Najboljih osam najboljih dodataka za pretplatu putem e-pošte za WordPress (2020)

Ponude za WordPress


Od najranijih dana interneta, trgovci su shvatili važnost izrade popisa e-pošte punih ciljanih, angažiranih pretplatnika. Kao jedan od najučinkovitijih načina ostvarivanja zarade na mreži, to je temeljno važan sastojak marketinške strategije bilo koje web stranice..

Ali zašto su izrada popisa i marketing e-pošte tako učinkoviti?

Ukratko, vrlo su osobni načini za izgradnju odnosa s publikom. Kako se povjerenje razvija, veća je vjerojatnost da će publika kupiti vaš proizvod.

Naravno, nakon što ste se obvezali na sastavljanje popisa, najveće je pitanje: Kako dobivate više pretplatnika? Izvrsni optin obrazac i snažan poticaj za pretplatu ključni su za generiranje optinova na popisu e-pošte – bez ovih, zašto bi se itko prijavio?

Ali, čak i uz lijepu formu i uvjerljiv poticaj, najvažnije od svega je dati optin oblik maksimalna vidljivost na vašoj web stranici. Što više posjetitelja koji pogledaju optin oblik, više pretplatnika će generirati – to je tako jednostavno.

Bez sumnje, najučinkovitiji način dobivanja očnih jabučica na vašem optin obliku je putem skočnih prozora.

Skoči na skok u posjetitelje, jamčeći maksimalnu pažnju i osiguravajući čitanje sadržaja. Zbog toga su tako učinkoviti u stvaranju konverzija.

Neki od vas mogu tvrditi da su skočni prozori nametljivi i štete korisničkom iskustvu, ali to je istina samo kada se prekomjerno koriste. Neke web stranice neželjenu poštu posjećuju na svim stranicama, dajući im loše ime.

Ako se skočni prozori upotrebljavaju štedljivo – i u kombinaciji s izvrsnim sadržajem – malo tko će se usprotiviti, pogotovo ako imate zaista vrijedan poticaj za prijavu. Ako na ovaj način koristite skočne prozore, ljudi će ih htjeti vidjeti pa se mogu pretplatiti kako bi dobili sjajna ažuriranja i besplatne sadržaje!

Međutim, ovo nije lekcija o tome kako i kako koristiti skočne prozore – tu sam da vam pokažem osam najboljih WordPress popup dodataka, tako da možete dodati sjajne skočne prozore na svoju web stranicu i proširiti svoju listu e-pošte. Zaronimo!

OptinMonster (od 144 USD godišnje)

OptinMonster

OptinMonster je najnapredniji popup dodatak na tržištu, koji nudi širok spektar sofisticirane funkcionalnosti.

Prvo, OptinMonster je za više nego samo skočne prozore, omogućujući vam i izradu klizača, dobrodošlice, matrice za obavijesti, inline obrasce i još mnogo toga.

Svaka vrsta obrasca sadrži skup fantastičnih predložaka koje možete odabrati (točan broj predložaka ovisi o vrsti obrasca). Odatle možete prilagoditi svaki element obrasca koristeći novi OptinMonster novi vizualni program za povlačenje i ispuštanje.

Također imate potpunu kontrolu nad kad se prikazuju skočni prozori posjetiteljima – ovo bi mogao biti trenutak kada udari na vašu stranicu, nakon određenog broja sekundi ili kada dosegnu određenu točku u članku.

OptinMonster je također bio jedan od prvih koji je usvojio tehnologija namjere izlaska, što osigurava da će se posjetitelji pojaviti skočni prozor samo kad će napustiti svoju web lokaciju. Budući da se neki posjetitelji možda nikad neće vratiti na vašu web lokaciju, to maksimizira vrijednost svake posjete.

Također podržava ciljanje na razini stranice, što vam omogućuje da prilagodite sadržaj skočnog prozora da se obraća određenim članovima publike na temelju sadržaja članka. Dobivate mnoštvo drugih pravila ciljanja za kriterije, uključujući:

 • korisnikov uređaj
 • referentni URL
 • Geolocation
 • Upotreba Adblock-a
 • … Plus još puno toga.

Dodatak uključuje analizu nadzorne ploče, tako da možete brzo i lako pratiti koji se skočni prozor najbolje pretvara. Unutar analitike možete postaviti i A / B testiranje za kontinuirano poboljšavanje konverzija.

Primjer OptinMonster

OptinMonster možete integrirati s 30 i više marketinških usluga e-pošte, uključujući sva velika imena.

