7. kapcsolatfelvételi űrlap áttekintése: Még mindig tisztességesen szabad kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a WordPresshez?

WordPress foglalkozik


A 7. kapcsolattartási űrlap rendszeresen ajánlott – és széles körben választott – ingyenes bővítmény, amelyet kapcsolattartási űrlapok hozzáadására használnak a WordPress webhelyekre.

A 7. kapcsolatfelvételi űrlap 2007 óta érhető el, ami azt jelenti, hogy jó hírnevét és státuszát hosszú idő alatt szerzették meg, nem csupán az elmúlt években. Emiatt érdemes naprakészen nézni, hogy ez továbbra is a legjobb ingyenes kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a WordPress-hez.

Különösen érdemes a 7-es kapcsolattartó űrlap újraértékelése, mivel az elmúlt években számos erős alternatív lehetőség merült fel – néhány nagyon pozitív felhasználói értékeléssel és lenyűgöző számú aktív telepítéssel.

Tehát annak érdekében, hogy eldönthesse, hogy a 7. kapcsolatfelvételi űrlap megfelelő-e az Ön webhelyéhez, ez a felülvizsgálat kiemeli annak legjobb és legrosszabb aspektusait, miközben azt is megvizsgálja, hogy mennyiben hasonlít össze a WordPress számára elérhető más ingyenes kapcsolattartási űrlap-bővítményekkel..

Kezdjük…

A kapcsolatfelvételi űrlapról 7

Mint már említettem, a 7. kapcsolattartási űrlap egy nagyon népszerű plugin az online űrlapok hozzáadásához a WordPress webhelyekhez, és az írás idején több mint 5 millió aktív telepítéssel rendelkezik..

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap beépülő WordPress oldalával

Most azonban néhány szabadon elérhető online űrlap-beépülő modul, amelyet a 7. kapcsolatfelvételi űrlap után adtak ki, például a Ninja Forms (szintén elérhető prémium verzió és a WPForms (prémium változat is elérhető)) közel áll ehhez a szinthez, több mint 1 millióval és 3 millió aktív telepítés.

Ezen túlmenően, a bővítmények ingyenes verziói ma már magasabb felhasználói minősítéssel rendelkeznek, mint a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, amelynek saját értékelése az elmúlt években az 5-ös csillag 4,5-ről 4,1-re csökkent. Mindez azt sugallja, hogy a 7. kapcsolattartási űrlap már nem lehet a legjobb ingyenes kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a WordPress számára.

Tehát, ha a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot használja az űrlap hozzáadásához a WordPress webhelyéhez? Vagy ha már használja a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyén, itt az ideje, hogy elgondolkozzon egy másik beépülő modulra való átváltással?

Ez a kapcsolatfelvételi űrlap 7 áttekintése segítséget nyújt Önnek abban, hogy megválaszolja ezeket a kérdéseket, ha megvizsgálja a plugin tulajdonságait és felhasználói élményét, mielőtt a verseny gyors értékelésével befejezné..

A 7. űrlap jellemzői

A 7-es kapcsolattartó űrlap legfontosabb értékesítési pontja évek óta az, hogy nagyon egyszerűvé teszi egy online űrlap felvételét a WordPress webhelyre, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy üzeneteket küldjenek közvetlenül az e-mail postaládájába..

Ahhoz azonban, hogy egy plugint a WordPress kapcsolattartó űrlap legjobb kiegészítőjének lehessen tekinteni, önmagában ez a szintű funkcionalitás már nem elegendő.

Számos még lenyűgözőbb bővítménnyel, amely szintén rendelkezik ezzel a funkcióval, más tényezők, például a felhasználói élmény, a kiegészítő szolgáltatások és a frissítési lehetőségek egyre fontosabb pontokká válnak, amikor figyelembe kell venni a kapcsolatfelvételi űrlap megoldását..

Ezeket a tényezőket feltárjuk ebben a felülvizsgálatban, de mielőtt megtennénk, itt röviden áttekintjük a 7-es kapcsolattartási forma főbb jellemzőit:

 • Könnyen telepíthető a WordPress műszerfalán keresztül.
 • Készen áll egy előre elkészített kapcsolattartási űrlappal, amelyet felvehet a bejegyzéseihez és az oldalaihoz.
 • Válogatott mezőkkel bővítheti az előre elkészített kapcsolattartó űrlapot.
 • Bármely modern WordPress-témával együtt kell működnie.
 • Captcha támogatással rendelkezik a spam űrlapok benyújtásának elkerülése érdekében.
 • Teljesen ingyenesen használható, fizetett frissítések nélkül.

