Deset najboljih kontaktnih dodataka za WordPress (2020)

Ponude za WordPress


Svaka web stranica treba stranicu s kontaktima. Bez vas bi mogli propustiti sve vrste poslovnih prilika i veza!

Dodaci za kontakt obrasce dolaze s mnogim korisnim alatima i mogućnostima, poput polja CAPTCHA, koji pomažu u sprječavanju lavina podnošenja neželjene pošte ako biste na svojoj web stranici prikazali adresu e-pošte.

Oni također pojednostavljuju postupak oblikovanja i strukturiranja obrazaca i, što je još važnije, omogućuju vam da diktirate točno koje podatke dobivate od korisnika. Navedete polja koja je potrebno popuniti i odlučite kada ćete obrazac moći predati.

WordPress ima ogroman broj dodataka za kontaktne obrasce koji se mogu koristiti za stvaranje svega, od jednostavnih obrazaca za povratne informacije do složenih obrazaca i upitnika. Pitanje je koje biste odabrali?

Aktivno koristim WordPress od njegovog pokretanja i testirao sam stotine dodataka za obrazac za kontakt za WordPress. Tržište se, međutim, uvijek razvija, tako da sam nedavno proveo vrijeme otkrivajući najbolje dodatke za kontaktne forme dostupne za WordPress 2020. Pogledajmo što smatram najboljim besplatnim i vrhunskim rješenjima …

(Napomena: Većina primjera oblika prikazana je u nastavku pomoću najsuvremenije zadane WordPress teme: Dvadeset devetnaest).

1. Gravitacijski oblici – 59 dolara plus

Gravity Forms omiljeni je WordPress korisnicima od svog pokretanja prije nekoliko godina. To je korisničko rješenje koje se može koristiti za stvaranje osnovnih obrazaca ili složenih rješenja na više stranica koje sadrže prijenos datoteka, uvjetnu logiku i platni sustav.

Obrasci se stvaraju pomoću jednostavnog sustava za povlačenje i ispustanje, a postoje deseci standardnih polja, napredna polja i jedinstvena polja za postove i druge vrste postova. Za svako polje dostupno je mnoštvo opcija, uključujući oblikovanje, prioritet, vidljivost i još mnogo toga.

Gravity Forms Postavke obrasca

Funkcionalnost uključena u Gravity Forms ovisi o paketu koji idete pa obavezno provjerite što uključuje svaka licenca prije nego što se odlučite..

Postoje deseci dodataka. Kategorizirani su kao osnovni, profesionalni i elitni, ali većina dodataka za marketing putem e-pošte nudi se kao osnovna. Uključuju dodatke za MailChimp, AWeber i GetResponse.

Kolekcija pro dodataka ima više raznolikosti i uključuje više CRM dodataka, dodatak Dropbox, dodatak za PayPal plaćanja i još mnogo toga, dok elita nudi više mogućnosti plaćanja i dodaje funkcionalnost za registraciju korisnika.

Primjer obrasca gravitacijskih oblika

Gravity Forms iznosi 59 USD godišnje za osnovnu licencu. Nadogradnja na licencu za profesionalnu upotrebu na 159 USD godišnje povećava upotrebu web stranice s jedne na tri web stranice i nudi pro dodatke kao i osnovne dodatke.

Agencije favoriziraju elitnu licencu. Troši 259 dolara godišnje, nema ograničenja upotrebe web stranice, podržava WordPress web mjesto i nudi elitne dodatke uz osnovne i profesionalne opcije.

Ako tražite napredno rješenje za obrazac za kontakt, Gravity Forms treba razmisliti.

Službena stranica

2. Ninja Obrasci – BESPLATNO / 29 dolara plus

Ninja Forms popularno je rješenje obrazaca za kontakt koji omogućava korisnicima dodavanje funkcionalnosti pomoću ekstenzija (dodataka). Jezgrena verzija Ninja Forms ima više od milijun preuzimanja na WordPress.org.

