Mahtava kirjasintarkistus – mikä se on? Onko se yhtään hyvä? Ja kuinka sitä käytetään WordPressin kanssa?

WordPress-tarjoukset


Jos etsit arvostelua Font Awesome yhdestä virkkeestä, tässä se on: ‘Se on mukavaa … ja toimiva … ja tyylikäs loistava yksinkertaisessa yksinkertaisuudessaan.’ Tämä tiivistää periaatteessa ensimmäiset kokemukseni tästä melko mahtavasta työkalupakista..

Tuo kokemus oli kuitenkin jonkin aikaa sitten. Olin jonkin aikaa koukussa. Käytin sitä joukkoon tavaroita ja se sai sisältöni popiksi, mutta kuten usein käy, alkuperäinen jännitys alkoi kulua.

Mutta pidämme tätä kiinni toistaiseksi ja aloitamme sen sijaan tämän Font Awesome -katsauksen, jossa kerromme, mikä Font Awesome on, onko se hyvä vai ei, ja mikä tärkeintä, kuinka sitä käytetään WordPressin kanssa – alku.

Mikä on fontti mahtava?

Kirjasinkoko mahtava arvostelu

Pähkinänkuoressa, Font Awesome on kuvake fontti.

Ajattele tavallista kirjasinta, mutta kirjainten sijasta saat kuvakkeita.

Tämä on todella loistava ja peliä muuttava osa koko asiaa.

Kuvakkeet olivat kerran suuri kipu verkkosivustoa rakennettaessa. Voit harvoin löytää oikeita – varsinkin jos tarvitsit enemmän kuin pari heistä olla samassa tyylissä. (Kymmenen kuvaketta, joissa on johdonmukaiset mallit? Unohda se!) Ja vaikka löysit ne jotenkin, laatu ei ollut yhtä hyvä kuin halutessasi käyttää kuvakkeita erikokoisina. Pitkä tarina lyhyt, jotta saat oikeat kuvakkeet, sinun on suunniteltava ne itse.

Ajan myötä asiat paranivat hiukan, ja erilaiset kuvakepaketit itäivät täällä ja siellä (kauppapaikat, pienet sivustot). Mutta se ei silti ollut aivan täydellistä. Jopa noiden sivustojen kanssa joudut silti menemään ulos etsimään kuvakkeita omalla sijaan, että sinulla olisi jonkinlainen helposti saatavilla oleva kirjasto.

Täällä Font Awesome tulee peliin.

Kun olet kiinnittänyt sivustosi Font Awesome -sovellukseen, voit käyttää jokaista kuvaketta yksinkertaisen HTML-tunnisteen avulla. Esimerkiksi saadaksesi tämän hienon kuvakkeen:

auto-kuvake

… Minun on käytettävä vain koodinpätkää:

Mahtava fontti ottaa sen ja muuntaa sen eläväksi kuvakkeeksi. Ja voit myös mukauttaa näitä kuvakkeita. Voit muuttaa kokoa, väriä ja sävyjä – periaatteessa voit tehdä mitä tahansa CSS: n avulla saavutettavissa. Sikäli kuin tiedät, nämä kuvakkeet käyttäytyvät kuten kaikki muutkin kirjasimet.

Font Awesome antaa sinulle myös ainutlaatuisia juttuja, kuten mahdollisuuden animoida kuvakkeitasi. Joten tämän staattisen version sijasta:

staattinen kuvake

… Voit saada jotain tällaista:

kuvake spin

Ja tämä voidaan tehdä millä tahansa Font Awesome -kuvakkeella.

Siksi kysymys on:

Onko se yhtään hyvä?

Mielestäni Font Awesomen tärkeimmät vahvuudet ovat:

 • kirjasto on todella suuri, sillä sillä on tällä hetkellä yli 630 kuvaketta
 • Jokainen kuvake on helppo käyttää, kun integroit sivustosi pääkirjastoon
 • se on kaikki vektorit, joten voit tehdä mitä haluat, kuvakkeiden näyttötavalla
 • on erittäin helppo lisätä kuvake mihin tahansa.

Aivan rehellisesti, Font Awesome tekee sen, mitä se todella tekee poikkeuksellisen hyvin.

Kaiken kaiken lisäksi, oppimiskäyrästä ei ole paljon. Kun Font Awesome on asennettu sivustoosi, sinun tarvitsee vain:

 • selaa käytettävissä olevia kuvakkeita saadaksesi mukavan yleiskuvan siellä olevasta
 • tutustu esimerkkeihin (käsittele niitä pikaoppaana).

