Sis millors complements de sistema de gestió d’aprenentatge (LMS) per a WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Internet és de lluny el màxim recurs de coneixement disponible, per la qual cosa no ha de sorprendre que, més que utilitzar aquest recurs increïble per a Googling inane, molta gent prefereix utilitzar-lo per aprendre alguna cosa de substància i valor..

Introduïu a l’eCourse.

Aquests dies, no haureu d’anar a l’escola ni a la universitat per aprendre: milions de persones utilitzen els eCours per educar-se al seu ritme i a la comoditat de casa seva. Aquestes persones estan preparades per pagar bons diners pel coneixement.

Els administradors web finalment obren els ulls al potencial guanyador dels eCourses. Si no esteu convençuts, mireu l’èxit que gaudeix Udemy: més de 100.000 cursos i milions d’estudiants.

Tanmateix, quan utilitzeu plataformes com Udemy, heu de complir les regles d’una altra persona. La majoria dels proveïdors de cursos prefereixen tenir un control total sobre els guanys, la gestió i la promoció del curs, que és un luxe només per a aquells que s’autoacullen el seu curs al seu propi lloc web. Tot i així, si voleu allotjar-vos-hi, WordPress és, possiblement, la millor eina de creació de llocs web que us ofereix, donant-vos la llibertat lliure per compartir el vostre coneixement amb el món.

Tot el que necessites és un Lguanyar Manàlisi Scomplement de ystem (LMS).

Un bon LMS ve equipat amb totes les funcions i funcionalitats que necessiteu per realitzar cursos en línia: des de la creació del curs des del primer pla, fins al moment de proporcionar als vostres estudiants certificats de finalització..

I hi ha moltes opcions excel·lents de complements LMS: anem a fer una ullada a fons sis primers.

LearnDash ($ 159)

LearnDash és un popular i complet plugin de LMS tot en un per a WordPress. Ofereix una impressionant gamma de funcions que la converteixen en una bona elecció tant per a universitats com per a organitzacions de formació, i també per a persones que busquen vendre els seus cursos al públic.

Una cosa fantàstica sobre LearnDash és que integra una funcionalitat detallada del curs i un creador de cursos arrosseguats i elevats amb gestió integrada de pagaments i subscripcions..

LearnDash

Per crear els vostres cursos, fareu servir un constructor intuïtiu d’arrossegar i deixar anar fàcil que creeu fàcilment tot el vostre pla de curs complet amb lliçons i temes separats. També podeu necessitar que es realitzin cursos o preguntes previ abans que algú pugui iniciar un determinat curs.

Aquest creador s’integra perfectament al nou editor de blocs de WordPress, que us permet utilitzar una interfície familiar:

Constructor de cursos arrossegueu i deixa anar LearnDash

Podeu incloure contingut multimèdia al contingut del vostre curs, juntament amb les proves de prova (vuit tipus de preguntes diferents) i els fòrums de cursos. I la darrera versió – LearnDash 3.0 – inclou un munt de plantilles de curs i un “Mode Focus” sense distraccions per ajudar-vos a presentar el contingut del vostre curs de la manera més eficaç possible..

Finalment, per evitar que les persones agafin el contingut del vostre curs en una sola sessió, podeu deixar-lo alimentar amb el pas del temps.

Des del darrere, els professors obtenen un detall complet de les actuacions de les proves. Poden revisar les respostes de les persones o bé comprovar el progrés del grup en general consultant les estadístiques per qüestió. I, si voleu informes pesats, podeu utilitzar la funció ProPanel Enhanced Reporting, que us permet supervisar l’activitat en temps real. Això constitueix una bona opció per a les institucions educatives.

Finalment, també hi ha totes les opcions de monetització importants. Sense necessitar cap eina externa, podeu carregar com a única vegada o configurar pagaments de subscripció recurrents.

També hi ha algunes estructures de pagament creatives. Per exemple, podeu vendre:

 • Membres que permetin a la gent accedir a tots els vostres cursos.
 • Paquets que inclouen l’accés a diversos cursos alhora.
 • Llicències de cursos a granel que permeten que empreses i organitzacions comprin els vostres cursos per a tots els seus membres del personal.

Pàgina web oficial

LifterLMS (GRATU )T)

LifterLMS inclou una versió bàsica gratuïta i també ofereix un munt de complements i paquets premium. Segons les vostres necessitats, pot ser molt assequible … o bé car.

És molt apreciada per la comunitat de WordPress, cosa que la converteix en una excel·lent opció per impulsar els vostres cursos. De fet, WP101 recentment va migrar els seus cursos a LifterLMS, això és molt aviat!

