Pročitajte komentare Dodatak dodataka (iz Thrive Themes) – Je li to dobro?

Ponude za WordPress


Njegov vodeći proizvod Thrive Leads s pravom se smatra jednim od najboljih rješenja za izradu popisa e-pošte u svijetu WordPressa, ali proizvod koji me najviše izdvaja je Thrive Comments.

Napredni komentari mogu transformirati vaše područje komentara za WordPress u interaktivnu zajednicu, uvelike povećavajući angažman na vašoj web stranici i pomažući vam da jednokratne komentatore promijenite u dugoročne sljedbenike.

U ovom bih vam članku želio pokazati kako možete koristiti Thrive Comments za poboljšanje svoje WordPress web stranice.

Što mogu napredovati komentari za vas?

Thrive Comments poboljšava svaki vid komentara poboljšavajući dizajn vašeg područja komentara, čineći komentare jednostavnijim za korisnike, potičući angažman i pomažu u pojednostavljivanju moderiranja.

Napredni komentari WordPress dodatak

Dodatak se temelji na sustavu komentara WordPress-a – ne zamjenjuje ga. Ako deaktivirate Thrive Comments, svi će komentari ostati na vašoj web stranici.

Baš kao i prema zadanom postavljanju komentara, možete dopustiti gostima da daju komentare ili zatražiti da svi stvore račun na vašoj web lokaciji. Dodatak vam također omogućuje da integrirate Facebook i Google kako bi prijava bila jednostavnija za korisnike.

Pročitajte komentare omogućuje korisnicima da budu obaviješteni o novim postovima i novim komentarima; Još jedna osobina koju volim je da omogućuje čitateljima da sortiraju komentare po najnovijim, najstarijim ili najbolje ocijenjenim.

Slanje komentara

Gdje su Thrive Comments excels su konverzije. Dodatak ima značajku nazvanu “Komentiraj radnje komentara” koja omogućuje odabir onoga što će se dogoditi nakon što netko pošalje komentar. Možete prikazati zahvalnu poruku, potaknuti ih da dijele vaš članak, prikazati povezane članke i preusmjeriti korisnika na URL po vašem izboru.

Ako je Thrive Leads također aktiviran na vašoj web stranici, možete potaknuti korisnika da se prijavi na vaš popis e-pošte.

Kompletni komentari u napredovanju komentara

Navojni dizajn koji se koristi u Thrive Comments osigurava da svi mogu lako pročitati velik broj komentara.

Za komentare je dostupan i sistem glasanja, a osoblje može imati značke pokraj svog imena. Ako je omogućen sustav glasanja, čitatelji mogu razvrstati komentare po najvišoj ocjeni.

Značajka značke može se koristiti za provjeru najboljih komentatora – na primjer, možete prikazati jedinstvenu značku pored korisnika kada su dostigli određeni broj komentara.

Korisnici također mogu dijeliti pojedinačne komentare kako bi usmjerili druge na određeni komentar na vašoj web stranici, što je fantastičan način privlačenja više prometa na vašu web stranicu i poticanje drugih da sudjeluju u raspravi.

Programi za glasovanje putem komentara
Drugi način na koji Thrive Comments pomažu je umjerenost.

Dodatak dodaje mnogo alata koji vam pomažu u upravljanju komentarima. Možete odabrati one na koje ne treba odgovor, a komentare možete delegirati na određeno osoblje. Na primjer, ako netko postavi tehničko pitanje u području komentara, možete ga delegirati voditelju IT odjela.

Programi za komentare pružaju i izvješća o vašim komentarima kako biste lakše analizirali aktivnosti komentara.

Komentari na čekanju u području moderiranja

Kao što vidite, Thrive Comments pruža mnoštvo alata koji će vam pomoći da povećate broj komentara na svojoj web stranici i smanjite vrijeme potrebno za upravljanje njima.

Riječ je o svestranom rješenju koje vam pruža brojne mogućnosti konfiguracije.

Pogledajmo pobliže kako to sve radi.

Kako instalirati & Postavljanje naprednih komentara

Thrive Themes koristi upravitelj proizvoda za upravljanje instalacijom svih svojih WordPress dodataka.

Ovo se može preuzeti s područja članova Thrive Themes-a.

Pristupanje proizvodima Thrive Theme

Upravitelj proizvoda može se instalirati na vašu web lokaciju na jedan od dva načina.

Prva opcija je izdvojiti sve datoteke iz zip datoteke i prenijeti direktorij thrive-manager-manager u direktorij / wp-content / plugins / na vašoj web lokaciji. Datoteke možete prenositi pomoću klijenta besplatnog protokola za prijenos datoteka (FTP) kao što je FileZilla.