Itse kuvakkeiden visuaalinen laatu on myös erittäin korkea. Yleinen ongelma monien verkkoon saatavien kuvapakettien kanssa on, että niillä on taipumus näyttää hyvältä vain tietyissä koossa, esimerkiksi sellaisten asioiden vuoksi, kuten liian paljon tai liian pieniä yksityiskohtia, epäselviä muotoja ja niin edelleen. Mutta Font Awesome -kuvakkeet eivät ole lainkaan sellaisia. Näyttää siltä, ​​että ne on suunniteltu toimimaan missä tahansa ja näyttämään hyvältä käyttämästäsi koosta riippumatta. Muistakaamme myös, että ne ovat kaikki vektoreita, joten skaalaus ei ole myöskään tekninen ongelma.

Tärkeintä on, että Font Awesome -kuvakkeet saavuttavat suunnittelun kannalta kolme päätavoitetta:

 • Suunnittelu on yhdenmukainen kuvakkeesta toiseen, joten kaikki sopii yhteen.
 • Kuviot ovat hyvin minimaaliset, mikä auttaa kuvakkeita sopimaan erilaisiin tarkoituksiin (ne näyttävät erityisen hyvältä navigointielementeille).
 • Määrästä tulee laatua – riippumatta siitä kuinka monta kuvaketta tarvitset, Font Awesome pystyy tarjoamaan.

Okei, siirrymme arvosteluin osaan:

Kuinka käyttää upeaa kirjasinta WordPressin kanssa?

Kaikki tämä kiitos syrjään, katsotaanpa vain kuinka voimme käyttää Font Awesomea WordPressin kanssa.

Ja … siellä on ongelma.

Tai pikemminkin on ongelma, jos et ole koskaan käynyt wp-adminin “ulkoasu / toimittaja” -osiossa.

Tässä tarkoitan:

Voit asentaa Font Awesome -sovelluksen WordPress-sivustoosi kahdella tavalla:

 • Manuaalinen asennus
 • Lisäosien kautta

Ja tässä on kicker: Font Awesome on yksi harvoista tapauksista, joissa manuaalinen tapa tehdä asioita on todella parempi kuin pluginien käyttäminen.

Otetaan vähän sivua pääarvostelustamme ja näytetään sinulle:

Jos etsit Font Awesome -laajennusta, kompastuu todennäköisesti seuraaviin kahteen:

 • Parempi Font Mahtava – näytä Mahtava Font kuvakkeet missä tahansa blogin sisällössä.
 • Mahtava fontti 4 -valikot – näytä mahtavien fontti-kuvakkeet valikoissa.

Vaikka molemmat teknisesti tekevät työnsä, on joitain ongelmia.

Kuten voitte kuvitella, aloittamalla Parempi Font Awesome -toiminnosta on helppoa – asenna ja aktivoi vain plugin (sinun ei tarvitse mennä itse Font Awesome -sovellukseen tai muuhun). Tarvitset vain laajennuksen.

Asennuksen jälkeen saat tämän ruudun postitusmuokkausnäyttöön:

Lisää kuvake laajennuksen kautta

Napsauttamalla sitä voit valita Font Awesome -kuvakkeen ja sisällyttää sen lyhytkoodiksi. Viileä.

Tämä toimii suurimman osan ajasta arvostelujen perusteella. Mutta ei aina. Esimerkiksi minulle se sekoitti CSS: n täysin – kuten vuonna, koko teematyylini lakkasi toimimasta (ja se on oletuksena Twenty Fifteen teema, josta puhumme täällä, joten mikään kuvitteellinen).

En nyt sano, että plugin aiheuttaa näitä ongelmia myös sinulle, mutta olet todennäköisesti törmännyt erilaisiin ongelmiin, kuten tämä ajan myötä – varsinkin kun Font Awesome- tai WordPress-version uudet versiot julkaistaan. Tämä ei ehkä ole sen arvoista. Kuvittele, että jonain päivänä päivität sivustoasi, ja CSS poistuu. Kuinka kauan kestää sinun jäljittää asia tiettyyn laajennukseen? Kuinka monta kävijää näkee väliaikaisesti poistetun sivuston?

