Beaver Themer pregled: što to radi i ima li dobro?

Ponude za WordPress


Beaver Themer najnoviji je WordPress proizvod kreativaca Beaver Builder-a. Nakon što je proizveo jedan od najboljih dodataka za izradu stranica za WordPress – Beaver Builder – isti je narod sada objavio alat koji će vam pomoći da prilagodite sve aspekte vaše WordPress web stranice, a ne samo postove i stranice!

Ukratko, Beaver Themer omogućuje vam kreativnost s zaglavljem, podnožjem i gotovo svim ostalim područjima vaše WordPress web stranice. U ovom ćemo pregledu Beaver Themera pogledati što sve ovaj novi dodatak Beaver Builder može učiniti.

Zaronimo u…

Što može učiniti Beaver Themer?

Dodatak Beaver Builder izgrađen je kako bi bilo tko mogao kreirati prilagođene dizajne za svoje WordPress postove i stranice putem korisničkog sučelja za povlačenje i ispuštanje. Nakon što instalirate dodatak Beaver Themer zajedno s programom Beaver Builder, možete započeti s prilagođavanjem okolnih područja vaše web stranice, uključujući područja zaglavlja i podnožja i predloške tema.

Slika Beaver Themer Pregled koja prikazuje glavne komponente

Ovaj pregled Beaver Themera istražit će i procijeniti glavne komponente ovog WordPress web mjesta za izradu web stranica.

Bez alata kao što je Beaver Themer, jedini način prilagođavanja ovih područja vaše WordPress web stranice bio bi uređivanje datoteka predloženih PHP datoteka koje čine vašu WordPress temu. Ako niste koder ili razvojni programer, sve su osim manjih prilagodbi izvan vašeg dosega.

S Beaver Themerom, nekoderi mogu prilagoditi ta područja na svojoj web stranici, dok programeri mogu koristiti ovaj alat za brži i učinkovitiji rad nego prije.

Ukratko, Beaver Themer je alat koji omogućava prilagođavanje svih aspekata vaše WordPress web stranice – ne samo sadržaja posta i stranica – putem intuitivnog korisničkog sučelja za prebacivanje i ispuštanje. U našem pregledu Beaver Themer istražit ćemo što točno ovaj WordPressov alat za web dizajn može učiniti i koliko je jednostavno koristiti.

Kompatibilnost teme WordPress

Prije nego što uđemo u sve mogućnosti ovog alata, vrijedno je pogledati koje su WordPress teme kompatibilne s Beaver Themerom. Prema dokumentaciji, neke značajke Beaver Themera – poput mogućnosti stvaranja prilagođenih izgleda za vaše arhive stranice, pojedinačne dijelove sadržaja i 404 stranice vaše web stranice – trebale bi raditi s većinom WordPress tema.

Međutim, da biste stvorili prilagođena zaglavlja i podnožja za svoju web stranicu, vaša WordPress tema mora biti izgrađena na određeni način. Popis tema koje u potpunosti podržavaju Beaver Builder kratak je, s tim što je Genesis okvir najpoznatija opcija.

Stoga, ako želite otključati puni potencijal Beaver Themera, za svoju web lokaciju odaberite dječju temu za okvir Geneze ili temu Beaver Builder (dostupno s nekim verzijama Beaver Builder-a). Ako ne, možda ćete propustiti neke od najboljih funkcija ovog graditelja web stranica.

Korisničko iskustvo i sučelje Beaver Themer-a

Beaver Themer koristi isto korisničko sučelje za povlačenje i ispuštanje kao dodatak Beaver Builder, o čemu smo detaljno pisali u nedavnoj recenziji. Kroz ovo sučelje dobivate WYSIWYG prikaz vašeg sadržaja dok radite. Kada je u pitanju stvaranje prilagođenog dizajna, redovi i stupci koriste se za izgradnju strukture za vašu stranicu.

Izgled s retcima i stupcima

Primjer Beaver Themera izgrađen stupovima i redovima.

Zatim možete povući i ukloniti bilo koji od modula Beaver Builder i Beaver Themer u vaše izgledima prije nego što ih prilagodite kontrolama modula.

Izgled s modulima u

Primjer izgleda redaka i stupaca prepunih modula.

Potpuni popis modula vrlo je impresivan, uključujući gumbe za pozivanje na akciju, klizače sadržaja, karte, poštanske vrtiće, izjave i drugo. Postavke i kontrole prilagodbe jednako su impresivne.

