Sis millors complements de publicacions populars per a WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Tots volem que el nostre públic consumeixi el màxim contingut possible.

Al cap i a la fi, els avantatges són clars: com més articles llegeixi un visitant, més participarà amb el vostre lloc web. Això es tradueix en una lectura més fidel, visitants habituals, més accions socials i, en definitiva, més conversions, és a dir, totes les coses que necessiteu.

Això també us pot incloure els bons llibres del motor de cerca: l’algoritme de classificació de Google analitza les mètriques del lloc, de les quals les accions socials, la taxa de rebot, les visualitzacions de pàgines i el temps al lloc són consideracions claus. pujar els SERPs. Més visibilitat i més visitants. Impressionant, no?

Per descomptat, hi ha molt més que la seguretat que els visitants no abandonaran físicament el vostre lloc. Per exemple, una finestra emergent que apareix quan un visitant assenyala la intenció de marxar pot mantenir alguns visitants al lloc, però no en la forma que desitgi; és una tàctica ombrívola (quan s’utilitza per a aquest propòsit). Volem que els visitants vulguin quedar-se i gaudir del seu temps realment.

Tenint això en compte, haureu d’orientar el vostre públic cap a les zones del vostre lloc web que gaudiran, per tant, animar-les a romandre al vostre lloc web per compte propi. L’enllaç intern és un mitjà obvi per fer-ho, com també és l’ús d’un widget de contingut relacionat situat a sota de cada article (cosa que varem tractar fa temps.

En aquest article, vull ajudar-vos a orientar els visitants cap a les publicacions amb prova social integrada: Les publicacions més populars. I, com que es tracta de les publicacions que s’ha demostrat que presenten ressonància amb el públic, també és probable que siguin els millors (és a dir, els controladors de conversió).!

Si voleu afegir un giny de publicacions més populars al vostre lloc web de WordPress (normalment o situat normalment a la barra lateral del lloc), aquí teniu sis dels millors complements de publicacions més populars al voltant:

Publicacions populars de WordPress (GRATU )T)

Plugin de publicacions populars de WordPress

Amb més de 300.000 instal·lacions actives, el connector anomenat creativament WordPress Popular Posts és el connector de publicacions populars més popular a WordPress.org. (Mireu què he fet allà?)

Hi ha molt per agradar aquí …

Més enllà de ser molt fàcil d’utilitzar, les publicacions populars de WordPress us permeten triar un interval de temps personalitzat per a les vostres publicacions més populars.

Com que podeu crear diverses llistes separades, això us permet fer alguns temes interessants, com ara la creació de llistes separades per a les publicacions més populars de tots els temps, així com les publicacions més populars del passat, encara que tants dies..

Podeu incloure imatges en miniatura i fragments de la llista a la vostra llista i també podeu configurar opcions d’ordenació personalitzada per classificar la popularitat segons:

 • comentaris
 • visualitzacions (total)
 • visualitzacions mitjanes al dia.

Les publicacions populars de WordPress també funcionen amb qualsevol tipus de publicació personalitzada que utilitzeu.

Per oferir-vos aquestes opcions d’ordenació, les publicacions populars de WordPress realitzen un seguiment del trànsit de cada publicació del vostre lloc. Si us preocupa el rendiment del vostre rendiment, WordPress Popular Posts ofereix molts canvis d’actuació per solucionar-ho, com ara la memòria cau de la vista de pàgina i el mostreig de dades. Podeu obtenir més informació a la pàgina de GitHub.

Com funciona

Per visualitzar publicacions populars, podeu utilitzar un widget de WordPress, un codi curt o una funció PHP.

Per exemple, si treballeu amb el widget, podreu configurar configuracions importants com ara quantes publicacions a utilitzar, quina ordenació utilitzar i l’interval de temps:

Giny Publicacions populars de WordPress

Aquí teniu un exemple del aspecte que podria semblar el giny:

Exemple de publicacions populars de WordPress

Més enllà d’això, les publicacions populars de WordPress també us proporcionen un tauler de control on podreu veure el contingut més popular a determinats intervals de temps, així com una àrea de configuració on podeu habilitar algunes funcions més tècniques que afecten el rendiment..

