Tot en un SEO (gratuït) i All in One SEO Premium – Val la pena pagar-ne?

Ofertes de WordPress


Quan es tracta de triar el millor complement d’optimització de motors de cerca per a WordPress, tot en un SEO és difícil de superar.

Però val la pena actualitzar-lo a la versió premium?

Utilitzarem aquesta comparació per ajudar-vos a respondre aquesta pregunta. A diferència d’algunes altres comparacions, per a aquesta guia Tot en un (gratuïta) i Tot en One SEO Premium, vam instal·lar i utilitzar les dues versions del complement als nostres llocs de prova, de manera que podríem entendre realment què podrien fer.

Això vol dir que, al final de la nostra comparació, podreu prendre una decisió informada sobre si la versió gratuïta és prou bona per al vostre lloc web o si val la pena pagar per obtenir la prima..

Anem a començar…

Tot sobre un en SEO per a WordPress

El complement All in One SEO va ser creat per ajudar-vos a optimitzar el vostre lloc web de WordPress i el seu contingut per als motors de cerca, augmentant les possibilitats que es trobi el vostre lloc web quan la gent cerca els termes sobre els quals heu escrit. Sempre que el vostre lloc web cobreixi temes que la gent està buscant, un bon SEO pot ajudar a fer créixer el vostre públic.

Exemples de resultats del motor de cerca

L’optimització eficaç del motor de cerca pot ajudar la gent a trobar el vostre lloc web i augmentar el nombre de visitants.

Tot i que WordPress es considera fora de caixa, un plugin com ara All in One SEO pot fer-ho encara més.

En aquesta revisió i comparació de SEO Tot en Un, veurem exactament com s’aconsegueix aquest complement i si la versió gratuïta n’hi ha prou, o bé si heu de plantejar l’actualització a la versió premium.

Primer cop comprovarem la versió gratuïta abans de mirar l’opció premium. A continuació, cobrirem les principals diferències entre tots dos.

Tot en un SEO gratis

La versió gratuïta d’aquest complement s’ha descarregat més de 48 milions de vegades des del seu llançament el 2007, i actualment està activa en més de 3 milions de llocs web de WordPress. Tot i que ja no és el complement de SEO més utilitzat, queda en un segon lloc còmodament per darrere dels cinc milions d’usuaris actius més de Yoast SEO. (Podeu llegir la nostra comparació de complements de SEO en One vs One SEO) aquí.)

Tot en un SEO Free Plugin

La versió gratuïta de Tot en Un SEO està disponible a través del directori oficial de complements de WordPress.

Com que la versió gratuïta de Tot en Un SEO està disponible al directori oficial de complements de WordPress, es pot instal·lar al vostre lloc web en pocs clics.

Tot en un instal·lador gratuït de SEO

Podeu instal·lar la versió gratuïta de Tot en Un SEO des del vostre Tauler de control de WordPress.

Si utilitzeu un altre complement de SEO, com Yoast SEO, podeu utilitzar l’eina d’importació de Tot en Un SEO per migrar les dades i la configuració de l’antic complement al nou.

Importa la configuració dels complements de SEO

Tot en un SEO facilita la importació de paràmetres d’una selecció de temes i complements.

Configuració general

Un cop el connector estigui en marxa i funcioni al vostre lloc web, podeu començar a optimitzar el vostre lloc mitjançant la configuració general.

Configuració general dels connectors

Podeu introduir ràpidament el títol i la descripció de SEO del vostre lloc web mitjançant la configuració general.

Fins i tot amb la versió gratuïta, tots els paràmetres s’acompanyen d’una informació sobre el seu propòsit. Sovint, es mostren enllaços que us portaran a la pàgina rellevant de la documentació en línia de tot en un SEO per obtenir més informació. Tot això és de gran ajuda, ja que hi ha multitud de paràmetres i no sempre és evident immediatament el que fan.

Configuració del tipus de publicació personalitzada

La versió gratuïta de Tot en Un SEO permet optimitzar els tipus de publicació personalitzada, inclosos els productes de WooCommerce.

La versió gratuïta de Tot en Un SEO funciona amb tipus de publicacions personalitzades, així com amb publicacions i pàgines de blogs estàndard de WordPress. Tanmateix, també podeu optar per desactivar el connector per a alguns o a tots els vostres tipus de publicacions personalitzades. Gràcies a això, si creeu els vostres tipus de publicacions personalitzades o utilitzeu un complement que crei el seu propi compte (com ara WooCommerce), Tot en Un SEO us ajudarà a que siguin més fàcils de fer amb els motors de cerca..

