Beaver Builder áttekintés: A legjobb tartalomkészítő? Igazság vagy hype?

WordPress foglalkozik


A Beaver Builder a kezdetektől fogva az első három nagy oldal közé tartozik az oldalépítő területén – tehát itt az ideje, hogy igazoljuk ezt a Beaver Builder véleményt!

Megvizsgáljuk azokat a dolgokat, amelyek életképes megoldássá teszik a Beaver Builder-t, előnyeit és hátrányait, árazását, könnyű használatát, az asztalhoz benyújtott minták minőségét, valamint azt, hogy mennyire jó az oldalépítő.

Tartalomjegyzék:

 • A Dióhéjban
 • �� Jellemzők és előnyök
 • Beaver Builder árképzés
 • Bea A Beaver Builder használata
 • �� Előre készített sablonok
 • �� Ki a legjobb Beaver Builder??
 • Tekintse át a következtetést

Kezdjük el!

�� Beaver Builder áttekintés: Dióhéjban

A Beaver Builder egy olyan funkciókban gazdag, drag and drop oldalak készítő plugin, amely a WordPress-ben a csodálatos tartalom létrehozását a lehető legtöbb gond nélkül teszi lehetővé..

A Beaver Builderrel:

 • építhet egyéni hozzászólásokat és oldalakat az elemek vászonra húzásával és lerakásával
 • nem kell semmit kézzel kódolnia, és a HTML ismerete sem szükséges
 • folytathatja a jelenlegi WordPress-téma használatát
 • azonnal megnézheti munkája eredményeit.

A fentiek mindegyikével a Beaver Builder-nek hasznosnak kell lennie a felhasználók, a webhelyek tulajdonosai és a WordPress fejlesztők túlnyomó többsége számára. A legfontosabb értékesítési pont az, hogy sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a weboldaltartalommal való munkát (és még a weboldalak létrehozását a semmiből).

A Beaver Builder valójában a WordPress, mint egy platform egyik fő kérdésével foglalkozik: Az a tény, hogy nem túl barátságos azokkal a felhasználókkal szemben, akiknek nincs tapasztalata a weboldalakkal – különösen azokkal, akik saját maguknak nagyszerű megjelenést akarnak létrehozni.

Oké, indítsuk el ezt a Beaver Builder áttekintést azáltal, hogy mélyebben megvizsgáljuk a kínált egyedi funkciókat.

�� Jellemzők és előnyök

Megjegyzés: Amit ma felülvizsgáljuk a Beaver Builder fő pluginja, nem a Beaver Builder téma (egy téma, amelyet a főépítővel való együttműködésre optimalizáltak), és nem a Beaver Themer (a Beaver Builder kiterjesztése). Noha a másik kettőt megkaphatja a Beaver Builder licenc vásárlásakor, nem ugyanaz a termék.

A funkciók teljes listája, amelyet a Beaver Builder az asztalhoz ad, túl hosszú lenne ahhoz, hogy ide megrajzoljon, tehát összpontosítsunk az alapvető kérdésekre:

 • Teljes támogatás a drag-and-drop programmal – az oldalak szövegét és képeit szabadon rendezheti.
 • Teljes a front-end szerkesztés, ami azt jelenti, hogy hatékonyan dolgozik azon oldal végső verzióján, amelyet a látogatók látnak.
 • Nincs szükség kódolásra, HTML vagy CSS ismeretekre.
 • Bármely témával működik.
 • Ez lehetővé teszi az üzenetekkel, az oldalakkal és az egyéni üzenettípusokkal való együttműködést.
 • Több mint 50 kész oldalsablon érhető el (céloldalakhoz és különféle tartalmi oldalakhoz).
 • Több mint 30 tartalomelem / modul közül lehet választani az oldalak építésekor (címsorok, gombok, galériák és így tovább).
 • A kimenet mobilra reagáló és SEO-barát.
 • Kompatibilis a WooCommerce-val, és tartalmaz WooCommerce tartalomelemeket.
 • Vannak importálási / exportálási funkciók, ami azt jelenti, hogy újra felhasználhatja saját és / vagy mások terveit.

Egyszerűen fogalmazva: itt minden, aminek itt lennie kell. A kívánt elrendezést elkészítheti, és felhasználhatja az összes tipikus tartalomelemet, például címsorokat, bekezdéseket, képeket, videókat, oszlopokat, űrlapokat és egyebeket.

