Revisió de WPMU DEV: què ofereixen i val la pena unir-se?

Ofertes de WordPress


Els membres de WPMU DEV tenen accés a una impressionant selecció de temes i plugins WordPress premium, almenys segons els materials de màrqueting de l’empresa. No només això, sinó que els membres també poden accedir a un servei de suport de llocs web de WordPress les 24 hores del dia i a diversos vídeos i cursos en línia.

Però, pagueu per convertir-vos en membre de WPMU DEV una bona inversió? I les seves eines i serveis de WordPress són tan bons com sonen? La nostra revisió té com a objectiu respondre aquestes preguntes i, al final d’aquest article, haureu de disposar de tota la informació que necessiteu per decidir si convertir-vos en membre de WPMU DEV és l’opció adequada per a vosaltres..

Fem una ullada…

Vista general ràpida de WPMU DEV

Pàgina d'inici de dispositius WPMU

La cartera WPMU DEV inclou el seu popular blog i una selecció de complements gratuïts de WordPress. També inclou temes premium i més d’un centenar de plugins premium, a més de contingut educatiu i altres serveis que només estan disponibles per als membres que paguen. L’empresa forma part del mateix grup que CampusPress i Edublogs, i totes són operades per Incsub.

Funcions de revisió de membres de WPMU DEV

Amb CampusPress que allotja i gestiona milers de llocs web de WordPress per a escoles, col·legis i altres institucions educatives, Edublogs proporciona innombrables blocs de WordPress per a professors i estudiants, i WPMU DEV treballant amb més de 500.000 usuaris de WordPress, el grup té una gran experiència de WordPress..

Tot i que WPMU DEV va començar a centrar-se en WordPress Multisite (una funció de WordPress que es pot utilitzar per crear una xarxa de llocs i blocs múltiples a partir d’una sola instal·lació de WordPress), ara també ofereixen plugins i temes per a llocs web i blocs de WordPress habituals..

Revisió de WPMU DEV: En cas de ser membre?

Per ajudar-vos a decidir-vos, veurem els seus temes, una selecció dels seus plugins més populars i altres serveis i recursos disponibles per als membres. De manera que, si us heu preguntat si haureu de ser membre de WPMU DEV, haureu arribat al lloc adequat.

Suport i comunitat de WPMU DEV

Properament arribarem als complements i temes de WordPress. Tot i això, el que realment ajuda a WPMU DEV a distingir-se d’altres temes i complements de clubs és el seu suport, educació i components de la comunitat. El més destacat és el servei de xat en directe 24 hores al dia, al qual els membres poden accedir per obtenir ajuda amb els seus llocs web de WordPress.

Servei de xat en viu de WPMU DEV

Els membres de WPMU DEV poden contactar amb l’equip d’assistència 24 hores durant la sessió de xat en directe.

Encara podeu obrir un bitllet d’assistència, si ho preferiu, però és fantàstic saber que hi ha algú que “xerri” les 24 hores del dia. També hi ha fòrums de suport ocupats, on podeu compartir els vostres problemes amb altres membres i personal de suport.

Vídeos de suport de WPMU DEV WordPress

També teniu accés a una biblioteca de vídeos tutorials amb etiquetes blanques per a vosaltres i els vostres clients.

WPMU DEV ha elaborat 40 vídeos tutorials, que cobreixen tots els aspectes de la gestió d’un lloc web de WordPress, incloent la navegació al tauler, la instal·lació de plugins i l’ús de la mediateca, per enumerar-ne alguns. Els vídeos tenen totes les etiquetes blanques i es mostren sense cap marca de WPMU DEV per evitar confondre els vostres usuaris o clients.

Acadèmia WPMU DEV

Estructura del curs en línia

Els cursos de WPMU Dev Academy inclouen vídeos, text, preguntes i àrees de discussió.

Els membres de WPMU DEV tenen accés a una sèrie de cursos de formació relacionats amb WordPress a través de l’Acadèmia. Els cursos de l’Acadèmia WPMU DEV estan dissenyats per ajudar-vos a aprofitar al màxim WordPress:

 • Desenvolupament de WordPress per a principiants
 • Desenvolupament de WordPress per a usuaris intermedis
 • Desenvolupament avançat de WordPress
 • JavaScript per a desenvolupadors de WordPress
 • Masterclass de Carreres WordPress.

Els cursos utilitzen vídeos, contingut escrit, preguntes i àrees de discussió per ajudar-vos a dominar els temes que s’ensenyen. Si voleu millorar els vostres coneixements i habilitats de WordPress, els cursos de l’Acadèmia WPMU DEV són un bon aspecte addicional.