Per exemple, si teniu un lloc amb un gran trànsit, podeu habilitar el mostreig de dades per reduir la quantitat de dades que el magatzem de connectors a la base de dades del vostre lloc:

Configuració de les publicacions populars de WordPress

Tot plegat, és força flexible i fàcil d’utilitzar!

10 millors (GRATU FREET)

10 millors

Després de publicacions populars de WordPress, el Top 10 és la segona opció gratuïta més popular a WordPress.org.

Us permet mostrar les publicacions més populars mitjançant el trànsit diari o el trànsit general (no hi ha cap opció de popularitat de comentaris, però, necessitareu un complement diferent per a això).

Els deu primers treballs amb publicacions habituals del bloc, així com amb qualsevol tipus de publicació personalitzada que utilitzeu.

Teniu un gran control sobre la vostra llista de publicacions populars, amb l’opció de triar si incloure o no:

 • miniatures
 • extractes
 • compte de visualitzacions
 • data de publicació
 • etc.

Finalment, el Top 10 també inclou algunes funcions de rendiment, com ara la possibilitat d’emmagatzemar en memòria la publicació de publicacions populars i “netejar” periòdicament la vostra base de dades suprimint les dades de la base de dades que tenen més de 90 dies.

Com funciona

El Top 10 també us permet mostrar publicacions populars a qualsevol lloc del vostre lloc mitjançant un widget o un codi curt.

Quan activeu el complement, podeu utilitzar el nou 10 millors àrea per configurar valors predeterminats importants:

Configuració dels 10 principals connectors

A continuació, podeu afegir el codi curt o el giny on voleu que apareguin les publicacions més populars. Per exemple, aquí es mostra el que sembla configurar el giny:

10 millors widget del complement

I aquí teniu un exemple de la llista de publicacions populars; sembla que potser necessiteu una mica de CSS per netejar la llista de publicacions, tot i que, ja que la forma predeterminada del text s’embarca incòmode en comparació amb les publicacions populars de WordPress:

Top 10 Exemple

Jetpack (GRATU )T)

Jetpack

Jetpack és un complement de Automattic (creadors de WordPress.com) que ofereix tot un conjunt de funcions. Una d’aquestes funcions és… ho heu endevinat: publicacions populars.

No li recomanaria utilitzar-lo si tot voleu publicacions populars, però si us agraden les altres funcions de Jetpack, pot ser que l’enfocament integral en un sigui convenient. Obteniu més informació a la nostra guia / ressenya de Jetpack.

Un dels inconvenients de Jetpack és que teniu menys flexibilitat per definir què és una publicació popular, ja que us permet mostrar de forma predeterminada les publicacions que més us agraden o les publicacions que han rebut més trànsit durant les últimes 48 hores. Si teniu alguns tipus de xop de tecnologia, podeu utilitzar un filtre per definir un interval de dates personalitzat.

A part d’això, Jetpack és molt fàcil d’utilitzar i la sortida té un bon aspecte fora de caixa.

Com funciona

Per començar amb Jetpack, primer haureu d’executar el procés de configuració de Jetpack i connectar-lo al vostre compte de WordPress.com (Jetpack tractarà d’aconseguir que us registreu en un pla de pagament, però només necessitareu el pla gratuït per a publicacions populars).

Un cop obtingut el resultat, podeu activar la funcionalitat de publicacions més populars mitjançant la funció nova Missatges destacats & Pàgines (Jetpack) widget.

També podeu configurar alguns valors per defecte per visualitzar les publicacions més populars i quins tipus de publicació inclouen. El Visibilitat les opcions us permeten anar més enllà i orientar-vos a publicacions específiques, com ara incloure publicacions populars d’una determinada categoria o autor:

Widget de publicacions populars de Jetpack

A continuació, es mostra un aspecte del que sembla la vostra llista de publicacions populars de Jetpack (només hi ha un element, però en teniu la idea):

Exemple de publicacions populars de Jetpack

Publicacions populars amb estil (GRATU )T)

Entrades populars amb estil

Com el seu nom indica, les publicacions populars amb estil us ajuden a mostrar publicacions populars d’una manera una mica més elegant que els anteriors

Bàsicament, en lloc de la simple llista de miniatures / títols que obteniu amb els altres complements, podreu crear superposicions simples, com en aquest exemple:

Exemple de publicacions populars amb estil

Mentre obteniu aquests aspectes agradables, perdeu moltes de les opcions de personalització que obteniu amb els altres complements. Així, equivocacions!

