Pregled WPMU DEV-a: Što nude i je li im vrijedno pridruživanja?

Ponude za WordPress


Članovi WPMU DEV-a imaju pristup impresivnom izboru premium WordPress tema i dodataka – barem prema marketinškim materijalima tvrtke. I ne samo to, već i članovi mogu pristupiti usluzi podrške 24/7 WordPress web stranica, kao i raznim video uputama i internetskim tečajevima.

Ali isplati li postati član WPMU DEV-a dobra investicija? A jesu li njihovi WordPress alati i usluge dobri koliko i zvuče? Naš pregled ima za cilj odgovoriti na ova pitanja – i do kraja ovog članka trebali biste imati sve potrebne informacije kako biste odlučili je li članstvo u WPMU DEV-u prava opcija za vas.

Pogledajmo…

WPMU DEV Brzi pregled

WPMU Dev početna stranica

WPMU DEV portfelj uključuje njihov popularni blog i izbor besplatnih WordPress dodataka. Također uključuje premium teme i više od stotinu premium dodataka, kao i obrazovne sadržaje i druge usluge koje su dostupne samo članovima koji plaćaju. Tvrtka je dio iste skupine kao i CampusPress i Edublogs, a svima upravlja Incsub.

Značajke pregleda WPMU DEV članstva

S CampusPress hostingom i upravljanjem tisućama WordPress web stranica za škole, fakultete i ostale obrazovne ustanove, Edublogs koji pružaju bezbroj WordPress blogova za učitelje i studente, i WPMU DEV surađujući s više od 500 000 WordPress korisnika, grupa ima bogato iskustvo u WordPressu.

Iako se WPMU DEV počeo fokusirati na WordPress Multisite – značajku WordPress-a koji se može koristiti za stvaranje mreže više web stranica i blogova iz jedne instalacije WordPressa – sada nude dodatke i teme za redovite WordPress web stranice i blogove.

Pregled WPMU DEV: Ako biste postali član?

Da bismo vam pomogli u odluci, razmotrit ćemo njihove teme, izbor njihovih najpopularnijih dodataka i ostale usluge i resurse koji su dostupni članovima. Dakle, ako ste se pitali trebate li postati član WPMU DEV-a, došli ste na pravo mjesto.

Podrška i zajednica WPMU DEV

Uskoro ćemo doći do WordPress dodataka i tema. Međutim, ono što WPMU DEV-u zapravo pomaže izdvojiti se od ostalih tema i klubova dodataka je njihova podrška, obrazovanje i komponente zajednice. Vrhunac ovog događaja je njihova usluga 24/7 chat uživo kojoj članovi mogu pristupiti kako bi dobili pomoć u svojim web stranicama WordPress.

WPMU DEV Live Chat Service

Članovi WPMU DEV-a mogu se obratiti timu za podršku 24/7 putem funkcije live chat.

Možete i dalje otvoriti kartu za podršku ako želite, ali sjajno je znati da postoji netko “razgovarati” do 24/7. Postoje i forumi za podršku, na kojima možete dijeliti svoje probleme s drugim članovima i pomoćnim osobljem.

WPMU DEV WordPress videozapisi o podršci

Također dobivate pristup knjižnici videozapisa s bijelim naljepnicama za vas i vaše klijente.

WPMU DEV stvorio je 40 videozapisa s tutorijala koji pokrivaju sve aspekte upravljanja WordPress web stranicama, uključujući navigaciju na nadzornoj ploči, instaliranje dodataka i korištenje biblioteke medija kako bi nabrojali samo nekoliko. Videozapisi su bijele naljepnice i prikazuju se bez WPMU DEV marke kako ne bi zbunili korisnike ili klijente.

WPMU DEV akademija

Struktura internetskog tečaja

Tečajevi WPMU Dev Akademije uključuju videozapise, tekst, kvizove i područja za diskusije.

Članovi WPMU DEV-a mogu pristupiti nizu tečajeva vezanih uz WordPress putem Akademije. Dizajnirani kako bi vam pomogli da najbolje iskoristite WordPress, tečajevi WPMU DEV Akademije uključuju:

 • WordPress razvoj za početnike
 • Razvoj WordPressa za srednje korisnike
 • Napredni razvoj WordPress-a
 • JavaScript za WordPress programere
 • WordPress karijere Masterclass.

Tečajevi koriste videozapise, pisani sadržaj, kvizove i područja za diskusiju kako bi vam pomogli da savladate teme koje se podučavaju. Ako želite poboljšati svoje WordPress znanje i vještine, tečajevi WPMU DEV Akademije su lijep dodatak.

Čvorište WPMU DEV

Još jedna značajka WPMU DEV-a koja ga izdvaja od konkurencije je Hub. Nakon što postanete član, možete registrirati svoje web stranice putem sastajališta, a zatim ih dobiti putem središnje nadzorne ploče na web stranici WPMU DEV.

