SiteOrigin Review Builder Page: el millor plugin gratuït del creador de pàgines de WordPress?

Ofertes de WordPress


El SiteOrigin Page Builder és un dels plugins d’editor de contingut gratuït més populars disponibles per a WordPress. Però, amb tants excel·lents creadors de pàgines premium al mercat, pot ser que un complement gratuït com SiteOrigin Page Builder sigui una alternativa realista o no es pugui?

Al final d’aquesta revisió, és possible que vegis si l’estalvi dels diners i l’ús d’un complement gratuït és una opció viable o si la manca de funcions fa que la compra d’una eina premium sigui una necessitat.

Quant a SiteOrigin Page Builder

El connector del creador de pàgines SiteOrigin

Page Builder by SiteOrigin (descarregable des del dipòsit oficial de WordPress aquí s’ha creat per ajudar-vos a produir dissenys personalitzats per al contingut del vostre lloc web de WordPress. Des d’ajudar-vos a crear un disseny únic de la pàgina principal fins a oferir dissenys avançats per a les vostres pàgines de contacte i informació i ajudar-vos per publicar publicacions de blocs més atractius, aquest complement actualitza l’editor estàndard de WordPress per ampliar les vostres opcions creatives.

La interfície d'usuari del SiteOrigin Page Builder

La interfície d’usuari del dissenyador de pàgines del creador de pàgines per SiteOrigin.

El complement us permet crear dissenys personalitzats de pàgines responsives basades en graella a través de la seva interfície arrossegar i deixar anar i, a continuació, podeu inserir una gamma de mòduls de contingut als dissenys personalitzats per crear pàgines riques en funcions..

Redacció en directe de la interfície d’usuari de primera línia

Mode de creador de pàgines Live Editor de front-end en viu.

Si busqueu inspiració en el disseny o si teniu poc temps, SiteOrigin Page Builder també inclou una selecció de dissenys preconstruïts editables..

Dissenys de pàgines del creador de pàgines SiteOrigin

Els dissenys del creador de pàgines SiteOrigin són editables.

A continuació explorarem la interfície d’usuari i la selecció de mòduls de contingut, però si alguna vegada has volgut tenir més control sobre l’aparició de les publicacions i les pàgines del lloc web de WordPress, aquest podria ser el complement per a tu..

Millors funcions del creador de pàgines SiteOrigin

La interfície d’usuari, la selecció de mòduls de contingut i ginys i dissenys preconstruïts són els tres components principals d’un complement de creador de pàgines de WordPress..

Veurem aquests aspectes d’aquest complement, a més d’algunes funcions addicionals per ajudar-vos a decidir si aquesta eina gratuïta és l’opció adequada per al vostre projecte.

SiteOrigin Interfície del creador de pàgines arrossegueu i deixeu anar

Quan activeu el connector, s’afegeix una pestanya addicional a l’Editor de WordPress. Quan es fa clic, s’inicia la interfície del SiteOrigin Page Builder.

Botons de l'editor de pàgines

Feu clic a la pestanya Creador de pàgines per canviar l’editor de WordPress al SiteOrigin Page Builder.

Un cop s’ha carregat la interfície del creador de pàgines, podeu començar afegint un giny, una fila o un disseny predefinit a la vostra pàgina..

Opcions per començar el creador de pàgines SiteOrigin

La interfície de SiteOrigin Page Builder de fons.

Creació de quadrícules de disseny amb files i columnes

Les files són el fonament del disseny del creador de pàgines i cada fila que afegiu a la pàgina es pot dividir en diverses columnes. Si afegiu diverses files al vostre disseny (cadascuna amb les seves pròpies columnes), podeu començar a crear dissenys avançats de pàgines en pocs clics.

Constructor de fila

SiteOrigin Page Builder us permet controlar precisament els dissenys basats en la graella mitjançant l’ús de files i columnes.

