Revisió LifterLMS: un complement de WordPress de LMS que val la pena guanyar?

Ofertes de WordPress


Penseu en utilitzar LifterLMS per crear el vostre propi curs en línia amb WordPress?

LifterLMS s’ha establert com un dels principals plugins LMS de WordPress, de manera que és sensible tenir-ne a la vostra llista. Però, és el connector adequat a les vostres necessitats? Això us ajudaré a descobrir en aquesta publicació.

Des d’una perspectiva de “característiques”, LifterLMS és un excel·lent complement. Però, depenent de les vostres necessitats, de vegades pot acabar sent una mica car, cosa que pot fer que un altre complement sigui una opció millor si sou un pressupost.

Al mateix temps, també ofereix una de les versions gratuïtes més generoses de qualsevol complement LMS, de manera que també pot resultar més assequible que plugins similars, cosa que és una dinàmica estranya. Realment només depèn de les funcions que necessiteu i de la manera de pensar.

Per ajudar-vos a prendre la vostra decisió, abordaré:

 • les funcions clau del connector
 • com funciona, amb una mirada pràctica a la interfície
 • els complements premium variats i el cost que us costaran
 • els millors temes per emparellar amb LifterLMS
 • alguns exemples de llocs reals que utilitzen LifterLMS.

Anem a caure …

LifterLMS Revisió de les funcions

En poques paraules, LifterLMS t’ajuda a crear i impartir cursos en línia, completats amb lliçons, tasques i preguntes (si ho desitges).

Pàgina d'inici de LifterLMS

LifterLMS inclou un complement bàsic gratuït a WordPress.org que inclou la major part de la funcionalitat de gestió del curs.

Amb la versió bàsica gratuïta, podeu utilitzar un editor arrossegar i deixar anar per dissenyar i estructurar els vostres cursos, completat amb lliçons il·limitades i l’opció d’afegir preguntes i tasques..

També podeu restringir l’accés als vostres cursos, de manera que cal que es registri per accedir-hi. Per obtenir més control, també podeu configurar requisits previs del curs. Per exemple, podríeu fer que els estudiants prenguin un curs introductori abans que siguin elegibles per cursar el curs avançat.

També podeu:

 • configureu correus electrònics personalitzats en funció de l’activitat de l’usuari, com ara realitzar un curs o fallar un test
 • obtenir premis o certificats descarregables per a determinades accions, com ara realitzar un curs
 • escorreu el contingut del curs per evitar que els estudiants tornin, com per exemple oferir una nova lliçó per a cada setmana de membres d’un estudiant.

Per afegir més funcionalitat als vostres cursos i / o per vendre accés pagat, podeu utilitzar una sèrie d’extensions premium per afegir funcions com ara:

 • pagaments, ja sigui amb passarel·les de pagament directe o amb una integració de WooCommerce
 • integracions de màrqueting per correu electrònic
 • preguntes i assignatures més avançades
 • aprenentatge social
 • coaching privat (que permet augmentar-ho com a servei addicional)
 • accés al grup / organització al contingut del curs.

Mentre aprofiteu la informació de LifterLMS, veureu com es combinen aquestes funcions.

Com crear un curs amb LifterLMS (pràctiques)

Quan instal·leu i activeu el complement LifterLMS des de WordPress.org, s’iniciarà en un assistent de configuració que us ajudarà a configurar els fonaments bàsics importants per al vostre curs, inclosos:

 • creant les pàgines bàsiques per a funcions clau, com ara el catàleg de cursos i el tauler de control dels estudiants
 • configuració de monedes de pagament predeterminades (si ofereixen cursos de pagament).

També podeu obtenir un cupó per a les extensions premium si activeu un seguiment no sensible, tot i que és totalment opcional. Tingueu-ho en compte si decidiu comprar algunes extensions premium ja que us poden estalviar diners.

