A WordPress hét legkedveltebb beépülő modulja

WordPress foglalkozik


Robert Cialdini 1984-ben a Befolyás című könyvében bevezette a „társadalmi bizonyíték” fogalmát, amely szerint az emberek döntéseit mások véleménye és tettei befolyásolják. A társadalmi bizonyíték a mai napig pszichológiai esemény, amely továbbra is a marketing fontos része.

A társadalmi bizonyítás egyik leggyakoribb módja annak bemutatása, hogy mások hogyan érzik magukat egy termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban az ajánlások felhasználásával. Még ha nem is veszi észre, az emberek naponta találkoznak beszámolókkal. Lehetetlen menekülni tőlük, mivel újságokban, televíziós hirdetésekben, weboldalakon, termékekben és még sok másban használják őket.

A beszámolók megjelenítése a WordPress webhelyen egyszerű, mivel tucatnyi megoldás létezik a piacon. Integrálva őket a webhelyére, be tudja mutatni az értéket, és segíthet a látogatók olvasóvá és vásárlóvá válni.

Ebben a cikkben megosztom azt, amit a WinningWP-nél a WordPress legjobb beszámolójának beépülő moduljának tartunk..

Kezdjük el…

1. Jetpack (INGYENES)

A Jetpack számos biztonsági és teljesítményjellemzőjéről ismert. Ennek a népszerű bővítménynek ugyanakkor van egy egyedi tartalomtípus-modulja, amely felhasználható új egyéni üzenettípusok, például ajánlások és portfóliók létrehozására..

Miután aktiválta az ajánlásokat a Jetpack írási oldalról, egy ismertetőterület hozzáadódik a WordPress rendszergazda menüjéhez.

Ajánlások aktiválása a Jetpackban

Új beszámoló létrehozásakor megadhatja a személy nevét, beírhatja az ajánlatát a fő tartalmi mezőbe, és hozzárendelhet egy kiemelt képet.

Ezután beillesztheti a beszámolót a hozzászólásokba és az oldalakra az ajánlások rövid kódja segítségével. Rövid kódú widget akkor is használható, ha az ajánlások oldalsávon jelennek meg.

Hat tulajdonság érhető el az ajánlások rövid kódjához, de a kimenet alapvetőnek tűnik, és nincs lehetőség a tervezés javítására.

Jetpack beszámolói példa

A Jetpack ajánlások nagyszerű választás, ha egyszerű beszámolási megoldást akar. Vannak azonban jobb alternatívák, ha jobban szeretnék ellenőrizni, hogyan néznek ki.

2. Könnyű ajánlások (INGYENES / 59 USD plusz)

Az Easy Testimonials egy funkciócsomagban szereplő ajánlási megoldás, amely öt Gutenberg blokkkal érkezik, hogy az ajánlásokat egyedileg, véletlenszerűen, listában, diavetítésben vagy rácsban jelenítsék meg..

A beépülő modul lehetővé teszi a tanúsítványok minden aspektusának testreszabását, és meghatározhatja a kivonat hosszát, a bélyegkép méretét, a dátum megjelenését, a tanúsítványok gyorsítótárazását és az értékelés megjelenítését. A beszámolók kategorizálhatók is.

A beszámoló rövid kódjaihoz használt szöveg szintén módosítható, és az összes beszámoló megfelel a Schema.org-nak, hogy segítse őket a keresőmotorokban való kiemelésben..

Könnyű ajánlások Egyéni ajánlások megtekintése opciói

Öt beszámolóstílus érhető el alapkivitelben, de még száz további hozzáféréssel is elérhető, ha az Easy Testimonials Pro verzióra frissíti.

Egyetlen engedélyért 59 dollárért vásárolva a pro verzió egy előtér-űrlapot tartalmaz a látogatókról szóló beszámolók gyűjtéséhez, a spam megelőzéséhez, a beszámoló körhintajához, valamint egy értesítési rendszert, amely tudatja Önnel, ha új beszámolók kerülnek benyújtásra. Lehetőség van arra is, hogy az ajánlásokat CSV-formátumban importálja és exportálja.

A WordPress Multisite támogatása a magasabb árú 199 dolláros üzleti licencben és 599 dolláros ügynökségi licencben található.

Példa a beszámolókra

Az Easy Testimonials az egyik legjobb ma elérhető WordPress bővítmény.

Több száz lehetőséget kínál a beszámolókban megjelenő információk megváltoztatására, míg az egyedi CSS és a témaválasztások beépítése megkönnyíti a stílusokat is..

