WP Migrate DB Pro Revisió: transferiu la vostra base de dades de WordPress amb facilitat

Ofertes de WordPress


Chris Coyier (mestre i comandant de totes les coses CSS-Tricks i Pippin Williamson (un dels principals desenvolupadors de complements de la comunitat de WordPress), WP Migrate DB Pro és un complement de WordPress premium que us permet copiar una base de dades de WordPress d’un. ubicació a una altra – de forma ràpida i senzilla!

Els que heu hagut de migrar una base de dades sabran que la descàrrega d’una base de dades MySQL i la seva càrrega de càrrega poden ser molt llargues i problemàtiques, a causa dels temps de espera i al temut límit de càrrega de fitxers a PHPMyAdmin (tot i que això pot ser modificat mitjançant php.ini si saps què fas).

WP Migrate DB Pro us permet essencialment empènyer i tirar bases de dades d’una ubicació a una altra. Això és molt útil si voleu duplicar el vostre lloc web en directe a un entorn de prova, o si voleu substituir i / o mantenir la base de dades en un lloc web en directe en sincronització amb un de la vostra instal·lació local, per exemple.

Vegem de prop què pot fer aquest fantàstic complement:

La versió gratuïta de WP Migrate DB

La versió gratuïta de WP Migrate DB és un complement de WordPress de còpia de seguretat senzilla que permet exportar la vostra base de dades com a descàrrega de dades MySQL. Manca la funcionalitat d’importació i push-and-pull de la versió premium, però és útil per crear una còpia de seguretat del vostre lloc web.

Trobareu la configuració del complement per a WP Migrate DB al menú d’eines de WordPress.

Es poden desar còpies de seguretat al vostre equip i podeu reduir la mida del fitxer d’aquestes còpies de seguretat mitjançant la compressió Gzip.

Els camps de cerca i substitució us permeten restaurar la informació d’ubicació a la vostra còpia de seguretat. Per exemple, canvieu my-website.com per new-website.com.

El camp URL canvia les files “siteurl” i “home” a la taula wp_options. Aquests corresponen a les línies WP_HOME i WP_SITEURL, que es poden afegir al fitxer WP-CONFIG.php.

Val la pena canviar també la ruta del fitxer arrel, ja que molts plugins de tercers ho emmagatzemen a la vostra base de dades.

Configuració de migració de WB Migració de DB

La pestanya de migració també té una àrea d’opcions avançades, que us permet substituir identificadors únics (GUID) a nivell mundial i excloure contingut com ara comentaris de correu brossa, transitoris i revisions de publicacions..

Tota la configuració es pot desar com a perfil per a un ús futur.

Configuració de migració de WB Migració de DB

La característica del mode de compatibilitat ajuda a reduir problemes de rendiment i possibles conflictes de codi permetent carregar connectors seleccionats com a complements necessaris.

WP Migration DB Page Settings

Una característica que m’agrada al WP Migrate DB és la possibilitat de canviar la mida màxima de sol·licitud.

L’assessora sobre el nombre màxim de megabytes que podeu definir per a la descàrrega d’arxius per evitar terminis i altres problemes. De manera predeterminada, està configurat en 1 MB, però podeu augmentar-lo fàcilment.

Mida màxima de sol·licitud

Com és de suposar, l’assistència no es proporciona a la versió gratuïta de WP Migrate DB. Hi ha una sala d’assistència a WordPress.org per al complement on podeu demanar ajuda, però pocs fils tenen respostes.

Àrea d'ajuda WP Migrate DB

Com a eina de còpia de seguretat senzilla, WP Migrate DB funciona bé, però no ajuda a accelerar les migracions de llocs web. Per fer-ho, heu d’actualitzar a WP Migrate DB Pro.

Utilitzant WP Migrate DB Pro

WP Migrate DB Pro desbloqueja una sèrie de funcionalitats addicionals que no estan disponibles a la versió gratuïta. La funció definidora és poder substituir de forma remota un lloc web de WordPress de forma remota.

Igual que WP Migrate DB, la versió professional permet exportar la base de dades del lloc web. Tanmateix, també podeu importar una còpia de seguretat de lloc web directament penjant el fitxer de còpia de seguretat.

Un cop més, heu de prestar atenció als camps de cerca i substitució. Si afegiu informació correcta sobre la ubicació abans de la migració d’un lloc web, us podreu estalviar molt de temps després.

Es pot substituir contingut addicional simplement afegint més files de cerca i reemplaçament. Per exemple, si es canviava el lloc web, podríeu substituir totes les referències a la marca antiga.

Opcions de migració

La característica pull es pot utilitzar per substituir el vostre lloc web per una base de dades remota de llocs web de WordPress; la funció push pot utilitzar-se per substituir la base de dades de llocs web de WordPress remota per la que vau iniciar la sessió.

La informació de connexió necessària per empènyer o treure una base de dades de WordPress es troba a la pestanya de configuració.

