Az öt legjobb WordPress áttekintő bővítmény

WordPress foglalkozik


A terméktől a filmig, az étterem véleményezéséig az internet mindenkinek hangot adott, hogy megosszák véleményüket szinte bármiről. Ez az áttekintést a modern élet fontos részévé tette, mivel a bősége online elérhető.

Olyan sok vélemény miatt, csupán egy kattintásnyira van, a legtöbbünk elolvassa őket, mielőtt bármilyen vásárlási döntést hozna. Valójában 88% -unk az online véleményekben többet bíz meg, mint a személyes ajánlások az offline világban.

Az online beszámolóknak adott ilyen hitelességgel rengeteg pénzt kell keresni tőlük, és így nem meglepő, hogy az elkövetkező évek során rengeteg dedikált webhely szaporodott ki – a nagy nevekkel rendelkező webhelyekről, például a Rotten Tomatoes vagy a TripAdvisor és a niche kapcsolt webhelyek.

Csak nézze meg az Amazon fellendülését, amelynek sok köszönetet kell mondani a kiemelkedő vásárlói vélemények sikeres integrációjáért.

Mindaddig, amíg vannak termékek a fülkéjében, lehetősége van véleményeket írni. Ez ideálissá teszi azokat a bloggerek számára, akik a véleményekhez fordulhatnak, amikor ragaszkodnak a postai ötletekhez. Azoknak, akik blogot működtetnek, és valóban hasznos tartalmat nyújtanak, ellenőrizni kell, hogy véleményed jól néznek ki. Ehhez dedikált funkcionalitásra van szüksége.

Mint valószínűleg kitalálta, ez a posta célja. Osztom az öt legjobb WordPress áttekintő plugin-ot, amelyeket felhasználhat gyönyörű vélemények hozzáadására a webhelyéhez. Élvezd!

WP Review Pro (29 USD)

WP Review Pro

Elindítom a dolgokat az egyik legjobban áttekinthető beépülő modullal: a WP Review Pro-val. Ez a bővítmény a MyThemeShop webhelyen elérhető, mindössze 29 dollárért, az ár tartalmazza a 24 órás támogatást egy évre.

Az áttekintések tiszta és professzionálisak, a CSS-animációk pedig vonzóak, amire a közönség azonnal figyelmet fordít.

Ezek az áttekintések szintén teljesen testreszabhatók, a WP Review Pro teljes mértékben irányítja a színsémát (korlátlan színben), az áttekintő doboz méretét és a kritériumok számát. Megjelenítheti véleményeit rögzített helyzetben az oldalon, vagy ha inkább nagyobb rugalmasságot szeretne, akkor elhelyezheti azokat, amikor szükséges, egy rövid kóddal..

A WP Review Pro képernyőképe

A WP Review Pro négy felülvizsgálati rendszert is kínál: csillag (/ 5), pontok (/ 10), körök (/ 100) vagy százalékok (/ 100, természetesen!). Az általános értékelés elhelyezhető a beküldött miniatűrökön, így a látogatók könnyen megtalálhatják a legjobban értékelt elemeket. A navigáció további javítása érdekében a beépülő modult egy füllel ellátott áttekintő widget is szállítja.

Az olvasók véleményét egyetlen kattintással is megadhatják, ezeknek a felhasználói értékeléseknek az áttekintő mező alján jelennek meg. Vagy ha egy olvasó jobban szeretné megosztani gondolatait, elhagyhatja véleményét és értékelését a bejegyzés alján található megjegyzésekkel..

Most tovább a gazdag részletekhez. Mint valószínűleg tudod, a gazdag kódrészletek a SERP-kben megjelenő extra információs részek – van még egy dedikált, áttekinthető részlet is. A WP Review Pro automatikusan hozzáadja a vonatkozó Schema.org jelölést, amely hatalmas kivonatot ad, vagyis az Ön áttekintő hozzászólása a SERPS-hez hasonlóan néz ki:

Értékelje a Rich Snippets-t

Ez a kiegészítő információ segít a keresőmotorok felhasználóinak megtalálni a releváns tartalmat, és bizonyítottan növeli a CTR-t – jó hír az Ön SEO stratégiájához. És a SEO teljesítményének további javítása érdekében a plugin sebességre van optimalizálva, így villámgyorsan fut. A sebesség további javítása érdekében a WP Review Pro teljes mértékben kompatibilis a gyorsítótárazási pluginokkal.