Noha a fenti pontok jól néznek ki a papíron, a 7. kapcsolattartási űrlapnak vannak bizonyos hátrányai, különösen a versennyel összehasonlítva, amelyek veszélyeztethetik a legszélesebb körben alkalmazott WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény státusát.

Tehát nézzük meg részletesebben a 7. kapcsolattartó űrlap főbb jellemzőit, hogy megnézhessük azok megvalósítását és segítsünk Önnek eldönteni, hogy ez a megfelelő WordPress űrlap-bővítmény az Ön webhelyére.

Gyors módszer a kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadásához a WordPress-hez

Eltekintve attól, hogy szabadon használható – ez sok ember legfontosabb követelménye! – és a felhasználók meglehetősen pozitív általános értékelése alapján a 7-es kapcsolattartó űrlap választásának egyik legjobb oka az, hogy milyen gyorsan tud létrehozni egy új kapcsolattartási űrlapot weboldalán.

Eltérően más népszerű ingyenes WordPress űrlap-bővítményektől, mint például a WPForms, olvassa el az áttekintést itt, a kész és előre konfigurált kapcsolatfelvételi űrlap automatikusan hozzáadódik az Ön webhelyéhez – készen áll a kívánt oldal beillesztésére – azonnal az aktiválás után..

Űrlapok listája

Időt takaríthat meg, ha a 7. kapcsolatfelvételi űrlap készen áll a kapcsolatfelvételi űrlapra.

Mivel nem kell létrehoznia egy kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy még nem is kell hozzáadnia a saját elérhetőségi adatait az űrlaphoz (kivéve, ha meg akarja változtatni az e-mail címet tartalmazó űrlapról. bármely webhelyre.

A plugin aktiválása után hozzáadhatja az alapértelmezett kapcsolattartási űrlapot a WordPress hozzászólásaihoz és oldalaihoz a megfelelő rövid kód beillesztésével. Nem biztos benne, hogy mi a rövid kód? a tartalmába.

Rövid kód példa

Be kell másolnia és beillesztenie a 7. kapcsolattartó űrlap rövid kódját a posta vagy az oldal szerkesztőbe.

Ezután megnézheti az oldalát, hogy megnézhesse, hogyan néz ki a kapcsolattartó űrlap, majd nyomja meg a közzététel gombot, amikor készen áll az űrlap megjelenésére.

Kapcsolatfelvételi űrlap előnézete

Mivel a 7. kapcsolattartási űrlapnak nincs blokkja a WordPress szerkesztő számára, az űrlap megtekintéséhez előzetesen meg kell tekintenie az oldalt..

A 7. kapcsolattartási űrlapot úgy tervezték, hogy bármilyen modern WordPress témával működjön, tehát függetlenül attól, hogy melyiket használja, a beépülő modul által létrehozott űrlapoknak zökkenőmentesen kell integrálódniuk a többi webhelyhez.

A Ninja Forms és a WPForms ellentétben azonban a Contact Form 7 nem ad hozzá gombot vagy blokkot a WordPress szerkesztőhöz, amely lehetővé teszi az űrlap gyors beillesztését egy üzenetbe vagy oldalba.

A Ninja formázza a WordPress szerkesztő blokkját

A 7. kapcsolattartási űrlappal ellentétben a Ninja Forms (képen) blokkot ad a WordPress szerkesztőhöz az űrlapoknak az oldalakhoz történő hozzáadásához.

A gomb megnyomása vagy a blokkra kattintás helyett az űrlap beillesztése a tartalomba azt jelenti, hogy a rövid kódot lemásoljuk az irányítópult Kapcsolat részéből, majd beillesztjük a dolgozó üzenetbe vagy oldalba..

Noha a rövid kód másolása és beillesztése nem nehéz, mégis hozzáad néhány további lépést a folyamathoz, amelyet más űrlap-bővítményekkel sikerült megszüntetni.

A múltban a 7. kapcsolatfelvételi űrlap egy widgetbe foglalta, amely az űrlapok megjelenítéséhez szolgál webhelye oldalsávjában vagy láblécének területén. Ennek a widget hiányának ellenére ugyanakkor elérheti ugyanazt a hatást, ha az űrlap rövid kódját beilleszti egy szöveges widgetbe.

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap lábléc-widgettel

A 7. űrlap segítségével megjelenítheti az űrlapokat az oldalsávon és a lábléc területein.