Assistent de configuració de LifterLMS

Un cop acabi l’assistent de configuració, teniu dues opcions:

 • Crea el teu primer curs des de zero.
 • Instal·leu un curs de mostra. El curs de mostra, en realitat, us ensenya a utilitzar LifterLMS, de manera que aquesta és una manera neta d’aprendre a utilitzar el producte i esbrinar com es connecta tot al quadre de comandament de WordPress..

Creació d’un curs

Per crear un curs des de zero, aneu a Cursos → Afegir curs.

LifterLMS utilitza l’editor de WordPress natiu per obtenir la major part de funcionalitats, cosa que facilita la iniciació perquè utilitzeu la mateixa interfície familiar que la utilitzeu per a tota la resta.

Per gestionar la pàgina d’informació del plat principal, tindreu blocs dedicats. També podeu utilitzar blocs regulars per afegir contingut, com ara una descripció del curs o imatges.

Com afegir contingut de pàgina principal del curs amb LifterLMS

També obtindreu una nova Opcions del curs casella de meta situada a l’editor de WordPress, on podeu gestionar informació addicional del curs:

 • Durada del curs.
 • Dificultat del curs.
 • Vídeo d’introducció destacat.
 • Restriccions, com ara si els estudiants només poden inscriure’s entre determinades dates, si han de cursar requisits previs o si hi ha una capacitat màxima per al curs.
 • Si voleu activar i / o mostrar ressenyes dels clients.

Caixa de meta del curs LifterLMS

A continuació, podeu configurar Plans d’accés, que us permet controlar l’accés al vostre curs, inclòs el fet que la gent pagui per accedir-hi (encara que necessitareu un complement pagat per processar pagaments).

Plans d'accés del curs LifterLMS

Podeu configurar:

 • un preu (o el podeu fer gratuït)
 • tant si el pagament és única o recurrent
 • tant si el pagament té accés a tota la vida de les persones com si el plaç caduca en una data determinada o després d’un cert temps.
 • qui pot adquirir el curs.

Utilitzant el generador de cursos arrossegar i deixar anar

Un cop hàgiu configurat els detalls bàsics del curs, podeu afegir el contingut del curs en forma de:

 • Seccions – categories específiques de lliçons. Per exemple. una secció d’un curs pot contenir cinc lliçons.
 • Lliçons – el contingut real del curs que els estudiants consumiran.

Per ajudar-vos a organitzar-ho tot, LifterLMS us ofereix una interfície de generador de cursos arrossegable i pràctic.

Per afegir una secció o lliçó nova, només cal arrossegar-la. Aleshores, podeu fer clic i escriure per editar-lo:

Constructor de cursos LIFterLMS arrossegar i deixar anar

Des d’allà, podeu utilitzar les icones que es troben a sota o al costat de cada lliçó o secció per afegir contingut o editar-ne la funcionalitat.

Si decidiu que voleu canviar l’ordre de les vostres seccions / lliçons, només cal que arrossegueu les coses fins que siguin perfectes.

Afegir contingut de la lliçó

Per obrir la configuració d’una lliçó, podeu fer clic a la fletxa per obrir l’editor de WordPress per a la lliçó en una pestanya separada.

A l’editor de WordPress, tornareu a afegir contingut de lliçons mitjançant l’editor de WordPress familiar, cosa que facilita el control del contingut i la distribució:

Com afegir contingut de lliçons amb LifterLMS

Per sota, obtindreu un Configuració de les lliçons meta quadre, on podeu fer diverses coses:

 • Incrustar un fitxer de vídeo o àudio per a aquesta lliçó.
 • Marca la lliçó com a “gratuïta”, cosa que permet als visitants previsualitzar-la sense registrar-se al curs. Penseu en això com una “prova gratuïta” per atreure la gent a inscriure’s durant la resta del curs.
 • Configureu les lliçons de requisits previs que els estudiants han de completar abans de prendre aquesta lliçó.
 • Configura el degoteig de contingut de manera que la lliçó no estigui disponible de seguida. Per exemple, podríeu fer que els estudiants tinguessin accés a una lliçó cada setmana per evitar que es molestessin i tornar-los.
 • Sol·liciteu als estudiants que obtinguin una puntuació aprovada en un test abans que puguin passar a la següent lliçó.

