SearchWP Review: un complement per actualitzar la cerca de WordPress amb facilitat.

Ofertes de WordPress


No és cap secret que la funcionalitat de cerca de WordPress no sigui tot el que podria ser. Sense la possibilitat d’indexar tipus de publicació personalitzats, camps personalitzats, contingut de codi curt o documents PDF, sense oblidar-nos de resultats de resultats ordenats per data en lloc de rellevància, hi ha una bona oportunitat els vostres lectors no podran trobar el que buscaven al vostre lloc web. Tot i que el contingut exacte que busquen existeix al lloc!

Si voleu oferir als vostres visitants el que buscaven, ha arribat el moment d’actualitzar l’eina de cerca de WordPress mitjançant la instal·lació d’un complement dedicat. SearchWP és una excel·lent opció per fer-ho. En aquesta revisió, veurem les seves funcions i veurem quina facilitat és utilitzar per ajudar-vos a decidir si és l’opció adequada per al vostre lloc web..

Els avantatges d’utilitzar SearchWP

El SearchWP s’ha creat per ajudar els usuaris de WordPress a oferir als seus visitants una eina de cerca de ple funcionament. Si instal·leu aquest complement al vostre lloc web, els vostres visitants podran trobar més contingut del vostre contingut, millorant així la seva experiència d’usuari. Com a resultat, això us ha de proporcionar una oportunitat estesa per mantenir una millor relació amb ells.

Aquí teniu una llista ràpida d’algunes de les funcions més impressionants de SearchWP:

 • Publica una indexació meta (títols, descripcions, paraules clau)
 • Indexació de contingut de documents PDF
 • Visualització de fitxers multimèdia als resultats de la cerca
 • Control de pes de paraula clau
 • Indexació selectiva
 • Estadístiques de cerca
 • Biblioteca creixent d’extensions
 • + més

Després d’instal·lar SearchWP, en lloc de mostrar els resultats de la cerca segons la data de publicació, el vostre els resultats es retornaran segons la rellevància amb la possibilitat d’incloure una gamma més àmplia de tipus de contingut.

Una altra característica destacable de SearchWP, que ajuda a millorar la funcionalitat de cerca del vostre lloc, és la seva capacitat utilitzeu paraula clau derivant. Això permet als usuaris entrar en un terme de cerca, com ara “executar”, amb el complement prou intel·ligent per a retornar resultats inclosos paraules relacionades, com ara “running” o “runner”..

Tu pots també crear motors de cerca suplementaris, que funcionen independentment del motor de cerca principal a tot el lloc. Es pot utilitzar per permetre als usuaris cercar un sol tipus de publicació personalitzada (com ara productes en una botiga de comerç electrònic) sense tornar el contingut de la publicació del bloc en els resultats.

SearchWP és amigable per als desenvolupadors, fent ús dels ganxos per permetre la personalització sense afectar el codi principal del complement. Això també demostra les futures modificacions que es fan, evitant que se sobreescriuen quan s’actualitza el connector.

Ara que hem analitzat algunes de les funcions més útils de SearchWP, ha arribat el moment de veure com és de fàcil implementar-lo, ajudant-vos a decidir si és una actualització essencial del vostre lloc de WordPress..

Com començar amb SearchWP

Després d’instal·lar i activar SearchWP, el connector crearà l’índex de cerca del vostre lloc. La durada del temps depèn de la quantitat de contingut que tingui el vostre lloc web i de si voleu indexar documents PDF o no.

Un cop finalitzat això, podeu accedir a la configuració del complement per configurar el funcionament de SearchWP al vostre lloc.

Visió general de la configuració de SearchWP

A través de la pàgina de configuració única, podeu fer-ho trieu quins tipus de publicació inclouen a l’índex de cerca per tant, es visualitzen als visitants que realitzen una cerca al vostre lloc web. Incloure o excloure un tipus de publicació, com ara pàgines o qualsevol tipus de publicació personalitzada que hàgiu creat al vostre lloc, és tan fàcil com marcar o desmarcar una casella.

SearchWP també facilita afegir ponderació als elements individuals que formen una publicació. Aquestes opcions de ponderació inclouen el títol de la publicació, contingut, llimac o URL, i qualsevol taxonomia o camps personalitzats en ús.