Ugyanakkor, ha nem akarja megpiszkálni a kezét mindazonáltal, használhatja a rendelkezésre álló előre elkészített sablonokat, amelyek különféle típusú oldalakat és célokat fednek le (például céloldalak, kapcsolattartó oldalak, az oldalakról)..

„Nagyszerű, de mennyibe kerül mindez?” Kérdezheti.

Beaver Builder árképzés

Nézzük meg az elefántot a szobában: A Beaver Builder nem olcsó.

Itt található a hivatalos árazási táblázat:

A Beaver Builder áttekintése: árképzés

A Beaver Builder drágább, mint két fő versenytársa: az Elementor és a Divi Builder. Plusz, ha például az Elementor Pro szolgáltatásaihoz szeretne illeszkedni, akkor be kell szereznie a Beaver Themer-t is, amelyet külön kapnak 147 dollárért..

Pozitívabb szempont: a Beaver Builder legfontosabb előnye, hogy ez a helyzet korlátlan számú webhelyen használhatja, a választott tervetől függetlenül.

A leginkább értelmező licencopció a Standard vagy a Pro. Úgy tűnik, hogy az Ügynökség terve csak további fehér címkézési funkciókat biztosít Önnek, amelyeket a legtöbb esetben nem látom olyan értékesnek.

A Pro terv fő értékesítési pontja a Beaver Builder téma. Ez akkor lehet hasznos, ha azt tervezi, hogy a Beaver Builder-t használja az ügyfelek webhelyeinek alapjaként, amelyeket éppen épít. Azonban egy létező webhelyhez, amely már rendelkezik jó témával, a Standard valóban elég lesz.

Sajnos nincs ingyenes próbaverzió, de a Beaver Builder biztosítja egy szép demo-t, amely elérhető itt. Ezenkívül a plugin Lite verziója elérhető a WordPress.org webhelyen. A prémium tervekhez viszonyítva nem tartalmazza a következő funkciókat:

hód prémium szolgáltatások

Ne feledje, hogy még a prémium tervekkel is csak egy évre kap támogatást (bár ezt később meg lehet hosszabbítani).

Térjünk tovább a Beaver Builder áttekintés következő szakaszához:

Bea A Beaver Builder használata

Milyen könnyű beállítani egy szép oldalt a Beaver Builder segítségével?

A Beaver Builder használatának megkezdése nagyon intuitív. Az építő meglehetősen szépen integrálódott a WordPress felhasználói felületbe.

Amint aktiválja a Beaver Builder alkalmazást, látni fog egy üdvözlő oldalt, amely lehetővé teszi néhány alapbeállítás beállítását. A remek dolog az, hogy ezek a beállítások nem kötelezőek, és nem kell átmenned rajtuk, ha nem akarja.

Beaver Builder üdvözlet

Az induláshoz folytassa az új oldal létrehozásával, mint általában. Azonnal meghívást fog látni az oldal elkészítésére a Beaver Builder segítségével.

A Beaver Builder indítása

A kék gombra kattintva betölti az építő fő felületét.

Beaver Builder felhasználói felület

A fő vászon közepén van, jobb oldalsó sávval. A Beaver Builder-rel úgy dolgozhat, hogy megragadja a cuccokat az oldalsávból, és a vászonra húzza. Egyszerű!

Az oldalsáv tetején négy szakasz látható: modulok; sorok; sablonok; és Mentett.

Az első kettő a következő:

 • modulok – itt kiválaszthatja az egyes tartalmi elemeket, például a szöveget, a gombokat, képeket és így tovább, és hozzáadhatja azokat az oldalhoz.
 • sorok – itt választhat különféle sorszerkezeteket (egy vagy több oszlopgal), valamint előre elkészített sorok kialakítását (például tartalomblokkok, ólom generálás, árazási táblázatok stb.).

Az oldal készítésének legjobb módja az, ha először kiválaszt egy sorstruktúrát, majd néhány tartalommodult helyez be benne.