Možete stvoriti novi obrazac pomoću praznog predloška ili jednog od mnogih unaprijed pripremljenih predložaka obrasca, a lako je prilagoditi obrazac i prilagoditi polja.

No, što je zaista impresivno, koliko je uključeno u besplatnu verziju. Naći ćete mnoga napredna polja koja naplaćuju drugi, kao i opcije protiv neželjene pošte, uvoza i izvoza obrasca, te mogućnost pohranjivanja podnesaka u bazu podataka web mjesta.

Postavke obrasca Ninja

Usporedba premium značajki Ninja Forms s dodatcima drugih kontaktnih obrazaca može biti teška. Sadrži mnoga jedinstvena proširenja koja dodaju funkcionalnost koju nećete pronaći drugdje – ali dolazi po cijeni. Nažalost, određivanje godišnje cijene malo je složenije nego što treba biti.

Osobna licenca ograničava upotrebu jedne web stranice. Košta 99 dolara godišnje, a uključuje nadogradnju za programere za graditelje i 20% popusta na ostala proširenja koja kupite. Pristup do profesionalne licence sa 199 USD godišnje povećava upotrebu na 20 web stranica i daje vam popust od 40%.

Agencijski plan nema ograničenja upotrebe i uključuje sva proširenja. No, i to od 499 USD godišnje, to je gotovo dvostruko veći trošak alternativa agencija, kao što su Gravity Forms.

Proširenja se mogu kupiti pojedinačno po cijeni između 19 i 129 USD godišnje za jednu licencu. Ako vam je potrebna samo jedna specifična značajka vašeg obrasca za jedno web mjesto, to može proći jeftinije. Međutim, troškovi se brzo povećavaju kada trebate koristiti proširenje na više web stranica.

Obrazac za primjer Ninja

Toplo preporučujem instaliranje osnovne verzije Ninja Forms, a zatim pregled dostupnih proširenja da biste vidjeli što vam treba.

Ovisno o vašoj situaciji, Ninja Forms može vam biti malo jeftiniji od ostalih premium obrazaca za kontakt – ili značajno skuplji. Čak možete otkriti da besplatna verzija radi sve što trebate.

Nažalost, ako želite pristup više ekstenzija Ninja Forms, to može biti skupo. Utvrđivanje vašeg ukupnog troška može biti i bol – posebno ako usporedite troškove kupnje proširenja pojedinačno, u paketu ili kao paket zajedno s drugim dodacima kupljenim na pojedinačnoj osnovi.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

3. Kontakt obrazac 7 – BESPLATNI

S više od 5 milijuna aktivnih instalacija, Contact Form 7 daleko je najpopularniji WordPress dodatak za kontakt na tržištu. To bi moglo iznenaditi neke ljude jer je manje stilski i manje korisno od ostalih rješenja za kontaktne obrasce na ovom popisu.

Kontakt obrazac 7 koristi sustav predložaka obrasca, tako da nakon što naučite kako to sve funkcionira, trebali biste moći stvoriti željeni obrazac. No, izgleda, čitav set izgleda datiran u usporedbi s modernim gradnjama oblika povuci i ispusti.

Kontaktirajte obrazac 7 Postavke obrasca

Integracija u Obrascu za kontakt 7 ističe se. To je jedno od najsvestranijih rješenja za kontaktne oblike dostupno korisnicima WordPress-a zbog broja proširenja koja su dostupna za njega – od kojih je velika većina besplatna.

Može se koristiti s Akismetom i raznim dodacima reCAPTCHA za smanjenje neželjene pošte, Flamingoa za pohranu poruka i Google Analytics za statistiku..

Također možete dodati uvjetna polja, podršku za MailChimp, prilagodljive kože obrazaca i još mnogo toga.

