A WordPress hat legjobb, leggazdagabb kivonatrészlet-beépülő modulja (2020)

WordPress foglalkozik


A WordPress alapváltozatát a keresőmotorok szem előtt tartásával fejlesztették ki, segítve őket a tartalom feltérképezésében, és SEO-barát funkciókat, például állandó linkeket kínálva. Ennek ellenére még mindig nem támogat néhány bonyolultabb SEO tartalom, például webhelytérképek és gazdag kivonatok.

A 2009-ben elindított gazdag kivonatok lehetővé teszik, hogy weblapjaival több információt jelenítsen meg közvetlenül a Google keresési eredményeiben – ami magasabb átkattintási arányt eredményezhet, mivel relevánsabb adatok jelennek meg a keresőmotor felhasználói számára. Megjegyzés: A Google a gazdag kivonatokra mint gazdag eredményekre hivatkozik, de a legtöbb ember továbbra is használja a „gazdag kivonatok” kifejezést..

Ebben a cikkben áttekintjük a WordPress számára elérhető leggazdagabb kivonatkivonat-bővítményeket.

De először nézzük meg közelebbről, hogy mit tartalmaznak gazdag kivonatok, hogyan néznek ki, és azok lehetséges előnyei…

Gyors bevezetés a gazdag kivonatokhoz (gazdag eredmények)

A keresőmotor-részlet általában megjeleníti a weboldal címét, az URL-t és a leírást, és gyakran a közzététel dátumát is.

Példarészlet

A gazdag kivonatok lehetővé teszik a Google számára, hogy további információkat szerezzen egy weboldal strukturált adataiból.

Megjelenítheti a vizuális segédeszközöket és információkat, például telefonszámokat, címeket, a termék árát, az értékelések számát, a képek miniatűrjeit és egyebeket.

Itt, a WinningWP-ben a gazdag kivonatok arra szolgálnak, hogy a téma és a beépülő modul véleményeire szemet gyönyörködtető csillagbesorolásokat jelenítsen meg..

WinningWP Rich Snippets

A Google javítja a WinningWP YouTube-csatornájának videóinak keresési eredményeit is azáltal, hogy minden videó képminiatúráját megjeleníti.

YouTube Rich Snippets

A gazdag kivonatoknak nincs közvetlen hatása a keresőmotorok rangsorolására, de ezekkel felhasználhatja a keresési eredmények kiemelkedését és a weboldalak átkattintásának növelését. Ezenkívül, mivel több információ jelenik meg a felhasználók számára a SERPS (Keresőmotor-eredményoldalak) oldalon, az Ön webhelyének visszafordulási arányának alacsonyabbnak kell lennie, mivel a keresési eredmények relevánsabbak lesznek.

2011-ben a Google együttműködött a Yahoo! és a Microsoft (Bing) a Schema.org létrehozásához. A cél az „a strukturált adatok sémáinak létrehozása, fenntartása és népszerűsítése volt az interneten”. (A Yandex később csatlakozott a Schema.org-hoz.) Más szavakkal: a Google azt akarta, hogy gazdag kivonatai továbbfejlődjenek, és hogy minden nagyobb keresőmotor támogassa azokat..

A Google három különféle jelölési formátumot támogat: a JSON-LD; Microdata; és RDFa. Ezeket a formátumokat a Bing, a Yahoo! És a Yandex is támogatja.

Az alábbi WordPress beépülő modulok módosítják a webhely jelölését, így a keresőmotorok az oldalai gazdag kivonatait jelenítik meg.

A plugin telepítése után használhat egy olyan eszközt, mint például a Google Strukturált Adattesztelő eszköz, hogy ellenőrizze, hogy minden megfelelően működik-e. A Google Strukturált Adatjelölőjének is hasznosnak kell lennie.

Minden egy sémaban gazdag kivonat (INGYENES / 79 USD plusz egy év)

Séma - Minden egy sémaban gazdag kivonat

All in One séma Rich Snippets egy gazdag részletekkel ellátott WordPress plugin, amely támogatja a kilencféle sémát: Értékelések; események; emberek; Termékek; receptek; szoftveralkalmazások,; videók; cikkek; és szolgáltatások.

Megváltoztathatja az egyes sémák karakterláncait, és a testreszabás lapon megváltoztathatja a gazdag kivonatok mezőjét. A WooCommerce-t a plugin is támogatja.