Osnovna licenca vratit će vam 144 USD godišnje, ali ako želite sofisticiranu funkcionalnost – uključujući A / B testiranje i više pravila ciljanja – trebat će vam najmanje 300 USD plus plan.

Službena stranica

Bloom (od 89 USD)

Bloom dodatak

Sljedeće imamo još jednog velikog igrača na tržištu dodataka za pretplatu putem e-pošte: Bloom.

Bloom je proizvod vrlo cijenjenih Elegantnih tema (za divizije Divi) i podržava intuitivno korisničko sučelje koje je izrađeno po mjeri. Ovo sučelje možete koristiti za izradu vizualno fantastičnih optimalnih obrazaca.

Ovo me dovodi do jedne od najvećih prednosti Blooma: Predlošci. Nije neobično da optin dodaci uključuju predloške, pa ono što Bloom čini tako posebnom?

S jedne strane, to je kvaliteta – Bloom se može pohvaliti nekim najgledanijim predlošcima. S druge strane, to je velika količina, jer Bloom podržava nevjerojatnih 115 pregrađenih predložaka.

Svaki je predložak u potpunosti prilagodljiv, s mnoštvom različitih stilova obruba, potpunom kontrolom orijentacije slike i beskonačnim bojama za izbor. To vam omogućuje da sastavite optin obrazac koji se uklapa u stil vaše web stranice.

Bloom također podržava šest različitih vrsta optinskih oblika:

 1. pučanstvo
 2. Fly-ins
 3. Widgeti
 4. U redu
 5. Ispod sadržaja
 6. Sadržaj ormarić

Ova posljednja vrsta posebno je inovativna i omogućava vam da ponudite premium sadržaje u zamjenu za e-adresu posjetitelja.

Vrste cvjetova

Uz sve to, Bloom vam pruža opsežnu kontrolu nad time gdje su i kada prikazani vaši optin obrasci. To uključuje značajku ciljanja na razini stranice pomoću koje možete odrediti na kojim se postovima, stranicama ili kategorijama želite pojaviti određeni optin obrazac.

Da biste izbjegli da vam Optins bude previše nametljiv za vaše posjetitelje, također možete konfigurirati savršen trenutak za prikazivanje obrazaca. Postoji šest okidača za izbor:

 • Vremensko odgoda – prikazuje se nakon unaprijed konfiguriranog čekanja.
 • Dno posta – otkriva kada posjetitelj dosegne dno vašeg posta.
 • Nakon pomicanja – aktivira se kada posjetitelj dođe do unaprijed definirane točke u vašem postu.
 • Nakon komentara – prikazuje se tek nakon što posjetitelj ostavi komentar.
 • Nakon kupnje – prikazuje optin nakon što posjetitelj dovrši postupak odjave.
 • Nakon neaktivnosti – privlači pažnju posjetitelja nakon određenog razdoblja neaktivnosti.

Postoji jedan značajan propust: nemate mogućnost upotrebe okidača za namjeru izlaska.

Bloom vam također pomaže da povećate konverzije pomoću učinkovite A / B funkcije testiranja, a osim toga, možete pratiti sve svoje statistike i aktivnosti s njegove moderne nadzorne ploče. Bloom također radi sa 16 marketinških usluga e-pošte sa svim većim podržanima (kao što očekujete).

Jedina mana Blooma je ta što, za razliku od nekih drugih alata, ne postoji graditelj obrasca za povlačenje i ispuštanje. Dakle, iako možete u potpunosti prilagoditi postojeće predloške, ne možete stvoriti 100% jedinstveni dizajn koji možete s OptinMonster i nekim drugim alatima.

Možete početi koristiti Bloom prijavom za članstvo u Elegantnim temama. Cijena je 89 dolara godišnje, ali također uključuje pristup svim dodacima i temama Elegantne teme – uključujući fantastičan dodatak za društvene mreže Monarch i dodatak za pravljenje tema / stranica za izradu stranica.

Za više detalja kliknite ovdje kako biste pročitali našu opsežnu Bloom recenziju.

Službena stranica

MailOptin (Besplatno, Pro od 69 USD)

MailOptin

MailOptin je noviji unosnik u dodatke za stvaranje popisa e-pošte i dolazi u besplatnoj verziji na WordPress.org i premium verziji s puno više funkcionalnosti. Usredotočit ću se uglavnom na premium značajke – samo zapamtite da to možete provjeriti besplatno.