Primjer kontakta 7

Kontakt obrazac 7 neće uskoro osvojiti nagrade za stilove, a sustav predložaka obrasca mogao bi se poboljšati na brojnim područjima, ali teško ćete pronaći besplatno rješenje koje je fleksibilnije.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

4. WPForms – BESPLATNO / $ 39,50-plus

WPForms je jednostavno profesionalno rješenje obrasca za kontakt. Koristi sustav povlačenja i ispuštanja za izgradnju obrazaca, a isporučuje se i s unaprijed pripremljenim predlošcima koji će vam pomoći da brzo stvorite obrasce.

Besplatna verzija, koja ima preko milijun aktivnih instalacija, ima podršku za Constant Contact, sustav uvoza i izvoza i funkcionalnost reCAPTCHA kako bi se spriječio neželjeni sadržaj.

Ova osnovna verzija prikladna je za osnovni obrazac za kontakt, iako vam je možda malo ograničen, jer polja poput “Web stranica / URL” i “Prijenos datoteke” nisu uključena. U ovoj verziji također se ne spremaju unosi.

Stvorite novi obrazac u WP obrascima

Osnovna licenca za WP obrasce košta 39,50 dolara godišnje. Pogodno za jednu web stranicu, omogućava neograničene obrasce i unose i otključava sva napredna polja, predloške obrasca, oblike na više stranica i uvjetnu logiku.

Plus licenca na 99,50 USD godišnje povećava upotrebu na tri web stranice i otključava više dodataka za marketing putem e-pošte. Preskakanje profesionalne licence na 199,50 USD godišnje povećava upotrebu na 20 web stranica i dodaje podršku za registracije korisnika, platni sustav, potpise, offline obrasce i još mnogo toga.

Dozvoljena elita od 299,50 dolara godišnje usmjerena je prema agencijama. Nema ograničenja upotrebe i dodaje podršku za WordPress multisite i upravljanje klijentima.

WP obrasci Postavke obrasca

WPForms je dodatak za kvalitetan oblik koji je jednostavan za upotrebu. Neki će korisnici možda smatrati ograničenom besplatnom verzijom WPForms, ali osnovna licenca prilično košta 39,50 USD godišnje, a nudi uvjetnu logiku i druge super mogućnosti.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

5. Izvrsni obrasci – BESPLATNO / $ 49-plus

Formidable Forms fantastičan je dodatak za obrazac za kontakt koji vam omogućuje da brzo stvorite obrasce pomoću alata za izradu povuci i ispusti.

Besplatna verzija ima dobar izbor polja, uključujući padajuće izbornike, URL web stranice, HTML i reCAPTCHA polje protiv neželjene pošte.

Besplatna verzija također sprema vaše obrasce i podržava uvoz i izvoz obrasca. Uključuje i uređivač stilova s ​​značajkama koji vam omogućuje promjenu boja, veličine slova i još mnogo toga – nešto što je većina dodataka za kontaktne obrasce, besplatni i premium, ne nude.

Ako ste zadovoljni značajkama uključenim u besplatnu verziju Formidabilnih obrazaca, možda biste trebali razmotriti dobivanje osobne licence na 49 USD godišnje. Ne dodaje se dodatna funkcionalnost, ali imat ćete podršku od programera.

Izgradite obrazac koji može biti moćan

Kao i mnogi drugi dodaci za kontaktne obrasce, Formidable Forms izdan je pod poslovnim modelom freemium, tako da trebate nadograditi kako biste otključali napredne značajke i funkcionalnost.

Licenca za stvaraoce od 99 dolara godišnje omogućava upotrebu na najviše tri web stranice, a dodaje dodatne mogućnosti oblikovanja i integracije za MailChimp, Aweber i MailPoet. Poslovna licenca na 199 USD godišnje povećava upotrebu na 15 web stranica, a dodaje više integracija marketinga putem e-pošte, PayPal podrška, WPML integracija i još mnogo toga.