WordPress Post i Optimització de la pàgina

La configuració general és quelcom que només interactuaràs amb una sola vegada (o potser després de fer grans canvis al lloc web); els camps de SEO All in One que es mostren a les pantalles de publicacions i pàgines de WordPress són els que més utilitzeu aquest complement.

Camps de SEO a Editor de publicacions de WordPress

Tot en One SEO afegeix un panell personalitzat amb camps a les pantalles de l’editor de pàgines i publicacions de WordPress.

La informació que afegiu a aquests camps és utilitzada per motors de cerca com Google per determinar el tema del vostre contingut. Els motors de cerca també els utilitza el contingut dels camps i la descripció del títol quan enumeren el vostre lloc web a les seves pàgines de resultats.

La secció de presentació prèvia del tauler SEO Tot en Un mostra el aspecte del vostre contingut quan es mostra als resultats del motor de cerca. Un text descriptiu i atractiu pot augmentar les possibilitats que els usuaris del motor de cerca facin clic al vostre lloc web.

Vista prèvia de tots els camps en un SEO

Motors de cerca com Google solen utilitzar el contingut del camp del títol i la descripció de Tot en Un SEO a les seves pàgines de resultats.

Tot i que no es pot controlar exactament com es presenta el vostre lloc web en els resultats del motor de cerca, utilitzeu un complement (com ara All in One SEO), que té la possibilitat d’omplir aquests camps cada vegada que publiqueu una publicació o una pàgina nova. possibilitat de determinar com es mostra l’entrada del vostre lloc.

Tot en una configuració de SEO extra

Si publiqueu una publicació o una pàgina que no voleu que s’inclogui als índexs del motor de cerca, podeu utilitzar la configuració addicional.

Les altres opcions del panell de SEO Tot en Un permeten demanar als motors de cerca que no incloguin la publicació o la pàgina en el seu índex i resultats, demaneu als motors de cerca que no segueixin cap enllaç i que desactiveu les seves funcions. També podeu desactivar la integració de Google Analytics per a la publicació o la pàgina.

Tot en un servei de suport de SEO WooCommerce

A diferència d’altres complements de SEO de WordPress, la versió gratuïta de Tot en Un SEO funciona amb WooCommerce per ajudar-vos a optimitzar la vostra botiga en línia i els seus productes per als motors de cerca..

Producte de WooCommerce SEO

La versió gratuïta de Tot en Un SEO funciona amb WooCommerce per ajudar-vos a optimitzar els vostres productes per als motors de cerca.

Com a part del seu suport per al complement de WooCommerce, Tot en Un SEO us ofereix l’opció de mostrar els seus camps a la pàgina del producte.

Podeu desbloquejar més funcions relacionades amb WooCommerce mitjançant l’actualització a la versió de pagament de All in One SEO, però si voleu optimitzar la vostra botiga de comerç electrònic basada en WooCommerce de forma gratuïta All in One SEO, sens dubte us pot ajudar.

Característiques d’integració

També podeu utilitzar la versió gratuïta de Tot en Un SEO per integrar el vostre lloc web de WordPress amb Google Analytics, Google Plus, Google Webmaster Tools, Bing Webmaster Center i Pinterest. Aquestes funcions us ofereixen una forma senzilla i ràpida de verificar el vostre lloc amb serveis que podrien ajudar els vostres esforços de màrqueting de SEO i de mitjans socials. També us poden estalviar d’haver d’instal·lar plugins addicionals que proporcionin aquesta funcionalitat, podent ajudar a mantenir el vostre lloc en bon funcionament.

Com a part de les funcions d’integració de Tot en un SEO, podeu utilitzar el complement per crear i enviar un mapa del lloc XML a serveis com Google i Bing. Com que els motors de cerca utilitzen els llocs de lloc per entendre com s’organitza el vostre lloc i els ajuda a trobar tot el contingut publicat, aquesta funció pot assegurar que totes les vostres publicacions i pàgines estiguin indexades en bases de dades del motor de cerca..