MailOptin omogućuje vam stvaranje različitih vrsta optinova, uključujući skočne prozore, objave, obavijesne trake, slajdove, obrasce bočne trake / widgete i nadogradnju sadržaja.

Dolazi s nekoliko predložaka za izbor, što olakšava izradu prekrasnih obrazaca koji se pretvaraju u visoku vrijednost. Nedostatak je da ima manje mogućnosti prilagodbe, ali to nadoknađuje jednostavnom CSS značajkom.

Za razliku od onih koji dolaze s vlastitim prilagođenim vizualnim graditeljem, MailOptin koristi WordPressov alat za prilagodbu, koji već znate i volite.

Primjer MailOptina

Isporučuje se s A / B funkcijom dijeljenja ispitivanja koja vam pomaže da donesete odluke zasnovane na podacima o tome koji obrasci najbolje pretvaraju. Mjereći utjecaj bilo kakvih promjena na vaše mjerne podatke, možete osigurati da svaka od njih daje pozitivne rezultate.

Tu je i značajka vodeće banke koja štedi sve potencijale u WordPressu. Ovo je posebno korisno u slučajevima kada vaš davatelj usluga e-pošte nije u funkciji, izgubite račun s njima ili više ne želite koristiti treću uslugu..

Još jedna stvar koja MailOptin čini jedinstvenim jest to što vam on može pomoći i u automatizaciji e-pošte. Na primjer, automatski može poslati biltene koji sadrže postove na vašim blogovima odmah nakon što ih objavite ili kao dnevni, tjedni ili mjesečni sažetak e-pošte.

MailOptin je besplatno dostupan u skladištu dodataka WordPress. Ako su vam potrebne naprednije značajke, poput vodeće banke, analitike, otkrivanja Adblock-a i ostalih pravila i pokretanja zaslona, ​​razmislite o nadogradnji na plaćenu verziju.

Službena stranica

Pretvori Pro (već od 99 USD)

Pretvori Pro

Convert Pro samostalni je dodatak za pretplatu za e-poštu WordPress tvrtke Brainstorm Force – isti oni koji stoje iza popularnog dodatka Convert Plus u CodeCanyonu i teme Astre.

U pogledu funkcionalnosti, Convert Pro ima puno sličnosti s OptinMonster uslugom koju ste vidjeli gore. Međutim, velika je razlika ovdje u tome što je Convert Pro pravi WordPress dodatak. To jest, sve se događa na vašem vlastitom poslužitelju – niste povezani s poslužiteljem usluge kao što je to slučaj s OptinMonster.

Prvo, Pretvori Pro omogućuje vam stvaranje različitih oblika za pretplatu putem e-pošte, s opcijama za:

 • Iskočiti
 • Slide-u
 • Info bar
 • Inline / in-Sadržaj
 • widget
 • Pretvori mat
 • Otvorno punjenje zaslona

Za sve te različite oblike možete birati između gomile sjajnih predložaka. Ili možete urediti te predloške ili izraditi vlastiti od nule koristeći cijeli uređivač povuci i ispusti.

Pretvori Pro sučelje

Poput OptinMonster-a, i Convert Pro se ističe kada je u pitanju kontrola kada i gdje se pojavljuju obrasci.

Možete ciljati svoje obrasce na određeni WordPress sadržaj, uređaje (npr. Samo mobilni korisnici), referentne URL-ove, i još mnogo toga. Možete čak ciljati obrasce na temelju toga je li posjetitelj prijavljen na vašu WordPress stranicu.

A za kontrolu trenutka pojavljivanja obrazaca možete koristiti okidače kao što su vrijeme na licu mjesta, dubinu pomicanja i sjajnu tehnologiju namjere izlaska koja vam omogućuje da pričekate dok posjetitelj uskoro ode..

Da biste analizirali i optimizirali obrasce, dobivate analitiku na nadzornoj ploči, kao i ugrađeno A / B testiranje za usporedbu različitih oblika jedan s drugim.

Konačno, Convert Pro ima integraciju sa 35 i više kako bi se osigurala mogućnost sinkronizacije s omiljenom uslugom marketinga e-pošte.

Pretvori Pro počinje od 99 dolara, što je malo skupo. Međutim, ta cijena omogućuje vam korištenje neograničeno web mjesta, što će vam biti jako dobro ako ga namjeravate koristiti na više web lokacija.