Elitna licenca od 399 USD godišnje nema ograničenja upotrebe i dodaje podršku za Stripe, Authorize.net, ActiveCampaign, Salesforce, HubSpot i WooCommerce.

Oblični obrasci Postavke obrasca

Formidable Forms nesumnjivo je jedan od najboljih dodataka za kontaktne forme koji su dostupni za WordPress, a izdvaja se iz mnoštva zbog svojih dodatnih mogućnosti oblikovanja.

Oni od vas koji traže besplatan obrazac za WordPress dodatak bit će zadovoljni onim što je uključeno u osnovnu verziju.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

6. Sretni obrasci – BESPLATNI

Happy Forms je 100% besplatni dodatak za obrazac za WordPress koji je osmislila Tema.

Ako ste prije koristili program za prilagodbu tema WordPressa, znat ćete kako funkcionira Happy Forms jer koristi isto sučelje. U prvom stupcu nalaze se polja obrasca, a u drugi stupac možete dodati nova polja. Obrazac se može pregledati u glavnom području sadržaja s desne strane.

Dostupan je dobar izbor polja poput vezanja na web stranicu, tablice, ocjene i uređivača teksta. Možete odrediti je li potrebno polje i promijeniti njegovu širinu s pune na polovicu, treću ili automatsku.

Veseli obrasci za obradu stranica

Sigurnost HoneyPot pomaže u sprječavanju pokušaja neželjene pošte, a može se omogućiti i Google reCAPTCHA. Možete prilagoditi poruku potvrde koja se prikazuje korisnicima.

Svaki dio obrasca može se stilizirati, uključujući boje, veličine slova i poravnanja. Ne možete spremiti svoje prilagođene stilove kao što možete u Formidable Forms, ali imate priliku vidjeti promjene svojih stilova u stvarnom vremenu.

Sretni oblici stylinga

Happy Forms ne nudi uvjetnu logiku – niti druga napredna polja i značajke koje se mogu naći u premium alternativama – ali, bez sumnje, jedna je od najboljih opcija besplatnog obrasca za kontakt dostupne korisnicima WordPressa.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

7. Jetpack – BESPLATNI

Jetpack, ili ako više volite njegov puni naslov “Jetpack by WordPress.com”, brzo je prerastao u jedan od najpopularnijih dodataka koji je dostupan WordPress korisnicima, nudeći niz alata i usluga Automattic.

Jedan od njegovih manje poznatih modula je kontaktni obrazac Jetpack – jednostavno rješenje koje nudi deset polja, uključujući ime, web stranicu, padajući datum i datum.

Postavke obrasca Jetpack

Ako je na vašem web mjestu omogućen klasični uređivač, obrazac za kontakt Jetpack vidjet ćete u vizualnom uređivaču kao gumb “Dodaj obrazac za kontakt”.

U novom sustavu WordPress bloka naći ćete obrazac za kontakt pod Jetpackom u području glavnog bloka. Ako se Jetpack obrazac ne prikazuje, provjerite je li modul uključen.

Blok Jetpack oblika

Možete odrediti je li potrebno polje i urediti njegovu naljepnicu, ali nećete naći nikakve opcije stiliranja ili napredne postavke.

Primjer obrasca Jetpack

Ako želite osnovni kontakt obrazac i već imate instaliran Jetpack, onda je to sjajno rješenje. Ako vam je potrebno samo nekoliko osnovnih polja u obrascu za kontakt, Jetpack je previše ograničen, zato bih preporučio korištenje alternativnog WordPress dodatka.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

8. Quform – 29 dolara

Quform je najprodavaniji dodatak za izgradnju WordPress forme na CodeCanyonu. Cijena prodaje za 29 USD, a proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu.

Dodatak omogućuje stvaranje elegantnih, složenih obrazaca s više stranica, a pomoću uvjetne logike možete mijenjati koja se polja prikazuju i kontrolirati obavijesti koje se šalju..