Azoknak, akik még vásárlás előtt meg akarják próbálni, a plugin ingyenes verziója érhető el, bár korlátozott funkciókkal.

Hivatalos honlapján

Taqyeem (17 USD)

Taqyeem plugin

A következő lépés véleményem szerint a legmenőbb az áttekintő pluginok közül, Taqyeem. A CodeCanyon-tól mindössze 17 dollárért felveheti – ez az ár hat hónapos támogatást tartalmaz.

A plugin karcsú kialakításának nagy rajongója vagyok, elérhető sötét és világos témával. Mindkét téma teljes mértékben testreszabható korlátlan színválasztékkal (szerezze be a megfelelő kombinációt, és ezek az áttekintő mezők gyönyörűek). A tipográfia testreszabható a 600 plusz Google betűkészlet közül is, és az összefoglaló mezők két méretben kaphatók: teljes és fél szélességű.

Taqyeem képernyőképe

A Taqyeem három áttekintési rendszert is választhat: csillagok, százalékok és pontok. Korlátlan számú egyedi kritériumot is támogat, és az olvasók szabadon hagyhatják a felhasználói értékeléseket.

Bármelyik bejegyzés, oldal vagy egyéni üzenet típusát áttekintéssé alakíthatja, ha a szövegszerkesztő alatti metaboxból aktiválja a Taqyeem-et. Az összes beállítást ebből a metaboxból lehet vezérelni, és az áttekintést a képernyő tetejére vagy aljára, vagy egy rövid helyzetbe másolással és beillesztéssel egyéni helyzetbe lehet helyezni. Az értékeléseket könnyű konfigurálni, és nem lehet több, mint egy-két perc.

A beépülő modul további áttekintési funkciókat kínál három dedikált kütyü formájában: legjobb, legutóbbi és véletlenszerű áttekintések, valamint hozzáteszi a releváns sémajelölést, amely a gazdag kivonatokat tölti be..

Ha még több prémium funkcionalitást akar, a Taqyeem fejlesztői két kiterjesztést bocsátottak ki:

 • Taqyeem Buttons Addon (6 USD) – adj hozzá gombokat az áttekintő dobozhoz korlátlan színű és közel 500 ikonnal. A gombot a kívánt URL-re mutathatja, ezáltal egyszerűen hozzá lehet kapcsolni társult linkeket.
 • A Taqyeem előre meghatározott kritériumainak kiegészítése (7 USD) – ha rendszeresen ugyanazokat a kritériumokat használja, mint a véleményeiben, akkor ez a kiterjesztés lehetővé teszi azok újbóli felhasználását és időmegtakarítást..

Hivatalos honlapján

WP Termékleírás Lite (INGYENES)

WP Product Review Lite

A szűk költségvetés mellett dolgozók számára a WP Product Review Lite egy ingyenes bővítmény, amelyet a kiemelkedő ThemeIsle fejlesztők hoztak neked.

A plugin bármelyik bejegyzésből egyetlen egérkattintással áttekintést kaphat. Az áttekintéseket ezután közvetlenül a szövegszerkesztő alatt konfiguráljuk.

A felülvizsgálati mezők fantasztikusan néznek ki – különösen egy ingyenes bővítményhez. A doboz több részre van osztva, helyiséggel rögzített számú kritériumra (és 10-ből egy osztályzatra), valamint előnyeire és hátrányaira. Felvehet miniatűr képet a felülvizsgálati mezőbe, valamint két társított linket.

A WP Product Review Lite képernyőképe

Véleményeit is teljes mértékben testreszabhatja: A WP Product Review választhat a tipográfia, a pozicionálás és a színek közül. A szokásos szegélyszín-opciók mellett a bővítmény lehetővé teszi, hogy az egyes kritériumok alapján eltérő színt válasszon – például magas színvonalú zöldre, alacsonyra pedig pirosra használhatja.

Semmi új az, ha a felhasználók számára platformot kínálunk véleményük megosztására, de a WP Product Review innovatív csavarral rendelkezik: a felhasználói értékelések befolyásolják az áttekintés általános értékelését, és nem választják szét a kettőt (bár súlyozhatja a felhasználói értékeléseket, hogy csökkentsék / növeljék a az általános értékelés a beállítások képernyőn). A bővítmény automatikusan hozzáadja a sémajelölést az áttekintő hozzászólásokhoz.