Postavke za modul

Samo neke postavke i mogućnosti prilagodbe za red.

Možete i povući i sve aktivne WordPress widgete – uključujući one iz dodatka treće strane – u vaše rasporede.

Dodajte widgete u svoj izgled

Svi widgeti koji su aktivni na vašoj web lokaciji (uključujući one iz dodataka treće strane) mogu se koristiti u vašim dizajnovima.

Kako se svaki vid vaše stranice može prilagoditi vizualnim sučeljem, s ovim alatom možete proizvesti neke doista jedinstvene dizajne.

Predizgrađeni predložak Beaver Themera

Samo jedna od mnogih vrsta dizajna stranica koju možete stvoriti pomoću Beaver Builder-a i Beaver Themera.

Korisničko sučelje Beaver Builder bilo je vrlo dobro prihvaćeno i jedan je od najprimjerenijih načina za stvaranje dizajna stranica po mjeri u WordPressu. Sada, pomoću Beaver Themera, domet stvaranja stranica proširio se i na ostala područja vaše web stranice – osim samo postova i stranica. Beaver Builder također uključuje 30 visokokvalitetnih u potpunosti uređenih predložaka koji će vam pomoći da započnete i uštedite vrijeme.

Napravite prilagođena zaglavlja i podnožja

Postavke Beaver Themer Header-a

Postavke za prilagođeno zaglavlje web stranice Beaver Themer.

Jedna od ključnih karakteristika Beaver Themera je njegova sposobnost stvaranja prilagođenih zaglavlja i podnožja za vaše web mjesto WordPress. I ne samo to, već možete stvoriti više zaglavlja i podnožja i dodijeliti ih različitim dijelovima vaše web stranice. Također možete odabrati koji će korisnici vidjeti svako zaglavlje ili podnožje, kao što su prijavljeni korisnici ili korisnici s određenom ulogom.

Pravila prikaza zaglavlja

Beaver Themer vam pruža dobru kontrolu nad prikazom vaših izgleda i kada ne.

Pomoću ove funkcije možete dizajnirati jedno zaglavlje za svoju početnu stranicu, zatim dodatna zaglavlja za postove u određenim kategorijama i prilagođena zaglavlja za određenu stranicu na vašoj web lokaciji. Možete također stvoriti prilagođeno zaglavlje za korisnike koji nisu prijavljeni i nagovarati ih da se prijave u svoj program za članstvo.

Jednom kada počnete stvarati prilagođeno zaglavlje u Beaver Themer builder sučelju, možete povući i ispustiti bilo koji od modula Beaver Builder u svoj dizajn, a zatim prilagoditi njihov sadržaj.

Uređivanje zaglavlja pomoću Beaver Themera

Uređivanje prilagođenog zaglavlja web mjesta u korisničkom sučelju graditelja Beaver Themer.

Dodatni redovi, stupci, područja teksta, slike, gumbi ili izbornici samo su neki od elemenata koje možete dodati u svoje prilagođeno zaglavlje.

Dodavanje gumba poziva na radnju u prilagođeno zaglavlje

Upotreba modula poziva na akciju za promociju ponude u području zaglavlja web mjesta.

Nakon toga možete prilagoditi izgled cijelog područja zaglavlja ili modificirati pojedine retke, stupce i module koji čine vaš dizajn.

Postavljanje boja zaglavlja

Beaver Themer vam pruža dobru kontrolu nad postavkama izgleda vaših dizajna.

Nakon što završite svoj posao, možete spremiti dizajn i objaviti ga kako biste počeli posjetiteljima prikazivati ​​novi izgled. Ista funkcionalnost može se koristiti za izradu podnožja za vaše web mjesto WordPress.

Napravite prilagođene dijelove tema

Još jedan moćan način na koji vam Beaver Themer može pomoći u stvaranju prilagođene web stranice WordPress je značajka dijelova teme. Zahvaljujući ovoj funkciji, možete kreirati prilagođene dijelove – poput poziva na akciju, obrazac za optin ili neki drugi element – a zatim ih postaviti prema sadržaju u svoj sadržaj. Primjer može biti poziv na akciju banner koji se prikazuje nakon sadržaja posta u svim postovima u određenoj kategoriji.

Izrada dijela izgleda

Dijelovi izgleda omogućuju vam stvaranje dijelova sadržaja koji se na vaše web mjesto mogu umetnuti u različitim položajima.