Després de fer clic al botó Afegeix fila, pots definir l’estructura de la fila i la columna. La interfície arrossega i deixa fàcil canviar l’amplada de les files, però, si busqueu ajuda per crear un disseny estèticament agradable o bé voleu estalviar temps, podeu triar entre la columna predefinida ràtios.

Crear un disseny de columnes personalitzat

Les relacions predefinides faciliten la creació ràpida d’un disseny de columnes adequat per a la vostra pàgina.

A més de definir el nombre de columnes de la fila, també podeu personalitzar l’aspecte de les fila i les cel·les individuals. El canvi de la pantalla de fons, inclosos els canvis de colors o les imatges, es gestiona a través del tauler Estils de fila. També podeu afegir marges i rellotges personalitzats i introduir qualsevol CSS personalitzat per obtenir un control encara més gran del vostre disseny.

Personalitzar els estils de fila

SiteOrigin Page Builder us dóna un control complet sobre l’aspecte de les vostres files i les seves columnes.

Un cop estigueu satisfets amb la fila i les seves columnes, podeu afegir-la a la vostra pàgina per continuar construint el disseny personalitzat. Com que podeu afegir tantes files com calgui a la pàgina, podeu crear alguns dissenys realment avançats amb SiteOrigin Page Builder.

Exemple d'un disseny personalitzat de SiteOrigin Page Builder

Els dissenys personalitzats de fila i columna es poden reorganitzar mitjançant la interfície arrossegar i deixar anar.

Afegir els widgets al vostre disseny personalitzat de la pàgina

Els ginys són blocs de contingut que s’utilitzen per afegir elements útils a les vostres pàgines, com ara botons, mapes i lliscants. Però abans de cobrir les opcions de widget, mirem com s’han afegit als dissenys de pàgines.

Ginys del creador de pàgines SiteOrigin

Alguns dels ginys o blocs de contingut que podeu afegir als vostres dissenys amb SiteOrigin Page Builder.

Simplement seleccioneu una cel·la de fila o columna i premeu el botó Afegeix widget i podeu triar quin element voleu afegir al vostre traçat.

Afegir un widget a la pàgina

Els ginys del SiteOrigin Page Builder es poden personalitzar àmpliament.

Un cop afegit un widget, podeu fer clic sobre ell per començar a personalitzar la seva aparença i el seu funcionament.

Mode de l’editor en viu de SiteOrigin Page Builder

A més de treballar a l’editor de fons, també podeu canviar al mode “Editor en directe” per veure com es veurà la vostra pàgina quan es publiqui.

Editor de visió front-end

El mode Vista en directe facilita la visualització prèvia del vostre treball i també podeu fer canvis a través del tauler lateral, però no és tan interactiu com el d’alguns dels creadors de pàgines premium..

Si voleu fer canvis a la vostra pàgina quan es treballa en el mode de Live Live End front, en lloc de permetre-vos interactuar directament amb el contingut, el connector mostra una finestra emergent que conté els controls.

Taulers d'opcions de l'editor en directe

Si voleu fer canvis al disseny de la vostra pàgina en mode Live Editor, ho haureu de fer mitjançant una finestra emergent.

El mode Editor en directe us ofereix una vista prèvia exacta del vostre treball i us permetrà esbrinar com es veurà als vostres visitants. Tanmateix, a causa de la falta d’edició directa en línia, no es compara bé amb els editors front-end polsats i clics que es troben en eines de WordPress premium com ara Beaver Builder, Visual Composer o Thrive Thrust The Builder..

L’editor front-end de Divi

Divi és un complement excel·lent per crear temes i creadors de pàgines de WordPress que us permet interactuar directament amb el disseny de la vostra pàgina.

La falta d’edició directa en línia del Live Editor no suposa un inconvenient important, però les altres eines esmentades anteriorment, així com la Divi premium de Temes Elegants, ofereixen una experiència d’usuari molt més responsiva i intuïtiva. La possibilitat de fer clic sobre un element i començar a editar-lo directament a la pàgina, tant si voleu canviar el text, canviar la mida d’una columna com traslladar un element a una posició nova, és una forma de treballar molt més còmoda i intuïtiva..