Snimak zaslona WPMU DEV Hub

Hub vam omogućuje upravljanje svim vašim web mjestima putem vašeg panela za članstvo na web stranici WPMU DEV.

Hub vam omogućuje da na prvi pogled vidite koji aspekti vaših web mjesta trebaju pažnju. Možete brzo ažurirati dodatke i teme bez da morate izravno posjetiti vaše web stranice, provjeriti status sigurnosnih kopija i nadzirati vrijeme i rad web mjesta. Ako imate više web stranica WordPress ili pazite na klijentske web stranice, Hub će im znatno olakšati upravljanje.

WPMU DEV WordPress teme

Snimka ekrana s temom WordPress

Fixer je WPMU DEV poslovna WordPress tema za davatelje usluga.

Naprijed je okvir WPMU DEV na kojem se temelje sve njihove WordPress teme. Budući da Upfront sadrži prednji alat za pravljenje i povlačenje stranica, svih osam tema WPMU DEV-a uključuju i jednu.

Duhovna tema iz WPMU DEV

Spirit je tema portfelja pune širine za promociju vaših vještina i usluga na mreži.

Osam WPMU DEV tema pokriva blogove, posao, portfelj, časopise i kreativne web stranice, a svi imaju podršku za e-trgovinu. Budući da se teme mogu lako izmijeniti pomoću alata za izgradnju unaprijed ili WordPress Customizer-a, trebali biste biti u mogućnosti izraditi odgovarajuću web stranicu za svoj projekt.

Primjer alata za pravljenje naprednih stranica

Osim što je dostupan kao samostalni dodatak, teme WPMU DEV uključuju i Alat za pravljenje i prebacivanje stranica unaprijed.

Alat za gradnju programa Upfront dostupan je i kao samostalni dodatak koji vam omogućuje izradu prilagođenih web stranica WordPress. Da biste saznali više, pogledajte internetski demo programa za napredne programere.

WPMU DEV WordPress dodaci

Kao što je spomenuto, kad postanete član WPMU DEV-a, dobivate pristup više od stotinu premium WordPress dodataka. Pokrivajući sve, od upravljanja web stranicama, mrežnog marketinga, objavljivanja sadržaja i dizajniranja stranica, do performansi i optimizacije za tražilice, knjižnica WPMU DEV dodataka je opsežna. Ako se prijavite sa WPMU DEV, možda više nećete morati ponovo kupiti drugi dodatak.

Evo nekih najimpresivnijih WordPress dodataka dostupnih članovima WPMU DEV-a.

Snapshot Pro – WordPress dodatna kopija

Izradite sigurnosnu kopiju svoje WordPress web stranice uz snimku

Snapshot Pro vrlo je WordPress dodatni rezervni dodatak.

Snapshot Pro olakšava pokretanje sigurnosne kopije vaše web stranice WordPress. Rezervne kopije mogu se kreirati na zahtjev ili na automatiziranoj osnovi prema vašem prilagođenom rasporedu. Ono što je najvažnije, obnavljanje sigurnosnih kopija jednako je jednostavno kao i njihovo stvaranje.

Napravite rezervni raspored s snimkom

Jednostavno izradite prilagođeni raspored automatiziranih sigurnosnih kopija s Snapshot Pro.

Ključne značajke Snapshot Pro:

 • Sposobnost stvaranja automatskog prilagođenog rasporeda izrade sigurnosnih kopija.
 • Mogućnosti stvaranja i obnove sigurnosnih kopija jednim klikom.
 • Sposobnost migracije WordPress web stranica s jednog domaćina na drugi.
 • Sposobnost izvoza sigurnosnih kopija datoteka na Dropbox, Google pogon, Amazon S3 i WPMU DEV Cloud.
 • Mogućnost automatskog prijenosa sigurnosnih kopija datoteka na SFTP / FTP mjesta.

Snapshot Pro idealan je za vlasnike web stranica koji nisu tehnički koji žele pritisnuti nekoliko gumba i implementirati redovan raspored sigurnosnih kopija, a također omogućuju korisnicima kojima je potrebna veća kontrola kako rade sigurnosne kopije..

Više informacija

Dodatak za generiranje brzine i olova

Snimak ekrana dodataka Hustle

Pomoću Hustle možete posjetiteljima prikazati ponude na brojne različite načine.

Hustle vam omogućuje izradu prilagođenih skočnih prozora i ostalih vrsta sadržaja za prikazivanje ponuda na vašoj web stranici. Te ponude mogu uključivati ​​pozivnicu za pridruživanje biltenu e-pošte, pratiti vas na društvenim mrežama, dijeliti sadržaj na mreži ili pregledati određenu stranicu na vašem web mjestu.