3. Ajánlások widget (INGYENES / 29,99 USD plusz)

Ajánlások widget egy népszerű megoldás, amely, ahogy a neve is sugallja, lehetővé teszi az ajánlások megjelenítését a kütyü segítségével. Vannak olyan widgetek, amelyek megjelenítik a tanúsítványkategóriákat, az archívumokat, a címkefelhőt, és az egyik a tanúk elforgatásához csúszka segítségével.

A plugin fő beállításterületén tucatnyi beállítás található, amelyek nagy részét jelölőnégyzet segítségével engedélyezheti vagy letilthatja.

Bár a beépülő modul hangsúlyozza a kütyü használatát, rendelkezésre állnak rövid kódok, amelyek lehetővé teszik, hogy beillesztse a beszámolókat az üzenetekbe és az oldalakra.

Egyedi rövid kódok állnak rendelkezésre a beszámolók csúszkán történő megjelenítéséhez, valamint a beszámoló-archívumok, a legújabb beszámolók, a beszámoló-címkefelhő és egyebek megjelenítéséhez. Az egyes típusú rövid kódokhoz sok attribútum létezik, ezért arra bátorítom, hogy tesztelje azokat a mellékelt rövid kódok példáival.

Ajánlások widget beállításai

A plugin prémium verziójának egyetlen licitja 29,99 dollárra csökken, míg további tervek állnak rendelkezésre azok számára, akik további webhelyek támogatására és frissítésére szorulnak. Minden licenc teljes hozzáférést biztosít minden szolgáltatáshoz.

A frissítés hozzáférést biztosít ötcsillagos besorolásokhoz, beszámolók gyorsítótárazásához, kivonatokhoz, további rövid kódokhoz, a felhasználói beküldött beszámolókhoz és még sok mindenhez..

Példa a beszámolók widgetre

Ha a bizonyságokat oldalsávon szeretné megjeleníteni, a Testimonials Widget egy remek lehetőség. A beszámolók csúszó widget kiemelkedik, mivel lehetővé teszi mindent a widgetben.

Természetesen beillesztheti a beszámolóit a hozzászólásokba és az oldalakra is. A megadott rövid kódok példáinak követésével képesnek kell lennie a kimenet stílusának megfelelő formázására.

4. Ajánlások csúszka (22 USD)

A Testimonials Slider egy prémium megoldás, amely támogatja a Gutenberg szerkesztőt és az EU GDPR betartását.

Hat gyönyörű beszámolósablonnal érkezik: Csúszka, forgató, körhinta, kártyák, lista és rács.

Amikor kiválasztott egy sablont, hozzáadhat új beszámolókat, és húzhatja a kívánt pozícióba. Beállíthatja az elrendezés stílusát is, és hozzáadhatja saját egyedi CSS-jét.

Ajánlások szövegének csúszka szerkesztése

Ajánlások csúszka nem csak lehetővé teszi a beszámoló szerzőjének fényképének megjelenítését, hanem a szociális média profiljukra mutató linkeket is megjelenítheti, és feltöltheti a cég logóját. Minősítés is megjeleníthető.

Miután kitöltötte a beszámolót, rövid kóddal beilleszthető webhelyére.

Példa az ajánlások csúszkájára

A Testimonials Slider a CodeCanyon-tól kapható 22 dollárért, és a piacon a WordPress egyik legelegánsabb beszámolója..

Arra bátorítom, hogy nézd meg a Testimonials Slider bemutatóját, hogy teljes mértékben megértsék, mit tehet.

5. Szuper ajánlások (INGYENES / 14 USD)

A Super Testimonials egy egyszerű WordPress plugin, amely négy ajánlási tervsablont tartalmaz. Minden egyes beszámolóhoz hozzáadhat egy besorolást, a kiemelt képet, a vállalati információkat és egyebeket.

A beépülő modulnak kevés lehetősége van, de a beszámolók kategóriákhoz rendelhetők, van egy rövid kód a beszámolók widgetben történő megjelenítéséhez, és rendelkezésre állnak attribútumok, amelyek segítenek a témák hozzárendelésében, az elemek rendezésében és az adott kategóriából származó beszámolók megjelenítésében..

Szuper ajánlások szerkesztése

A Super Testimonials profi verziója csak 14 dollárért érhető el, és 20 csúszósablont ad 60 bőrhöz, tíz listasablont 30 héjjal és öt rácssablont 15 héjjal..

Ezenkívül több mint száz rövid kódot és sok új stílusalapú rövid kód attribútumot ad hozzá. Az ajánlások oszlopokban is megjeleníthetők.