Addició de preguntes o tasques

Per afegir preguntes o tasques a les lliçons, podeu utilitzar les icones del creador de cursos arrossegar i deixar anar.

S’obrirà un plafó lliscant on es poden editar els detalls. Per exemple, aquí teniu el que sembla afegir un test:

Opcions de preguntes sobre preguntes LifterLMS

Amb la versió gratuïta, només accedireu als tres tipus de preguntes bàsiques. Per desbloquejar els tipus de prova addicionals, necessitareu un complement addicional.

Pensaments sobre la creació d’un curs amb LifterLMS

Tot i que no us ho vaig mostrar tot, les seccions anteriors cobreixen el procés bàsic per crear un curs amb LifterLMS.

En general, trobo que l’editor és molt convenient. La clara “jerarquia dels arbres” i arrossegar i deixar anar facilita l’organització del contingut del vostre curs, que d’una altra manera pot resultar aclaparador.

A més, LifterLMS ha fet un bon treball per intentar mantenir el màxim d’opcions possibles dins de la mateixa interfície, cosa que ajuda a reduir les recàrregues innecessàries de la pàgina i accelerar la creació del curs..

Altres funcions notables

Arribat a aquest moment, espero que tingueu una molt bona idea del que és crear un curs amb LifterLMS. Ara, anem a través d’algunes de les altres funcions notables a les quals us ofereix accés aquest complement.

Crear membres per donar accés a diversos cursos

Amb la funció del pla d’accés que us he mostrat anteriorment, podeu controlar l’accés a un sol curs. Però LifterLMS també us permet oferir / vendre membres que donen accés a diversos cursos.

Podeu crear una subscripció que permeti a la gent accedir a tots els cursos que ofereu, o bé fer servir membres per oferir paquets de cursos limitats.

Podeu configurar-ho a partir de la secció Membres àrea del tauler de control de WordPress. A més de crear un pla d’accés per a cada membre (igual que ho vau fer per a un curs), també podeu triar quins cursos hi hauria d’afegir automàticament nous membres quan comprin una membre:

Opcions del pla de membres LifterLMS

Configura automatització amb compromisos

Els compromisos són una característica potent que permet activar accions en funció de l’activitat d’un usuari, com ara quan un estudiant:

 • s’inscriu en un curs
 • realitza una lliçó o un curs
 • passa o falla un test
 • etc.

L’ús principal d’aquesta funció és activar correus electrònics automàtics basats en aquestes accions. Per exemple, podeu enviar un estudiant un missatge de benvinguda a l’alumne quan s’inscrigui en un curs o enviar-los un missatge de felicitació quan acabi:

Eina de creació de compromisos LifterLMS

A més d’enviar correus electrònics, també els podeu concedir premis:

 • Assoliments: per a accions petites, com per exemple acabar la primera lliçó.
 • Certificats – per a accions més grans, com realitzar un curs o un grup de cursos, com un diploma. Amb una extensió de pagament, també podeu oferir certificats en format PDF.

Tauler d’informes detallat

Per ajudar-vos a determinar l’eficàcia del vostre lloc, LifterLMS inclou taulers de control d’informes dedicats per ajudar-vos a analitzar:

 • Estudiants
 • Cursos
 • Membres
 • Proves
 • Vendes
 • Matrícules

Això us ajuda a descobrir qui / què funciona bé i tot el contrari:

Tauler de control d'informes LifterLMS

Exploració dels complements pagats LifterLMS

El complement LifterLMS principal està disponible de franc a WordPress.org, però la majoria dels propietaris de cursos també necessitaran alguns dels complements de pagament.

Per exemple, si voleu oferir cursos de pagament, haureu de comprar almenys un complement de la passarel·la de pagament (o la integració de WooCommerce).

Anem a través dels diversos complements disponibles …

Complements de pagament

LifterLMS ofereix tres integracions dedicades a la passarel·la de pagament, així com una integració WooCommerce que permet enllaçar cursos als productes de WooCommerce.