Irányítópult mindenki számára Schema.org Rich Snippets

A beépülő modul konfigurációs mezőjében gazdag kivonatokat konfigurálhat bejegyzésed és oldalai alatt. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a séma típusát, amelyhez a tartalma tartozik, majd tölti ki az üres kitöltéseket.

A Schema Pro évente 79 USD-tól kapható. Ez a verzió automatizálja az oldalak jelölésének konfigurálását, és fejlett funkciókat kínál, például célzási szabályokat és egyéni mezőket.

A profi verzió támogatást nyújt a Yoast SEO, az Advanced Custom Field és a Pods számára is.

Minden egy sémaban gazdag kivonatok

Egy egyszerű beállítási területtel és kilenc sématípus támogatásával az All in One sémaben gazdag Snippets egyszerű megoldást kínál az ajánlásra.

Azoknak, akiknek sok oldala van a webhelyén, előnyös lesz a frissítés a pro verzióra, hogy mindegyikre automatikusan létrehozható legyen a jelölés.

WP termékinformáció (INGYENES / £ 57 plusz egy év)

WP Product Review Lite

A WP Product Review egy WordPress áttekintő bővítmény, amely számos funkciót kínál az áttekintések javításához – és támogatja a gazdag kivonatokat is..

A plugin telepítése után egy üzenet és oldal alatt lát egy lehetőséget, amely megkérdezi, hogy a tartalom-e felülvizsgálat. Ha igen, választ adhat a termékére, például a címre, névre, árra és a kapcsolódó kapcsolt linkre..

Az egyes termékeket többféle módon pontozhatja. Például, ha egy televíziót nézegettek, osztályozhatják azt a hang, a képminőség, az építési minőség és az érték alapján.

WP termék áttekintő sablon

A főbeállítások területén testreszabhatja a fő áttekintő mezőt. Beállíthatja a beállításokat, például a színeket, a tipográfiát, a vásárlás gombot, a betűkészleteket és még sok más.

Ügyeljen arra, hogy az általános beállításokban engedélyezze a gazdag kódrészleteket. A bekapcsolás után a plugin az egyes termékekre vonatkozóan megadott áttekintési információkból összegyűjti a jelölő adatokat.

A WP termék áttekintése Általános beállítások

A WP Product Review mindent úgy fejlesztett ki, hogy növelje az elkötelezettséget és a társult jutalékokat, és a WP Product Review prémium verziója a következő szintre viszi. Éves 57 £ -ért vásárolva olyan funkciókat kínál, mint a rövid kódok, az egyéni besorolási ikonok, az összehasonlító táblázatok, az Amazon integrációja és még sok más.

A WP Termékértékelés legfontosabb hátránya, hogy csak gazdag kivonat-támogatást nyújt az értékelésekhez. Ha sokféle sématípussal kíván gazdag kódrészletet támogatni, akkor alternatív megoldást kell keresnie.

Séma alkalmazás strukturált adatai (INGYENES / 30 USD plusz egy hónap)

Séma alkalmazás strukturált adatai

A Schema App strukturált adatai egy hasznos WordPress plugin, amely létrehozza a Schema.org jelölést a hozzászólásokhoz, oldalakhoz, kategóriákhoz és más WordPress oldalakhoz.

Ez automatikusan létrehozza a jelölést, ezért nem kell további információkat megadnia a webhely minden oldalán.

A Séma alkalmazás strukturált adatainak kódja

A beállítások területén megadhatja, hogy Ön szervezet vagy személy, és hozzáadhatja a kiadó nevét és logóját. A jelölő kód hozzáadható a fejlécbe vagy a láblécbe, és meghatározhatja az üzenetek és oldalak alapértelmezett sémát.

A rendelkezésre álló sémák a következők: blogbejegyzés, cikk, élő blogbejegyzés, hírcikk, jelentés, tudományos cikk, orvosi tudományos cikk, közösségi média hozzászólás, vitafórum-hozzászólás, tech cikk és API-referencia.

A bővítmény azt is lehetővé teszi, hogy eldöntse, megjelenik-e bizonyos meta információ vagy sem.

Séma alkalmazás strukturált adatbeállításai

A Séma alkalmazás strukturált adatainak használatához nem kell regisztrálnia a fejlesztői Sémaalkalmazás webhelyére, de ezzel számos további funkciót felszabadít, például a WooCommerce támogatást, a Google Címkekezelőt, valamint a versenytársa sémajelölésének megtekintését..

