Revisió pròspera: el complement de creació de llistes de correu electrònic final?

Ofertes de WordPress


“Els diners són a la llista i, si encara no heu començat a crear una llista de correu electrònic, comenceu ara!”- Això ens ha dit durant anys, no? Però a l’hora de crear una llista de correu electrònic, quin complement heu d’utilitzar? En aquest post, farem una mica de llum sobre la qüestió posant un dels plugins capdavanters al mercat, Thrive Leads, a través dels seus passos més propers..

El món de l’elaboració de llistes no sempre té sentit. De vegades, canvis minúsculs, aparentment insignificants en una forma d’optin, poden recórrer un llarg camí per revitalitzar un negoci. Essencialment, les empreses sovint es poden rendibilitzar una altra vegada només mitjançant l’optimització d’una forma d’optima obsoleta.

Per tant, no s’ha de subestimar l’impacte potencial que es pot tenir en la línia de fons. El fet de dissenyar un formulari d’optin d’alta qualitat és un treball seriós, i per als usuaris de WordPress, aquest treball comença amb l’elecció d’un complement d’optin de correu electrònic adequat..

Entra a Thrive Leads, part de la impressionant i cada vegada més popular família Thrive Themes.

Prosperen els seus clients

Thrive Leads s’ha establert ràpidament com un dels principals plugins de creació de llistes, però el justificador està justificat?

Fem una ullada.

Preu

Comencem les coses amb la petita qüestió de fixar preus.

A diferència de molts plugins premium, Thrive Leads es desbloqueja totes les funcions per a tots els clients – no hi ha novetats per intentar extreure més diners a canvi de funcionalitats addicionals. També cobra una tarifa única, més que una renovació anual: una altra política de preus inusual i una que els usuaris apreciaran.

En lloc d’això, Thrive Leads cobra en funció del nombre de llocs on vulgueu utilitzar el connector.

 • Lloc únic ($ 67).
 • Llocs il·limitats ($ 99) – han de ser els vostres propis llocs web.
 • Llicència d’agència (588 dòlars anuals) – per al seu ús en llocs de clients.

Per a molts, el preu serà una consideració important, de manera que com es poden comparar els preus de Thrive amb els del seu competidor principal, OptinMonster? Doncs bé, per desbloquejar el conjunt complet de funcions d’OptinMonster, veieu 199 dòlars l’any, però, aquesta llicència és vàlida en llocs web il·limitats.

Si ets un usuari individual o, bàsicament, no és una agència, Thrive Leads és el més assequible dels dos. I això era abans de tenir en compte l’estalvi de costos de renovació anual.

Molts tipus de formes Optin

No tots els administradors del web volen mostrar popups a la cara als visitants, oi? Alguns prefereixen un enfocament més subtil, centrat en l’experiència de l’usuari en lloc dels percentatges de conversió que es deixen caure a la mandíbula.

Si us poseu en compte, és una elecció personal. Tanmateix, Thrive Themes no discrimina: el complement suporta una gran varietat de formes d’optin, cosa que significa que s’adapta a tothom, sigui quin sigui el seu plantejament..

En total, hi ha vuit tipus d’optins diferents:

Llum lightbox:

El vostre clàssic popup. Aquest formulari sobreposa el vostre contingut, aconseguint així una màxima atenció.

Pop-up pròsper

Cinta:

Un optin estil Hello Bar, ancorat a la part superior de la pantalla.

Cinta de prospecció

Giny:

Tanmateix, un formulari per a espais de widget, probablement funciona millor a la barra lateral.

Giny Thrive Leads

Presentació:

Llisca a la vista a la cantonada inferior de la pantalla.

Thrive Leads Slide-in

Superposició de farciment de pantalla:

Una finestra emergent sobre esteroides. Aquesta opció abasta tota la pantalla, el que significa que es garanteix fer arribar el missatge. També inclou la variació de la matriu de desplaçament, la qual cosa elimina el contingut de manera suau fora de la vista.

Fill Leader de pantalla

Publicació de peu de pàgina:

Es posa automàticament a sota de les publicacions del bloc.

Thrive Leads Post Footer

Formulari en línia:

Poseu-los dins del vostre contingut mitjançant dreceres senzilles.

Prosperen avantatges en contingut

Creació d’un formulari Optin

En aquesta secció, vull dirigir-vos a través del procés de creació d’un formulari d’optin des del principi fins al final.

Per crear el primer formulari d’optimització, navegueu a Tauler de control Thrive > Prosperen els seus clients. A continuació, veuràs quatre seccions: Grups principal, Codis directes de plom no saps quins són els codis drecers ?, ThriveBoxes i Segueu de registre. Necessiteu el primer, per tant, aneu endavant i feu clic al botó Afegeix un nou grup de grups principals.