Űrlapszerkesztő felület

Az űrlapok létrehozásának és szerkesztésének könnyűsége kulcsfontosságú az ilyen típusú pluginnél, és sajnos ez a fő terület, ahol a 7. kapcsolatfelvételi űrlap elavult.

A sok más népszerű ingyenes és fizetett online űrlap-bővítménnyel ellentétben a Contact Form 7 egy nagyon alapvető felülettel rendelkezik az űrlapok létrehozásához, anélkül, hogy az Ön űrlapján élő előnézetet készítne, amíg rajta dolgozik..

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap szerkesztő felületével

A Contact Form 7 szerkesztő felülete nem túl felhasználóbarát.

Mivel például a Ninja Forms vagy a WPForms ingyenes verzióinak használata esetén az űrlapokat modern és intuitív drag and drop szerkesztő segítségével szerkesztheti.

WPForms szerkesztő

Az űrlapok létrehozása sokkal könnyebb és intuitívabb a WPForms segítségével (a képen), a drag-and-drop felhasználói felületnek köszönhetően.

A 7. kapcsolattartó űrlap használatakor rá kell kattintania annak a mezőnek a gombjára, amelyet hozzá szeretne adni az űrlaphoz. Ezután be kell írnia egy címkét az adott mezőre a szerkesztőben, ügyelve arra, hogy a megfelelő címkéket használja.

Ellentétben a modern szerkesztőkkel, amelyek űrlap-előnézetet tartalmaznak, addig nem tudhatja, hogy néz ki az űrlap, amíg el nem menti, a rövid kódot beilleszti egy bejegyzésbe vagy egy oldalba, majd elő nem nézi az adott tartalmat..

Ennek a megközelítésnek a legfontosabb hátránya, hogy ha olyan formátumot szerkeszt, amelyet már használ a webhelyén, akkor el kell mentenie az űrlapon végrehajtott módosításokat, mielőtt előnézeti és tesztelheti. Az űrlap mentése azt jelenti, hogy a változások a látogatók számára elérhetők lesznek, még mielőtt lehetősége lett volna kipróbálni őket. Ez kevésbé ideális, mert ha az űrlap nem néz ki jól vagy nem működik megfelelően, akkor negatív hatással lehet a felhasználói élményre, amíg nem sikerült kijavítani a problémákat.

Ennek ellenére meg tudja másolni egy űrlapot a 7. űrlapmal. Tehát akkor dolgozhat az űrlap másolatán, amíg készen áll az eredeti példány helyettesítésére az új verzióval, segítve néhány probléma legyőzésében. csak említettem.

Azonban az a tény, hogy nem tud előzetesen megtekinteni az űrlapot, miközben dolgozik rajta, és még mielőtt közzétenné, megkönnyíti a meglévő űrlapok szerkesztését a 7. űrlappal a felhasználóbarátnál, mint kellene..

A plugin, például a WPForms vagy a Ninja Forms segítségével láthatja, hogy az űrlap hogyan fog kinézni, mielőtt elmentné. Ez segít elkerülni annak kockázatát, hogy kockázatot jelent egy olyan forma közzétételére, amelyet még nem teszteltél..

Hasznos űrlapmezők

Miközben a 7-es kapcsolattartó felhasználói felülete korát mutatja, a pluginnek van hasznos űrlapmezője az alapvető online űrlapok létrehozásához.

Bár a terepi kiválasztás nem verseng a prémium pluginnal kapható lehetőségekkel, például a Gravity Forms elolvassa az áttekintést, vagy a Ninja Forms és a WPForms fizetett változatai, a terepi opciók jól hasonlítanak ezeknek a pluginek ingyenes verzióinak..

A 7. kapcsolatfelvételi űrlap mezőinek jelenlegi listája a következőket tartalmazza:

 • Szöveg
 • Email
 • URL
 • Telefonszám
 • Szám
 • Dátum
 • Szöveg terület
 • Legördülő menü
 • négyzeteket
 • Rádió gombok
 • Elfogadás
 • kvíz
 • Fájl csatolása / feltöltése
 • Küldés gomb

Mint láthatja, az összes alapokra kiterjed – és néhány speciális lehetőségre, például kvízekre és fájlok csatolására és benyújtására. Függetlenül attól, hogy létre kell hoznia egy alapvető kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy valamivel kissé fejlettebb dolgot, például egy online árajánlatkérési űrlapot, a 7. kapcsolatfelvételi űrlapnak elegendőnek.