Havi ára 30 havonta kezdődik, a prémium Schema App szolgáltatás valószínűleg nem mindenki számára elérhető, de ajánlom az ingyenes verziót, mert az a módszer, amellyel automatikusan megjelölést hoz létre az oldalak, kiváló.

WP SEO strukturált adatséma (INGYENES / 49 USD plusz)

WP SEO strukturált adatséma

A WP SEO strukturált adatséma egy népszerű, gazdag kivonatú WordPress-bővítmény, amely magas szintű ellenőrzést biztosít.

A plugin ingyenes verziója 11 sématípust támogat: Organizációk; helyi vállalkozások; hírcikkek; blogbejegyzések; események; Termékek; videók; szolgáltatások; vélemények; összesített értékelés; és éttermek.

A bejegyzésed és az oldalad alatt egy doboz jelenik meg, ahol konfigurálhatja a tartalom gazdag kivonatát, és minden séma egyedi mezőkkel rendelkezik. Például a vélemények mezőket tartalmaznak az értékeléshez, a termékek mezőket tartalmaznak az árhoz és az URL-ekhez, a videók pedig mezőket tartalmaznak a miniatűrökhöz és a videó időtartamához.

WP SEO strukturált adatséma áttekintési beállításai

A pluginbeállítások területén meghatározhatja a webhely típusát, és beállíthatja a közös beállításokat, például a webhely URL-jét és címét. Az itt megadott információk az összes tartalomra vonatkoznak.

WP SEO strukturált adatséma beállításai

Egyéb információk, például a vállalati logó, a közösségi média profiljai és a kapcsolattartási adatok szintén megadhatók. A keresőmotorok néha felhasználják ezeket az információkat, amikor valaki az Ön webhelyére keres.

WP SEO strukturált adatséma beállításai

A WP SEO strukturált adatséma prémium verziója már 49 USD-tól elérhető. A frissítés támogatást nyújt az egyéni üzenettípusokhoz, valamint a tartalom meglévő adatainak és a kiadói beállítások mezőinek automatikus kitöltését..

Ez a verzió további sématípusokat is hozzáad, beleértve: Könyvek; tanfolyamok; álláshirdetések; filmek; zene; receptek; TV-epizódok; tanfolyamok; és Q&Egy oldal.

A keretektől eltérő 11 sémattípussal, és ha frissít, akkor még néhányat, a WP SEO Strukturált Adat Séma kétségkívül az egyik legszélesebb körű, a WordPress számára elérhető gazdag kivonat-megoldás..

Séma & Strukturált adatok a WP számára & AMP (INGYENES)

Séma és strukturált adatok a WP és AMP számára

Séma & Strukturált adatok a WP számára & Az AMP egy fantasztikus, gazdag kódrészletű WordPress-bővítmény, amely az Schema.org irányelveit követi az oldalak jelölésére. Korlátlan egyéni üzenettípusokat támogat, és teljes mértékben támogatja a Google AMP-t.

A beépülő modul lehetővé teszi legfeljebb 16 különböző sématípus konfigurálását. Az első lépés, amelyet meg kell tennie, válassza ki az engedélyezni kívánt sémát.

Adjon hozzá sémát a sémahoz és a WP és AMP strukturált adataihoz

A következő oldalon konfigurálhatja az egyes séma típusokat. Minden típushoz széles mezők vannak kiválasztva, amelyek segítenek minden kívánt módon testreszabni.

Miután a séma konfigurálva lett, elkerül egy elhelyezési oldalra, ahol meghatározhatja, hogy mikor használják a sémát. A sématípusokat korlátozhatja bizonyos postai típusokra, kategóriákra, postai formátumokra, taxonómiákra, oldalsablonokra és még sok másra. Ha úgy tetszik, több feltételt is használhat egy adott séma megjelenítéséhez.

Miután elvégezte ezt a folyamatot, hozzárendelheti a sémát bármilyen egyedi hozzászóláshoz. Természetesen bármikor visszatérhet és módosíthatja a beállításokat.

A séma részletei

Séma & Strukturált adatok a WP számára & Az AMP számos hasznos beállítást kínál. A fontos weboldalak meghatározhatók a keresőmotorok számára, és lehetőségek állnak a tudás gráfra, az AMP-re, a közösségi média profiljaira és még sok másra.