Ez az ingyenes plugin önmagában egy igazán megbízható lehetőség, de ha nagyobb teljesítményű funkciókat szeretne, akkor a fejlesztők négy prémium kiegészítőt adtak ki:

 • WPPR összehasonlító táblázat (35 USD) – jelenítse meg a termékeket egy szűrhető táblában, lehetővé téve a gyors összehasonlítást és rangsorolást.
 • WPPR Easy Preloader (20 USD) – mentse el a korábbi véleménycikkekből származó funkciókat, és használja azokat az írt véleményben.
 • WPPR Single Review rövid kód (20 USD) – véleményeket adhat hozzá az oldal bárhova, rövid kóddal. Ezzel a kiterjesztéssel több véleményt is hozzáadhat egy oldalhoz.
 • WPPR egyedi ikonok (15 USD) – testreszabhatja a csillagbesorolási rendszert 13 prémium ikonnal.

Ha mind a négy kiegészítőt meg szeretné vásárolni, akkor egy csomag 59 USD-ért elérhető, így 41 USD-t takaríthat meg a teljes áron. Van egy ingyenes kiegészítő is, WPPR Kapcsolódó vélemények, amely lehetővé teszi az áttekintő widget hozzáadását az oldalsávhoz.

Hivatalos honlapján

Olvasó (25 USD)

Bíráló

A végső bővítmény az evoG’s Reviewer, elérhető a CodeCanyon-tól 25 dollárért.

Segítségével elegáns véleményeket adhat hozzá WordPress hozzászólásaihoz és oldalaihoz, hét részre osztva, amelyek korlátlan kritériumokat, átfogó minősítést, felhasználói értékelést, miniatűr képet, előnyeket és hátrányokat, valamint áttekintő összefoglalót tartalmaznak..

A többi megbeszéléshez hasonló pluginhez hasonlóan ezek az áttekintések teljesen testreszabhatók – számos minősítési rendszer létezik, valamint korlátlan színű választék közül választhat. A többi pluginnel ellentétben azonban a Reviewer kilenc sablonnal szállít – mindegyik különálló stílusú és elrendezett. Ezen felül testreszabhatja őket a szíve tartalmához.

Ellenőrző képernyőkép

Az Olvasó egy másik innovatív funkcióval is büszkélkedhet: összehasonlító táblázatok. Ez lehetővé teszi, hogy az értékelési pontszámokat egymás mellé helyezze, ami az összehasonlítást egyszerűbbé teszi az olvasók számára.

A bővítmény nagy szerepet játszik a közösségben is: az olvasók három lehetőséget kaptak véleményük megosztására – akár egy általános minősítést, akár kritériumonkénti besorolást csillag vagy csúszó osztályozási rendszer használatával. A felhasználói véleményeket a megjegyzések révén hagyhatjuk, és az Olvasó lehetővé teszi az olvasók számára, hogy az észrevételeket dátum, segítőkészség vagy magas / alacsony besorolás alapján rendezzék.

Még nem végeztük el, mert a Reviewer támogat egy hét nagyszabású widget, beleértve a következőket:

 • Legfrissebb szerkesztői vélemények
 • Legújabb felhasználói vélemények
 • Legjobban értékelt vélemények a szerkesztő pontszáma alapján
 • Legjobban értékelt értékelések felhasználói pontszám alapján
 • A leghasznosabb szerkesztői vélemények
 • Legjobban értékelt egyéni felhasználói vélemények
 • Legjobban értékelt vélemények a szerkesztő és a felhasználói értékelés kombinációja alapján

Ez rengeteg áttekintési funkciót nyújt az oldalsávokhoz, így az áttekintések sokkal könnyebben navigálhatók.

Hivatalos honlapján

Végső gondolatok

Mint el tudod képzelni, az öt plugin tulajdonságai és funkciói eléggé átfedésben vannak egymással. Ha azonban még mindig nem döntöttél, itt van az egyes összefoglalók:

 • WP Review Pro – a legjobb sokoldalú.
 • Taqyeem – a legstílusosabb vélemények.
 • WP Product Review Lite – a legjobb ingyenes lehetőség.
 • WP vélemények – a legjobb a közösségi integrációhoz.
 • Bíráló – kilenc áttekintő sablon közül lehet választani.

Az itt bemutatott összes plugin lehetővé teszi stílusos áttekintő mezők felépítését, az áttekintés egyéni minősítési kritériumokra történő felosztását és a gazdag kivonatokra vonatkozó megfelelő sémamegjelölés hozzáadását – más szavakkal, a valóban nélkülözhetetlen áttekintési funkciókat..

Mi a kedvenc beépülő modul? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map