Službena stranica

Thrive Leads (Od 67 USD)

Uspjeh vodi

Thrive Leads moćan je dodatak za izradu lista koji dolazi u paketu s mnoštvom optimalnih oblika obrasca, puno pravila ciljanja / pokretanja i ugrađenom analitikom i A / B testiranjem koji će vam pomoći da optimizirate obrasce za pretplatu putem e-pošte..

Krenimo od početka …

Thrive Leads omogućuje vam stvaranje deset različitih vrsta obrazaca za pretplatu putem e-pošte, a sve ove možete povezati svojim izborom velikog popisa usluga marketinga putem e-pošte:

 1. Raskočni prozor
 2. Traka obavijesti
 3. Inline obrasci
 4. Obrasci za prijavu u dva koraka
 5. Slide-ins
 6. widget
 7. Prekrivanje punjenja zaslona
 8. Ormar za sadržaj
 9. Pomična prostirka
 10. Da ne

Za svaki obrazac možete odabrati između gomile predloženih predložaka ili izraditi svoj dizajn od početka. Dizajn obrazaca jedno je od najjačih dijelova tvrtke Thrive Leads, jer ćete koristiti srušenu verziju vizualnog graditelja stranica sa povlačenjem i ispuštanjem Thrive Architect..

Primjer naprednog vođenja

Odatle možete pomoću laserskog ciljanja ciljati svoje obrasce na određeni WordPress sadržaj, korisničke uređaje i tako dalje, a također možete dobiti mnoštvo okidača za kontrolu kada se obrasci prikažu, s opcijama za:

 • vrijeme
 • svitak
 • namjera izlaska.

Na kraju, Thrive Leads uključuje zaista lijepu analitičku nadzornu ploču koja vam omogućava da vidite stope konverzije vaših oblika. A možete brzo postaviti i A / B testove da biste vidjeli kako se razlikuju različite varijacije.

Thrive Leads starta od 67 USD za upotrebu na jednoj web stranici. No, jedna od lijepih stvari u vezi s cjenovnom strukturom Thrive Leads-a je ta koju dobivate vijeka ažuriranja. Dakle, morat ćete obnoviti licencu samo ako želite nastaviti primati podršku nakon prve godine.

Ako želite saznati više, pogledajte našu cjelovitu recenziju Thrive Leads.

Službena stranica

Icegram (BESPLATNO ili Pro od $ 97)

Icegram

Ako tražite besplatnu opciju, potražite dodatak Icegram.

Za besplatan dodatak, Icegram je iznenađujuće bogat značajkama. Možete stvoriti skočne prozore, akcijske trake (odozdo ili odozdo), glasnike i uskačuće obavijesti.

Ako želite napraviti skočni prozor, čak i u besplatnoj verziji dobijete gomilu predložaka:

Predlošci Icegrama

Ne postoji vizualni graditelj pa je sučelje malo škakljivo da biste se zaustavili – umjesto toga, morate skočiti popup koristeći WordPress vizualni uređivač. To je teško prekid posla, ali ni posebno korisno.

Međutim, dodatak čini nevjerojatno jednostavno kreiranje ciljane kampanje za dovršeni skočni prozor. Možete konfigurirati kada se pojavi (uključujući i na kojim stranicama, nakon koliko sekundi i između datuma), kao i na kojim uređajima to treba prikazati.

Zaslon kampanje također vam omogućuje kontrolu svih skočnih prozora na jednom zgodnom mjestu, uključujući ostale stilove, poput akcijskih traka. Icegram surađuje sa svim glavnim marketinškim uslugama – još jedna velika točka.

Ako vam je potrebna više funkcionalnosti, postoji premium verzija koja dodaje podršku za:

 • Izađite iz ciljanja namjere
 • Ciljanje ponašanja korisnika
 • Analitika
 • Više vrsta oblika, uključujući naljepnice i vrpce
 • 17 plus novih tema
 • A / B testiranje (samo na najvišem nivou)
 • Geografsko ciljanje (samo na najvišem nivou)

Pro verzija počinje od 97 USD, ali trebat će vam inačica 147 USD za A / B testiranje, geografsko ciljanje i neke druge napredne značajke.

Službena stranica

Popuna Ninja (26 USD)

Ninja Popups

Pokrenut 2012. godine, Ninja Popups etablirao se kao jedan od najprodavanijih WordPress dodataka CodeCanyon svih vremena, s do sada preko 34 000 plaćenih preuzimanja.

Dodatak omogućuje izradu vizualno fantastičnih popupu koristeći tonske nabrojene predloške, nazvane “teme”. Unutar svake teme nalaze se različite postavke boja u boji, kao i nekoliko opcija izgleda. To znači da možete napraviti vrlo različite skočne prozore koristeći istu temu sa samo dva klika mišem.