LifterLMS

El complement funciona com un lloc web d’adhesió: els estudiants es registren o compren un curs; això millora el seu nivell d’adhesió i, per tant, poden accedir al contingut rellevant.

Igual que amb LearnDash, podeu crear el contingut del vostre curs fent servir un generador arrossegar i deixar anar. Les lliçons es poden basar en text, en vídeo o en àudio, de manera que podeu orientar-vos a diferents estils d’aprenentatge. De fet, LifterLMS té una de les millors maneres de manejar contingut de vídeo, cosa que el converteix en una opció ideal per a cursos de vídeo.

També podeu incloure:

 • Proves, juntament amb temporitzadors
 • Descàrregues de lliçons
 • Espais de discussió

La interfície de creador de curs de pantalla completa, arrossega i deixa anar és excel·lent i fa que les coses siguin racionalitzades:

Interfície del creador de cursos LIFterLMS arrossegar i deixar anar

També, com LearnDash, LifterLMS inclou una funcionalitat integrada del carretó de la compra, que podeu utilitzar per vendre els vostres cursos. Admet pagaments únics i recurrents mitjançant tres passarel·les de pagament:

 • Extensió de 99 dòlars PayPal
 • Extensió de $ 99 a banda
 • Ampliació de 99 $

O hi ha una extensió WooCommerce de 99 dòlars que et permet utilitzar el sistema de compra WooCommerce per vendre cursos.

També podeu aconseguir ser creatius amb cupons, paquets de cursos, vendes a granel, plans d’accés i fins i tot una opció per vendre resultats de coaching privat. També podeu crear el vostre propi programa d’afiliació, amb integracions integrades amb complements d’afiliació populars.

Altres funcions útils són el degoteig de contingut, analítica, correus electrònics personalitzats i gamificació.

Per actualitzar, podeu comprar extensions individuals o un paquet.

Com que la versió gratuïta és tan rica en funcions, moltes persones poden accedir-hi amb una única passarel·la de pagament, que només costa 99 dòlars. Per això, vaig dir que pot ser assequible.

Tanmateix, si voleu diversos complements, és probable que vulgueu un paquet, que costarà una mica més a 299 o 999 dòlars, segons les funcions que necessiteu.

Pàgina web oficial

WP Courseware (149 $)

A continuació, tenim un dels sistemes de gestió d’aprenentatge més potents i complets que hi ha: WP Courseware.

WP Courseware

Aquest complement us permet dividir els vostres cursos en unitats (pàgines de contingut que actuen com a lliçons individuals) i en mòduls. Això dóna als seus cursos una estructura familiar perquè els estudiants puguin treballar al seu propi ritme.

Les unitats es creen de la mateixa manera que les publicacions típiques de WordPress; dins de cadascuna, podeu escriure text, compartir enllaços i incorporar suports (com ara vídeo o àudio).

Quan hàgiu creat totes les unitats, podeu utilitzar la intuïtiva funcionalitat d’arrossegar i deixar anar de WP Courseware per organitzar-les en un ordre lògic. Arrossegar i deixar anar permet assignar unitats a un mòdul i, a continuació, tornar a ordenar unitats / mòduls per obtenir un flux òptim.

Per descomptat, l’objectiu final de qualsevol curs electrònic és ajudar els estudiants a aprendre. Per assegurar que els vostres estudiants progressin, WP Courseware ofereix una sèrie de funcionalitats del test. Hi ha un nombre impressionant de tipus de preguntes (incloent preguntes obertes i de càrrega oberta i càrrega de fitxers) que us permetrà crear avaluacions que posin a prova realment la comprensió dels vostres estudiants d’un mòdul concret.

Millora encara més la funcionalitat del test, també podeu especificar quines marques constitueixen les qualificacions, així com els límits de temps i el nombre de repeticions permeses. I, per combatre la familiaritat de les preguntes (on els estudiants simplement memoritzen les respostes correctes), WP Courseware també dóna suport a preguntes aleatòries. Els resultats es poden descarregar en format PDF al final del test, o els professors poden enviar els resultats directament a la safata d’entrada d’un estudiant.

WP Courseware també disposa de diversos ginys dissenyats per ajudar els estudiants a seguir el seu progrés. El meu preferit és el widget del esquema del curs, que els estudiants poden fer servir per saltar a mòduls i unitats específiques. També hi ha un widget de progrés dinàmic, de manera que els estudiants saben la quantitat de material que queda al mòdul actual.

Giny WP Courseware de progrés dinàmic

Per a que els estudiants avancin a un ritme similar, WP Courseware s’envia amb funcionalitat d’alimentació per degoteig, permetent restringir certs mòduls fins a una etapa posterior. Podeu configurar l’accés a nous mòduls per obrir-los en dates fixades, intervals especificats després de la inscripció o després de finalitzar els mòduls anteriors.