Nyt muusta liitännästä, Font Awesome 4 -valikoista. Tämä toimii, ja näyttää toimivan kohtuullisen hyvin. Ainoa mitä asennat, ja sitten voit lisätä mukautettuja luokkia valikkokohteisiisi, kuten:

lisää kuvakeluokka

Luokat ovat samat, jotka on lueteltu virallisissa Font Awesome -asiakirjoissa. Plugin huolehtii kuvakkeen väristä vastaamaan valikkoa, välilyöntejä ja kaikkea.

valikkokuvakkeet

On erittäin hyvä, jos tarvitset vain Font Awesome -valikoitasi, mutta valitettavasti se ei toimi, jos haluat näyttää kuvakkeita sisällössä. Näyttely (a):

puuttuva kuvake

Rehellisen mielipiteeni mukaan sinun on parempi integroida Font Awesome WordPress-sivustoosi käsin, ilman lisäosia. Pitkällä aikavälillä on vähemmän vaivaa, ja integrointi näyttää olevan paljon vakaampaa.

Kuinka integroida upea fontti WordPressiin

Pohjimmiltaan, kuten tässä yksityiskohtaisesti, voit tehdä tämän kahdella eri tavalla:

 • Hanki suora upotuskoodi suoraan Font Awesome -sovelluksesta.
 • Lataa paketti ja lähetä se sitten palvelimellesi FTP: n kautta.

Aluksi minulla oli kiusaus ladata se ja isännöidä sitä itseäni, mutta sitten tajusin, että se merkitsisi vain lisätyötä. Myönnetään, että itse paketin hankkiminen ja sen lähettäminen FTP: n kautta ei ole niin paljon työtä (# lazy), mutta sinun on myös huolehdittava siitä, että se päivitetään.

Sitä vastoin käsitellessään upotusta kaikki on hoidettu puolestasi. Ja kun kaikki huoltotyöt sivuutetaan, saat paketin myös CDN: ltä, joka on myös suorituskykyä parempi.

Ohjeet ovat erittäin yksinkertaisia, kirjoita vain sähköpostiosoitteesi ja saat upotuskoodi toimitettua sinulle:

aloita Font Awesome

Font Awesome lähettää sinulle tervetulosähköpostin upotuskoodillasi sekä mahdollisuuden rekisteröidä kyseinen koodi, joka antaa sinulle joitain lisäominaisuuksia. (Huomaa: Tämä ei ole pakollista, sinun ei tarvitse rekisteröidä saadaksesi Font Awesome -toiminnon.)

Joten kun sinulla on koodi, siirry vain wp-adminin “ulkonäkö / toimittaja” -osaan (tee aina varmuuskopio koko sivustosta ja kaikista tiedostoista ennen muutosten tekemistä) ja lisää koodi koodisi teemaosi. Tämä on yleensä header.php-tiedostossa, kuten:

pään osa

Huomaa: Muista, että jos päivität teemaasi, tämä Fw Awesome -integraatio katoaa ja sinun on tehtävä se uudelleen. Käytettäessä lapsitemaa (kuten edellisessä artikkelissa mainittiin), sellaista ongelmaa ei ole.

Heti sen jälkeen, kun upotuskoodi on mukana, olet ottanut Font Awesome käyttöön sivustossasi. Työ tehty – voit nyt alkaa käyttää kaikkia kuvakkeita haluamallasi tavalla!

Valinnainen: Mahtava Fontti -tilisi rekisteröiminen

Kuten mainitsin, sulautusta käytettäessä sinulle tarjotaan myös mahdollisuus rekisteröidä tilisi Font Awesome -sovelluksessa. Tätä ei vaadita, mutta itse asiassa suosittelen sen tekemistä. Tili on ilmainen ja saat vastineeksi pari asiaa:

 • Mahdollisuus määrittää upotus.

Fontin mahtava upotuksen mukauttaminen

 • Muutamia mukavia tilastoja käyttämistäsi kuvakkeista.

Onko sen arvoinen mennä Premium?

Jotain mitä en ensin tiennyt, oli, että Font Awesome tarjosi myös premium-version Fort Awesome -tuotteestaan..