Dissenys de pàgines per a mòbils

Tanmateix, una bona funció de l’editor en viu és l’eina de previsualització per a mòbils. Per tenir una idea de com experimentaran els vostres continguts de telèfons intel·ligents i de tauletes, podeu utilitzar els botons del dispositiu per visualitzar el vostre disseny mitjançant les visualitzacions mòbils.

Previsualització mòbil de SiteOrigin Page Builder

Feu clic als botons del mòbil i de la tauleta canvia la mida de la visualització per emular les pantalles més petites d’aquests dispositius.

Com que tots els elements del SiteOrigin Page Builder (inclosos els dissenys i els widgets) donen resposta, els dissenys han de funcionar bé en dispositius de pantalla més petita.

Dissenys del creador de pàgines SiteOrigin

Exemple de disseny pre-construït

Un dels dissenys editables de pàgines d’inici construïts de SiteOrigin Page Builder.

A més de crear els vostres propis dissenys personalitzats, també podeu importar un dels dissenys predefinits a la vostra pàgina i, per a un complement gratuït, SiteOrigin Page Builder inclou una selecció impressionant de dissenys preconstruits. Tanmateix, no arriben al mateix nivell que els que obtindríeu amb una eina premium com ara Beaver Themer.

Alguns dissenys de creador de pàgines

Els dissenys del SiteOrigin Page Builder cobreixen un ventall de tipus de pàgines, com ara pàgines d’inici, sobre, de contacte i de comerç electrònic adequades per a diversos projectes. Un cop hàgiu importat un disseny, podeu editar-lo a través de la interfície del creador de pàgines del fons.

Edició d'una disposició

Els dissenys importats es componen de files, columnes i widgets que es poden personalitzar mitjançant la interfície del creador.

Els dissenys inclouen fotografies rellevants, de manera que un cop hàgiu importat el disseny, simplement podeu substituir el text per crear ràpidament la pàgina del vostre lloc..

Ginys de bloc de construcció de contingut

Com s’ha esmentat, SiteOrigin Page Builder inclou un bon conjunt de widgets útils que es poden afegir a les vostres pàgines. Des de títols i botons fins a taules i preus lliscants, podeu actualitzar fàcilment el vostre contingut amb aquest creador de pàgines.

Ginys del creador de pàgines

SiteOrigin Page Builder us ofereix un bon conjunt de widgets per als vostres dissenys de pàgines personalitzades.

Un cop heu afegit un giny al vostre disseny, podeu personalitzar-ne l’aparença mitjançant la interfície del creador.

Edició d'un giny

Podeu personalitzar els ginys per garantir que coincideixin amb les vostres preferències de disseny.

Com molts dels millors complements de creador de pàgines de WordPress, es poden afegir als vostres dissenys personalitzats qualsevol dels ginys actius al vostre lloc (inclosos els dels complements de tercers). Això obre tot un món de possibilitats creatives. Si no trobeu un giny adequat a la selecció del SiteOrigin Page Builder, haureu de poder trobar-ne un altre lloc.

Funciona amb qualsevol tema de WordPress

Tot i que SiteOrigin ofereix una gran varietat de temes de WordPress (alguns dels quals han estat creats per SiteOrigin, i alguns d’autors de tercers com ProteusThemes i ThemeTrust), el complement del constructor de pàgines hauria de funcionar amb qualsevol tema codificat correctament. Per exemple, el tema infantil de Digital Pro Genesis de StudioPress es va utilitzar durant les proves per a aquesta revisió de SiteOrigin Page Builder sense cap problema. El canvi de temes tampoc ha causat cap problema, ja que els dissenys de pàgines personalitzades es transmeten perfectament al nou disseny.