Prosperen els grups principals

Què és un grup principal? Bé, és la primera de les moltes funcions útils de Thrive que parlarem avui. Essencialment, un grup principal és una col·lecció de formes d’optin que comparteixen un conjunt de regles comunes. Pot ser només d’un formulari o diversos, i podeu combinar i combinar entre diferents tipus de formularis.

Per exemple, diguem que voleu mostrar una finestra emergent i un optin de widget per a publicacions d’una determinada categoria. Bé, podeu crear un grup principal per gestionar-ho. Si voleu que un formulari d’opció diferent s’orienti a una categoria de publicació diferent, haureu de crear un grup diferent.

Després d’haver creat el vostre grup principal, podreu veure una llista dels tipus d’optinis disponibles. Amb l’objectiu d’aquesta revisió, crearé una opció emergent estàndard, de manera que necessitem l’opció Lightbox.

Grups líders

A continuació, feu clic a Crea formulari i poseu el nom al vostre formulari. A la dreta de la pantalla, premeu la icona blava de l’edició del disseny.

L’editor arrossega i deixa anar de capçalera

Això obrirà l’editor de formularis. Ara comença la diversió! Immediatament després del llançament, l’editor us presentarà diverses plantilles. Es divideixen en diferents pestanyes, però les que necessitareu en aquest moment són les plantilles d’optin o les plantilles de diversos passos, segons les vostres necessitats.

Plantilles de prospecció

Cada tipus de formulari optin inclou el seu propi conjunt de plantilles, cosa que significa que sempre teniu un disseny de formulari bàsic per treballar des de la base. Només per a finestres emergents, hi ha 32 plantilles d’un sol pas (amb variacions addicionals per a alguns) i 17 amb diversos passos. Els dissenys utilitzen una gran varietat d’estils i els que vaig provar semblaven fantàstics, almenys a la vegada amb qualsevol altra cosa que trobareu al mercat..

Després d’haver triat la plantilla, podeu començar a utilitzar de forma instantània la funcionalitat d’arrossegar i deixar anar de tipus constructor de pàgines de Thrive Leads.

Editor de pròsperes

Tots els elements del formulari es poden personalitzar, i de qualsevol manera imaginables. Tot el que heu de fer és fer clic per veure les vostres opcions. Per exemple, podeu editar el text, canviar els colors, modificar la mida del tipus de lletra i ajustar el farciment.

Personalització de prospeccions

Ara, la funcionalitat de l’editor és comprensiu, per tant, no és la interfície d’usuari més agradable per a principiants que he experimentat De fet, he utilitzat antigament la funcionalitat del creador de pàgines de Thrive i em van trigar uns minuts en obtenir-ne els coixinets..

Això no és una crítica. No es tracta d’una interfície mal dissenyada, sinó simplement de complexitat. Inicialment, un constructor potent amb una àmplia gamma de funcions requerirà un temps per arribar-hi.

A la dreta de la pantalla, podreu veure els elements disponibles: hi ha 38 elements per triar i molts d’ells ofereixen nombroses opcions d’estil. Aquests elements us permeten afegir moltes funcions fantàstiques als vostres formularis d’optinització, com ara icones de la targeta de crèdit, temporitzadors de compte enrere i reixetes de funcions.

Mòduls de l'editor de prospecció

Només cal arrossegar-los i deixar-los anar al seu lloc, jugar-hi amb la configuració i, quan hagueu acabat, feu clic a Desa els canvis.

Arranjament i activació

Quan hàgiu acabat, tanqueu l’editor i torneu al quadre de comandament de WordPress. Abans d’acabar, hi ha uns quants paràmetres més per ajustar.

Primer, el disparador emergent. D’aquesta manera, podeu triar quan aparegui als usuaris, amb set opcions:

 • Immediat.
 • Retard de temps especificat.
 • En un punt concret del contingut.
 • Després de desplaçar-se un percentatge fix de la pàgina.
 • Quan es fa clic en un element.
 • Al final de la pàgina.
 • Quan el visitant mostra la intenció de sortida: és quan el cursor del ratolí surt de la finestra del navegador principal.

Thrive Leads Triggers

Per evitar la sobrecàrrega dels vostres visitants, recordeu: els elements emergents són intrusius, també podeu configurar la freqüència amb què es mostren les finestres emergents. Podeu configurar-ho a qualsevol lloc entre una vegada cada dia i cada 100 dies. També podeu definir-lo a zero, que mostrarà la finestra emergent en cada visita.

L’objectiu final és per a animacions, amb 22 per escollir.