Jednostavniji način je da jednostavno prenesite zip datoteku izravno na svoju web stranicu WordPress.

To možete učiniti putem značajke “Upload Plugin” koja se nalazi pri vrhu stranice “Add Plugins” u vašem administratoru za WordPress..

Instaliranje upravitelja proizvoda Thrive Themes

Nakon što aktivirate dodatak upravitelja proizvoda i povežete svoj račun Thrives Themes, možete instalirati sve dodatke i teme Thrive Themes koje ste kupili..

Vodite napredni proizvod

Cijelim postupkom instalacije upravlja se putem upravitelja proizvoda Thrive Themes.

Instalirani napredni komentari

Nakon što instalirate i aktivirate Thrive Comments, bit će prikazani na Thrive Dashboard-u. Na ovoj će se stranici prikazati i svi proizvodi Thrive Themes koje ste aktivirali.

Poboljšajte nadzornu ploču

Ispod odjeljka “Instalirani proizvodi” nalazi se “Programiraj mogućnosti”, što vam omogućuje pristup korisničkom upravitelju pristupa, upravitelju API veza, upravitelju globalnog polja pametnih stranica i upravitelju obavijesti.

Iako je ovdje naveden upravitelj obavijesti, Thrive Comments ga ne koriste.

Upravitelj pristupa omogućuje vam definiranje grupa korisnika mogu i ne mogu pristupiti određenim proizvodima Thrive Themes. Iako je ovo korisno, poprilično je ograničeno jer korisničkim skupinama možete dati potpuni pristup svim funkcionalnostima ili potpuno ukloniti pristup. Bilo bi bolje ako biste mogli točno definirati koja bi dopuštenja trebala imati svaka korisnička grupa i određeni korisnik.

Upravitelj pristupa temama

API upravitelj može se koristiti za konfiguriranje reCaptcha i povezivanje s uslugama društvenih medija i marketinškim uslugama e-pošte.

Usluge marketinga putem e-pošte dobro su podržane. Na raspolaganju su deseci aplikacija za integraciju, poput Aweber, Monitor kampanje i InfusionSoft. Također se podržavaju usluge dostave e-pošte, poput Amazon SES-a i MailGun-a, zajedno s softverom za webinar poput Zoom.

Izbor aplikacije API

Možete povezati WordPress račun, ali podrška na društvenim mrežama je ograničena. Trenutno Thrive teme podržavaju samo Facebook, Google i Twitter. Ovo su neke od najvećih usluga društvenih medija, ali želim vidjeti da ih drugi podržavaju.

Srećom, Thrive Themes sluša svoje kupce.

Ako se trebate povezati s uslugom ili aplikacijom koja nije tamo, možete zatražiti podršku za integraciju dodavanjem putem obrasca Zahtjev za integraciju aplikacije Thrive Themes..

Zahtjev za integraciju API-ja

Smart Site omogućuje vam definiranje globalnih polja. Postoje polja tvrtke kao što su adresa i telefonski broj; pravna polja, poput privatnosti i uvjeta; i polja društvenih medija, poput YouTubea i Instagrama.

Nova polja mogu se dodati i dodijeliti postojećim skupinama polja ili novim poljskim grupama. Na primjer, možete dodati novu terensku grupu za sponzore.

Napredne teme Globalna polja

Izbornik Thrive Dashboard također prikazuje stranicu općih postavki i konfiguracijsko područje Thrive Comments (o kojima ćemo raspravljati u sljedećem odjeljku).

Izbornik za unapređivanje tema za administraciju

U općim postavkama možete onemogućiti poruku “Powered By Thrive Comments”. No, možda biste željeli zadržati ovo, jer Thrive Themes omogućuje vam da unesete svoj affiliate ID kako biste bili plaćeni za sve preporuke koje generirate..

Facebook aplikacije i Facebook administratori mogu se ovdje definirati zajedno s nazivom Disqus foruma vaše web stranice.

Općenite postavke naprednih tema

Kroz područje Thrive Dashboard vidjet ćete gumb za prijavu za podršku, zvono obavijesti za obavijesti o Thrive Themes i ljubavno srce koje vam omogućuje da dijelite Thrive teme na Facebook, Google i Twitter.

Gumb za prijavu podrške ne stvara novu kartu za podršku. To ćete trebati učiniti izravno na web lokaciji Thrive Theme. Ono što vam omogućuje je da odobrite pristup timu Thrive Themes, tako da vam oni mogu pomoći u bilo kojem problemu s aktivnom podrškom koji imate.