Dostupne su tri opcije CAPTCHA – Honeypot, image i reCAPTCHA – a na raspolaganju je 15 validatora koji će vam pomoći i u provjeri podataka..

Izradite obrazac za obrazac

Quform ima sučelje povuci i ispusti s kompletnim sustavom tematiziranja i izgleda. Pored 11 uključenih tema, naći ćete 11 stilova gumba, animacije gumba, CSS styling i još mnogo toga. Sve promjene obrasca mogu se pregledati prilikom prilagodbe.

Iako sva rješenja na ovom popisu odgovaraju, Quform je nesumnjivo jedna od ljepših opcija za mobitele i tablete.

Primjer obrasca oblika

Quform je jedno od najbogatijih značajki rješenja obrasca za kontakt dostupnih korisnicima WordPress-a i sa samo 29 USD lako je preporučiti.

Službena web stranica | Stranica prodaje dodataka

9. Obrasci Caldera – BESPLATNO / $ 74,99-plus

Caldera Forms je svestrani dodatak za obrazac za WordPress koji koristi sučelje povuci i ispusti. Možete stvoriti novi obrazac iz praznog predloška ili odabrati jedan od nekoliko unaprijed pripremljenih predložaka obrasca.

Besplatna verzija Caldera ima mnoštvo značajki koje drugi programeri zadržavaju za premium izdanja – poput prijenosa datoteka, obrazaca na više stranica, uvjetne logike i podrške za lako digitalno preuzimanje.

Dostupna je i saća protiv spama, a možete uvesti i izvoziti obrasce.

Caldera Obrasci postavki obrasca

Pro verzija Caldera Forms dostupna je u više različitih planova. Dodatke možete kupiti pojedinačno, ali većina ih se naplaćuje od 74,99 dolara i više pa mogu biti prilično skupi.

Ako ste zadovoljni s besplatnom verzijom i jednostavno vam je potrebna podrška, možete platiti 14,99 USD mjesečno za osnovni plan. Međutim, početni plan od 74,99 USD godišnje ima više smisla, jer ne samo da je jeftiniji godišnje, on također dodaje statistiku poruka i daje vam dodatak po vašem izboru.

Pojedinačni plan košta 164,89 dolara godišnje i dodaje izgled poruka i programe za razvojne programere. Dodaci za programere uključuju integraciju PayPal Express-a, alat od oblika do PDF-a i statistiku obrasca i analitiku.

Napredni plan košta 274,89 USD godišnje i dodaje napredne dodatke, dok agencijski plan 549,89 USD godišnje dodaje agencijske dodatke.

U naprednom paketu dodataka dobit ćete nekoliko dodataka, uključujući integraciju plaćanja putem pruge, praćenje Google Analytics i predloške pošte. Elitna agencija dodaje nevjerojatnih 18 dodataka, uključujući dodatak za članstvo, integraciju YouTubea i sastavljač vizualnih upita.

Obrazac za prijavu u obliku Caldera

Oni od vas koji traže rješenje za besplatan kontakt obrazac bit će impresionirani onim što nudi osnovna verzija Caldera Forms, a postoje napredni korisnici na desetke sjajnih dodataka. Bez sumnje, godišnji paketi imaju bolju vrijednost od kupnje ovih dodataka odvojeno.

Službena web stranica | Stranica za preuzimanje dodatka

10. ARForms – 37 dolara

Od svog predstavljanja 2013. godine, ARForms je poznat kao jedan od najboljih stručnih dodataka za obrazac za WordPress. Njegov kvalitetan dizajn na stražnjem i prednjem kraju uvijek ga je razdvojio.

Njegovo živopisno sučelje povuci i ispusti radost je za upotrebu i čini jednostavno stvaranje obrazaca. Na raspolaganju je više od 40 obrazaca unaprijed, tako da ne morate stvarati obrazac ispočetka.