A més d’aquests paràmetres addicionals, aquesta pantalla també funciona com una breu pàgina d’analítica. Podeu visualitzar una instantània del rendiment de cada formulari: impressions, conversions i percentatge de conversions.

Orientació dels formularis d’optin

Thrive Leads està equipat amb una característica d’orientació potent i orientada al làser, que us permet crear formularis adequats al contingut a pàgines individuals. En parlar directament al públic específic que visiti cada pàgina, generareu més conversions.

Per accedir a la funció d’orientació, torneu a la pàgina de visió general de Thrive Leads – Tauler de comandament de Thrive > Prosperen els seus clients. A la dreta del grup de nova creació, veureu una icona de commutació, si abans no heu configurat l’orientació, serà de color vermell brillant. Feu clic aquí per obrir les opcions d’orientació.

Ara podreu triar exactament les pàgines en què voleu que aparegui el formulari d’optin. Hi ha vuit pestanyes en total, però la majoria de configuracions es completaran amb sis.

 • Configuració bàsica – seleccions de primer nivell, com la pàgina d’inici, la pàgina de cerca, la pàgina d’error 404 o totes les publicacions / pàgines.
 • Categories – mostrar l’optin segons la categoria o les etiquetes.
 • Publicacions – selecciona publicacions específiques en les quals mostrar el formulari.
 • Pàgines – selecciona pàgines específiques en les quals mostrar el formulari.
 • Plantilles de pàgina – alguns temes admeten una selecció de plantilles de pàgines. Si el vostre tema és el que ho fa, podeu triar mostrar les opcions basades en quina plantilla de pàgina utilitza una publicació.
 • Tipus de publicació – voleu que aparegui la vostra finestra emergent a totes les publicacions, pàgines o tipus de publicacions personalitzades? Per exemple, si teniu una botiga de comerç electrònic, pot ser que vulgueu mostrar la finestra emergent a les pàgines de productes.

Orientació orientada a la prospecció

Si hi ha excepcions a la regla, podeu seleccionar-les directament a continuació. També podeu optar per guardar la vostra configuració com a plantilla perquè es puguin reutilitzar amb un sol clic en el futur. Quan hagueu acabat, no oblideu fer clic a Desa & Tanca.

Prova A / B

Com qualsevol especialista en optimització us dirà, la prova A / B és una part essencial per maximitzar les conversions. I, com tots els bons complements de WordPress centrats en conversions, Thrive Leads s’envia amb potents funcions de prova A / B.

Podeu realitzar proves de divisió en qualsevol forma d’optin. A qualsevol pàgina de visió general del formulari, la icona morada clonarà el vostre formulari i podeu utilitzar l’editor arrossegar i deixar anar per fer retocs cosmètics al formulari.

Per començar la prova dividida, feu clic al botó Inicia la prova A / B. Posa-li un nom i una breu descripció. Si voleu que el connector triï un guanyador automàtic, feu clic al botó desplegable i, a continuació, feu clic a la casella de selecció Activa.

Prova de Thrive Leads Split

El connector determinarà el guanyador en funció de tres criteris:

 • Nombre mínim de conversions.
 • Durada mínima.
 • Possibilitat de batre l’original (CTBO) Aquesta és la figura més important. CTBO ens indica si hi ha una importància estadística en els resultats, i com més gran sigui aquest nombre, millor, ja que redueix l’impacte de l’atzar sobre els resultats..

Aquesta és, per descomptat, una funcionalitat útil per a qualsevol plugin amb optin, i ho fan tots els millors. Tot i això, Thrive Leads destaca entre la multitud amb una característica única de prova A / B.

Tipus de formulari de prova d’A / B

Una de les millors característiques de Thrive Leads és la capacitat de posar diferents tipus de formes les unes contra les altres en proves dividides. Per exemple, en lloc d’analitzar l’impacte dels retocs de titular, podeu provar si, per exemple, un formulari emergent tritura la taxa de conversió d’un diapositiu.

A aquesta funció innovadora i innovadora s’accedeix navegant als vostres grups principals, i després feu clic al botó Prova els tipus de formularis contra els altres..

Tipus de formulari de prova de Thrive Leads Split

Ara podeu triar quins tipus de formularis voleu incloure a la prova dividida i podeu deixar que Thrive Leads determini el guanyador mitjançant els mateixos tres criteris que abans.

Integra’t amb qualsevol servei de màrqueting per correu electrònic

Per descomptat, abans de poder començar a crear una llista de correu electrònic, hem d’integrar un servei de resposta automàtica, en cas contrari no tenim on emmagatzemar les adreces de correu electrònic que recollim.

