Deset deset dodataka za WordPress Genesis Framework (2017)

Ponude za WordPress


Bio sam sretan kupac StudioPressa dugi niz godina – i u središtu svih dizajna StudioPress WordPress je njihov iznimno popularan Genesis Framework.

Genesis je učinkovit okvir koji ima minimalan pristup značajkama i mogućnostima. Zbog toga mu nedostaje puno funkcionalnosti koje nude i drugi WordPress okviri, ali to je, naravno, dizajnirano. Genesis ne trpi područje napuklih postavki kao što to čine drugi WordPress okviri, ali postoje slučajevi kada bih želio da napravim određene promjene u području opcija umjesto da moram koristiti prilagođene funkcije.

Srećom, za Genesis je na raspolaganju puno službenih dodataka i trećih dodataka koji proširuju funkcionalnost okvira. U ovom bih članku želio podijeliti s vama ono što smatram najboljim Genesisovim dodacima.

Započnimo:

Genesis Simple Edits

Genesis Simple Edits je prvi dodatak koji instaliram kad god koristim podređenu temu Genesis. Omogućuje mi da brzo izmijenimo meta podatke prikazane u mojim postovima na blogu i prilagodim izlaz mog podnožja.

Ako samo trebate prilagoditi tekst podnožja, umjesto toga možda biste trebali razmotriti Genesis Custom Footer.

Genesis Simple Edits

Pošiljatelj Genesis Favicon

Nažalost, okvir Genesisa ne uključuje opciju promjene web mjesta. Ako želite dodati ovu funkciju klijentima, preporučujem vam instaliranje Genesis Favicon Uploader-a.

Pošiljatelj Genesis Favicon

Postanak Jednostavne prilagodbe

Genesis Simple Customisations ima mnogo više mogućnosti prilagođavanja od Genesis Simple Edits. Omogućuje vam jednostavno uklanjanje slike Genesis favicon, objave informacija, objave meta, teksta podnožja i veze za uređivanje.

Pod navigacijski izbornik također se može ukloniti ili staviti ispod zaglavlja. Dodatak također omogućuje promjenu položaja istaknutih slika i opisa kategorija, a možete prilagoditi tekst nekoliko polja.

Postanak Jednostavne prilagodbe

Vodič za vizualne kuke Genesis

Genesis je poznat po broju kuka koje nudi. Ove kuke omogućuju programerima i korisnicima Genesisa da lako ubacuju sadržaj u određene dijelove svoje web stranice.

Ako niste sigurni gdje su te kuke smještene, preporučujem vam da instalirate Genesis Vodič za vizualne kuke. Dodatak će prikazati sloj na dizajnu vaše web stranice uživo, ističući područja na koja se kuke odnose. To je najpraktičnije rješenje dostupno za gledanje mjesta kuka Genesis.

Vodič za vizualne kuke Genesis

Genesis Jednostavne kuke

Genesis Simple Hooks omogućuje vam jednostavno dodavanje koda u bilo koje područje vaše web stranice. Sve što trebate učiniti je unijeti svoj HTML, kratki kod ili PHP kôd u jednu od mnogih Genesis kuka na raspolaganju. Vrlo je jednostavan za korištenje – a ujedno i vrlo učinkovit.

Genesis Jednostavne kuke

Genesis Design Palette Pro

Genesis Design Palette Pro toliko je koristan dodatak da ga je StudioPress odabrao za promociju na svojoj službenoj web stranici. Omogućuje vam uređivanje svih aspekata dizajna vaše web stranice bez brige o bilo kojem kôdu. Jedino što mi se kod Genesis Design Palette Pro ne sviđa je to što nije uključeno u sam okvir Genesisa!

Dodatak košta 49 USD za jednu licencu, 89 USD za pet web lokacija i 199 USD za 50 licenci za web mjesto. Svi planovi dolaze s jednogodišnjom podrškom i ažuriranjima, funkcijama uvoza i izvoza i pristupom dokumentaciji.

Genesis Design Palette Pro

Genesis Super Customizer

Ako više volite modificirati web mjesto pomoću WordPress alata za prilagodbu podataka, možda želite isprobati Genesis Super Customizer. Zahvaljujući više od 100 opcija za prilagodbu, daleko je od jednog od najfleksibilnijih rješenja dostupnih za Genesis.

Nakon što se Genesis Super Customizer aktivira, moći ćete izmijeniti svaki element dizajna vaše web stranice. To uključuje zaglavlje, bočnu traku, postavke obrasca, izgled gumba, oblikovanje navigacije i još mnogo toga.

Genesis Super Customizer

Genesis Extender

Genesis Extender je svestran dodatak koji je stvoren za programere Genesis.

Omogućuje vam lako aktiviranje i deaktivaciju značajki, kao što su formati posta i naslova stranica, te lako mijenjanje veličina sličica. Također možete dodati prilagođeni CSS, prilagođeni JavaScript, prilagođene predloške, prilagođene funkcije, prilagođena područja widgeta, prilagođene kutije za kuke i još mnogo toga.

Genesis Extender prodaje 49 dolara za jednu web stranicu, 89 dolara za tri web stranice i 149 dolara za neograničeno korištenje. Sve licence dolaze s jednogodišnjom podrškom i ažuriranjima, s godišnjim obnavljanjem na 50% izvornog troška.

Genesis Extender

Dodaci rasporeda geneze

Dodaci Genesis Layout mogu se koristiti za izmjenu zadanih izgleda vaše početne stranice, postova i stranica, kategorija, arhiva, stranica autora, stranice s pogreškama 404, priloga, stranice rezultata pretraživanja i još mnogo toga.