Nakon što stvorite novi dio teme, možete odabrati mjesto gdje će se prikazivati ​​na vašoj stranici. Opcije položaja su impresivne, uključujući prije ili poslije sadržaja posta i stranice, prije i poslije zaglavlja i podnožja, oko područja widgeta i još mnogo toga.

Odabir mjesta za umetanje dijela

Kroz postavke dijela možete odabrati položaj ili mjesto na stranici na kojoj će se prikazati dio teme.

Osim odabira mjesta na kojem će se dio umetnuti, možete postaviti i mjesto na kojem će se dio prikazivati. Opet su postavke opsežne, s mogućnostima uključujući postavljanje na određene postove i stranice, arhive postova i stranica, postove određenog autora, specifične WooCommerce proizvode, određene kategorije proizvoda ili cijelu stranicu. Možete i izraditi pravila za izuzeće kako biste odredili gdje se prilagođeni tematski dio neće prikazati.

Postavljanje na mjestu na kojem će se dio koristiti

Možete odabrati i lokaciju ili mjesto na kojem će se prikazati tematski dio.

Nakon što odredite lokaciju i položaj, možete pokrenuti graditelj i stvoriti vlastiti dio teme.

Izrada prilagođenog tematskog dijela

Možete upotrijebiti značajku dijelova teme za stvaranje prilagođenog poziva na radnju koji se prikazuje na kraju svih vaših stranica.

Sa svim modulima Beaver Builder-a na raspolaganju, trebali biste moći stvoriti gotovo bilo koju vrstu tematskog dijela koji će se umetnuti u vaš sadržaj prema vašim postavkama.

Stvaranje prilagođenih izgleda za pojedinačne stranice i stranice arhiva

Beaver Themer vam također omogućuje stvaranje prilagođenih izgleda za prikaz pojedinih dijelova sadržaja i arhivskih stranica. Na primjer, možete stvoriti prilagođeni dizajn za prikazivanje svih postova u određenoj kategoriji na vašem blogu. Alternativno, možete stvoriti prilagođeni izgled koji se primjenjuje na određene stranice na vašoj web lokaciji, poput vaših prodajnih stranica.

Ako ste ikada željeli veću kontrolu nad prikazom popisa blogova na svojoj web stranici, Beaver Themer vam daje jednostavan način dizajniranja prilagođenih stranica arhiva postova.

Postavke za arhivu fotografije

Ovaj prilagođeni izgled primijenio bi se prilikom prikaza popisa svih postova u kategoriji fotografija.

Nakon što stvorite prilagođeni izgled i odredite kada će se koristiti, možete ga započeti dizajnirati u sastavljaču.

Izrada stranice arhiva

Izrada prilagođenog izgleda arhive za prikaz popisa blogova u mreži.

Sučelje za graditelj Beaver Themer pruža vam veliku kontrolu nad prikazom postova. Postavke obuhvaćaju koliko postova za prikaz, vrstu izgleda koji se koristi te puno više. Možete jednostavno odabrati koji će sadržaj biti iz prikaza koji će se prikazivati, poput istaknute slike, izvoda objave, imena autora ili datuma objave. Mijenjanje boja, margina i ostalih svojstava prikaza također je izravno.

Postavke za koje se prikazuju postovi

Beaver Themer omogućuje vam kontrolu nad gotovo svim aspektima načina na koji su postovi prikazani na stranici arhiva.

Sada, kada posjetitelj pregleda sve postove iz kategorije fotografije, prilagođeni izgled primijenit će se na arhivu sadržaja.

Primjer objavljenog arhivskog dizajna

Prilagođeni raspored arhiva koristi se za prikaz svih postova iz određene kategorije.

Uz izradu prilagođenih izgleda za popise postova, također možete kreirati prilagođene izgleda za pojedinačne postove i stranice.

Značajka Tema izgleda je snažna komponenta Beaver Themera: Mogućnost dizajniranja prilagođenih izgleda za pojedinačne stranice i postove, kao i za arhivske stranice, otvara svijet kreativnih mogućnosti. Kombinacijom intuitivnog sučelja za izgradnju i moćne postavke zaslona možete definirati kako je prikazan svaki dio sadržaja i područja na vašoj web lokaciji.

