Mistä löytää parhaat graafiset ja web-suunnittelutarjoukset

WordPress-tarjoukset


Kaikki rakastavat paljon – varsinkin kun nämä sopimukset ovat heidän etujensa tai liiketoimintansa kannalta merkityksellisiä. Työskentelen säännöllisesti graafisten ja web-suunnittelijoiden kanssa, joten etsin aina sivustoja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ja luotettavia alennustarjouksia verkkoresursseihin, kuten kirjat, oppaat, suunnittelutyökalut, WordPress-teemat ja laajennukset – käytännössä mitä tahansa, mikä tekee asiakkaiden raha menee hiukan pidemmälle. (Huomaa: Tämä verkkosivusto tarjoaa oikeastaan ​​yhden parhaista WordPress-erikoistarjousten kokoelmista.)

Valitettavasti sadoista (jos ei jopa tuhansista) tekemistäni verkkosivustoista, vain harvat tarjoavat säännöllisesti sellaisia ​​yksinoikeudella graafisia ja web-suunnittelua koskevia sopimuksia, jotka ovat todella maksamisen arvoisia.

Olen itse käynyt läpi tämän hakuprosessin niin monta kertaa, että olen valinnut kolme parasta verkkosivustoa graafisiin ja web-suunnitteluun liittyviin sopimuksiin, jotka toivottavasti kattavat kaiken kaiken, mitä tarvitset verkkopyrkimyksiisi..

1. Mahtavat tarjoukset

Kun etsit erityisiä alennustarjouksia korkealaatuisista graafisen / web-suunnittelun työkaluista ja resursseista, Mighty Deals on ensimmäinen sivusto, johon sinun pitäisi käydä. Webdesigner Depot -yrityksen (yksi alan suosituimmista web-suunnittelublogeista) takanaan perustama ja hallinnoima tiimi tarjoaa täsmälleen sellaisia ​​tarjouksia, joita luovat ammattilaiset pitävät houkuttelevina.

Mahtavat tarjoukset

Parasta tällä sivustolla on, että suurin osa sen tarjouksista neuvotellaan yksinomaan alkuperäisten tuotteiden omistajien kanssa – melkein kaikki niistä ovat saatavilla rajoitetun ajan. Voit säännöllisesti saada alennuksia 50%: sta 90%: iin verkkosuunnittelutyökaluista ja resursseista, ammatillisista malleista (WordPress, Drupal, Facebook), Mac-työkalusarjoista ja muusta.

Ei ole ennakkomaksuja tai rekisteröintivaatimuksia (jotain, joka ei aina ole tällaista sivustoa), joten jos näet huomiota herättävän kaupan, voit ostaa sen heti ilman ylimääräistä vaivaa. Lisäksi on olemassa koko ilmaisiin tarjouksiin keskittyvä osio, joka sisältää valikoiman tarjouksia, joista Mighty Deals-tiimi on yksinomaan neuvotellut käyttäjiensä eduksi..

Tässä ovat tärkeimmät tarjouskategoriat, jotka löydät Mighty-tarjouksista:

 • Kurssit – Jos haluat oppia uusia tai kiillotustaitojasi jo sinulla, voit valita laajasta joukosta graafisen suunnittelun ja kehityskursseja.
 • e-kirjat – löydät e-kirjoja kaikista peruskonsepteista ammattisuunnittelutaitoihin.
 • Fontit – voit valita rikkaasta luovien ja verkkopohjaisten kirjasinten kokoelmasta.
 • grafiikka & Tekstuurit – hienoja tarjouksia bannereista, vektorikuvista, kuvakkeista ja kuvioista.
 • Teemat ja laajennukset – täältä löydät myös houkuttelevia WordPress-teemoja ja -laajennuksia.

Mahtavia tarjouksia päivitetään päivittäin tuoreilla, yksinoikeudella tarjouksilla, joten jos sinulla olisi hyötyä pysyä ajan tasalla sen tarjouksista, suosittelen kirjautumaan sen sähköposti-ilmoituksiin pysyäkseen silmukassa.

Käy Mighty Deals -sivustolla

2. Inky tarjoukset

Inky Deals on toinen hieno foorumi löytää korkealaatuisia tarjouksia huippusuunnittelutyökaluista ja resursseista. Se on osa verkkosivustojen ja portaalien verkostoa, jota ylläpitää intohimoisten graafisten suunnittelijoiden, web-kehittäjien ja luovien markkinoinnin ammattilaisten ryhmä, joka perusti Brainik-verkoston vuonna 2008 yhdessä Inkyn sisarussivuston Designious kanssa..

InkyDeals

Löydät päivittäin päivitetyt tarjoukset, jotka liittyvät graafiseen suunnitteluun, web-suunnitteluun, sovelluksiin, Adobe Photoshopiin, vektorikuviin, arkistokuviin, kuvakkeisiin ja fontteihin. Yksi sen suosituimmista ja houkuttelevimmista tarjouksista on esimerkiksi ilmainen web-suunnittelupaketti, joka sisältää 471 ilmaista premium-resurssia, yhdessä SitePointin, Designmodon, Vandelay Premierin ja monien muiden kanssa – paketti, jolla on jo 10 000 latausta!

Toisin kuin Mighty Deals, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi kaupan lataamista tai ostamista varten. Tämä kuitenkin kuitenkin myös ilmoittaa sinulle viikoittaisen uutiskirjeen, joka sisältää viimeisimmät suositut tarjoukset ja alennukset.

Käy Inky-tarjouksissa

3. Tarjoa polttoainetta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, luettelomme pyöristäminen on Deal Fuel – toinen loistava alusta web-kehittäjille, graafisille suunnittelijoille ja luoville ammattilaisille löytää säännöllisesti päivitettäviä alennustarjouksia ja kimppuja, jotka liittyvät halutuimpiin suunnittelutyökaluihin ja resursseihin.

Deal Fuel

Aivan kuten luettelon kaksi muuta verkkosivustoa, Deal Fuel on päivittäinen tarjoussivusto. Tarjoukset muuttuvat aina ja kestävät usein vain rajoitetun ajan. Tärkeimmät kauppakategoriat verkkosivustolla ovat e-kirjat, paketit, e-kurssit, grafiikka, laajennukset, SEO, ohjelmistot ja WordPress. Tavallisten kauppojen lisäksi löydät myös erilaisia ​​vuodenaikojen paketteja ja edullisia paketteja web-kehitys- ja graafisen suunnittelun työkaluja.

Voit ostaa ja ladata tarjouksia kirjautumalla ilmaiseksi tai säästää vielä enemmän jo alennettujen hintojen lisäksi kirjautumalla sen tarjousklubin jäsenyyteen 9,99 dollaria kuukaudessa.

Vieraile Deal Fuel -sivustolla

Lopulliset ajatukset

Joten siellä on kolme parasta tarjousta tarjoavaa verkkosivustoa – kaikkia niitä hallinnoivat ihmiset, jotka ymmärtävät tarkalleen, mitä yleinen suunnittelu- ja kehitysyhteisö etsii, ja jotka tarjoavat myös laajan valikoiman erinomaisia ​​graafisia / web-suunnittelua koskevia tarjouksia. Mikä voisi olla parempi?

Viimeinen asia: kiinnostunut säästää vielä enemmän rahaa? Lisäalennuksia jo alennettuihin tarjouksiin Mighty-tarjouksista, katso aina suosittu Mighty-tarjouskupongimme (joka tarjoaa ylimääräinen 10% alennus kaikesta sopimuksesta). Nauttia!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map