Per premiar els vostres estudiants per haver completat el curs, podeu concedir certificats personalitzats. Es poden personalitzar totalment i són un toc molt agradable.

WP Courseware també es va desenvolupar per ajudar-vos a guanyar diners venent els vostres cursos. La darrera versió inclou un carret de compra integrat que admet tant PayPal com Stripe. Podeu vendre els vostres cursos per a pagaments únics o bé cobrar subscripcions periòdiques. Fins i tot hi ha una opció per permetre els pagaments per quotes, que és fantàstic si els vostres cursos es troben al costat més car.

També podeu integrar-vos amb WooCommerce, EDD o amb diversos complements de membres de WordPress si preferiu fer servir aquestes eines en comptes del carro de la compra incorporat.

Les llicències WP Courseware parteixen de 149 dòlars, que inclou un any de suport i actualitzacions. El complement és totalment compatible amb qualsevol tema de WordPress.

Pàgina web oficial

LearnPress (GRATU )T)

Igual que LifterLMS, LearnPress arriba en una versió bàsica gratuïta i té extensions premium per proporcionar una funcionalitat addicional. Aquestes extensions són més assequibles que les extensions de LifterLMS, cosa que fa que LearnPress sigui excel·lent per a aquells amb un pressupost.

Més enllà d’aquestes extensions, l’equip de LearnPress també té un altre mètode de monetització: venen temes dissenyats per combinar-se amb LearnPress.

LearnPress

En què es compara aquesta opció assequible amb les alternatives més econòmiques? Bastant bé, en realitat. És fàcil d’utilitzar LearnPress, ofereix moltes funcions útils i, com passa amb molts plugins gratuïts, és extensible.

Podeu crear cursos si aneu a LearnPress > Curs > Afegir nou. Semblarà a l’editor visual de WordPress per defecte, però els detalls importants del curs es configuren mitjançant les caixes de meta directament a sota.

Aquest metabolisme arrossega i deixa anar un programa complet per al vostre curs, incloent-hi diferents seccions, lliçons i preguntes:

LearnPress creador de cursos arrossegament i soltament

Des de la pantalla de l’editor visual, també podeu configurar altres configuracions importants per al vostre curs, inclosos els detalls d’avaluació finals (inclosa la nota de superació), les inscripcions màximes, la durada del curs i el nombre de repeticions permeses. També podeu utilitzar aquesta secció per establir un preu d’inscripció: el nucli gratuït suporta el pagament PayPal fora de caixa, amb extensions disponibles per a la integració Stripe i WooCommerce.

Els estudiants poden voler ajudar-se mútuament, comunicar-se amb els professors o simplement socialitzar-se, i això es pot aconseguir creant un fòrum dedicat a cursos. Si afegiu un fòrum, necessitareu que instal·leu un complement gratuït, però, amb la integració BuddyPress o bbPress disponible.

Parlant de complements, els desenvolupadors de LearnPress han llançat fins a l’actualitat 24 novetats gratuïtes i 15 premium. El nucli lliure és impressionant per si mateix, però aquestes extensions, sobretot les premium, permeten afegir la funcionalitat fantàstica que combina LearnPress en línia amb les alternatives premium. Alguns dels meus complements preferits inclouen:

 • Cursos previ (Learn FREE) : Us permet crear cursos avançats als quals només us podeu inscriure un cop aprovats els cursos previ.
 • ContentPress Drip (40 $) : Us permet filtrar el contingut del curs amb el pas del temps.
 • Col·leccions LearnPress (20 $) – us permet agrupar cursos junts i vendre’ls sota una etiqueta de preu.
 • LearnPress myCRED ($ 30) – integra LearnPress amb myCRED, permetent als estudiants guanyar insígnies i punts per al seu progrés.

També podeu comprar un paquet de tots els complements per 250 dòlars.

LearnPress és compatible amb qualsevol tema de WordPress, però el desenvolupador també ven 24 temes dissenyats específicament per treballar amb LearnPress.

Pàgina web oficial

Aprenent de Thrive ($ 67)

Thrive Apprentice és un plugin de LMS racionalitzat dissenyat específicament per crear cursos en línia. Els desenvolupadors de Thrive Thrive, que permeten saltar algunes de les funcions de LMS més centrades en els acadèmics per ajudar-vos a crear cursos professionals racionalitzats.

Aprenent de pròspera

Per crear els vostres cursos, fareu servir un editor intuïtiu arrossegar i deixar anar, juntament amb una integració de Thrive Architect per permetre-vos crear el contingut del vostre curs amb arrossegament i soltament..