Također možete stvoriti skočne prozore s različitim ciljevima na umu – možete razvijati svoju listu e-pošte, poticati društvene dijeljenje ili prikazivati ​​videozapise u skočnim prozorima..

Za izradu skočnih prozora možete upotrijebiti vizualni uređivač povuci i ispusti (iako ne smatram da je uređivač tako intuitivan kao uređivači drugih alata):

Ninja Popups editor

Gotovi popups izgledaju sjajno, s uglađenim, profesionalnim izgledom koji je vrlo impresivan za dodatak koji košta jednokratnih 26 USD. Skočni prozori također u potpunosti odgovaraju, što znači da se savršeno prikazuju na mobilnim uređajima.

Za kontrolu kada se pojavi skočni prozor, dobijate obilje mogućnosti pokretanja, s izborom za namjeru izlaza, neaktivnost korisnika, odlaganje vremena, dubinu pomicanja i još mnogo toga.

Dodatak se može integrirati s marketinškim uslugama e-pošte i CRM-ovima s 40 plus, a uključuje i ugrađenu analitiku i A / B funkcionalnost testiranja kako bi vam pomogao da optimizirate obrasce.

Pored jezgrenog dodatka, postoje tri premium Ninja Popups proširenja. Omogućuju vam dodavanje dodatnih tema, optin traka i obrazaca za optimizaciju područja widgeta i koštaju između 9 i 13 dolara svaki.

Službena stranica

Žurba (BESPLATNO)

Hustle dodatak

Od ljudi koji stoje iza WPMU Dev-a, Hustle (ranije WordPress PopUp) jedan je od najpopularnijih besplatnih dodataka na tržištu, a više od 80.000 web lokacija aktivno koristi ovaj dodatak.

Ova jednostavna inačica je prilično ograničena, ali vam omogućuje samo izgradnju jedne prijave za e-poštu, s dodatnim ograničenjima funkcionalnosti i mogućnosti dizajna.

To je rečeno, ako vam je potrebno samo jednostavno popup rješenje, Hustle je nesumnjivo dobar dodatak. Lagano je i brzo učitavanje, s jednostavnim sučeljem koje olakšava stvaranje skočnog prozora.

Iako su jednostavni, skočni prozori izgledaju stilski i profesionalno odmah:

Primjer užurbanosti

Možete integrirati skočne prozore s najpopularnijim marketinškim uslugama e-pošte. Ili možete spremiti nove pretplatnike u vlastitoj glavnoj banci.

Da biste kontrolirali kada i gdje se prikazuju skočni prozori, dobit ćete puno pravila i okidača za prikaz. Zapravo, Hustle je jedna od boljih besplatnih opcija koje ćete pronaći kada su u pitanju pravila ciljanja i pokretanja.

Možete ciljati određeni sadržaj, korisnike koji su prijavljeni, korisničke uređaje i tako dalje, a za pokretanje skočnih prozora možete koristiti opcije za:

 • vremensko kašnjenje
 • dubina pomicanja
 • klik
 • izlaz namjera
 • Upotreba Adblock-a

Ako vam se sviđa besplatna verzija Hustle-a, razmislite o nadogradnji na pro verziju za potpuno iskustvo – ona je dostupna kao dio WPMU Dev članstva mjesečno 49 USD.

Službena stranica

Završne misli

Ako ozbiljno razmišljate o sastavljanju popisa e-pošte – i povećanju zarade na vašem web mjestu – tada je skočni dodatak isprobano rješenje za privlačenje pretplatnika. Sve dok ne pretjerate sa skočnim prozorima, ne postoji bolji način da privučete pažnju posjetitelja i potaknete prijavu.

Zbog toga što dobar skočni dodatak može dodati veliku vrijednost vašem poslu, najbolji ne idu jeftino. Međutim, kada razmislite koliko dodatnih prihoda može dovesti do većeg popisa e-pošte, troškovi izgledaju beznačajno i čini se da je to dobra investicija.

Međutim, ako samo želite testirati vode, i tamo postoje zaista neki dobri besplatni dodaci.

Svi dodaci na ovom popisu dodati će elegantne skočne prozore vašem web mjestu. Neki su moćniji od drugih i dolaze s predlošcima koji odgovaraju različitim ukusima, pa vam toplo preporučujem da testirate demo svakog dodatka prije nego što odaberete omiljeni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me