El fet d’afegir i tirar de bases de dades pot estalviar als desenvolupadors una gran quantitat de temps, ja que un lloc web es pot transferir indolorament d’una ubicació a una altra. Per exemple, en qüestió de minuts es pot impulsar la base de dades de llocs web de prova.

Si es vol, es podria copiar la mateixa base de dades a diversos llocs web. Aquesta opció podria aprofitar les empreses de disseny que instal·lin els mateixos temes i complements a tots els llocs web de clients.

Connexió Empeny i Estira

WP Migrate DB Pro us permet transferir tota la base de dades o seleccionar les taules exactes que voleu fer una còpia de seguretat i migrar. Això és especialment útil si heu migrat el lloc web anteriorment, ja que us estalvia de tornar a transferir tot.

Els tipus de publicació es poden excloure de les còpies de seguretat i també de la migració. Això és útil si no voleu migrar contingut per a un tipus de publicació determinat.

Per exemple, si ja no utilitzeu un tipus de publicació personalitzada, ja que està associat a un complement de WordPress que ja no utilitzeu, simplement podeu excloure’l.

Taules i tipus de publicació

Els que us fixeu en detalls poden notar que a l’àrea d’opcions avançades de WP Migrate DB Pro no hi ha l’opció d’excloure les revisions de publicacions. Això és degut a que es poden excloure les revisions mitjançant el menú del tipus de publicació esmentat anteriorment.

Tot i que entenc la necessitat de racionalitzar les opcions, considero que aquesta característica té més sentit incloure’s a les opcions avançades, ja que ara hi ha un risc que els clients no s’adonaran de la funcionalitat per excloure les revisions posteriors..

Es pot abordar amb un quadre de funcions o alguna cosa similar que posa de manifest com es poden excloure les revisions posteriors de les còpies de seguretat i migracions.

Opcions avançades de WP Migrate DB Pro

La pestanya Còpies de seguretat, introduïda a la versió 1.9 de WP Migrate DB Pro el novembre de 2018, recull totes les còpies de seguretat creades a WP Migrate DB Pro per a migracions push i pull. En altres paraules, la pestanya Còpies de seguretat mostra un arxiu de les còpies de seguretat que s’han utilitzat per a les migracions d’un lloc web.

Podeu descarregar cada còpia de seguretat des d’aquesta pàgina i, en una futura versió, els desenvolupadors afegiran una opció per restaurar també des d’aquestes còpies de seguretat.

La pestanya Còpia de seguretat

A la pestanya de configuració, trobareu la informació de connexió que necessiteu per realitzar una sol·licitud d’empenta i estira. A sota, hi ha botons per concedir permís per empènyer i tirar.

Per defecte, els botons de permís estan desactivats. Això és per disseny, ja que podríeu tenir problemes majors si restablíssiu una base de dades del lloc web equivocat o poguéssiu enviar una base de dades a un lloc web en viu en lloc d’un lloc web de prova..

La informació de la vostra llicència també s’introdueix en aquesta pàgina. Assegureu-vos d’afegir-ho aquí per rebre actualitzacions automàtiques de complements.

Informació de connexió

Les verificacions SSL estan desactivades a petició, però es poden habilitar per a una major seguretat.

A més del límit màxim de mida de sol·licitud que es troba a la versió gratuïta de WP Migrate DB, també hi ha una opció per establir un retard entre les sol·licituds (que es defineix en segons). Això pot ser necessari si una migració falla a causa dels límits de velocitat del servidor.

Configuració de la sol·licitud

Es manté l’opció de seleccionar plugins de WordPress i carregar-los com a complements imprescindibles i també hi ha l’opció d’utilitzar l’última versió beta de WP Migrate DB Pro.

Configuració avançada

WP Migrate DB Pro us mostra exactament la quantitat de la base de dades restaurada i podeu fer una pausa, reprendre i cancel·lar qualsevol importació o migració.

El procés de migració

També ofereix molta funcionalitat, però us serà fàcil d’utilitzar ja que cada opció a l’àrea de configuració del complement té una descripció. A més, trobareu informació addicional mitjançant les icones d’ajuda marcades (?).

WP Migrate DB Pro Addons

La pestanya Addons de la versió gratuïta i premium de WP Migrate DB mostra els quatre addons disponibles. Si heu adquirit una llicència per a desenvolupadors de WP Migrate DB Pro o superior, veureu l’opció d’instal·lar i activar cadascun d’aquests addons.

Si voleu, podeu descarregar-vos directament el fitxer zip de cada complement.

WP Migrate DB Pro Addon List

L’addon Fitxers multimèdia us permet empènyer i tirar fitxers de la biblioteca de suports d’un lloc web de WordPress a un altre.

Es tracta dels problemes de sincronització que poden sorgir quan es migren els fitxers multimèdia a un lloc web que ja va ser migrat.

Teniu l’opció de comparar fitxers multimèdia abans de migrar, comparar-los, després carregar i eliminar, o eliminar tots els fitxers multimèdia del lloc web objectiu i penjar-los després. Aquestes opcions impedeixen que creeu fitxers multimèdia duplicats durant el procés de migració.