La versió gratuïta de Tot en Un SEO també té la possibilitat de enviar un mapa del lloc per a les vostres imatges, ajudant també a indexar aquest tipus de contingut. A més, cada vegada que el vostre lloc s’actualitzi, el connector notificarà a Google i Bing que els animi a rastrejar el vostre lloc i indexar el nou contingut. En breu, ho abordarem amb més detall, però l’actualització a la versió de pagament desbloqueja la compatibilitat per crear mapes de lloc XML per al contingut de vídeo..

Com veieu, la versió gratuïta de Tot en Un SEO us ajudarà a optimitzar el vostre lloc web i cada contingut que publiqueu. El complement també ofereix algunes bones funcions d’integració per connectar el vostre lloc a serveis útils de tercers, així com per optimitzar els llistats de productes de WooCommerce.

Per tant, la versió gratuïta té molt a oferir, però val la pena anar premium? Ho descobrim explorant les funcions de la versió de pagament.

Tot en One SEO Premium

Amb preus a partir de 68 dòlars (en el moment d’escriure), la versió de pagament de Tot en SEO no és el complement premium més car disponible per a WordPress. Tanmateix, amb una versió gratuïta tan farcida de funcions, val la pena gastar-vos diners per actualitzar-vos a la versió premium? Anem a esbrinar…

Procés d’instal·lació i actualització premium

Abans d’explorar les funcions de la versió de pagament, aquí teniu una visió ràpida del procés d’actualització.

Per sort, en passar de la versió gratuïta de Tot en One a la versió de pagament, no es perd res. Com que tota la vostra configuració i contingut s’emmagatzemen a la base de dades de WordPress, fins i tot si desinstal·leu la versió gratuïta abans d’instal·lar el complement premium, podeu recollir exactament el lloc on vau deixar.

Després de comprar el connector des del lloc web de SEO Tot en Un, podeu descarregar els fitxers abans de penjar-los al vostre lloc. Un cop activat el complement, podeu introduir la vostra clau de llicència per activar les actualitzacions. El connector hauria d’estar llest per utilitzar.

Configuració general premium

Si actualitzeu de l’opció gratuïta a la versió de pagament, la diferència principal de la pàgina de configuració general és la possibilitat d’habilitar l’optimització de les taxonomies, com ara categories i etiquetes, al vostre lloc o qualsevol taxonomia personalitzada que pugui estar activa..

Configuració dels complements de taxonomia

Tot en One SEO Pro es pot utilitzar per optimitzar les categories, etiquetes i altres taxonomies del vostre lloc web de WordPress.

Si decidiu habilitar aquesta configuració premium, podreu afegir metatítols i descripcions que siguin fàcils de cercar a qualsevol de les taxonomies del vostre lloc de la mateixa manera que ho faríeu per a publicacions i pàgines. També podeu utilitzar les opcions per demanar als motors de cerca que no indexin les pàgines de categories i etiquetes i que no segueixin cap enllaç.

Exemples camps de taxonomia

Si està habilitat, podeu afegir títols i descripcions de SEO a les taxonomies del vostre lloc mitjançant el tauler de complements.

Per tant, si voleu provar d’indexar i classificar les vostres taxonomies de WordPress als motors de cerca, hauria de ser d’interès. A més, si utilitzeu WooCommerce al vostre lloc, podeu utilitzar aquesta funció premium per optimitzar les vostres taxonomies relacionades amb els productes de comerç electrònic i intentar conduir més trànsit a la vostra botiga..

Mòdul de mapa de vídeo premium

Si publiqueu vídeos al vostre lloc web de WordPress, el mòdul de mapa del lloc de vídeo a All in One SEO Pro ajudarà els motors de cerca a indexar i classificar aquests vídeos..

Exemple de resultats del motor de Serach en vídeo

La funció de mapa de vídeo All in One SEO Premium pot ajudar els vostres vídeos a aparèixer als motors de cerca de vídeo.

Quan està activat, aquesta funció explorarà els llocs web per veure els vídeos i, a continuació, els inclourà al mapa del lloc XML. Amb tot, esperem que es mostri informació rica en fragments sobre els vostres vídeos en els resultats.

Accés als fòrums de suport de qualitat i a vídeos tutorials

Un altre avantatge de l’actualització de la versió gratuïta al complement de SEO de pagament All in One és l’accés als fòrums de suport Pro. Tot i que els usuaris del complement gratuït poden enviar preguntes al fòrum del Directori de complements de WordPress, si el vostre lloc web té un propòsit important, potser preferiu tenir accés als fòrums de resposta premium més sensibles en cas que alguna cosa vagi malament..

