Revisió Qards: un atractiu nou creador de pàgines de WordPress des de Designmodo

Oferta marc de disseny de Designmodo - 15% de descompte!


Qards és un complement de creador de pàgines per a WordPress que permet als usuaris crear dissenys i dissenys únics sense la necessitat de cap coneixement de disseny ni desenvolupament..

Creat per Designmodo, el connector Qards inclou un fitxer extensa biblioteca d’impressionants blocs de construcció (o targetes) que es poden personalitzar mitjançant un editor d’inline de front-end extremadament intuïtiu i muntat per ajudar-vos a crear el disseny perfecte per a cada pàgina del vostre lloc web.

Com que Qards funciona de manera independent del vostre tema de WordPress, a més de permetre-vos crear un lloc web complet per pàgina (com espereu d’un creador de pàgines de WordPress), també es pot utilitzar per crear pàgines de destinació d’amplada completa. que tenen un estil propi i format.

Disseny d'exemples de Qards

Què es pot fer amb Qards?

Les pàgines que creeu amb Qards no adopten cap de les opcions d’estil o de disseny del vostre tema, sinó que són teles en blanc que es poden omplir amb una varietat de blocs de contingut prefabricats que inclouen el complement..

Ho són tot a amplada i pantalla completa, ni incloure cap dels elements populars del tema de WordPress, com ara capçaleres, peus de pàgina o barres laterals, cosa que et permet crear dissenys i dissenys totalment personalitzats, sense restriccions del tema o del propi WordPress..

Tant si tu utilitzeu Qards per crear pàgines de destinació autònomes per promocionar productes o serveis o construir tot el vostre lloc web, és una eina flexible que pot adaptar-se a molts tipus diferents de projectes.

Bloc de contingut Qards

Qards ofereix una bona selecció de blocs de contingut molt ben dissenyats, dividits en vuit categories, cadascun dels quals es pot utilitzar en qualsevol combinació de les vostres pàgines. Cada bloc es pot personalitzar fàcilment, per exemple, canviant la imatge de fons o el text i la seva aparença, aconseguint així un aspecte personalitzat sense haver d’editar cap codi..

Qards també ho afirma treballar amb qualsevol tema de WordPress Per tant, sempre que la plantilla que utilitzeu al vostre lloc web estigui codificada segons els estàndards de WordPress, el connector funcionarà bé. Si no és així (per incompatibilitats entre Qards i altres complements, per exemple), Designmodo ofereix una garantia de devolució de 20 dies bastant generosa.

Com començar amb Qards

Un cop instal·lat i activat el connector al vostre lloc web de WordPress, podeu començar a crear els vostres dissenys de pàgines personalitzades mitjançant un element nou que s’afegeix automàticament al menú de la barra lateral d’administració de WordPress titulat “Qards”..

Gestiona totes les pàgines de Qards

Des de la pantalla Qards, podeu crear una pàgina nova i, a continuació, llançar l’editor visual per començar a treballar amb el vostre disseny personalitzat.

Qards Canvas en blanc

Un cop carregat l’editor, ho tindreu un llenç en blanc per treballar; no hi ha barres laterals, capçaleres, peus de pàgina ni cap altre element que pugui formar part del tema actual.

Els blocs de contingut disponibles que s’utilitzen per crear la disposició de la pàgina s’ordenen per categories i, gràcies a un panell de previsualització ràpida, podeu veure com es veu cada element abans d’afegir-lo al disseny..

Vista prèvia del bloc de contingut

Les categories utilitzades per organitzar els blocs de contingut inclouen:

 • Coberta
 • Imatge
 • Text
 • Característica
 • Reixa
 • Menú
 • Peu de pàgina
 • Subscriu-te

Cada categoria conté diversos blocs de contingut, oferint-vos un munt d’opcions per a com es construirà la vostra pàgina final. I, perquè pots personalitzar fàcilment qualsevol dels blocs afegeixes a la disposició, és probable que dues pàgines creades amb Qards semblin iguals.

Per crear el disseny amb Qards, només heu de seleccionar diversos blocs, un després de l’altre (un cop al seu lloc, es poden moure o eliminar fàcilment els blocs segons sigui necessari).

Això torna a oferir molta flexibilitat per a l’estructuració del disseny final i, perquè es fa mitjançant un intuïtiva interfície d’arrossegar i deixar anar, realment no hauria de suposar cap problema per als usuaris ordinadors habituals, ja siguin familiaritzats amb WordPress i el disseny web o no.

És més, perquè els blocs de contingut han estat dissenyats per funcionar bé en qualsevol combinació, no és difícil combinar un disseny atractiu i cohesionat per a cada pàgina que creeu, encara que generalment no us tingui gaire l’atenció gràfica. /disseny web.

Un cop heu afegit un o més blocs de contingut i els heu traslladat al lloc, aleshores podeu començar a personalitzar el vostre disseny.

Personalització dels blocs de contingut de Qards

La personalització dels blocs de contingut de Qards es realitza mitjançant una interfície fàcil d’utilitzar en la qual s’activen les icones fent-les passar el ratolí amb el ratolí o fent clic als elements individuals. Canviar una imatge, per exemple, és tan fàcil com seleccionar un element diferent de la finestra de l’explorador de fitxers, que es mostra convenientment quan es fa clic a la icona d’edició.