Afortunadament, Thrive Leads és compatible amb uns impressionants 19 serveis de màrqueting per correu electrònic; aquesta xifra cobreix tots els principals jugadors, inclosos Aweber i MailChimp. Després d’afegir el codi API de l’autorespondent: Taulers de taula de prospecció > Connexions API > Gestiona les connexions > Afegiu connexió nova: heu de connectar formularis individuals.

Aquest no és, però, el procés més immediat evident. Necessiteu que torneu a obrir l’editor i, a continuació, feu clic al camp de correu electrònic buit per obtenir la llista d’opcions. Seleccioneu Connecta amb servei i trieu entre les vostres connexions existents.

Respondre automàtic a Thrive Leads

Feina feta.

Formes Optin de dos passos

Els formularis Optin en dos passos són una de les funcions més innovadores de Thrive Leads, però no els confongueu amb les plantilles d’optin de diversos passos..

Normalment, el propietari del lloc és qui dicta quan un visitant veu la forma d’optin, no? Utilitzem els gustos de la intenció de sortida com a disparadors quan apareixen els nostres popups a la pantalla.

Les opcions de dos passos de Thrive Leads es posen al cap: en canvi, el visitant tria quan apareix la finestra emergent. Això canvia la dinàmica i fa que siguin més propensos a lliurar la seva adreça de correu electrònic, o bé, al flipside, si decideixen no obrir la finestra emergent, no haureu intrigat en la seva visita en la menor mesura.

Per crear una optina en dos passos, heu d’anar a la secció ThriveBoxes de la pantalla Thrive Leads. Podeu crear el formulari d’opció emergent amb el mateix editor d’arrossegar i deixar anar abans (també obtindreu la mateixa col·lecció de plantilles a escollir).

L’única diferència és que aquest tipus de formulari no requereix un disparador: el botó és el disparador.

Després d’haver creat el vostre formulari, el connector us proporcionarà un codi curt per col·locar dins del vostre contingut que sembli una cosa així:

[thrive_2step id = “10”] El disparador entra aquí [/ thrive_2step]

Simplement canvieu el text “Trigger goes here” amb el text que voleu aparèixer al vostre botó, i després copieu-lo i enganxeu-lo a l’editor de text de WordPress..

Altres característiques

Abans d’acabar, aquí teniu un resum ràpid de diverses funcions útils de Thrive Leads més:

 • SmartLinks – si ja heu arribat a una conversió, de què mostra aquest mateix formulari optin? Al capdavall, no es pot convertir dues vegades. La funció SmartLinks de Thrive Leads soluciona aquest problema en ocultar el formulari d’optin per als subscriptors existents.
 • Analytics – Thrive Leads també disposa d’informes de conversió fàcils de digerir. Podeu fer un seguiment del rendiment dels formularis individuals mitjançant períodes de temps personalitzats.
 • Càrrega pereçosa – et preocupes els temps de càrrega? La funcionalitat de càrrega mandrosa de Thrive Leads significa que el vostre formulari d’opció només es carrega tal i quan sigui necessari, per exemple. just abans que el visitant es desplaci a la vista.

El Veredicte

En general, Thrive Leads és un excel·lent complement amb un conjunt de funcions complet i innovador. Els usuaris tenen la possibilitat d’escollir quan es tracta de tipus de formulari d’optinització, a més hi ha una gran col·lecció de plantilles d’aspecte fantàstic per posar-vos en funcionament.

La funcionalitat d’edició de formularis també és de primer nivell. L’editor envia amb un nombre impressionant de mòduls, permetent afegir funcionalitats atractives i atractives als formularis.

L’editor és una mica desconcertant d’utilitzar a primera vista, però això s’espera per la gran quantitat d’opcions disponibles. Tanmateix, un cop arribeu a l’editor, us adonareu que és molt ben dissenyat i intuïtiu d’utilitzar, a més us permet controlar completament totes les parts del vostre formulari, fins als més petits detalls..

Per ajudar a maximitzar les conversions, el connector també està equipat amb una potent prova d’A / B i una funcionalitat d’orientació. Això us permet reduir qui ve els vostres formularis i us ajuda a millorar contínuament les taxes de conversió.

El complement també inclou algunes funcionalitats úniques per a una bona mesura: això demostra que els desenvolupadors han aconseguit grans extensions per comprendre les necessitats dels venedors i també estan disposats a fer pioners en les noves funcions. El més remarcable, es refereix a les formes d’optin en dos passos, que us permeten crear formes activades pel visitant.

Juntament amb els gustos de Bloom (d’Elegant Themes i OptinMonster (tots dos que hem comparat i contrastat en profunditat en un article anterior aquí sobre WinningWP), Thrive Leads és, sens dubte, un dels millors plugins del mercat.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map