Revisió de MotoPress: reimaginant l’editor de contingut predeterminat de WordPress

On comprar temes WordPress


Com a blogger, passo molt de temps fent servir l’editor de text de WordPress. Com a tal, qualsevol millora de la manera com creo publicacions podria tenir un gran impacte en el meu treball, de manera que us podeu imaginar, de quina forma m’ha intrigat l’aprenentatge de MotoPress: un complement d’editor de contingut arrossegat específicament dissenyat per substituir el editor de text per defecte de WordPress …

Ara, seré sincer: mai no he tingut cap problema amb l’editor de text per defecte de WordPress i, per tant, abans de posar-me a la mà de MotoPress no era relativament segur el que m’esperaria, després de tot: “si no es trenca, no ho solucioneu “, bé?!

Tot i això, volia provar algunes de les funcions bàsiques (de les quals n’hi ha moltes) a fons, i amb la ment oberta, per tal de fer una revisió imparcial del complement. Aquí és com vaig començar:

Primeres impressions

En primer lloc, accedir a l’editor de continguts de MotoPress és senzill: després d’instal·lar i activar el complement, només cal que engegueu l’editor de text de WordPress com normalment i veureu un nou botó de l’editor de contingut de MotoPress, just a sota del títol de la publicació. Un clic obre la interfície de l’editor MotoPress.

Obertura de la interfície de l'editor de contingut MotoPress

Un cop llançat (nota: triguen uns segons a carregar-se), la interfície sembla completament diferent. Ja es troba el tauler de control familiar de l’esquerra, com també són les caixes meta publicacions, categories i etiquetes de la part dreta..

En canvi, MotoPress mostra els seus propis botons a l’esquerra, amb un editor d’arrossegament i solapa ara visible al centre (teniu l’opció d’una pell clara o fosca). L’única cosa que reconeixereu és el menú de navegació de WordPress a la part superior de la pantalla: si voleu tornar al quadre de comandament predeterminat de WordPress, simplement feu clic al botó Tanca a la cantonada superior..

Obertura de la interfície de l'editor de contingut MotoPress

Nota: Per a qualsevol persona que no estigui segura del nou disseny, els desenvolupadors han inclòs atentament un botó d’ajuda i tutorials (busqueu el signe d’interrogació dins d’un cercle situat al costat del botó blau “publicar” blau) que obre diversos vídeos útils per ajudar-los. comences Hi ha nou vídeos en total que cobreixen tot el que cal saber sobre la nova interfície d’edició.

Entrades de blocs estàndard

Abans de provar les veritables capacitats del complement, he decidit veure com funcionava quan escrivia una publicació típica de blog centrada en el contingut, de manera que passaria la majoria del temps utilitzant-la personalment..

L’editor MotoPress es pot activar en publicacions, pàgines i qualsevol tipus de publicació personalitzada: opcions que es poden controlar seleccionant MotoPress > Opcions MotoPress Des de la mateixa pàgina d’opcions, també podeu triar quins grups d’usuaris voleu tenir accés (grups predeterminats, així com grups d’usuaris personalitzats).

Si esteu acostumats especialment a l’editor de text per defecte de WordPress (com ho sóc jo), us caldran uns quants minuts per acostumar-vos a tot això. Em van aconsellar o arrossegar un objecte a l’editor d’arrossegar i deixar anar o simplement començar a escriure. Feu clic al botó Inici d’escriure escrivint automàticament un objecte Paràgraf a l’editor WYSIWYG, i jo estava fora.

Utilitzant el bloc de paràgrafs MotoPress

Aleshores vaig decidir provar algunes de les diverses opcions de format nou. MotoPress mostra una bona caixa de format flotant per sobre del text que us permet afegir format en negreta, cursiva o subratllada, a més de donar-vos les opcions de jugar amb mides de lletra i afegir enllaços. Des d’aquest quadre, també podeu seleccionar l’estil de lletra, és a dir, per canviar entre escriptura regular i afegir etiquetes de capçalera h1, h2 o h3.

Barra d’opcions de format de MotoPress

També hi ha una caixa lateral de barra flotant, des de la qual podeu formatar l’espai al voltant del mòdul mitjançant diversos marges predefinits. Per ajustar la mida del mòdul Paràgraf, he pogut simplement treure’l de manera que ocupés més o menys espai a la pantalla..

Un cop hàgiu desat el treball, MotoPress llavors inserirà el seu propi codi curt a la vostra publicació / pàgina, que després podreu veure (i fins i tot afegir-hi més) a l’antic editor de text de WordPress, molt útil (encara que hauria de ser mai escolliu desinstal·lar MotoPress, haureu de recordar que aquest codi curt ja no serà funcional)!

Escriure una publicació al bloc va ser increïblement fàcil i sens dubte sentia que tenia més que el control habitual a l’hora de formatar la meva publicació..