En una actualització recent de Qards, la versió 1.4 us permet seleccionar imatges directament a la Mediateca WordPress del vostre lloc web. Aquesta és una bona notícia per a aquells que vulguin utilitzar les imatges que hagin pujat prèviament al seu lloc web en els seus nous dissenys.

Controls de l'editor d'imatges

Aquest procés es pot repetir per a cadascun dels blocs que heu afegit al vostre disseny fins que no hagueu substituït totes les imatges d’imatges amb el vostre propi contingut, segons calgui.

Tots els altres continguts, com ara text, enllaços i altres elements, es poden editar de la mateixa manera que les imatges, gràcies a la documentació menús sensibles al context que es mostren quan el cursor del ratolí els passa.

A la versió 1.4 també es van afegir opcions addicionals per personalitzar els botons que heu afegit als vostres dissenys.

new-quards-button-configuration

Amb el nou configurador de botons, podeu canviar fàcilment la forma, la mida i el color de qualsevol botó que afegiu a les vostres pàgines. Aquest nou nivell de control permet triar les millors combinacions de disseny per a les taxes de conversió més altes possibles.

Un dels punts destacats de Qards, i una característica que la separa d’altres eines del creador de pàgines de WordPress, és la possibilitat d’editar contingut en línia: és a dir, només podeu fer clic en un encapçalament o un altre tros de text i començar a escriure..

D’aquesta manera, es mostra una vista prèvia en directe de com apareixerà el vostre contingut, eliminant la necessitat de canviar de finestres i fer idees sobre com es veurà el vostre treball per a l’usuari final..

Tot i que algunes de les eines més noves del creador de pàgines per a WordPress comencen a incloure l’edició en línia, rarament s’implementa tan bé com passa amb Qards. Si voleu suprimir la desconnexió entre els editors de fons de WordPress i la vista frontal del vostre contingut, Qards és una opció fantàstica.

Quan introduïu el text en línia, en lloc d’accedir a un conjunt complet de controls d’editor per personalitzar el contingut a mesura que s’introdueix, només teniu un petit conjunt de controls fer ús de A primera vista, això pot semblar una mica restrictiu en comparació amb l’editor estàndard o actualitzat de TinyMCE de WordPress. Tanmateix, un cop comenceu a utilitzar el que ofereix, hauríeu de trobar-lo més que capaç de permetre’t fer el que has de fer.

Controls d’edició de text en línia Qards

Els controls d’edició en línia fins i tot us permeten fer-ho canvia el tipus de lletra i el color del text per a una secció concreta, cosa que no està disponible en una instal·lació de WordPress per defecte quan es crea contingut. I si us pregunteu què ha passat a la pestanya de text que us permet editar l’HTML subjacent de les vostres publicacions (que es troba a l’editor predeterminat de WordPress), podeu accedir a aquest codi amb Qards. A més, ara també podeu editar fàcilment el CSS de qualsevol element.

Edita el menú

Per fer-ho, simplement es tracta d’un cas d’activar el menú de configuració i, seguidament, de seleccionar l’opció “editar HTML / CSS” per llançar l’editor adequat..

Edita HTML i CSS

Tot i que no obteniu una vista prèvia en directe per veure els efectes de les vostres edicions, l’editor utilitza la sintaxi codificada per colors per facilitar-vos l’afegiment de les vostres personalitzacions.

A més d’editar els HTML i CSS dels elements individuals de les vostres pàgines, també podeu fer-ho personalitzar el CSS global del vostre disseny – cosa que s’aconsegueix introduint el CSS pertinent a la pàgina Configuració de Qards (que es troba a la secció “aparença” del tauler d’administració).

Afegeix CSS global

Tot i que tindreu una bona idea de com es veurà el producte final a mesura que creeu el disseny, també podeu previsualitzar el disseny en qualsevol moment, fent clic al botó corresponent. D’aquesta manera, es proporciona una visió precisa de com es veurà el lloc web per als visitants.

Vista prèvia responsiva

Si vols vegeu com de resposta el disseny personalitzat de nova creació és, podeu experimentar canviant la mida de la finestra del navegador i veient que el disseny respon als canvis de la mida de la visualització.

Durant el procés de disseny, vostè pot reordenar els blocs en qualsevol punt feu clic al botó adequat i arrossegueu i deixeu anar els elements a les noves ubicacions. D’aquesta manera, podeu experimentar ràpidament amb els vostres dissenys per trobar l’ordenació perfecta sense fer massa esforços.

Com que les pàgines que creeu amb Qards tenen dissenys d’ample complet, no inclouen cap de les característiques o elements del vostre lloc web ni del seu tema, cosa que significa que l’encapçalament regular, la barra lateral, el peu de pàgina i qualsevol dels elements del menú de WordPress que pugueu tenir. be use no es mostraran a les pàgines que creeu amb Qards.