Stvorite prilagođene pop-up i optin forme s dizajnerom Hustle.

Upotrijebite dizajner Hustle za izradu prilagođenih skočnih prozora, prezentacija i prikaza sadržaja.

Zahvaljujući intuitivnom stvaraocu sadržaja, lako možete oblikovati pravu vrstu obrazaca za svoju publiku. Detaljne opcije i kontrole osiguravaju da skočni prozori, klizači i plutajuće letvice rade na način koji želite.

Opcije okidača za skočne mogućnosti

Odaberite jedan od konkurentskih izbora okidača za svoje skočne forme i poruke.

Ključne značajke Hustle-a:

 • Sposobnost stvaranja skočnih prozora, plutajućih traka, obrazaca za optimizaciju sadržaja i prilagođenih prikaza sadržaja.
 • Potpuno opremljen dizajner oblika s intuitivnim korisničkim sučeljem.
 • Integracija s popularnim servisima za e-poštu i mrežama društvenih medija.
 • Odabir skočnih okidača, uključujući namjeru izlaza, vrijeme, pomicanje, klik i otkrivanje bloka oglasa.
 • Sposobnost kontrole kada i gdje se prikazuju klizni i pop-up obrasci.
 • Sposobnost pregledavanja analitičkih podataka o učinku vaših optin obrazaca i skočnih prozora.

Hustle ima vrlo konkurentan niz značajki koje ga čine dobrom alternativom dodacima kao što su OptinMonster, Thrive Leads ili Bloom.

Više informacija

WP Smush Pro – Dodatak za optimizaciju slike i kompresiju

Brže vrijeme učitavanja može povećati stope pretvorbe web stranica, pomoći u SEO i pružiti prijateljskije korisničko iskustvo. Jedan od uzroka sporog vremena učitavanja su slabo optimizirane slike – problem je savladao WP Smush Pro.

Statistika koja pokazuje kako WP Smush komprimira slike

WP Smush Pro može automatski komprimirati i optimizirati slike bez žrtvovanja kvalitete slike.

Ključne značajke WP Smush Pro:

 • Sposobnost komprimiranja slika do 10x više nego što je uobičajeno smirivanje, bez gotovo nikakvog vidljivog pada kvalitete.
 • Mogućnost automatske optimizacije slike pri prijenosu.
 • Mogućnost optimiziranja postojećih slika.
 • Sposobnost izbora između načina kompresije bez gubitaka i gubitaka.
 • Alati za promjenu veličine i skaliranje slika.
 • Sposobnost brzog vraćanja originalnih slikovnih datoteka.

WP Smush Pro dobra je opcija za one koji žele optimizirati svoje slike bez degradacije, kao i one koji su spremni žrtvovati neku kvalitetu slike u zamjenu za velika poboljšanja brzine.

Više informacija

Hummingbird Pro – Dodatak za optimizaciju performansi

Izvješće o izvedbi web stranica Hummingbird

Hummingbird će testirati vašu web stranicu i pomoći vam da popravite sve probleme koji utječu na performanse.

Nakon aktiviranja ovog dodatka, Hummingbird Pro će testirati vašu web stranicu kako bi pronašao područja na kojima je moguće poduzeti mjere za poboljšanje vremena učitavanja. Tada ćete dobiti mogućnost ispravljanja problema putem korisničkog sučelja za Hummingbird.

Ključne značajke Hummingbird Pro:

 • Sposobnost stvaranja izvješća o izvedbi web stranica s prijedlozima za poboljšanje.
 • Sposobnost izvršavanja zadataka za poboljšanje performansi web mjesta jednim pritiskom na gumb.
 • Mogućnost omogućenja predmemoriranja, minifikacije i GZIP kompresije preglednika.
 • Sposobnost praćenja performansi web mjesta i slanja upozorenja kada se otkriju prekidi i sporo učitavanje.
 • Integracija s CloudFlare-om i WPMU DEV mrežom za isporuku sadržaja.

Hummingbird Pro je dobro zaobljen alat koji ne samo da ističe kako se mogu poboljšati performanse vaše web stranice, već i olakšava izvršavanje zadataka koji mogu poboljšati vrijeme učitavanja.

Više informacija

WP Defender – sigurnosni dodatak

Izvješće o sigurnosti s dodatka Defender

Defender vam daje brzi pregled razine sigurnosti vaše web lokacije.

WP Defender pomoći će vam da web mjesto učinite što sigurnijim i zaštitite ga od napada. Čim se dodatak aktivira, saznat ćete koliko je sigurna vaša web-lokacija i što sve drugo možete učiniti da bude sigurna. Za svaku stavku postoje informativni opisi koji vam pomažu da razumijete probleme i kako ih se može riješiti.

Izvještaj sa dodatka Defender

Uz isticanje problema, WP Defender također može pomoći u rješavanju sigurnosnih problema.