El WPMU DEV Hub

Una altra característica de WPMU DEV que la diferencia de la competència és el Hub. Un cop us heu convertit en membre, podeu registrar els vostres llocs web a través del nucli i, a continuació, obtenir una visió general dels mateixos a través d’un tauler central al lloc web de WPMU DEV.

Captura de pantalla del WPMU DEV Hub

El centre us permet gestionar tots els vostres llocs web mitjançant el vostre panell de membres al lloc web de WPMU DEV.

El centre us permet veure en un instant els aspectes dels vostres llocs. Podeu actualitzar ràpidament plugins i temes sense haver de visitar directament els vostres llocs web, comprovar l’estat de les còpies de seguretat i supervisar el rendiment i el rendiment del lloc. Si teniu diversos llocs web de WordPress o teniu cura de llocs de clients, el Hub us facilitarà la gestió.

WPMU DEV Temes de WordPress

Captura de pantalla del tema WordPress Fixer

Fixer és un tema de negocis de WPMU DEV per a proveïdors de serveis.

El marc WPMU DEV inicial està basat en tots els seus temes de WordPress. Com que Upfront compta amb una eina de creació de pàgines d’arrossegament i soltura frontal, tots els vuit temes de WPMU DEV inclouen un.

Tema esperit de WPMU DEV

Spirit és un tema de cartera d’ample complet per promoure les vostres habilitats i serveis en línia.

Els vuit temes de WPMU DEV cobreixen blocs, negocis, cartera, revistes i llocs web creatius, i tots tenen suport en comerç electrònic. Com que tots els temes es poden modificar fàcilment mitjançant el creador Upfront o el personalitzador de WordPress, haureu de poder crear un lloc web adequat per al vostre projecte..

Exemple de l’eina del creador de pàgines d’alçada

A més d’estar disponible com a complement autònom, els temes de WPMU DEV inclouen totes les eines del creador de pàgines arrossegar i deixar anar.

L’eina del creador Upfront també està disponible com a complement independent que us permet crear llocs web personalitzats de WordPress. Per obtenir més informació, consulteu la demostració en línia del creador Upfront.

Plugin WordPress WPMU DEV

Com s’ha esmentat, quan us convertiu en membre de WPMU DEV, teniu accés a més de cent plugins WordPress premium. Abastant tot, des de gestió de llocs web, màrqueting en línia, publicació de contingut i disseny de pàgines fins a rendiment i optimització de motors de cerca, la biblioteca de complements WPMU DEV és extensa. Si us registreu amb WPMU DEV, potser no haureu de tornar a comprar un altre complement.

Aquí teniu una ullada a alguns dels complements de WordPress més impressionants disponibles per als membres de WPMU DEV.

Snapshot Pro: complement de còpia de seguretat de WordPress

Fes una còpia de seguretat del lloc web de WordPress amb captura de pantalla

Snapshot Pro és un complement de còpia de seguretat de WordPress molt fàcil d’utilitzar.

Snapshot Pro facilita la creació de còpies de seguretat del lloc web de WordPress. Es poden crear còpies de seguretat sota demanda o bé de forma automàtica segons la vostra planificació personalitzada. Crucialment, restaurar les vostres còpies de seguretat és tan senzill com crear-les.

Creeu una programació de còpia de seguretat amb Snapshot

Creeu fàcilment una programació personalitzada per a còpies de seguretat automatitzades amb Snapshot Pro.

Característiques clau de Snapshot Pro:

 • Capacitat de crear una programació de còpia de seguretat personalitzada automatitzada.
 • Capacitats de creació i restauració de còpies de seguretat de un clic.
 • Possibilitat de migrar els llocs web de WordPress d’un host a un altre.
 • Possibilitat d’exportar fitxers de còpia de seguretat a Dropbox, Google Drive, Amazon S3 i WPMU DEV Cloud.
 • Opció de transferir automàticament fitxers de còpia de seguretat a ubicacions SFTP / FTP.

Snapshot Pro és ideal per a propietaris de llocs web no tècnics que només volen prémer uns quants botons i implementar una programació regular de còpia de seguretat, i també els usuaris que necessitin més control sobre el seu funcionament de les còpies de seguretat.

Més informació

Hustle – Plugin de generació de plom

Captura de pantalla dels mòduls del complement Hustle

Amb Hustle, podeu mostrar ofertes als vostres visitants de diverses maneres diferents.

Hustle us ofereix la possibilitat de crear finestres emergents personalitzades i altres tipus de contingut per mostrar ofertes al vostre lloc web. Aquestes ofertes poden incloure una invitació a unir-se al vostre butlletí de correu electrònic, seguir-vos a les xarxes socials, compartir el contingut en línia o consultar una pàgina específica del vostre lloc..