Si estàs buscant una eina per fer-ho Dissenyar pàgines de destinació autònomes que estan completament separats de la resta del vostre lloc web, aleshores Qards és una excel·lent elecció.

A més, com que podeu definir fàcilment una pàgina creada amb Qards com a pàgina principal del vostre lloc web, de la mateixa manera que amb una pàgina regular de WordPress, podríeu construir tot el vostre lloc mitjançant pàgines creades amb Qards. Dit això, si haguessis de fer això, seria discutible si val la pena utilitzar WordPress, ja que moltes de les seves característiques i avantatges no estarien disponibles per a tu i els teus visitants..

Tarifa de preus

El complement Qards de Designmodo està disponible en dos plans de preus:

Tarifa de preus

 • Llicència d’un lloc únic: $ 99
 • Llicència de lloc de l’Agència 5: 199 $

Podeu veure les opcions de preus en aquesta pàgina del lloc web oficial de Qards. A més, hi ha un Garantia de devolució de 20 dies, que us proporciona suficient temps per provar el producte i veure si compleix o no les vostres necessitats.

Pensaments finals

Vaig tenir diversos sentiments en instal·lar aquest complement, sobretot perquè ja sabia que Designmodo havia publicat anteriorment un impressionant tema de WordPress (actualització: 1 de setembre de 2015; ara descatalogat) que, a primera vista, semblava tenir un aspecte i un aspecte similars a Qards.

Per descomptat, no era del tot escèptic, però tampoc estava segur que Qards pogués oferir res per separar-lo d’aquest producte anterior i d’altres complements establerts de creació de pàgines de WordPress..

Per sort, després d’haver-ho agafat per volta, puc confirmar que Qards té algunes funcions justifiqueu la seva existència i eleveu-la per sobre de la competència. Aquests inclouen la possibilitat de crear pàgines noves completament fora del tema actual i la combinació de blocs de contingut d’aspecte fantàstic, utilitzats com a base dels dissenys de pàgines que es poden editar amb el mateix contingut en línia fàcil d’utilitzar. editor que va fer que el seu producte anterior fos un èxit. Certament, alguns altres constructors de pàgines de WordPress han aconseguit tenir una d’aquestes dues últimes funcions a la vegada que Qards, però molt poques s’ofereixen totes dues, i sobretot no en una paquet intuïtiu i d’aspecte professional!

Tanmateix, hi ha un parell de dubtes persistents: en primer lloc, sembla que hi ha força solapament entre algunes de les funcions que es solen trobar en un tema de WordPress habitual i el que s’inclou a Qards. En segon lloc, perquè algunes de les funcions bàsiques de WordPress (com ara publicacions, mediateca i ginys) no són fàcilment accessibles a les pàgines construïdes amb Qards, cal preguntar-vos si Qards és la plataforma adequada per al vostre projecte, especialment quan Designmodo és un tema similar a WordPress (actualització: 1 de setembre de 2015; ara descatalogat) també està disponible a un preu similar.

Val la pena assenyalar, però, que Qards és un producte recent llançat encara es millora i actualitza activament – vigileu els comentaris de la pàgina oficial del producte Qards per conèixer els desenvolupadors i veure què hi ha a la botiga per a properes versions..

El canvi de canvis és un bon lloc per veure quins errors s’han corregit i quines noves funcions s’han afegit. Com s’ha esmentat, les funcions addicionals que s’han afegit recentment inclouen un suport millorat per accedir a fitxers a la Mediateca de WordPress i millors controls per personalitzar els botons que heu afegit als dissenys de les vostres pàgines..

Amb les addicions i millores que es fan de forma bastant regular, com ara el suport a la integració de MailChimp i l’ús de Google Fonts, sembla que els desenvolupadors de Qards responen a les sol·licituds i comentaris dels usuaris..

Si vols crea pàgines de destinació d’alta qualitat amb facilitat, Qards, que es troba fora del disseny i estil del seu tema de WordPress, aleshores Qards és una solució ideal. De forma alternativa, si no us importa que esborrin una sèrie de funcions bàsiques de WordPress, com ara publicacions de blocs, ginys i el creador de menús de WordPress, fins i tot podríeu crear tot el vostre lloc web amb aquest complement. Dit això, si busqueu un enfocament basat en temes per personalitzar tot el vostre lloc web tot i que tingueu accés a algunes de les mateixes funcions que Qards (com ara blocs de contingut de gran aparença i la intuïtiva interfície d’usuari), aleshores el mètode anterior de Designmodo El tema de WordPress és probablement encara la millor opció.

En resum, es refereix a quina és la millor eina per al vostre projecte: el complement Qards o el tema de WordPress autònom més específic de Designmodo prèviament publicat (actualització: 1 de setembre de 2015; ara descatalogat).

(Actualització: Designmodo ara té un vídeo molt maco que mostra com integrar Qards amb el complement de comerç electrònic de WooCommerce – https://www.youtube.com/watch?v=PLSMkvSKsFk

Per acabar, no oblidem esmentar: els aficionats WinningWP poden obtenir un bonic descompte del 15% en qualsevol producte Designmodo (inclosos Qards) amb el nostre bon Coupon Designmodo. Gaudeix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map