Les tres passarel·les de pagament dedicades són:

 • Franja
 • PayPal
 • Autoritza.net

Noves funcions del curs

També hi trobareu diversos complements que afegeixen funcions noves als vostres cursos:

 • Quizes avançats: podeu accedir a més tipus de preguntes i a altres funcions avançades.
 • Tasques: crea diferents tipus d’assignacions que els visitants han de completar.
 • Vídeos avançats: mentre que la versió gratuïta permet crear contingut del curs de vídeo, aquesta extensió afegeix funcions noves, com ara obligar la gent a veure un vídeo abans que finalitzi la lliçó..

Noves funcions d’adhesió i comunitat

Més enllà de les noves funcions del curs, altres complements us poden ajudar a crear una comunitat més social o oferir accés en grup als vostres cursos:

 • Aprenentatge social: permetre als estudiants connectar-se entre ells amb converses a la manera social.
 • Àrees privades: ofereix a cada estudiant una àrea privada on pugui oferir contingut personalitzat.
 • Grups: venda membres de grup o accés a cursos. Per exemple, podeu vendre accés institucional a una empresa, de manera que l’empresa pot donar accés a tots els seus empleats al contingut del vostre curs.

Integració de formularis de màrqueting per correu electrònic

Podeu trobar complements per integrar-vos amb els serveis populars de màrqueting de correu electrònic i complements de formularis de WordPress.

Serveis de màrqueting per correu electrònic:

 • Mailchimp
 • ConvertKit

Complements de formulari de WordPress:

 • Formes de gravetat
 • WPForms
 • Ninja formes
 • Formes formidables

Alguns connectors de tercers també ofereixen els seus propis plugins d’integració LifterLMS.

Altres complements

A continuació, es mostren alguns altres complements premium LifterLMS que no entren bé en cap categoria:

 • Camps personalitzats: afegeix camps personalitzats per recollir i mostrar informació addicional dels estudiants.
 • PDFs: converteixen funcions importants, com ara certificats, en PDF.
 • Integració Twilio: envia missatges de text (SMS) a través de Twilio.

Preu addicional On LifterLMS

Preu LifterLMS

Per accedir als complements premium, podeu comprar complements individuals per 99 dòlars cadascun o bé obtenir paquets de complements per 300 o 1.000 dòlars respectivament..

Crec que hi ha dos escenaris per abordar els complements de pagament.

En primer lloc, si el complement bàsic gratuït fa tot el que necessiteu, podeu sortir amb la compra d’una passarel·la de pagament única per 99 $. Aquesta és la manera més barata de crear un curs en línia de pagament amb LifterLMS, i és un enfoc viable per a molts llocs web.

Si necessiteu més que una passarel·la de pagament, probablement us agradi comprar un paquet de 300 € o un preu de tres extensions individuals..

D’aquesta manera, podreu accedir a tots els complements que la majoria de cursos necessiten i normalment ofereix un valor millor que comprar extensions individuals, tret que estiguis del tot segur que només necessiteu un o dos complements..

Només heu de tenir en compte el costós paquet infinit de 1.000 dòlars si voleu accedir a funcions com ara:

 • aprenentatge comunitari, ja sigui amb aprenentatge social o membres de grup
 • l’entrenament privat de l’entrenament
 • concursos avançats i cursos de vídeo.

De vegades, pot tenir sentit comprar el paquet Univers, i només agafar complements separats per obtenir les funcions addicionals que necessiteu, com ara quizes avançades.

Crec que l’Infinity Bundle és més útil per a cursos acadèmics o empresarials (com ara programes de formació corporativa), mentre que la majoria de cursos orientats al consumidor probablement s’adaptaran amb el paquet més barat d’Univers o amb compres addicionals..

Millors temes per combinar-se amb LifterLMS

LifterLMS funciona amb gairebé * qualsevol tema de WordPress, però l’elecció d’un tema amb una integració LifterLMS integrada facilitarà la vostra creació perquè no haureu de confondre’t amb estils ni CSS..