Ključne značajke WP Defendera:

 • Sposobnost provođenja planiranih provjera web stranica.
 • Sposobnost stvaranja izvješća o ranjivosti koja se šalju putem e-pošte.
 • Sigurnosne i sigurnosne preporuke za vašu web lokaciju.
 • Alat za nadzor dnevnika kojim se prate promjene na vašoj web lokaciji.
 • IP zaključaji kako bi zaštitili vaše područje za prijavu od sumnjivih aktivnosti.
 • Sposobnost provjere vidi li se vaša web lokacija na Googleovoj crnoj listi.

Dobar sigurnosni dodatak ključan je za bilo koju WordPress web stranicu, a WP Defender je zasigurno moćan alat.

Više informacija

WPMU DEV Dashboard – Alat za upravljanje računima

Dodatak WPMU nadzorne ploče

Nakon što instalirate dodatak nadzorne ploče, možete tražiti i instalirati dodatke i teme iz WPMU DEV-a izravno s vaše WordPress nadzorne ploče..

Nakon aktiviranja dodatka WPMU DEV nadzorna ploča na vašoj web stranici WordPress, brzo možete instalirati bilo koji drugi dodatak i temu koji su dostupni kao dio vašeg članstva. Nadzorna ploča također vam omogućuje brzi način kontaktiranja tima za podršku WPMU DEV.

Više informacija

Ovo je samo uzorak stotina više premium WordPress dodataka dostupnih članovima WPMU DEV-a. Cijeli popis možete pogledati ovdje.

Blog WPMU DEV i Whip Newsletter

Blog, koji svakodnevno objavljuje novi članak, vjerojatno je kako većina ljudi otkriva WPMU DEV. Obuhvaćajući savjete, recenzije, vodiče i najnovije vijesti iz WordPress zajednice, to je jedan od najprometnijih WordPress blogova u okolini.

Najnoviji postovi sa bloga WPMU DEV

WPMU DEV blog objavljuje stalan niz članaka vezanih uz WordPress.

Kao i blog, WPMU DEV također ima i bilten s e-poštom koji se njihovim članovima dostavlja tri puta tjedno. Pokrivajući sve aspekte WordPress ekosustava, Whip je učinkovit način da budete u toku s najnovijim dostignućima iz svijeta WordPress-a..

WPMU Cijene članstva za Dev

Jedini način da se WPMU DEV pristupi komercijalnim temama, dodacima i drugom premium sadržaju i uslugama je da postanete član i platite 49 USD mjesečne naknade.

Nakon što ste član, možete upotrebljavati proizvode na većem broju WordPress web mjesta koliko želite, uključujući i web lokacije klijenata. Ako otkažete članstvo, možete nastaviti koristiti bilo koji dodatak ili temu koje ste već instalirali.

Informacije o cijenama WPMU DEV-a

Informacije o cijenama članova WPMU DEV-a.

Na raspolaganju je 30-dnevna besplatna probna verzija, i iako ona zahtijeva unos podataka o plaćanju, omogućuje vam instalaciju i isprobavanje svih uključenih proizvoda i usluga besplatno.

Informacije o hostingu za WPMU DEV

WPMU DEV nudi WordPress multisite hosting kao dodatnu uslugu.

Vrijedi spomenuti da iako WPMU DEV nudi web hosting, to nije dio članskog paketa. Umjesto toga, to je high-end poduzeće koje upravlja hosting uslugom s cijenama od 1000 USD mjesečno.

Završne misli

Nakon isprobavanja WPMU DEV dodataka i tema, bio sam jako impresioniran. Premium dodaci i teme dobro se uspoređuju s alternativama dostupnim drugdje.

Zahvaljujući značajki Hub i dodatku nadzorne ploče, upravljanje više web lokacija i pristup premijskim dodacima, temama i usluzi podrške vrlo je jednostavno. Općenito, proizvod za članstvo u WPMU DEV je gladak i dobro osmišljen.

Ukratko, članstvo u WPMU DEV-u se izuzetno preporučuje, no treba li se prijaviti ili ne, ovisi o tome možete li opravdati mjesečnu pretplatu u iznosu od 49 USD.

Ako vam trebaju samo tema i nekoliko dodataka, vjerojatno možete potrošiti manje i dobiti pristup uporedivom skupu značajki drugdje. Malo je vjerovatno da ćete naći istu razinu podrške koju pruža WPMU DEV kroz njihov chat chat 24/7 uživo, iako.

Ako želite pristup velikoj biblioteci visokokvalitetnih alata koji će vam pomoći u izgradnji i upravljanju učinkovitim web lokacijama, a pritom se morate nositi samo s jednim dobavljačem, dobro je provjeriti WPMU DEV besplatni probni postupak i vidjeti kako se dalje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map