Fòrums de suport de plugins premium

Tots els usuaris de One SEO Premium tenen accés als fòrums d’assistència Pro.

Els usuaris premium també tenen accés a tutorials de vídeo que cobreixen les principals funcions del connector. Si voleu assegurar-vos que treureu el màxim rendiment de tot en un SEO i que optimitzeu correctament el vostre lloc web de WordPress, aquests vídeos podrien valdre la pena sortir.

Tutorials de vídeo premium

L’actualització a All in One SEO Premium us permet accedir als tutorials de vídeo narrats.

Principals diferències entre totes les versions SEO gratuïtes i Premium

A la secció anterior d’aquesta comparació es detallen les principals funcions que es troben a la versió Premium que no estan disponibles per als usuaris del complement gratuït. Però, per obtenir una visió ràpida, aquí es mostren els principals extres que es proporcionen amb la versió premium:

 • Accés als vídeos tutorials Pro.
 • Suport avançat de WooCommerce.
 • Capacitat de crear un mapa del lloc XML per a contingut de vídeo.
 • Possibilitat d’afegir meta-títols i descripcions de SEO per a etiquetes, categories i altres taxonomies.
 • Accés als fòrums de suport Premium i centre de coneixement.

Un altre avantatge de l’actualització a la versió de pagament de All in One SEO és l’eliminació dels missatges destacats que us demanen l’actualització del complement i l’eliminació d’anuncis per a altres eines i serveis que es mostren al tauler de WordPress..

Si alguna cosa sembla semblar de benefici, la següent secció tracta la informació sobre preus d’aquest complement.

Informació sobre preus

Detalls de preus de connectors

La versió premium de Tot en Un SEO està disponible en tres plans de preus. En el moment d’escriure, els preus s’havien reduït un 50 per cent a:

 • Individual: 68 dòlars per utilitzar en un lloc web.
 • Negoci: 118 dòlars per utilitzar en deu llocs web.
 • Agència: 559 dòlars per al seu ús en un nombre il·limitat de llocs web.

Les tres opcions inclouen un any d’accés a les actualitzacions de suports i complements. Després de la caducitat de la llicència anual, podeu optar per renovar o utilitzar el complement no compatible i sense accés a les actualitzacions.

Com que actualment els preus de la versió Premium es redueixen un 50 per cent, a l’hora de renovar la llicència, potser haureu de pagar el preu complet, així que tingueu en compte que teniu en compte els costos continus d’utilitzar aquest complement..

Pensaments finals

Com que, de vegades, SEO és més un art que una ciència, els resultats de l’ús d’aquest complement o de qualsevol altre tipus variaran. Tot i això, ambdues versions de Tot en Un SEO semblen complements capaços d’optimitzar el vostre lloc web de WordPress per a motors de cerca com Google i Bing, a més d’integrar el vostre lloc amb serveis útils com ara Google Analytics i eines per a administradors web. Així, haureu d’actualitzar?

Si publiqueu vídeos al vostre lloc web de WordPress i voleu que aquest contingut es mostri als motors de cerca de vídeo, pot ser una bona inversió l’actualització a la versió de pagament per desbloquejar la funció de mapa del lloc XML de vídeo..

Un altre motiu per actualitzar és l’accés als vídeos tutorials. Si no esteu segurs de SEO i voleu ajudar amb l’ús de la funció del complement per tal que el vostre lloc web de WordPress sigui més amè per als motors de cerca, aquests vídeos us ajudaran. No obstant això, hi ha altres vídeos tutorials de WordPress per a diferents complements de SEO.

Finalment, com que la versió de pagament inclou l’accés als fòrums de suport premium, tindreu algun lloc per convertir-vos si alguna cosa va malament amb el vostre lloc i amb la seva optimització del motor de cerca. Com que SEO és vital per a la majoria de llocs web, pot valdre la pena el preu d’actualització només per accedir a un canal de suport premium en cas que comenceu a tenir problemes..

Com que la versió gratuïta de Tot en Un SEO té un conjunt de funcions excel·lent, la majoria dels usuaris no necessitaran l’actualització. Però si algun dels punts esmentats anteriorment serà beneficiat per al vostre lloc web, es recomana All in One SEO Premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map