* L’excepció són temes que no inclouen barres laterals, com el tema predeterminat de Vint vint. Això pot causar problemes perquè LifterLMS necessita una barra lateral per incloure informació important sobre el curs. LifterLMS us avisarà si detecta un problema amb el vostre tema.

També ofereix el seu propi tema LifterLMS LaunchPad, que és una bona opció. Costa 99 dòlars o està disponible com a part del paquet universitari de 300 dòlars.

El tema popular d’Astra, el nostre comentari, també ofereix una integració dedicada a LifterLMS que facilita el control del disseny dels vostres cursos.

Alguns altres bons temes de LifterLMS són:

 • BuddyBoss
 • OceanWP la nostra ressenya
 • Edumodo

Exemples reals de llocs que utilitzen LifterLMS

Ara ja ho sabeu tot sobre les funcions, voleu veure com semblen en un lloc web real?

LifterLMS és força popular, de manera que podeu trobar molts exemples del món real en acció.

També s’utilitzen molts cursos de WordPress i el fet que les persones que ensenyen sobre WordPress utilitzen LifterLMS és un vot de confiança en si mateix.

Un dels exemples més populars és WP101, que va començar a utilitzar LifterLMS el 2016.

El nostre comentari WP101 inclou una col·lecció de cursos gratuïts i gratuïts que t’ensenyen a utilitzar WordPress i algunes extensions clau. Si voleu veure-la en acció sense pagar, podeu registrar-vos al curs gratuït de WordPress 101, que òbviament s’executa a LifterLMS.

Tant Divi Academy com Divi Space també utilitzen LifterLMS.

Fora de l’espai de WordPress, altres exemples del món real de LifterLMS són:

 • Entrenador d’insomni
 • La correcció de màrqueting
 • Cook Love Heal (utilitza LifterLMS al subdomini learn.cookloveheal, però no el domini principal, que és un altre enfocament que podeu adoptar)

Pensaments finals

LifterLMS és, sens dubte, un dels millors complements de WordPress LMS. Inclou una profunditat de funcionalitat que la majoria d’altres no ofereixen i també limita els aspectes d’adhesió dels cursos en línia, que no tots els connectors funcionen bé.

No tinc cap problema en recomanar-ne la funcionalitat, i les ressenyes a WordPress.org mostren que la majoria de la gent està d’acord amb mi. Tenia una classificació estel·lar de 4,6 estrelles (sobre 5) en el moment d’escriure.

Una cosa a considerar és el preu. És en aquest estrany tipus de limbo on pot ser assequible i costós alhora, segons les vostres necessitats.

Aleshores, com és assequible? Doncs perquè la versió gratuïta a WordPress.org és tan generosa, la majoria de fabricants de cursos “normals” trobaran tot el que necessiten al connector gratuït.

Això vol dir que només heu de comprar un dels complements de la passarel·la de pagament per un import de 99 dòlars i ja esteu preparats per començar a vendre cursos en línia, cosa que és molt més barata que la de la competència..

Tanmateix, si us trobeu en una situació en què necessiteu més que un complement addicional de passarel·la de pagament, pot resultar molt car. El paquet de complements més barat és de 300 dòlars, i el paquet més car és de 1.000 $.

Si ho compareu als 159 dòlars de LearnDash, LifterLMS ja no és tan barat.

Heus aquí la meva recomanació:

Instal·leu la versió gratuïta des de WordPress.org i vegeu si pot fer el que necessiteu. Inclou un munt de funcions, de manera que probablement pugui fer la feina.

Aleshores, tot el que heu de fer és comprar un complement de passarel·la de pagament i us haureu activat.

D’altra banda, si teniu pressupost i us sembla que necessiteu un paquet o diverses compres addicionals diferents, potser voldreu consultar els comentaris de LearnDash per veure si pot fer la feina per fer-ho. un preu inferior. També podeu considerar altres complements de LMS.

Si voleu provar els complements premium LifterLMS, també podeu crear una demostració completa de 30 dies amb tots els complements premium per provar les coses abans de gastar 300 euros més.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me