Editor WYSIWYG

Amb una simple publicació al bloc, vaig decidir aprofundir en les seves capacitats …!

Objectes MotoPress

Hi ha més de 20 “mòduls” per afegir a l’editor de text, que es mostren en sis títols:

 • Títol – Títol, paràgraf, text de WordPress (podeu utilitzar l’editor de text de WordPress dins de MotoPress), Citar, contingut per als membres
 • Imatges – Imatge, control lliscant
 • Botons – Botons, botons de compartició social, botons socials
 • Vídeo – Vídeo, àudio
 • Codi personalitzat – Publicacions de quadrícules, pestanyes, espai, taula, gràfic, Google Maps, acordió, integració
 • Ginys – Aquí apareixerà qualsevol àrea de widget compatible

Aquesta és una impressionant gamma de mòduls compatibles, però el millor aspecte d’utilitzar MotoPress és la manera com podeu arrossegar i deixar anar un mòdul a l’editor WYSIWYG per oferir-vos un control complet sobre la disposició de la vostra pàgina. Només podeu treure el vostre contingut fins que el trageu exactament allà on el desitgeu!

L’afegit de diversos mòduls a l’editor no és la tasca més ràpida, però, cada vegada que n’afegeu un de nou o torneu a redimensionar / tornar a posicionar-ne un, l’editor de MotoPress triga uns quants segons a carregar-ho tot a la pantalla. Tanmateix, aquest és, per descomptat, un preu molt reduït a pagar, tenint en compte la facilitat que podeu manipular la formatació i la disposició del contingut.

Addicionar una imatge també va ser molt senzill: arrossegar un mòdul d’imatge al lloc va portar a la mediateca perquè seleccioneu la imatge que es mostrarà. També podeu tornar a dimensionar la imatge arrossegant-la a les seves cantonades.

També vaig provar la funció de creació de botons i em vaig trobar impressionat: MotoPress facilita la inserció d’un botó al contingut. Podeu afegir una URL de destinació, seleccionar si l’enllaç s’obre en una nova finestra i també s’ofereixen diverses opcions d’estil. Els botons també tenen un aspecte bo: tot funciona de la mateixa manera que ho fa en molts dels complements específics generadors de botons.

Exemple del botó MotoPress

També podeu utilitzar MotoPress per inserir botons de compartició social o de seguiment social. MotoPress admet quatre xarxes socials: Facebook, Twitter, Google+ i Pinterest. Les icones són petites però amb estil. A més, també podeu optar per utilitzar icones de cercle, quadrat o rodó.

Motopress-social-sharing-button-example

El meu mòdul personal preferit per treballar era probablement el control lliscant: en el passat he afegit carrusells d’imatges i poden ser una veritable molèstia a configurar. Amb MotoPress, però, vaig trobar tot increïblement ràpid i intuïtiu. Simplement, arrossegueu un control lliscant al seu lloc, trieu les imatges que vulgueu inserir de la vostra mediateca i n’està bé. Podeu redimensionar el control lliscant de la mateixa manera que es redimensionen les imatges, cosa que el fa increïblement ràpid i fàcil d’adaptar-lo a qualsevol lloc de la pàgina. Finalment, podeu triar entre transicions de difusió i diapositiva, el temps entre transicions i fins i tot la longitud de transicions. De nou, he trobat la funcionalitat de la diapositiva que hi ha a la vostra disposició amb molts plugins de control lliscant premium específics.

Exemple de control lliscant MotoPress

En general, vaig ser un gran fan de la manera de treballar de l’editor WYSIWYG. Em va semblar intuïtiu i divertit d’utilitzar! Podeu produir un nombre il·limitat de combinacions de mòduls, i tornar a dimensionar-los i desplaçar-los és molt fàcil, no vaig trigar uns minuts a obtenir-me..

El Veredicte

Em va agradar fer servir l’editor de MotoPress i em va quedar molt impressionat amb la quantitat de funcions que suporta; en realitat podríeu substituir una gran quantitat de plugins existents que podríeu haver requerit prèviament per a diverses tasques, ja que MotoPress us permet integrar una gran varietat de diferents funcionalitats. , com ara botons d’alta qualitat, carrusels, icones socials, mapes i molt més!

Des del punt de vista d’un blogger, consideraria que alguns dels mòduls són un “luxe”, a banda d’afegir i posicionar imatges, jo personalment no faré servir molts dels altres mòduls tot sovint. Dit això, però, si voleu fer més coses amb WordPress, com per exemple, crear dissenys complexos de pàgines (especialment per a pàgines de destinació), per exemple, pot ser que MotoPress es mostri exactament!

Finalment, ens hem unit a MotoPress per oferir als lectors de WinningWP un bon codi de cupó de descompte del 15%!

Si encara no ho heu fet, visiteu-lo al lloc web oficial.

Feu servir MotoPress? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map