Priključci polja

Zahvaljujući značajci Field Connections vašeg Beaver Themera, elemente u dizajnu lako možete povezati sa sadržajem pohranjenim drugdje na vašoj web lokaciji. Na primjer, prilikom izrade prilagođenog izgleda za prikazivanje pojedinih postova možete postaviti pozadinsku sliku za prikaz zaglavlja tako da se koristi istaknuta slika iz dijela sadržaja koji se pregledava.

Korištenje polja priključaka

Korištenjem priključaka na terenu, istaknuta slika posta koji se prikazuje koristiće se kao pozadinska slika za ovaj redak.

Ako ste dodali tekstualni modul u svoj dizajn, možete upotrijebiti priključke polja za prikaz tekstualnog sadržaja iz različitih izvora. Opcije uključuju povlačenje tekstualnog sadržaja iz polja naslova posta, polja izvoda posta, pa čak i prilagođenih polja.

Uvoz teksta iz određenog polja

Priključci polja olakšavaju dodavanje dinamičkog sadržaja u vaše dizajne koji se ažuriraju ovisno o sadržaju koji se pregledava.

Stvorite elemente za višekratnu upotrebu

Kako biste ubrzali svoj tijek rada, Beaver Themer olakšava izgradnju knjižnice elemenata za višekratnu upotrebu. Možete stvoriti predloške koji se mogu koristiti kao polazište pri stvaranju novih prilagođenih dizajna u sučelju za izgradnju.

Spremanje modula za ponovnu upotrebu

Beaver Themer omogućuje vam spremanje modula, redaka i predložaka koje ste stvorili za ponovnu upotrebu na cijeloj web lokaciji.

Možete spremiti bilo koji redak ili modul i zatim ih ponovo upotrijebiti na cijelom web mjestu. Kada spremite stavku u svoju biblioteku, čineći je globalnim elementom omogućava je dodavanje na više stranica, ali uređivanje na jednom mjestu, s tim da se promjene izbacuju u svaku instancu tog elementa.

Knjižnica spremljenih modula

Nakon što spremite modul ili redak, možete ga povući i ubaciti u svoje dizajne na cijeloj web lokaciji.

Informacije o cijenama Beaver Themer-a

Budući da je Beaver Themer dodatak za dodatak za gradnju stranica Beaver Builder, morat ćete kupiti oba proizvoda da biste koristili alat za izradu tema. Nažalost, Beaver Themer ne radi sa besplatnom verzijom programa za izgradnju stranice Beaver Builder.

Opcije cijena za proizvode Beaver Builder i Themer su sljedeće:

  • Beaver Builder Stranica Builder dodatak: Od 99 USD.
  • Dodatak Beaver Builder Themer: 149 USD.
  • Ukupna cijena: Od 248 USD.

Kao što je spomenuto ranije u ovom pregledu, ovaj alat najbolje radi s potpuno kompatibilnom WordPress temom. Teme iz Geneze jedna su mogućnost, dok je tema Beaver Builder WordPress druga. Pristup temi Beaver Builder zahtijeva kupnju ili 199 dolara Pro ili 399 američkih agencija licencu za Beaver Builder, povećavajući cijenu Beaver Builder-a i Beaver Themera na 348 USD ili 548 USD.

Dobra vijest je da vašu kupnju Beaver Themer pokriva na neograničenom broju web mjesta.

Završne misli

Što se tiče završetka našeg pregleda Beaver Themer. Kao što vidite, ovaj alat vam pruža mnogo više kontrole nad vašom web stranicom WordPress nego gotovo bilo koji drugi dodatak za izgradnju stranica dostupan danas.

Biti u stanju stvoriti prilagođena zaglavlja i podnožja za svoju web stranicu, kao i obraditi predloške za svoje stranice i arhive bloga, omogućuje vam stvaranje jedinstvene WordPress web stranice.

Ako želite stvoriti prilagođenu web stranicu, a rado kupujete i koristite temu Beaver Builder-a ili neku od potpuno kompatibilnih opcija, kombinacija Beaver Builder-a i Beaver Themer-a vrlo se preporučuje. Međutim, ako ne koristite potpuno kompatibilnu temu, nije lako preporučiti Beaver Themer. Umjesto toga, na vama je da odlučite hoće li pomalo ograničena funkcionalnost ovaj alat učiniti vrijednim ulaganjem za vašu web lokaciju.

Ako želite sami iskusiti ovaj graditelj web stranica, možete isprobati internetsku demonstraciju Beaver Themera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me