Sučelje postavlja sva polja (elemente) na lijevu stranu stranice s obrascem u sredini; s desne strane naći ćete mogućnosti oblikovanja. Pruža se petnaest shema boja kako biste uštedjeli vrijeme.

Umjesto da zamijenite stupac opcijama polja, pojavit će se skočni prozor kada želite konfigurirati svako polje.

Stvorite obrazac ARForms

Kao što ste očekivali, ARForms ima mnogo naprednih značajki. Na raspolaganju su brojna polja za obrasce, kao i uvjetna logika i detaljne opcije za svako polje koje odaberete.

ARForms je jedan od rijetkih dodataka koji vam omogućuje prikaz oblika putem skočnih prozora i možete kontrolirati ono što pokreće popup. Podržane su i devet marketinških usluga e-pošte, a dostupne su i analitike koje prikazuju stope klikova i više.

Primjer ARForms

Za samo 37 dolara, ARForms nudi fantastičnu vrijednost za novac – ako želite prikazati visokokvalitetne dizajne obrasca, preporučujem vam da provjerite.

Službena web stranica | Stranica prodaje dodataka

Časni spomen

Kada sam istraživao ovaj članak, smanjio sam početni popis dodataka za kontaktne obrasce na prvih 20, a zatim smanjio ovaj popis na deset koje vidite gore.

Imajući to u vidu, želio sam spomenuti tri dodatka za kontaktne forme koji su propustili rez.

Form Maker je kontaktni dodatak za obrazac koji sprema prijave i ima sustav za prilagodbu obrasca bogat značajkama. Deseci polja mogu se dodati u obrazac pomoću sučelja za povlačenje i ispuštanje.

Pro verzija košta 30 dolara i dodaje premium podršku i dodatne značajke, poput PayPal integracije.

Proizvođač obrasca

Ako tražite nešto malo drugačije, pogledajte Ninja Kick. Trgovina na malo od 19 dolara, dodatak omogućuje prikazivanje prekrasnog kontaktnog obrasca sa strane vaših stranica.

Obrazac se može otkriti na više načina, poput klika na gumb ili klika na sliku. Ostale značajke uključuju MailChimp integraciju, podršku i oblikovanje za kontakt obrasce 7 kratkih kodova, 15 pozadinskih pozadina i 15 zamagljenih pozadina. Može se dodati i traka na društvenim medijima.

Ninja Kick obrazac

Everest Obrasci lijepo je rješenje oblika o kojem biste također trebali razmisliti. Obrasci se u ovom dodatku mogu stvoriti pomoću sučelja povuci i ispusti i organizirati u redove. Podnesci se spremaju u bazu podataka vaše web lokacije, a Google reCAPTCHA pomaže u sprječavanju neželjene pošte.

Pro verzija je dostupna od 29 dolara i dodaje mnoge napredne značajke, poput uvjetne logike i integracije plaćanja. Preporučujem da to provjerite.

Obrasci Everest

Završne misli

Tržište dodataka za obrazac za WordPress obrazac dobro je kao i do sada, pa kada je riječ o odabiru rješenja za kontaktni obrazac, razmaženi ste zbog izbora.

Jedna stvar koja me veseli je da se standard besplatnih dodataka obrasca za kontakt za WordPress značajno poboljšao u posljednje dvije godine. Oni su općenito stilskiji, imaju više značajki i koriste moderni graditelj obrazaca prilagođen korisniku. Dugo se ovaj trend može nastaviti!

Uz toliko sjajnih rješenja na tržištu, teško je izdvojiti WordPress dodatak za obrazac za kontakt kao “najbolje” – uostalom, potrebe se razlikuju!

Moj savjet je da testirate dodatke navedene u ovom članku kako biste vidjeli jesu li prikladni za vas i vašu web stranicu i budite svjesni da dodaci za kontaktne obrasce mogu biti skupi ako vam trebaju sve napredne značajke, integracija i funkcionalnost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map