Plantilla de pàgina d'amplada completa

El vostre lloc web necessitarà una plantilla d’ample complet si voleu crear pàgines sense les capçaleres ni capçaleres de WordPress.

Si voleu crear dissenys d’ample complet, com per exemple a la pàgina d’inici, haureu d’assegurar-vos que el tema de WordPress inclogui una plantilla d’ample complet. De forma alternativa, podeu codificar un mateix o instal·lar un complement, com ara les plantilles d’amplada completa per a qualsevol tema & Creador de pàgines.

Life After SiteOrigin Builder de pàgines?

A causa del funcionament de molts constructors de pàgines de WordPress, desactivar el connector pot causar problemes. Sovint, perdreu l’accés a qualsevol contingut que heu afegit a una pàgina amb el creador o bé es perd en els mars del codi de propietat.

Després de treure el connector

El vostre contingut continua essent accessible després de desactivar el connector SiteOrigin Page Builder.

Afortunadament, aquest no és el cas de SiteOrigin Page Builder. Després de desactivar el connector, el contingut encara hauria de ser accessible (sense el format aplicat pel constructor) per als vostres visitants i es pot modificar mitjançant l’editor estàndard de WordPress. Això us dóna l’opció de canviar a un altre creador de pàgines en el futur sense perdre el contingut, cosa que no sempre és possible amb altres complements del creador de pàgines..

Complements Premium SiteOrigin Page Builder

Fins al moment, tot el que es tracta en aquesta revisió de SiteOrigin Page Builder ha relacionat amb la versió gratuïta del connector. Tanmateix, podeu actualitzar el creador de pàgines comprant el paquet complement addicional de SiteOrigin per 29 $.

Mòduls de complement addicionals

L’actualització premium permet accedir a un servei d’assistència més ràpid i a set funcions noves del creador de pàgines.

Entre els avantatges d’activar els complements premium s’inclou poder utilitzar el creador de tipus de publicació personalitzat per crear tipus de publicació addicionals per al vostre lloc web, la possibilitat d’establir imatges de fons de paralaje per a les files de disseny per tal que siguin més atractives visualment i la possibilitat d’afegir animació. efectes als elements de disposició.

Utilitzant el mòdul d’animacions premium

Els complements premium permeten aplicar efectes i desencadenants d’animació als elements de la pàgina.

Un altre avantatge de la compra de complements per a SiteOrigin Page Builder és que, a més del seu canal de suport gratuït, també podreu accedir al suport de correu electrònic premium..

Pensaments finals

Vista en directe de front-end

La interfície frontal relativament limitada del creador de pàgines és l’única debilitat important d’aquest complement.

Per a un complement gratuït de WordPress, el SiteOrigin Page Builder és una eina impressionant.

L’editor és fàcil d’utilitzar i la selecció de widgets, juntament amb la possibilitat d’afegir widgets de tercers als seus dissenys, haurien d’assegurar-se que gairebé qualsevol pot crear dissenys de pàgines personalitzades útils per al seu lloc web de WordPress. Els dissenys de pàgines pre-construïts també són bons i us proporcionen una manera ràpida de començar amb els vostres propis dissenys personalitzats.

L’editor en viu de front-end és l’àrea principal en què SiteOrigin Page Builder es troba al darrere dels complements de creadors de pàgines premium per a WordPress. Tot i que és possible que pugueu crear dissenys d’una qualitat semblant a les que faríeu amb una eina com Divi o Beaver Builder, us trigarà més temps i implicareu més esforços amb SiteOrigin Page Builder. A més, hi ha algunes funcions que apareixen en aquestes eines a les quals no tindreu accés amb aquest complement, fins i tot si compreu complements premium.

Tanmateix, per obtenir un complement gratuït de creador de pàgines de WordPress, l’experiència general d’UsuariOrigin Page Builder és bona i, si teniu un pressupost ajustat i voleu crear dissenys de pàgines avançades per al vostre lloc web, us pot ser una ajuda enorme..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me