Podeu crear cursos multimèdia amb:

 • Text
 • Imatges
 • Vídeos
 • Etc

No ofereix opcions de monetització integrades, però ofereix una integració SendOwl si voleu vendre cursos premium.

Thpre Apprentice definitivament no té una llista de funcions tan profunda com els altres complements. Per exemple, sí no tenir:

 • Contingut alimentat per degoteig
 • Proves
 • Certificats / gamificació

Però, si només voleu una forma racionalitzada de crear cursos senzills que semblin excel·lents (i s’integrin amb altres productes de Thrive Themes, com Thrive Leads), és una bona opció assequible.

Pàgina web oficial

Sensei (gratuït)

Sensei és un complement LMS de Automattic, el mateix equip que hi ha darrere de WordPress.com, Jetpack, WooCommerce i altres grans projectes. Això us hauria de proporcionar confiança perquè Sensei tingui recursos reals al darrere.

Sensei

Sensei solia ser un complement premium basat completament en WooCommerce, però l’equip recentment ha llançat la versió bàsica de forma gratuïta a WordPress.org, convertint-la en una altra excel·lent opció gratuïta de complements LMS. A més, amb la versió més recent, ja no necessiteu WooCommerce per a la funcionalitat bàsica Sensei LMS.

Tanmateix, si voleu vendre els vostres cursos, haureu de combinar-lo amb WooCommerce i el complement de cursos de pagaments WooCommerce de 129 dòlars.

Una vegada que instal·leu Sensei des de WordPress.org, podeu entrar directament a la creació dels vostres cursos.

No hi ha cap generador de cursos arrossegar i deixar anar, com s’obté amb molts altres complements. En el seu lloc, configurarà el vostre Cursos i Lliçons utilitzant l’editor habitual de WordPress, juntament amb alguns nous quadres meta:

Creador de cursos Sensei

També podeu incorporar vídeos i incloure preguntes i un quadern de notes que us ajudarà a gestionar el treball dels estudiants.

A més de la versió bàsica gratuïta i els cursos pagats de WooCommerce, Automattic també ofereix set extensions gratuïtes i premium:

 • Sensei Content Drip (29 $) – triar quan els estudiants poden accedir al material del curs mitjançant contingut en forma de degoteig.
 • Certificats Sensei (GRATU )T) – presenteu als estudiants un certificat un cop finalitzat el curs.
 • Fitxers adjunts Sensei (GRATU FREET) – connecteu altres fitxers multimèdia, com ara PDF, a lliçons.
 • Progrés del curs Sensei (GRATU )T) – permetre que els estudiants segueixin el seu progrés mitjançant un widget de barra lateral.
 • Participants del curs Sensei (GRATU )T) – mostrar avatars d’altres estudiants matriculats al curs, més xifres de matrícula total.
 • Sensei Compartiu el vostre grau (GRATU )T) – els estudiants poden compartir les notes de les lliçons a través de les xarxes socials.
 • BuddyPress per Sensei (GRATU )T) – connecteu el vostre LMS a BuddyPress per obtenir una experiència d’aprenentatge més social.

I recordeu-ho: si voleu vendre cursos, necessitareu el complement de cursos pagats per WooCommerce (129 dòlars), juntament amb subscripcions de WooCommerce (199 $) i subscripcions de WooCommerce (149 dòlars), segons les vostres necessitats.

Pàgina web oficial

Pensaments finals

I això completa el nostre detall detallat de sis dels millors sistemes de gestió d’aprenentatge de WordPress!

Com que els sis connectors estan molt ben equipats per a la feina, trobareu una gran quantitat de superposicions en funcions i funcionalitats. Per exemple, gairebé tots els complements presentats avui en dia us faciliten la creació de cursos des del fons de WordPress, els estudiants de prova i, finalment, vendre els vostres cursos..

Tanmateix, els plugins difereixen quant als preus i algunes funcions addicionals de luxe, de vegades com a extensions.

Quin complement de LMS és millor? Bé, això depèn de les funcions que necessiteu. El meu consell és tenir en compte qualsevol funcionalitat especialitzada que necessiti el vostre LMS i, després, treballar enrere, comprovant si el vostre plugin favorit és compatible.

Recordeu-ho: qualsevol plugin que trieu d’aquesta llista, no us anirà malament. Tots són fàcils d’utilitzar i cadascun admet totes les funcions bàsiques de LMS que necessitareu.

I, si esteu realment enganxats? Trieu una de les opcions gratuïtes, vegeu com s’avança i, a continuació, considereu l’actualització amb extensions premium!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map