Ugyanakkor nem fogja megtalálni a speciális űrlapmezőket, amelyeket a kereskedelmi opciók kínálnak, tehát ha olyan űrlapokat kell létrehoznia, amelyek feltételes logikát használnak annak meghatározására, hogy mely mezőket jelenítik meg a felhasználói választások alapján, vagy elfogadja a kifizetéseket, és automatikus számítási mezőket tartalmaz, akkor Ön Frissítenie kell egy prémium űrlap-bővítményt, például a WPForms, Gravity Forms vagy Ninja Forms.

Felhasználói tapasztalat

Mint már említettük, amikor a legjobb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményt keresik, egy nagyon fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a felhasználói élmény.

Amikor ezt a bővítményt használja, a 7. kapcsolattartó űrlap határozottan nyer pontokat egy kész, előre konfigurált kapcsolattartási űrlap eljuttatásáért. Ha csak egy alapvető kapcsolatfelvételi űrlapot szeretne hozzáadni a webhelyéhez, akkor ez időt takaríthat meg más más pluginek – például a WPForms – használatához képest, amelyekhez először űrlapot kell létrehoznia. Noha a korábban említetteknek megfelelően, a Ninja Forms előre elkészített kapcsolati űrlapot kap, amely készen áll a felhasználásra.

Azonban, amikor az űrlapok szerkesztéséről vagy egy új űrlap létrehozásáról van szó, a 7-es űrlap gyorsan elmarad a versenytől. Amint ezt az áttekintés űrlapszerkesztő szakaszában láttuk, a felhasználói felület most már nagyon elavult, különösen összehasonlítva más népszerű és szabadon elérhető kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményekkel, például a Ninja Forms és a WPForms.

Drag-and-drop-felület nélkül, a mezőknek az űrlapokhoz történő hozzáadása és eltávolítása, valamint annak biztosítása, hogy azok feltétlenül helyesen vannak-e jelölve, nem olyan egyszerű, mint amilyen lehet.

Tehát, míg a 7. kapcsolattartási űrlap megkönnyíti az alapvető kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadását a webhelyéhez, ha ezt az űrlapot akár most, akár a jövőben valamilyen ponton szeretné szerkeszteni, ez a bővítmény nem teszi ezt olyan egyszerűvé, mint ez. kellene.

Hasznos online dokumentáció és felhasználói támogatás

A kereskedelmi plugin ingyenes opcióval szembeni választásának egyik előnye a rugalmas felhasználói támogatás elérése.

A 7. kapcsolattartási űrlap támogatását a WordPress beépülő modul könyvtárán keresztül nyújtják, és nagy esély van arra, hogy megoldást talál a problémájára a fórum-archívumokban. Ha nem, akkor az új témákra gyorsan válaszolnak a fórumon.

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal

Támogatással kapcsolatos kérdéseket tehet fel a WordPress.org webhelyen található Contact Form 7 fórumon.

Az online dokumentáció az évek során nőtt, és mindent tartalmaz az indulástól a hibaelhárításig. A Kapcsolatfelvételi űrlap 7 GYIK is széles körű.

Továbbá, mivel ez olyan népszerű plugin, amelyet oly sok webhely használ, nagyon valószínűtlen, hogy hamarosan elhagyják.

Ha azonban inkább e-mailben szeretné elérni a prémium támogatást, ahelyett, hogy kérdéseit nyilvános fórumon kellene benyújtania, akkor frissítenie kell egy fizetett plugint, például Gravity Forms, Ninja Forms vagy WPForms.

Kapcsolatfelvételi űrlap 7-kiegészítők

Mint a legtöbb legjobb WordPress plugin, számos harmadik féltől származó kiegészítőt hoztak létre a 7-es kapcsolattartó űrlap fejlesztése érdekében.

Ha nem ismeri a CSS-t, akkor az űrlapok megjelenésének testreszabása nem egyszerű a 7-es űrlap használatával. Noha az űrlapok általában jól illeszkednek a legtöbb WordPress-témához, vannak néhány kiegészítők, amelyek segítenek a változtatásban. megjelenésük, ideértve a 7. kapcsolattartási űrlapot is.

Kapcsolatfelvételi űrlap: 7 Skins-kiegészítő

A Contact Form 7 Skins bővítmény megkönnyíti az űrlapok testreszabását.

Egy további hasznos kiegészítő az ingyenes Contact Form 7 Database Addon – CFDB7. Miután engedélyezte ezt a bővítményt, az űrlapbejegyzéseket a WordPress adatbázisban tárolja, és elérhetővé teszi a WordPress irányítópultján..