Tärkeimmät asiat, jotka tietää siitä:

 • Siinä on tuhansia lisää kuvakkeita. Fort Awesome -sovelluksella saat runsaasti lisäkuvakkeita, jotka on jaettu yksittäisiin sarjoihin (temaattiset, erilaiset tyylit jne.). Tämän avulla voit tyydyttää kaikki sivustosi kuvakkeetarpeet yhdellä työkalulla – varsinkin jos tarvitset hyvin erityisen joukon asioita, joita kuvata kuvakkeiden kautta.
 • Voit ladata ja käyttää omia kuvakkeitasi. Tämä on hienoa, koska sen avulla voit ladata asioita, kuten logosi, tuotekuvakkeita tai muuta, mikä on järkevää, ja lisätä niitä Font Awesome -kirjastolle. Tässä on vahvuus, että voit käyttää näitä kuvakkeita aivan kuten kaikkia muita Font Awesome -kuvakkeita – kaikki kuvakkeet toimivat johdonmukaisesti lähteestä riippumatta.
 • Saat mukautetut asetukset. Voit asettaa verkkotunnukset, joissa kuvakesarjojasi voidaan käyttää, ja niin edelleen.
 • Voit sisällyttää kirjasintyyppejä sarjaasi. Voit valita muutamasta parhaasta ilmaisesta kirjasimesta tai ladata oman. Tämä pitää sivustosi typografiavaran kaikki yhdessä paikassa.
 • Voit ladata kaiken tämän optimoidun CDN: n kautta, joka toimitetaan MaxCDN: n kautta.

Loppujen lopuksi Font Awesomen premium-tarjouksen ydin on helppokäyttöisyys, suorituskyvyn parannukset ja kaikkien kuvakkeiden ja kirjasintyyppien helppo hallinta..

Suunnitelmat alkavat 49 dollarista vuodessa (tarjolla on ilmainen kokeilu). Tässä on mitä sisällä on:

Fort Awesome -suunnitelmat

Tämä premium-tarjous on todennäköisesti jotain, josta hyötyvät vain suuret verkkosivut, verkkokaupat tai temaattiset verkkosivustot. Päivän lopussa tarvitset todennäköisesti vain kourallisen kuvakkeita sivustossasi, etkä päivitä niitä usein – ainakin jos puhumme tavallisista WordPress-blogeista.

Toisaalta verkkokauppojen tyyli voi luoda räätälöityjä kuvakkeita yksittäisille tuotteille tai käyttää erilaisia ​​kuvakesarjoja tehdäkseen heidän sivuistaan ​​houkuttelevampia ostajille. Mutta kyse on silti kaikesta äänenvoimakkuudesta. Pienet tuoteluettelot toimivat erittäin hyvin kuhunkin tuotteeseen manuaalisesti luotujen kuvakkeiden avulla ilman Font Awesome -sovellusta, joten he eivät silti hyöty paljoa premium-paketeista.

On myös syytä huomauttaa, että Font Awesome -palkkio ei ole ‘all inclusive’ -tyyppinen paketti. Lisämaksullisia kuvakesarjoja (jopa 50 dollaria kappaleelta) on, joten saatat löytää itsesi vielä tavoittavan lompakkosi, vaikka saisit premium-tarjouksen.

Se kaikki johtuu siitä, että Fort Awesome (Font Awesome -palkkio) ei välttämättä ole paras vaihtoehto useimmille WordPress-blogeille. Uskon rehellisesti, että ilmaisen tarjouksen käyttäminen tyydyttää todennäköisesti 99% ajasta.

Palkkion suhteen se on todennäköisesti hyvä sijoitus vain, jos sinulla on suurempi sivusto, joka luottaa eri esineiden, tuotteiden tai valikoiden visuaalisiin esityksiin ja lisää uusia kirjoja kirjastoon erittäin usein. Näissä tilanteissa hyödyt myös Font Awesomen CDN-toimituksesta, mikä nopeuttaa sivustosi prosessia.

johtopäätös

Uskon todella, että Font Awesome on hieno tuote. Koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa sisällyttää viileitä, hienosti suunniteltuja kuvakkeita verkkosivustoosi. Olet kirjaimellisesti vain yksi merkitse pois (melkein?) täydellinen kuvake mihin haluat visualisoida.

Kirjasinkoko mahtavasti pähkinänkuoressa:

 • Kirjasinkoko Mahtava ilmainen: Kyllä, kyllä, kyllä.
 • Mahtava kirjasintyyppi (Fort Awesome): Meh.
 • Eri fonttimahtavia WordPress-laajennuksia: Okei, mutta ei upea.

Ja lopuksi, korostakaamme myös, että Font Awesome on täysin avoimen lähdekoodin projekti, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien kaupallinen – sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä maksuja eikä kysy keneltäkään lupaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me