Többé-kevésbé az oldal tartalmi szervezete így néz ki:

Elrendezés felépítése a Beaver Builderben

Továbbá:

 • minden oldalon tetszőleges sor lehet
 • minden sor tetszőleges számú oszlopra osztható
 • minden oszlop tetszőleges számú egyedi tartalomblokkot tartalmazhat
 • minden egyes tartalomblokk egyetlen tartalompéldányt mutat be – például egy képet, szövegblokkot vagy egyéni diagramot, mint például:

táblázatok

A legjobb hír az oldal elkészítésekor az, hogy a sorokat és a tartalommodulokat drag-and-drop módszerrel támogatják. Bármilyen sort vagy egyéni tartalommodult elvihet, és máshol újra igazíthatja, például:

A Beaver Builder drag and drop bemutatója

Ha az oldalt a semmiből szeretné létrehozni, akkor sorról sorra és a tartalommodulról a tartalommodulra való áthelyezés alapvetően az, amit csinálsz.

A tartalommodulokról szólva a Beaver Builder hozzáférést biztosít mindent, amit elvárt. Kapsz fotómodulokat, ikonokat, képeket, galériákat, gombokat, videókat és még sok minden mást. Ezenkívül a szokásos WordPress kütyüket is hozzáadhatja.

modulok a Beaver Builderben

A tartalom modul tartalmának szerkesztése intuitív. Csak kattintson egy modulra, amely már szerepel a vászonon, és egy kis doboz felbukkan az összes opcióval.

hód blokkolja a szerkesztést

Összességében az építővel való interakció nagyon szórakoztató, és könnyen elérhet olyan eredményeket, amelyek egyébként nagy összeget fizetnének, ha tervezőt bérsz fel..

�� Előre készített sablonok

Ha nem akarja, hogy az oldalain nulláról dolgozzon, felgyorsíthatja a teljes folyamatot a Beaver Builder előre gyártott oldalsablonjainak felhasználásával..

Gyere vissza egy pillanatra az oldalsáv tetejére. Közvetlenül modulok és sorok van még két fül is felcímkézve sablonok és Mentett.

A Beaver Builder áttekintése: sablonok

 • Mentett – itt tárolhatja saját elmentett sorokat, oszlopokat és tartalommoduljait, ami akkor hasznos, ha egy ideje együttműködik a Beaver Builderrel, és rendelkezik a kedvenc minták személyes könyvtárával..
 • sablonok – itt talál több mint 50 előre elkészített oldalmintát, amelyeket egyetlen kattintással importálhat.

Ezek a sablonok nagyon jól néznek ki, és hasznosak lehetnek, amikor gyorsan szüksége van egy céloldal elkészítésére. Mindemellett inkább egy kiindulási pontként, mint egy végleges formában kell kezelni őket.

Mint már említettük, ezeknek a sablonoknak az importálása nagyon egyszerű, és csak egy kattintást igényel. Ezután testreszabhatja a kiválasztott mintát a Beaver Builder felületen.

hód oldal testreszabása

A nyitóoldalakon kívül a Beaver Builder sablonokat is kínál tartalmi oldalakhoz, például oldalakról, névjegyekről, szolgáltatásokról, portfólióról, csapatáról stb..

hód tartalmi oldalak

Ezek különösen hasznosak lehetnek, mivel nem feltétlenül kell túl eredetinek lennie, mondjuk egy kb. Oldalon dolgozva. Csak azt akarja, hogy működjön egy terv – és a Beaver Builder pontosan ezt adja meg.

Fontos dolog, amelyet szeretnék rámutatni, hogy ha a Beaver Builder-et a jelenlegi témájával használja (nem a Beaver Builder témát), akkor enyhén korlátozott, hogy mit tud és mit nem tud megtenni a Beaver Builder..

�� Ki a legjobb Beaver Builder??

A tartalomszerkesztő élmény a WordPress-ben fejlődött az elmúlt néhány évben. Most van egy funkcionális blokk-alapú szerkesztő, amely már alapvető drag-and-drop funkciókat is biztosít számunkra, valamint a kezdetektől beépített különféle tartalommodulok / blokkok választéka.

Tehát a kérdés az, hogy miért fizetne valamiért, ami meglehetősen hasonlónak tűnik a Beaver Builder formájában?

Ez egy jó kérdés, és a válasz a következő:

A WordPress natív blokk-szerkesztője eddig csak az oldal testreszabásával kapcsolatos. Noha alapvető tartalomblokkok és oldalszerkezetek készletét kínálja, ez messze van a Beaver Builder által kínált lehetőségektől..

A Beaver Builder éppen funkcionálisabb a valós felhasználási esetekben, ahol jó megjelenésű oldalt szeretne létrehozni, amely nem ragyog. Amit fizet a minőség és a megbízhatóság.