Creeu formularis emergents personalitzats i optin amb el dissenyador Hustle.

Utilitzeu el dissenyador Hustle per crear finestres emergents personalitzades, presentacions de diapositives i pantalles de contingut.

Gràcies al creador de contingut intuïtiu, podeu dissenyar fàcilment el tipus de formulari adequat per al vostre públic. Les opcions i els controls detallats garanteixen que les vostres finestres emergents, presentacions de diapositives i barres flotants funcionin de la manera que desitgeu.

Ajustar les opcions de disparador emergent

Trieu entre una selecció competitiva d’activadors per als vostres formularis i missatges emergents.

Característiques clau de Hustle:

 • Possibilitat de crear finestres emergents, barres flotants, formes d’optin en contingut i visualitzacions de contingut personalitzat.
 • Dissenyador de formularis completament característic i amb una interfície intuïtiva i fàcil d’utilitzar.
 • Integració amb serveis populars de màrqueting de correu electrònic i xarxes de xarxes socials.
 • Selecció de disparadors emergents, inclosos la detecció d’intencions de sortida, temps, desplaçament, clic i blocs d’anuncis.
 • Capacitat de controlar quan i on es mostren els formularis de presentació i presentació.
 • Possibilitat de visualitzar les dades d’analítica sobre el rendiment dels vostres formularis d’optin i finestres emergents.

Hustle té un conjunt de funcions molt competitiu que el converteixen en una bona alternativa a plugins com OptinMonster, Thrive Leads o Bloom.

Més informació

WP Smush Pro – Complement d’optimització i compressió d’imatges

Els temps de càrrega més ràpids poden augmentar les taxes de conversió del lloc web, ajudar amb SEO i oferir una experiència més fàcil d’utilitzar. Una de les causes dels temps de càrrega lenta són les imatges poc optimitzades: es va crear un problema que WP Smush Pro va superar.

Estadístiques que mostren com WP Smush ha comprimit les imatges

WP Smush Pro pot comprimir i optimitzar automàticament les imatges sense renunciar a la qualitat de la imatge.

Característiques clau de WP Smush Pro:

 • Possibilitat de comprimir imatges fins a 10 vegades més que el fregat regular, sense gairebé una caiguda de qualitat visible.
 • Possibilitat d’activar l’optimització automàtica d’imatges a la càrrega.
 • Possibilitat d’optimitzar de forma massiva les imatges existents.
 • Capacitat de triar entre els modes de compressió sense pèrdues i sense pèrdues.
 • Eines de redimensionament i escala d’imatges.
 • Possibilitat de restaurar ràpidament els fitxers d’imatges originals.

WP Smush Pro és una bona opció per a aquells que vulguin optimitzar les seves imatges sense degradar-les, així com per a aquells que estiguin disposats a sacrificar una mica de qualitat de la imatge a canvi de grans millores de velocitat..

Més informació

Hummingbird Pro: connector d’optimització de rendiment

Informe d’anàlisi del rendiment del lloc web de Hummingbird

Hummingbird posarà a prova el vostre lloc web i us ajudarà a solucionar qualsevol problema que afecti el rendiment.

Després d’activar aquest complement, Hummingbird Pro posarà a prova el vostre lloc web per cercar àrees on es puguin dur a terme accions per millorar els temps de càrrega. A continuació, tindreu l’opció de solucionar qualsevol problema mitjançant la interfície d’usuari de Hummingbird.

Característiques clau de Hummingbird Pro:

 • Capacitat de generar informes de rendiment del lloc web amb suggeriments de millora.
 • Possibilitat de realitzar tasques per millorar el rendiment del lloc web amb només un botó.
 • Possibilitat d’habilitar la memòria cau del navegador, la minificació i la compressió GZIP.
 • Possibilitat de supervisar el rendiment del lloc web i enviar alertes en cas de temps d’aturada i temps de càrrega lents.
 • Integració amb CloudFlare i la xarxa de lliurament de contingut WPMU DEV.

Hummingbird Pro és una eina ben arrodonida que no només destaca com es pot millorar el rendiment del vostre lloc web, sinó que facilita la realització de les tasques que poden millorar els temps de càrrega.

Més informació

WP Defender: complement de seguretat

Informe de seguretat del connector Defender

Defender us ofereix una visió ràpida dels nivells de seguretat del vostre lloc.

WP Defender us ajudarà a fer que el vostre lloc web sigui el més segur possible i a protegir-lo d’atacs. Tan bon punt el complement estigui activat, aprendreu la seguretat del vostre lloc i què podreu fer per mantenir-lo segur. Hi ha descripcions informatives de cada element per ajudar-vos a comprendre els problemes i com es poden resoldre.