A beépülő modul beállításait importálhatja és exportálhatja, és rendelkezésre állnak olyan áttelepítési eszközök, amelyek segítik a migrációt más gazdag kivonatokból és SEO-hoz kapcsolódó pluginekből. Támogatást is hozzáadhat olyan népszerű WordPress-bővítményekhez, mint a WooCommerce, a kk Star Ratings, az eseménynaptár és a Yoast SEO..

A séma és a strukturált adatok beállításai a WP és az AMP számára

Séma ellenére & Strukturált adatok a WP számára & Mivel az AMP az interneten elérhető legszélesebb körű gazdag kivonatok megoldása, 100% -ban ingyenesen használható. Nincs elérhető prémium verzió, így nem fogsz találni olyan funkciókat vagy beállításokat, amelyek korlátozottak a pluginben.

Nagyszerű megoldás, amelyet könnyű ajánlani.

SNIP: Strukturált adatbővítmény a WordPresshez ($ 92)

SNIP - Strukturált adatbővítmény a WordPresshez

92 dollár értékű kiskereskedelem a CodeCanyon, SNIP portálon: A WordPress strukturált adatbővítmény egy prémium gazdag kivonat és strukturált adat WordPress plugin, amely támogatja a Gutenberg szerkesztőt és a WooCommerce.

Büszkélkedhet egy globális kódrészleteknek nevezett funkcióval, amely lehetővé teszi egy séma létrehozását és automatikus alkalmazását az összes üzenetre, oldalra vagy egyéni üzenettípusra. A szabályokat úgy lehet meghatározni, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse, hogy mely sémát kell alkalmazni a tartalomra és mikor.

SNIP: Strukturált adat-bővítmény a WordPresshez

Több mint 800 sématípus támogatott. Alapvetően minden, a Schema.org felsorolt ​​sématípus elérhető.

A bővítmény támogatja az egyedi mezőket, és kampókon keresztül is kibővíthető.

SNIP: Strukturált adat-bővítmény a WordPresshez

SNIP: A WordPress strukturált adat-beépülő modulja egy rugalmas megoldás, amely támogatja az online elérhető sémák minden típusát. Azoknak, akik hajlandók fizetni, hogy a webhelyedhez vagy vállalkozásodhoz legjobb megoldást kapjanak, mélyebben meg kell vizsgálniuk.

Tisztelt említések

Tesztelésünk során gyakran találkozunk olyan jó megoldásokkal, amelyek csak elmaradnak a végleges lista elkészítésétől.

Az egyik ilyen megoldás a MyPhemeShop által készített WP Review. Elsősorban áttekintő WordPress-bővítmény, de fantasztikus támogatást nyújt a gazdag kivonatokhoz.

Brin Wilson, a WinningWP alapítója széles körben tesztelte a WP Review pro verzióját. Úgy találta, hogy a plugin egy kicsit csalódott a használata, és nem tetszett neki, hogy csak akkor lehet használni, ha egy másik plugin segítségével csatlakoztatta a MyThemeShop-hoz. Ennek ellenére a profi verzió 14 gazdag kivonattípust támogat, ezért érdemes lehet néhányat kipróbálni, ha alternatív megoldások nem működnek az Ön számára.

Egy másik prémium megoldás, amelyet figyelembe kell venni, a Rich Snippets & Sémajelölő beépülő modul a WordPresshez & WooCommerce. A CodeCanyon-tól 29 dolláros kiskereskedelem támogatja a sémák különféle típusait, és számos különféle lehetőséget kínál a gazdag kivonatok megjelenítésére a keresőmotorokban..

Gazdag kivonatok és sémajelölő beépülő modul a WordPress és a WooCommerce számára

Végső gondolatok

A gazdag kivonatok fantasztikus módon javíthatják weboldalai keresési eredményeit. Ez hozzájárulhat a célzottabb forgalom eljuttatásához az Ön webhelyére.

Remélem, hogy hasznosnak találta a WordPress gazdag részletek és sémák fenti listáját. Mindezek a bővítmények lehetővé teszik a keresési eredmények javítását, de egyes megoldások több testreszabási lehetőséget kínálnak, mint mások.

A fejlettebb, gazdag kódrészletű WordPress-bővítmények lehetővé teszik a strukturált adatok automatikus eltávolítását a tartalomból. Ez akkor hasznos, ha van egy nagy webhely, ahol több száz vagy több ezer oldal található, de nyilvánvalóan vannak előnyei annak, hogy időt töltenek az egyes oldalak kivonataival.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me