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap adatbázis-kiegészítőjével

Az ingyenes, Contact 7-es adatbázis-kiegészítő lehetővé teszi az űrlapbejegyzések megtekintését a WordPress irányítópultján.

Ha csökkenteni kívánja az űrlap benyújtásának elvesztésének kockázatát, vagy olyan központi helyet szeretne, ahol az űrlap bejegyzései tárolhatók és megtekinthetők, erősen ajánlott egy olyan kiterjesztés használata, mint a Contact Form 7 Database Addon. A Flamingo egy másik ingyenes plugin hasonló funkcióval.

Noha az űrlapbejegyzések tárolásának és megtekintésének a képessége a WordPress irányítópultján a WPForms fizetett szolgáltatása, ez elérhető a Ninja Forms ingyenes verziójával, anélkül, hogy harmadik féltől származó kiegészítőt kellene telepítenie..

Noha további funkciókat adhat a 7-es kapcsolattartó űrlaphoz, a meglévő pluginek harmadik fél által történő bővítésére való hivatkozás magában hordozza a kockázatot. Mint például a Névjegyzék 7-es kiterjesztése esetén, nem ritka, ha a kiegészítőket visszavonják vagy frissítésüket megszüntetik, így a funkciók nélkül maradhat, amelyektől függ.

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap frissítési lehetőségeivel

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot használja-e a versenyen, vagy sem, az a tény, hogy a WordPress többi népszerű online űrlapeszköze a legtöbb esetben freemium plugins.

Első pillantásra ez nem feltétlenül pozitív helyzet, különösen, ha ingyenes módon keres egy kapcsolatfelvételi űrlapot a WordPress webhelyéhez..

Noha a freemium pluginok, például a Ninja Forms és a WPForms elegendő funkcionalitást tartalmaznak, hogy ingyenesen felvehessék a kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyére, még sok más funkció hozzáadható számos árponton.

Ha az online űrlapkövetelmények a jövőben növekednek, akkor további funkciók hozzáadásának lehetőségei meglehetősen korlátozottak a 7-es űrlapon, de a Ninja Forms és a WPForms esetén az űrlapkészítési lehetőségek sokkal nyitottabbak.

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlapmal a verseny ellen

Mint ebben a felülvizsgálatban említésre került, a 7. kapcsolattartási űrlap két fő ingyenes alternatívája a Ninja Forms és a WPForms.

Ezen pluginek ingyenes verziói sokkal könnyebbé teszik az online űrlapok létrehozását, mint a Contact Form 7, miközben tartalmaz még néhány további funkciót, például az űrlapadatok tárolásának és megtekintésének a képességét a WordPress irányítópulton, mint például a Ninja Forms és a WPForms e-mail marketing szoftverintegrációs funkciója.

A Freemium Ninja Forms és a WPForms mellett a Gravity Forms egy nagyon népszerű prémium szintű WordPress űrlap-bővítmény, amelyet érdemes megfontolni, és egy olyan lehetőségről, amelyről a Gravity Forms legutóbbi áttekintésében tájékozódhat..

Végső gondolatok

A múltban a 7. kapcsolattartó űrlap határozottan az egyik legjobb WordPress űrlap-bővítmény volt. Most azonban vannak jobb alternatívák, amelyek modernabb felhasználói felületekkel és néhány kiegészítő funkcióval rendelkeznek, ugyanakkor általában könnyebb és élvezetesebb a használata.

A 7. kapcsolatfelvételi űrlap egyik fő dolga az, hogy egy kész űrlapot kap, amelyet viszonylag gyorsan beilleszthet az oldalaira.

Most azonban, hogy a Ninja Forms (olvassa el többet a Ninja Forms Free vs Ninja Forms Premium termékről, előre elkészített kapcsolatfelvételi űrlapot is kap, miközben hozzáad egy gombot a WordPress szerkesztőhöz, nem is beszélve a drag-and-drop felületről és a tárolja az űrlap benyújtását a WordPress irányítópultján, ez sokkal könnyebb ajánlani, mint a 7. kapcsolatfelvételi űrlap.

Tehát, ha többet szeretne megtenni, mint a 7. kapcsolatfelvételi űrlap alapértelmezett űrlapjának használatát, vagy úgy gondolja, hogy a jövőben esetleg ezt akarja, akkor a legjobb, ha megnézi a ma elérhető online népszerű online űrlap-bővítményeket..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map