Podrška za prijavu za teme

Detaljno sam opisao mnoge postavke u ovom odjeljku, ali važno je napomenuti da je potrebno samo minutu za instalaciju Pročitajte komentare.

Sve gore navedene opcije mogu se naknadno prilagoditi ako i kada se zahtijevaju.

Konfiguriranje naprednih komentara

Glavna stranica konfiguracije Thrive Comments dijeli postavke u osam kategorija: Opće postavke; Konverzija komentara; Prijava na komentare; Prilagodite stil; Glasanje i značke; Obavijesti; Umjerenost komentara; i Napredne postavke.

Na desnoj strani stranice prikazan je pregled komentara kako će izgledati na vašoj web stranici. Ikone na vrhu područja pregleda mogu se koristiti za prebacivanje s pregledavanja na radnoj površini i na mobilnim uređajima – korisna značajka jer vam omogućuje uvid u promjene u stvarnom vremenu.

Prostor za područje konfiguracije komentara

U kategoriji općih postavki možete omogućiti i onemogućiti napredovanje komentara na vašoj web lokaciji.

Ostale postavke uključuju zahtijevanje da se korisnici prijave, razbijanje komentara na stranice i omogućavanje GDPR suglasnosti. Za komentare možete promijeniti i zadani način sortiranja.

Napredni komentari Općenite postavke

Konverzija komentara jedna je od najzanimljivijih značajki Thrive Comments.

Kad osoba objavi komentar na vašoj web stranici, možete odabrati način na koji ćete automatski odgovoriti na nju.

Prva je opcija prikazivanje prilagođene poruke zahvale. Druga opcija omogućuje vam isto, ali omogućuje vam i pitati komentatora žele li dijeliti vaš članak pomoću gumba za dijeljenje društvenih medija koji su prikazani ispod. Treća opcija omogućuje vam zahvaliti komentatoru i prikazuje srodne postove ispod kojih bi ih mogli zanimati.

Opcija preusmjeravanja uputit će korisnika na prilagođeni URL, a vi to možete upotrijebiti za obavljanje brojnih stvari, poput promocije foruma za raspravu, natjecanja ili slanja u preporučeni članak.

Posljednja opcija je obrazac za prijavu. Ovo je vjerojatno jedan od najučinkovitijih načina pretvorbe koji se koristi u vašem području komentara, jer će vam pomoći da napravite svoj popis e-pošte. Međutim, za upotrebu ove značajke trebate imati aktivnu licencu za Thrive Leads (jedna licenca prodaje se na 67 USD).

Programi komentara omogućuju odabir drugog odgovora ako se osoba vrati i objavi drugi komentar.

Napredujte teme Pretvorba komentara

Kategorija prijave komentara omogućuje vam da dopustite gostima da dijele URL svoje web stranice.

Komentari također mogu objaviti komentar prijavom putem Facebooka ili Googlea. Da biste dodali ovu funkcionalnost, morat ćete dodati novu API vezu.

Napredni komentari Komentiraj prijavu

U kategoriji prilagođavanja stila možete promijeniti boju akcenta koja se koristi u komentarima, recite jesu li prikazani avatari i dodijeliti zadanu sliku slike za one koji nemaju račun Gravatar.

Ovo područje vam također omogućuje odabir datuma i odlučite možete li dijeliti pojedinačne komentare. Mislim da dijeljenje komentara zaista može pomoći u usmjeravanju prometa na vaše stranice, tako da je nešto što bih i dalje omogućio.

Kreditna veza Thrive Comments također se može uključiti i isključiti ovdje.

Prilagodite stil u napredovanju komentara

Sustav glasovanja omogućava korisnicima da glasaju komentare gore i dolje. Kaputići mogu stvoriti probleme tijekom rasprave, tako da ako više želite, možete dopustiti samo nadogradnje. Alternativno, možete onemogućiti sustav glasanja.

Napredujte komentare Glasanje i značke

Značke se također mogu dodijeliti moderatorima kako bi im se pomoglo da se istaknu od svih ostalih.

Možete stvoriti i svoje značke i dodijeliti ih komentatorima kada ispunjavaju određene zahtjeve, kao što je definirani broj odobrenih komentara ili istaknutih komentara.

Desetine unaprijed izrađenih bedževa dostupne su za odabir ili, alternativno, možete odlučiti za prijenos vlastite prilagođene značke.

Izradite novu značku

Programi za komentare omogućuju vam da obavijestite komentatore pomoću WordPress-a ili usluge dostave e-pošte treće strane. Smatram da je to bitno. Vanjske usluge dostave e-pošte mogu uspješno dostaviti više poruka e-pošte jer je manje vjerojatno da će biti označene kao neželjena pošta.