Informe del connector Defender

WP Defender també pot ajudar a solucionar problemes de seguretat.

Característiques clau de WP Defender:

 • Capacitat de realitzar exploracions de seguretat programades en llocs web.
 • Possibilitat de generar informes de vulnerabilitat enviats per correu electrònic.
 • Recomanacions de seguretat i seguretat per al vostre lloc.
 • Eina de registre d’auditoria que rastreja els canvis realitzats al vostre lloc.
 • Bloqueigs IP per protegir la vostra zona d’inici de sessió d’activitats sospitoses.
 • Possibilitat de comprovar si el vostre lloc es troba a la llista negra de Google.

Un bon complement de seguretat és fonamental per a qualsevol lloc web de WordPress, i WP Defender és certament una eina potent.

Més informació

Tauler de control de WPMU DEV – Eina de gestió de comptes

Plugin de tauler de WPMU

Després d’instal·lar el complement del Tauler de control, podeu cercar i instal·lar plugins i temes de WPMU DEV directament des del tauler de control de WordPress.

Després d’activar el complement del quadre de comandament WPMU DEV al lloc web de WordPress, podeu instal·lar ràpidament qualsevol dels altres complements i temes disponibles com a membres. El tauler també us ofereix una forma ràpida de contactar amb l’equip d’assistència de WPMU DEV.

Més informació

Aquest és només un exemple dels cent més complements premium de WordPress disponibles per als membres de WPMU DEV. Podeu veure la llista completa aquí.

El butlletí de WPMU DEV i el butlletí de llums

El bloc, que publica cada dia un article nou, és probablement de la manera en què la majoria de la gent descobreix WPMU DEV. Amb consells, ressenyes, tutorials i novetats de la comunitat de WordPress, és un dels blocs de WordPress més ocupats.

Últimes publicacions del bloc WPMU DEV

El bloc WPMU DEV publica un flux constant d’articles relacionats amb WordPress.

A més del bloc, WPMU DEV també té un butlletí de correu electrònic que es lliura tres vegades a la setmana als seus membres. Cobrint tots els aspectes de l’ecosistema de WordPress, The Whip és una manera eficient de mantenir-se al dia dels últims desenvolupaments del món de WordPress.

Preu per membres de WPMU Dev

L’única manera d’accedir als temes comercials, als complements i a altres continguts i serveis premium de WPMU DEV és fer-te soci i pagar la quota mensual de 49 dòlars..

Un cop ets membre, podeu utilitzar els productes en tants llocs web de WordPress com vulgueu, inclosos els llocs de clients. Si cancel·leu la vostra subscripció, podeu continuar utilitzant qualsevol dels plugins o temes que ja heu instal·lat.

Informació sobre preus WPMU DEV

Informació sobre preus de membres de WPMU DEV.

Hi ha una prova gratuïta de 30 dies i, tot i que necessiteu que introduïu les dades de pagament, us permet instal·lar i provar tots els productes i serveis inclosos de forma gratuïta..

Informació de l’allotjament WPMU DEV

WPMU DEV ofereix el servei d’allotjament multisector de WordPress com a servei addicional.

Val la pena esmentar que, tot i que WPMU DEV ofereix allotjament web, no forma part del paquet d’adhesió. En canvi, es tracta d’un servei d’allotjament d’administració d’alta gamma amb preus a partir de 1.000 dòlars mensuals.

Pensaments finals

Després de provar els complements i temes de WPMU DEV, vaig quedar impressionat. Els plugins i temes premium es comparen bé amb les alternatives disponibles en qualsevol altre lloc.

Gràcies a la funció Hub i al connector de tauler de control, gestionar diversos llocs web i accedir als plugins, temes i serveis de suport premium és molt senzill. En general, el producte de membre de WPMU DEV és elegant i està ben dissenyat.

En definitiva, l’adhesió a WPMU DEV és molt recomanable, però si us heu de registrar o no depèn de si podeu justificar la quota de subscripció mensual de 49 dòlars.

Si només necessiteu un tema i un parell de complements, probablement en podeu gastar menys i accedir a un conjunt de funcions comparables en un altre lloc. És poc probable que trobareu el mateix nivell de suport que proporciona WPMU DEV a través de la seva instal·lació de xat en directe les 24 hores del dia..

Si voleu accedir a una gran biblioteca d’eines d’alta qualitat per ajudar-vos a crear i gestionar llocs web efectius, tot i que només heu d’enfrontar-vos amb un venedor, val la pena consultar el judici gratuït d’accés complet de WPMU DEV i veure com podeu continuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me