Com funciona

Publicacions populars amb estil és definitivament l’opció més senzilla d’aquesta llista.

Un cop instal·leu i activeu el complement, només heu d’afegir el giny on voleu que apareguin les vostres publicacions més populars.

Hi ha molt poc per configurar; només heu d’escollir quantes publicacions populars es mostren i si mostren o no la classificació de cada publicació:

Widget d'Entrades de publicacions populars

Giny Tab WP (GRATUIT)

Giny Tab WP

El widget de la pestanya WP és únic perquè permet mostrar “més” que només les publicacions populars d’un sol giny. Com es pot veure en l’exemple anterior, els visitants poden fer clic entre diferents pestanyes per canviar entre:

 • contingut popular
 • contingut recent
 • comentaris
 • etiquetes.

Per tant, si us agrada aquest enfocament amb pestanyes, aquest és un motiu important per triar el widget de la pestanya WP per sobre dels altres.

Podeu triar exactament quines pestanyes estan disponibles i també configurar altres paràmetres bàsics, com ara:

 • incloure o no miniatures, dates de publicació o fragments
 • quantes publicacions es mostraran
 • l’ordre de les pestanyes.

Com funciona

No hi ha cap configuració per configurar; tan aviat com activeu el connector, anireu directament a afegir el giny.

Al widget, podeu controlar quines pestanyes incloure, així com configuracions més avançades:

Opcions de widget de la pestanya WP

I aquí teniu un exemple del que sembla:

Exemple de widget de la pestanya WP

Nota: el widget de la fitxa WP no treballava amb el tema que he utilitzat en les altres captures de pantalla, cosa que pot ser una cosa a considerar. Tot i que va funcionar bé un cop vaig tornar al tema Vint-catorze.

Missatges de Display (GRATU )T)

Mostra les publicacions

Finalment, hi ha Display Posts, un complement gratuït de Bill Erickson, un desenvolupador de WordPress força conegut.

Les publicacions de visualització no estan centrades només en publicacions populars, però sí que us permeten mostrar les publicacions més populars mitjançant dos criteris diferents:

 • Nombre de comentaris.
 • Accions socials.

Per tant, si així és com voleu definir “popular”, aquesta és una bona opció. Si us plau, tingueu en compte que no hi ha cap opció de mostrar publicacions pel trànsit real que reben.

Més enllà d’això, el connector inclou molts paràmetres de codi curt que podeu utilitzar per orientar publicacions de categories específiques, autors, etc. També podeu triar si voleu incloure o no miniatures, resums extrets i altre contingut.

Com funciona

No hi ha cap àrea de configuració amb publicacions de pantalla. En lloc d’això, fareu tot fent servir el codi curt i el paràmetre de codi curt del connector.

A continuació, podeu col·locar aquest codi curt a qualsevol lloc del vostre lloc, inclòs un giny a la barra lateral.

Per exemple, si voleu mostrar les cinc publicacions més populars per recompte de comentaris, juntament amb les seves miniatures, faríeu servir aquest codi curt:

[display-posts orderby ="comentari_count" imatge_size ="miniatura" posts_per_page ="5"]

Exemple de publicacions visualitzades

Si voleu mostrar publicacions per accions socials, podeu seguir aquestes instruccions.

Pensaments finals

La visualització del vostre contingut popular és una manera excel·lent d’obtenir el millor contingut davant dels visitants i mantenir-los al vostre lloc.

Amb els complements de publicacions populars d’aquesta llista, podreu fer-ho per a diverses mètriques de “popularitat”, incloses les dades del trànsit, els comentaris i les accions socials.

Si voleu la màxima flexibilitat, diria que aneu amb publicacions populars de WordPress o amb les 10 millors publicacions populars..

Finalment, Jetpack és fantàstic si voleu les altres funcions de Jetpack, i Display Posts us permet demanar publicacions per part social, cosa que és útil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me