Morat ćete unijeti podatke o API-ju za bilo koju uslugu dostave e-pošte koju koristite.

Prilagodba obavijesti u naprednim komentarima

Poruka e-pošte s obavijestima za nove postove i komentare može se prilagoditi.

Pročitajte komentare pruža vam potpunu kontrolu nad predmetom i sadržajem e-pošte, a dostupno je i nekoliko prečaca koji se mogu koristiti u e-pošti.

Prilagodite E-mail obavijesti o objavama i komentarima

Prošireni komentari omogućuju vam da odredite koje grupe korisnika mogu moderirati komentare.

Da biste spriječili neželjenu poštu, možete ručno odobriti komentare i odobriti komentare samo onima koji su komentare već odobrili.

Riječi i IP adrese mogu se unijeti u polja ispod za automatsko slanje komentara u red za moderiranje ili u smeće. Ako se pravilno koristite, to može u velikoj mjeri smanjiti količinu neželjene pošte koju trebate upravljati.

Moderiranje komentara u Thrive Comments

Programi za komentare imaju sjajnu značajku koja vam omogućuje pretvoriti određene ključne riječi u veze. Na primjer, možete promijeniti svaku referencu na naziv svoje web lokacije u vezu do vaše početne stranice. Također možete povezati “Kontaktirajte nas” na svoju stranicu kontakta.

Komentari se mogu učitati u stvarnom vremenu, a možete prilagoditi i oznake koje se koriste u području komentara, što je posebno korisno za web stranice koje nisu objavljene na engleskom.

Lagano učitavanje također se može koristiti, tako da se komentari i slike slika prikazuju samo kada su u korisnikovom pogledu.

Napredne postavke naprednih komentara

Nakon što se upoznate s postavkama područja Thrive Comments, imat ćete bolju spoznaju o tome što ovaj WordPress dodatak može učiniti.

Potičem vas da ispravite postavke sve dok ne postavite postavku koja odgovara vama i vašoj web lokaciji.

Moderiranje komentara s naprednim komentarima

Thrive Comments čini sjajan posao pojednostavljenja zadatka moderiranja komentara. Na prvi pogled možete vidjeti komentare na čekanju, komentare na koje je potreban odgovor, neželjene komentare i još mnogo toga.

Mogućnost delegiranja komentara članovima osoblja pomoći će vam da značajno smanjite broj komentara koje trebate riješiti sami.

Moderiranje komentara u Thrive Comments

Prečaci na tipkovnici mogu se koristiti za brže i efikasnije upravljanje komentarima.

Navigacija tipkovnicom

Stranica s izvješćima o komentarima daje izvrstan pregled zajednice vašeg web mjesta, pomažući vam da lako vidite broj odobrenih komentara koje generirate, količinu neželjene pošte koju primate, angažman za glasovanje i još mnogo toga.

Sve ove statistike mogu vam pomoći da stvorite bolju sliku o rastu vaše zajednice.

Izvješća o naprednim komentarima

Prednje značajke Thrive Comments mogu zahvatiti naslove, ali vjerujem da će se vlasnici web stranica možda još više zavoljeti alate za moderiranje komentara.

Koliko košta napomena komentare?

Thrive Themes usvojio je razuman model cijena za svoj dodatak za komentare.

Ne postoje ograničenja u bilo kojoj licenci Thrive Comments; bez obzira na licencu koju kupite, imat ćete pristup svim značajkama i dobit ćete godinu dana podrške i ažuriranja.

Napredujte cijene cijene

Jedna licenca prodaje se na 39 dolara. Licenca za pet web stranica košta 47 dolara, a licenca za 15 web stranica 97 dolara.

Vjerujem da je licenca s pet web stranica najsigurnija opklada za većinu vlasnika web mjesta jer omogućava dodavanje Thrive Comments na još nekoliko web stranica za samo 8 USD više.

Napredni komentari garancija povrata novca

Sve licence dolaze s 30-dnevnom garancijom povrata novca, koja vam omogućava da u cijelosti u roku od 30 dana od kupnje dodatka dobijete povrat novca.

Završne misli

Nadam se da vam se svidio ovaj pogled u Thrive Comments.

Bio sam potpuno impresioniran onim što WordPress dodatak može učiniti. To uvelike poboljšava izgled vaših komentara, potiče angažman na vašoj web stranici i pojednostavljuje zadatak moderiranja komentara.

Oni od vas koji žele povećati zajednicu svoje web stranice trebali bi bliže pogledati što Thrive Comments mogu učiniti za vas.

Koristite / koristite napredovanje komentara? misli?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me