WP Migrar DB Pro Media Files Addon

Podeu utilitzar el fitxer de suports addon amb el complement CLI, fet que us permetrà migrar fitxers multimèdia des de la línia de comandaments.

L’afegit Fitxers de tema i de complements us permet empènyer i treure temes i complements de WordPress entre dos llocs web i podeu seleccionar quins temes i complements s’importen durant la migració.

Això és especialment útil per configurar nous llocs web de clients i instal·lar nous entorns de prova.

WP Migrar DB Pro Temes i complements

El complement CLI s’integra amb WP-CLI per permetre executar migracions directament des de la línia d’ordres.

S’ha d’instal·lar WP-CLI per utilitzar aquest complement.

L’últim addon inclòs a la llicència de desenvolupador de WP Migrate DB Pro i superior és l’afegit per a eines multiservei.

Això desbloqueja la compatibilitat de WordPress Multisite i es pot utilitzar per enviar un sub-lloc a una sola instal·lació de WordPress i viceversa. També podeu migrar un sub-lloc entre diversos llocs.

WP Migrate DB Pro Addon Eines multiservei

Tots els addons s’instal·len com a complements separats de WordPress, de manera que els podeu desactivar si no els feu servir de manera activa.

El cost del WP Migrate DB Pro

Hi ha cinc opcions de llicència per a WP Migrate DB Pro, totes amb garantia de devolució de 60 dies.

Les dues primeres opcions de llicència no permeten accedir a complements addicionals. La llicència personal es comercialitza a 99 dòlars l’any i proporciona suport i actualitzacions per a un lloc web; la llicència lateral de pressupost costa 40 dòlars més i amplia assistència i actualitzacions a quatre llocs web.

Les dues opcions de llicència següents són la llicència de desenvolupador a 199 dòlars anuals i la llicència d’estudi a 599 dòlars anuals. Ambdues llicències ofereixen suport multisitució i accés a WordPress per a tots els addons.

La llicència d’estudi més costosa estén suport i actualitzacions de 30 llocs web a un centenar de llocs web. També augmenta el nombre de persones que poden accedir a l’assistència prioritària d’una persona a cinc.

També hi ha disponible una llicència d’empresa per a grans empreses.

Un altre motiu bo per comprar la versió professional de WP Migrate DB és l’assistència, cosa que no es proporciona a la versió gratuïta..

La pestanya d’ajuda enllaça a tutorials de vídeo que us expliquen el funcionament del connector i també hi ha una àrea de documentació extensa.

Assistència per correu electrònic a WP Migrate DB Pro

Podeu obtenir assistència directa per correu electrònic mitjançant la pestanya d’ajuda del complement. Per rebre ajuda directament a l’àrea d’administració de WordPress, heu d’assegurar-vos que s’hagi introduït la llicència de complements a la pestanya de configuració.

Podeu incloure informació de diagnòstic i registres d’errors al vostre correu electrònic per ajudar l’equip de desenvolupament a resoldre el problema més ràpidament. Aquesta informació també es mostra sota el formulari.

També veureu enllaços a recursos útils de l’àrea de documentació d’aquesta pàgina.

Formulari d'ajuda per a WP Migrate DB Pro

Abans d’optar per una versió premium d’un complement de WordPress, normalment aconsello provar prèviament la versió gratuïta per entendre el que pot i no pot fer.

Tanmateix, tingueu en compte que la versió gratuïta de WP Migrate DB és limitada en comparació amb la versió professional. Manquen la majoria de les funcions de migració que diferencien WP Migrate DB Pro a part de la competència i, per tant, no és una bona indicació de què ofereix la versió professional..

Pensaments finals

La versió gratuïta de WP Migrate DB està bé, i té algunes funcions fantàstiques, però possiblement hi ha solucions de còpia de seguretat gratuïtes disponibles per a WordPress.

WP Migrate DB Pro és una actualització significativa. És una fantàstica solució de còpia de seguretat i migració que s’ha perfeccionat contínuament des del llançament el 2013.

El que la diferencia de la competència és la possibilitat de substituir un lloc web de forma remota. Altres complements i serveis de còpia de seguretat i migració no us permeten sincronitzar dues bases de dades d’aquesta manera.

La meva única crítica al complement és que no s’inclouen addons a les llicències de baix preu personal i personal. Per obtenir accés als addons, heu d’actualitzar a la llicència de desenvolupador a 199 dòlars anuals.

La inclusió del complement de fitxers multimèdia als plans d’interès personal i lateral seria una bonificació, però crec que l’afegit de fitxers de fitxers i complements és el que s’hauria d’incloure de manera predeterminada. Sense això, haureu d’instal·lar manualment tots els temes i plugins al lloc web de destinació.

En resum: si utilitzeu una instal·lació de prova per provar canvis en un lloc web de WordPress en directe, WP Migrate DB Pro gairebé estalviarà molt temps i energia (i, per tant, diners si ho feu per a clients). Si no ho heu fet, us recomano que el reviseu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map