Példa a szuper ajánlásokra

A Super Testimonials ingyenes verziója könnyen kezelhető és jó ajánlásokat eredményez, ám, mint a Jetpack egyéni üzenet típusa, kevés konfigurációs lehetőséget kínál.

Csak 14 dollárnál azt hiszem, hogy a Super Testimonials Pro a jobb választás, mivel tucatnyi további ajánlási sablont és bőrt kínál. Nagyon jól néznek ki – nézd meg a bemutató oldalt, hogy láthassák őket.

6. Testimonial Rotator (INGYENES)

A Testimonial Rotator egy népszerű WordPress csúszka-tesztelési plugin, amely ingyenesen használható.

Használható bizonyságok bemutatására professzionális diákban, és számos átmeneti effektus és miniatűr méret áll rendelkezésre. Megadhatja azt is, hogy a diák milyen gyorsan haladnak, pontosan meghatározhatja, hogy mi jelenik meg a sablonban, és kiválaszthatja a diához rendelt ajánlások véletlenszerű kiválasztását..

A Testimonial Rotator szerkesztése

A pluginnek egyéb hasznos funkciói is vannak, például egy ajánlások egyedi hozzászólás-típusú archívumlapja, egyéni CSS-mező a vélemények stílusához, valamint az a képesség, hogy osztályozásokat, kiemelt képeket és szerzői információkat rendeljen hozzá..

Noha a plugin 100% -ban ingyenesen letölthető és használható, van egy 19,99 USD-tól elérhető témacsomag, amely öt további beszámolói elrendezést ad a már szereplő kettőhöz. A csomag megvásárlásakor nem kerülnek hozzáadásra további funkciók vagy opciók.

Egy példa a Testimonial Rotator-ra

A Testimonial Rotator egy nagyszerű megjelenésű megoldás. A mellékelt két elrendezés sok számára elegendő, de megvásárolhat további témákat, vagy létrehozhat saját elrendezési sablont.

Ez egy jó választás, ha diákokon szeretné megjeleníteni az ajánlásokat.

Tisztelt említések

Ez a cikk elkészítése során több mint 20 WordPress beépülő modult teszteltünk.

Három jó ajánlásmegoldás, amelyek csak elmulasztották a listánkat, az AP Custom Testimonial, Testimonial és Stars Testimonials.

Az AP Custom Testimonial egy érdekes plugin, amely öt elrendezést, dinamikus rövid kód generátort és számos hasznos tervezési beállítást kínál. A plugin profi verziója elérhető további témák hozzáadására, de sajnos évek óta nem frissítik.

A beszámoló egy másik jó megoldás, amelyet figyelembe kell venni. Miután hozzáadott egy beszámolót, használhatja a mellékelt rövidkód-generátort a kimenet stílusához és meghatározhatja, hogy hány beszámolót jelenjen meg.

Az ingyenes verzióban diákban jelenítheti meg az ajánlásokat. Ugyanakkor, ha frissíti a Testimonial Pro-re, amely 39 dollártól elérhető, további öt elrendezéstípust oldhat fel, ideértve a rácsot és a kőműveket is. A frissítés lehetővé teszi a közösségi média profilok hozzárendelését az ajánlásokhoz, tíz téma hozzáadását, és felszabadítja a testreszabási lehetőségek százaidat.

Példa a beszámolóra

Egy másik beszámolómegoldás a Stars Testimonials oldalról.

Miután a beépülő modul segítségével létrehozott egy ajánlást, kiválaszthatja annak elrendezését és stílusát. Az ingyenes verzióban rácselrendezést használhat, és az öt stílus közül választhat.

Készítsen rövid kódot a Csillagok ajánlásaiban

A Stars Testimonials Pro csak 14 USD-tól kapható. A frissítés hozzáférést biztosít a falra és a csúszkára vonatkozó ajánlások elrendezéséhez, valamint hat további stílushoz.

A plugin iránt azt szeretem, hogy az összes elrendezés és stílus előnézetet jeleníti meg, amikor bizalmi rövidítőket készít. Miután kiválasztotta a stílusát, testreszabhatja az általános beállításokat, megváltoztathatja a színeket egy gyönyörű színválasztóval és megtekintheti a végső eredményt.

Azt javaslom, nézd meg.

Végső gondolatok

Ezeknek a plugineknek vannak erősségei és gyengeségeik is, de az Easy Testimonials számomra kiemelkedett, főleg azért, mert több száz testreszabási lehetőséget és különféle professzionális beszámolósablonokat kínál..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map