Podržava prilagođene vrste posta koje su dodale podređene teme Genesis i dodatke kao što su WooCommerce, bbPress i Easy Digital Downloads.

Dodaci rasporeda geneze

Genesis Club Pro

Teško je klasificirati Genesis Club Pro, jer ima toliko stvari. Vašem web mjestu dodaje 25 značajki, koje uključuju odredišne ​​stranice za videozapise, traku s obavijestima za zaglavlje, učitavanje favicon-a, autorske potpise, klizač slike i još mnogo toga.

Genesis Club Pro prodaje 57 dolara za pojedinačnu licencu, 97 dolara za višestruku licencu i 197 dolara za licencu za programere. Svi planovi dolaze s godinu dana podrške i nadogradnje.

Genesis Club Pro

Postanak Jednostavno dijeljenje

Kao što sam siguran da znate, na raspolaganju je mnoštvo dodataka za dijeljenje društvenih medija za WordPress, a svi se oni mogu koristiti s dodatkom Genesis. Međutim, možda biste trebali razmotriti rješenje za dijeljenje društvenih medija koje je dizajnirano posebno za korisnike Genesisa.

Genesis Simple Share jedna je od mogućnosti. To je jednostavan dodatak, ali volim njegov čisti profesionalni izgled. Dizajniran od strane StudioPressa, Genesis Simple Share na vašu web stranicu može dodati malu ili srednju društvenu traku ili velike društvene okvire. Može se primijeniti iznad i / ili ispod vašeg područja sadržaja u postovima na blogu, na stranicama, u privitku i arhivama.

Druga dva dodatka koja biste također trebali uzeti u obzir su jednostavne društvene ikone StudioPressa i asinkrono rješenje za učitavanje Genesis Optimizirani društveni udio.

Postanak Jednostavno dijeljenje

A odmor …

Popularnost Genesisa znači da postoji obilje dodataka dizajniranih posebno za okvir. U ovom bih odjeljku želio navesti ostatak najboljih.

navigacija & SEO

Ovi dodaci pomoći će vam da proširite navigaciju i posjetiteljima i tražilicama olakšavaju pronalaženje vašeg sadržaja.

 • Genesis Simple Menus – koristan dodatak koji vam omogućuje dodavanje WordPress izbornika sekundarnom navigacijskom izborniku Genesis na temelju posta, po stranici, oznaci ili kategoriji..
 • Genesis Title Toggle – Omogućuje vam onemogućavanje naslova na određenim stranicama.
 • Genesis Grid – Može se koristiti za prikaz arhiva u mreži.
 • Genesis Single Breadcrumbs – Omogućuje vam onemogućavanje krušnih mrvica na određenim postovima i stranicama.
 • SEO Data Transporter – Izuzetno koristan ako želite prenijeti SEO postavke iz Genesisa na SEO dodatak, poput All in One SEO ili WordPress SEO.
 • Jednostavne bočne trake Genesis – Jednostavan način dodavanja novih bočnih traka na vaše web mjesto koje pokreće Genesis.

stil

Korisni dodaci u vezi sa stiliranjem koji će vam pomoći da promijenite način na koji vaša web stranica izgleda.

 • Genesis Style Trump – Prisiljava tablicu stilova djece Genesis da se kasnije učita.
 • Genesis Printstyle Plus – Dodaje datoteku s tablicama spremnom za pisač na vašu web stranicu.
 • Genesis Jednostavni dijelovi stranice – Jednostavan način izrade dijelova stranice obuhvaćaju cijelu širinu stranice.
 • Genesis responzivni klizač – elegantan klizački klizač dizajniran posebno za Genesis.
 • Simple Custom CSS – Omogućuje vam jednostavno dodavanje prilagođenog CSS-a na vašu web stranicu. Ovaj dodatak nije dizajniran posebno za okvir Genesis, ali dobro nadopunjuje Genesis.

Widgeti

Zbirka widgeta dizajnirana za web stranice koje koriste Genesis Framework.

 • Genesis Sandbox Featured Content Widget – Dodaje kako Genesis sadrži podršku za sadržaj za prilagođene vrste i taksonomije posta.
 • Genesis Tabs – Prikazuje okvir s widgetom na karticama koji prikazuje postove na blogovima i njihove istaknute slike.
 • WP Genesis Box – pomaže vam promovirati Genesis na bočnoj traci.
 • Genesis Author Pro – Omogućuje dodavanje biblioteke knjiga na vaše web mjesto Genesis.

Integracija i proširenje

Dostupno je nekoliko dodataka koji vam pomažu u poboljšanju specifičnih tematika StudioPress, poput dodataka Genesis Prose i AgentPress.

Na raspolaganju je i niz dodataka koji pomažu integriranje Genesisa s popularnim WordPress dodacima. Tu se ubrajaju Genesis Connect za BuddyPress, bbPress Genesis Extend, Genesis Connect za jednostavno digitalno preuzimanje i Genesis Connect za WooCommerce.

Ako želite instalirati najnoviju verziju Genesisa, pogledajte Genesis Beta Tester i budite sigurni da ćete instalirati Genesis prijevode ako želite prevesti svoju web lokaciju Genesis.

Završne misli

Nadam se da ste uživali u ovom pogledu na ono za što vjerujem da su najbolji Genesisovi dodaci do sada objavljeni – izbor koji će vam, nadam se, pomoći da otvorite oči upravo onome što se postiže ovim nevjerojatnim okvirom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map