Mindemellett valószínűleg a következő két felhasználói csoport lenne:

 • embereket, akik saját webhelyüket kezelik, és szeretnék képesek önállóan nagyszerű tartalmat létrehozni
 • tervezők és fejlesztők építkezési területeket az ügyfelek számára.

A Beaver Builder egyik legerősebb pontja a könnyű használat, és ez valóban kezdőbarát.

Lehet, hogy még ha semmit sem tud a weboldalak létrehozásáról vagy kezeléséről, továbbra is fantasztikus tartalmat hozhat létre a Beaver Builder drag and drop funkcióival..

Ráadásul a Beaver Builder és a felhasználó közötti interakció valóban intuitív. Valódi front-end szerkesztést kínál, ami azt jelenti, hogy a tartalmi oldalakon vagy a nyitóoldalakon való munka sokkal inkább olyan, mint egy Word-dokumentumból történő munka – amit lát, amit kap.

Ezután van a második felhasználói csoport – tervezők és fejlesztők, akik ügyfélprojekteken dolgoznak. Itt a Beaver Builder Pro csomag lehet a leghasznosabb. A Beaver Builder téma és a Beaver Builder plugin együttes használatával új eredeti webhelyeket készíthet nagyon gyorsan.

Dióhéjban szerezze be a Beaver Builder készüléket, ha:

 • szeretnének nagyszerű tartalmat létrehozni kódolási ismeretek nélkül
 • szeretne valamit tanulási görbe nélkül
 • előre elkészített sablonokat szeretne
 • (opcionálisan) gyorsan ügyféloldalakat akar építeni.

�� A Beaver Builder felülvizsgálati következtetése

A Beaver Builder a legjobb drag and drop építő?

Ez egy nehéz kérdés. A piac telített, és hűvös megoldások vannak minden áron.

 • Például, ha valami ingyen keres, akkor valószínűleg be kell szereznie az Elementor vagy Brizy-t. Több szolgáltatást kínálnak, mint a Beaver Builder ingyenes verziója, egy hasonlóan könnyen használható csomagban.
 • Ha van költségvetése, amellyel dolgozni szeretne, akkor elég nagy ütést kap a dollárért, ha Divi-t kap. 89 dollárért nem csak a fő Divi témát és a Divi Builder szoftvert kapja, hanem egy sor más prémium plugint is..

Mindez az Ön személyes preferenciáira vezethető vissza a felhasználói felület és az ön weboldal készítőjével való kapcsolattartás szempontjából. Végül semmi sem akadályozza meg az összes vezető építők tesztelését és a kedvence kiválasztását. A Beaver Builder biztosan ott van az oldal tetején az építési játékban.

�� A Beaver Builder előnyei:

 • Az oldal vizuálisan lenyűgöző módon készíthető.
 • Nagyon könnyű használni. Egyáltalán nincs tanulási görbe.
 • Teljes drag and drop támogatás és front-end szerkesztés.
 • Az alapértelmezett tipográfia nagyon jónak tűnik – akkor hasznos, ha nincs érzése saját kezűleg módosítani ezeket a dolgokat.
 • Használhatja a WordPress kütyüket a Beaver Builder tartalomblokkjain belül.
 • Nagyszerű sablonokat kínál a céloldalak és a tartalmi oldalak gyorsabb felépítéséhez.

�� Hátrányai Beaver Builder:

 • Ez drága. A legolcsóbb terv 99 USD. Hacsak nem elég a Lite verzió számodra, ebben az esetben 0 dollár.
 • Nincs visszavonás a Ctrl + Z / CMD + Z gombbal.
 • A Beaver Builder nem tudja megoldani a téma korlátjait. Például, ha a téma nem támogatja a teljes szélességű oldalakat, akkor nem lesz képes teljes szélességű oldalakat készíteni.
 • Nem adhat hozzá egyedi CSS-kódot a tartalommodulokhoz.

Szóval mi lesz? Hód vagy nem? Ezenkívül van valami, amit hiányzott a Beaver Builder áttekintésünkben?

Végső soron természetesen a választás a tiéd!

Egyébként, ha érdekel néhány, a Beaver Builder programot ténylegesen használó valós weboldalak áttekintése, itt egy lenyűgöző bemutatás.

A gondolataid?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map