SearchWP Estableix la ponderació de la cerca

El complement ve poblat prèviament amb ponderacions. Tanmateix, no podeu modificar-les per complir les vostres necessitats particulars. D’aquesta manera, podreu excloure determinats elements (per exemple, l’exemple.

Com a SearchWP permet als visitants buscar el contingut dels camps personalitzats, qualsevol d’aquests camps que estan actius al vostre lloc (inclosos els d’altres complements o qualsevol que hàgiu creat vosaltres mateixos), també pot tenir una ponderació.

Inclou els camps personalitzats

Amb SearchWP, podeu indexar el material que s’ha penjat al vostre lloc de manera que es pot retornar als resultats de la cerca. A més d’incloure imatges i altres fitxers multimèdia, SearchWP també té la capacitat de fer-ho indexar el contingut dels documents PDF. També es poden excloure els tipus de fitxers específics dels resultats de la cerca.

Índex de fitxers i PDF

Quan els fitxers multimèdia es mostren als resultats de la cerca, el visitant pot fer clic fàcilment a la publicació que conté aquest fitxer, en lloc de només veure els fitxers a la pàgina de resultats..

Un cop creat l’índex inicial i configurat el connector, no hi ha res més a fer. SearchWP gestionarà totes les tasques de cerca del vostre lloc web, sense la necessitat que actualitzeu o afegiu nous formularis de cerca a les vostres pàgines.

Les pàgines de resultats de la cerca continuaran sent els mateixos, però ara es poblaran amb contingut molt més rellevant.

Estadístiques del SearchWP

Tan bon punt el connector estigui en funcionament al vostre lloc web, començareu a recopilar estadístiques sobre com utilitzen els vostres visitants amb l’eina de cerca. Les estadístiques inclouen:

 • Nombre de cerques durant els darrers 30 dies
 • Cerques populars per dia, setmana, mes i any
 • Cerques fallades

Estadístiques de cerca del lloc

Es tracta de dades útils per tenir accés, ja que podeu veure què interessen els vostres lectors i, a continuació, fer més destacats els enllaços a aquest contingut. Aquestes dades també poden indicar que els vostres visitants tenen set de obtenir més informació sobre certs temes, que podeu apagar afegint més contingut sobre aquests temes..

Extensions i complements

Si voleu ampliar la funcionalitat de SearchWP, hi ha diversos complements disponibles per al connector.

Aquestes extensions inclouen afegir cerca en directe als vostres formularis, inclòs suport per a contingut multilingüe, activar coincidències difuses per admetre consultes de cerca més indulgents i realització de diagnòstics in situ per ajudar-vos a vigilar amb l’índex SearchWP i molt més.

Les extensions oficials es poden descarregar per a tots els titulars de llicències SearchWP.

Preu de SearchWP

SearchWP és un complement premium i està disponible amb tres llicències:

 • Lloc únic: 49 $
 • Empreses (5 llocs): 129 dòlars
 • Desenvolupador (llocs il·limitats): 249 dòlars

(llegir més informació sobre preus)

Totes les opcions inclouen un any de suport i accés a les actualitzacions automàtiques, així com l’accés a totes les extensions. Les llicències es poden renovar amb un descompte del 30% després de la caducitat.

Conclusió

Hi ha molts avantatges que veuen totes les funcions d’utilitzar el complement SearchWP per millorar o, fins i tot, arreglar-ne la funció principal de cerca de WordPress.

Al facilitar als lectors trobar més contingut que els interessa, podeu augmentar el temps que dediquen al vostre lloc web, la qual cosa millora la possibilitat de convertir visitants únics en subscriptors, clients o clients..

Si creeu llocs web per a clients amb WordPress, afegir SearchWP és una manera segura d’eliminar les trucades de suport dels propietaris de llocs descontents relacionats amb la funció de cerca “trencada”..

Amb un procés d’instal·lació única i substitució automàtica de l’eina principal de cerca de WordPress, és molt recomanable afegir SearchWP al vostre lloc.

Obteniu més informació sobre SearchWP al lloc web oficial de SearchWP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map