkor az Elegáns Témák klubhoz való csatlakozás nagyszerű ár-érték arányt jelent (89 dollárért hozzáférést biztosít mind a 87 témához és pluginhez).

Másrészt, ha megengedheti magának az OptinMonster speciálisan megtervezett Pro és Agency terveit, akkor hozzáférhet egy hatékony eszközhöz, amely több weboldalon növeli a konverziót.

A nap végén a legjobban értékelt funkciók és az, hogy mennyit hajlandó költeni, meghatározzák, melyik a legjobb WordPress optin űrlap-bővítmény az Ön webhelyéhez. Mikor kell dönteni a közöttük Bloom és OptinMonster, valójában minden a rajtad múlik, hogy elindítsa a végső hívást.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map